![]() |
#211 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
U Mnie jest trochę inaczej, zrezygnowaliśmy z poprawin, choć niektorzy się dziwia ;/ Niewiem nawet skad to ich zdziwienie, skoro większość ludzi wie, ze sami robimy sobie wesele, zaliczki i drobiazgi , ktore kupujemy teraz, to pokrywamy z oszczednosci, ktore jak tylko mozemy to odkładamy na rzeczy zw ze slubem , jednak na samo wesele niedamy rady zaoszczedzić, więc nas też czeka kredyt. Cytat:
![]()
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Też już zaglądałam i rzeczywiście wybór jest dość duży
![]() Ja mam konkretne wymagania i dlatego non stop szukam: muszę mieć naszyjnik układający się w "V", najlepiej właśnie srebrny i błyszczący (mogą być kamienie, ale nie muszą) ![]() ![]() Załączam biżuterię, która zwróciła moją uwagę - pierwszy komplet jest z Apartu, same kolczyki kosztują 118 zł ![]() Nie do końca są to moje wymarzone zestawy (najbardziej podoba mi się ten z Apartu). Cytat:
Allegrowe zakpuy kuszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że nikt nie bedzie marudził ze mało żarełka tak jak u mojej kuzynki ![]() Cytat:
![]() A co do poprawin to u nas tak wyszło że mamy ślub i wesele w piątek więc i tak wszyscy zostaja na sobote i to raczej zapowiada się mega bipka bo my ( w sensie) młodzi też juz będziemy mogli sobie wypić i na luzaka pobawić. Noi poprawiny aż do 24 także będzie super. A propo -planujecie pić na swoim weselu ( chodzi mi o wódke)? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-03 o 13:22 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Myślę że wyeliminowanie tego jest niemożliwe
Trzeba na pewno oszukiwać, wcześniej może wypić olej z sardynek ![]() ![]() Młoda Para na każdym kroku będzie namawiana do wspólnego "kieliszka" na zdrowie i nie wypada odmówić Wg tradycji na powitanie całuje sie chleb i wypija kieliszek wódki....az mnie wzdryga na sama myśl
#215 |
Zakorzenienie
|
czemu nie. byle nie przesadzic...
#216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie jest tak , że tort podaję sie po oczepinach ![]() ![]() A co do pierwszego tańca to my raczej będziemy "się prezentowac" (ps. mam nadzieje ze wszystko wyjdzie nam dobrze) po pierwszym gorącym daniu. Czasem bywa tak ze para tańczy zaraz po toascie ale nie podoba mi sie to, ponieważ goście zajęci są jeszcze usadzaniem i mało kto patrzy na młodą parę ;/
![]() |
#217 |
Rozeznanie
|
to ja w tej wymarzonej kiecy
![]() ![]() dziewczyny czy do tej sukni zakladac jakis lancuszek czy moze juz starczy??? planuje jeszcze miec tiare i tak sie zastanawiam czy za duzo nie bedzie??? Jak myslicie?? u mnie tort tez bedzie o polnocy tak juz sie utarlo i koniec... tort jest w cenie sali tak jak i chlebek powitalny. Ja planuje pic ale nie za duzo (wiadomo trzeba trzymac fason a nie byc zataczajaca sie Panna Młodą) |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bratowa mam super, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o cene welonu no coz powiedmy ze kupowany jest we Francji w salonie nie najdrozszym bowiem moja sukienka jest stosunkowo tania nie chcialam placic nie wiadomo jakich kwot, tylko ze wlasnie najpiekniej wyglada z tym welonem co jest dlugi za moja dupke, a mam 175 cm inie wiem ile ma dlugosci w sumie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Prześliczna sukienka ![]() ![]() Moja wymarzona to Herms'a: Tessla:
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Suknia cudna, jestem pod wrażeniem. Ja bym biżuterii już bardzo nie dokładała, bo właśnie mozna przeładować i szkoda, zeby nie było cie widać zza błyskotek.
#221 |
Zakorzenienie
|
/2/!!!
Rany, to już pojutrze!! Jeszcze musze kwiaty dla rodziców skombinować...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny sliczne te Wasze suknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętajmy że mamy wyglądac pieknie - a swiecąco błyszczące choinki to nie do końca klasa ![]() ale ile kobet tyle opini - pamietaj!
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostra ze szwagrem byli witani chlebem i dwoma kieliszkami z przezroczystym płynem, tylko że tam była woda ![]() Nie wyobrażam sobie siebie pijącej wódkę z kieliszka 50 ml, w dodatku bez zapijania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Pokaze wam zdjęcia ze ślubu, ale z tygodniowym opoźnieniem, bo wyjeżdżam, a potem muszę zalatwić internet w nowym mieszkaniu.
Ale zobaczycie na pewno.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
Odnośnie powitania chlebem, solą i ... wódką to gdzieś czytałam że jest taka tradycja gdzieś że w jednym kieliszku powinna być woda a w drugim wódka (więc jest szansa że się trafi na ten z wodą
![]() A odnośnie picia to pytam własnie dlatego ze ja często juz miałam "odlot" bo jakoś nie potrafie wyczuć czy jeszcze mogę czy juz nie noi obawiam się że pod wpływem emocji dnia mogę miec raczej słaba głowę. A właśnie wiem ze często goście podchodzą zeby wypic z młodymi za zdrowie noi sama orkiestra też namawia żeby młodzi z gosćmi pili, dlatego mój tato wymyślił zeby moze zrobić taka butelkę tylko dla nas (przystrojoną np ubrankiem młodych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Przy powitaniu chlebem i solą tylko jeden kieliszek jest z wódką. Kto na niego trafi, ten będzie rządzi w małżeństwie
![]() Na własnym weselu piłam tylko białe wino i nikt do mnie nie podchodził z kieliszkami wódki, "by się stuknąć i napić".
#229 |
Wtajemniczenie
|
u mnie będą raczej oba kieliszki z wodą
![]() ![]() ![]() oczywiście żartuje... ale będzie mi bardzo ciężko przełknąć wódkę bez picia ![]()
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
Trochę chyba tak (ale nie za dużo i nie wodkę). Na 100% będę strasznie zestresowana, już taki nerwus ze mnie. Może odrobina alkoholu jakos mnie rozluźni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurczę wczoraj też się na wizażu naczytałam jak to niektórzy goście krzywo patrzą na druhny, a to, że Panna Młoda bedzie w czerwonej sukience, innym przeszkadza fakt, że będzie Dj a nie orkiestra. ![]() Gdybym ja miała brać do serca to co ktoś powie to bym chyba zrezygnowała z wesela, bo niestety nie każdemu się dogodzi a co najważniejsze nie byłoby tak jak to sobie wymarzyliśmy. Dlatego nie przejmuj się! i ciesz się ze swojej KUPIONEJ sukni najmocniej jak tylko potrafisz. ![]() Cytat:
![]() Poprawiny w konsekwencji robimy je u mojej teściowej dla najbliższych. Kieliszek z wódką dla Młodych wiadomo, że toast z szampanem wypijemy, później może 1-2 kielonki a tak to będę podchodzić z ...wszystkim innym nie kwalifikującym się do napoi alkoholowych. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
Prześliczna sukienka
![]() ![]() Moja wymarzona to Herms'a: Tessla Twoja tez prześliczna ![]() Moja to Atelier Diagonal 820. Czy miałyscie cos takiego ze jak przymerzylyscie kiece to wiedzialyscie ze to ta i koniec??? Ja nie i nadal jestem niezdecydowana ale wyjatkowo wybredna |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suknia jest bardzo bogata, a jaki tren ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Nie mam az tak dużego poziomu stresu,żeby herbatki ziołowe pić:d Raczej z cyklu "nie mogę się doczekać, chciałabym,żeby był już piątek", ale siedzę sobie spokojnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie macie wrażenia, że nasz wątek z tygodnia na tydzień ma coraz większe obroty?
![]() Madlen ja nie wykluczam, że będę musiała się takowej napić kilka dni przed weselem. Nie wiem czemu, ale jak patrze na Twoje posty typu: / 3 dni/, /2 dni/ to zaczynam się sama denerwować. ![]()
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Agata_R boską masz suknię, naprawdę bardzo ładna.
Ale diadem absolutnie NIE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
O kurdę, nie jesteś pierwszą osobą ktora napisała, że jak mnie czyta to się denerwuje
![]() Przepraszam dziewczyny ![]() A jak to będzie potem śledzić wasze śluby jako Pani Magdalena .G ![]() O_o
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, każdej wydaje się, że przez telefon/mikrofon/na kasecie brzmi dziwnie i nienaturalnie. Pamiętajcie, że w rzeczywistości nie mamy takiego głosu, jaki słyszymy "w naszej głowie" - przeważnie brzmi on w naszym odczuciu jako mocniejszy i nieco niższy niż w rzeczywistości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Madlen a jaki będziesz miała bukiet?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.