Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 20:23   #1561
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
zobaczycie jak mi podziękują wasi TŻ-ci

dzisiaj to ja zatankowałam dla taty ale tylko 17 l bo na więcej mnie nie stać na koniec miesiąca

Piotrka zobaczę dopiero w piątek ale już dziś zaczęłam mu wysyłać wiecie "interesujące" smsy co by się nie mógł doczekać
super sprawa na rozgrzanie atmosfery z związku (ivona czytasz co piszę? )

a z kotkiem to widze faktycznie niezle numery wam wykreca przynajmniej wesolo macie
Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
dziewczyny a jakie stosujecie metody antykoncepcji ?
u nas to różnie bywa anty, gumki
mam jedna kolezanke ktora tak sie boi zajsc w ciaze ze oprocz plastrow jeszcze sie zabezpieczaja gumkami dodatkowo
Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie, mama dała mi swój pierscionek zaręczynowy ... (podobno złoty) żebym sobie nosiła , no i on był taki strasznie cienki. Dzisiaj koleżanka chciała go obejrzeć i on jest tak skonstruowany że takie dwie kulki się odginały żeby mozna było go powiększyć no i go złamała na pół- pękła ta cienka część. W związku z czym czy złotnik naprawi pierścionek? A jeśli się okaże że pierścionek jest jedynie PO zlacany to czy zlotnik też go naprawi?Czy odprawi mnie z kwitkiem?
ja myślę że naprawi

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:27   #1562
conslusion
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Conclusion chyba miałaś nieodpowiednie tabsy dobrane.
Pewnie tak. W dodatku dostałam je od dermatologa.

Cytat:
Gumki. Od ponad 5 lat.

Cytat:
też lwica?
A i owszem
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:28   #1563
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
zdrowiej
ja wczoraj też nie miałam spokoju bo Piotrek dziś na szkolenie jedzie na 3 dni i stwierdził że tyle nie wytrzyma

nasi też nie, wydaje mi się że nie powinno być kłopotu ale kiedy to nastąpi to nie wiem
Piotra mama jest 10 lat starsza od mojej, nie maluje się, spokojna
moja za to lubi pięknie wyglądać i imprezuje w kółko
ciekawie się zapowiada

najlepszy sposób - pyralginum, wziąć tabletkę troszkę pokruszyć z odrobiną wody i przykładać często
super wysusza!!
U nas to ja zostawiam Tż do piątku a potem w środe zostawiam go do niedzieli

U nas jest na odwrót to mama tż jest duzo młodsza

I dzieki za sposób na opryszczke bo niestety czasem mnie dopada

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Cześć

Hecate a jedziesz w jakiejs przyjemnej sprawie czy nieprzyjemnej? a co z tym dziadkim? może wam fotograf po znajomosci jakas znizke da?
Wyjazd mamy z uczelni. Jedziemy w 40 osob. Ludzie z 4 i 5 roku. Wszystko sponsoruje PGNiG i do nich wlasnie jedziemy. W sumie to tylko w Zielonej Górze bedziemy nocowac a tak to bedziemy jezdzic po róznych ich osrodkach. A wieczorami na takich wyjazdach sa imprezy i wszyscy pija nawet wykładowcy
17 i 18 listopada tez jedziemy na taki wyjazd tyle ze tym razem w Bieszczady

LLicze na to ze jakas znizka bedzie W koncu zna sie z moim tz od 15 lat

a co do dziadka to mnie wkurza dlatego on nikogo nie lubi tylko mojego Tż i mam wrazenie ze nie chce zeby był ze mna. Dziadek chyba nie jest zadowolony ze chcemy wziac ślub a juz napewno nie jest zadowolny ze za 2 lata. Według niego to najpierw powinnismy skonczyc po kilka kierunków studiów a najlepiej to profesure zrobić i dopiero wtedy ewentualnie ślub. Niestety ale według niego jestesmy za młodzibo on kiedys wział ślub i to była pomyłka ( teraz rodzice tż sie rozwodza również) i oczywiscie mysli ze z nami bedzie tak samo
Stary 2009-10-27, 20:28   #1564
jolkajp
Rozeznanie

Dobry wieczór
Własnie skończyłam dziergać pazuraski. i mam minute na wizaz.

Cytat:
Szklanka wody zamiast Ja tam działam i się staram ale mój TŻ ma mnie już dosyć... Facet a jak baba, głowa go boli .
Stary 2009-10-27, 20:28   #1565
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki
Chciałam się przywitać, bo nic nie piszę, ale czytam wszystko na bieżąco. Staram się w pracy pracować, a nie siedzieć na wizażu - taki mały odwyk
Zresztą przyczyniło się do tego to, że już była mowa o mojej wyprowadzce od Łukasza, czyli nici ze ślubu, ale jakoś doszliśmy do porozumienia. Zresztą to wina moich fochów i takich tam. Muszę się poprawić, ale to chyba wina tej pogody, bo non stop mnie coś irytowało. Zastanawiam się czy nie odstawić tabsy bo to też poniekad ich wina chyba Co myślicie?
No koniec żali Trzeba być twardym nię miętkim
Pozdrawiam i miłego dnia

A wczoraj nam pękło 600 dni do ślubu Dziś już 599
Fajnie ze sobie wszystko wyjasniliscie

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Hej

Obejrzeliśmy pogniewani film, ale po filmie przeprosiłam, a Tż na szczęście z tych, co się długo nie gniewają

To dobrze, że się porozumieliście.
Co do tabsów, ja brałam tylko przez miesiąc, ale to był chyba najgorszy miesiąc w moim życiu. Byłam maksymalnie rozdrażniona, Tż nie miał prawa mnie dotknąć, libido nawet nie zerowe, ale ujemne bym powiedziała, nie wspominając o tym, że co rano wymiotowałam. Pół biedy, jak zdążyłam jeszcze w domu. Gorzej, jak mnie w autobusie złapało i musiałam wyskakiwać na pierwszym lepszym przystanku.

Oj też mi się zdarza wyładować na Tż, jak mnie coś zdenerwuje. Tak to jest, że najłatwiej wyżyć się na najbliższych.
A jak zbliża się @ to Tż wie, że ma mnie nie złościć, nie prowokować i w ogóle najlepiej trzymać się z daleka.
I też jestem sierpniowa.
Mój MIchał tez nie z tych co sie długo gniewaja. Za to ja jestem strasznie pamietliwa
Ja jestem przeciwniczka tab anty i nie zamierzam ich brać.
Wlasnie wiekszosc dziewczyn ma zły humor przed okresem a ja mam w czasie okresu

Cytat:

Piotrka zobaczę dopiero w piątek ale już dziś zaczęłam mu wysyłać wiecie "interesujące" smsy co by się nie mógł doczekać
Ja tez sie zobacze dopiero w piatek z Michałem bo dzis tyle co wróciłam do domu ze szkoły od rana ( a i tak dzis troszke wczesniej skonczyłam bo nie poszłam na spotkanie SPE) a on pojechał na noccke i sie minelismy.

Teraz uciekam wykapac sie , zrobic porzadek z włosami i sie spakowac bo jutro pobudka o 5 rano Do soboty mojego kochane Nie piszcie duzo
Stary 2009-10-27, 20:28   #1566
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
u nas to różnie bywa anty, gumki
mam jedna kolezanke ktora tak sie boi zajsc w ciaze ze oprocz plastrow jeszcze sie zabezpieczaja gumkami dodatkowo
plastry+gumki to lekka przesada moim zdaniem, faszerować się hormonami żeby jeszcze dodatkowo gumką bez sensu
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:33   #1567
conslusion
Rozeznanie

Mój Tż właśnie przed chwilką wpadł, przytulił, dał buziaka, zamienił dwa słowa i popędził, bo musi do ojca jechać. I wraca dopiero jutro w nocy.
Nie lubię, jak przyjeżdżam do domu (głównie dla Tż, żeby z nim pobyć), a tu każdy czegoś od nas chce i tak się mijamy.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Też znam taką dziewczynę, która panicznie boi się ciąży i oprócz tabsów używają gumek
Dobrze, że nie zakładają po 3 na raz
Stary 2009-10-27, 20:37   #1568
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Też znam taką dziewczynę, która panicznie boi się ciąży i oprócz tabsów używają gumek

ja tylko raz dodatkowo się zabezpieczyłam jak brałam silne antybiotyki które wpływały na tabletki i akurat wtedy gumka pękła i...stąd mój brak zaufania
Stary 2009-10-27, 20:42   #1569
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za gratki Isabele dla mnie chyba najtrudniejsze bylo stwoerzenie konspektu;p jeszcze nigdy sie tak nie namęczyła, nawey pisanie pracy licencjackiej to pikus przy tym;p ale najważniejsze, że temat mi się spodobał w końcu i moge zabrac się za gromadzenie reklam bo mój temat to:chwalenie jako akt perswazyjny w reklamie
Fajny temat ja też teraz z językoznawstwa piszę, ale konspekt zrobiła mi promotorka taka miła jest
mój temat to: Moda imiennicza wśród imion żeńskch.

Cytat:
T'ai chodzi o pałeczki kwasu mlekowego - niby ich za mało mam
Ja też raz ich miałam na minusie, to gin kazał mi kupić w tabletkach i jeść i teraz już ok jest, a i one bez recepty są, więc nawet bez gina możesz kupować

Cytat:
no muszę sobie ta ksiązke sprawic po wyplacie czyli pojutrze
Lusesita naprawdę ciekawy temat
A czy chodzi o książkę napisaną przez Tasso Valerie?? Bo ja ją mam na kompie w formie ebooka, więc można spokojnie z neta ściągnąć

Cytat:
gumy
tabletek się mi nie opłaca brać, bo za rzadko się widujemy

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Chyba własnioe tak zrobimy ... ja ustapie.
Tak prawdopodbnie zrobimy... zdecydujemy się na miesiące wiosenne.

A ja mam pytanie, mama dała mi swój pierscionek zaręczynowy ... (podobno złoty) żebym sobie nosiła , no i on był taki strasznie cienki. Dzisiaj koleżanka chciała go obejrzeć i on jest tak skonstruowany że takie dwie kulki się odginały żeby mozna było go powiększyć no i go złamała na pół- pękła ta cienka część. W związku z czym czy złotnik naprawi pierścionek? A jeśli się okaże że pierścionek jest jedynie PO zlacany to czy zlotnik też go naprawi?Czy odprawi mnie z kwitkiem?
Wiosna też jest piękną porą roku

Raczej powinien naprawić

Udało się wszystko nadrobić ja dziś miałam małą awarię kompa przez antywirusa, ale na szczęście wszystko udało mi się naprawić

Jutro niestety mam rano ćwiczenia i wykład, i znowu ćwiczenia, i tak do 18.00 a w międzyczasie jeszcze obczaję Targi Pracy na uczelni, bo jutro mają być

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:42   #1570
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Wyjazd mamy z uczelni. Jedziemy w 40 osob. Ludzie z 4 i 5 roku. Wszystko sponsoruje PGNiG i do nich wlasnie jedziemy. W sumie to tylko w Zielonej Górze bedziemy nocowac a tak to bedziemy jezdzic po róznych ich osrodkach. A wieczorami na takich wyjazdach sa imprezy i wszyscy pija nawet wykładowcy
17 i 18 listopada tez jedziemy na taki wyjazd tyle ze tym razem w Bieszczady

LLicze na to ze jakas znizka bedzie W koncu zna sie z moim tz od 15 lat

a co do dziadka to mnie wkurza dlatego on nikogo nie lubi tylko mojego Tż i mam wrazenie ze nie chce zeby był ze mna. Dziadek chyba nie jest zadowolony ze chcemy wziac ślub a juz napewno nie jest zadowolny ze za 2 lata. Według niego to najpierw powinnismy skonczyc po kilka kierunków studiów a najlepiej to profesure zrobić i dopiero wtedy ewentualnie ślub. Niestety ale według niego jestesmy za młodzibo on kiedys wział ślub i to była pomyłka ( teraz rodzice tż sie rozwodza również) i oczywiscie mysli ze z nami bedzie tak samo
ej to fajowy wyjazd sie zapowiada ehh zazdroszcze ale bym sobie gdzies pojechala
a co do dziadka to moj tez taki, mimo ze nikt w rodzinie sie nie rozwodl on mowi ze sam mial slub jako 23 latek i to bylo z wczesniej slyszalam jak mowil znajomej ze slub dopiero za 2 lata a do tego czasu jeszcze duzo moze sie wydarzyc ale przekona sie ze my zdania nie zmienimy a poza tym moj dziadek to ocenia ludzi po pozorach, jak moj brat byl z taka wiedzma to dziadek byl w niej zakochany
Cytat:
plastry+gumki to lekka przesada moim zdaniem, faszerować się hormonami żeby jeszcze dodatkowo gumką bez sensu
no ona taka panikara, mowi ze tak sie boi ciazy ze wszytsko zrobi zeby nie zajsc a tak poza tym to z tych "wyzwolonych" jest nie wiem czemu tak panikuje
Cytat:

Stary 2009-10-27, 20:44   #1571
conslusion
Rozeznanie

Nam pękła 2 razy. Raz nawet brałam Postinor.

Na antyki jestem po pierwsze zbyt leniwa - nie chciałoby mi się biegać po recepty, po drugie połykanie tabletek w moim wykonaniu to dla patrzących komedia, dla mnie trauma, po trzecie mój Tż jest przeciwny hormonom.
Ale nie wykluczam, że kiedyś będę je brać. Zwłaszcza, jak już zamieszkamy razem. Teraz żyjemy głównie na odległość, więc nie ma takiej potrzeby.
Stary 2009-10-27, 20:48   #1572
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Ja jestem przeciwniczka tab anty i nie zamierzam ich brać.
Jestem tego samego zdania, może się kiedyś w dalekiej przyszłości zdecyduję, ale to dopiero jak już dzieci będziemy mieć

Cytat:

Własnie mi koleżanka przypomina, ze muszę pracę kontrolną napisac

Stary 2009-10-27, 20:50   #1573
conslusion
Rozeznanie

A ja sobie tak ostatnio myślałam, że u Tż w rodzinie ostatnio jakieś fatum. Jego siostra rozstała się z facetem, z którym była 6 lat, 4 miesiące przed ślubem. Prawie rok temu jego kuzyn (taki, z którym trzyma największą sztamę) rozstał się z narzeczoną po 7 latach związku, też już mieli datę ślubu. A kilka dni temu dowiedzieliśmy się, że kuzynka Tż również rozstała się ze swoim chłopakiem po 7 czy 8 latach, jak już wszystko zaczęło zmierzać ku ślubowi.
I tak się zastanawiałam, na kim się zatrzyma. Chyba tylko my zostaliśmy, jako taka długoletnia para.
Stary 2009-10-27, 20:59   #1574
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
A czy chodzi o książkę napisaną przez Tasso Valerie?? Bo ja ją mam na kompie w formie ebooka, więc można spokojnie z neta ściągnąć
tak o ta juz sobie zalatwilam dzieki

Conslusion do Was to nie dojdzie

Stary 2009-10-27, 21:00   #1575
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

Cytat:
Nam pękła 2 razy. Raz nawet brałam Postinor.

Na antyki jestem po pierwsze zbyt leniwa - nie chciałoby mi się biegać po recepty, po drugie połykanie tabletek w moim wykonaniu to dla patrzących komedia, dla mnie trauma, po trzecie mój Tż jest przeciwny hormonom.
Ale nie wykluczam, że kiedyś będę je brać. Zwłaszcza, jak już zamieszkamy razem. Teraz żyjemy głównie na odległość, więc nie ma takiej potrzeby.
a ja wam powiem że mi tak po prostu wygodnie
bo robisz to kiedy chcesz i o jakiej porze chcesz i nie musisz myśleć o zakładaniu gumki czy o tym że możesz zostać mamą
ale wasze zdanie szanuję oczywiście
my się widzimy baaaardzo często więc metoda dla nas idealna, a że ja też obowiązkowa (w ciągu 5 lat ani jednej nie zapomniałam)

Cytat:
A ja sobie tak ostatnio myślałam, że u Tż w rodzinie ostatnio jakieś fatum. Jego siostra rozstała się z facetem, z którym była 6 lat, 4 miesiące przed ślubem. Prawie rok temu jego kuzyn (taki, z którym trzyma największą sztamę) rozstał się z narzeczoną po 7 latach związku, też już mieli datę ślubu. A kilka dni temu dowiedzieliśmy się, że kuzynka Tż również rozstała się ze swoim chłopakiem po 7 czy 8 latach, jak już wszystko zaczęło zmierzać ku ślubowi.
I tak się zastanawiałam, na kim się zatrzyma. Chyba tylko my zostaliśmy, jako taka długoletnia para.
to chociaż tyle że przed ślubem, Piotra brat po 2 latach małżeństwa raczej weźmie rozwód (pisałam wam o tym wcześniej)

dobranoc
Stary 2009-10-27, 21:08   #1576
conslusion
Rozeznanie

Smutne co piszesz T'ai. Jeszcze nie dawno wpatrzeni w siebie przysięgali wieczną miłość, a dziś nie mogą na siebie patrzeć.
Chyba, że ten związek od samego początku był pomyłką. Są i takie.
Stary 2009-10-27, 21:19   #1577
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
bo robisz to kiedy chcesz i o jakiej porze chcesz i nie musisz myśleć o zakładaniu gumki czy o tym że możesz zostać mamą
my się widzimy baaaardzo często więc metoda dla nas idealna, a że ja też obowiązkowa (w ciągu 5 lat ani jednej nie zapomniałam)
to ja tak obowiązkowa nie jestem teram jem żelazo w tabletkach i juz mi się zdarzyło kilka razy zapomnieć

Stary 2009-10-27, 21:25   #1578
Martilla
Rozeznanie

Hej dziewczyny
Jak dobrze pójdzie jutro będę miała już ostatecznie wybraną salę a co za tym idzie konkretną datę.
Po zajęciach jedziemy z moją mamą obejrzeć dwie sale które po burzliwych naradach zostały na placu boju i albo od razu podpiszemy umowę albo jeszcze w czwartek podjedziemy z mamą TŻ. Tak czy inaczej na dniach będę mogła zacząć odliczanie do tego wielkiego dnia.
Zwariować można myślałam, że to będzie łatwiejsze

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 21:33   #1579
Stysik
Zakorzenienie

T'ai dobranoc

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jak dobrze pójdzie jutro będę miała już ostatecznie wybraną salę a co za tym idzie konkretną datę.
Po zajęciach jedziemy z moją mamą obejrzeć dwie sale które po burzliwych naradach zostały na placu boju i albo od razu podpiszemy umowę albo jeszcze w czwartek podjedziemy z mamą TŻ. Tak czy inaczej na dniach będę mogła zacząć odliczanie do tego wielkiego dnia.
Zwariować można myślałam, że to będzie łatwiejsze
he he moi znajomi to mówili żebyśmy my wzieli cichy ślub jedni przed samym ślubem mowili ze zaluja ze nie wzieli takiego tylko duze wesele robia bo strasznie juz sa zmeczeni tymi przygotowaniami, ale ja mysle ze jak to zmecznie przejdzie to piekne wspomnienia zostana

Stary 2009-10-27, 21:35   #1580
conslusion
Rozeznanie

Martilla, no to super, że data już prawie jest
Fajnie jest mieć do czego odliczać.

My sami zarezerwowaliśmy salę. Wcześniej pokazaliśmy tylko rodzicom przykładowe menu, przedstawiliśmy warunki, cenę, zdjęcia itp., ale ani jedni ani drudzy nie byli w naszej sali.

A mi ostatnio odwaliło i chciałabym zmienić datę. Z 28 na 21. Sama nie wiem czemu tak palnęłam z tym 28. Niby tydzień różnicy, ale 21 chyba jeszcze będzie bardziej majowo, 28 to już prawie czerwiec No i lubię nieparzyste liczby
Ale Tż mówi, żebym już nie kombinowała, bo jest dobrze ...
Stary 2009-10-27, 21:41   #1581
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

hecate 5 - ja tez mam dziadka, ktory ma jakies dziwne zasady i jak sie na kogos uprze to chocby go po stopach calowal to i tak go nie polubi, mojego Tzta na szczescie lubi wogole to ma jakies takie dziwne spojrzenie na ludzi i uwaza siebie za wazniejszego od wszystkich i ze on ma zawsze racje..strasznie nie lubie tej jego cechy..

lasoa - my stosujemy gumki, bralam przez jakis czas tabletki, ale nie ze wzg na antykoncepcje tylko ze wzg zdrowotnych..jak na razie za zadko sie widujemy zeby sie caly miesiac faszerowac hormonami..poza tym jestem przeciwniczka faszerowania sie lekami..jakby nie patrzec jest to chemia i cos obcego dla organizmu..ale jak urodze dzieci i zakonczymy ich produkcje :P to pewnie tez sie zdecyduje...co prawda dawki hormonow teraz sa coraz mniejsze w tab anty i ich stosowanie nie powinno miec wplywu na pozniejsze ciaze..ale szczerzonego Pan Bog strzerze..hehe.. z drugiej strony jest to baaaaardzo wygodne

conslusion - nic sie nie martw, Ciebie na pewno nie bedzie to dotyczyc moja siostra tez sie rozstala z facetem z ktorym 7 lat chodzila, ale dobrze ze tak sie stalo bo byl kompletnym dupkiem..ale ona tego nie widziala..a teraz jest szczesliwa zonka i mamusia mnie tez tak niektorzy mowia, szczegolnie kolezanki ktore facetow nie maja ze przez te 2 lata to jeszcze bardzo duzo moze sie zmienic..ale ja swoje wiem..jak sie kochamy to sie kochamy i bedziemy razem na zawsze

Ide cwiczyc tak jak sobie obiecalam:P

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 21:50   #1582
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Ma.ko zdrowa już jesteś?
A dziękuję, ja już dobrze. Smarkam jecsze, ale to po okładach mi spływa z zatok

Cytat:
Dziś byłam straszna franca dla Tż. Po treningu miał sobie wymienić klocki hamulcowe i potem do mnie przyjechać. Nie chciało mi się robić kolacji, więc zadzwoniłam, żeby coś przywiózł (w sensie płatki i mleko). A on mi chciał zrobić niespodziankę i przyjemość i zadzwonił, że będzie za pół godz dopiero. Przyjechał po ponad godz z pizzą i pepsiakiem (a Tż jest zagorzałym przeciwnikiem jednego i drugiego, za to ja lubię), mokry, bo się rozpadało, głodny tak samo jak ja, a ja mu awanturę zrobiłam, że się spóźnił. Strasznie mu przykro było, bo chciał coś fajnego zrobić i nie wyszło, a ja wredna mu jeszcze powiedziałam, że pizza niedobra
Chyba musisz mu to jakoś zrekompensować co?

Cytat:
ja mam jutro kolosa na uczelni wiec korzystam z tego ze jest spokoj
3mam jutro

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki
Chciałam się przywitać, bo nic nie piszę, ale czytam wszystko na bieżąco. Staram się w pracy pracować, a nie siedzieć na wizażu - taki mały odwyk
Zresztą przyczyniło się do tego to, że już była mowa o mojej wyprowadzce od Łukasza, czyli nici ze ślubu, ale jakoś doszliśmy do porozumienia. Zresztą to wina moich fochów i takich tam. Muszę się poprawić, ale to chyba wina tej pogody, bo non stop mnie coś irytowało. Zastanawiam się czy nie odstawić tabsy bo to też poniekad ich wina chyba Co myślicie?
nawet sobie tak nie żartuj

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
[/COLOR]I ja poproszę od razu o pomysł na obiad z piersi kurczaka
Fajnie smakują panierowane w słoneczniku i dobre są też hmmm w tortiilli. Pierś pokroić w małą kosteczkę, obtoczyć w przyprawach i bułce tartej i obsmażyć. Później na placka tortille wykładać saałatę, kukurydzę, cebulkę, pomidory (kto co lubi), sos czosnkowy i kurczaczka. pychotka, tylko jest przy tym troche zabawy.

Cytat:
to jeszcze nic, one potrafiły więcej pisać
były dni że nie nadążałam odświeżać
a teraz to cicho się zrobiło
Oj, fakt hehe. Czasami piszę długiego posta i jak skończe, to mam kolejną stronę do nadrobienia

Cytat:
Ma.ko ople w ogóle fajne są wcześniej mieliśmy golfa III, ale teraz opel w dieslu bardziej sie opłaca

Promotor zaakceptował konspekt teraz musze przystąpić do bardziej produktywnego działania

A tak w ogóle to stęskniłam sie za Wami
Fajne, fajne są hehe.
gratulacje zaakceptowania konspektu

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
O
Mi się dziś w pracy bardzo dłuży
Oj mi też się dłużyło, ale to straaaaaaasznie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za gratki Isabele dla mnie chyba najtrudniejsze bylo stwoerzenie konspektu;p jeszcze nigdy sie tak nie namęczyła, nawey pisanie pracy licencjackiej to pikus przy tym;p ale najważniejsze, że temat mi się spodobał w końcu i moge zabrac się za gromadzenie reklam bo mój temat to:chwalenie jako akt perswazyjny w reklamie
ooo fajny temat

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Cześć

A ja odebrałam botki z reklamacji wymienili mi zamek i mam nadzieje, że już będzie można normalnie chodzić
POsiedziałam dziś troche dłużej u Tż, bo mi mo, że widzimy się często, jakoś doszliśmy do wniosku że nam siebie brakuje. To trzeba było nadrobić

Qrcze, też się musze wybrać do gin po receptę, wrrr. Jak ja nie lubię tam chodzić.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 21:56   #1583
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
A ja odebrałam botki z reklamacji wymienili mi zamek i mam nadzieje, że już będzie można normalnie chodzić
POsiedziałam dziś troche dłużej u Tż, bo mi mo, że widzimy się często, jakoś doszliśmy do wniosku że nam siebie brakuje. To trzeba było nadrobić

Qrcze, też się musze wybrać do gin po receptę, wrrr. Jak ja nie lubię tam chodzić.
no to super że masz już botki z powrotem dobrze ze je oddalas do tej reklamacji

A propo kciuków to ja okolo 10 jutro poprosze

Dobranoc Dziewczyny do jutra

Stary 2009-10-27, 22:11   #1584
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

A proszę bardzo, o 10 rzucam wszystko i 3mam nawet u stóp :P

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

ja też uciekam spać.
Dobranoc

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:17   #1585
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Zmykam się kąpać i spać
Dobranoc

Stary 2009-10-27, 22:24   #1586
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
testy robi nam ochrona, a właściwie do kasy przychodzą podstawione osoby i to na prośbę dyrekcji. te test, zwane wózkami, sprawdzają, czy my sprawdzamy wszystko - wózki klientów, czy czegoś np pod gazetkami nie ma, czy nie ma czegoś dołożonego do pudełek.
czy sprawdzamy to co się nabija na kasie. np. ktoś kupuje wiertło a na kasie wyskakuje wiertło czy może np pędzel.

No i ja miałam coś takiego: w wózku został wiertło - koleś powiedział, że to tak już było. potem do lampy miałam przykręconą żarówkę i do deski sedesowej do pudełka włożona była tarcza

T`ai muszę koniecznie wypróbować tą pyralginum
za idealną obsługę. Jak pracowałam w Macu to też były takie kontrole

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie pytanko, nie ma któraś z was na zbyciu (albo wasi TŻ) książki do statystyki M.Sobczyka. Bo na allegro jest jedna, ale licytacja trwająca 8 dni, w księgarniach nie wszystkich jest:/ A nie zalezy mi na super nowej, tylko żeby ją mieć jak najszybciej...
Mam pełną półkę tego podręcznika

Cytat:
Też byłam /jestem przeciwna, ale leczniczo jakoś to się opłaciło.
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:32   #1587
lusesita23
Zakorzenienie

No to teraz mnie wyśmiejecie apropos tego zabezpieczania;p ja od 17 roku życia biore anty, ale najpierw ze względu na cerę, a potem...no wiadomo ale:uwaga, używamy też prezerwatyw wiem, że to smieszne!! wiecie co,ale ja sie tak panicnzie boje ciąży, że sobie nie wyobrażacie i to chyba dlatego jeszcze nigdy się nie zdarzyło, zeby nam pękła,ale i tak uparcie chcę:gumki musza być. i czasem sobie myslę, że mój TŻ jest naprawfe ideałem.szanuje ten mój lęk i te moje fobie mimo, że przyjemniej byłoby bez...ale ostatnio o tym rozmawialismy, ze spróbujemy bez może dlatego sie boje, że czesto o nich zapominam, biore kilka godzin później, albo na drugi dzień? tak czy siak:wiem, ze to smieszne,ech.

Stysik

Joanwi fajny ten temat

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-10-27 o 22:40
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:33   #1588
cobra115
Zakorzenienie

Znowu mam jakiś dziwny dzień przez tą pogodę. Nie umiem się na niczym skupić.

Co do winietek to też coraz bardziej się do nich przekonuję i chyba będę przekonywała innych do tego. Z tym że usadzanie przy stołach będe konsultować z rodzicami bo oni wiedza lepiej która ciotka z którą gada

laosa, ja podobnie jak t'ai ufam tabsom Zażywam od ponad 3 lat. Ale też zaczęłam brać ze względu na mocne bóle menstruacyjne. A gumkom nie ufam, już kilka razy nam pękły w ogóle to takie niewygodne w porównaniu z tabsami. Ale wiadomo, każdemu co innego odpowiada.
t'ai normalnie niezły fochmistrz z tego twojego kocurzyska Bąbel
joanwi bardzo cieakawy temat wybralaś
bambusiek to musisz jedną podwędzic i mi wysłać

Chyba zwariowałam Szukałam na necie imion dla dzieci i wybrałam kilka które będą wchodzić w grę, ale jak już wcześniej wspominałam to na pierwszym miejscu mamy Wojciecha i Martynę A potem co ja wybierałam to: Bianka Kornelia Lilianna Michalina i ewentualnie Honorata Bartosz Jeremiasz Klaudiusz Mateusz Mikołaj Tomasz Wojciech Na stówę zwariowałam, bo dzidzi planujemy troszkę po ślubie

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-10-27 o 22:56
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 23:02   #1589
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Znowu mam jakiś dziwny dzień przez tą pogodę. Nie umiem się na niczym skupić.

Co do winietek to też coraz bardziej się do nich przekonuję i chyba będę przekonywała innych do tego. Z tym że usadzanie przy stołach będe konsultować z rodzicami bo oni wiedza lepiej która ciotka z którą gada

laosa, ja podobnie jak t'ai ufam tabsom Zażywam od ponad 3 lat. Ale też zaczęłam brać ze względu na mocne bóle menstruacyjne. A gumkom nie ufam, już kilka razy nam pękły w ogóle to takie niewygodne w porównaniu z tabsami. Ale wiadomo, każdemu co innego odpowiada.
t'ai normalnie niezły fochmistrz z tego twojego kocurzyska Bąbel
joanwi bardzo cieakawy temat wybralaś
bambusiek to musisz jedną podwędzic i mi wysłać

Chyba zwariowałam Szukałam na necie imion dla dzieci i wybrałam kilka które będą wchodzić w grę, ale jak już wcześniej wspominałam to na pierwszym miejscu mamy Wojciecha i Martynę A potem co ja wybierałam to: Bianka Kornelia Lilianna Michalina i ewentualnie Honorata Bartosz Jeremiasz Klaudiusz Mateusz Mikołaj Tomasz Wojciech Na stówę zwariowałam, bo dzidzi planujemy troszkę po ślubie
tez mam tak choc dzidzi nie planujemy w najbliższych 3 latach;p ale u nas to Oliwka Julka Marysia Zosia, a z chlopcem mamy problem;p a Mikołaj to moj chrześniak - na początku mi się nie podobało, ale teraz widze, że to imię dla niego po prostu

Dobranoc
Stary 2009-10-27, 23:15   #1590
hecate5
Raczkowanie

Cytat:

to chociaż tyle że przed ślubem, Piotra brat po 2 latach małżeństwa raczej weźmie rozwód (pisałam wam o tym wcześniej)

dobranoc

A ja nawet teraz jak miałam co dwa dni zazywac tab to zapominałam
Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
hecate 5 - ja tez mam dziadka, ktory ma jakies dziwne zasady i jak sie na kogos uprze to chocby go po stopach calowal to i tak go nie polubi, mojego Tzta na szczescie lubi wogole to ma jakies takie dziwne spojrzenie na ludzi i uwaza siebie za wazniejszego od wszystkich i ze on ma zawsze racje..strasznie nie lubie tej jego cechy..

Mój ojciec taki jest. Najpierw miał waty do mojej bratowej potem do Michała. On uwaza ze jest najmadrzejszy, najpiekniejszy i tylko rodzine ze swojej storny lubi. Teraz juz bratowa polubił ale i tak dla mnie zachowuje sie beznadziejnie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości