American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-18, 12:27   #3061
zmija19
Zadomowienie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Też się nie czuję jakaś wyjątkowa. Ale każdy mi mówi, że jestem bardzo fotogeniczna.
Do tego jak szwagier obrabiał mi fotki to stwierdził, że robienie tego to przyjemność bo tak jakoś fajnie, łatwo mu się to robi

No i Tz mnie też zachęca. Jego mama, siostra, szwagier, koleżanka... Wiele osób

No nic nie stracę jak wyślę
właśnie fotogeniczność to podstawa- wcale nie trzeba być super pieknym żeby się tam dostać. co ja bym dała żeby choć troszke lepiej wychodzić na zdjęciach:rolleyes : ale z drugiej strony lepiej chyba być ładniejszym w rzeczywistości- gdy się kogoś pozna to chociaż ta osoba nie jest rozczarowana później
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 12:52   #3062
party_girl7
Zakorzenienie

Question Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

dziewczyny poradźcie mi prosze co do tych butów.. mam oto takie butki do połowy uda, napiszcie czy są AG?? mam je juz jakis czas ale dalej jakos nie jestem do konca przekonana czy nosić(boje sie ze ludzie pomysla ze sa troche "za odważne")?
i druga sprawa: czy moge je tez nosicwywinięte czy nieładnie to wygląda?? który wariant lepszy? dzieki z góry

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2009-09-19 o 15:16
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 12:53   #3063
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Każdy ma kompleksy

Ale Ty naprawdę przypominasz Jessicę Simpson Tylko jesteś taka bardziej słodka
Bo dla mnie masz buźkę właśnie taką

Jeju ja zjem troszkę czekolady (np. jeden pasek) i już mam dość na cały dzień

Dziewczyny nie wiem co kupić:
spodnie sportowe (bo dużo ćwiczę ostatnio), mniej więcej takie (zdjęcie z wątku o VS) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1253170363
czy 2 staniki (czarny i biały), bo ostatnio schudłam i jakoś tak mi wiszą miseczka dobra tylko obwód zły
myśle że lepiej biustonosze

Cytat:
Też się nie czuję jakaś wyjątkowa. Ale każdy mi mówi, że jestem bardzo fotogeniczna.
Do tego jak szwagier obrabiał mi fotki to stwierdził, że robienie tego to przyjemność bo tak jakoś fajnie, łatwo mu się to robi

No i Tz mnie też zachęca. Jego mama, siostra, szwagier, koleżanka... Wiele osób

No nic nie stracę jak wyślę
powodzenia
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Madziolek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 12:58   #3064
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
dziewczyny poradźcie mi prosze co do tych butów.. mam oto takie butki do połowy uda, napiszcie czy są AG?? mam je juz jakis czas ale dalej jakos nie jestem do konca przekonana czy nosić(boje sie ze ludzie pomysla ze sa troche "za odważne")?
i druga sprawa: czy moge je tez nosicwywinięte czy nieładnie to wygląda?? który wariant lepszy? dzieki z góry
Te butki to nie mój styl...
Mnie nie zachwycają, ale to tylko moje zdanie...
A co do tego jak nosić myślę, że najlepiej raz tak raz tak
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 13:01   #3065
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
napiszę tak: mi się osobiscie nie podobają- nie są w moim guście, poprostu nie podobają mi się takie kozaczki za kolano, ale w tym sezonie mają byc one bardzo modne- tak piszą w gazetach, zreszta w Dzień dobry tvn ostatnio o tym mówili ale powinno się je nosic do spódniczki przed kolano, a nie mini by nie kojarzyło sie to jednoznacznie. Co do wywiniętych- mogą być , choć bez obrazy mi się całościowo te kozaki nie podobają- nie lubie takich udziwnien po bokach itp
Stary 2009-09-18, 13:07   #3066
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
napiszę tak: mi się osobiscie nie podobają- nie są w moim guście, poprostu nie podobają mi się takie kozaczki za kolano, ale w tym sezonie mają byc one bardzo modne- tak piszą w gazetach, zreszta w Dzień dobry tvn ostatnio o tym mówili ale powinno się je nosic do spódniczki przed kolano, a nie mini by nie kojarzyło sie to jednoznacznie. Co do wywiniętych- mogą być , choć bez obrazy mi się całościowo te kozaki nie podobają- nie lubie takich udziwnien po bokach itp
dziękuje za opinie ale znowu jak je nosic do spodniczki przed kolano? te buty musialy by wtedy wchodzic pod spodniczke?i mysle ze ani nie byloby to wygodne ani nie wygladalo by ciekawie.. z kolei do mini bylo by za odwaznie... wiec chyba tylko do legginsow i spodni jak dla mnie.
Stary 2009-09-18, 13:07   #3067
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Te butki to nie mój styl...
Mnie nie zachwycają, ale to tylko moje zdanie...
Zgadzam się z tym :P Dla mnie są tandetne. Za dużo tych świecidełek, wiązań i nie wiadomo czego jeszcze. Sam fason jest nawet ok.

Wiecie może gdzie kupić sztuczne szare futerko? W H&M widziałam, ale były tylko beżowe i czarne, a mi bardzo zależy na jasnoszarym Myślicie, że będzie ciepło w sztucznym furze?
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 13:17   #3068
zmija19
Zadomowienie

no prosze futerka znów wracaja do łask- pamietam że 3 lata temu były modne- ja znów chciałabym sobie kupic futrzaną kamizelke najlpeiej w kolorze od bieli co do futerka niestety nie orientuje sie gdzie takie są
Stary 2009-09-18, 13:27   #3069
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Już rok temu chciałam sobie kupić, w Cubusie były śliczne. Dobrze, ze nie kupiłam, bo teraz do zimnego blondu źle by wyglądało bezowe futerko. Jesli nie znajdę szarego to kupię czarne z H&M.
Białe kamizelki futrzane widziałam w Zarze, ale miały takie długie sfilcowane kudły. Niezbyt ładne i do tego drogie.
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 13:29   #3070
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

siedze sobie przed komputerem i obżeram się chlebem z cukrem (moje ostatnie uzależnienie) to wszystko z nudów macie jakieś sposoby żeby walczyć z takimi uzależnieniami?
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Stary 2009-09-18, 13:36   #3071
zmija19
Zadomowienie

ja pamiętam że ostatni raz chleb z cukrem to jadłam jak byłam mała chyba w zerówce
Stary 2009-09-18, 13:37   #3072
Dualstar
Wtajemniczenie

Hej !

Cytat:
Napisane przez masterkotka Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
moge sie do Was dołączyc ??? ukradkiem Was podczytuje a styl ag baaardzo lubie
Kupilam clipy 1.5 roku temu i nie zwrocilam uwagi na to ze to syntetyki i w dodatku mam takie cienkie wlosy ze clipy przeswituja wiec mialam kilka pasemek na sobie tylko raz..teraz juz rzucilam je w kąt.
a tak bardzo podobaja mi sie te fryzurki z loczkaaami:roll eyes:

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
Te włosy nie są tak piękne, nie wiem co party girl z nimi zrobiła, ale ja je kupiłam na tej samej aukcji i ten sam kolor i nawet długosc i róznica miedzy moimi, a jej jest kolosalna.Po pierwsze moje są bardzo rzadkie jak kazde nturalne za ta cene. Kupiłam je tak jak party jako proste włosy (36-40 cm), ona ma je skrecone, a dlugosc wyglada na 45m, ona napisala, ze jej sie błyszczą za bardzo, a moje sa idealnie dopasowane do moich pod wzgledem blyszczenia(czyli znikome w naturalnym swietle bo od lampy blyskowej wiadomo..) i pod wzgledem koloru i to jest ich największy plus, dla ktorego nie załuje kupna tych włosów, ale nastepnym razem na pewno wybiore gestsze i nawet jak by to mialy byc syntetyki.
Dołączam fotki z moimi klipami z tej samej aukcji akcji co party http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1253097292 . Wiecej napisalam o tych klipach w watku o przedluzaniu włosów cz. III str. ok 116.Zaznaczam iz na fotkach włosy z tylu zaczesalam do przodu, tak ze z tlu moze jeden cienki kosmyk zostal, czyli jak widac ponizej jest tych włosów baaardzo mało.
ale śliczne masz te włosy i w ogóle
Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
kurcze kochane bardzo bym chciała ale nie mam zbytnio ostatnio czasu, ciągle zalatana jestem...

Faktycznie, z tą Jessicą to racja Och, kurczaki super wyglądasz w tych włoskach już \się nie mogę Ciebie doczekać blondiinee :P
czekamy na ciebie z niecierpliwością
Cytat:
Napisane przez TodayTomorrowAlways Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mozna sie przyłączyć do watku ? do tych pieknych kobiet co prawda mi daleko ale uwielbiam ogladac zdjecia ktore wklejacie i atmosfera jaka tu panuje wydaje sie byc calkiem calkiem no i ile inspiracji do zmian i dbania o siebie

Cytat:
Napisane przez masterkotka Pokaż wiadomość
ja postanowilam teraz ostro o siebie zadbac i choc troche wygladac jak ag
przez sezon pracowalam w sumie teraz tez ciagne swoj ostatni maraton i przez to sie troche zaniedbalam
jak widze te sliczne buzki ze zdjec to szalu dostaje bo mi sie tak podobaja ...
co robicie dziewczyny zeby byc pieknejsze ? moze wpadnie mi cos co moge zrobic jeszcze ze soba ?
Wiecie moze gdzie dostane taka sukienke typowo jesienna badz zimowa ? taka do czarnych rakstopek i botkow ? marzy mi sie taka ajjj...
dużo fajnych jest na allegro, ale w sklepach teraz na pewno jest w końcu jesień się zbliża.
Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
witam Was NIe mialam nawet czasu popisac ciagle tylko praca dom i tak w kolko....
wczoraj sov\bie zrobilam wieczor pieknosci Powiedzcie mi czy któras z Was stosowała jakies diety?? Marze o powrocie do figury sprzed ciazy a tu nic nie wychodzi
ja nie i o dziwo ciąge chudnę nie wiem jak to możliwe
Cytat:
Napisane przez Madziolek123 Pokaż wiadomość
Witam panienki dłuższy czas juz was podczytuje ale brakowało mi weny żeby się odezwać teraz jakoś mnie naszło.

wiem o jakich maseczkach żelowych piszesz sama mam takie okularki w kształcie truskawek, ale żadko ich używam bo jakoś długo nie moge znieść tego zimna

Cytat:
mi się nie podobają jak już pisałam nie lubię takich do połowy ud. I nie widzę całej sylwetki żeby ocenić czy na tobie w takiej formie dobrze wyglądają
Cytat:
siedze sobie przed komputerem i obżeram się chlebem z cukrem (moje ostatnie uzależnienie) to wszystko z nudów macie jakieś sposoby żeby walczyć z takimi uzależnieniami?
ja też tak kiedyś jadłam heheh
Ja po prostu mówię sobie nie i nie jem.
A słodycze jem raz na jakiś czas, rzadko.

Dobra lecę na uczelnię, mam nadzieje że wszystko pójdzie dobrze bo jak nie to będę mega wściekła
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 13:49   #3073
blondi1041
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Zgadzam się z tym :P Dla mnie są tandetne. Za dużo tych świecidełek, wiązań i nie wiadomo czego jeszcze. Sam fason jest nawet ok.

Wiecie może gdzie kupić sztuczne szare futerko? W H&M widziałam, ale były tylko beżowe i czarne, a mi bardzo zależy na jasnoszarym Myślicie, że będzie ciepło w sztucznym furze?
a ja ostatnio tez przegladalam futerka na all. patrzylam po ile chodza mniej wiecej, bo chce moje sprzedac, kupilam 2 lata temu i wlasciwie nie nosilam wcale, bo jakos tak mi nie pasowala, chcialam kupic inne - krotsze a kupilam w sumie takie zwykle, tez niby jest krotkie ale fason mi nie pasuje.. z tym ze czarne.. a ogladajac natknelam sie na takie :
http://allegro.pl/item744394226_slic...y_minimal.html

moze ci sie spodoba ??
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 13:50   #3074
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
ja pamiętam że ostatni raz chleb z cukrem to jadłam jak byłam mała chyba w zerówce

wcześniej też jadłam jakoś tak zerówka/początek podstawówki, ale mi sie przypomniało i zonk, bede sie obżerać
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Stary 2009-09-18, 14:37   #3075
moniaa1721
Raczkowanie

GG do moniaa1721

Witam Wszystkie Kobietki
Od niedawna przyglądam się temu wątkowi , oczywiście Patiirafaellomi go poleciła
Dużo wypowiadacie sie na temat włosów, ubioru, makijażu wiele z Was chce wygladać jak American Girl,a przeciez AG to również piekne zadbane ciało
Moze napiszecie czym pielegnujecie swoje body
Nie ma to jak piekne opalone ciało, ale jak wiadomo lato się skończyło to i opalenizna bedzię schodzić (no chyba ,ze ktos ma naprawde mocną i śliczną opalenizne ktora sie długo utrzymuje) ja niestety korzystać muszę z róznych bronzerów (nawet airbrush sobie kupiłam )
Wypowiedzcię sie jak dbacie o swoje ciało
moniaa1721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 14:47   #3076
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
siwa dzieki , w koncu zobaczylam te , oslawione juz fotki
podobasz mi sie w czarnym , wygladasz tak bardziej egzotycznie .. fiu fiuu dlatego nie rob z siebie typowej blondynyy , proosze cie mysle ze w brazie tez byloby ci ladnie ale nie blond , ale to oczywiscie tylko moje zdanie

kurde a ja w nocy , nie wiem jak to mozliwe , obudzilam sie i zaczelam drapac oko , swedzialo straszliwie no i je zatarlam .. wlasnie sie obudzilam i jest cale czerwone .. nie mam zadnych kropel do oczu , w poludnie musze wyjsc i bede wygladac jak robocop
Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
A kto ich nie ma
Mi też się bardzo podobasz :P Tylko mam małe wątpliwości co do tego blondu- na niektórych zdjęciach masz taką oliwkową cerę, wiec może być ryzykownie :P Może to tylko wina oświetlenia. W każdym razie mam nadzieję, że będzie ładnie A piesek uroczy Też bym przygarnęła jakieś maleństwo, ale mieszkam sama i prawie cały dzień spędzam na uczelni, więc psinka by mi umarła z nudów.

Usunęłam te paskudne czerwone refleksy, którymi mnie skrzywdził fryzjer Jeszcze z jedno farbowanko jakąś rozjaśniającą blond farbą i w końcu będę blondynką. Został tylko dylemat czy przedłużyć na stałe, czy kupić clipy Widziałyście nowy katalog Mango? Mam podobną fryzurę do Scarlett j. w tym katalogu i do takiego koloru się rozjaśniam Jak mi net zacznie normalnie chodzić to wstawię obiecane foty :P
Ja już byłam blondyna kilka lat temu i było OK
Dlatego aż tak dużej obawy nie mam, musze tylko trafić w odpowiedni odcień
A czarny kocham tylko mi sie już przejadł na moich włosach, naprawde teraz czuje sie o wiele wiele lepiej, a o to chyba chodzi

Cytat:
Napisane przez Eternia89 Pokaż wiadomość
Oj Siwa to niewiele wiecej wzrostu odemnie
Nie myślałam ze 160cm może byc tak piekne
Musze schudnac w takim razie do 40 kg
ani mi sie waż do 40
ile ja bym dała żeby przytyć tak z 5-6 kg

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Pokaż wiadomość
widzialam fotki siwa .. o jaaaaaaaaaaa nie moge jaka ty jestes sliczna!!! mamy naprawde wiele pieknych wizazanek jak sie okazuje, z tym podobienstwem do jessici to zgadzam sie ale tylko na niektorych fotkach
i czarny ci bardzo ale to bardzo pasuje, ciekawe jak bedzie z tym blondem, zobaczymy
jakbym miala czas to tez zroilabym sobie taki albumik w profilu, ale niestety zbyt wiele obowiazkow, praca, dziecko, dom itp itd, a tak lubilam zawsze sobie fotki strzelac w roznych ciuszkach, ale to bylo dawno.. hmmm jakies 5 lat i 4 kg temu
dziekuje, ja tam podobienstwa do tej calej simpson nie widze hehehe.
A taki albumi to 3 minuty roboty wiec zakładaj smiało

Cytat:
Każdy ma kompleksy

Ale Ty naprawdę przypominasz Jessicę Simpson Tylko jesteś taka bardziej słodka
Bo dla mnie masz buźkę właśnie taką

Jeju ja zjem troszkę czekolady (np. jeden pasek) i już mam dość na cały dzień

Dziewczyny nie wiem co kupić:
spodnie sportowe (bo dużo ćwiczę ostatnio), mniej więcej takie (zdjęcie z wątku o VS) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1253170363
czy 2 staniki (czarny i biały), bo ostatnio schudłam i jakoś tak mi wiszą miseczka dobra tylko obwód zły
Dziekuje
Słodka buźka, a mój TZ mi mówi, że ja jestem diabeł w owczej skórze hahahaha

Cytat:
oooo zupełnie nie w moim stylu, malo tego nie podobaja mi sie Sądze, że nie są w stylu AG.
Stary 2009-09-18, 14:51   #3077
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniaa1721 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie Kobietki
Od niedawna przyglądam się temu wątkowi , oczywiście Patiirafaellomi go poleciła
Dużo wypowiadacie sie na temat włosów, ubioru, makijażu wiele z Was chce wygladać jak American Girl,a przeciez AG to również piekne zadbane ciało
Nie ma to jak piekne opalone ciało, ale jak wiadomo lato się skończyło to i opalenizna bedzię schodzić (no chyba ,ze ktos ma naprawde mocną i śliczną opalenizne ktora sie długo utrzymuje) ja niestety korzystać muszę z róznych bronzerów (nawet airbrush sobie kupiłam )
hmmmmmm. ja dbam o ciało ćwicząc od 2,5 miesiąca. co do opalenizny -stosuję kremy balsamy lekko opalenizujace np obecnie mam garniera:skóra muśnieta słońcem, na solarium nie chodze bo szkoda mi skóry no i kaska.....
blondi1041 co do futerka tego z linku zdaje mi sie że to jest chyba te futerko z japan style co kiedyś byly sprzedawane w dość korzstnej cenie

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2009-09-18 o 14:54
Stary 2009-09-18, 15:02   #3078
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Mi się nie podobają, uważam, że nie są w stylu AG. Ale to wszystko zależy od Twojego gustu. Wiadomo, że na to temat rzeka Jeśli masz z czym fajnie połączyć to super

Ja dzisiaj kupiłam sobie kurteczkę JESTEM ZAKUPOHOLICZKA!
Ale cicho ciho.. pochwalę się :P polowałam na taki krój ponad rok! Widziałam nieraz coś podobnego ale np w Top Shopie za 500zł więc odpadło... dzisiaj dorwałam ją za 2 stówki. Co myślicie? :P

Tylko, że na tej modelce wygląda brzydko, mało okazale. Prawda? (na mnie wygląda o wiele lepiej) hehe
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 15:04   #3079
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
fajna długość butów ale kompletnie nie mój styl
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 15:09   #3080
Mini1991
Zakorzenienie

party a czym farbujesz swoje włoski pytam bo ładny (nierudy) kolor masz
Stary 2009-09-18, 15:14   #3081
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Witam Wszystkie Kobietki

ja staram sie od czasu do czasu ćwiczyć, a od poniedziałku odchudzanie planuje (więc proszę was o motywację:cmo k a co do opalenizny to solarium i tak myśle żeby kupić sobie tableki z belissy z beta karotenem, w celu odżywienia skóry i dłuższego utrzymania sie opalenizny, tak ogólnie to używam balsamów, najbarzdiej lubie beauty milk ślicznie pachnie
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Stary 2009-09-18, 15:15   #3082
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:

mam niepełny 1 zestaw, moze wydaja sie gestsze tez dlatego ze moje naturalne mam troche za łopatki i też nie są jakies specjalnie rzadkie, i kiedy dołoże clipy sprawia to wrażenie bardzo gęstych.
I to wszystko tłumaczy , a ja mam swoje troche za ramiona i jest ich mało wiec jesli ktoś ma dłuższe włosy to można je śmiało polecić, a jesli nie to pewnie będzie miał taki efekt jak ja (fotki powyżej)czyli rzadkie włosy. Ja coraz bardziej sie decyduje na włosy ooodety, jeszcze jak pomysle ze tylko dwie taśmy się zakłada to już w ogole. Nie zawsze mi się chce zakładac tyle taśm bo razem z prostowaniem moich włosów to troche czasu zajmuje.
Jeszcze spróbuje moje podkręcic zwykla lokowką. Mam nadzieje, ze za wysoka temperatura nie bedzie i sie nie zniszcza.

Edytowane przez Patiirafaello
Czas edycji: 2009-09-18 o 15:18
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 15:20   #3083
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Dziewczyny z clipami! Mam pytanko...
Po założeniu włosów nie macie czasem wrażenia (lub zachcianki). że Wasze włosy są mało puszyste i r4az na jakis czas chciałybyście mieć super gęste uniesione puszyste kłaki? Jeśli któraś zna patent na taki wygląd to bardzo proszę o opis. Bo sama myśle myślę i nic sensownego mi na myśl nie przychodzi...
Stary 2009-09-18, 15:28   #3084
blondi1041
Rozeznanie

Cytat:

Ale cicho ciho.. pochwalę się :P polowałam na taki krój ponad rok! Widziałam nieraz coś podobnego ale np w Top Shopie za 500zł więc odpadło... dzisiaj dorwałam ją za 2 stówki. Co myślicie? :P

Tylko, że na tej modelce wygląda brzydko, mało okazale. Prawda? (na mnie wygląda o wiele lepiej) hehe
kurtka fajna, marzyla mi sie taka podobna z prawdziwej skory (typu na motor )
ale modelka jest
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 15:35   #3085
moniaa1721
Raczkowanie

GG do moniaa1721

Cytat:
ja staram sie od czasu do czasu ćwiczyć, a od poniedziałku odchudzanie planuje (więc proszę was o motywację:cmo k a co do opalenizny to solarium i tak myśle żeby kupić sobie tableki z belissy z beta karotenem, w celu odżywienia skóry i dłuższego utrzymania sie opalenizny, tak ogólnie to używam balsamów, najbarzdiej lubie beauty milk ślicznie pachnie
również zastanawiałam się nad tymi tabletkami a po za tym mialam ćwiczyć Areobiczną 6-stkę Weidera ale tak mi się nie chce a marze o płaskim brzuszku

Cytat:
Mi się nie podobają, uważam, że nie są w stylu AG. Ale to wszystko zależy od Twojego gustu. Wiadomo, że na to temat rzeka Jeśli masz z czym fajnie połączyć to super

Kurteczka jest rewelacyjna i nie wątpie ,ze na Tobie lezy lepiej niż na modelce :P
moniaa1721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 15:37   #3086
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
ale modelka jest
Prawdziwe ramoneski tez niemało kosztują A tak w ogóle to dziewczęta dawać dawać... Akurat gdy mam czas nikt ze mną nie piszę

Hmm... ja tam mam od 2 msc karnet na vacu well (czy jakoś tak) i jak dotąd byłam tylko raz Co do weidera to próbowałam chyba ze 40 razy hehe z lipnymi skutkami Ja mam małego balonika i w sumie dobrze mi z nim, może dlatego, że sama wolę patrzeć na nieco "krąglejsze" panny. Nie mówię oczywiście o otyłości tylko o 4 kg tu i ówdzie więcej niż trza

Edytowane przez Czarnuleczkaaa
Czas edycji: 2009-09-18 o 15:41
Stary 2009-09-18, 15:58   #3087
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
również zastanawiałam się nad tymi tabletkami a po za tym mialam ćwiczyć Areobiczną 6-stkę Weidera ale tak mi się nie chce a marze o płaskim brzuszku

Kurteczka jest rewelacyjna i nie wątpie ,ze na Tobie lezy lepiej niż na modelce :P
jak chcesz schudnąć z brzuszka to właśnie słyszałam że same ćwiczenia typu "szóstka" albo brzuszki nic nie dają trzeba je wspomóc aerobami.
ja mam taki problem że ogólnie szczupła jestem tylko ten brzuch.... a może któraś z was pokonała swój brzuszek? PROSZE O RADY ŚLICZNOTKI

czarnuleczkaaa co to jest te vacuwell???
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Edytowane przez Madziolek123
Czas edycji: 2009-09-18 o 15:59
Stary 2009-09-18, 16:04   #3088
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:

Moze pokaz jak na Tobie ta kurteczka wygląda i w jakim zestawieniu ja nosisz.
Podejrzewam, ze masz dobry styl, bo kiedyś wkleilas fotke w super sukience Atmosphere. Juz chcialam ja kupic, ale stwierdzilam, ze juz jest koniec lata i chyba nie kupie. Tobie udalo sie ja kupic po dobrej cenie. Jak ja patrzylam to juz byly drozsze, ale musze jeszcze raz sprawdzic mozne na jesien juz potanialy.

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
ale modelka jest
Blondi hahaha Ty to jestes szczera do bólu
Masz racje modelka jest
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 16:05   #3089
zmija19
Zadomowienie

ja ćwiczę a6w już jestem na finiszu i powiem wam że brzuch ok.25 dnia stanał w miejscu i nie chce sie ruszyc( moja siostra tez ze mną ćwiczy i mówi że tak samo ma), nie mam zadnych efektów- jest taki sam jak byl, tylko jak się dotkne po nim to jest ewidentnie twardszy- ale gdzie te widoczne mięśnie które tak mi się marzą a brzuszka nigdy nie miałam zatłuszczonego, widocznie jak skończe szóstke zabieram sie za te areoby może wtedy staną sie bardziej widoczne me mięśnie. zresztą zdjęcia mojego bebeszka mam na moim profilu, więc jak ktoś chce to niech sam oceni
Stary 2009-09-18, 16:09   #3090
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny z clipami! Mam pytanko...
Po założeniu włosów nie macie czasem wrażenia (lub zachcianki). że Wasze włosy są mało puszyste i r4az na jakis czas chciałybyście mieć super gęste uniesione puszyste kłaki? Jeśli któraś zna patent na taki wygląd to bardzo proszę o opis. Bo sama myśle myślę i nic sensownego mi na myśl nie przychodzi...
ja codziennie tapiruje u nasady
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości