![]() |
#3631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Kochane!
Potrzebuje opisy na gg w stylu jednak pomimo wszystko kocham Cię za przeszłość nie znam nikogo innego, kto potrafiłby ranić bardziej ciszą niż Ty sam jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapomnieć? A może jednak oddam Ci wolność? Koledzy będą zadowoleni i Ty też Najbardziej boli to, w co sie uwierzyło, a co stało się kłamstwem... chciałam o Tobie zapomnieć zapijając Bolsem |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zadomowienie
|
Ooo ![]() ![]() ![]() papergirl -> oj szalonaś Ty. ![]() ______________________ chodnik, ciche kroki, drobne stopy. wie gdzie weszła. kłopoty. lubię noce, lubię ten mrok, który narasta jak już zniknie słońce. Aleją gwiazd idę za głosem serca. puste obietnice i tyle. I can be ya baby, you could be my honey Możesz do mnie mówić kochanie, a ty będziesz moim kotkiem Rough thoughts waves don't give a breath Wzburzone myśli fale nie dają wytchnienia everything's easy. It's only about having courage wszystko jest proste. Wystarczy mieć odwagę In the backround of everyday happenings. W tle codziennych zdarzeń. Let the time do its work. niech czas zrobi swoje . In the deepness of my heart forever will be little child W głębi mojego serca zawsze będzie małe dziecko. I will be the only one who will cross the last line Będę jedyną, która przekroczy ostatnią granicę. They can only hurt and whisper behind your back... Potrafią tylko ranić i szeptać za plecami... If tomorrow never came, would you kiss me now? Czy gdyby jutro nigdy nie nadeszło, pocałowałbyś mnie teraz? You were my sunshine, and you became air... Byłeś moim promieniem słońca, a stałeś się powietrzem.. Tell me why I scared of looking in your perfect eyes Powiedz mi, czemu boję się patrzeć w twoje idealne oczy The noise of the city, the rush of the street, let's stop here and think about what we really need Hałas miasta, pośpiech ulicy, zatrzymajmy się tu i pomyślmy, czego tak naprawdę potrzebujemy I'm so sick of speaking words that no one understands.. Mam dosyć wypowiadania słów, których nikt nie rozumie Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-04-18 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
Jedno spojrzenie wyłonione spośród tysiąca innych
![]() Jak promień słońca nieśmiało wychylający się zza chmur.. ![]() Z drżeniem rąk, szybkim oddechem i płomieniami na całym ciele Wtedy zgubiłam nadzieję.. dziś w drodze powrotnej znów ją odnalazłam ![]() Czasami inne rzeczy są ważne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Raczkowanie
|
naprawdę nigdy nie chciałam stać się tak oziębła
can't you see that this is life and life is killing me? portret zapienionego artysty w morderczym szale przypuszczam, ze w moim sercu właśnie dzieje się coś naprawdę nienawistnego śmierć jeździ harleyem nie lubię jej, wiesz dlaczego? bo ma pewną wadę; jest szcześliwa. błyszczące w mroku oczy bladej nadziei ale jedno muszę ci przyznać: dymałaś jak chart na baterie! szukajac porady, jak wjechać w ścianę czy każda forma radości jest dziecinna? czuję, ze nadchodzi jedna z tych chwil, których nie chce się przeżywać lubię być zabijana czołowe zderzenie z własną naiwnością i bez pasów totalna rozj.ebka nadciągał wielki mrok, a on wybrał dziecinną, strusią sztuczkę udawania, że go nie ma wybór należy do ciebie, ale będziesz musiał z nim żyć bo niekiedy skaczesz przez okno i zaczynasz szybować wiesz, jak to jest, kiedy masz szlaban na radość od życia? czuję, że zamarzam, ale wiesz, nie żałuję tak badzo
#3635 |
Raczkowanie
|
budzą mnie wersy bo śni mi się rap!
wszystko budzi sie do życia W głowie mam tyle chwil, które Ty dajesz mi. ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest własnie takie piekne, urodzic sie bez skrzydeł i wyhodowac je w sobie... postępuj rozważnie i nie wyrządzaj krzywdy a osiągniesz poziom możliwie najwyższy czyta to ktoś wgl? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() co do cytatu, owszem jest na pewno z jakiejś książki, ale tytuł podam ci jakoś na dniach, bo nie jestem pewna, a nie chce wprowadzić cię w błąd. poszukam i napiszę. ![]() za opisy b. dziękuję, przydadzą się ; * jw. ![]() ![]() frustracje zatopione z płytkich rozmowach. w świecie za dużych rękawiczek i niewygodnych foteli, gdzie niebo można zerwać jak tapetę ze ściany wszechświata, nie pozostaje ci nic innego, jak zadzwonić do Boga i zgłosić reklamację mam prawo tęsknić. i właśnie z tego prawa korzystam. a gdy Ci powiem, że jesteś czynnikiem dzięki któremu funkcjonuję, odejdziesz? miłość od pierwszego włożenia. marzenia na pozór niezniszczalne. Gardzę tym, co łatwe. Możesz mnie zmusić do la la, w kuchni na podłodze. Zdaje się, że wylądowałam na niewłaściwym końcu tego spektrum. chodź, nauczę Cię milczenia. w każdym języku. niedorzecznie idealny plan juz nic nie znaczy. historia, którą namalowaliśmy blaknie coraz bardziej. Pieprzone "więcej". a jutro od nowa uchleję się cidziennością z i obudzę z kacem życia Latarnia, jedni na niej wiszą, inni pod nią stoją jeszcze inni palą a Ci wybitni się pod nią pierdo.lą. A ty co pod nią robisz kur.wo? o czym marzysz w takiej chwili jak ta? Cukierki sa słodkie, ale seks nie popsuje ci zębów. Gdy byłam młodsza ważyłam parę kilo mniej. Nie potrzebowałam wciągać brzucha, gdy mialam na sobie obcisłą sukienkę. Dzisiaj jestem już starsza i moje ciało się wyzwolilo. Istnieje pewna forma elastycznego komfortu, tam gdzie kiedys była talia. Włoskie buty musza byc wieksze o dwa numery, żebym w ogóle mogła wsadzić je na nogi, a krok w rajstopach zbyt czesto znajduje sie na poziomie kolan. Zrozumiałam jednak, że nie ma znaczenia, jesli cos złego się przydarzy albo jak czarny jest dzisiejszy dzien: życie idzie dalej i jutro bedzie lepiej. Zrozumiałam, że o człowieku dużo świadczy jak sobie radzi z tymi rzeczami: 1. Deszczowy dzień 2. Zagubiony bagaż 3. Splątane łańcuchy z lampkami na choinkę Zrozumiałam, że obojętnie jaki ma sie stosunek do rodzicow, i tak tęskni się za nimi, gdy już ich nie bedzie. Zrozumiałam, ze zarabiać dobre pieniądze i móc sobie pozwolić na wiele rzeczy to nie to samo, co mieć dobre życie. Zrozumiałam, że życie daje czasami jeszcze jedną szansę. Zrozumiałam, że przez życie nie można przejść z rękawica baseballowa na obu rękach. Czasem trzeba też wyrzucić piłkę. Zrozumiałam, że jeśli coś postanowię głęboko z serca to najczęściej jest to właściwa decyzja. Nauczyłam sie, że jeśli sama jestem zraniona to nie znaczy, że mogę ranić innych. Nauczyłam sie, że każdego dnia należy wyciągnąć rękę do kogoś. Każdy potrzebuje serdecznej myśli i przyjaznego klepnięcia po plecach. Zrozumiałam, że musze się jeszcze dużo nauczyc. Zrozumiałam, że ludzie zapomną co im powiedziałam albo uczyniłam, ale nigdy nie zapomną uczuć, jakie w nich wzbudziłam. – Kocham cię, Jack! – Nie rób tego, nie żegnaj się! – Tak mi zimno.... – Przeżyjesz, będziesz miała mnóstwo dzieciaków, będziesz patrzeć, jak dorastają. Umrzesz jako stara babcia we własnym ciepłym łóżku. Nie tutaj, nie tej nocy. Rozumiesz mnie? Wygrana tego biletu dała mi najlepszą rzecz, jaką mogłem spotkać – ciebie. Jestem wdzięczy za to, wdzięczny jestem losowi. Musisz zrobić dla mnie przysługę. Obiecaj mi że przeżyjesz. Że nie poddasz się, bez względu na to, co się zdarzy, nie ważne jak beznadziejna sytuacja. Obiecaj mi, Rose, i nigdy nie złam przysięgi. – Obiecuję – Nigdy się nie poddaj. – Nie poddam się, Jack. Nie poddam się. ... Pamiętacie, kiedy byliście małymi dziećmi i wierzyliście w bajki, marzyliście o tym, jakie będzie wasze życie? Biała sukienka, książę z bajki, który zaniesie was do zamku na wzgórzu. Leżeliście w nocy w łóżku, zamykaliście oczy i całkowicie, niezaprzeczalnie w to wierzyliście. Święty Mikołaj, Zębowa Wróżka, książę z bajki - byli na wyciągnięcie ręki. Ostatecznie dorastacie. Pewnego dnia otwieracie oczy, a bajki znikają. Większość ludzi zamienia je na rzeczy i ludzi, którym mogą ufać, ale rzecz w tym, że trudno całkowicie zrezygnować z bajek, bo prawie każdy nadal chowa w sobie iskierkę nadziei, że któregoś dnia otworzy oczy i to wszystko stanie się prawdą. [...] Pod koniec dnia, wiara to zabawna rzecz. Pojawia się, kiedy tak naprawdę tego nie oczekujesz. To tak, jakbyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń. Zamek, cóż, może nie być zamkiem. I nie jest ważne "długo i szczęśliwie", ale "szczęśliwie" teraz. Raz na jakiś czas, człowiek cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć ci dech w piersiach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
chcesz razem popłakać?
nic mnie tu nie trzyma, oprócz chorej ambicji miłość to wysiłek, który kończy się kompletną klapą zbyt pochopnie łączysz moje zadowolenie ze swoją osobą - mam bardzo pozytywne nastawienie do świata! - taak, jak szarżujący nosorożec! kolacja, taak? a może ze śniadaniem? ![]() gdybym się nie uśmiechała, to do dzisiaj byłabym dziewicą ![]() ideał jest ideałem, ale nie można się do niego przytulić... a do prawdziwego faceta można... i ogrzać stopy w łóżku... tylko, że... go nie ma ![]() dla Ciebie faceci to urządzenie do noszenia spodni! obrastasz kolcami jak jeżozwierz nie dyskutuje się z absurdami żeby zawsze do końca walczyć o siebie, nie iść na kompromisy, nie dawać siebie ranić /magda m. |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Raczkowanie
|
coś o tym, że pokłóciłam sie z chłopakiem i przez naszą kłótnie nie pojawi się jutro w klubie na 8nastce mojego brata, a ja się tym nie przejmuję i będę się świetnie bawić.
![]() błagam! <3
#3639 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam cholerną ochotę się na ciebie rzucić, ale to jak walka z wiatrem nie chcę ciebie dla miłości, chcę ciebie by nadać sens mojemu życiu wystaw się na allegro, ja wygram tę walkę o serce z drugiego kąta twoje oczy szepczą mi miłe słowa ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- ze spokojem baluję do rana! żałuj chłopcze, żałuj, bo ja kręcę biodrami, a ty nie masz okazji popatrzeć! 18nastka na pełnym luzie, z uśmiechem szerokim jak rzeka ojj, nie wiem czy pomogłam ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Rozeznanie
|
anoska, Kamma1507, Marzeniatko, lilyblack, dontlookdown - mój notatnik jest bogatszy o Wasze opisy.
Dzwonię do Ciebie w środku nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle o mnie wiesz, a jednak wciąż przy mnie jesteś. To jest prawdziwa przyjaźń. Zazdroszczę sobie takiego przyjaciela jak Ty. Nie pozwalasz mi nigdy robić głupot samej i za to Cię uwielbiam. Mówiłam Ci już jak cieszę się z naszej przyjaźni? Nie? Naprawdę? To Ci mówię. Z Tobą świat jest tęczowy, każdy dzień uśmiechnięty. No nic więcej chyba nie wymyślę... ![]() _________ Spadły na mnie złudzenia wiosennego deszczu w kroplach z Twoich dłoni. W uszach brzmiał mi donośny łopot skrzydeł przerażonego ptaka. A może to było moje serce? Nie wiem. Są dwie możliwości w naszym życiu: śmiech albo płacz. A ja się śmieje, bo jest mi z Tobą dobrze.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj. Poprawiłaś mi humorek :-* Te trzy sobie kradnę ;] Zawsze znajdzie się jakiś powód do płaczu. Moje słowa byłyby jak miód Słodkie i ciągnące się do serca podchodzi mi lód żebyś zadzwonił mówiąc spóźnione dobranoc ogólnie staram się nie denerwować. Get it in Dąż do tego Ideał, który idealnie pasuje do mnie. Zasnełam kamiennym snem w Jego chłodnych ramionach Jest czarujący i pieszczotliwy I jestem spokojna/ he's charming and endearing and I'm comfortable Będę tańczyć z kimś nowym /I'll dance with somebody new Nie pragnij być dobrym chłopakiem /Don't you wish that you had been a good boy Nie chcę o tobie myśleć /Don't have to think about you Was a little piece of you Want to be your love for real
![]() |
#3644 |
Raczkowanie
|
kochane a może, któraś pomoże mi
potrzebuje opisu : chłopak mój jest piłkarzem i co się z tym wiąze ?... oczywiście ciagle treningi i mecze . kocham go strasznie i nie mam nic przeciwko temu ale czasem jest mi smutno kiedy nie ma czasu dla mnie i poprostu głupie mysli chodzą mi po głowie mianowicie kto jest wazniejszy ja czy piłka ?.. oczywiście nigdy mu tego nie powiem tak wprost.. coś żeby wiedział ze czasem jest mi zle i smutno kiedy nie ma czasu dla mnie ale kocham Go i walczę z sama sobą dla niego, przecież nie chce żeby rezygnował z swojej pasji .. a z drugiej strony chciałabym mieć go cześciej przy sobie .... przeparaszam, że sie tak rozpisałam ( nie krzyczcie ) dziś własnie siedzę sama i z tęsknoty głupieje ... ![]() wiem, że mnie kocha ale w takich chwilach samotnych to wiecie dziewczynki bywa ciężko . __ pozostaję tylko wyrko i Magda M mi dziś __ ___________________ To co w nas niech wiecznie trwa <3 . W księżyca blask, wciąż wpatruje się widze w nim odbicie twe ... niech wróci ten czas, kiedy byłeś obok mnie . Tęsknię jak nigdy jeszcze ... Nie chcesz słyszeć mnie ... wrażenie mam ... cofnąć, zniszczyć i wymazać ... Skazana na samotność siedzę z nosem wbitym w ziemię ... za dotknięciem Twojej dłoni obraz znika z moich oczu .
to ten świat . na niego łatwo zrzucić winę . to ten świat a nie My jest skur.wysynem ! Edytowane przez nethaa Czas edycji: 2009-04-18 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - bo ty jeden potrafisz zdziałać więcej jednym słowem niż tłum ludzi całą wiązanką tekstów niby pocieszenia. - bo to jest tak, wiesz, że jeżeli wsadzisz sobie lufę od pistoletu do gardła, kula trafi i mnie. (autorstwa abunee, wg mnie, najlepszy z możliwych) - bo wiem, że złapiesz mnie, nim uderzę o ziemie. - dzięki Tobie po prostu lepiej mi żyć. - you`re my soulmate. you`re my best friend. - bo wiem, że jeśli chciałabym skoczyć, skoczyłbyś ze mną. - bo jesteś tą większą częścią mnie. bez Ciebie nie dałabym rady. kurde, wena jeszcze nie wróciła. wybacz, że tylko to ;* Plotkaraaa, dontlookdown, niewieotymnikt, zakichanakrolewna - nawet nie wiecie ile Waszych opisów znajduje się w moim notatniku. cudowne moje ;* powinnam - a Ty wiesz, że jesteś doskonała z każdej możliwej strony ? ostatnio po prostu zakochałam się na zabój w Twoich opisach. nie cytowałam, bo za dużo by to zajęło ;d uwielbiam <33 . steri - wspaniała ;o ! nie znikaj na tak długo ;* abunee - Ty doskonale wiesz, co myślę o Tobie i Twoich opisach ![]() _____ tam gdzie niebo lekko dotyka wody. bo jeśli ma mnie to zaboleć, to proszę. mocniej do cholery ! Ty na rozkaz wydajesz strzał. milion czy milion pierwszy ? robicie wszystko co wam każą, jak maszyny zdalnie sterowane. pierwszym krokiem do zdobycia władzy, jest zabicie w sobie siebie, by nic nie krzyczało spod przyrośniętej maski. prawda kradnie spokój, prawda jest gorzka. armia trupów bez imion. dzieci strachu. po co Ci serce, z serca nie ma chleba. jesteś martwy ? i co z tego masz ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Zadomowienie
|
wszystkie drogi prowadzą do śmierci
zimne cappuccino ochładza mi wargi - jak sie masz, lepiej ? - pytasz z ciekawości czy z grzeczności - pytam bo .. - wiem czemu pytasz, po prostu skończyły Ci się tematy z kimś na mój temat moje serce leży w śmietniku, wiara zas gdzieś na strychu Innym pomaga...a samej sobie nie potrafi,..
#3647 |
Raczkowanie
|
wyobraźnia znowu bierze górę... naćpana marzeniami, upita herbatą... W kieszeni zamiast monet noszę marzenia.. Całe moje życie to miejsce dla Ciebie. Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Czy mam obok Ciebie przejść ponownie? Miał coś w oczach. I to nie były szkła kontaktowe. A jutro znów mnie okłamiesz dotykiem. I powiesz, że kochasz.
Nauczyłam się umierać w sobie. A Ty nie odejdziesz kiedy powiem, że nie mogę bez Ciebie żyć.. będzie nam się wiodło jak pieprzonym ideałom. -Naprawdę nie chce tak po prostu tego kończyć.. Nie możemy zostać przyjaciółmi? -Przyjaciółmi? Oczywiście. Jeśli tylko wydłubie sobie oczy, aby nie patrzeć jak ona dotyka Twojego ramienia. Jeśli odetnę sobie uszy, a by nie słyszeć jak mówisz, że ją kochasz. Jeżeli oderwę nos, aby nie czuć jej zapachu na Tobie. I jeśli odetnę usta, by nie tęskniły za Twoimi wargami. Lecz wątpię byś chciał mieć kalekę za przyjaciela...
Winston Churchill: Nancy, gdybyś była moją żoną, to bym ją wypił. <3 Edytowane przez faalka Czas edycji: 2009-04-18 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że trafię tylko w to, co oczekujesz i coś wybierzesz ![]() Gdy się kogoś kocha, to kocha się całego człowieka, takiego jaki jest, a nie takiego, jakim by się go mieć chciało.. nigdy nie zapominaj, że jesteś dla mnie kimś wyjątkowym.. dla mnie jesteś ważnym, a dla siebie tylko człowiekiem.. bo jesteś..a jak jesteś.. to znaczy to, że zależy mi na Tobie.. Ty jesteś moim Skarbem, wiesz? cudem jest Twoja obecność.. Ta pewność, że jest ktoś kto nas zawsze rozumie daje nam tak wiele radości.. mieć kogoś takiego jak Ty to szczęście.. To Ty potrafisz śmiać się ze mną to Ty potrafisz wesprzeć mnie, gdy jest mi ciężko to Ty jesteś wtedy, gdy Cię potrzebuję.. Były chwile śmiechu, były też i łez, ale zawsze z Tobą.. Dobrze, że Ciebie mam, dobrze, że Ciebie znam.. Nie wiem kim jesteś.. kim jesteś dla wielu.. lecz dla mnie jesteś wszystkim.. mój przyjacielu Nie mam tajemnic przed Tobą, tylko tą jedną skrytą na dnie serca. Może się domyślasz, przecież mnie znasz..
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
Na szybko ;] Przepraszam ze na prośby nie odpowiem
![]() noszę w sobie wstyd Byłam zawsze silna, teraz słaba jak kwiat tak mówią uczucia W Twoich ramionach czuje się najbezpieczniej. zdobyć życia cel, którym stałeś sie Chciałabym wygrać w życiu całe szczęście Kiedy patrzysz tak, mój niewielki świat nagle pęka w szwach. "My nie pijemy na butelki, pijemy na półki" myśli otwarte . brutalnie obdzierana ze snów o Tobie. 'Nie cofnę czasu, choć bym bardzo chciał Co dla mnie przeznaczone było Bóg dał' i cała piosenke polecam Magda "Nigdy więcej" : Choć pragnę cofnąć czas nigdy już nie będzie nas. Choć zaczynam nowy dzień teraz więcej wiem Jeszcze wczoraj przysięgałeś miłość po grób właśnie wczoraj obiecałeś ze nie skrzywdzisz mnie znów. Ref. Nigdy więcej nie będziemy razem tyle naszych nie spełnionych marzeń, nigdy więcej nie usłyszysz kocham nie usłyszysz jak przez Ciebie szlocham 2x 2.Kiedyś byłam pełna ciepła mogłam wiele dać. Od miłości uciekłam nie chce już znać. Jeszcze wczoraj przysięgałeś miłość po grób, właśnie wczoraj obiecałeś ze nie skrzywdzisz mnie.znów ref 2x Właśnie teraz zegnam cię wierząc ze nie będzie źle ocierając swoje łzy zatrzaskuje drzwi nigdy więcej... miłość po grób nigdy więcej... nie skrzywdzisz mnie znów |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Raczkowanie
|
Devileek - uwielbiam Cię też ;*
I postaram się pomóc, jeśli chodzi o opisy. * Mam prawo być złą, ponurą i smutną z Twojego powodu. * I znam ludzi co w sercach zgasło. * Zakrywam usta by nie krzyczeć jak nienawidzę Cię kochać. * Powinieneś się urodzić z instrukcją obsługi. * Bo miłość bywa ślepa i nie widzi wad, ale czasem nawet jej otwierają się oczy - tak na chwilkę. Wtedy się gniewa i ją boli serce. * Zasłużyłam na to abyś chciał być ze mną w wieczory i ranki, a nie uciekał ode mnie w gdy pogoda nie taka. * Ile jeszcze mogę znieść? * Widzisz, tak to jest, że nawet ludzie bardzo sobie bliscy potrafią się ranić, choć tego nie chcą. 3martyna3 - i nawzajem, skarie ;* Może pomogę, ale wybacz, nie mam weny jakoś. * Nie idź przede mną bo nie nadążę. Idź obok mnie. * Każdą nieprzespaną noc, zaspany głos o pierwszej w nocy - dziękuję. * Jest takim światełkiem w tunelu, który nawet z lekcji wyjdzie, żeby ze mną pogadać bo pomyśli, że to coś ważnego. * Przy Tobie nawet pies jest gorszym przyjacielem <3 * Gdy modlę się by trafiła mnie japońska torpeda - jesrteś przy mnie. * Jesteś jak parasolka, która chroni przed deszczem i piorunochron, który chroni przed piorunami. * Gdy lecę, go góry mnie ciągniesz. * Nigdy nie uderzę o dno dzięki Tobie, a jeśli nawet będziesz pukał od spodu. Opisy; * I lubię końcem języka drażnić Twoje podniebienie. * Twarz Ci zmokła - scałuję deszcz. * Wiem jak ułożyć rysy twarzy by smutku nikt nie zauważył. * Nie pragnę nic więcej. * Skłamię przed snem, że o Tobie nie myślę. * Rzadko się zgadzali. Właściwie nigdy. Kłócili się bez końca. Codziennie rzucali sobie wyzwania. Lecz pomimo wszystkich różnic mieli ze sobą coś wspólnego - szaleli za sobą... * I najbardziej nie lubię o Tobie zapominać,. * Gdy myślę o tobie to tak jakby motyl trzepotał w dłoni uwięziony i ślepy. * Grzejesz lepiej niż koc i herbata. * Mówią na nią ironiczna, - nie wiedzą, że za ironią chowa uczucia. Mówią na nią nieczuła, - nie wiedzą, że boi się zranienia. Mówią, że nigdy nie płacze, - nie wiedzą, że płacze nocą. Mówią, że jest głośna, - nie wiedzą, że odwraca tym uwagę od prawdziwych uczuć. Mówią, że zawsze ma własne zdanie, - nie wiedzą, że boi się podjęcia decyzji. Mówią, że ma klasę - nie wiedzą, że wybiera ubrania aby zwrócić jego uwagę. Mówią, że na niego nie patrzy, - nie wiedzą, że nie chce widzieć jeśli on nie spojrzy na nią. Mówią, że ma dobry dzień gdy z nim rozmawia, - i mają rację. Ci co ją znają mówią, że świata poza nim nie widzi - strzał w dziesiątkę.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2009-04-18 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Marudziara
|
Prawda zamknięta na wieki w skale, nikt jej nie potrafi odnaleźć...
Pod niebem oceanu spoczywa me ciało... Czasem milczenie jest najgłośniejszym, najrozpaczliwszym krzykiem,jest smutku dotykiem... Mrok i rozpacz kryją się gdzieś w głębi mojej pozornie tak promiennej, radosnej duszy... "Już nigdy nie będę żałować" - niewykonalne postanowienie.Przyjaciel czy wróg ? Zaufać czy nie warto ? Z własnym JA się mocować.Krzyczeć czy milczeć ? Na tym pustym świecie, gdzie chwila smutku jest wiecznością... Myśląc o tym co będzie... idąc potykam się wielokrotnie. Upadam.Wstaję,Ale tylko po to,Aby znów upaść... Patrz, kolorowe światła wskazują drogę w pochodzie cieni nie dostrzegamy ich blasku ... Pozostaję w zawieszeniu pomiędzy sekundami nieskończoności... Mówisz: „ nie możesz mnie kochać, nie zasługuję na twoją miłość, to nie ma sensu odległość nas niszczy” Wszystkie obietnice zatopiła otchłań oceanu…
#3652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudne, cudne, cuuuuuuuuudne! Gdzie sie podziewałas? ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Ideał jest idealny, ale nie można się do niego przytulić. Nie cieszysz się? Cieszę... Tylko nie umiem tego okazać. wiesz,że jestem trochę pijana. i trochę zmieszana też jestem. I dziś jestem konkretna jak nigdy w życiu. i chciałabym ci powiedzieć: dotknij. a jeszcze bardziej chciałabym powiedzieć: pocałuj. i brakuje mi odwagi,serio. pojde zaraz wypic troche alkoholu, zamknac oczy i tak po prostu spac bez snow dzis. chcesz czegoś? zapomnij, bo to słabość. nawet na deszczu mokną razem. tak się kochają... wspołkochać przyszłam. - Ona już nie wróci - Wróci, wróci - zobaczysz - Nie! ..bo tam jest On.. - A kim jest On? - On? On.. jest kimś dla Niej ważnym Kimś kto potrafi sprawić, że Ona się raduje. Kimś kto prostuje i koloruje życiową drogę. Dlatego właśnie Ona nie wróci.. to wszystko dla Niego.
-Mogli. - Chwila zamyślenia. - Wiesz, bardzo. Nawet na deszczu mokli razem. Tak się kochali." ______ ulubione cos: trzymanie cie za reke, chociaz nie wiesz, ze to robie. Edytowane przez Anna Es Czas edycji: 2009-04-19 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Raczkowanie
|
Od pierwszego wejrzenia wiedziałam: na całe życie.
Rozkosze miłości naszej bladną. Mówił że jest niewinny i od innych inny ![]() Zbyt niewinna, by kryć się z entuzjazmem. Myślę, że złamałeś mi serce. Wycałuj mnie. jeszcze raz zaczaruj czas. niech biegnie wolniej. ciało szczęścia rozdarte na dwoje. uciekło na wszystkie strony. ________ Zabierz mnie tam gdzieś najdalej gdzie najwolniej płynie czas,
Z Tobą za rękę przed siebie w nieznane będę szła. ;* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Raczkowanie
|
Wg Ciebie naprawde nic sie nie dzieje ??
Chce Tylko troche czulosci od Ciebie? Naprawde to duzo ? A ja Cie niestety nie umiem przestac kochac... Obys w koncy zrozumial co robisz, oby nie bylo za pozno coraz dalej ... coraz gorzej </3 Szczescie moje zalezy juz tylko od Ciebie A jesli bedziesz zalowal decyzji ?? Trudno bo milosc wymaga zaangażowania dwoch osob .
![]() |
#3655 | |
xoxo
|
Cytat:
![]() kee ubóstwiam ![]() ___________________ jakoś cicho tak jakby cały świat zgasił światło i poszedł spać w doniczkach hoduje marzenia o lepszym jutrze Jestem uzależniona od codziennego światła żeby skończyć z nałogiem trzeba mieć powód...ja go nie mam Tu i teraz to jest twój świat Jedna miłość, jedna prawda, jeden Bóg taka postawa Pozytywna wibracja stąd wylewa się jak lawa
![]() |
#3656 |
Wtajemniczenie
|
łoh, miło ;***
abunee steri nydee kee okradzione (: <33 ---------------------------- Usmiechnęła się do siebie, zaskoczona jego zachowaniem. Wyobrażała sobie,że mogłaby podpalić siebie i jego .. nic w moim życiu, nie jest wazniejsze od Ciebie. <3 Rozmyślała jak poradzic sobie z tą cholerną inwazją. Uwodzicielska,uderzająco piekna,charyzmatyczna. Ja. Zachowywała się jak wiekszość wspólczesnych kobiet. Nie miała wątpliwości. Wykorzystuje kazda słabośc którą potrafi we mnie dostrzec .. Długo sie łudziła,ale teraz ma 100 % pewność,ze to ON. im piękniejszy świat wokół mnie, tym podlej sie czuje.. Noc nie jest nocą, sen nie jest snem, bez powiedzenia Ci 'dobranoc kochanie' .. -Za tymi marzeniami można wskoczyc w ogień!. -Już za późno .. -NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO .. nie jestem zbyt silna, by oderwać od Ciebie myśli, wiesz .. ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zadomowienie
|
zasłoń mi słońce. niech zgaśnie. w Twoim cieniu świece najjaśniej. wśród tandety lśniąc jak diament. ![]() znowu marzenia poszły się je.bac Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata. <3 Chce wiedzieć jak całujesz, bo dostaje świraa! głęboka czerń i czysta biel Popatrzyła na siebie z pogardą i pomyślała "spadłam na dno..." nie panikuj. ![]() pełna radości tak, ciągle goniła wiatrr. prawdy nie powiem tylko odejde w milczeniu. znaleźć tę ścieżkę życia w mieście miłości. sama siebie oszukiwała aż do końca. egzystencjonalny bunt z ekstazą wyrafinowania. ![]() wciąż jeszcze masz szanse by zrobić coś. chciałam żebyś tylko dla mnie odganiał chmury - mam wrażanie ze zabrałeś ze sobą połowę mnie .. - to przyjedź po nią. ;> 'przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć.' Dzisiaj tylko my, wszyscy inni na dystans. mieliśmy ambicje ale mijało nas szczęście. więcej marzeń, niż czasu by je spełnić. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 |
Zadomowienie
|
"Człowiek jest tak głupi, że bez jednego słowa pozwala odejść
ukochanej osobie, a później całe życie żałuje, że nie próbował jej zatrzymać..." ~~ Przez życie z Tobą przejdę... Zawsze kochać będę... Zawsze Ci pomogę... Nigdy nie odejdę... ------------- jak było to przepraszam
![]() |
#3659 |
BAN stały
|
Hej ;D jestem nowa tutaj
![]() dziewczyny jesteście zaje.biste ! ! ;*** ja też coś dam ;] moje opisy : Umiesz liczyć? licz na siebie.. twoje szczęście innych ***ie ;/ Może warto czasem mieć tą cholerną nadzieję ?! . . mój ulubiony gatunek heroiny . ;* ` jestem twoją kokainą .. mhmm . ;* lubię gdy patrzysz jak patrzę . ;d ;* w głowie mi się je.bie od tych ludzi i od ciebie ! ;/ mam nadzieję , że komuś się spodobają ? ;]] |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Raczkowanie
|
I szmer jego serca słyszę już na klatce...
Oj. Królewno zgubiłas pantofelek? Ja zgubiłam faceta! Szukamy razem? gdzie są jej marzenia? Pokaż, co tam chowasz w dłoniach.. Gapię się na dziury w niebie. ja dalej pamiętam jak topiłam się w twojej ulubionej bluzie "Podejdź do zwierciadła i zapytaj się kiedy ta bajka się skończy" ___________________ Każdym swoim gestem pragnę zwabić tu twój wzrok Zbieraj swe zabawki RAZ i wypie**j Łyżkę szczęścia zjadłam co w sercu lśni Odeszła zabrała wszystko już Ubrania, suszarkę, swój cień i róż Wróciła, bo został jeszcze tusz >sistars<
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.