|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cześć Dziewczyny - ja już w pracy właśnie wcinam śniadanko
Pamiętacie jak opowiadałam Wam o naszych znajomych, którzy zaręczyli się na Giewoncie?? Dowiedziałam się wczoraj że biora ślub w 2011 roku
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
JOLA - STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM NAJLEPSZEGO ![]() Isabele - pamiętamy a wiadomo dokładnie kiedy?
|
#873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale muszę się dopytać teraz jak będe w domu
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
asia 665 ja też uwielbiam simsy
kiedy tylko moge to pożyczam je od siostry;pivona tez bym chciała coś wypychającego-takie wkładki, o których piszesz brzmią baaardzo ciekawie Jenny Aniołek masz na myśli Martynę Wiśniewskiego?uwielbiam jego książki ![]() Isabele ![]() I przede wszystkim: Jola-wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wielu pięknych dni-szczególnie po ślubie
![]() |
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jola mnóstwo radości, szczęścia, miłości i żeby Wasz dzieciaczek szybko pojawił się na świecie
I oczywiście udanych przygotowań do dnia ślubu. Dla Ciebie ![]() |
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się tylko przywitać i zaśpiewać Sto Lat naszej Jolce-poetce
![]() "hepi berzdrej tu ju lalalalalala" a tak naprawdę Jolka wszystkiego naj i owocnej "pracy" nad dzidziuśkiem Lecę do lekarza może w końcu da mi skierowanie do laryngologa, b już nie mogę z tym gardłem... |
|
|
|
#877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
Witam- No ja już poz zajęciach, masakra, nikt do nas nie przyszedł, jak się pytalismy to nikt nic nie wie, kazali nam iśc do domu, i tak jest wiecznie, a potem gadają że jak to my możemy tego czy tamtego nie wiedziec
![]() Joluś żyj nam sto lat, i aby byly one superaśne, szczęśliwe i pełne miłości a na najbliższy miesiąc życze owocnego....wiadomo czego i żebysmy wreszcie zostały wizażowymi ciociami
|
|
|
|
#879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najchętniej poszłabym spać.
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba po tych wczorajszych zapiekankach co robiłam na kolacje- mnie i Tż boli brzuch dzisiaj i On mi gada że chciałam go otruć i się wkurza na mnie pieron wie o co:/
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
Jola wszystkiego najlepszego
Spelnienia wszystkich marzen![]() hecate5 - myslelismy o Zakrzowku no i bardzo bym chciala na Kazimierzu, tylko nie wiem jak to by wygladalo, bo tam ciagle jest pelno ludzi i moglby byc problem..na rynku tez mozna by bylo cos cyknac.. jeszcze bedziemy sie zastanawiac nad jakimis fajnymi miejscami, moze fotograf tez cos podpowie Ale mialam dzis kolokwium..wrocilam zla jak osa..na tych kolosach zawsze da sie sciagac i pisze sie ze tak powiem troche wspolnie..a tu nam kobieta powiedziala ze jestesmy najlepsza grupa i chce sprawdzic czy to prawda..i nas porozsadzala po calej sali..a ja tak malo sie uczylam..ehh..trudno..cos tak sciglam od kolezanki:P Ale to troche chamskie bylo, bo zawsze dostajemy trudniejsze pytania bo jestesmy ostatnia grupa to jeszcze nas rozsadzila..bezczelna.. Ale juz mam weekend, po poludniu przyjezdza TZ wiec jest mi wszystko jedno:pMoj Tz ma dzis wyniki z bardzo waznego egzaminu, jak go nie zda to bedzie baaaardzo zle..a u nich na tej uczelni to czesciej sie nie zdaje niz zdaje wiec denerwuje sie chyba bardziej niz on sam..no zobaczymy.. Musze przygotowac jakas dobra kolacyjke na wieczor, jak zda to bedziemy oblewac a jak nie to...przynajmniej zagryziemy jakos te smutki..ehh..
|
|
#882 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja ostatnio przyłapuje się na tym, że za rzadko gotuję. Ale teraz po obronie mam nadzieje,że więcej będę miała czasu to się to zmieni![]() Cytat:
trzymam kciuki za egzamin twojego TŻ oraz za wyniki Twojego kolokwium ![]() ![]() Moja koleżanka z pracy robiła sobie sesję na placu centralnym i wyszło ślicznie
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Diana, dasz radę! Zawsze są poprawki
![]() Dość nam się już dwa przedmioty kończą to z obu zaliczenie w sobotę, co za dużo to nie zdrowo ![]() A za TŻ trzymam kciuki!!
|
#884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak co się to udaje??
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele, kochana, z fajkami męczę się od lipca....udawało mi się nie palić parę dni dopóki nie spotykałam osób z którymi zawsze jarałam i mnie namawiały. A siostra Grześka to już tak truła doopę że myślałam że jej do gardła wepcham odpaloną fajkę
A teraz po prostu przemyślałam sprawę i nie palę. No i mam grypę więc nawet mi się nie chce Grzesiek zawsze powtarzał że on rzucił palenie a gówniarz (ja) pali ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Ej, czy ja o czymś nie wiem? W króla ciszy się bawimy??
|
#886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mój Mariusz też w końcu dojrzeje do tego by rzucić to świństwo.
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ juz trzecie podejście robi i na razie udaje mu się zredukować palenie do dwóch dziennie![]() Diana za Was tez trzymam kciuki też dziś robie kolacje dla Marcina, tzn sałatke z grilllllowanym kurczakiem, mniam
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-22 o 13:09 |
|
|
|
|
#888 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz. 1
GRATULACJE ![]() klas ki:![]() ![]() Cytat:
tęsknię już za nim trochęCytat:
Zmądrzeje, zmądrzeje, mój TŻ też za młodu różne rzeczy robił, ale teraz jeździł (dopkóki mu prawka nie zabrali) ostrożnie ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14847749] T'ai widze,że mamy podobnie. Mój Łukasz też potrafi wszystko zrobić-upierze sobie,uprasuje(chodź to już mu gorzej wychodzi,ale jednak daje rade),ugotuje(również lepiej niż ja ),posprząta. Chłopak cud,miód,malina . No,ale cóż.[/QUOTE]Mój Tomek też jest zdolniacha - umie gotować (lepiej ode mnie) i prać, ale ze sprzątaniem to już ciężko u niego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zależy na ile osób masz wesele. U nas ciasto, owoce i napoje nie są wliczone w cenę, ale raczej też będziemy zamwiać z tej firmy cateringowej, ciasto na pewno i koszt na ok. 100 osób razem z ciastem w paczkach i na stół to ok. 1200 zł, czyli wychodzi 12 zł/os. |
||||
|
|
|
#889 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jola wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń
|
||||
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam
of coourse bez skierowania, ale za to z jakimś niby lekarstwem lusesita rozumiem Twoje obawy o ten wyjazd, no ale dacie radę, nie będzie to może przyjemne, ale szybko minie. hecate super że jesteś bo martwiłyśmy się już ![]() asia,joanwi,lusesita ja też lubię Simsy czekam aż trójka wejdzie na xboxa bo nie mam co na kompie grać, bo za słabyelunka z tej opalenizny to najwięcje się śmiałam, bo Dawid to w końcu wróg nr 1 opalania isabele to może zaprosisz znajomą na nasz watek Kurde, pisze jedną ręką, bo pies siedzi mi na kolanach i karze sie głaskać
|
|
|
|
#891 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cz. 2
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
żeby ci się udałoJolka wszystkiego najlepszego, spełnienienia marzeń, dużo miłości i dzieciaczka za kilka miesięcy ![]() Fotografznajomy robi cały pakiet fotek za 500 zł, więc na razie mam najtaniej na wizażu ![]() Naukija robiłam w liceum, mój TŻ też robił, ale nie wiem czy mu się nie przedawniło nie bardzo sobie wyobrażam siedzenie po parę godzin z księdzem, którego za bardzo nie lubięDziś na szczęście nam wykład i ćwiczenia przepadły i na drugi wykład nie poszłam, ale na 16.30 mam jeszcze ćwiczenia i wykład, a potem idziemy do WDK na film "33 sceny z życia", jest za free na szczęście, bo zostało mi 10 zł na cały tydzień Ale damy radę
|
||||||
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, juz wiem. Liczy się 10/15 dkg na osobe ciasta. Czyli wychodzi u nas ok 8 kg ciasta. Chyba opłaca sie ta wersja 130 zł bez ciasta ? ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Aha, dostałam cennik od fotografa. I nie wiem na co sie zdecydowac? Poza tym nasza przyjaciolka - robi swietne zdjecia, zajmuje sie tym, porobi nam rowniez fotki w plenerze, znaczy mam nadzieje, ze sie zgodzi
|
|
|
|
|
#893 |
|
Wtajemniczenie
|
I jaka masz cene za usługę fotografa? i co się mieści w tym pakiecie??
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie zrobiłam herbatkę z cytrynką i wracam do nauki...I schowałam śmietankę do kawy w torebce, bo szef ma przyjechać. I tak pije moją kawę z moim cukrem, to śmietanki już mu nie będę sponsorować bo mnie braknie
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
laosa a skąd wiesz że tyle sie liczy?? Bo ja nie bardzo sie znam, ale będę piekła tzn może nie ja sama ale ciotki i znajome:P
A pieska mam małego tzn 2,5 letniego jajnika miniaturkę
|
|
|
|
#896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza bałabym się że mógłby zdradzić, bo to facet i jakoś potrzeby musi zaspokajać ![]() wcale nie biedny bo ma mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
polecam wam dziewczyny film "Zapowiedź" ![]() wkurzył mnie szef bo wymyśla że jutro zapłacę przelew zagraniczny w banku a w poniedziałek pójdę znów zapłacić vat ale z lekka zaprotestowałam, mówiąc że niestety 2x nie będę chodziła ![]() Jolka wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i powodzenia z...ty już wiesz z czym |
||||
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra, zagłaskałabym dziada
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
elunka ona jest za bardzo przyzwyczajona do głaskania
nie udałoby ci sie ją "zagłaskać" Ale ciesze się że go mamy bo pies podobno odpręża i zgadzam się z tym w stu a nawet dwustu procentach![]() ![]() bo każdy jak wraca to najpierw tuli się z bejbochem D:
|
|
|
|
#899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie jak piszesz to mi na 100 osób wyszłoby 15 kg, ale jeszcze zobaczę w lipcu u kumpeli, bo też ma od tego samego faceta catering ![]() Cytat:
Jeszcze zapomniałam Wam napisać, że zaczęłam studiować drugi kierunek w ŻAKU, bo się okazało, że dwuletnie studia są tam za darmo, więc sobie skorzystam
|
||
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piesek śliczny naprawdę, prawie tak śliczny jak nasz Mały (swoją drogą też 2,5 letni )bambusiek znasz jakieś sposoby na zabezpieczenie książek mam 2 cenne z 1936 i 1961 roku w idealnym stanie i chciałabym żeby przetrwały trochę i nie zostały zjedzone przez mole ![]() a biblioteki kupują od ludzi książki? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

kiedyś powiedziała do mnie i kuzynki że panienka musi iść czysta do ślubu, a kuzynka do niej "zapamiętam, wykompę się"
=> 55
Perfect Housewife 

klas ki:
tęsknię już za nim trochę
chyba się popłaczę....... 

of coourse bez skierowania, ale za to z jakimś niby lekarstwem
Nadrobiłam wszystko co naprodukowałyscie. A mało nie miałam bo około 40 stron