Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 13:39   #4921
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Cytat:
Napisane przez minnie Pokaż wiadomość
ja jestem również za zostawieniem tytułu wątku, jedynie co się zmienia to po prostu częśc 3.
I też sie wybieram do fryzjera,ale dopiero za 2 tygodnie.Muszę pocieniować trochę włosy bo mam bardzo grube i strasznie ich dużo.Teraz prawie cały czas w kucyku chodzę.

A u mnie dziś na obiad ... naleśniki z farszem z mięsa mielonego, papryki i pieczarek zapiekane z żółtym serkiem...mniam

Minnie to ja dzis wpadam do Ciebie na obiadek
Prosze o dwa takie nalesniczki

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 13:59   #4922
minnie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Minnie to ja dzis wpadam do Ciebie na obiadek
Prosze o dwa takie nalesniczki

Zapraszam
minnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 14:08   #4923
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
Czy Was maleństwo też tak kopie po narządach? Mój pęcherz jest biedny, tak mi go naciska kopie w tym miejscu, okropne uczucie

Jakie butelki kupujecie? (jakie są dobre?) i czy kupujecie ceratki do przewijania bądź ceratke pod prześcieradło?
Mnie ostatnio córcia kopała w jakiś nerw czy coś, że aż mnie z bólu zginało.

Butelki kupiłam dwie Avent Airflex, 250 ml i jedna Dr Brown antykolkową, też 250ml.

A podkłady pod prześcieradło też wzięłam. W razie czego będzie łatwiej wyprać samo prześcieradło niż czyścić materac

Dziewczyny, a jak robicie ciasto na naleśniki? Wrzućcie jakiś przepis, bo mi ostatnio nie wychodzą i nie wiem, czy to wina mąki, czy raczej moich zdolności kulinarnych

Nie wiem co ze mną ostatnio jest, ale mimo iż nie mam problemów ze spaniem i zwykle przesypiam całe noce (poza tymi 2 wędrówkami lunatyckimi do wc) i dość długo śpię, to i tak w ciągu dnia jak coś porobię, to jestem potwornie zmęczona, że mogłabym spać dalej.
No chyba, że zapadam już w sen zimowy
Stary 2009-09-17, 14:10   #4924
zaharia
Rozeznanie

witam moje najkochansze mamuski!!

ja dzisiaj mam jakas werwe do zycia a tutaj na recepcie duzymi literami - LEZEC i

domi - parowki!!!! ja tez chce tak polska parowke ale z musztarda Wow

co do ksiazki kucharskiej jestem na tak!!!!
za miesiac bede musiala sie przeprosic z moja kuchnia, i tym samym wrocic na etat kuchareczki, wiec taka ksiazka z pomyslami jak najbardziej by mi sie przydala

co do fryzjera - to pojde w polowie pazdziernika - kachula mam tak jak ty, rosna jak na drozdzach wiec i juz po miesiacu odrost widoczny. a na dzien dzisiejszy to juz patrzyc na ten odrost nie moge

przed porodem mam nadzieje jeszcze spa odwiedzic, masaz, maseczka paznokietki:pazu rki: potem juz czasu dla siebie nie bedziemy mialy.

mountain - ciesze sie, ze jestes jeszcze w dwupaku i jak narazie sytuacje masz opanowana, trzymam abys tak dotrwala do termino. fajnie, ze nas odwiedzasz i nie zapomnialas.

kareninka- czekamy tu na ciebie!!!!

minnie - ja tez na jednego placuszka sie zalapie!!!

oj widze, ze dzisiaj dzien pod haslem " nalesniki", moze tez sie skusze????
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 14:15   #4925
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Mnie też Wiktorek kopie po pęcherzu i może dlatego mnie boli pęcherz bo ten antybiotyk nic mi niepomógł
A Wiktora czuję jak kopie mocno mnie po pęcherzu
Obiad zrobiony chłopaki zjedli już i pojechali na tą fuchę,chcą zrobić to szybciej żeby ten facet kase im dał już w tym tygodniu.Zobaczymy jak to będzie.
Nikolka jest dziś bardzo grzeczna ze mną może dlatego że niema komu dokuczać,hi hi hi.Ale zaraz będzie miała komu bo babcia już wraca .
Ja sie nudze cały dzień bajki muszę oglądać bo Nikola ogląda.Już czasem mam dośc ich.Będe zaglądać do was co napisałyście ;0
Stary 2009-09-17, 14:22   #4926
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Mnie ostatnio córcia kopała w jakiś nerw czy coś, że aż mnie z bólu zginało.

Butelki kupiłam dwie Avent Airflex, 250 ml i jedna Dr Brown antykolkową, też 250ml.

A podkłady pod prześcieradło też wzięłam. W razie czego będzie łatwiej wyprać samo prześcieradło niż czyścić materac

Dziewczyny, a jak robicie ciasto na naleśniki? Wrzućcie jakiś przepis, bo mi ostatnio nie wychodzą i nie wiem, czy to wina mąki, czy raczej moich zdolności kulinarnych

Nie wiem co ze mną ostatnio jest, ale mimo iż nie mam problemów ze spaniem i zwykle przesypiam całe noce (poza tymi 2 wędrówkami lunatyckimi do wc) i dość długo śpię, to i tak w ciągu dnia jak coś porobię, to jestem potwornie zmęczona, że mogłabym spać dalej.
No chyba, że zapadam już w sen zimowy
Oj skad ja to znam?Tez jak cos zrobie to zaraz jestem zmeczona i mogla bym sie polozyc

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość

ja dzisiaj mam jakas werwe do zycia a tutaj na recepcie duzymi literami - LEZEC i

domi - parowki!!!! ja tez chce tak polska parowke ale z musztarda Wow

co do ksiazki kucharskiej jestem na tak!!!!
za miesiac bede musiala sie przeprosic z moja kuchnia, i tym samym wrocic na etat kuchareczki, wiec taka ksiazka z pomyslami jak najbardziej by mi sie przydala

co do fryzjera - to pojde w polowie pazdziernika - kachula mam tak jak ty, rosna jak na drozdzach wiec i juz po miesiacu odrost widoczny. a na dzien dzisiejszy to juz patrzyc na ten odrost nie moge

Mam to samo ze patrzyc juz nie moge ale przemecze sie jeszcze te kilka dni

Cytat:
Napisane przez paczka22 Pokaż wiadomość
Mnie też Wiktorek kopie po pęcherzu i może dlatego mnie boli pęcherz bo ten antybiotyk nic mi niepomógł
Obiad zrobiony chłopaki zjedli już i pojechali na tą fuchę,chcą zrobić to szybciej żeby ten facet kase im dał już w tym tygodniu.Zobaczymy jak to będzie.
Nikolka jest dziś bardzo grzeczna ze mną może dlatego że niema komu dokuczać,hi hi hi.Ale zaraz będzie miała komu bo babcia już wraca .
Ja sie nudze cały dzień bajki muszę oglądać bo Nikola ogląda.Już czasem mam dośc ich.Będe zaglądać do was co napisałyście ;0

Paczka cos pisalas ze licytujesz jakies ciuszki,pokaz nam co za pieknosci wynalazlas na all

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-17, 14:23   #4927
brombusia
Zakorzenienie

Zostawić Was na dwie godziny, to Wy już się do fryzjera umawiacie
Spacerek zaliczony, tylko, że w drodze powrotnej mnie deszczyk złapał, ale to nic, może trochę urosnę

Cytat:
Napisane przez mountain Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim mamusiom
Witaj "mamusiu marnotrawna"
Cieszę się, że już lepiej u Ciebie i sytuacja opanowana. Leż, odpoczywaj i zaglądaj do nas częściej

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Wczoraj niestety miałam niemiłą przygodę z maścią na korzonki. Nasmarowałam męża taką rozgrzewczą, poszłam do łazienki, umyłam ręce, rozczesałam włosy, coś tam porobiłam i podmyłam się płynem do higieny intymnej, i nagle jak mnie nie zaczną piec wargi sromowe, (spanikowałam, zaraz w myślach, że zaszkodzi małej), wlazłam pod prysznic i opłukiwałam chłodną wodą i na szczęście przeszło. Normalnie jak debil czasem
Oj, to musiało boleć

Cytat:

Dostałam właśnie wiadomość od Kareniny:
No to nareszcie bardzo dobre wiadomości

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
witajciepioszę do was z łóżka leżę bo przeziębienie złapało mnie na maksa dzidzia na szczęście ładnie sobie ćwiczy aerobik w brzuszku i on też już nie boliza tydzień mam wizytę więc zobaczymy jak tam sie maleństwo czuje jutro wybieram się zrobić wyniki pewnie wyjdą imponującoostatn io morfologia była kiepska pewnie tym razem będzie podobnie
Współczuję przeziębienia, dobrze, że z dzidzią wszystko w porządku

Cytat:
hej dziewczyny
Czy Was maleństwo też tak kopie po narządach? Mój pęcherz jest biedny, tak mi go naciska kopie w tym miejscu, okropne uczucie

Jakie butelki kupujecie? (jakie są dobre?) i czy kupujecie ceratki do przewijania bądź ceratke pod prześcieradło?
Ja jak chodzę, to czuję jak mi "coś" mocno uciska na pęcherz, przez to ciągle mam wrażenie, że muszę już do WC. Całe szczęście, na razie żadnej awarii nie miałam i to chyba tylko takie wrażenie

Co do butelek, to ja kupuję Tomee Tipee, a co do ceratek, to podobno lepsze sa takie podkłady, z jednej strony materiał z drugiej coś w rodzaju ceratki Ale dokładnie się jeszcze nie wgryzłam w temat.

Zahario kochana, cieszę się że samopoczucie masz dobre
Słuchaj pani doktor i leż grzecznie

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 14:31   #4928
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Zostawić Was na dwie godziny, to Wy już się do fryzjera umawiacie
Spacerek zaliczony, tylko, że w drodze powrotnej mnie deszczyk złapał, ale to nic, może trochę urosnę

Ja jak chodzę, to czuję jak mi "coś" mocno uciska na pęcherz, przez to ciągle mam wrażenie, że muszę już do WC. Całe szczęście, na razie żadnej awarii nie miałam i to chyba tylko takie wrażenie

Co do butelek, to ja kupuję Tomee Tipee, a co do ceratek, to podobno lepsze sa takie podkłady, z jednej strony materiał z drugiej coś w rodzaju ceratki Ale dokładnie się jeszcze nie wgryzłam w temat.
A ja jak tylko mamy gdzie wychodzic z domu to oczywiscie zawsze przed samiutkim wyjsciem zaliczam kibelek na siku i nie zdarzymy przekluczyc drzwi z drugiej strony a ja juz "płacze"ze znowu siku mi sie chce,tz rece opadaja wtedy

Ja tez mam butelki TT
Ciuszki piore w Lovelli ale juz nie plukam w plynie bo polozna nam mowila ze te proszki sa na tyle delikatne ze juz nie trzeba zadnych plynow do plukania tylko zeby wszystkie ciuszki wyprasowac pozniej
No wlasnie co z tymi podkladami,ja na takowe tez musze zapolowac bo poki co mam ceratke ale Madzia chyba pisala ze sie nie sprawdza wiec chce tez taki podklad kupic

U mnie kolejne pranie wlasnie sie suszy,jeszcze 2 prania i wszystkie ciuszki malego beda wyprane tylko prasowanko zostanie ale jestem na biezaco z prasowankiem wiec nie bedzie zle

Wczoraj tz stwierdzil ze on to chyba w swoim zyciu tyle ciuchow nie mial co ma nasz szkrabek,a ma ich faktycznie duzo,teraz sama to zauwazam jak juz 3 pralke piore a jeszcze 2 przedemna

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-17, 14:37   #4929
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
A może zamiast oglądać bajki, to byś Nikoli coś poczytała. Nie masz w domu jakichś baśni?
Ja ostatnio kupiłam takie http://www.najlepszyprezent.pl/main....how&prodid=554
I książeczka jest bardzo przyjemna, napisana prostym językiem, ma duże litery i kolorowe obrazki.

Cytat:
A ja jak tylko mamy gdzie wychodzic z domu to oczywiscie zawsze przed samiutkim wyjsciem zaliczam kibelek na siku i nie zdarzymy przekluczyc drzwi z drugiej strony a ja juz "płacze"ze znowu siku mi sie chce,tz rece opadaja wtedy
U mnie jest to samo. Przed jakimkolwiek wyjściem zaliczam wc, a po pół godziny zaczynam piszczeć, że znów muszę. Wtedy tylko słyszę niedowierzające "Again?" :P

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-09-17 o 14:40
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 14:41   #4930
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszam
Minnie takie pysznosci, a ja tu glodna siedze

Cytat:

Ja powiem jak moja Mama gdy ja o coś pytam: Robię na oko dorze jest dodac kapkę wody mineralnej - gazowanej bo wychodza bardziej puszyste i troszkę proszku do pieczenia albo sody oczyszczonej.

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość

Zahario
Prosze leżec spokojnie! Moze jaką paroweczke z Polski podesłać

Cytat:
A
Wczoraj tz stwierdzil ze on to chyba w swoim zyciu tyle ciuchow nie mial co ma nasz szkrabek,a ma ich faktycznie duzo,teraz sama to zauwazam jak juz 3 pralke piore a jeszcze 2 przedemna
Nieźle Kachula

Co do proszkow to ja dobrze kojarzę że Dzidziuś jest z Biedronki? Bo mi sie juz z nadmiaru informacji

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 14:51   #4931
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

KACHULA - Raz tylko mogłam je zobaczyć teraz co wchodze na tą licytacje to niechcąsie odtworzyć od nowa zdjątak ciuszków niewiem czemu.ALE PODAM STRONKE MOZE SIE OTWORZY.

GUCIA - Nikolka miała już tyle kśiążek że to masakra co jej czytałam to ona chce sama i zawsze coś odwali z ksiazka bo każda jest podarta lub zgubiona i po paru tygodniach sie odnajduje.

http://www.allegro.pl/item744952432.html

To jest ta stronka z tymi ciuszkami ale nieotwiera sie cala

Edytowane przez paczka22
Czas edycji: 2009-09-17 o 14:54
paczka22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 14:55   #4932
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie jest to samo. Przed jakimkolwiek wyjściem zaliczam wc, a po pół godziny zaczynam piszczeć, że znów muszę. Wtedy tylko słyszę niedowierzające "Again?" :P
Mój to jest taki empatyczny, że jak w nocy wracam z WC to on wstaje, bo "też musi"
Najgorzej jest w kolejce w markecie, ale ostatnio bez skrupułów korzystam z kas pierwszeństwa, więc długo raczej nie stoję

Co do naleśników, to ja ostatnio robię takie małe, puszyste, a la amerykańskie pancakes, bo mi lepiej smakują niż te cieniutkie. Jakby co, mogę wrzucić przepis

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Co do proszkow to ja dobrze kojarzę że Dzidziuś jest z Biedronki? Bo mi sie juz z nadmiaru informacji
Dzidziuś to polski proszek, ale nie jest to chyba marka biedronkowa.

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 14:58   #4933
gucia6
Zakorzenienie

Wow, Paczka, ale ty masz duży brzuchol od przodu , bo z boku wyglądasz bardzo zgrabniutko . Ale w takim mieszkanku, to Wiktorkowi na pewno wygodnie

A z tymi książkami, to rzeczywiście krucha sprawa

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Co do naleśników, to ja ostatnio robię takie małe, puszyste, a la amerykańskie pancakes, bo mi lepiej smakują niż te cieniutkie. Jakby co, mogę wrzucić przepis
Ja i tz właśnie wolimy te cieniutkie. W Polsce zawsze mi wychodziły takie fajne elastyczne, a tutaj przesychają na wióry. Ehh... trzeba będzie pokombinować aż znajdzie się odpowiedni przepis.
Podejrzewam, że jest to właśnie wina mąki (tutaj najzwyklejsza pszenna jest taka jak krupczatka ), albo kuchenki elektrycznej - nie można tak optymalnie nastawić jak gazową

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-09-17 o 15:03
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 15:09   #4934
bravurka
BAN stały

Cytat:
KACHULA - Raz tylko mogłam je zobaczyć teraz co wchodze na tą licytacje to niechcąsie odtworzyć od nowa zdjątak ciuszków niewiem czemu.ALE PODAM STRONKE MOZE SIE OTWORZY.

GUCIA - Nikolka miała już tyle kśiążek że to masakra co jej czytałam to ona chce sama i zawsze coś odwali z ksiazka bo każda jest podarta lub zgubiona i po paru tygodniach sie odnajduje.

http://www.allegro.pl/item744952432.html

super brzusio;*
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 15:18   #4935
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

BRAVURKA - CO TAM U CIEBIE JAK SIE CZUJESZ CO U MAŁEGO JUŻ JUTRO BĘDZIE PARTY :par ty:Fajnie jak będziesz miała już dzidzie w domku
Stary 2009-09-17, 15:19   #4936
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Nieźle Kachula

Nie nie w Biedronce nie ma proszkow dla dzieci,czasami od czasu do czasu pojawia sie wlasnie Lovella ale w stałej ofercie takich proszkow nie ma

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-17, 15:20   #4937
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mountain Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim mamusiom

Pewnie mnie już niestety nie pamiętacie. Od dwóch dni usiłuję przeczytać wszystko co napisałyście i waham się czy się w ogóle tutaj odezwać bo tak dawno nie zaglądałam na forum - zwyczajnie mi przed Wami wstyd. Stworzyłyście fajna grupę i nie wiem czy potrzebny Wam taki lewus jak ja
witaj Mountain, ja tez miałam obawy czy sie odzywac jak nie było mnie dłuższy czas. tutaj tyle postów w jeden dzień powstaje a co mówic o dluższym okresie czasu. Ale na szczęście mamusie są miłosierne i wybaczają
Cytat:
A no trzeba sie wypieknic przed porodem no nie
Ja tez sie wybieram ale za jakies 2-3 tygodnie bo mi starsznie szybko wloski rosna i po miesiacu juz mam odrosty ze hej wiec przemecze sie i poczekam zeby jak najblizej porodu bylo bo pozniej to nie wiadomo kiedy maly pozwoli mamie wyjsc na 2-3 godzinki do fryca
zazdroszczę. ja miałam długie a po ślubie obciełam na króciutko i to był najgorszy błąd włosowy mojego życia. żałuję strasznie i teraz namiętnie je zapuszczam

spadam już do szkoły rodzenia bo to na 17 baj
simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 15:31   #4938
bravurka
BAN stały

Cytat:
BRAVURKA - CO TAM U CIEBIE JAK SIE CZUJESZ CO U MAŁEGO JUŻ JUTRO BĘDZIE PARTY :par ty:Fajnie jak będziesz miała już dzidzie w domku

ja sie czuje rewalacyjenie
własnie zastanawiam sie co na kolacje mezusiowi ugotować
zjadła bym coś ostrego no ale dużo rzeczy mi nie wolno.
mały już coraz lepiej w nocy mało śpi w dzień wiecej z tego co pieleganirki mówią. jak tak bedzie w domu to sie wykoncze hehe.
nie no już sie doczekac nie moge . jeszce kilkanasci godzin

ma ktoś jakiś pomysł na super kolacje?
Stary 2009-09-17, 15:34   #4939
kachula27
Zakorzenienie

Paczka no mi tez sie nie otwiera ten link

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość
mały już coraz lepiej w nocy mało śpi w dzień wiecej z tego co pieleganirki mówią. jak tak bedzie w domu to sie wykoncze hehe.

Bravurko a jak Twoja beta?robilas?

Prosimy o foteczki malego szkrabika

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 15:35   #4940
bravurka
BAN stały

Cytat:
Paczka no mi tez sie nie otwiera ten link

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Bravurko a jak Twoja beta?robilas?

Prosimy o foteczki malego szkrabika
nie robilam. nie miałam dzisaj kiedy. rano w pracy pozniej u Patryczka i pozniej znowu praca.

obiecuje fotki kochane tylko musze pozgrywac wszytko;*
Stary 2009-09-17, 15:38   #4941
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

BRAVURKA - to fajnie ze wszystko jest dobrze z toba i z małym i z tż wszystko jest ok.Fajnie a kiedy dodasz zdjątka ciuszków i łóżeczka i wszystkiego ???:cmo k:
Stary 2009-09-17, 15:41   #4942
bravurka
BAN stały

Cytat:
BRAVURKA - to fajnie ze wszystko jest dobrze z toba i z małym i z tż wszystko jest ok.Fajnie a kiedy dodasz zdjątka ciuszków i łóżeczka i wszystkiego ???:cmo k:
no własnie z tymi fotkami mam problem. udało mi sie juz zgtac na komputer ale sie nie chce otworzyć wogole. masakra. mam taki komp. że podstawowych czynnosci nie umie robic
Stary 2009-09-17, 15:48   #4943
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

ja w tytule wątku dopisałabym tylko rok - 2009

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Paczko ja z moją 3 latką to maluję farbami, kredkami, bawimy się ciastoliną - plasteliny nie polecam mi Iza wtarła w bordoey dywan niebieska to miałam problem - ciastolina zasycha i się wykrusza. z ksiazkami u nas nie ma problemu mała ich nie niszczy, ale czasem mam dość czytania, bo ile można godzinę, dwie, można tez pobawić się kolorowym papierem i nożyczkami - tylko to wiadomo bezwzględnie razem. pogrzeb w necie na temat zabaw zawsze coś sie znajdzie co możesz wykorzystac
klocki tez można dużo czasu spędzic budująć różności - proste np. zoo
wiem, ze dziecko trudno zabawić, ale lepiej jakoś to robić bo jak sie 3 latek nudzi to masakra

co do staników to u mnie nie mam wyboru i pewnie kupię 80DD(E) bo to dostanę
zostaje tylko e-bay angielski
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 15:53   #4944
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
nie robilam. nie miałam dzisaj kiedy. rano w pracy pozniej u Patryczka i pozniej znowu praca.

obiecuje fotki kochane tylko musze pozgrywac wszytko;*

Dobra Bravurciu to poczekamy cierpliwie na foteczki az sie ogarniesz z kompkiem

Ale mnie meczy dzis mega zgagaaaaaaa nawet mleko mi nie pomaga

Lece szykowac fasolke szparagowa bo zapomnialam ze od tesciowki dostalam no i musze ja wkoncu zjesc bedzie jutro na obiadek

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
ja w tytule wątku dopisałabym tylko rok - 2009

---

co do staników to u mnie nie mam wyboru i pewnie kupię 80DD(E) bo to dostanę
zostaje tylko e-bay angielski

Magda a jaki rozmiar potrzebujesz?co u Ciebie nie bedzie pasowalo rozmiar miseczki czy pod biustem bo ja znalazlam takiego sprzedawce co ma nawet do 95 pod biustem i roziar do E

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-17, 15:55   #4945
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi widze ze prawdziwa pani domu sie zrobiłas jak na swoim mieszkacie i tzciorek ma codziennie pyszny obiadek podany

no i dobrze sie z tym czuje
Cytat:
hej dziewczyny

Ceratki pod przescieradlo kupuje, a butelki...zieniłam zdanie...Kupuje NUKa, bo slyszalam, ze sa okej, a poza tym jdyne, ktore beda mi pasowaly do podgrzewacza
Cytat:
ja jestem również za zostawieniem tytułu wątku, jedynie co się zmienia to po prostu częśc 3.
I też sie wybieram do fryzjera,ale dopiero za 2 tygodnie.Muszę pocieniować trochę włosy bo mam bardzo grube i strasznie ich dużo.Teraz prawie cały czas w kucyku chodzę.

A u mnie dziś na obiad ... naleśniki z farszem z mięsa mielonego, papryki i pieczarek zapiekane z żółtym serkiem...mniam
jak nie wszytskie do fryzjera to wszytskie nalesniki robimy
Cytat:

fajny brzusio
Cytat:

może spaghetti
Cytat:
Dobra Bravurciu to poczekamy cierpliwie na foteczki az sie ogarniesz z kompkiem

Ale mnie meczy dzis mega zgagaaaaaaa nawet mleko mi nie pomaga

Lece szykowac fasolke szparagowa bo zapomnialam ze od tesciowki dostalam no i musze ja wkoncu zjesc bedzie jutro na obiadek

Spróbuj na ta zgage łyzeczke bułki tartej- to podobno bardzo pomaga.......

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 15:57   #4946
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

może spaghetti

pomysł super
w sumie prosto zrobić
oboje lubimy więc w sam raz. dzieki.
ja mam ochote na ogorka kiszonego. mam ze 30 słoików a żaden nie ruszony
Stary 2009-09-17, 16:02   #4947
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

MADZIU - Już próbowałam ona chce wszystko sama robić a ja jej nożyczek niedam,chcemy jej kupić taki zestaw lekarski do zabawy.I zauważyłam że ona woli sama się bawić niechcę się bawić z mama jedynie to na ogródku babki robimy razem z piasku które ona zaraz psuje.:mur :
Bawi się misiem spi z nim.Ale żeby bawić się zkimś to trzeba by było innego dziecka bo z nami za bardzo niechce sie bawić.
Dzięki że piszecie na temat mojego brzuszka,z przodu wygląda duży i z boku też jest w miarę taki sam dużutki.Ale rośnie bo widać to.
Stary 2009-09-17, 16:05   #4948
bravurka
BAN stały

Cytat:
MADZIU - Już próbowałam ona chce wszystko sama robić a ja jej nożyczek niedam,chcemy jej kupić taki zestaw lekarski do zabawy.I zauważyłam że ona woli sama się bawić niechcę się bawić z mama jedynie to na ogródku babki robimy razem z piasku które ona zaraz psuje.:mur :
Bawi się misiem spi z nim.Ale żeby bawić się zkimś to trzeba by było innego dziecka bo z nami za bardzo niechce sie bawić.
Dzięki że piszecie na temat mojego brzuszka,z przodu wygląda duży i z boku też jest w miarę taki sam dużutki.Ale rośnie bo widać to.

ale i tak bardzo zgrabna jesteś

ja sie zrobiłam po ciązy szeroka. i dzisaj się ważyła to 62 kg
nie wiem skąd to
Stary 2009-09-17, 16:08   #4949
kachula27
Zakorzenienie

No wlasnie Paczka zapomnialam pisac ze masz fajowy brzusio

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-17, 16:09   #4950
sexy body
Rozeznanie

Witam kobietki Ja już jestem na L4 Nie było problemu ze zwolnieniem i teraz sobie błogo odpoczywam

Ale jestem przypałowiec, mówię Wam Wczoraj lekarz nic nie chciał za wizytę, bo tylko wypisał mi zwolnienie, a mi sie wyrwało, że to tak dziwnie trochę bo on przyjmuje prywatnie w koncu. To powiedział, że jak bardzo chcę to mogę mu dać 50 zł a ja akurat nie miałam 50 zł tylko 100 a nie mogłam mu przecież powiedzieć żeby mi wydał i znowu mi się wyrwało, że nie mam 50 zł. To powiedział mi" do zobaczenia na nastepnej wizycie... Głupio mi. Pocieszcie mnie, bo to strasznie głupio wyszło...

Jeśli mogę wyrazic swoje zdanie, to ja jestem za zostawieniem nazwy wątku. Te rymowanki "na siłę" jakoś mi nie pasują

No i wklejam zdjecia nowych ciuszków. Pierwsze 4 dostaliśmy od siostry TŻ, a resztę kupiliśmy dzisiaj w ciucholandzie (33 zł za wszystko).

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości