|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
|
|
#182 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetne takie spotkanie, nie do poznania co potrafi z szarej myszki, nieświadomej swoich mocnych stron, zrobić dobry stylista.Cytat:
Wynika z tego że obie się tak niby podpinamy pod męskie towarzystwo... Ale skoro nikt nie widzi w tym nic złego.. To chyba oznacza, żeś zaakceptowana tak w 101% ![]() Edit: Butter, a tekst kumpla TŻ to naprawdę... porażka po prostu
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-14 o 16:35 |
||
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz dajemy sobei trochę wiecej luzu. Ja tam nawet lubię jak czasem sam wyjdzie....Czyżbym sie przyzwyczaiła do samotnych weekendowych wieczorów ![]() .
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wiosnę mocne, nasycone kolory ora zkontrasty zestawiane z takich kolorów: oranże, żółcie , zielienie. Do tego fuksja i nadal kobaltowy. No i czen + biel mocno sie trzymja. I dzięki bogu, bo takich mocnych kulorków to ja nie lubie. |
|
|
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezdzę też z chłopakami....bo lubię sie zmęczyć na czarnych trasach ![]() Cytat:
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
No włąśnie jestem z siebie baardzo dumna, i nieskromnie przyznam, ze zdaniem stylisty dobór fryzury, makijaz, ciuchy, kolory - nic nie zmieniac, jest super. Fajnei usłyszec ze swój własny wypracowany styl jest doceniany przez stylistkę z 15-letnim stażem.
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz prawo być dumna
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zmykam do domu.
Miłego wieczoru
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#190 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... Ostatnio zakupiony sweterek też ujawni się na wiosnę... Jednak wiecie, od kilku dziewczyn już słyszałam, że tak robią. Po zakupach chowają na dno szafy, a później wmawiają, że przecież to pokazywały, albo że to stary ciuch. Ogólnie interesujące zjawisko.... ![]() Co do zakupów w sieciówkach to możliwość zwrotu w ciągu iluś tam dni jest naprawdę fajna (jeśli oczywiście wykluczymy zjawisko, że ktoś chodzi w tych ciuchach). Dużo osób kupuje pod wpływem chwili, a później okazuje się, że rzecz wogóle nie pasuje do nas, naszej garderoby, ponadto często mierzymy w pośpiechu, w sztucznym świetle, więc zwroty to naprawdę dobre rozwiązanie. Cytat:
Drugie wyjście to wyjazd do większego miasta do galerii, jednak ciężko obkupić się tak na dłuższy okres... Tymbardziej, że wolę systematycznie kompletować garderobę niż robić wielkie zakupy raz na pół roku.... nie chcę nawet myśleć ile wydaje... jednak średnio 500 zł się uzbiera...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Po za tym takie spotkanie to świetna sprawa, chętnie bym na nie poszła. Tylko do kogoś kompetentnego, a nie takiego pajacykowa z którego tvn na siłę robi gwiazdę. Co do wychodzenia na nocne imprezy i spotkania ze znajomymi to praktycznie zawsze idziemy razem. Sami wychodzimy na typowo babskie i męskie spotkania i żadnemu z nas to nie przeszkadza, co więcej bardzo nam się podoba takie rozwiązanie. Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-01-14 o 17:58 |
|||||
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam siły Was czytać w związku z tym życze udanego wieczoru i udanej jutrzejszej pogawędki
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam się przywitać i powiedzieć że żyje i własnie się zabieram za pisanie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
co do imprez to ja mam tak, że ja nie chcę na jakąś iść, a znajomi nas namawiają to później okazuje się, że impreza była super
|
#194 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
przyszlam w sumie powiedziec dobranoc
wlasnie worcilam do domu i padam na twarz do tego jestem po awanturze z TZ i paru wylanych lzach i czuje sie okropnie - a TZ poki co nie mam ochoty w ogole ogladac bo ostatnio staje sie przy nim klebkiem nrewow chyba wymiekam dobranoc
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, co tu taka cisza dziś? Gdzie są wszyscy?
|
|
|
|
#196 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc
ja jestem ale nie ma z kim gadac to sie nie odzywam
|
|
#197 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Cytat:
Ostatnio ubieram się dosyć klasycznie. Dorzucę czasem jakiś fiolet ale poza tym raczej bez szaleństw. Żółcienie zdecydowanie nie dla mnie Cytat:
Fantastycznie Musiałaś być bardzo dumna kiedy to usłyszałaś Wszystkie z nas chyba jednogłośnie zagłosowałyby na Ciebie jako "ikonę mody", ale wiążąca opinia stylisty to prawdziwy komplement ![]() Cytat:
I też jest PS albo Xbox plus poker ![]() Cytat:
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje dwie koleżanki też to uprawiają ![]() Moja siostra w swoim poprzednim małżeństwie miała jeszcze ciekawsze zjawisko- wszystko, ale to wszystko kupowała w promocji Zawsze cenę dzieliła na pół i podawała wynik L_V gratuluję udanej wizyty u stylisty ![]() DZIEŃ DOBRY eDIT Co do kolorów na wiosnę, to akurat tuniki ostatnio kupiłam, w takim złamanym pomarańczu, soczystej zieleni, bo jak do tej pory mam zazwyczaj wszystko czarne, białe i szare A czas na jakieś zmiany, chcę w tym roku poszaleć z kolorami ....Jeszcze co do towarzystwa mężczyzn na imprezach....też zazwyczaj spędzałam czas z facetami, ale cholera zawsze okazywało się, że np. pan X to nie zupełnie tak bezinteresownie się ze mną bawi, ze mną pije, ze mną spędza czas imprezowo....i wtedy głupia sprawa jak wyjść z tej sytuacji, nie wdać się w nic a jednocześnie nie stracić kolegi- towarzysza zabaw. Teraz najlepszym towarzyszem moich imprez jest Tżet i chwała mu za to, że nadąża i jest moim najlepszym kompanem
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-15 o 09:32 |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dorinko, mam wrażenie, że gdybyś pokazała mężowi łupy, przymierzyła przy nim, pochwaliła się- to byłby zadowolony że tak ślicznie wyglądasz i masz coś nowego Ale rozumiem zwyczaj chowania, bo robiłam tak w poprzednim związku Tak jak mówi Mango, wmawiałam mu że albo to jest bardzo stare, albo już mnie w tym widział. A to dlatego, że był strasznym skąpiradłem ciuchowym ![]() Strasznie się wczoraj obkupiliśmy z TŻ Ja: płaszczyk, 2 pary rurek Trochę zaszaleliśmy, ale kochamy te wyprzedaże w Benettonie
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu....aaaa... ja nie mogę czytać ile się kto obkupił na wyprzedażach ...buuhuuu... Ja też coś chcę.... zaro... duże te przeceny w benettonie? ![]() Dziewczyny, chyba dostałam jakiegoś uczulenia. Oczy mam jak basset... i ciągle łzawią... ale nie mam nic nowego-żadnego nowego kosmetyku...
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaro cudowne łupy, aż mi lepiej że ktoś oprócz mnie się obłowił zaro wszystko w Benettonie kupiliście czyw różnych sklepach ? że tak nieśmiało spytam w jakiej cenie rurki kupiłaś ?
|
|
|
|
|
#203 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po prostu rozumiem sytuację ukrywania. A powody Twojego ukrywania są zupełnie różne od moich Obecnie jeszcze mi się to nie zdarzyło, ale to dlatego, że najczęsciej chodzimy na zakupy razem, a jak idę sama to po konkretną rzecz. Nie wykluczam ze kiedys cos schowam ![]() No tez się cieszę z tych zakupów, aż mi lepiej TŻ dostanie (chwała Bogu) premię pod koniec stycznia, więc to trochę na konto tej premii. W Benettonie i Sisley'u (czyli właściwie w jednym miejscu, bo są połączone).Jedne rurki za 125, drugie za 95. Cytat:
![]() Butter, widze po Tobie że musisz się wybrać na jakieś zakupy, i koniec. Stanowczo potrzebujesz nowego ciucha. Dla własnego zdrowia psychicznego Choćby małego, ale świetnego ![]() Oj, a nie zapalenie spojówek? ![]() Edit: Ale puchy
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-15 o 10:05 |
||
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie...Ty też to widzisz, że muszę? To chyba faktycznie pojadę!! Tylko cholerka jasna nie mam kiedy Muszę wygospodarować jakąś chwilkę ![]() ![]() ![]() Co do oczu, to zastanawiam się czy to nie od pyłu gipsowego, bo wczoraj szlifowaliśmy pokój Marzę o powrocie do domu i zmyciu makijażu. Mam jeszcze krople na zapalenie spojówek z poprzedniego razu,to sobie od razu zakropię.Przeglądam wątek o styczniowych łupach na modzie...aż mnie skręca ![]() EDIT: Jest jeszcze jedna rzecz: w nowej sypialni będę mieć szafę, komodę z szufladami i garderobę! Muszę mieć co trzymać w nich... więc muszę coś dokupić Czy to nie całkiem rzeczowy argument?
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-15 o 10:09 |
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Svinecko Porzucaj może trochę miesem na wątku to Ci się lepiej zrobi ![]() Zara to ładnie zaszaleliście. Ja zakupy będe robiła dopiero pod koniec lutego czyli jak będą wiosenne kolekcje, czyli zapłacę za 3 rzeczy fortunę ...ale dopiero pod koniec lutego będziemy bogaci .Cytat:
Rozpadnie się jeszcze...albo i co
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-15 o 12:58 Powód: tradycyjnie post pod postem |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Dzindybry
![]() Wy tu o zakupach ciuchowych,a ja nie wiem kiedy sobie cos kupię...bo teraz chyba mi sie jakis syndrom urzadzania wlaczyl i interesują mnie tylko rzeczy do doomuuu ![]() a jak mi syndorm minie to razem z kasą
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz mi przypomniałaś ze moje lutowe zakupy stoją pod znakiem zapytania ..bo przecież w koncu musimy tą szafę zamówić. Co jest dobrym planem ...najpierw szafa...później zakupy. Będę miała powód szału zakupowego podobny do Butter - będzie trzeba ją zapełnić.
|
|
#208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Regularnie podrzucać jej jakieś nowe kąski ![]() Cytat:
![]() Ale teraz muszę zaspokoić swój 'pypeć' na jakąś szmatkę
|
||
|
|
|
#209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....nie no nie mozesz doprowadzić do tego by padła z głoduCytat:
A właśnie..Butter dzięki za info o pesto ![]() ![]() Dopiero wczoraj udało nam sie zjeśc spagetti z czerwonym i jest bombastyczne. Dodałam pierś z kury podsmarzoną w kawaleczkach na oliwie i oliwki
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Btw; wy tu ciągle używacie określenia "ale puchy", nie znam go O_o Że pustka, nuda, czy co?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

Świetne takie spotkanie, nie do poznania co potrafi z szarej myszki, nieświadomej swoich mocnych stron, zrobić dobry stylista.
...nikt nie widzi w tym nic dziwnego.
Wynika z tego że obie się tak niby podpinamy pod męskie towarzystwo... Ale skoro nikt nie widzi w tym nic złego..

, wiesz przecież że na wiosnę wyjmę jako łupy wiosenne
Drugie wyjście to wyjazd do większego miasta do galerii, jednak ciężko obkupić się tak na dłuższy okres... Tymbardziej, że wolę systematycznie kompletować garderobę niż robić wielkie zakupy raz na pół roku.... nie chcę nawet myśleć ile wydaje... jednak średnio 500 zł się uzbiera...

Ja też coś chcę.... zaro... duże te przeceny w benettonie?