|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
Minnie to ja dzis wpadam do Ciebie na obiadek ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze o dwa takie nalesniczki
|
|
#4922 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butelki kupiłam dwie Avent Airflex, 250 ml i jedna Dr Brown antykolkową, też 250ml. A podkłady pod prześcieradło też wzięłam. W razie czego będzie łatwiej wyprać samo prześcieradło niż czyścić materac ![]() Dziewczyny, a jak robicie ciasto na naleśniki? Wrzućcie jakiś przepis, bo mi ostatnio nie wychodzą i nie wiem, czy to wina mąki, czy raczej moich zdolności kulinarnych ![]() Nie wiem co ze mną ostatnio jest, ale mimo iż nie mam problemów ze spaniem i zwykle przesypiam całe noce (poza tymi 2 wędrówkami lunatyckimi do wc) i dość długo śpię, to i tak w ciągu dnia jak coś porobię, to jestem potwornie zmęczona, że mogłabym spać dalej. No chyba, że zapadam już w sen zimowy
|
|
#4924 |
|
Rozeznanie
|
witam moje najkochansze mamuski!!
ja dzisiaj mam jakas werwe do zycia a tutaj na recepcie duzymi literami - LEZEC i domi - parowki!!!! ja tez chce tak polska parowke ale z musztarda Wow co do ksiazki kucharskiej jestem na tak!!!! za miesiac bede musiala sie przeprosic z moja kuchnia, i tym samym wrocic na etat kuchareczki , wiec taka ksiazka z pomyslami jak najbardziej by mi sie przydala![]() co do fryzjera - to pojde w polowie pazdziernika - kachula mam tak jak ty, rosna jak na drozdzach wiec i juz po miesiacu odrost widoczny. a na dzien dzisiejszy to juz patrzyc na ten odrost nie moge ![]() przed porodem mam nadzieje jeszcze spa odwiedzic, masaz, maseczka paznokietki :pazu rki: potem juz czasu dla siebie nie bedziemy mialy.mountain - ciesze sie, ze jestes jeszcze w dwupaku i jak narazie sytuacje masz opanowana, trzymam abys tak dotrwala do termino. fajnie, ze nas odwiedzasz i nie zapomnialas. kareninka- czekamy tu na ciebie!!!! minnie - ja tez na jednego placuszka sie zalapie!!! oj widze, ze dzisiaj dzien pod haslem " nalesniki", moze tez sie skusze????
|
|
#4925 |
|
Raczkowanie
|
Mnie też Wiktorek kopie po pęcherzu i może dlatego mnie boli pęcherz bo ten antybiotyk nic mi niepomógł
![]() A Wiktora czuję jak kopie mocno mnie po pęcherzu ![]() Obiad zrobiony chłopaki zjedli już i pojechali na tą fuchę Nikolka jest dziś bardzo grzeczna ze mną może dlatego że niema komu dokuczać,hi hi hi.Ale zaraz będzie miała komu bo babcia już wraca Ja sie nudze cały dzień bajki muszę oglądać bo Nikola ogląda.Już czasem mam dośc ich.Będe zaglądać do was co napisałyście ;0
|
#4926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam to samo ze patrzyc juz nie moge ale przemecze sie jeszcze te kilka dni Cytat:
Paczka cos pisalas ze licytujesz jakies ciuszki,pokaz nam co za pieknosci wynalazlas na all
|
|
#4927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zostawić Was na dwie godziny, to Wy już się do fryzjera umawiacie
![]() Spacerek zaliczony, tylko, że w drodze powrotnej mnie deszczyk złapał, ale to nic, może trochę urosnę ![]() Witaj "mamusiu marnotrawna" Cieszę się, że już lepiej u Ciebie i sytuacja opanowana. Leż, odpoczywaj i zaglądaj do nas częściej Cytat:
![]() No to nareszcie bardzo dobre wiadomości Cytat:
Cytat:
![]() Co do butelek, to ja kupuję Tomee Tipee, a co do ceratek, to podobno lepsze sa takie podkłady, z jednej strony materiał z drugiej coś w rodzaju ceratki Ale dokładnie się jeszcze nie wgryzłam w temat.Zahario kochana, cieszę się że samopoczucie masz dobre Słuchaj pani doktor i leż grzecznie
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez mam butelki TT Ciuszki piore w Lovelli ale juz nie plukam w plynie bo polozna nam mowila ze te proszki sa na tyle delikatne ze juz nie trzeba zadnych plynow do plukania tylko zeby wszystkie ciuszki wyprasowac pozniej No wlasnie co z tymi podkladami,ja na takowe tez musze zapolowac bo poki co mam ceratke ale Madzia chyba pisala ze sie nie sprawdza wiec chce tez taki podklad kupic U mnie kolejne pranie wlasnie sie suszy,jeszcze 2 prania i wszystkie ciuszki malego beda wyprane tylko prasowanko zostanie ale jestem na biezaco z prasowankiem wiec nie bedzie zle Wczoraj tz stwierdzil ze on to chyba w swoim zyciu tyle ciuchow nie mial co ma nasz szkrabek,a ma ich faktycznie duzo,teraz sama to zauwazam jak juz 3 pralke piore a jeszcze 2 przedemna
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio kupiłam takie http://www.najlepszyprezent.pl/main....how&prodid=554 I książeczka jest bardzo przyjemna, napisana prostym językiem, ma duże litery i kolorowe obrazki. U mnie jest to samo. Przed jakimkolwiek wyjściem zaliczam wc, a po pół godziny zaczynam piszczeć, że znów muszę. Wtedy tylko słyszę niedowierzające "Again?" :P
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-09-17 o 15:40 |
|
|
|
|
#4930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Minnie takie pysznosci, a ja tu glodna siedze
![]() Cytat:
dorze jest dodac kapkę wody mineralnej - gazowanej bo wychodza bardziej puszyste i troszkę proszku do pieczenia albo sody oczyszczonej.Cytat:
Prosze leżec spokojnie! Moze jaką paroweczke z Polski podesłać ![]() Cytat:
Co do proszkow to ja dobrze kojarzę że Dzidziuś jest z Biedronki? Bo mi sie juz z nadmiaru informacji
|
|
|
#4931 |
|
Raczkowanie
|
KACHULA - Raz tylko mogłam je zobaczyć teraz co wchodze na tą licytacje to niechcąsie odtworzyć od nowa zdjątak ciuszków niewiem czemu.ALE PODAM STRONKE MOZE SIE OTWORZY.
GUCIA - Nikolka miała już tyle kśiążek że to masakra co jej czytałam to ona chce sama i zawsze coś odwali z ksiazka bo każda jest podarta lub zgubiona i po paru tygodniach sie odnajduje. http://www.allegro.pl/item744952432.html To jest ta stronka z tymi ciuszkami ale nieotwiera sie cala
KOCHAMY WAS MALUSZKI Edytowane przez paczka22 Czas edycji: 2009-09-17 o 15:54 |
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej jest w kolejce w markecie, ale ostatnio bez skrupułów korzystam z kas pierwszeństwa, więc długo raczej nie stoję ![]() Co do naleśników, to ja ostatnio robię takie małe, puszyste, a la amerykańskie pancakes, bo mi lepiej smakują niż te cieniutkie. Jakby co, mogę wrzucić przepis Dzidziuś to polski proszek, ale nie jest to chyba marka biedronkowa.
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Wow, Paczka, ale ty masz duży brzuchol od przodu
, bo z boku wyglądasz bardzo zgrabniutko . Ale w takim mieszkanku, to Wiktorkowi na pewno wygodnie A z tymi książkami, to rzeczywiście krucha sprawa ![]() Cytat:
Podejrzewam, że jest to właśnie wina mąki (tutaj najzwyklejsza pszenna jest taka jak krupczatka
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-09-17 o 16:03 |
|
|
|
|
#4934 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
;* |
|
|
|
|
#4935 |
|
Raczkowanie
|
BRAVURKA - CO TAM U CIEBIE JAK SIE CZUJESZ CO U MAŁEGO JUŻ JUTRO BĘDZIE PARTY
![]() ![]() :par ty:Fajnie jak będziesz miała już dzidzie w domku
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nie w Biedronce nie ma proszkow dla dzieci,czasami od czasu do czasu pojawia sie wlasnie Lovella ale w stałej ofercie takich proszkow nie ma
|
|
#4937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() spadam już do szkoły rodzenia bo to na 17 baj |
||
|
|
|
#4938 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja sie czuje rewalacyjenie ![]() własnie zastanawiam sie co na kolacje mezusiowi ugotować ![]() zjadła bym coś ostrego no ale dużo rzeczy mi nie wolno. mały już coraz lepiej w nocy mało śpi w dzień wiecej z tego co pieleganirki mówią. jak tak bedzie w domu to sie wykoncze hehe. nie no już sie doczekac nie moge . jeszce kilkanasci godzin ![]() ma ktoś jakiś pomysł na super kolacje? |
|
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Paczka no mi tez sie nie otwiera ten link
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
Prosimy o foteczki malego szkrabika
|
|
#4940 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
obiecuje fotki kochane tylko musze pozgrywac wszytko;* |
|
|
|
|
#4941 |
|
Raczkowanie
|
BRAVURKA - to fajnie ze wszystko jest dobrze z toba i z małym i z tż wszystko jest ok.Fajnie a kiedy dodasz zdjątka ciuszków i łóżeczka i wszystkiego ???
|
#4942 |
|
BAN stały
|
no własnie z tymi fotkami mam problem. udało mi sie juz zgtac na komputer ale sie nie chce otworzyć wogole. masakra. mam taki komp. że podstawowych czynnosci nie umie robic
|
|
|
|
#4943 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w tytule wątku dopisałabym tylko rok - 2009
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Paczko ja z moją 3 latką to maluję farbami, kredkami, bawimy się ciastoliną - plasteliny nie polecam mi Iza wtarła w bordoey dywan niebieska to miałam problem - ciastolina zasycha i się wykrusza. z ksiazkami u nas nie ma problemu mała ich nie niszczy, ale czasem mam dość czytania, bo ile można godzinę, dwie, można tez pobawić się kolorowym papierem i nożyczkami - tylko to wiadomo bezwzględnie razem. pogrzeb w necie na temat zabaw zawsze coś sie znajdzie co możesz wykorzystac klocki tez można dużo czasu spędzic budująć różności - proste np. zoo wiem, ze dziecko trudno zabawić, ale lepiej jakoś to robić bo jak sie 3 latek nudzi to masakra co do staników to u mnie nie mam wyboru i pewnie kupię 80DD(E) bo to dostanę zostaje tylko e-bay angielski
|
|
|
|
#4944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra Bravurciu to poczekamy cierpliwie na foteczki az sie ogarniesz z kompkiem Ale mnie meczy dzis mega zgagaaaaaaa nawet mleko mi nie pomaga Lece szykowac fasolke szparagowa bo zapomnialam ze od tesciowki dostalam no i musze ja wkoncu zjesc bedzie jutro na obiadek---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Magda a jaki rozmiar potrzebujesz?co u Ciebie nie bedzie pasowalo rozmiar miseczki czy pod biustem bo ja znalazlam takiego sprzedawce co ma nawet do 95 pod biustem i roziar do E
|
|
#4945 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dobrze sie z tym czuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fajny brzusio ![]() Cytat:
może spaghetti ![]() Cytat:
Spróbuj na ta zgage łyzeczke bułki tartej- to podobno bardzo pomaga....... |
||||||
|
|
|
#4946 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4947 |
|
Raczkowanie
|
MADZIU - Już próbowałam ona chce wszystko sama robić a ja jej nożyczek niedam,chcemy jej kupić taki zestaw lekarski do zabawy.I zauważyłam że ona woli sama się bawić niechcę się bawić z mama jedynie to na ogródku babki robimy razem z piasku które ona zaraz psuje.
Bawi się misiem spi z nim.Ale żeby bawić się zkimś to trzeba by było innego dziecka bo z nami za bardzo niechce sie bawić. Dzięki że piszecie na temat mojego brzuszka,z przodu wygląda duży i z boku też jest w miarę taki sam dużutki.Ale rośnie bo widać to.
|
#4948 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale i tak bardzo zgrabna jesteś ja sie zrobiłam po ciązy szeroka. i dzisaj się ważyła to 62 kg nie wiem skąd to |
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie Paczka zapomnialam pisac ze masz fajowy brzusio
|
#4950 |
|
Rozeznanie
|
Witam kobietki
Ale jestem przypałowiec, mówię Wam Wczoraj lekarz nic nie chciał za wizytę, bo tylko wypisał mi zwolnienie, a mi sie wyrwało, że to tak dziwnie trochę bo on przyjmuje prywatnie w koncu. To powiedział, że jak bardzo chcę to mogę mu dać 50 zł a ja akurat nie miałam 50 zł tylko 100 a nie mogłam mu przecież powiedzieć żeby mi wydał i znowu mi się wyrwało, że nie mam 50 zł. To powiedział mi" do zobaczenia na nastepnej wizycie... Głupio mi. Pocieszcie mnie, bo to strasznie głupio wyszło...![]() Jeśli mogę wyrazic swoje zdanie, to ja jestem za zostawieniem nazwy wątku. Te rymowanki "na siłę" jakoś mi nie pasują No i wklejam zdjecia nowych ciuszków. Pierwsze 4 dostaliśmy od siostry TŻ, a resztę kupiliśmy dzisiaj w ciucholandzie (33 zł za wszystko).
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

:pazu rki: potem juz czasu dla siebie nie bedziemy mialy.

leżę bo przeziębienie złapało mnie na maksa
jutro wybieram się zrobić wyniki pewnie wyjdą imponująco

. Od dwóch dni usiłuję przeczytać wszystko co napisałyście i waham się czy się w ogóle tutaj odezwać bo tak dawno nie zaglądałam na forum - zwyczajnie mi przed Wami wstyd. Stworzyłyście fajna grupę i nie wiem czy potrzebny Wam taki lewus jak ja