|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
A ja leże Laurą do góry i nam gorąco, nawet nie podchodzę do okna sprawdzić ile jest stopni bo nie chce się dołować, nasze mieszkanie na 4 pietrze jest na poddaszu możecie sobie wyobrazić jaka mam saune
![]() ![]() ![]()
#542 |
Zadomowienie
|
Zabieram się za drugie śniadanie, tym razem kanapeczki- ser biały z miodem
![]() Jeśli któraś z Was jest ciekawa jak wygląda zawartość tesco bladym świtem: nieciekawie. Tylko jedna kasa jest otwarta, więc trochę musiałam postać w kolejce za emerytami, którzy przyszli po bułki... chyba też spać nie mogą.... ![]() Zrobiłam pranie, a zaraz zmykam się pakować. Jutro rano jedziemy na weekend do żubrów,do puszczy białowieskiej. Nigdy tam nie byłam. Mam nadzieję że kleszcze mnie nie zjedzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tequillko na pewno spodoba Ci się tam-jest przepięknie!!!!!!
![]() |
#544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
odwlekam bo nie lubię lekarzy. ![]() Cytat:
zmykam po zakupy bo potem będzie za duszno!
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zadomowienie
|
witam Brzuszki!
Ja narazie senna nie jestem... w dzień nie śpie tylko zdycham i pocę się z gorąca ufffff za to w nocy śpie jak dziecko.. Ja smaruje się vischy, mustellą, oliwką Hippa i tak mam rozstępy na cycolach ( o fisanem też się smarowałam ale niepodoba mi się ten zapach) a mleko pije codziennie ale nie dlatego ze muszę tylko mam na nie ogromną ochotę Myślę i myślę o tym wózku (jumper x) ktoś tu pisał że cięzko go podbić mnie też było ciężko... a sprzedawca się patrzy na mnie i mówi że nie możliwe sam podbija i faktycznie twardo... patrze co on tam majstruje przy tych kołach... okazało się ze one mają blokadę przy armortyzatorach na zawieszenie twarde lub miękkie więc jak zmienił już było rewelacyjnie... myślę o tym kolorze http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=222 jak wam się podoba?
#546 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulację!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W przyszłym tygodniu tj od środy jedziemy na tydzień nad morze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#548 | |||
Zadomowienie
|
hej
![]() Bylam tu o 7 00, ale poszlam dalej spac i wstalam o 9 30 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A moze juz mi slonce resztki mozgu wypalilo ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-07-02 o 09:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kolorek ładny, taki wiosenny (ja chcę czerwony, ale ze wstawką w kółka) ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, widzę że nie tylko ja miewam napad paniki co do nowego członka rodziny. Ostatnio miałam taki napad jak wieszałam uprane ubranka dzidziusia - przeraziłam się, JAK JA DAM SOBIE RADĘ!!!??? Czy podołam nowym obowiązkom? Niektórzy myślą, że jak się już rodziło jedno dziecko, to przy drugim nie będzie takich obaw jak przy pierwszym - ALEŻ SKĄD! Są i to chyba większe, bo teraz będzie się odpowiedzialnym za 2 istoty. O Boshhh....znów zaczynam panikować..
#551 | ||
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze sklepu....rety jak gorąco!!!!
![]() ![]() popijam sok z pomarańczy z kostkami lodu i zajadam morele, bo gdzieś czytałam że zawierają żelazo...prawda to? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wow, nad morze, ale fajnie...też bym się nad polskiego morze przejechała...albo na moją kochaną suwalszczyznę...eeehh...m oże za rok...
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Chyba tak. W każdym razie lipcowe morele są bardzo polecane kobietom w ciąży. Ja i tak je jem, bo lubię (dodatkowo to "wygodne" w jedzeniu owoce)
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to prawda , człowiek się wogóle nie brudzi hihihi, bo jak brzoskwinki jem to mi sok aż po brodzie cieknie ![]() dobra biorę się za robotę- podobno robota nie zając i nie ucieknie, ale czas pędzi jak szalony... ![]() PS: wszędzie piszą tylko o zawartości żelaza w suszonych morelach....a takie świeże? jakoś przykro jeść suszone latem kiedy można kupić świeże...
![]() Okruszek rosnie ![]() http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2009-07-02 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pracy wreszcie się chłodniej zrobiło, ale i tak musimy robić przeciągi. Siedzę z nogami położonymi na drugim krześle.
![]() |
#555 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
No właśnie chciałam Ci napisac o tych amortyzatorach ![]()
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
a ja przeczytałam gdzieś o tostach, i teraz mus zjeść mi tosta na wczesny obiad
![]() posprzątałam trochę, porobiłam porządki, bo od siedzenia mnie pupa boli ![]() no i miałam nie iść do sklepu, ale muszę, bo tosty przecież! no i obiecałam mężowi ogórki małosolne zrobić, to ogórki muszę kupić ![]() mnie jakoś na razie duchota nie dokucza, w mieszkaniu mam ok 24-25 stopni, ale ogólnie jakoś parno nie jest ![]() no nic, muszę powoli zbierać się do sklepu ![]() ![]() ![]() ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ja tez gratuluje..... ![]() Wielkie Gratulacje!!!!! ![]() Gratuluje.....co raz bliej do rozwiazania....... ![]() Cytat:
![]() ![]() Witajcie ![]() przepraszam ze do was tak rzadko ostanio zagladam.....ale Mikuś łobuzuje....a pozatym ten upał..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naszczecie mama super mamsusie....ktora...z checia pomoze mi przy malym..i teraz psozli na spacerek...a ja leniuchuje..... Woogle to dzis moja corka jest nadruchliwa.....eheh tak sie rusza...ze mnie wszystko zaczyna bolec heheh.. ![]() Dzis jestem jakas taka...sflustrowana...cos ostatnio mnie maz....wkurza.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#558 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój ojciec jest Stasiu i mój dziadek Stanisław Senior. I wujek Stachu. U nas Stachami obrodziłoooo. Więc jak Matyldzie wyrosną jajka, to będzie Ivo ![]() A jeszcze wracając do mazideł na rozstępy, to przez od 4 do 6 m-ca używałam Fissana, a teraz już tylko oliwki. Wiele razy zetknęłam się z opinią, żeby odpuścić sobie kosmetyki apteczne i drogeryjne więc stwierdziłam w końcu że to musi być prawda ![]() ![]()
![]() |
#559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() już jestem od rana na nogach i mam dość tej pogody ![]() przez ciążę zacznę nienawidzieć lato ![]() rozumiem, 20 stopni, 25 stopni ale nie ponad 30 ![]() co do kremów, ja teraz używam Mustellę na piersi i na zmianę albo farmaceris M albo Gerbera do reszty ciała, co do fissanu, czasami go stosowałam ale odkąd jest ciepło to już nie, drażni mnie zapach w połączeniu z potem ![]() ![]() zarezerwowaliśmy sobie pobyt nad morzem a dokładnie w Ustroniu Morskim (jeszcze tam nie byłam) od 13 lipca na 2 tygodnie więc lada moment upragniona laba ![]()
#561 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ale gorącooooo! Pospałam sobie do 9, poszłam po chlebek i oczywiście wróciłam z reklamówką słodyczy ![]() ![]() Do tego kupiłam sobie torcik wedlowski - uwielbiam! I sama go zeżrę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale z tej serii kupię sobie żel na opuchnięte nogi, bo koleżanka ostatnio powiedziała, że przyjemnie chłodzi. Cytat:
![]() Czy Wy mówicie o tym wózku http://allegro.pl/item668280738_tako...ylka_0_zl.html Ile on może kosztować w sklepie? Cytat:
![]()
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Ufff wróciłam....
a na dworze wytrzymać się nie da ![]() Dobrze, że u dentysty i w samochodzie jest klima ![]() Oczywiście nie byłabym sobą jakbym czegoś dla Grzesia nie kupiła ![]() jak zrobię fotki to wrzucę ![]() Kupiłam sobie też zapas owocków - czereśnie, nektarynki i śliwki takie słodziachne ![]() Ale póki co idę pod prysznic na odświeżenie ![]()
#563 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na youtubie są filmiki z ruszającymi się maleństwami i to jest niesamowite ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | ||
Zakorzenienie
|
Melduję, że akcja "fotel bujany" zakończona!!
![]() a więc jest już kołderka i poduszki na fotel, jeszcze zasłonki, ale to w nastepnym tygodniu... materiału mam oczywiście za dużo, pewnie coś jeszcze z tego zrobię... Cytat:
wybaczamy, że tak rzadko wpadasz ale postaraj się cześciej ![]() Cytat:
![]() jutro kupię suszone hehehe
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Nika ślicznie to zrobiłaś
![]() A i gratulacje z okazji studniówki ![]() A to moje dzisiejsze łupy ![]() Chyba dziś uporządkuję ciuszki już, bo tak kładę co raz na kupę i już nie wiem co mam ![]() Ten śpiworek kosztował 1 zł ![]()
#566 | |
Zadomowienie
|
Czy któraś z Was używała tego kalkulatora?
http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...ok=2008&bg=000 ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() |
#567 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Prosze o głosik: https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-433492.html 21.10.2009r. waga: 3190; długość: 53 cm; godz. 16:05 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zadomowienie
|
W poniedziałek będąc na zakupach z Tż zakupiliśmy małemu kolejne trzy pary obuwia
![]() ![]() To się pochwalę ![]() Kozaczki - na zimę, ciepłe bamboszki - do chodzenia po domu w wieku 2 m-cy ![]() ![]() I jeszcze pokażę Wam pufkę którą kupiłam wczoraj pod nogi, bo strasznie mi puchną.
#569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję kochane, cieszę się, że się Wam podoba ![]() miss hot, ciuszki przepiękne, jak zawsze ( ja jak widzicie trzymam się twardo na zakupowym odwyku ![]() ........................ Lenka zaczęła mi znów przez pępek stópki wypychać ( aaaauuuu!) i wiecie co , przystawiłam jej głośnik do brzucha i puściłam nagrania gdzie mój mąż gra na gitarze i śpiewa. taaaaaaaka cisza się w brzuszku zrobiła...3 piosenek wysłuchała i chyba zasnęła a po 10 minutach jak już sobie wygodnie siadłam...stópka w pepku! ![]() muzykalne dziecko mam po prostu...po tatusiu... ....................... jem lunch i biorę się za porządki, muszęsię skupić na przyjęciu dla męża, a ja tylko bym szyła i szyła....mania jakaś...
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw się wpuszczę przed wyjazdem Wam jakiegoś wirusa byście mogły mniej pisać ![]() tak wogóle pędzę do Was z informacją. Byłam właśnie w realu i na stoisku gdzie dają czasem rzeczy z Tchibo są świetne rzeczy dla maluchów ![]() ![]() ![]() ![]() i przy okazji kupiliśmy z małżem wiatrak Zelmera elektryczny na nóżce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.