![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
Minnie to ja dzis wpadam do Ciebie na obiadek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze o dwa takie nalesniczki ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butelki kupiłam dwie Avent Airflex, 250 ml i jedna Dr Brown antykolkową, też 250ml. A podkłady pod prześcieradło też wzięłam. W razie czego będzie łatwiej wyprać samo prześcieradło niż czyścić materac ![]() Dziewczyny, a jak robicie ciasto na naleśniki? Wrzućcie jakiś przepis, bo mi ostatnio nie wychodzą i nie wiem, czy to wina mąki, czy raczej moich zdolności kulinarnych ![]() Nie wiem co ze mną ostatnio jest, ale mimo iż nie mam problemów ze spaniem i zwykle przesypiam całe noce (poza tymi 2 wędrówkami lunatyckimi do wc) i dość długo śpię, to i tak w ciągu dnia jak coś porobię, to jestem potwornie zmęczona, że mogłabym spać dalej. No chyba, że zapadam już w sen zimowy ![]()
![]() |
#4924 |
Rozeznanie
|
witam moje najkochansze mamuski!!
ja dzisiaj mam jakas werwe do zycia a tutaj na recepcie duzymi literami - LEZEC i ![]() domi - parowki!!!! ja tez chce tak polska parowke ale z musztarda Wow ![]() ![]() ![]() co do ksiazki kucharskiej jestem na tak!!!! za miesiac bede musiala sie przeprosic z moja kuchnia, i tym samym wrocic na etat kuchareczki ![]() ![]() co do fryzjera - to pojde w polowie pazdziernika - kachula mam tak jak ty, rosna jak na drozdzach wiec i juz po miesiacu odrost widoczny. a na dzien dzisiejszy to juz patrzyc na ten odrost nie moge ![]() przed porodem mam nadzieje jeszcze spa odwiedzic, masaz, maseczka paznokietki ![]() mountain - ciesze sie, ze jestes jeszcze w dwupaku i jak narazie sytuacje masz opanowana, trzymam abys tak dotrwala do termino. fajnie, ze nas odwiedzasz i nie zapomnialas. kareninka- czekamy tu na ciebie!!!! minnie - ja tez na jednego placuszka sie zalapie!!! oj widze, ze dzisiaj dzien pod haslem " nalesniki", moze tez sie skusze????
![]() |
#4925 |
Raczkowanie
|
Mnie też Wiktorek kopie po pęcherzu i może dlatego mnie boli pęcherz bo ten antybiotyk nic mi niepomógł
![]() A Wiktora czuję jak kopie mocno mnie po pęcherzu ![]() Obiad zrobiony chłopaki zjedli już i pojechali na tą fuchę ![]() ![]() Nikolka jest dziś bardzo grzeczna ze mną może dlatego że niema komu dokuczać,hi hi hi.Ale zaraz będzie miała komu bo babcia już wraca ![]() ![]() ![]() Ja sie nudze cały dzień bajki muszę oglądać bo Nikola ogląda.Już czasem mam dośc ich.Będe zaglądać do was co napisałyście ;0
#4926 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam to samo ze patrzyc juz nie moge ale przemecze sie jeszcze te kilka dni Cytat:
Paczka cos pisalas ze licytujesz jakies ciuszki,pokaz nam co za pieknosci wynalazlas na all
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |||
Zakorzenienie
|
Zostawić Was na dwie godziny, to Wy już się do fryzjera umawiacie
![]() Spacerek zaliczony, tylko, że w drodze powrotnej mnie deszczyk złapał, ale to nic, może trochę urosnę ![]() Witaj "mamusiu marnotrawna" ![]() Cieszę się, że już lepiej u Ciebie i sytuacja opanowana. Leż, odpoczywaj i zaglądaj do nas częściej ![]() Cytat:
![]() No to nareszcie bardzo dobre wiadomości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do butelek, to ja kupuję Tomee Tipee, a co do ceratek, to podobno lepsze sa takie podkłady, z jednej strony materiał z drugiej coś w rodzaju ceratki ![]() Zahario kochana, cieszę się że samopoczucie masz dobre ![]() Słuchaj pani doktor i leż grzecznie ![]()
![]() |
#4928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez mam butelki TT Ciuszki piore w Lovelli ale juz nie plukam w plynie bo polozna nam mowila ze te proszki sa na tyle delikatne ze juz nie trzeba zadnych plynow do plukania tylko zeby wszystkie ciuszki wyprasowac pozniej No wlasnie co z tymi podkladami,ja na takowe tez musze zapolowac bo poki co mam ceratke ale Madzia chyba pisala ze sie nie sprawdza wiec chce tez taki podklad kupic U mnie kolejne pranie wlasnie sie suszy,jeszcze 2 prania i wszystkie ciuszki malego beda wyprane tylko prasowanko zostanie ale jestem na biezaco z prasowankiem wiec nie bedzie zle Wczoraj tz stwierdzil ze on to chyba w swoim zyciu tyle ciuchow nie mial co ma nasz szkrabek,a ma ich faktycznie duzo,teraz sama to zauwazam jak juz 3 pralke piore a jeszcze 2 przedemna ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio kupiłam takie http://www.najlepszyprezent.pl/main....how&prodid=554 I książeczka jest bardzo przyjemna, napisana prostym językiem, ma duże litery i kolorowe obrazki. U mnie jest to samo. Przed jakimkolwiek wyjściem zaliczam wc, a po pół godziny zaczynam piszczeć, że znów muszę. Wtedy tylko słyszę niedowierzające "Again?" :P
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-09-17 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |||
Zakorzenienie
|
Minnie takie pysznosci, a ja tu glodna siedze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Prosze leżec spokojnie! Moze jaką paroweczke z Polski podesłać ![]() Cytat:
![]() Co do proszkow to ja dobrze kojarzę że Dzidziuś jest z Biedronki? Bo mi sie juz z nadmiaru informacji ![]() ![]()
![]() |
#4931 |
Raczkowanie
|
KACHULA - Raz tylko mogłam je zobaczyć teraz co wchodze na tą licytacje to niechcąsie odtworzyć od nowa zdjątak ciuszków niewiem czemu.ALE PODAM STRONKE MOZE SIE OTWORZY.
GUCIA - Nikolka miała już tyle kśiążek że to masakra co jej czytałam to ona chce sama i zawsze coś odwali z ksiazka bo każda jest podarta lub zgubiona i po paru tygodniach sie odnajduje. ![]() http://www.allegro.pl/item744952432.html To jest ta stronka z tymi ciuszkami ![]()
KOCHAMY WAS MALUSZKI ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczka22 Czas edycji: 2009-09-17 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorzej jest w kolejce w markecie, ale ostatnio bez skrupułów korzystam z kas pierwszeństwa, więc długo raczej nie stoję ![]() Co do naleśników, to ja ostatnio robię takie małe, puszyste, a la amerykańskie pancakes, bo mi lepiej smakują niż te cieniutkie. Jakby co, mogę wrzucić przepis ![]() Dzidziuś to polski proszek, ale nie jest to chyba marka biedronkowa.
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Wow, Paczka, ale ty masz duży brzuchol od przodu
![]() ![]() ![]() A z tymi książkami, to rzeczywiście krucha sprawa ![]() Cytat:
Podejrzewam, że jest to właśnie wina mąki (tutaj najzwyklejsza pszenna jest taka jak krupczatka ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-09-17 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Raczkowanie
|
BRAVURKA - CO TAM U CIEBIE JAK SIE CZUJESZ CO U MAŁEGO JUŻ JUTRO BĘDZIE PARTY
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nie w Biedronce nie ma proszkow dla dzieci,czasami od czasu do czasu pojawia sie wlasnie Lovella ale w stałej ofercie takich proszkow nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() spadam już do szkoły rodzenia bo to na 17 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja sie czuje rewalacyjenie ![]() własnie zastanawiam sie co na kolacje mezusiowi ugotować ![]() zjadła bym coś ostrego no ale dużo rzeczy mi nie wolno. mały już coraz lepiej w nocy mało śpi w dzień wiecej z tego co pieleganirki mówią. jak tak bedzie w domu to sie wykoncze hehe. nie no już sie doczekac nie moge . jeszce kilkanasci godzin ![]() ![]() ma ktoś jakiś pomysł na super kolacje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Paczka no mi tez sie nie otwiera ten link
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
Prosimy o foteczki malego szkrabika
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | |
BAN stały
|
Cytat:
obiecuje fotki kochane tylko musze pozgrywac wszytko;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Raczkowanie
|
BRAVURKA - to fajnie ze wszystko jest dobrze z toba i z małym i z tż wszystko jest ok.Fajnie a kiedy dodasz zdjątka ciuszków i łóżeczka i wszystkiego ???
![]() ![]() ![]()
#4942 |
BAN stały
|
no własnie z tymi fotkami mam problem. udało mi sie juz zgtac na komputer ale sie nie chce otworzyć wogole. masakra. mam taki komp. że podstawowych czynnosci nie umie robic
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Wtajemniczenie
|
ja w tytule wątku dopisałabym tylko rok - 2009
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Paczko ja z moją 3 latką to maluję farbami, kredkami, bawimy się ciastoliną - plasteliny nie polecam mi Iza wtarła w bordoey dywan niebieska to miałam problem - ciastolina zasycha i się wykrusza. z ksiazkami u nas nie ma problemu mała ich nie niszczy, ale czasem mam dość czytania, bo ile można godzinę, dwie, można tez pobawić się kolorowym papierem i nożyczkami - tylko to wiadomo bezwzględnie razem. pogrzeb w necie na temat zabaw zawsze coś sie znajdzie co możesz wykorzystac klocki tez można dużo czasu spędzic budująć różności - proste np. zoo wiem, ze dziecko trudno zabawić, ale lepiej jakoś to robić bo jak sie 3 latek nudzi to masakra co do staników to u mnie nie mam wyboru i pewnie kupię 80DD(E) bo to dostanę zostaje tylko e-bay angielski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra Bravurciu to poczekamy cierpliwie na foteczki az sie ogarniesz z kompkiem Ale mnie meczy dzis mega zgagaaaaaaa nawet mleko mi nie pomaga Lece szykowac fasolke szparagowa bo zapomnialam ze od tesciowki dostalam no i musze ja wkoncu zjesc ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Magda a jaki rozmiar potrzebujesz?co u Ciebie nie bedzie pasowalo rozmiar miseczki czy pod biustem bo ja znalazlam takiego sprzedawce co ma nawet do 95 pod biustem i roziar do E
||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dobrze sie z tym czuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajny brzusio ![]() Cytat:
może spaghetti ![]() Cytat:
Spróbuj na ta zgage łyzeczke bułki tartej- to podobno bardzo pomaga....... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Raczkowanie
|
MADZIU - Już próbowałam ona chce wszystko sama robić a ja jej nożyczek niedam,chcemy jej kupić taki zestaw lekarski do zabawy.I zauważyłam że ona woli sama się bawić niechcę się bawić z mama jedynie to na ogródku babki robimy razem z piasku które ona zaraz psuje.
![]() ![]() ![]() ![]() Bawi się misiem spi z nim.Ale żeby bawić się zkimś to trzeba by było innego dziecka bo z nami za bardzo niechce sie bawić. Dzięki że piszecie na temat mojego brzuszka,z przodu wygląda duży i z boku też jest w miarę taki sam dużutki.Ale rośnie bo widać to.
#4948 | |
BAN stały
|
Cytat:
ale i tak bardzo zgrabna jesteś ![]() ja sie zrobiłam po ciązy szeroka. i dzisaj się ważyła to 62 kg ![]() nie wiem skąd to |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie Paczka zapomnialam pisac ze masz fajowy brzusio
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Rozeznanie
|
Witam kobietki
![]() ![]() ![]() Ale jestem przypałowiec, mówię Wam ![]() ![]() Jeśli mogę wyrazic swoje zdanie, to ja jestem za zostawieniem nazwy wątku. Te rymowanki "na siłę" jakoś mi nie pasują ![]() No i wklejam zdjecia nowych ciuszków. Pierwsze 4 dostaliśmy od siostry TŻ, a resztę kupiliśmy dzisiaj w ciucholandzie (33 zł za wszystko).
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.