Panny Młode 2008 cz.II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-03, 10:03   #211
biedronka19876
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
U mnie sa poprawiny bo organizacje slubu wzieli na siebie rodzice... i szczerze wam powiem ze teraz to jest mega przeprawa... i moi i TŻa wezma kredyty przed slubem a zaliczki my pozaplacalismy... i teraz chodzenie i proszenie sie zeby np obraczki kupic juz i wodke bo trza przystroic a nie chce tego na ostatnia chwile zostawiac...

U Mnie jest trochę inaczej, zrezygnowaliśmy z poprawin, choć niektorzy się dziwia ;/ Niewiem nawet skad to ich zdziwienie, skoro większość ludzi wie, ze sami robimy sobie wesele, zaliczki i drobiazgi , ktore kupujemy teraz, to pokrywamy z oszczednosci, ktore jak tylko mozemy to odkładamy na rzeczy zw ze slubem , jednak na samo wesele niedamy rady zaoszczedzić, więc nas też czeka kredyt.

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
ja w ogole nie mysle o slubie, nie denerwuje sie-jak by to nie mnie dotyczylo

my mamy o 21.30 fotografa, zejdzie sie z godzine. wrocimy o 23, podamy tort a o polnocy oczepiny.

poprawiny tez beda ale dlatego ze mamy sale wynajeta, kucharka tez bierze za 2 dni kase i na pewno jedzenia zostanie. wiec czemu nie
My również bedziemy mieli fotografa w dniu ślubu, plus tego ze nie musimy się nigdzie śpieszyć, gdyż zdjęcia bedzie robił nam kamerzysta, więc godziny nie mamy jeszcze ustalonej
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 10:05   #212
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
A co do biżuterii to polecam allegro ja znalazłm srebro z cyrkoniami:
Też już zaglądałam i rzeczywiście wybór jest dość duży
Ja mam konkretne wymagania i dlatego non stop szukam: muszę mieć naszyjnik układający się w "V", najlepiej właśnie srebrny i błyszczący (mogą być kamienie, ale nie muszą) To są zalecenia stylistki Nie lubię motywów kwiatowych, a tego jest dość sporo.
Załączam biżuterię, która zwróciła moją uwagę - pierwszy komplet jest z Apartu, same kolczyki kosztują 118 zł więc odpada. Cztery następne zdjęcia są z Kruka - ceny lepsze, bo za komplet można zapłacić już 130 zł.
Nie do końca są to moje wymarzone zestawy (najbardziej podoba mi się ten z Apartu).

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Co do welonu to też polecam Allegro. Za swój dałam o połowę mniej niż w salonie sukien ślubnych. W salonach właśnie na butach i welonach straszną marżę narzucają.
Tylko że nie zawsze możesz dobrać odpowiedni typ welonu, kupując go na Allegro. Ja mierzyłam w salonach wiele welonów, niby żadna różnica, ale dawały jednak inny efekt poprzez różną długość, szerokość itp.
Allegrowe zakpuy kuszą Mam jeszcze czas. Podejmę decyzję, jak wszystko będę dopasowywać na przymiarkach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01 apart-komplet.jpg (12,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 01 Kruk-kolczyki 69 zł_srebro i cyrkonie.jpg (38,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 01 Kruk-naszyjnik 59 zł_srebro i cyrkonie.jpg (23,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02 Kruk-kolczyki 79 zł_zrebro i cyrkonie.jpg (30,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02 Kruk-naszyjnik 99 zł_zrebro i cyrkonie.jpg (21,1 KB, 9 załadowań)

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 10:32   #213
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83
Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Są różne zwyczaje z godziną podania tortu. Nasz DJ miał za sobą jakieś 200 wesel i mówił, że jak tortu nie ma o północy, a o 2 np. barszczyku z pasztecikiem, to impreza siada. Wielu ludzi jest przyzwyczajonych do takich pór podawania tych dań i to ich mobilizuje do dłuższej zabawy Przecież i tak podczas wesela na stołach są różne ciasta.

Co do welonu to też polecam Allegro. Za swój dałam o połowę mniej niż w salonie sukien ślubnych. W salonach właśnie na butach i welonach straszną marżę narzucają.
No barszczyk o 2 to podstawa , ale z moich doświadczeń wiem ze ludzie zmęczeni tańcami i wypici maja raczej ochote na jakiegoś pieczonego prosiaczka niz na tort. Bynajmniej ja sie spotkałam z takimi opiniami. Dlatego u mnie bedzie 22.00 - tort, zabawa, oczepiny, ok. 00.30 świnka i ok 2 barszczyk bądz falczki .
Mam nadzieje że nikt nie bedzie marudził ze mało żarełka tak jak u mojej kuzynki

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
U Mnie jest trochę inaczej, zrezygnowaliśmy z poprawin, choć niektorzy się dziwia ;/ Niewiem nawet skad to ich zdziwienie, skoro większość ludzi wie, ze sami robimy sobie wesele, zaliczki i drobiazgi , ktore kupujemy teraz, to pokrywamy z oszczednosci, ktore jak tylko mozemy to odkładamy na rzeczy zw ze slubem , jednak na samo wesele niedamy rady zaoszczedzić, więc nas też czeka kredyt.

My również bedziemy mieli fotografa w dniu ślubu, plus tego ze nie musimy się nigdzie śpieszyć, gdyż zdjęcia bedzie robił nam kamerzysta, więc godziny nie mamy jeszcze ustalonej
U mnie rodzice postanowili że za wszystko płacą choć my chcieliśmy się dołożyć i nawet kredyt wzięliśmy ale kategorycznie nie chcą .
A co do poprawin to u nas tak wyszło że mamy ślub i wesele w piątek więc i tak wszyscy zostaja na sobote i to raczej zapowiada się mega bipka bo my ( w sensie) młodzi też juz będziemy mogli sobie wypić i na luzaka pobawić. Noi poprawiny aż do 24 także będzie super.
A propo -planujecie pić na swoim weselu ( chodzi mi o wódke)?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-03 o 13:22 Powód: post pod postem
Mbu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 10:54   #214
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Myślę że wyeliminowanie tego jest niemożliwe
Trzeba na pewno oszukiwać, wcześniej może wypić olej z sardynek albo długo trenować

Młoda Para na każdym kroku będzie namawiana do wspólnego "kieliszka" na zdrowie i nie wypada odmówić
Wg tradycji na powitanie całuje sie chleb i wypija kieliszek wódki....az mnie wzdryga na sama myśl

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 11:00   #215
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
czemu nie. byle nie przesadzic...

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 11:03   #216
bbasia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w jakim czasie u Was na weselu będzie pierwszy taniec? Po toaście? Po obiedzie?
Myślałyście też może, kiedy powinien "wjechać" na salę tort? O tort pytam dlatego, że moja fotografka będzie tylko max. 3 godziny na weselu i mówiła, że jedna para miała tort po obiedzie - można było wtedy fajne fotki zrobić

U mnie jest tak , że tort podaję sie po oczepinach Moja przyszła teściowa znalazła jakąś nowośc: w środku tortu ma byc fontanna z płynącej czekolady mmmmm pychota Ja jeszcze do końca nie jestem zdecydowana ale bedę miała okazję zobaczyc tą nowośc na weselu kuzyna TŻ i wtedy zdecydujemy.

A co do pierwszego tańca to my raczej będziemy "się prezentowac" (ps. mam nadzieje ze wszystko wyjdzie nam dobrze) po pierwszym gorącym daniu. Czasem bywa tak ze para tańczy zaraz po toascie ale nie podoba mi sie to, ponieważ goście zajęci są jeszcze usadzaniem i mało kto patrzy na młodą parę ;/
bbasia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 11:12   #217
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

to ja w tej wymarzonej kiecy w dniu slubu bedzie tylko smietankowa

dziewczyny czy do tej sukni zakladac jakis lancuszek czy moze juz starczy??? planuje jeszcze miec tiare i tak sie zastanawiam czy za duzo nie bedzie??? Jak myslicie??

u mnie tort tez bedzie o polnocy tak juz sie utarlo i koniec... tort jest w cenie sali tak jak i chlebek powitalny.

Ja planuje pic ale nie za duzo (wiadomo trzeba trzymac fason a nie byc zataczajaca sie Panna Młodą)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kica.JPG (75,0 KB, 113 załadowań)
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-03, 11:14   #218
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

gratuluję bratowej Cóż, lepiej chyba wziąć sprawy w swoje ręce, niż się, delikatnie mówiąc, mocno zdziwić na ślubie

Ile kosztował Twój welon? Ja nawet nie wiem, ile dam za swój - na razie tylko mierzyłam

Bratowa mam super, ja nie narzekam widze ja bardzo rzadko, ale wyobraz sobie moja mame i mojego tate. , chociaz mam z reguly jest spokojna i bardzo taktowna a tata to taki choleryk ale szczerze mowiac z moja bratowa to sie nie da inaczej szlag czlowieka trafia. Tylko ze zeby nie faworyzowac jednych i nie krzywdzic drugich bede miala 6 malych druchenek same sukienki to koszt ok 150 € , jesli do tego maja dojsc sweterki to znow bedzie drozej , dobrze ze siostra kupi skarpetki uff

Jesli chodzi o cene welonu no coz powiedmy ze kupowany jest we Francji w salonie nie najdrozszym bowiem moja sukienka jest stosunkowo tania nie chcialam placic nie wiadomo jakich kwot, tylko ze wlasnie najpiekniej wyglada z tym welonem co jest dlugi za moja dupke, a mam 175 cm inie wiem ile ma dlugosci w sumie , jest dwuwarstwowy i wykonczony perelkami i cyrkoniami tylko na brzegu na szerokosci ok2 cm , tylko tak delikatnie akosztowal 150 euro ale ciiiiiiiiiiiiiiii nie chce nikogo szokowac ale nie zakochalam sie w sukni a welonie no i tak to jest ze kupilam welon prawie za 1/3 ceny sukni no comments
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 11:26   #219
bbasia23
Raczkowanie

Cytat:

dziewczyny czy do tej sukni zakladac jakis lancuszek czy moze juz starczy??? planuje jeszcze miec tiare i tak sie zastanawiam czy za duzo nie bedzie??? Jak myslicie??

u mnie tort tez bedzie o polnocy tak juz sie utarlo i koniec... tort jest w cenie sali tak jak i chlebek powitalny.

Ja planuje pic ale nie za duzo (wiadomo trzeba trzymac fason a nie byc zataczajaca sie Panna Młodą)

Prześliczna sukienka Mogłabyś powiedziec nazwę/model... jest cudna
Moja wymarzona to Herms'a: Tessla:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tessla4.jpg (10,3 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tessla5.jpg (9,4 KB, 61 załadowań)
bbasia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 11:27   #220
Masako
Rozeznanie

Cytat:

Suknia cudna, jestem pod wrażeniem. Ja bym biżuterii już bardzo nie dokładała, bo właśnie mozna przeładować i szkoda, zeby nie było cie widać zza błyskotek.

Nie można zmienić kobiety. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
Masako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 11:32   #221
Madlen__18
Zakorzenienie

/2/!!!

Rany, to już pojutrze!!
Jeszcze musze kwiaty dla rodziców skombinować...
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-03, 11:36   #222
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
/2/!!!

Rany, to już pojutrze!!
Madlen na pewno dasz rade,a moze pokazesz nam sie w sukni slubnej?

dziewczyny sliczne te Wasze suknie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 11:36   #223
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

Cytat:

suknia bardzo ładna- ozdobna ale w sumie prosta; natomiast zrezygnowałabym z tiary. Pisałam już keidyś coś na ten temat - tiary sa dla księżkiczek, a w dodatku przy ozdobnych sukniach (a twoja taka jest) to będzie to przytłaczające Skoro już masz sproso błyszczących elementów, które będą odwracały uwage od twojej usmiechniętej buzi to czy naprawde chcesz kolejna rzecz na głowę??

Pamiętajmy że mamy wyglądac pieknie - a swiecąco błyszczące choinki to nie do końca klasa )

ale ile kobet tyle opini - pamietaj!
Stary 2008-04-03, 11:49   #224
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Myślę że wyeliminowanie tego jest niemożliwe
Trzeba na pewno oszukiwać, wcześniej może wypić olej z sardynek albo długo trenować

Młoda Para na każdym kroku będzie namawiana do wspólnego "kieliszka" na zdrowie i nie wypada odmówić
Wg tradycji na powitanie całuje sie chleb i wypija kieliszek wódki....az mnie wzdryga na sama myśl
Ja jestem dość mocnym zawodnikiem, jak na małą kobietkę, tylko że ja wyjątkowo nie lubię wódki Rzadko mam "dobry dzień" na picie tego typu trunków.
Moja siostra ze szwagrem byli witani chlebem i dwoma kieliszkami z przezroczystym płynem, tylko że tam była woda
Nie wyobrażam sobie siebie pijącej wódkę z kieliszka 50 ml, w dodatku bez zapijania (ja to jeszcze pal licho, ale mój narzeczony... nie ma szans).

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o cene welonu no coz powiedmy ze kupowany jest we Francji w salonie nie najdrozszym bowiem moja sukienka jest stosunkowo tania nie chcialam placic nie wiadomo jakich kwot, tylko ze wlasnie najpiekniej wyglada z tym welonem co jest dlugi za moja dupke, a mam 175 cm inie wiem ile ma dlugosci w sumie , jest dwuwarstwowy i wykonczony perelkami i cyrkoniami tylko na brzegu na szerokosci ok2 cm , tylko tak delikatnie akosztowal 150 euro ale ciiiiiiiiiiiiiiii nie chce nikogo szokowac ale nie zakochalam sie w sukni a welonie no i tak to jest ze kupilam welon prawie za 1/3 ceny sukni no comments
Na jakimś wątku dziewczyny pisały, że w salonach Madonny długi, piękny welon kosztuje 1500 zł

Cytat:
/2/!!!

Rany, to już pojutrze!!
Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło ok

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-04-03, 11:53   #225
Madlen__18
Zakorzenienie

Pokaze wam zdjęcia ze ślubu, ale z tygodniowym opoźnieniem, bo wyjeżdżam, a potem muszę zalatwić internet w nowym mieszkaniu.
Ale zobaczycie na pewno.

M
Stary 2008-04-03, 11:56   #226
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Odnośnie powitania chlebem, solą i ... wódką to gdzieś czytałam że jest taka tradycja gdzieś że w jednym kieliszku powinna być woda a w drugim wódka (więc jest szansa że się trafi na ten z wodą) i przepowiednia jest taka że ten kto trafi na wódkę będzie w zwiazku "decydował".
A odnośnie picia to pytam własnie dlatego ze ja często juz miałam "odlot" bo jakoś nie potrafie wyczuć czy jeszcze mogę czy juz nie noi obawiam się że pod wpływem emocji dnia mogę miec raczej słaba głowę. A właśnie wiem ze często goście podchodzą zeby wypic z młodymi za zdrowie noi sama orkiestra też namawia żeby młodzi z gosćmi pili, dlatego mój tato wymyślił zeby moze zrobić taka butelkę tylko dla nas (przystrojoną np ubrankiem młodych), w której wódka by była dobrze rozcieńczona lub nawet sama woda. Noi pozostaje wino ale i z nim raczej niebezpiecznie. Co o tym myślicie?
Stary 2008-04-03, 12:06   #227
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaze wam zdjęcia ze ślubu, ale z tygodniowym opoźnieniem, bo wyjeżdżam, a potem muszę zalatwić internet w nowym mieszkaniu.
Ale zobaczycie na pewno.
Madlen czekamy z niecierpliwoscia

Mąż i żona...
Stary 2008-04-03, 12:11   #228
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Przy powitaniu chlebem i solą tylko jeden kieliszek jest z wódką. Kto na niego trafi, ten będzie rządzi w małżeństwie Ja trafiłam na ten z wodą. Podobno można poznać, który jest z wódką, bo jest ona zimniejsza od wody (wódka chłodzona jest przecież przed weselem) i na kieliszku osadza się "mgiełka".

Na własnym weselu piłam tylko białe wino i nikt do mnie nie podchodził z kieliszkami wódki, "by się stuknąć i napić".
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 12:24   #229
dzasta110
Wtajemniczenie

u mnie będą raczej oba kieliszki z wodą jak będzie wódka to ja sobie pogadam z kelnerami
oczywiście żartuje... ale będzie mi bardzo ciężko przełknąć wódkę bez picia

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 13:03   #230
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:

Trochę chyba tak (ale nie za dużo i nie wodkę). Na 100% będę strasznie zestresowana, już taki nerwus ze mnie. Może odrobina alkoholu jakos mnie rozluźni
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 13:47   #231
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
chlebkiem też się nie martwimy bo jest w cenie tak samo jak szampan, ale my dodatkowo dokupimy z 2 butelki bezalkoholowego dla niepijących lub dla dzieci niech się cieszą że też mogą szampana pić
Ja też o chlebek i szampana nie muszę się martwić, dodatkowo mogę sobie wybrać jego kolor czy żółty czy czerwony i w jakim kształcie ustawić szampanówki .

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
a wiecie co?moja kolezanka jak slubowali no to wiadomo najpierw pan mlody mowi przysiege noi ministrant trzymal mikrofon zeby pan mlody do niego mowil a pan mlody wyrwal mu ten mikrofon a pani mloda tak wybuchla smiechem ze az jej sie gkupio zrobilo i opuscila glowe na dol i w ten sposob wysluchala przysiegi pana mlodego.
Ha ha musiało to śmiesznie wyglądać
Cytat:
Napisane przez toverek83
ja teraz wysluchuje kpin i tego ze nie powazna jestem bo kupilam suknie zamiast ja wypozyczyc.a ja sie nie moglam w zadna do wypozyczenia zmiescic bo akurat podobaly mi sie te z zamkami i nie zasunelam sie.
To jest Twoja sprawa czy suknie wypożyczysz czy kupisz w Polsce a może będziesz miała taki kaprys, że sprowadzisz sobie z Francji. To Wasz ślub i ma być po waszemu a nie, że ktoś ma coś narzucić.
Kurczę wczoraj też się na wizażu naczytałam jak to niektórzy goście krzywo patrzą na druhny, a to, że Panna Młoda bedzie w czerwonej sukience, innym przeszkadza fakt, że będzie Dj a nie orkiestra.
Gdybym ja miała brać do serca to co ktoś powie to bym chyba zrezygnowała z wesela, bo niestety nie każdemu się dogodzi a co najważniejsze nie byłoby tak jak to sobie wymarzyliśmy. Dlatego nie przejmuj się! i ciesz się ze swojej KUPIONEJ sukni najmocniej jak tylko potrafisz.

Cytat:
Ja mam przez mikrofon glos jak mala dziewczynka do tego skrzeczaca... staram sie o tym nie myslec... i pewnie wszystkie tak bedziemy zestresowane ze nie spaliny buraka bo nie bedzie o tym czasu nawet pomyslec
Rozmówcy telefoniczni zawsze mnie odmładzają, bo mój głos jest wtedy taki nienaturalny, ciekawe jak zabrzmi w moim dużych Kościele.

Poprawiny w konsekwencji robimy je u mojej teściowej dla najbliższych.

Kieliszek z wódką dla Młodych
wiadomo, że toast z szampanem wypijemy, później może 1-2 kielonki a tak to będę podchodzić z ...wszystkim innym nie kwalifikującym się do napoi alkoholowych.
Stary 2008-04-03, 13:56   #232
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Prześliczna sukienka Mogłabyś powiedziec nazwę/model... jest cudna
Moja wymarzona to Herms'a: Tessla

Twoja tez prześliczna

Moja to Atelier Diagonal 820.
Czy miałyscie cos takiego ze jak przymerzylyscie kiece to wiedzialyscie ze to ta i koniec???
Ja nie i nadal jestem niezdecydowana ale wyjatkowo wybredna
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 13:59   #233
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbasia23 Pokaż wiadomość

A co do pierwszego tańca to my raczej będziemy "się prezentowac" (ps. mam nadzieje ze wszystko wyjdzie nam dobrze) po pierwszym gorącym daniu. Czasem bywa tak ze para tańczy zaraz po toascie ale nie podoba mi sie to, ponieważ goście zajęci są jeszcze usadzaniem i mało kto patrzy na młodą parę ;/
My nie chodziliśmy na żaden kurs, ale to nie znaczy, że nasz pierwszy taniec będzie przytulańcem z jednym obrotem. Któregoś dnia dorwę swojego partnera i będę w domu ćwiczyć różne kroki. Mam tylko nadzieje, że się nie podepczemy na sali, bo partner ma nr buta 45,5 i będzie miał delikatnego szpica, który dodatkowo buta wydłuża.

Cytat:
Suknia jest bardzo bogata, a jaki tren . Na Twoim miejscu ubrałabym biżuterie, ale delikatną, żeby tylko podkreśliła Twoją kobiecość a nie nadała dodatkowego blasku, bo łatwo można przesadzić. I niestety zrezygnowałabym z tiary, diademu czy innym dodatków na głowie no nie wiem ja jedynie widziałabym ładny welon.

Cytat:
/2/!!!

Rany, to już pojutrze!!
Ja chyba na Twoim miejscu piłabym melise .
Stary 2008-04-03, 14:01   #234
Madlen__18
Zakorzenienie

Nie mam az tak dużego poziomu stresu,żeby herbatki ziołowe pić:d Raczej z cyklu "nie mogę się doczekać, chciałabym,żeby był już piątek", ale siedzę sobie spokojnie

M
Stary 2008-04-03, 14:04   #235
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny nie macie wrażenia, że nasz wątek z tygodnia na tydzień ma coraz większe obroty?

Madlen ja nie wykluczam, że będę musiała się takowej napić kilka dni przed weselem. Nie wiem czemu, ale jak patrze na Twoje posty typu: / 3 dni/, /2 dni/ to zaczynam się sama denerwować.
Stary 2008-04-03, 14:06   #236
katalinka17
Zadomowienie

Agata_R boską masz suknię, naprawdę bardzo ładna.
Ale diadem absolutnie NIE, ja tak uważam

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 14:08   #237
Madlen__18
Zakorzenienie

O kurdę, nie jesteś pierwszą osobą ktora napisała, że jak mnie czyta to się denerwuje
Przepraszam dziewczyny)

A jak to będzie potem śledzić wasze śluby jako Pani Magdalena .G
O_o

M
Stary 2008-04-03, 14:08   #238
asiuk
Zakorzenienie

Dziewczyny, każdej wydaje się, że przez telefon/mikrofon/na kasecie brzmi dziwnie i nienaturalnie. Pamiętajcie, że w rzeczywistości nie mamy takiego głosu, jaki słyszymy "w naszej głowie" - przeważnie brzmi on w naszym odczuciu jako mocniejszy i nieco niższy niż w rzeczywistości Na różnych nagraniach wychodzi szydło z worka

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-04-03, 14:10   #239
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
O kurdę, nie jesteś pierwszą osobą ktora napisała, że jak mnie czyta to się denerwuje
Przepraszam dziewczyny)

A jak to będzie potem śledzić wasze śluby jako Pani Magdalena .G
O_o
ale bedziesz wtedy luzara,a my bedziemy szalec jak glupie, ale masz fajnie Madlen, z jednej strony zazdroszcze, ze to juz, a z drugiej jak pomysle, ze jeszcze tyle rzeczy przede mna do zalatwiania, to ciesze sie, ze do 30 sierpnia jeszcze tyle czasu

Mąż i żona...
Stary 2008-04-03, 14:13   #240
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Madlen a jaki będziesz miała bukiet?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości