|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
chociaz z drugiej strony teraz sa takie wyprzedaze ze za 25 zł mozna kupic swietna bluzke |
|
|
|
|
#2312 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli to sińce to już trochę gorzej bo to raczej problem z gromadzeniem się w nadmiarze krwi i naczynkach. Podobno dobrą kuracją na to są okłady ze zmielonej kory dębu i rumianku (łyżeczka na łyżeczkę) zalane gorącą wodą. Tylko, że ta kuracja powinna trwać około 4-6 tyg_________________________ ________ Przy okazji muszę Wam podziękować za motywację W końcu się za siebie wzięłam i "biorę udział" w Waszej akcji, tylko że w ukryciu
2013--> dietetyk ![]() Z pasji do gotowania Edytowane przez *MaYa* Czas edycji: 2009-02-10 o 10:50 Powód: literówka |
|
|
|
|
#2313 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo jesteś za chuda!!! Laski, które mają 160-170 mają takie wymiary jak Ty i wyglądają ładnie i proporcjonalnie
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czytacie zbronie na modzie na Modzie?
|
|
|
|
#2315 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo wszystko musze ujędrnić (tzn jechałam, bo już dawno nie byłam...)Cytat:
. Myślę jeszcze nad jakimś serum z vit. C, ale nie wiem czy fajnie działa??
|
||
|
|
|
#2316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj swietnie było Koles mnie nigdy nie uczył sposobów na jazde po miescie jezdziłam z moim "kolega" i instruktorem prawie zawsze w trojke i np keidys pojechalismy na plac do M1 i przez pol godziny sie slizaglismy samochodem bo to zima była super było |
|
|
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
oj laski napewno zdacie
będizemy trzymam kciuki za was.Ja prawko zdałam rok temu,i nie bałam sie jeżdzić nauką jazdy,ale teraz jakbym miała wsiaść i jechac to bym sie strasznie bała ... wole znaleść jakiegos szofera po tej zielonej herbacie mnie tak wysypało na pleckach tez ;/ ale mam nadzieje że vadi nie mylisz sie i to oczyszczanie i zejdzie niedługo,bo chce urbac moją bluzeczke z gołymi pleckami na impresske szczecinianki co z tymi fotami ?? macie cos do ukrycia ... ?? hihi |
|
|
|
#2319 | |
|
*sportaddict*
|
a ta hippowa oliwka jest do znalezienia w rossmanie?
ja właśnie wróciłam od chirurga :/ wreszcie mnie nie olali, okazało się, że sobie przecięłam parę nerwów ale za parę miesięcy mają się zregenerowac ![]() więc wracam dziś do skakania i wylaszczania ![]() Cytat:
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-10 o 11:40 |
|
|
|
|
#2320 |
|
BAN stały
|
Oliwka jest w rossmannie
Ja tam muszę skoczyc po te okulary, o których pisała Milusia, moze cos pomogą na te moje wory |
|
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie kosztowały ok 70zł więc raczej nie będę mieć wyrzutów sumienia.... ale jestem dobrej myśli Wiesz.....staram się rozważnie kupować ale np. na CCT bym nie kuupiła bo są strasznie drogie ciuchy i w ciemno nie ma co brać. Będzie dobrze... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja myślałąm, aby z CCT brać, Anetka chyba też stamtąd ma Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-10 o 11:49 |
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Miśka CCT to przecież nie jedyna strona z japan ciuszkami, na wizażowych zakupach
|
|
|
|
#2324 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
była wtedy w związku od kilku miesięcy, napatoczył się inny (przystojniak, umięśniony, chciał być jej "rycerzem") i zastanawiała się, czym jest miłość? - czy miłość jest wtedy, kiedy jest ci przy kimś dobrze i czujesz się pewnie, czy wtedy, kiedy po prostu szalejesz z radości na jego widok i cieszysz się z każdego SMS'a, którego dostaniesz? i wtedy pomyślałam sobie, że miłość jest zawsze, kiedy czujesz, że kochasz.napisałam tak, jak czuję - prosto z serca Cytat:
chciałabym się też tak cieszyć jak Ty. Cytat:
tzn. ja bym nie potrafiła się z niego wyplątać jakoś wdzięcznie![]() Cytat:
moim zdaniem nie można komuś mówić, że jego uczucie jest mniej ważne. jeśli jesteś dzieckiem i ktoś zabierze ci zabawkę, którą uwielbiasz najbardziej na świecie, jesteś najnieszczęśliwsza! boli cię to, płaczesz, jesteś rozżalona, roztrzęsiona, myślisz, że teraz już nic cię nigdy nie ucieszy. to wielka tragedia! - i nie trafi do ciebie argument, że kiedy za 10 lat oblejesz maturę, będzie gorzej, a kiedy za 40 lat umrą twoi rodzice, to będzie jeszcze większy koszmar. w tym momencie jesteś nieszczęśliwa - i cała reszta nie ma znaczenia. tak samo z miłością - nie można powiedzieć 14-latce zakochanej w plakacie, że jej uczucie jest nieprawdziwe. NIE MOŻNA! bo mimo tego, że kiedyś wyrośnie z tego i będzie miała prawdziwego faceta i wtedy ta miłość będzie najważniejsza, to nie znaczy, że uczucie do plakatu jest nieprawdziwe! pamiętam, kiedy rzucił mnie pierwszy chłopak - byłam zdruzgotana i na śmierć w nim zakochana. dzisiaj wiem, że nie udałoby mi się z nim stworzyć PRAWDZIWEGO związku - takiego jak z obecnym TŻ, ale mimo wszystko, uważam że tamta miłość była wspaniała, cudowna, prawdziwa i szczera. Cytat:
można też jednak mówić o miłości jako o uczuciu - jak pisałam wcześniej: do Michasia z boiska, do plakatu, do nauczyciela - i taka miłość też jest najprawdziwsza, tylko że... jest "tylko" uczuciem. Cytat:
Cytat:
każdy kolejny egzamin to był dla mnie potworny stres - nie chodzi nawet o sam moment zdawania, ale: terminy, dwa miesiące czekania, wykupowanie dodatkowych godzin, marnowanie pieniędzy tylko dlatego, że sobie nie poradziłam, itd, itd. głupio mi przed sobą i przed rodzicami (oni wpompowali pieniądze na kurs i 4 egzaminy, a ja nadal nie mam prawka) ale nie umiem się przełamać, żeby znowu spróbować; od ukończenia mojego kursu minął prawie rok, wszystkiego pozapominałam, a szkoda mi teraz kasy na kolejne dodatkowe szkolenia. może kiedyś. PS: jakoś nie mam szczęścia do podglądactwa, zawsze, jak któraś z Was wkleja zdjęcia w swoim profilu, spóźniam się z oglądaniem to pewnie za karę, że ja też się Wam nie pokazuję. za to Czekoladę widziałam dużo razy, bo wklejała zdjęcia w wątku. poznałabym Cię na ulicy, piękna mamo |
|||||||
|
|
|
#2325 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2326 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Zaliczyłam matmeeeeeee !! <jupi> jeszcze tylko egzamin w czwartek i ponad tydizen wolnego jeeeeee ! Tez chetnie by zamowila cos z CCT moze zierzemy sie jakos i cos zamowimy . Tylko pasowaloby kogos kto sie na tym zna np wlasnie aneta mysle ze cos na ten temat wie
|
|
|
|
#2328 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czasami nie rowno ale wygladaja jak postopniowane hehe Cytat:
Polecacie ta oliwke, przejde sie do rosmana w poszukiwaniu jej mam w domu taka z J&J kawiatowa w zelu, pomaranczowe opakowanie, super jest, ale do ciala, na twarz nie nakladalam. Dzisiaj tez bede skakac ![]() Wczoraj zrobilam peeling tym ziaja pro, pozniej ta zielona maseczka i pozniej moj krem. Dzisiaj wygladam promiennie. Buzka gladziutka, wagrow nie widze i kolor jednolity ma heh ![]() Aaa do oczyszczania uzywam mydelka protex. Po nim jestem czysciutka Wysusza ale krem i pasuje Jeszcze do Czekoladki - moja i tylko i wylacznie moja opinia pamietam jak pisalas ze twoj tz chwalil twoje kraglosci, ze ci sie pupa zaokraglila, ze uda sie zaokraglily. Moim zdaniem wygldasz teraz w tej wersji bardzo apetycznie
|
|
#2329 |
|
*sportaddict*
|
Cytrynowa - nożem bleh. Ale bardziej mnie boli ręka po szczepieniu na tężec, niż tamta rana
I w ogóle dzisiaj, to się już cieszę, że trochę boli, bo jak nie czułam nic - to był dopiero stres ![]() Jeśli chodzi o peeling - nigdy już nie zrobię innego, niż kawowy - zmielona kawa, trochę oliwki, trochę mydła w płynie i mam potem taką skórę, że zużywam 1/5 balsamu do ciała po (w stosunku do skóry bez peelingu), bo jest taka gładka i nawilżona - cudo! Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-10 o 12:03 |
|
|
|
#2330 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Zadomowienie
|
Mal_a_gosia ludzie czytac twoje wypowiedzi, zwlaszcza na ostatnio poruszony temat - milosci. Tak mnie teraz w tym wszytskim uswiadomilas. Nigdy jakos szczegolnie nie zastanawialam sie nad definicja milosci. Przezywalam swoje milosci.. w dziecinstwie, pozniej jako nastolatka. I teraz wiem ze jak male dziecko bedzie wzychalo do tego Michasia z boiska to to prawdziwe uczucie, sama kiedys takie uczucia w sobie mialam. Tylko nigdy sie nad nimi glebiej nie zastanawialam. Az sie wzruszylam heh
![]() Vadi heh normalnie ty jak jakis rzeznik Musialas mocno sie skaleczyc. Grr nie chce sobie tego nawet wyobrazac..
by perfekcję osiągnąć kiedykolwiek Edytowane przez cytrynowa88 Czas edycji: 2009-02-10 o 12:15 |
|
|
|
#2332 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() a ja dalej choruke i pracuje;/ byłam wczoraj u lekarza i powiedział ze mam wyciąc te migdałki, bo nic juz z nich nie będzie a infekuja mi organizm... Ale nie wiem, boje się, bo duzo lekarzy sprzeciwia sie wycinamiu migdałków |
|
|
|
#2334 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mialam cos napisac.. Aha w czwartek jest tlusty czwartek a moja mam juz sie za paczki zabrala. I z diety du*a heh
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nic nie wiem, muszę coś wykombinować, żeby jechać do rodziców na mamy domowe pączki ![]() Miśka poczytaj sobie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=308631&p age=3 Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-10 o 12:27 |
|
|
|
|
#2337 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A u mnie dupa z dieta już od dawna, ale za to ćwicze sobie troche codziennie |
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
akurat zjadłam własnie paczka
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, bo dla mnie to byli jednak nieznajomi. Ale instruktorzy byli młodzi i można było z nimi pogadać o wszystkim. Cytat:
. Gorzej mi się jeździ corsą, więc mam nadzieje, że egzamin będzie na yarisie.Co do zielonej herbaty to ja piję od ok. 2 miesięcy i na szczęście żadnego oczyszczania nie zauważyłam. Dobrze, że o tym nie wiedziałam, bo bałabym się zacząć. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

chociaz z drugiej strony teraz sa takie wyprzedaze ze za 25 zł mozna kupic swietna bluzke 

A jeśli to sińce to już trochę gorzej bo to raczej problem z gromadzeniem się w nadmiarze krwi i naczynkach. Podobno dobrą kuracją na to są okłady ze zmielonej kory dębu i rumianku (łyżeczka na łyżeczkę) zalane gorącą wodą. Tylko, że ta kuracja powinna trwać około 4-6 tyg
alle....chyba przydałabym mi się suwmiarka, bo ja w tym miejscu gdzie mam się złapać nie mam z ogóle takiego nawet fałda skórnego(??) Ale zaraz zrobię jeszcze raz dokładniej
w miescie.
.

ale za parę miesięcy mają się zregenerowac 

była wtedy w związku od kilku miesięcy, napatoczył się inny (przystojniak, umięśniony, chciał być jej "rycerzem") i zastanawiała się, czym jest miłość? - czy miłość jest wtedy, kiedy jest ci przy kimś dobrze i czujesz się pewnie, czy wtedy, kiedy po prostu szalejesz z radości na jego widok i cieszysz się z każdego SMS'a, którego dostaniesz? i wtedy pomyślałam sobie, że miłość jest zawsze, kiedy czujesz, że kochasz.
ja nie wiem jak to z nia jest.. wierze w nia i w te polowki,
i kolor jednolity ma heh