|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Cytat:
tylko czemu ci ludzie sprzedajacy swoje m to tacy kretacze?? mam nadzieje ze slonko zaswieci nad wami i pomoze w znalezieniu gniazdka Cytat:
ojciec w koncu zrozumie i nie bedzie sie czepial..... Witam nowe żoneczki!!
|
|
#4682 | |||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I wiem na czym polega to zmuszania mój mężuś tez czasem tak robi bo wie że jak nic nie kupię to będę marudziła albo niedaj boże będę chciała szukać dłużej czegoś innego Cytat:
Jest dzisiaj jakiś fajny filmik o 20?? bo jakoś juz mi ten taniec z gwiazdami obrzydł |
|||
|
|
|
#4683 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wieki temu a Ty jak się czujesz, jakieś dolegliwości ciążowe Cię dopadły ![]() Cytat:
za kiełbaski. I powiem Co w sekrecie, że były dobre, więc Twoje samopoczucie to nie przez nie ![]() ad. 2 też oglądam Taniec z gwiazdami
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
oglądacie Taniec z gwiazdami ??
ale ta Francys to kłoda, nie podoba mi się jak tańczy a jeszcze dziś byliśma na spacerku i na lodach kręconych z maszynyh moje ulubione kurde ale chyba nam si e ta pogoda popsuje od jutra ale co tam i tak ładnie było cały tydzień a w Irl to rzadkośc---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Malutka wypiłam tylko jedno Karmi do tej pory a teraz mąż mi zrbił Leszka z sokiem Wasze zdrówko babeczki |
|
|
|
#4685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idealnie nadają się na imprezkę do piwka ![]() Filmików żadnych ciekawych nie ma Mnie już też jakoś nie ciągnie do tańca z gwiazdami - nuda... My może będziemy zaraz oglądać "siedem dusz" jak mój małżon wyrobi się ze swoją pracą papierkową.A ja się właśnie bardzo wkurzyłam tak że mam ochota coś rozwalić I to szanująca się pani doktor stomatolog a zachowuje się jak nie powiem kto wrrr.... |
|
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4687 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
okropne sa....nienawidze ich....![]()
|
|
|
|
|
#4688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze a z tą babką to masakra, też uważam że powinno sie ja przycisnąć do muru żeby nie zwlekała za bardzo. A ja oglądam właśnie teraz albo nigdy, ale strasznie chce mi się już spać wiec zaraz po serialu idę lulu |
|
|
|
|
#4689 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
takie klientki ąę są najgorsze ![]() Cytat:
później zaczęłam nadrabiać i obecnie do ostatniej wizyty i gina miałam 12 kg na + ![]() z mojej części jeszcze trochę zostało, więc łap
|
|
#4690 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
-Kochanie zawieziesz mnie do fryzjera? -Co? -Kochanie zawieziesz mnie do fryzjera? -YHY... po godzinie -Kochanie to zawieź mnie do fryzjera -Co?Przecież wiesz że nie mam czasu.Jedź autobusem................ ..... hmmmmm...... ![]() : cool:Cytat:
Cytat:
|
|
#4691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Słońca
![]() U mnie szaro, buro, deszczowo i ogólnie do Mąż właśnie wyszedł do pracy a mnie się już nie chce samej leżeć w łóżeczku więc zajrzałam do Was ![]() Cytat:
![]() Lola gwarantuje, że rewelacyjne jest takie połączenie )- bo ja juz nie mam ale widzę że poleciała do Ciebie porcyjka Smakowały ?
|
|
|
|
|
#4692 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a tu śnieżyca za oknem Cytat:
Malutka podziel się ![]() nie lubię miłego dnia
|
|
|
#4693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie dlatego zrobiłam rogaliki na ostro a nie na słodko ![]() Ad 2 Motyw z fryzjerem - no jak bym słyszała mojego małzona ![]() Ad 3 No własnie - i tylko wymyślanie kolejnych powodów ![]() Malutka na szczęście jest bardzo hojna
|
|
|
|
|
#4694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w końcu mam postanowienie że przez post nie jem słodyczy więc one idealnie się nadawały ![]() A u mnie dzisiaj tez za oknem brzydka pogoda i mam jakiś taki zły dzień jade dzisiaj z królikiem i chyba go uśpią, kurcze mam głupie pytanie ale jakoś ono mnie dzisiaj nurtuje :jak usypiają zwierzęta to co trzeba je potem gdzieś zakopać nie wiem przeraża mnie to że będę musiała jeszcze ze zwłokami królika gdzieś jeździć |
|
|
|
|
#4695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiesz jak my jechalismy uspic psa to i tak bralismy go do domu......tata wykopal dziure w ziemi i zakopal pieska ![]() ale czy przychodnia weterynaryjna bierze zwloki to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- a ja chyba dzisiaj jade z tż do Katowic........nie chce zeby jechal sam w taka pogode......a ja wykorzystam i chce wejsc do Ikei i moze do Centrum Handlowego Silesia..... ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- kurcze wlasnie sie dowiedzialam ze do Katowic jedziemy jutroooo
|
|
#4696 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do króliczka - szkoda zwiarzaczka Z tego co wiem to jak jest porządna przychodnia weterynaryjna to powinna wziąć od ciebie zwłoki jak wyrazisz takie życzenie. To jak klient ma sentyment to sam zabiera zwierzątko i zakopuje... Ja tak robiłam ze świnką i szczurkiem. Więc musisz się zapytać, ale nie powinni odmówić ![]() Cytat:
Zabierz mnie ze sobą
|
||
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
widzę, że mamy nowe plotkary, witam ja jakaś zamulona od rana chodzę , miała być wiosna,a tu taka dobijająca pogoda , niech już zaświeci słoneczko i będzie ciepło![]() miłego dnia |
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Hej żabulki Nieco podły nastrój mam dziś... w sobotę zepsuło nam się auto <najprawdopodobniej źle założony pasek rozrządu przez mechanika >musiał nas holować kolega z Wrocławia do tego mechanika pod warsztat. Mężuś mój jest właśnie u niego i sprawdzają co się stało. ![]() Siedzę jak na szpilkach W niedzielę byliśmy w Wieliczce- dla odstresowania po sobotnich przebojach. A teraz lecę nadrabiać, bo widzę że znów zaszalałyście
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() wpadłam na chwilke się przywitać i wracam do pracy. Buziaczki i miłego dnia
|
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
jasne nie ma sprawy
![]() Cytat:
|
|
#4701 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja w swoim otoczeniu mam tylko jedna kolezanke w ciazy i tematow jest masa... reszta pyta co tam i jak tam i tyle bo same nie byly nigdy w ciazy... dla facetow moj stan jest wogole obcy wiec sie nie odzywaja... ale do plotkowania sa pierwsza klasa... sami przynosza nowosci osiedlowe i z taki zaangazowaniem opowiadaja ze polewka ale glowne tematy zaraz po plotkach to samochody i komputery... Boshe ja kcem dziewczynke ![]() Cytat:
ten kumpel taki jest... wszyscy wiedza ze on taki jest i kazdy to zlewa. Ale mine jak dowiedzial sie ze jestem w ciazy mial straszna... jakbym klocki zabrala... tak to jest spoko kumpel ![]() Cytat:
Cytat:
ja tez mialam tylko mdlosci...
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam ranne ptaszki.... widze ze co niektore spac nie moga.
Ja to dzis niue moglam sie zwlec z lozka i nwet sunie przetrzymalam az do 8:30 ... wiem straszna jestem. Ale podroz mnie wykonczyla. Juz obgadalismy z mezem ze praedopodobnie przywieze mnie na Wielki Tydzien do domu i spedzimy swieta w Walbrzychu. Fajnie by bylo. Oczywiscie przyjechalismy z reklamowka pelna jedzenia, nowym kompletem recznikow, zestawem miseczek Luminarc, nowa spodniczka i bluzeczka a takze zamowionymi ksiazkami Cytat:
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja już gotowa - możemy jechać
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
I fajnie z tymi świętami. Ja na święta jadę do mojego brata bo oni sobie wymyślili, że ze świętami zrobią też urodziny swoich dzieci jeden to mój chrzesniak (6lat) a drugi mojego męża(2 lata) ale najlepsze, że jeden z nich miał urodziny w styczniu a 2 ma w sierpniu nieźle co. No ale oni kasy ostatnio nie mają więc pewnie dlatego tak połączyli żeby tylko 1 imprezkę zrobić no ich sprawa tylko teraz podwójny wydatek a u nas z kasa tez krucho. Ale zapowiadają się fajne święta bo moja siostra z Irlandii z Conorem przylatuje już 6 kwietnia więc będzie nas tam dużo
|
||
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki próbowałam cytować i wrrrr....zeżarło wszystko, więc się tylko przywitam i odpowiem na to co pamiętam
![]() 1. Witam "nowe", zapraszamy do nas a koleżanki, które po ślubie nie mają o czym z nami porozmawiać to nie koleżanki, tylko jakieś dziwolągi Przecież po ślubie zmienia się stan cywilny a nie człowiek od a do z. A tak na marginesie to czemu miałabym z nimi o facetach nie gadać??? Temat-facet ludzka rzecz, pogadać trzeba![]() 2. Czekoladko79 współczuję z powodu zachowania mamy. Mam nadzieję, sze szybko zrozumie swoje błędy i ile bólu swoim zachowaniem sprawia Za mieszkanko wciąż i ciągle trzymam kciukasy!!! 3. Młodsza czekoladko proszę nie sprzątać tylko dbać o siebie, już nam się tu Agacior nasprzątała, starczyPoza tym mi tam nie przeszkadza jak facet chodzi do solarium czy do kosmetyczki. Lubię zadbanych facetów. Jeżeli to wszystko jest w granicach męskiej normy to ok ![]() 4. Aguniu dobrze, że się mąż opamiętał, ale przytrzymać go odrobinkę nie zaszkodzi ![]() 5. Soferko piesiunio fajowy 6. Gdzie ta Kacha z pazuresami? ![]() 7. Wczoraj wreszcie slumdoga obejrzałam i stwierdziłam, że dobrze, że dostał oskara. Wiedziałam, że tam bieda i w ogóle, ale ten wyzysk dzieci...szok. Film całkiem całkiem w przeciwieństwie do np Lektora, który moim zdaniem był nudnawy. |
|
|
|
#4706 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze a ja właśnie mam się wybrać na lektora w czwartek naprawdę taki słaby??
|
|
|
|
#4707 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam z deszczowego Szczecina
![]() Z rana byłam w przychodni na badaniach: krew i mocz. Oczywiście na czczo więc teraz grzecznie już jestem po śniadanku i synka traktuję MilkyWay'em Cytat:
a proszę zostało jeszcze kilka pewnie, że tak. W końcu Pan Bóg kazał się dzielić no nie ![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 a co ja mam powiedzieć będzie synek i na dodatek spod znaku bliźniąt tak jak mąż przecież ja z nimi kota dostanę i się wykończę ![]() ad. 3 ale musiał mieć minkę zbitego pieska ![]() Cytat:
Lecę na wątek mamusiowy. Wpadnę później. Buziaczki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo fajna muzyka, polecam Jakoś tak zawsze jak się ogląda film to nie wszystkie piosenki wpadną w ucho, albo nawet się ich nie zapamięta. A dopiero po fakcie się odkrywa jakie sa fajne Przynajmniej ja tak mam.
|
|
|
|
|
#4709 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Odpowiedź na Wasze wypociska- part 1.
![]() Cytat:
Hahahahahhahaha- dobra nazwa miejscowości ![]() Niuniuś słodziutki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie są na kwadrat ani w szpic tylko spiłowane na ukos Postaram się dziś zrobić fotkę to Wam wkleję Choć nie obiecuję, bo dziś odbieramy film i będziemy go do późna oglądać Kurczaku Anusia- muszę w końcu znaleźć czas żeby pooglądać te Twoje pazurki Zobaczymy co tam modzisz! hehehehehhe tyle, że to jest takie mega drapanko, bo ona wspinając się praktycznie je wbija Cytat:
czyli to taka dieta odmięsowiona ![]() bo owoce i soki mają dużo cukiera powodzenia kochana Cytat:
Lolek- pożycz mi taką kuleżanke ![]() To moje marzenie mega mega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Cytat:
Będzie dobrze, zobaczysz! Cytat:
1-góra całkiem ciekawa- ale ten dół fatalny! ![]() Wygląda jak serweta ściągnięta ze stołu i zarzucona na dziewczynkę 2-Bombeczka ładna, ladny kolorek ![]() 3-ołówkowa, bardzo ładna ![]() 4-no ta fajowska ale odstąpię ją Aguni- bo ona ma gorszy humorek Cytat:
Cytat:
![]() Ad.2- hehehhehehe- ja miałam takiego faceta z laboratorium z fizyki <jak byłam na chemii> kurczaku jak on mnie ciągnał do siebie ![]() Ad.3- hahahaha- czy Ty nie piszesz o moim mężu czasami??
|
|
#4710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() uwielbiam milky
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

brzuch boli, jak zwykle 

opłacało się bo i pogoda dopisuje i wolne 

ale co tam i tak ładnie było cały tydzień a w Irl to rzadkośc

hand-made: urodzinowo na 40tkę