|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |
Zadomowienie
|
![]()
Hej DZIÓBKI...
![]() Cytat:
![]() A ja nigdy nie lubiłam rodzynek.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
hejka wszystkie już śpicie
![]() ![]() ale u mnie jest godzinka wcześniej ![]() idę zaraz robic obiadek na jutro ![]() ![]() to słodkich senków żoneczki i owocnej nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Rozeznanie
|
ja jeszcze nie śpię
![]() ![]() ![]() tylko póki pamiętam: a gdzie można zobaczyć nowe okulary Dzastusi? ;> gdzie jest Liluś? nie chwaliłam Wam się że mamy zaproszenie na wesele na czerwiec jupi :B (kupię sobie nowe buty nananana) i ostatnie - co pomaga na rozdwajaące się końcówki? ;[ ostatnio mam z tym mega problem ;/// buzka i dobrej nocki ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Wtajemniczenie
|
Hej ![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie jest zupełnie odwrotnie, moje okulary to moja zaleta ![]() ![]() ![]() ja niestety do pracy ![]() ![]() też oglądałam ![]() moje okulary można zobaczyć w albumie w moim profilu ![]() Liluś jeszcze przez jakiś czas nie będzie... ![]() ![]() Liloszku - myślimy o Tobie ![]() mam problem z wyborem mebli do salonu, sama nie wiem czego chce ![]() ![]() ![]() ![]() pokój jest w kształcie litery L, gdzie na czubku litery są drzwi ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-13 o 06:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z powodu pracy psikro mi, ale co tam, znajdziesz lepszą. A co z tymi twoimi zabiegami (nie pamiętam jak to się nazywało)? (to odnośnie dupska tak pytam, tak na marginesie to chodzi mi o to dupsko o którym mówisz a którego ja jakoś nie widzę ![]() Nie masz jeszcze filmu z wesela ![]() ![]() Cytat:
![]() A z kregoslupem nie ma zartów, jak trzeba...trudno...komp na bok, zdrowie najważniejsze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie martw się, też jestem niedorobiona ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Problem jak u większości kobiet ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam!
cieszę się, że ciasto smakowało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nikogo na siłę do dziecka nie zamierzam namawiać, to musi samo przyjść - a jak przyjdzie to się nie będziesz tak tym wszystkim przejmować ![]() cmok dla Liloszka i innych nieobecnych ![]() i dla całej reszty obecnych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz nie jest tak źle, trzeba sie do tego przyzwyczaic i tyle........ja na poczatku nie moglam patrzec w lustro, brzuszka jeszcze nie bylo, a z kazdej strony boczki i waleczek tluszczyku na brzuchu sie zrobil.........teraz jak mam brzuszek to mi to nie przeszkadza, bo jestem z niego dumna ![]()
![]() |
#4148 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja tez się boje najbardziej to rozstępów bo piersi mam nadzieję że mi w ciąży urosną z czego będę się bardzo cieszyć ![]() Ale rozstępy to już masakra ja już mam całe ich mnustwo na udach a co dopiero będzie po ciąży jestem jakoś na nie bardzo podatna. Zawsze miałam takie same proporcje a jednak cholerstwo mam!!! Cytat:
![]() Ale o dziwo ostatniuo sobie kupiłam bluzkę fioletową więc będzie mi do rajstopek pasować. Bo miałam faze na kolorowe rajstopy jedynie więc mam ich sporo A w okularkach wygladasz ślicznie ![]() Ja mam duzy pokój standardowo jasne ściany jasne podłogi ale ciemne meble (wenge) bo takie mi się mebelki najbardziej podobały. Jak ja się cieszę że już piątek ![]() ![]() Buziaki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz jak jestem taka okrągla z brzuszkiem- moj tż mowi ze sexi wygladam, lubi glaskac moj brzuszek i wogóle.......zapytalam go kiedys co bedzie jak po ciazy juz nie schudne, tylko taka zostane......powiedzial, ze wygladam pieknie i nie wazne czy bede miala mniej centymetrow w obwodzie pasa, czy bioder bo i tak bede piekna mamusia ![]() ale ja mam motywacje i zrobie wszystko zeby miec swoja figurke.......a wiadomo ze jak sie karmi piersia to najszybciej mozna zrzucic tluszczyk!! moja kolezanka ktora urodzila w grudniu- przytyla 20kg.......po miesiacu jak ja widzialam to tylko 8kg stracila od porodu..........pomyslala m wtedy , ze jak ona taka chuda byla i teraz jej to zostanie to ze mna bedzie to samo, ale teraz dziewczyna zrzucila wszystkie kg i znowu wyglada jak przed ciaza- tylko karmi piersia i to jej pomoglo!!!! Takze głowa do gory!!! pewnie bede pisac potem wam swoje żale , że jestem taka sflaczala i wogole......ale narazie o tym nie mysle ![]()
![]() |
#4150 |
Rozeznanie
|
nie no ja juz bym nawet chciała dzidziusia ale pierw muszę się z mężem jakoś finansowo ustawić mieć przynajmiej pewna pracę więc dzidzię planujemy tak za ok 2 lata. Ale tak to najbardziej przeraża mnie sam poród boże to musi być straszne. Wiem że jak się zobaczy dzidiusia to po czasie się zapomina ale ja jestem panikara ja se boję pobierania krwi a co dopiero porodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() Dzięki za słowa wsparcia ![]() ![]() ![]() Juz mi trochę lepiej. Trochę wczoraj mnie emocję za bardzo poniosły bo tak cały dzień byłam nakręcona, całe te procesy kwalifikacyjne zajeły pół dnia (9 rano test, póżniej 3 godz czekanie na wyniki ), jeszcze ten tłum ludzi (80 osób na 6 stanowisk!!) i zaraz jak się dowiedziałam że się nie dostałam to było ok, tzn przyjełam to ze spokojem. Dopiero jak wróciłam do domu i emocje opadły to mnie dopadła wściekłość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oby, dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysyłam sporo CV cały czas, tylko to czekanie mnie uż dobija. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze dzisiaj się bardrdzo wkurzyłam i zdenerwowałam na moja przyjaciółkę ![]() ![]() No a teraz do Polski z Irlandii przyjechała nasza wspólna przyjaciółka (własnie we trzy trzymałyśmy się razem na studiach, byłysmy nierozłączne ![]() ![]() ![]() Żeby ukoic te moje wszystkie rozkołysane nastroje i nerwy własnie się wyładowywuję artystycznie ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki, witam w ten piękny i słoneczny piąteczek
![]() ![]() Coś Wam powiem apropo ciąży i tycia. Ostatniego lata u moich rodziców znalazłam zajefajne szorty bezpańskie ![]() ![]() ![]()
#4153 | ||||
Wtajemniczenie
|
Głowa mnie boli.
Cytat:
Cytat:
Należy Ci się pochwała, że już myślisz o tym, żeby wrócić do stanu "przed", ale wiem też, że to jest ciężkie. Karmienie piersią być może pomaga ale z drugiej strony co robi z piersi.... Cytat:
Cytat:
A z przyjaciółmi...cóż czasami tak bywa, że nas denerwują i sprawiają, że jest nam przykro. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() U nas standardowo pochmurno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czyli weekend masz cały wolny ![]() Cytat:
![]() dwujajowe to na pewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4155 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Wklejam obiecany fociak.... torebka.jpg Moja czekoladka wlasna, prywatna... ![]() A...bo ja nigdy takiej wielgachnej torby nie miałam... Zawsze takie drobne maleństwa...no czasem sie średniaczek trafił.... A ja raczej jestem przerażona jeśli pomyślę sobie o samym porodzie...bo rozstępy nawet nie są dla mnie tak straszne... ![]() Dla mnie piatek to dopiero początek...sobota i niedziela do szkoły marsz... ![]() ![]() Jak K. wychodził rano z domu, to mi szepnął, ze dziś piątek 13... A potem...dzwoni, że dla niego już pechowy, bo mandacik dostał... za prękość oczywiście... ![]() Ja jakoś nie uważam 13 za pechowy...nic mnie jeszcze nie spotkało...tfu tfu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4157 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() buziak dla Ciebie i Maluszka ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Torebka fajna, i wcale nie wygląda na taką dużą (mam większe), ja z kolei uwielbiam duże torby, nigdy w nich nic odszukać nie mogę ale co tam i tak je lubię ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam w piątek 13
![]() U mnie cepło i wiosennie tylko trochę pochmurno, ale cieszę się, że nie pada ![]() Niewyspana dzisiaj jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jest tyle pięknych kobiet z dziećmi i jakoś one wszystkie odzyskały figurki po ciążach ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mi koleżanka mówiła, że ból jest straszny ale jak dostaniesz maleństwo na ręce to już o tym nie pamiętasz ![]() Cytat:
![]() ad.2. Ja też jak przyjeżdżam do Polski to chciałabym się ze wszystkimi znajomymi spotkać ale nie da rady każdy gdzieś się porozjeżdżał i ostatnio jak byłam to tylko z dwiema koleżankami się spotkałam ![]() ad.3 czekamy na te dzieła ![]() Cytat:
![]() ![]() Buziaki Kochane i miłego dzionka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Wtajemniczenie
|
Mam dziś taki nastrojowy dzień
coś dla Was ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0Ofr5kMNdWY Jego Portret i olga Bończyk- wg mnie najlepsze damskie wykonanie tej piosenki ![]() Ps. Wizazowe zmiany skórki mi się nie podobaja-za bardzo męczą oczy więc zdecydowanie rzadziej tu przebywam. Czekam na koniec tego wizażowego remontu i inne wcielenia(ponoć bedzie mozna wybierac wystrój wizażu wśrod czterech skórek)
#4161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam fox life ale co to tam się toczy dalej za te niby 5 lat jak Gabi ma już te grube dzieci???? Ja wręcz uwielbiam duże torby i wszystkie mam niestety czarne:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Rozeznanie
|
czesc Baboczki
![]() Kasico cos zes narozrabiala ze ostrzezenie dostalas ![]() ja zem jeszcze w szpitalu...ale krwiaka nie ma zadnego wiec jutro ewentualnie w poniedzialek powinnam wyjsc. i co najwazniejsze dzidzia rosnie zdrowa ![]()
#4163 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Hmmm...nie mam ani jednej wielkiej czarnej torby...straszne niedpoatrzenie z mojej strony ![]() Agatko starsznie się cieszę, oby Cię jak najszybciej wypisali. Nie ma jak to zdrowieć w domu. Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-03-13 o 13:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja korzystając z ładnej pogody i dnia wolnego zrobiłam sobie dzisiaj spacerek i przy okazji fryzjerkę odwiedziłam ![]() Agatko no to kamień z serca że wszystko jest ok ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-13 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | ||||||
Zadomowienie
|
No to jestem
![]() L buuu ale pierdółka ze mnie – ależ jestem zła! Kopiowałam sukcesywnie cytaty do Worda i chyba kopiowało mi się jakimś cudem jedne na drugich. Zupełnie nie wiem jak to się mogło stać i jeszcze to zapisałam, żeby nie stracić i teraz nie mogę już wrócić L Cytat:
Cytat:
Należało jej się – nie rozumiem ludzi, którzy leczą swoje kompleksy w taki sposób – żałośni są :/ Cytat:
Ja mam tak, że mam mase imion męskich, które mi się podobają a z żeńskimi mam problem. Jeżeli będzie nam kiedyś dane mieć synka to będzie miał na imię Krystian – jak wymyślił mój mąż, mi się marzył Wojciech. Następnym razem mężowi na pewno uda się „spotkać” z Waszym Maluszkiem J Cytat:
Mój szyjny jest w opłakanym stanie więc muszę zrezygnować … wcześniej miałam nie pływać żabką ze względu na kolana, ale nie zastosowałam się a teraz to już chyba nie mam wyjścia L Cytat:
![]() [quote=monai;11330407]Dziewczyny uwielbiam Was żałuję że tak żadko się udzielam ale najczęściej czasu starczy mi na podczytanie ja to nie wiem w ogóle co ja robię z tym czasem ;p ale muszę napisać że ciągle uwielbiam [quote] Hej Monai – myślałam, że znowu przepadłaś a tu taka niespodzianka ![]() Cytat:
2. Fajnie Wam z tym kursem tańca … zazdroszczam. Ja uwielbiam taniec a mój mąż nie …. Kiedyś tańczyłam nawet w zespole ludowym pieśni i tańca :P 3. super zdjęcia … szczególnie to drugie mi się podoba J fajny klimacik – takie zdjęcia z ukrycia są najfajniejsze i najbardziej naturalne. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też tak mam proszę o coś a mąż mówi „dobrze = za chwilę to zrobię” i co …. i najczęściej jestem zmuszona zrobić to sama – chociaż wtedy słyszę „po co to robisz skoro ja powiedziałem że to zrobię” ![]() Co do dnia kobiet to ja zawsze od moich facetów (dziadek, tata a potem brat) dostawałam jakiś drobiazg. Zawsze to święto bardzo mi się miło kojarzyło i jako mała dziewczynka czułam się jakoś tak bardzo nadzwyczajnie w ten dzień. U mnie w rodzinie Zasze to był dzień dla kobiet i był przyjemny tak dla jednej jak i drugiej strony. Natomiast mój mąż uważa, że to święto komunistyczne, teściowa też tak uważa … i jej się kojarzy z Gożdzikiem, rajstopami itp. i tym że facet przychodził tego dnia później do domu bo świętował święto Kobiet w jakimś lokalu z kolegami :/ Rozmawiałam z różnymi ludźmi i wiem, że nie tylko jej tak to się kojarzy, ale ona były pierwszą osobą która przedstawiła mi taki obraz tego święta … dla mnie to był lekki szok! Uczę teraz mojego męża, że to jest moje święto i on może sobie go nie obchodzić, bo go nie dotyczy a ja je obchodzę i będzie mi miło jak będzie o tym pamiętał. To tak jakbym ja powiedziała, że nie obchodzę jego imienin, bo np. nie uznaję świętowania imienin. W tym roku nie dostałam żadnego kwiatka, ale jak wróciłam ze szkółki to podszedł do mnie i złożył mi piękne życzonka i byłam bardzo szczęśliwa z tego powodu. On nigdy nie robi niczego dla zasady, wiec tym bardziej te życzenia były dla mnie bardzo ważne … bo szczere J Cytat:
Dzastuś, gdzie można zobaczyć to Twoje zdjęcie w nowy okularkach, bo nie mogę go nigdzie znaleźć L Przejrzałam cały Twój profil i zdjęć niet. A może doradzisz mi/podpowiesz jakie teraz oprawki się nosi – jakie SA modne i jak je dobierać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |||||||
Zadomowienie
|
uffff
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A rozdwojone końcówki (znoszone końcówki) najlepiej obciąć – włoski to nie ręka i odrosną J Ja mam odwrotny problem bo mam zalecenia na podniszczenie włosków – żeby mi się lepiej układały i jakoś mi to nie wychodzi bo ja nie lubię używać tych wszystkich specyfików do włosów typu pianki, żele, lakiery – próbuję się do nich przekonać ale z mizernym skutki mi to idzie. Cytat:
Wcześniej pracowałam w branży meblowej teraz budowlanej i sobie to tak połączyłam. Jak będę umiała to chętnie pomogę. Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj się i nie smutkaj i pamiętaj, że zawsze masz nas ![]() Cytat:
Najbardziej żal mi takiej sukienki, którą mama sobie szyła na ślub swojej siostry … taka z szelką na szyjce, odkryte plecki, do samej ziemi z jedwabiu, brązowa w białe drobne kwiatuszki (ale nie takie regularne). Piękna po prostu i niestety mój biust nie chciał się w nią zmieścić L a nie dało się jej w żaden sposób poprawić bo straciłaby fason. Monai - doczytałam gdzieś, że pamiętasz o naszym pleneru umówionym … pogoda się robi coraz ładniejsza, wiec trzymam Cię za słowo J Więcej nie mam już siły odgrzebywać. W sumie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jakby mi nie zjadło reszty cytatów to pewnie do końca weekendu bym nie skończyła „nadrabiać” ![]() Buziaczki ![]() i życzę miłego weekendu i pięknej pogody edit: Agatko trzymaj się! Dużo zdrówka Wam życze i nie przemęczaj się ![]() Niestety na poczatku ciąży trzeba bardzo na siebie uważać. Mojej koleżance (poród w sierpniu) lekarka kazała dwa tygodnie leżeć bo jej się łozysko odklejało. Przemęczyła się przez ten okres (prawie cały przespała) i teraz normalnie funkcjonuje. Obyś następnym razem w szpitalu pojawiła sie dopiero na porodówce. Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2009-03-13 o 14:15 Powód: dopisek dla Agatki |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Wtajemniczenie
|
Ok uciekam do domu. Przede mną dwa dni zajęć. Kiedy ja się w końcu wyśpię??? Jutro za to pójdę sobie do kina tylko na co...na Lektora czy Siedem Dusz???? Sama nie wiem.
Do zobaczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Wtajemniczenie
|
Słońca moje kochane zapomnialam dodać że obejrzałam Dzasty zdjęcia i baaaardzo mi się podoba
![]() ![]() Co do desperatek ja jestem na 16 odcinku 5 serii ![]() ![]() ![]() ![]()
#4170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też tańczyłam w zespole ludowym kilka lat i było świetnie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.