![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Moja wymiankaWątek nieaktualny!!!! Zapraszam na nowy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26679565 #post26679565 Witam ![]() Jestem nowa na wymiankach, więc proszę o wyrozumiałość ![]() Mam pare rzeczy do wymianki. Mini wish lista ![]() -cienie do powiek Inglot lub L'oreal Color Minerals (innymi możecie też kusić ![]() -L'oreal True Match Minerals -> sypki puder w jakimś jasnym odcieniu -Maybelline Affinitone - puder prasowany (jakiś jasny odcień) -jedwab do włosów -kosmetyki Pat&Rub by Kinga Rusin -Perfum Currara Jungle Fever (szczególnie), ale także innych zapachów, które wpadną w oko ![]() -Kate Moss Velvet Hour -Kosmetyków do cery z niedoskonałościami (szukam dobrego toniku, a także płynu micelarnego Bioderma Sebium ) ale także kremów, żeli, itd. -fajnych kosmetyków do ciała (balsamy, kremy, mleczka) -płyty: Pezet - "Muzyka Emocjonalna", "Muzyka Rozrywkowa", Eldo "Zapiski z 1001 Nocy", VNM "The Nekst Best" - Paski wybielające do zębów Blend-a-med 3dWhite (za to będę hojna ![]() i... generalnie tego co wpadnie w oko ![]() tekst... wymienione lub w trakcie wymiany ![]() dokładka 17.04! ![]() Kilka zasad: 1. Uczciwość. 2. Tylko listy polecone, dobrze zapakowane. 3. Bez ignorowania ![]() 4. Jeśli kilka osób chce tę samą rzecz, mam prawo wyboru z kim się wymienię ![]() 5. Nie odmieniam się. 6. Proszę odpisuj u mnie, gdyż nie śledzę dokładnie wątków ![]() Do wymiany mam: Kolorówka: -Róż do policzków kolor Russet (taki róż zmieszany z brązem) nowy! -błyszczyk Rimmel Stay Glossy 070 Forever Bronze ( nowy, nieużywany) -cień Virtual delikatny róż (nowy, użyty w celu sprawdzenia koloru) -Błyszczyk Miss Sporty Ladies Night kolor 808 body language (ładny róż) nowy, raz użyty w celu sprawdzenia koloru na ręce -Cień Joko bordowy ze złotą poświatą (nowy, użyty w celu sprawdzenia koloru) -Cień Joko zielono-biały połyskujący (nowy, użyty w celu sprawdzenia koloru) -lakier Avon fioletowy (raz użyty) -lakier Avon szybkoschnący granatowy (dwa razy użyty) -tusz Rimmel Lash Accerelator (nowy) -Kredka do oczu Avon ze świecącymi drobinkami, kolor emerald glow (użyta 2 razy) -Manhattan - puder sypki transparentny z proteinami jedwabiu kolor Beige 3 (użyty 3 razy, niestety nie nadaje się dla mnie) -długotrwały lakier Maybelline "mini colo rama" 52 dark plum (użyty pare razy, ale niewielki ubytek) -poczwórny cień do powiek Avon "Tigres Eye" (zużycie niewielkie) -Avon kredka + cień 2w1 kolor stteel smoke (srebrny cień, niebieska kredka) użyte raz, ale nie temperowane -Avon kredka Arabian Glow kolor intense copper (raz użyta, nowa nietemperowana, kolor mocny brąz) Pielęgnacja ciało: - Ujędrniający tonik do ciała Skin so soft (150 ml) raz użyty - Balsam do ciała czereśna&gałka muszkatołowa 2/3 z 200 ml -Dax Sun samoopalacz - jasna karnacja 75ml (nowy, nieużywany) -Time for Wax balsam opóźniający porost włosków zapach pomelo (50%zużycia 200 ml) nakrętka trochę pęknięta na zdjęciu widać -Pat&Rub Men żel pod prysznic 280 ml (nowy, nieużywany) -mleczko do ciała Aquolina o zapachu białej czekolady 250 ml (zostało ok. 3/4) Pielęgnacja twarz: -Krem na dzień/noc "Idealna równowaga" dla cery mieszanej 2x40 ml ( użyty 3 razy, prawie cały) -Solutions Winter - pianka myjąca na zimę do twarzy 200ml ( 3/4 opakowania) -Solutions Winter - krem odżywczy na zimę 50 ml (więcej niż 3/4 opakowania) -2w1 lekki krem + puder antybakteryjny Under 20 75ml (raz użyty) -Under 20 3w1 żel myjący + peeling + maska regulująca (zużycie ok. 20%) -Oriflame Oxygen Boost - maska dotleniająca 75 ml (około połowa) -Avon Solutions krem na dzien/noc miniwersja "Moc nawilżenia" 2x10ml (całe, bez kartonika) -Cleanic Cleen-o-Peel chusteczki nawilżane do peelingu opakowanie 10 sztuk (zostało 7-8) -Effaclar Duo 40 ml (zostało jakieś 25% opakowania, może więcej) -Ziaja 25+ krem wygładzający (nowy, 50 ml) -Ziaja 30+ odżywczy krem lipidowy z unikalnym kompleksem przeciwzmarszczkowym(nowy , 50 ml) -Pat&Rub Men krem do twarzy 50 ml (nowy, nieużywany) -krem nawilżający Ava Bio Rokitnik na dzień 50ml(nowy, nieużywany) Włosy: -Szampon do włosów łamliwych 250 ml raz użyty -Odżywka do włosów łamliwych 250ml raz użyta -Joanna Styling Effects - nabłyszczająca pianka do włosów (raz użyta w celu sprawdzenia) -Spray Termoochronny do włosów Avon 100 ml (raz użyty, prawie cały) - Śródziemnomorski olejek do włosów Avon 50 ml (została połowa) naklejki troche poodklejane w wyniku włożenia do gorącej wody (tak się go stosuje) Zapachy: -Perfumy Avon Pur Blanca 50ml (ok. pół opakowania) -Perfumy Avon Passion Dance 50ml (ok. pół opakowania) -Perfumy Avon Far Away 30ml (bez kilku psików) -Dezodorant atomizer XX by Meex Wild 75 ml ( zostało 1/3) -Lancome Tresor in Love 50ml (mogę zrobić odlewkę tylko proszę o instrukcję bo nigdy tego nie robiłam ![]() Inne: -Oriflame - gąbka do nakładania samoopalacza (nowa, otwierana, ale nie używana) -Białe stringi Axami, rozmiar L (z metką, nieużywane :P - z samego wyglądu za duże na mnie!) Książki: -Książka Marek Harny "Lekcja Miłości" -Książka Dominika Stec "Mężczyzna do towarzystwa" -Książka "Krystyna Lubelska "Miłość w stanie wyższej konieczności" -Książka Jane Porter "Księżniczka z wyspy" - trochę okładka zagięta Próbki! str. 4 post 97 ![]() PROFIL W BUDOWIE, CAŁY CZAS UZUPEŁNIAM LISTĘ RZECZY DO WYMIANKI ![]() Jeśli nic nie znajdziesz, napisz co Cię interesuje, a może znajdę coś "spod lady" ![]()
W moim innym świecie jest inna prawda. Tu Ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia... I może dobrze, że los nie postawił na nas, W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania ![]() Edytowane przez Angel1090 Czas edycji: 2011-05-03 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja wymianka
Coś u mnie za:
- Bielenda Bio Plantacja - Algi ekologiczny peeling koralowy do ciała 200ml (użyty raz, prawie cały) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witaj, interesuje mnie przede wszystkim, o innych muszę poczytać. - Bielenda Bio Plantacja - Algi ekologiczny peeling koralowy do ciała 200ml (użyty raz, prawie cały)
Czy znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506788 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
czy znajdziesz cos u mnie za
-Clearskin - peeling głęboko oczyszczający pory 75 ml (nowy, nieużywany) Książka Trudi Canavan "Misja Ambasadora" - Bielenda Bio Plantacja - Algi ekologiczny peeling koralowy do ciała 200ml (użyty raz, prawie cały)
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
- Bielenda Bio Plantacja - Algi ekologiczny peeling koralowy do ciała 200ml (użyty raz, prawie cały) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hej!
Zainteresowało mnie u Ciebie: tonik do ciała Avon, gąbka do nakładania samoopalacza oraz bluzeczka. Znalazłabys cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za Misję ambasadora??? z któregokolwiek wątku..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sól do kąpieli?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
bluzeczka mi się spodobała i Avon:
-Clearskin - peeling głęboko oczyszczający pory 75 ml ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- a podałabyś mi wymiary górnej części? na gumce ta góra jest? nie musisz dziś mierzyć ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- dzięki, jutro się obmierzę boję się, że się w niej "utopię", bo górę noszę raczej S i dam Ci znać najpóźniej w niedzielę ![]() ale jakbyś znalazła na nią jeszcze chętna za coś z Twojej wish to śmiało wymieniaj i nie czekaj na moją odp. ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- namyśliłam się ![]() ja jestem chętna na wymianę, jeśli Ty także to zapraszam na pw ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-02-25 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
błyszczyk Rimmel Stay Glossy 070 Forever Bronze ( nowe, nieużywane)
oczywiście jeden ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Bielenda Bio Plantacja - Algi ekologiczny peeling koralowy do ciała 200ml (użyty raz, prawie cały)
za 1 zestaw to sie nie opłaca, ponieważ koszty przesyłki są zbliżone do kosztów wysyłanej rzeczy. Lepsze są większe wymiany- znajdziesz coś jeszcze u mnie za peeling Bielendy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej, to mi sie podoba:
-Farmona Tuttu Frutti - masło do ciała karmel & cynamon 250 ml (ponad pół opakowania) -Planet Spa - kremowy peeling do twarzy z białą herbatą -Bielenda Bio Plantacja - Algi ekologiczny peeling koralowy do ciała i próbki: -Ziaja kuracja naczynkowa krem wyciszający rumień -Dermika Acti Mat (aktywny krem matujący) -AA Naturalne rozświetlenie krem energizująco - rozświetlający -Oriflame Optimals Matte Touch Jak widzisz wymiane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
te trzy już mam ale za Misję ambasadora mogę Ci oddać puder.. kosztował 49 zł, jest maźnięty raz dosłownie więc właściwie nowy, a naprawdę fajny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A dorzuciałabys jeszcze Książka Dominika Stec "Mężczyzna do towarzystwa"
? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A może dobierzesz jakąś książke lub coś z ciuszków ode mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Musiałabym coś dobrać do tego mydła, bo wartość prawie trzykrotnie przekracza błyszczyk..masz jakieś perfumy poza wątkiem?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
I jak, dobierzesz coś czy jednak nie? Daj znać
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Aaaaa...ok, nie pośpieszam ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Ok, czyli Twoje: -Farmona Tuttu Frutti - masło do ciała karmel & cynamon -Planet Spa - kremowy peeling do twarzy z białą herbatą -Ziaja kuracja naczynkowa krem wyciszający rumień -Dermika Acti Mat (aktywny krem matujący) -AA Naturalne rozświetlenie krem energizująco - rozświetlający -Oriflame Optimals Matte Touch -Książka Dominika Stec "Mężczyzna do towarzystwa" za moje: -Aquolina Chocolato Bianco - mleczko o zapachu białej czekolady -cień Editt - złoty -Niebiesko-szara pilniko-polerka - 2 rodzaje polerek, z drugiej strony 2 rodzaje pilników, nowe -plaster na nos przeciw wągrom Wszystko się zgadza sie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nic dla siebie nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
W takim razie zwalniam błyszczyk, chyba,że chcesz inne mydełko tez Feniquia ale karotkowe (też kula z serii leczniczej), używane, akurat wartościowo wychodzi jak ten błyszczyk. Jak chcesz dorzucę próbki niszowych różyczek Rosines.
Tu masz mydełko, to takie samo tylko karotenowe: biolander.com/produkty/producent/produkt/feniqia/fenqia-mydla-vertus-kwiat-pomaranczy-100gr/ ma kolor pomarańczowy, jest lecznicze, zużyte w około 40% A tutaj perfumy Rosines: missala.pl/les-parfums-de-rosine/ Mam: Rode d'amour Une Folie de Rose Rose de rosines
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, ![]() Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2014-02-20 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hmm pewnie cos bym znalazła, ale preferuję raczej większe wymiany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Za żel normaderm wybrałabym błyszczyk rimmel i próbki 2 zapachów męskich z avonu [po 1 oczywiście]
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- proponuję dogadać się na PW, bo ja jestem chętna ![]() Edytowane przez hanejj Czas edycji: 2011-02-26 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.