Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-25, 18:20   #1321
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Bambusiek jasne to już przesada ale jak uda mi się znaleźć moja wymarzoną sukienkę-syrenę z ramiączkami, albo nawet i bez to raczej bolerka już nie będę miała, nie uważam, że to cos nieprzyzwoitego skoro wcale nie chce żadnych koronek czy prześwitów. ale wiadomo, co kto woli chyba, że znajdę cos ładnego na ramiona, ale tego nie przewiduję może stąd takie moje zdanie, bo moja siostra tez nie miała bolerka a raczej jest b.skromną osobą i przywiązuje wagę do tzw. ubioru w kościele, a bolerka nie miała i nie uważam, żeby wyglądało to bluźnierczo (załączam zdjęcie;p)

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-10-25 o 18:25
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 18:36   #1322
isabele
Wtajemniczenie

Cześć

ależ już jest ciemno Postanawiam, ze do pracy chodzę na 8 rano żeby jeszcze wracac zanim się zrobi ciemno tak jak dzisiaj

Pojeździłam sobie dzisiaj naszym nowym autkiem Spodobało mi się

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
GRATULUJE!!! i zazdroszczę - ale w sensie pozytywnym
Druga mamuśka z PM 2011. Może w końca i mi się uda i to ja będę 3cia
(Może to forum ma jakieś rozpłodowe działanie ? skoro kolejnej się udało to i mi się wkońcu uda)
A co do dzidzi. Wkońcu dostaliśmy zdjęcie małej nowej dzidzi w rodzinie ,co sie urodziła wtydzień temu- ale piękna mała! Czarne wloski i dużo ich, oczy wielkie i taka opalona po rodzicach

Kartoteks nie wiem czy moge spytac,ale jak leczyłas się na bezpłodnośc,hormonami?
Jolka w końcu i Wam się uda z dzidziusiem

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 18:41   #1323
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość

kupiliscie sobie nowe autko?!!! jestem nie w temcie, albo jeszcz enas nie informowałaś o kupnie! nie ładnie!

jeśli chodzi o alkohol... u nas już wstępnie zakupiony! duzo tego wyszłó, ale tylko dlatego że wesele prawie 3 dniowe- bo jak doliczyć nasze kawalersko- panieńskie spotkanie dzień wcześniej (choć pić za dużo nie zamierzamy) i poprawiny wraz z chrzcinami- to trochę nam to wyszło. dodatkowo my dla gosci- dla każdej pary, czy rodziny- dajemy w podzience flaszke weselną do domu. mysmy liczyli po 2 na łeba; czyli głowę. my wiemy kto pije, a kto nie, wiec mysle że nic nie zostanie. dodatkowo zamierzamy zakupić jakiś browarek. winko będziemy mieli zrobione na czas- myslę że tato nie zawiedzie w tej kwestii.

jesli chodzi o strój w kościele- no jasne że nie powinno sie za duzo odsłaniać. ja będę mieć bolerko, ewentualnie szal na ramionach. ale myslę że te dziewczyny ktore mają welony to welon sam wystarczy. moje znajome do kościoła miały welony na ramionach rozłozone i nikt nie był urażony.
Stary 2009-10-25, 19:03   #1324
laborek
Rozeznanie

hej dziewczynki
U mnie bez zmian, brak czasu ale czasami zaglądam i czytam co piszecie
Co do sukni to gdzieś za rok będę się rozglądać a chciałabym z dekoldem który podkreśli moje zalety i niewiem czy będzie bolerko co do kościoła to też za rok załatwiamy.
Strój w kościele hm... będę zasłonięta na tyle ile trzeba będzie ale też jestem zdania, że jakieś zakrycie powinno być, a na weselu zbędne okrycie szybko zdjąć
laborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:48   #1325
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ech dziewczynki. Ja właśnie przeglądałam stronki fotografów... jeden miał tak przepiękne zdjęcia i tak oddające radość i pozytywne emocje,że normalnie...siedziałam przed kompem i ryczałam jak bóbr. No normalna baba ze mnie

Macie jakieś pomysły na dodatkowe atrakcje w trakcie wesela? Początkowo chcieliśmy wynająć kapelę góralską,która była na weselu siostry TŻa. Super grali,robili zabawy i przez kilka godzin zabawiali gości. Jednak oni podobno nagrali płytę,zrobili karierę i już nie grają na weselach. Zupelnie nie mam teraz pomysłu na inną atrakcję
Butterfly20 coś specjalnie dla Ciebie - żebyś mogła jeszcze raz popłakać się jak bóbr ;-)

Moim skromnym zdaniem to najlepszy fotograf ślubny:

http://www.murrayphotography.com/index2.html
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 20:07   #1326
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dobry wieczór
Właśnie wróciłam z uczelni i co robię jako pierwsze?Siadam na wizaż

Cytat:
Napisane przez Kartoteks Pokaż wiadomość
No mam nadzieję, że to ze szczęścia, a nie z depresji.
Mój obstawia Gołotę, ale ja się tam nie znam i się nie odzywam.
Na pewno ze szczęścia A ja nie wiem kogo obstawiał tż, ale ja byłam za Adamkiem. nie lubię Gołoty blee.

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
wiecie kto wygra - ZWYCIĘZCA :P
U mnie w domu mówili, że na pewno wygra Polak

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
mam ...tak się złozyło, ze zakochałam się w pewnej sukni i szwagierka sprowadziła z Włoch ( jej przyjaciółka ma salon z sukniami)
No to czekamy na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Studiujesz z TŻ to samo?Mój tata zawsze na sniadanie je ząbek czosnku i prawie nigdy nie choruje. Znaczy bola go plecy ale na przeziebienie to nigdy.
:[COLOR="Silver"]
Tak, najpierw skończyliśmt razem Politologie lic, a teraz poszliśmy razem na Dziennikarstwo i komunikację społeczną, a gdzie Tż poszedłby beze mnie
A czosnkiem jecsze dzisiaj ranio śmierdział ale katar mu przeszedł

Cytat:
no ja będę chyba szyła, bo póki co nie znalazłam do odkupienia na polskich stronach mojego ideału. pojadę albo do Sosnowca, albo u siebie w Tychach u krawcowej gdzie moja bratowa szyła[COLOR="Silver"]
A ja ędę szyła, dlatego, że będzie taniej

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
GRATULUJE!!! i zazdroszczę - ale w sensie pozytywnym
Druga mamuśka z PM 2011. Może w końca i mi się uda i to ja będę 3cia
(Może to forum ma jakieś rozpłodowe działanie ? skoro kolejnej się udało to i mi się wkońcu uda)
A co do dzidzi. Wkońcu dostaliśmy zdjęcie małej nowej dzidzi w rodzinie ,co sie urodziła wtydzień temu- ale piękna mała! Czarne wloski i dużo ich, oczy wielkie i taka opalona po rodzicach
I Wam sie uda, zobaczysz No, no tylko żeby za bardzo płodny wizaż sienie okazał

Cytat:
Macie jakieś pomysły na dodatkowe atrakcje w trakcie wesela? Początkowo chcieliśmy wynająć kapelę góralską,która była na weselu siostry TŻa. Super grali,robili zabawy i przez kilka godzin zabawiali gości. Jednak oni podobno nagrali płytę,zrobili karierę i już nie grają na weselach. Zupelnie nie mam teraz pomysłu na inną atrakcję
u nas Pan z orkiestry powiedział, że patrzy jak się bawią goście i wtedy wie jakie zabawy proponować. W sumie nie wiemy dokładnie jaki będą, bp powiedział, że to zależy właśnie od gości, ale żądnych głupich i sprośnych
Dogadamy sie w trakcie wesela Chyba że będziemy chcieli coś sami, to mamy się zgłosić do nich wcześniej.
No i jakbyśmy mieli jakieś specjalne życzenia do utworów, to też mamy im dać znać z miesiąc wcześniej

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Tęsknie za wami, jakoś tak mi dziwnie że nie mogę pogadać i poczytać co u was....na szczęście jutro około 10 już nadrobię.
A w ogóle to chciałam się pochwalić ze zaliczyłam neurologię na 5 mam z głowy! A z drugiej kartkówki wszystko napisałam, trochę ściągnęłam ale jest idę zjeść obiad bo właśnie wróciłam ze szkoły i czekam na grzesia....
Całuję i pozdrawiam, do jutra
gratuluję

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

A ja jestem właśnie po 2 ćwiczeniach po 2,5 godziny i 5 godzinach psychologii ledwo żyję, więc ide wziąć szybki prysznic i chyba się zaraz położę

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 20:13   #1327
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Butterfly20 coś specjalnie dla Ciebie - żebyś mogła jeszcze raz popłakać się jak bóbr ;-)

Moim skromnym zdaniem to najlepszy fotograf ślubny:

http://www.murrayphotography.com/index2.html
rewelacja
Stary 2009-10-25, 20:50   #1328
asia665
Wtajemniczenie

Hej
Jajuż po weselu i poprawinach. Uczucia mam mieszane ale dokładną relacje zdam jutro bo jestem straasznie zmęczona.
Do domu wróciłam w paskudnych humorze. TŻ wkońcu poinformował swoją siostre o naszej dacie ślubu i o tym że wybraliśmy sale (chyba) a ona jak usłyszała date to powiedziała że to "Ich termin" , i podśmiała się że ona na pewno nie ustąpi i żebyśmy zmienili swoją date, bo jak oni wrócą zza granicy to zaczną przygotowania. I co tutaj robić?? Płakać mi się chce bo oni nawet nie mają konkretnych planów a my już mamy.. a raczej chyba mieliśmy ;(

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:00   #1329
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Tęsknie za wami, jakoś tak mi dziwnie że nie mogę pogadać i poczytać co u was....na szczęście jutro około 10 już nadrobię.
A w ogóle to chciałam się pochwalić ze zaliczyłam neurologię na 5 mam z głowy! A z drugiej kartkówki wszystko napisałam, trochę ściągnęłam ale jest idę zjeść obiad bo właśnie wróciłam ze szkoły i czekam na grzesia....
Całuję i pozdrawiam, do jutra
gratulacje
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Dzięki To zdjęcie z Doliny Kościeliskiej z tego roku. Cały dzień lało jak z cebra, ale humorki dopisywały

Dokładnie tak samo myślę o stroju w Kościele Dla mnie to żadna różnica, że ślub jest latem.
Ostatnio widziałam zdjęcia na których PM miała cały gorset prześwitujący poza przednią częścią stanika i w dodatku połowa biustu wychodziła górą. Może i dla jej obecnego już męża widok był zniewalający, ale nie wyglądało to dobrze, tymbardziej w Kościele...
no humorek super widać ah ten górski klimat
ten ksiądz to miał widok
Cytat:
Cześć
ależ już jest ciemno Postanawiam, ze do pracy chodzę na 8 rano żeby jeszcze wracac zanim się zrobi ciemno tak jak dzisiaj
dobry pomysł z tymi godzinami przynajmniej w tym tygodniu dopoki czuć zmiane czasu i latwiej sie rano wstaje
i jak się autko prowadziło?
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
I Wam sie uda, zobaczysz No, no tylko żeby za bardzo płodny wizaż sienie okazał

dobrze że katar przeszedł Twojemu Tż czosnek to podstawa
Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Hej
Jajuż po weselu i poprawinach. Uczucia mam mieszane ale dokładną relacje zdam jutro bo jestem straasznie zmęczona.
Do domu wróciłam w paskudnych humorze. TŻ wkońcu poinformował swoją siostre o naszej dacie ślubu i o tym że wybraliśmy sale (chyba) a ona jak usłyszała date to powiedziała że to "Ich termin" , i podśmiała się że ona na pewno nie ustąpi i żebyśmy zmienili swoją date, bo jak oni wrócą zza granicy to zaczną przygotowania. I co tutaj robić?? Płakać mi się chce bo oni nawet nie mają konkretnych planów a my już mamy.. a raczej chyba mieliśmy ;(
a rodzinę Twoją już informowaliście i teściów?
smutna sytuacja... eh

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:10   #1330
asia665
Wtajemniczenie

Stysik- moja mama coś tam wie, a jego rodzice nie. Ale jego siostra nie mówiła wczesniej konkretnej daty slubu,dopiero teraz ujawniła... co robić??

---
Ide spać, Dobranoc Dziewczyny

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:18   #1331
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Stysik- moja mama coś tam wie, a jego rodzice nie. Ale jego siostra nie mówiła wczesniej konkretnej daty slubu,dopiero teraz ujawniła... co robić??

---
ehh może porozmawiajcie z jego rodzicami i z Twoimi? moglibyście mieć ich po swojej stronie i zanim oni wrócą z zagranicy chociaż salę mieć zaklepaną
chociaż takie podchody dobrze nie wróżą relacjom z siostrą
ale w sumie to ona też się nie najlepiej zachowuje skoro nic nie mają załatwione a zachowuje się jak dziecko, że nie ustąpi... w końcu tu nie chodzi o zabawkę
chyba że zdecydujecie się na inny termin?
A w "waszej" sali termin który was interesuje jest wolny? bo wiesz może się okazać że oni wrócą z podróży a w sali którą oni chcą nie będzie ten termin wolny więc i tak będą musieli zmienić datę

Śpij dobrze i nie martw się kochana na pewno wszystko się dobrze ułoży

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:26   #1332
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:

---
Przykra sytuacja siostra Twojego TŻeta b. nie fair się zachowała moim zdaniem TŻ powinien z nia porozmawiać, wyjaśnic, że Wasze przygotowania pójdą teraz na marne czy coś...swoją droga to naprawdę świństwo, nie obrażająć siostry Twojego TŻeta Stysik ma rację, pewnie samo się ułoży i nie zamartwiaj się na zapas
Stary 2009-10-25, 21:33   #1333
butterfly20
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam od TŻa. Teściowa mnie rozwala Jak byliśmy normalnie jako para,to przedstawiała mnie jako "koleżanka M." A teraz mnie przedstawiła jako dziewczynę Na co mój M. od razu powiedział,że chyba jej się coś pomyliło,bo ja jestem NARZECZONĄ. I to OFICJALNĄ Śmiać mi się chciało.
I oczywiście powiedziałam jej wszystko o tej sali itp. a ona znowu swoje,że może jednak tam gdzie miała siostra TŻa,albo tam gdzie oni kiedyś byli. No idzie się pociachać...

Asiu a czy oni zgłaszali przed Wami chęć zawarcia zw. małżeńkiego akurat w tę datę? Czy informowali Rodziców?

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Emir faktycznie się popłakałam...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:35   #1334
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Hej
Faktycznie nieładnie się zachowała siostra tz. moż eniech tzwój Tż z nią porozmawia?
A może Stysik ma rację

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:57   #1335
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
nieładnie się zachowała, ale pogadajcie z Teściami, walcz o swój termin.

głowa do góry!!

ja byłam w pracy i dzisiaj tak spoko, przeleciało, nawet szybko i wcześniej zamknęli.
Po drodze do domu spotkałam Adama i poszliśmy do mnie na deser.

teraz jeszcze podczytuję Was i idę spać do Zosi

mam filmik od koleżanki ale nie wiem cholera jak go otworzyć. jest w formacie bup, vob. eh

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 22:38   #1336
madabell
Zadomowienie

Treść usunięta
madabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 22:39   #1337
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Witam wszystkie nowe PMki

Asia Twoja przyszła bratowa zachowała się nie w porządku. Nie wiem jakie macie relacje ze sobą, ale jeśli nie przepadacie za sobą to moim zdaniem jest złoliwośc i nie powinnaś się tym przejmowac. Ale jeśli Wasze relaxje do tej pory były ok to musicie przeprowadzic poważną rozmowę z siostrą TŻa i rodzicami, bo to poważna sprawa, zwłaszcza dla rodziców Twojego TŻa.

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 22:51   #1338
cobra115
Zakorzenienie

Powróciłam saaasaaasasaaaa
Wczoraj wróciliśmy po walce do domku, rano nie jechałam jednak na giełdę zajęłam sie obiadkiem, później TŻ siedział na kompie bo ściagał sterowniki do swojego laptopka, więc zdążyłam tylko trochę poczytac wizaż A później pojechaliśmy do niego i oglądaliśmy z rodzicami TV. (Bo miała mama Tż odprawiać urodzinki ale się pochorowała i odwołała rodzinkę)

buterfly a który to fotograf co sie popłakałaś, zarzuć linkiem. No właśnie raczej na pewno wybierzemy się w lutym na targi do BB
aneczka witamy i zapraszamy
bambusiek aż miło popatrzec na uśmiechnięty dziubek
t'ai no pięknie wczoraj winko, dzisiaj chińska oj burżuje
elunka grtatulacje
asia chyba bym kudły jej wyrwała jakby to ona ze mną rozmawiała!! Najlepiej pogadajcie jak najszybciej z rodzicami TZ powinni się wstawić za wami Ja też się troche boję podobnej sytuacji, bo kuzynki TŻ (bliźniaczki) tez mają od dawna facetów i się boję ż ejakimś cudem będą się hatać wtedy co ja ale już powiedziałam Dawidowi i jego siostrze, że mam to w dupie jakby co i daty nie odpuszczę
isabele brum brum no to super że dobrze sie prowadzi
Stary 2009-10-26, 00:16   #1339
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

aneczka1986 - witaj

JennyAniolek - uwielbiam fale dunaju, to byl kiedys moj ulubiony placek, ale juz dawno go nie jadlam:/

Mustique - sukieneczka przesliczna, lubie takie dopasowane

emira1996 - fotograf boski ale mozna tylko pomarzyc

asia669 - rzeczywiscie siostra TZta glupio sie zachowala..chyba musicie z nia jeszcze raz porozmawiac, bo jak to ona moze Was stawiac tak przed faktem dokonanym..tym bardziej ze wy macie juz cos zarezerwowane czy zaplanowane, a ona nie..bardzo glupia sytuacja..ale trzymam za Was kciuki i mam nadzieje, ze jakos uda wam sie dogadac moze rzeczywiscie pogadajcie z rodzicami Tzta, moze oni cos wskuraja i przemowia siostrze do rozsadku..

A ja jestem juz po spotkaniu z tesciami ufff..bylo nawet niezle. Naszykowalysmy z mama rózne pysznosci, mam nadzieje ze im smakowalo:P Balam sie ze bedzie dretwo tak pierwszy raz, ale o dziwo bylo dosyc smiesznie. Moja mama dostala slowotoku i ciagle cos nawijala i nawijala, a ojciec ciagle cos zartowal..co do sali to stanelo na tym co w sumie wszyscy chcielismy i w przyszlym tygodniu jedziemy juz rezerwowac Wreszcie cos juz bedzie
Troche padnieta jestem po tym dniu..wiec ide spac.. a jutro z powrotem do Sosnowca..zaczynaja mnie te jazdy denerwowac..nigdy nie jezdzilam co tydzien do domu a ostatnio przez te przygotowania musze..ehh..

Kolorowych snow

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 00:31   #1340
conslusion
Rozeznanie

Witam

Troszkę ponadrabiałam, chyba z 2 godz mi to zajęło.

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
W formularzu mam chyba jego stronke.
Owszem, ale niestety link nie działa ... Szkoda.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
no wiesz... o 9.20 rano koncze jedną prace to od 9.30 moglabym zaczynac drugą a solaria zazwyczaj o takich porach otwierają hihi i wiecej kasy by wpadło
A gdzie ty pracujesz, że tak wcześnie zaczynasz? Podziwiam - ja jestem śpioch straszny.

Cytat:
Napisane przez _eta Pokaż wiadomość
pracuje w salonie slubnym wiec będę mieć problem z suknia ślubna ale za to mama tez pracuje w salonie i szyje wiec jakoś damy rade
kwiaty wiem jakie chce mieć.. wiem jaka kolorystyka
Witam
A dlaczego będziesz mieć problem z suknią, bo nie bardzo rozumiem ...

Cytat:
A ja chciałam powitać wszystkie Panny Młode 2011. No forum jestem nowa - zaślubiny wypadają na 15 października 2011.
Nazywam się Justyna mam 23 lata - studiuję na II roku prawa kanonicznego. Z TŻ jestem już 3 lata (znany się 4)

Pozdrawiam.
Witaj
Siostra mojego Tż skończyła ten sam kierunek.

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Kurde, a ja naszego księdza proboszcza to sie boję, żeby iśc do niego siostry w kancelarii wścibskie i nieuprzejme-nawet się nie mam co tam pokazywać, z łaską nas przyjmą w styczniu 2011a mojej przyjaciółce powiedziały, że "Panna Młoda ma byc ubrana,a nie rozebrana" ( i tak nie miała bolerka i dobrze), a proboszcz, że jak będą rzucać ryżem to młoda dostanie miotłe i będzie zamiatać, szok! a szkoda bo Kościół piękny
My od niedawna mamy nowego proboszcza i jakiś czas temu na kazaniu powiedział, że po ślubie nie wolno sypać ryżem, bo to grzech - to tak samo, jakby się rzucało chlebem.
A osobiście wolałabym być obsypana płatkami róż

Cytat:
No i stało się - będziemy rodzicami. Zrobiłam test - wyszedł pozytywnie, dwie krechy jak malowane! Ciągle nie mogę w to uwierzyć - przez ostatni rok leczyłam się na bezpłodność... Niech się tylko o tym TŻ dowie!... Skacze do sufitu z radości i mam nadzieję, że wszystko będzie ok !!
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Ja tez pochodze z podkarpacia ale obecnie mieszkam w Krk.
To tak samo, jak ja.

My wczoraj byliśmy na weselu. Pogoda nie dopisała, za to impreza bardzo udana. Zespół był bardzo fajny, także wyszaleliśmy się na maksa. A oprócz Tż miałam jeszcze jednego partnera na zmianę, siedział przy naszym stoliku - ale tancerz! Normalnie tak się wyhulałam .
Jak facet dobrze tańczy, to ma u mnie plusa giganta na samym wstępie. Niestety Tż musi nadrabiać inaczej hehe

W każdym razie wróciłam w podartych rajstopach i zepsutych butach, ale jak to mówią jest wojna są straty
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 07:26   #1341
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzień dobry i miłego dnia życzę wszystkim PMkom

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 08:19   #1342
bambusiek
Zakorzenienie

Słońce z lekka się już budzi,
Grzeje i weseli ludzi.
Ja już wstałam,
Ty też wstawaj,
Uśmiech swój światu rozdawaj!

Cytat:
Ale wredna małpa!!! Nie wiem czemu, ale sądząc z opisu mam wrażenie, że datę wymyślili na szybko, żeby mieć jakąś. Tymbardziej, że to Wy macie ustąpić. No i jeśli oni nie mają konkretnych planów, a Wy tak to tymbardziej bym się trzymała swego

Cytat:
Napisane przez madabell Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Witaj sąsiadko Wielkopolanko
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 08:38   #1343
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
kupiliscie sobie nowe autko?!!! jestem nie w temcie, albo jeszcz enas nie informowałaś o kupnie! nie ładnie!
Tak, kupilismy sobie autko To audi a4 - jest super wygodne

Cytat:
Hej
Wow, problem jest rzeczywiście spory, szczególnie dla rodziców TŻ rodziców Powinniście jak najszybciej porozmawiać i z siostrą TŻ i z jego rodzicami

Cytat:
Treść usunięta
Witamy nową PM Może opowiesz nam coś o Was?? No i czekamy aż nadrobisz, żeby tu się z nami udzielać jak najczęściej

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe PMki

Asia Twoja przyszła bratowa zachowała się nie w porządku. Nie wiem jakie macie relacje ze sobą, ale jeśli nie przepadacie za sobą to moim zdaniem jest złoliwośc i nie powinnaś się tym przejmowac. Ale jeśli Wasze relaxje do tej pory były ok to musicie przeprowadzic poważną rozmowę z siostrą TŻa i rodzicami, bo to poważna sprawa, zwłaszcza dla rodziców Twojego TŻa.
Popieram Ivonkę - uważam tak samo

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
isabele brum brum no to super że dobrze sie prowadzi

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość

A ja jestem juz po spotkaniu z tesciami ufff..bylo nawet niezle. Naszykowalysmy z mama rózne pysznosci, mam nadzieje ze im smakowalo:P Balam sie ze bedzie dretwo tak pierwszy raz, ale o dziwo bylo dosyc smiesznie. Moja mama dostala slowotoku i ciagle cos nawijala i nawijala, a ojciec ciagle cos zartowal..co do sali to stanelo na tym co w sumie wszyscy chcielismy i w przyszlym tygodniu jedziemy juz rezerwowac Wreszcie cos juz bedzie
Troche padnieta jestem po tym dniu..wiec ide spac.. a jutro z powrotem do Sosnowca..zaczynaja mnie te jazdy denerwowac..nigdy nie jezdzilam co tydzien do domu a ostatnio przez te przygotowania musze..ehh..

Kolorowych snow
nbie taki diabeł straszny jak go malują

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Witam

My wczoraj byliśmy na weselu. Pogoda nie dopisała, za to impreza bardzo udana. Zespół był bardzo fajny, także wyszaleliśmy się na maksa. A oprócz Tż miałam jeszcze jednego partnera na zmianę, siedział przy naszym stoliku - ale tancerz! Normalnie tak się wyhulałam .
Jak facet dobrze tańczy, to ma u mnie plusa giganta na samym wstępie. Niestety Tż musi nadrabiać inaczej hehe

W każdym razie wróciłam w podartych rajstopach i zepsutych butach, ale jak to mówią jest wojna są straty
TŻ pewnie zazdrosny

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-26, 09:44   #1344
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

PART I.

Cytat:
Napisane przez _eta Pokaż wiadomość
a wiec PM dołączam do was na 2011
15.01.2011 w zakopanym będzie cała impreza
Dziewczyny już Cię witały ale ja jeszcze nie, a nie mogę być gorsza więc witaj

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ja we wtorek będę sie włóczyc po KRK , wiec napewno do galerii zajrze. dodatkowym plusem będzie że będę po wypłacie i bez Sławka. czyli cały kraków dla mnie!
Ale Ci dobrze, wypłata, bez Sławka, galerie krakowskie raj na ziemi

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14878808]A ja już wreszcie wróciłam do domu. Stałam z mama na mieście w korku,bo jakiś wypadek był. Okropnie to wyglądało,bo autobus potrącił pieszego[/QUOTE]
Słyszałam coś o tym wypadku, na żytniej chyba....

Cytat:
Dziewczyny moja koleżanka w pracy powoli mnie już wyprowadza z równowagi. Uważa się za niewiadomo kogo, wszystkich krytykuje i ze wszystkiego się smieje. Zaraz ją chyba
Chętnie pomogę ją załatwić

Cytat:
A propo siostry, bo już wspominałam że robiłam porządki w zeszytach itp. i znalazłam zeszyt z wierszami mojej siostry Pisała je jak była w podstawówce.
O kurcze! niezłe te wiersze!!

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Elunka masz jak w banku :kviuki:
Wiesz co Ciebie nie ma na wątku spokój
dzięki! spokój na wątku....beze mnie.....ale Wy chyba nie lubicie spokoju??
Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wysłałam CV do solarium trzymajcie kciuki zeby mnie chociaż na rozmowę zaprosili.. ajj Miałabym wtedy 2 prace...
Powodzenia oczywiście!!

Cytat:
Wróciłam ( z bolącym dziąsłem niestety) przed chwilą, ale już zdążyłam sie pokłócic z mamą... Bo jak wróciłam to nic sie nie pytała, a dobrze wiedziała, że byliśmy podpisać umowę, mówiłam wcześniej że źle się czuję i też nic nie zapytała (aż dziwne). I naraz sie jej przypomniało i pyta jak tam, mówię że spoko że załatwiliśmy i w ogóle, i pyta się "ile biorą??" Ja jej na to że nie mogę powiedzieć, a ona że przecież takie rzeczy musi wiedzieć, to ja jej na to że sami płacimy przecież. To pyta sie jak sie nazywa zespół (a już wcześniej jej tłumaczyłam że Dawid chce niespodziankę zrobić i nikomu nie chce mówić) i jej powtarzam ze nie mogę gadać, ale że nie zna go na pewno. To ona na to że w pracy tyle ludzi sie przewija że może będzie wiedzieć (ona która zapomina nawet co ma kupić jak do sklepu jedzie) ja jej mówie że nie bo nie chcemy zeby komuś gadała. To sie wydarła i obraziła, jak chciałam wytłumaczyć to powiedziała że koniec tematu, ona już ma dość i w ogóle trele morele. Się wpieniłam, ale znam ją dobrze, przejdzie jej w końcu choć będzie o tym pamiętać. wrrrrr
Gratuluje podpisania umowy! a z mamami tak bywa, czasami nie mogą zrozumieć ze są rzeczy o których nie muszą wiedzieć

Cytat:
A ja chciałam powitać wszystkie Panny Młode 2011. No forum jestem nowa - zaślubiny wypadają na 15 października 2011.
Nazywam się Justyna mam 23 lata - studiuję na II roku prawa kanonicznego. Z TŻ jestem już 3 lata (znany się 4)
Czeeeeść!!

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 09:50   #1345
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Bambusiek jasne to już przesada ale jak uda mi się znaleźć moja wymarzoną sukienkę-syrenę z ramiączkami, albo nawet i bez to raczej bolerka już nie będę miała, nie uważam, że to cos nieprzyzwoitego skoro wcale nie chce żadnych koronek czy prześwitów. ale wiadomo, co kto woli chyba, że znajdę cos ładnego na ramiona, ale tego nie przewiduję może stąd takie moje zdanie, bo moja siostra tez nie miała bolerka a raczej jest b.skromną osobą i przywiązuje wagę do tzw. ubioru w kościele, a bolerka nie miała i nie uważam, żeby wyglądało to bluźnierczo (załączam zdjęcie;p)
Bardzo ładnie Twoja siostra wyglądała nie uważam, żewby odsłonięte ramiona w takiej sukni, gdzie wszystko inne jest zakryte wyglądały jakoś zdrożnie przecież nie będziemy szły do ślubów ubrane jak Arabki
Moja ciotka miała na ślubie pfrześwitujący gorset i też to nie wyglądało jakoś bluźnierczo, bo przeciwnie wyglądała ślicznie
Ja zamierzam mieć suknię bez pleców, więc nie wyobrażam sobie do niej bolerka, a tym bardziej jakiegoś żakietu
Ale każdemu podoba się co innego

Emir1994;14914948
cudowny ten fotograf:love :

Cytat:
Dobry wieczór
Właśnie wróciłam z uczelni i co robię jako pierwsze?Siadam na wizaż

A ja ędę szyła, dlatego, że będzie taniej
Ja też jak tylko wracam albo wstaję to od razu na wizaż

I też, tak jak ty, będę szyła sukienkę lub wypożyczała, bo po prostu szkoda mi kasy na jednodniową kreację

Cytat:
Wredna ta siostra musicie jak najszybciej powiedzieć rodzicom i zarezerwować co się da i wtedy będziecie mieć więcej argumentów, zwłaszcza, że dopiero teraz ujawniła się z datą
Może też jak wrócą z zagranicy i zobaczą, że nie ma już za bardzo wolnych sal na ten termin to zmienią zdanie, chyba, że to jest wredna siostra, która będzie miała wesele nawet pod mostem, byleby tylko wam się nie udało

Cytat:
Treść usunięta
Najlepiej przeczytaj sobie nasze formularze, które każda ma w podpisie
Trochę cię nie rozumiem uważasz, że macie sporo czasu, ale jednak nie wiesz czy termin będzie wolny??
zdecydowana większość z nas ma już zarezerwowane sale, orkiestrę, catering i foto radzę się pośpieszyć, jeśli chcesz mieć rocznicową datę

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
My od niedawna mamy nowego proboszcza i jakiś czas temu na kazaniu powiedział, że po ślubie nie wolno sypać ryżem, bo to grzech - to tak samo, jakby się rzucało chlebem.
A osobiście wolałabym być obsypana płatkami róż
W sumie jakby nie patrzeć to ksiądz ma rację, a płatki róż są super

Ja dopiero wstałam, więc DZIEŃ DOBRY

Bambusiek śliczny wierszyk

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 10:01   #1346
isabele
Wtajemniczenie

Cisza jak makiem zasiał

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-26, 10:02   #1347
lusesita23
Zakorzenienie

Madabell a ja Cie rozumiem no bo tak samo chcemy mieć rocznicową date i tak samo nic nie robimy tzn ja juz bym chciała ale TŻet, rodzice i teście uważają, że to moje fanaberie jednak i tak mam nadzieję, że jak się za to wiosną zabierzemy to nasz termin będzie wolny

Joanwi myślę dokładnie tak samo

Isabele Audi to nasze marzenie ale na razie wystarczy jak pojedziemy nim do ślubu

Miłego dnia wszystkim ja mam zajęcia dziś na 15, nie wiedziałam, że studiuję wieczorowo

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-10-26 o 10:03
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 10:07   #1348
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

PART II

Cytat:
Witam
Chciałabym dołączyć do PM 2011
Jeszcze Was nie poczytałam,ale w poniedziałek w pewnością zacznę lekturę,żeby o każdej z Was coś wiedzieć (taki mam system,a nie lubię być nie w temacie).
Póki co widzę,ze Cobra jest z moich rejonów. Ja jestem z B-B także bardzo mi miło
Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny można dołączyć do przyszłych żon ?
Witam dziewczyny

Cytat:
No i stało się - będziemy rodzicami. Zrobiłam test - wyszedł pozytywnie, dwie krechy jak malowane! Ciągle nie mogę w to uwierzyć - przez ostatni rok leczyłam się na bezpłodność... Niech się tylko o tym TŻ dowie!... Skacze do sufitu z radości i mam nadzieję, że wszystko będzie ok !!
WOW!! Gratki!!
Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość
elunka88 mam takie głupie pytanie? wiem ze kiedys nam to mowilas ale chce zapytac gdzies pracujesz i co robisz? to taka moja ciekawosc bo szukam pomyslu na wlasny ineteres
Ja pracuję w biurze z ubezpieczeniami słońce.

Cytat:
Napisane przez aneczka1986 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Dopiero niedawno zarejestrowałam się na forum, ale czym dłużej czytam różne wątki, tym bardziej dostrzegam, jak miło jest dzielić się nowinami o swoim szczęściu i przygotowaniach z innymi.
Też będę Panną Młodą 2011, jeszcze nie mamy wyznaczonej daty, na razie szukamy sali, wstępnie myślimy o sierpniu.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!
Pozdrawiam i witam kolejną PM 2011...faktycznie wysyp nastąpił

Cytat:
gotowe
Dzięki
Cytat:

Pewnie, że tęskniłyśmy

Zdrówka dla TŻ, i dla Ciebie. JA w końcu dzisiaj do lekarza się wybieram...
Cytat:
Mój też obstawia Gołotę
Mój też, ale oni się nie znają

Cytat:
wiecie kto wygra - ZWYCIĘZCA :P

Cytat:
szybko poszło
A czego się można było spodziewać

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 10:08   #1349
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Madabell a ja Cie rozumiem no bo tak samo chcemy mieć rocznicową date i tak samo nic nie robimy tzn ja juz bym chciała ale TŻet, rodzice i teście uważają, że to moje fanaberie jednak i tak mam nadzieję, że jak się za to wiosną zabierzemy to nasz termin będzie wolny

Joanwi myślę dokładnie tak samo

Isabele Audi to nasze marzenie ale na razie wystarczy jak pojedziemy nim do ślubu

Miłego dnia wszystkim ja mam zajęcia dziś na 15, nie wiedziałam, że studiuję wieczorowo
My będziemy jechać naszym autkiem do ślubu więc można uznać, że kolejna rzecz do przodu

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-26, 10:26   #1350
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Przyszłam się tylko przywitać, bo za chwilę zmykam na uczelnię a potem na spotkanie z kumpelami ... Wczoraj byliśmy u babci na odwiedzinach, bo jest chora, a później u znajomych, a pod koniec i w drodze powrotnej pokłóciliśmy się i będziemy musieli poważnie porozmawiać ...
Miłego dnia.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości