Korektory do twarzy

MAC Mineralize, Concealer Kremowy korektor mineralny

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lipca 2020 o 12:38
    Polecam
    Wracam do niego od dawna. Cienie pod moimi oczami są dość widoczne i przez to miałam problem ze znalezieniem dobrego korektora. Albo były za ciężkie i po godzinie byłam padną, albo w ogóle nie kryły. Ten jest idealny, fajnie łączy się z podkładem. Buzia wygląda naturalnie, a co najważniejsze - nie wysusza skóry wokół oczu (!). Będę do niego wracać :)
    • nie wysusza skóry
    • dobrze kryje
  • 22 kwietnia 2020 o 20:53
    Korektor, który dużo ukryje
    Do zakupy namówiła mnie sprzedawczyni z salonu MAC. Bardzo dobrej jakości korektor, bardzo dobrze zakrywa niedoskonałości oraz worki pod oczami. Warty swojej ceny.
    • trwałość
    • łatwa aplikacja
    • duży wybór odcieni
    Wady:
    • dość wysoka cena
  • 30 września 2019 o 16:17
    Uwielbiam!
    Korektora używam już od paru lat i nie zamienię na inny. Idealnie sprawdza się do rozświetlenia cieni pod oczami jak i wyprysków. Nie jest to zalepiacz typu kamuflaż, daje bardzo naturalny efekt. Nie ściąga skóry pod oczami oraz nie wysusza jej, nie podrażnia oraz nie łzawią od niego oczy. Bardzo dobrze sprawdza się nawet jako baza pod cienie - nie rolują się one itd.
    Zalety:
    • daje naturalny efekt
    • nie podrażnia
    • nie uczula
    • brak łzawienia oczu po zastosowaniu go pod oczy
    Wady:
    • brak wad
    Alex85
    7 września 2019 o 1:57
    Przeciętny
    Przed zakupem produktu z trochę wyższej półki zawsze czytam recenzje, oglądam filmiki na youtubie, zdjęcia, swatche. Nie mogłam się doczekać kupna tego korektora. W sklepie doradzono mi odcień NW20, w moim odczuciu, w świetle dziennym miał zbyt dużo różowych tonów, no ale trudno. Mam spore problemy w okolicach oczu do zatuszowania i z tym poradził sobie średnio. Krycie nie jest duże, nie zbiera się w zmarszczkach, w miarę się utrzymuje. Jest lekki i nie wysusza, nadaje się do codziennego stosowania. U mnie szału nie zrobił. Myślę, że będzie fajny u osób, które nie mają zbyt dużo do ukrycia, a chcą się poczuć luksusowo. Znalazłabym kilka fajniejszych korektorów za zdecydowanie niższą cenę. Nie jest najgorszy ale bez szału.
  • 6 września 2019 o 8:47
    Dobry +
    Miałam okazję testować ten korektor w rocznej szkole makijażu i korzystałam z niego bardzo często. Sama dla siebie bym go raczej nie kupiła ponieważ jest stosunkowo drogi i myślę, że za tą cenę można mieć większą ilość porównywalnie dobrych korektorów. Korektor MAC jest lekki, moim zdaniem średnio kryjący, przeważnie nie podkreśla zmarszczek pod oczami, bardzo ładne kolory i wygodny aplikator. Gdyby był tańszy to byłby jeden z hitów, polecam wypróbować jak kogoś nie przestraszy cena chociaż wiadomo, że są i droższe korektory.
    Zalety:
    • lekki
    • aplikator
    • kolory