![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
w sierpniu: perfumy, szampon dermena, baza revlon, lakiery
NIEAKTUALNE
1. Calvin Klein, Eternity EDP Tester, wyjściowo 100ml - oddam połowę z tego co zostało we flakonie, resztę sobie przeleje i oddam w oryginalnym opakowaniu - tylko za perfumy: Guess Woman, Dot Marc Jacobs, Nina Ricci Nina, inne ew. mogę sobie sprawdzić ale za te najchętniej 2 zdjęcie: 1. Szampon Dermena - przeciw wypadaniu włosów - użyty 2 razy KWC 2. Revlon, PhotoReady Color Correcting Primer (Korygująca baza pod makijaż) Wyjściowo 27ml 3. Manhattan Clearface 2in1 Powder&MakeUp - Puder, kolor: 76 Sand, użyty z 5 razy, nie mój kolor ;/ plus zdjęcie gdzie widać dokąd sięga baza plus Peel off maseczka liftingujaca pod oczy - nieotwierana ale leży już jakiś czas w szafce, nie ma daty ważności! Korektor Artdeco Mineral Fluid Concealer - nie mam pojęcia ile go jest, mam go z wymiany, trochę go używałam, ale jednak nie mogę się przekonać jak na razie do żadnego korektora - odcień rosy shell Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2013-10-04 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w sierpniu: perfumy, szampon dermena, baza revlon, lakiery
1. Perfecta Beauty Mask
2. Anida, Acerin, Hot Cream, Krem, na zimne stopy i dłonie mam takie 2 - mi pomaga, niestety data ważności to 10.2013 więc dwóch nie zdołam zużyć, teraz widzę, że moja mama użyła go kilka razy 3. - 4. plastry do depilacji twarzy sensual - wykorzystałam jeden podwójny plaster + biżuteria srebrna - 2 pary kolczyków i 2 pierścionki plus zawieszka ostatnie zdjęcie - kolczyki - bigle srebrne (tak pisała Pani od której je kupowałam) ale bez prób Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2013-09-27 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Apaszki - wszystkie są z jedwabiu o ile się nie mylę, choć tylko przy jednej zachowała się metka ze składem
plus bizuteria sztuczna zapraszam ![]() Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2013-09-23 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bazę revlon ? (jakie zużycie ? )
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś za CK eternity?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
coś za rimmel i gr magnetyczny?
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za szampon dermena?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za acerin i bijan black?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ten zapas serum jest jakoś na wiosnę zmieszany ok. marca/kwietnia i cały czas w lodówce stoi - wstrzymałam się z używaniem go w lato. Bez problemu jest ważny do konca roku... a nawet dłużej pewnie bo stoi w lodówce. A oleju ile byś chciała bo na opakowaniu nie mam ilosci - zawsze przelewam do ciemnego słoiczka ale moge spr., zmierzyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
1. Calvin Klein, Eternity EDP
Tester, wyjściowo 100ml - oddam połowę z tego co zostało we flakonie, resztę sobie przeleje i oddam w oryginalnym opakowaniu - za inne perfumy 2. New Collection Femme 50ml 3. Comme Une Evidence - Yves Rocher - wyjściowo 50ml - najchętniej za oleje z ZSK lub inne naturalne 4. Bijan, Black EDT ok. 5-6ml 2 zdjęcie: 1. Szampon Dermena - przeciw wypadaniu włosów - użyty 2 razy KWC cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za bazę revlon?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
proponuję:
1. Szampon Dermena - przeciw wypadaniu włosów - użyty 2 razy 3. Comme Une Evidence - Yves Rocher - wyjściowo 50ml - najchętniej za oleje z ZSK lub inne naturalne 4. Bijan, Black EDT ok. 5-6ml 2. Harajuku Music 10ml-raz psiknięte EDT 5. Bershka Swterek/Narzuta Roz: M (28) stan: bardzo dobry 5. STRADIVARIOUS torebka brązowa; nie mieści A4 stan: dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
to jednak podziekuje, poniewaz za kosmetyki balea szukam czegos bardzo przydatnego a krem ma krotka date waznosci, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Mogę oddać oba kremy za bazę revlona i dwa lakiery nyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
W takim razie może Iwostin za samą bazę?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
okej, wiec:
1. Szampon Dermena - przeciw wypadaniu włosów - użyty 2 razy 3. Comme Une Evidence - Yves Rocher - wyjściowo 50ml - najchętniej za oleje z ZSK lub inne naturalne -ok 15 -18ml 4. Bijan, Black EDT ok. 5-6ml 2. New Collection Femme 50ml 2. Harajuku Music 10ml-raz psiknięte EDT 5. Bershka Swterek/Narzuta Roz: M (28) stan: bardzo dobry 5. STRADIVARIOUS torebka brązowa; nie mieści A4 stan: dobry +gratisy czekam na adres na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się baza Revlon, lakier Rimmel 60 sec., lakiery NYC. Jakie jest zużycie lakierów i bazy? Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za Eternity??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.