Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-28, 22:30   #4111
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
i ja powinnam sie klaść spac bo jutro o 5 pobudka ale jakoś jeszcze spać mi sie nie chcę, a i Tż nie mył się jeszcze więc i tak mnie obudzi jak się będzie kładł
Oj to jak chcesz to idz spać,a raczej sprobuj zasnąć.No,tak to może lepiej poczekaj aż tż się wykąpie i położycie się razem,albo niech ci najpierw nagrzeje miejscówke.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Ja raczej szybko nie zasnę więc nie będziesz sama
Nie wiem tylko czy Tż i szwagier nie zakażą mi stukania w klawiaturę
No to fajnie,że nie zostane tu sama.

Przed chwilą się przestraszyłam,oglądam Thhe Ring,a tu nagle telefon.A to tylko mój tz dzwonił z pracy. A ja,aż podskoczyłam.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 22:47   #4112
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Witam Ja tylko na chwilkę się przywitać
Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
madmuazelle, metkaa i Danaeee84 co byśmy zrobiły gdyby tego neta nie było? gdzie byśmy tych naszych Tż poznały?
Dopisuję się do tego grona. Też Moje Kochanie znalazłam w necie, a dokładniej to on mnie znalazł na portalu randkowy Mieszkamy od siebie tylko 30 km, ale bez internetu zapewne byśmy się nie spotkali

A i jeszcze mogę się pochwalić, że Moje Kochanie przyjechał po mnie do pracy i kupił mi A potem spędziliśmy miły wieczór razem
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 23:14   #4113
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

No to fajnie,że nie zostane tu sama.

Przed chwilą się przestraszyłam,oglądam Thhe Ring,a tu nagle telefon.A to tylko mój tz dzwonił z pracy. A ja,aż podskoczyłam.
No to ma Tż wyczucie

Jeszcze jestem, ale niedługo, bo wczoraj mało co spałam i dziś muszę to odrobić.

A jutro rano pójdziemy zamówić szycia tego czekoladowego garnituru dla Tż
No a potem jedziemy w sprawie tych moich butów, co je mam zamówić. Fajnie, że szwagier ma czas to nas zawiezie samochodem i nie będziemy się tłuc za miasto mpk

Hehe chyba wypłoszyłam wszystkich z wątku

Edytowane przez toskaKrk
Czas edycji: 2009-10-29 o 07:29
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 07:56   #4114
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam Samoa po depilacji laserowej
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
O Samoa zdecydowała się na depilację laserową, fajnieCzekam jak zda relacjęBo wybrałabym się, ale stracham się
strasznie szybko poszłoOpowiadam po kolei - najpierw mialam konsultacje z dermatologiem, bardzo miła pani, pytała się mnie o różne choroby, czy mam trądzik (po czym sama sobie odpowiedziała, ze nie), jakie biore leki, kedy ostatni raz się opalałam, czy chodze na solartium(tez mogła sobie sama odpowiedzieć, bo opalona to ja byłam w wakacje) i takie tam różne. No i później poszłam z ta pania, która robi depilację do gabinetu, usiadłam na tym takim łóżko-fotelu no i pani mi wytłumaczyła, ze może lekko boleć(bolało jak depilator, może mniej, na pewno mniej), drugi zabieg mam za 8 tygodni i powiedziala, ze mam ciemne włosy, więc trzy zabiegi wystarczą - jak dobrze byc brunetkąZapłaciłam 252 zl, bo konskutlacja dermatologiczna była w cenie. Kupiłam tez alantan i sie posmarowałam na noc, ale nic mi nie jest. Teraz w ciągu dwóch najbliższych tygodni te zniszczone przez laser włosy będą się same wysuwać i mam je przynajmniej 5 razy ogolić az w końcu ich nie będzie, bo się wysuną, w ciągu 4 tygodni mam miec w ogóle gładziutką skórę, bo te włosy, które teraz były w fazie wzrostu zostaly zniszczone i ich nie będzie a reszte będe miała w fazie uśpienia i jakiejs tam jeszcze fazie, w każdym razie ich nie będzieNo i w grudniu drugi zabieg, na który już sie umówiłam i w lutym pozbęde sie tematu
A moje wrażenia sa takie, że faktycznie mi te włosy nie rosną, bo jak mam od wczoraj ogolone to dalej mam gładko a normalnie po jednym dniu juz czułam, ze cos urosłoBędę Wam zdawać relacje na bieżąco
Pytałam tez o depilacje bikini i tak jak ja chcę kosztowałoby 700 zł (800 zł całkiem na łyso - oczywiście rabacik jakiś póki co studencki 20-30% tam mają) i w tej cenie jest pełna depilacja góra, dół i między pośladkami, więc wypas, ale ja na razie nie mam na to kasy, fakt, ze z rabatem kosztowaloby to 500 zł z hakiem(czyli 1500 zl za cała serię plus 750 zł za cała serie pach to by mnie tż chyba do kopalni do pracy wyslałi tak te pachy tak z dnia na dzien wymyśliłam i tez taki niezapowiedziany wydatek), ale mamy inne wydatki, dlatego z bikini sie wstrzymamAle fajnie wiedzieć, ze da sie wydepilowac wszystko i zostawic tylko to co sie chce

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no szaleje, ostatnio wymyśliła że musi nam kupic taką małrzeństą kołdrę, żeby była dużo większa czasami nie daję rady na jej pomysły no ale fajnie że coś kupuje, bo nie zawsze takie ładne rzeczy w sklepach można dostać jak chce się właśnie kupić, więc powoli zbiera, oczywiście przysłała tez kilka siatek rzeczy dla małych dzieci mówiłam Wam że ona juz od 3 czy lat gromadzi ubranka dla dzieci No i kupiła piękną pozytywkę dla dziecka, może też zrobię zdjęcie to pokażę
W sumie to nie wiem czy moge tak pokazywać, skoro prezenty po ślubie mam dostać dopiero, ale jak i tak wiem co mam dostać to chyba nic nie szkodzi.
Idzie TŻ, odezwę się później
dla mnie kupowanie ubranek dla dziecka zanim dziecko w ogóle zacznie porzadnie istnieć jest niepowazne

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
60D
hmm ja wg tych ciekawych obliczeń mam 60 czy tam 65 D a z powodzeniem kupuje 70 a nawet 75Ale Ty pamietam, że jestes bardzo szczuplutka, więc u Ciebie to jest chyba prawdziwe 60

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
własnie, duzo z was poznało swojego tz na studiach
ja poznałam przed studiami, nawet przed pójściem do liceumI to 700 km od mojego domu podczas wakacji

Czas na rowerek
Cytat:
mój od 7 lat uparcie twierdzi że zakochał się we mnie od pierwszego wejrzenia- ciężko mi wierzyć że coś takiego istnieje ale chyba w końcu muszę uwierzyć
mój to w ogóle już daaawno temu wyliczał kiedy będzie mógł wziąć ze mną ślub wyszło mu że na 3 roku studiów już będę mogła wyjść za niego hehehe ale trochę się przeliczył no i wyjdę za niego 2 lata później niż to 7 lat temu zaplanował
hehe my tez myślelismy jak jeszcze byłam w liceum, że sie hajtniemy po moim licencjacie, ale temat się rozmył, bo uznaliśmy, że lepiej po mojej mgr

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-29 o 07:59
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 08:15   #4115
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

hmm ja wg tych ciekawych obliczeń mam 60 czy tam 65 D a z powodzeniem kupuje 70 a nawet 75Ale Ty pamietam, że jestes bardzo szczuplutka, więc u Ciebie to jest chyba prawdziwe 60
Ja do szczupłych nie należę, a przy 75cm pod biustem zasadniczo noszę 65tki, bo w 70 często czuję, że obwód mi podjeżdża na plecach, a z przodu zsuwa

Natomiast kwestia przejścia z rozmiaru 75B na 65F(potem FF i G) dało mi tyle, że biust się uniósł, poprawił się kształ i jędrność, co Tż również zauważył i bardzo docenił
Zresztą wciągnął się troszkę w temat stanikowy
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 08:23   #4116
anesh_
Zakorzenienie

cześć

Wczoraj wytyczyliśmy z geodetą narożniki naszego domku
Dzisiaj TŻcik jedzie kopać pod funamenty, ja narazie jedę mu coś tam pomóc, ale za kilka godzin będę. (Was nadrabiać i z angola się uczyć)

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
nie no wiem że zęby nie służą do podrywania hehehe tak się z tżtem śmialiśmy tylko ja wiadomo że proste zęby są lepsze od krzywych ale jakoś do aparatu nie mogę się przekonac.. z resztą to niestety droga przyjemność a w mojej obecnej sytuacji to wole sobie kupić narożną kanapę do pokoju niż ząbki upiększać

ja też właśnie spod prysznica wyszłam i mam ochotę się zapisać na oxybrazję w tym tygodniu.. ale kurczę to trzeba by już zacząć i regularnie co 2 tygodnie chodzić.. a ja ciągle nie wiem czy dostanę stypendium czy nie.. jak nie dostanę to skąd ja wolne 500zł wezmę

No właśnie to tanie nie jest i jak na razie to nas na to nie stać, a kiedyś sobie nawet na aparat odkladałam, ale później straciłam pracę i d***. Pamiętam jak się z TŻcikiem poznaliśmy to jego "przyjaciółka z dzieciństwa" obgadywała mnie za te wysunięte do przodu zęby i nawet jakoś tam mnie nazwała... (w tajemnicy), ale jak to wyszło na jaw to bardzo przykro mi było, że mnie nie zna, a ocenia. Teraz mimo, że jej to wybaczyłam, to zapomnieć nie potrafię i chyba do końca będę trzymała ją na dystans...
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 08:32   #4117
certina4
Wtajemniczenie

cześć

zbieram się i jadę do mojego notariusza po oświadczenie, po południu musze odebrać zamówiony cement z all do włosków, a wieczorem jedziemy do znajomych,zobaczyć nowe mieszkanie No i po drodze jakieś zakupy musze poczynić.

Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia Pokaż wiadomość
Witajcie...
Planowałam zakup sukni M.Sottero model "Antonella". Obdzwoniłam wiele salonów w Trójmieście, Warszawie, Wrocławiu i jeszcze kilka w innych miastach. Cena sukni wahała się od 4000 do 5000 zł. Udało mi się jednak zakupić tą właśnie wymarzoną sukienkę za 2300 na eBay Serdecznie polecam poszukującym pannom młodym taką formę zakupów, wytrwajcie w poszukiwaniach tej jedynej!
super, gratuluje bardzo podobają mi się suknie od MS

Cytat:

dla mnie kupowanie ubranek dla dziecka zanim dziecko w ogóle zacznie porzadnie istnieć jest niepowazne
może i niepoważne ja też się z tego śmieję, ale co mam Jej zabronić? jeśli sprawia Jej to radość, a wiem że sprawia bo ona uwielbia kupować prezenty dla wszystkich,i nie tylko to dlaczego nie, nic się przecież tym ubrankom nie stanie, a w chwili obecnej większość i tak jest oddana TŻtowi siostrze bo ona ma malutkie dziecko, które na pewno tych ubranek nie zniszczy bo szybciutko rośnie, o czym już jakiś czas temu pisałam. Ona już taka ma że obdarowuje wszystkich, rodzina Tżta już od kilku lat dostaje od Niej prezenty jak przyjeżdza czy wysyła paczki, także nie widzę w tym nic niestosownego, poza tym przez to Jej zachowanie wiem że chciałaby miec wnuczkę/ wnuczka i wiem że jeśli dziecko przyjdzie wcześniej niż planujemy to będzie miało gotową wyprawkę i będzie oczekiwane przynajmniej przez Mamę, bo Tata wiernie twierdzi że żeby miec wnuka to On musi miec dużo czasu, którego teraz nie ma

Fajna ta depilacja, kurcze ale ja się boję nawet depilatora ( tzn, nigdy z obawy przed bólem nie używałam ) więc bałabym się zdecydować, choć pozbycie się owłosienia ciała na stałe brzmi bardzo zachęcająco . Może za kilka lat jesli będzie mnie stać na taką depilację to sobie zprezentuję No mnie już zniżka studencka by nie objęła

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
cześć

Dzisiaj TŻcik jedzie kopać pod funamenty, ja narazie jedę mu coś tam pomóc, ale za kilka godzin będę. (Was nadrabiać i z angola się uczyć)
No właśnie to tanie nie jest i jak na razie to nas na to nie stać, a kiedyś sobie nawet na aparat odkladałam, ale później straciłam pracę i d***. Pamiętam jak się z TŻcikiem poznaliśmy to jego "przyjaciółka z dzieciństwa" obgadywała mnie za te wysunięte do przodu zęby i nawet jakoś tam mnie nazwała... (w tajemnicy), ale jak to wyszło na jaw to bardzo przykro mi było, że mnie nie zna, a ocenia. Teraz mimo, że jej to wybaczyłam, to zapomnieć nie potrafię i chyba do końca będę trzymała ją na dystans...

o kolejna PM buduje swoje gniazdko

ja tez nie lubię jak ludzie oceniają innych w ogole ich nie znając i często nie próbując poznać. W swoim życiu spotkałam mnóstwo takich osób, przede wszystkim na studiach prawniczych, gdzie trafiłam na ludzi mających o sobie bardzo wysokie mniemanie i oceniających innych z góry. Często od znajomych słyszałam o sobie takie głupoty właśnie wychodzące od ludzi którzy mnie nawet nie znają że teraz nic mnie już nie zadziwia. Nie chcę komentować takich zachowań bo to tylko świadczy o człowieku

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 08:40   #4118
natj
Rozeznanie

Cytat:
strasznie szybko poszłoOpowiadam po kolei - najpierw mialam konsultacje z dermatologiem, bardzo miła pani, pytała się mnie o różne choroby, czy mam trądzik (po czym sama sobie odpowiedziała, ze nie), jakie biore leki, kedy ostatni raz się opalałam, czy chodze na solartium(tez mogła sobie sama odpowiedzieć, bo opalona to ja byłam w wakacje) i takie tam różne. No i później poszłam z ta pania, która robi depilację do gabinetu, usiadłam na tym takim łóżko-fotelu no i pani mi wytłumaczyła, ze może lekko boleć(bolało jak depilator, może mniej, na pewno mniej), drugi zabieg mam za 8 tygodni i powiedziala, ze mam ciemne włosy, więc trzy zabiegi wystarczą - jak dobrze byc brunetkąZapłaciłam 252 zl, bo konskutlacja dermatologiczna była w cenie. Kupiłam tez alantan i sie posmarowałam na noc, ale nic mi nie jest. Teraz w ciągu dwóch najbliższych tygodni te zniszczone przez laser włosy będą się same wysuwać i mam je przynajmniej 5 razy ogolić az w końcu ich nie będzie, bo się wysuną, w ciągu 4 tygodni mam miec w ogóle gładziutką skórę, bo te włosy, które teraz były w fazie wzrostu zostaly zniszczone i ich nie będzie a reszte będe miała w fazie uśpienia i jakiejs tam jeszcze fazie, w każdym razie ich nie będzieNo i w grudniu drugi zabieg, na który już sie umówiłam i w lutym pozbęde sie tematu
A moje wrażenia sa takie, że faktycznie mi te włosy nie rosną, bo jak mam od wczoraj ogolone to dalej mam gładko a normalnie po jednym dniu juz czułam, ze cos urosłoBędę Wam zdawać relacje na bieżąco
Pytałam tez o depilacje bikini i tak jak ja chcę kosztowałoby 700 zł (800 zł całkiem na łyso - oczywiście rabacik jakiś póki co studencki 20-30% tam mają) i w tej cenie jest pełna depilacja góra, dół i między pośladkami, więc wypas, ale ja na razie nie mam na to kasy, fakt, ze z rabatem kosztowaloby to 500 zł z hakiem(czyli 1500 zl za cała serię plus 750 zł za cała serie pach to by mnie tż chyba do kopalni do pracy wyslałi tak te pachy tak z dnia na dzien wymyśliłam i tez taki niezapowiedziany wydatek), ale mamy inne wydatki, dlatego z bikini sie wstrzymamAle fajnie wiedzieć, ze da sie wydepilowac wszystko i zostawic tylko to co sie chce

A co robiłaś?
Powiem Ci że ja mam bikini, po 3 zabiegach i nie jest idealnie gładkie. Laser usuwa 70% tych włosów co teraz widzisz, a jak sama teraz wiesz są 3 fazy. Niestety na idealnie gładko trzeba robić do 10 raza - nigdy przecież nie wiesz czy trafisz w fazę wzrotu czy uśpienia włosa.

Ja za bikini płaciłam 300 zł, za takie jak Ty chcesz jest 400zł, plus po 3 zabiegu 50% taniej. Dobrze mieszkać w mniejszym mieście
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 08:46   #4119
certina4
Wtajemniczenie

no i jeszcze przed wyjściem obiecane wczoraj zdjęcia. Z góry przepraszam za jakoś, ale robiłam słabszym aparatem bo drugi ma nienaładowaną baterię, no i trochę mi się spieszyło

i tak: zdjęcie 1 - podwiązka
2- album ślubny
3- ramka na zdjęcie ślubne

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-29, 09:00   #4120
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja do szczupłych nie należę, a przy 75cm pod biustem zasadniczo noszę 65tki, bo w 70 często czuję, że obwód mi podjeżdża na plecach, a z przodu zsuwa

Natomiast kwestia przejścia z rozmiaru 75B na 65F(potem FF i G) dało mi tyle, że biust się uniósł, poprawił się kształ i jędrność, co Tż również zauważył i bardzo docenił
No to fakt , biust sie poprawia, moj TŻ stwierdził nawet ze mi urosl Chociaz moze to wina tego ze troche przytylam hehe

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-10-29 o 09:02
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 09:07   #4121
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ojjj no już o tym rozmawiałyśmy kiedyś. Ale co tam, odświeżę Twą pamięć. Ja noszę soczewki od ponad 1,5 roku i jestem bardzo bardzo bardzo zadowolona. A Twój TŻ może należeć do osób które mają wrażliwsze oczy, które nie tolerują ciała obcego. Tak się zdarza, jesli miał prawidłowo dobrane soczewki a jednak oczy robiły się czerwone i wogóle czuł się niekomfortowo, tzn. że oczy ma wrazliwe
wlasnie pamietam, ze z kims o tym gadalam, ale nie pamietalam czy to z Toba

Cytat:
to zależy czego po niej oczekujesz- jeśli masz blizny i przebarwienia po trądziku to przynajmniej 5-6 zabiegów w odstępach co 2 tygodnie a jeśli chcesz sobie tylko odswieżyć cerę to wystarczy raz- nawet w dniu ślubu możesz sobie na nią pójść ja masz ochotę wyglądać super świeżo i kwitnąco z tym że strasznie drogo to u was!!!! tak jak ty mi znalazłaś ten gabinet kosmetyczny co za 80zł robią oxybrazję to u mnie 3 a nawet 4 zabiegi mogłabym zrobić za tą kasę co u was w krakowie kosztuje jeden najdroższy gabinet oferuje za 110zł taką przyjemność.. a może to jakaś wypasiona wersja tej oxybrazji np z dekoltem i szyją bo za samą twarz tyle kasy
mi wlasnie zalezaloby na takim odswiezeniu, wiec spoko aczkolwiek musze poszukac jakiegos salonu, gdzie tak bezczelnie nie zdzieraja

Cytat:
Potem pojechałam do sklepu Intimo na ul. Wysłouchów i mierzyłam staniczki bezramiączkowe (straplessy)
No i kupiłam biustonosz pod suknię
Panache Evie 70F w kolorze ivory (zdj1) i figi też ivory (z jasno różowym haftem, ale niestety zdjecie nie oddaje ich urody), ale innego producenta (na zdj2)
a jak tam obsluga w tym sklepie? pani uswiadomiona pomagajaca czy raczej daje to o co poprosisz i tyle?

Cytat:
własnie, duzo z was poznało swojego tz na studiach
ja mojego TZa poznalam na kolonii tzn. z widzenia znalismy sie juz w wieku 11-13 lat z wczesniejszych kolonii a dopiero jak mielismy 14-15 lat to jakos tak wpadlismy na siebie w autobusie i od slowa do slowa wyszlo, ze jedziemy na ta sama kolonie do Bulgarii za pare miesiecy TZ juz wtedy sie napalil i uknul sobie, ze bede jego potem juz w autokarze siedzielismy razem z nasza kolezanka na tylach i TZcik kombinowal jak mogl zeby niby przez przypadek spac glowka przy mojej glowce (na moim jasiu, bo on nie mial ). no i po tygodniu takich roznych podchodow zaproponowal, ze moze bysmy sprobowali ten tego pamietam to jak dzis (a to bylo ponad 8 lat temu), bo akurat tanczylismy (a raczej bujalismy sie przy jakiejs poscielowie ) na dyskotece w takim szalasiku przykrytym liscmi palmowymi na plazy nad Morzem Czarnym... pieknie bylo potem poszlismy sobie polezec na plazy i byla wymiajataca droga mleczna od tamtego momentu nie bylo mi dane ogladac tak pieknej drogi mlecznej (bo tam bylo ciemno jak w... dlatego super bylo widac)
no i jeszcze kolonia trwala 2 tygodnie, wiec troche jeszcze bylo nam dane postresowac kadre wychowawcza strachajaca sie, ze beda alimenty placic jak wpadniemy oj wesolo bylo
wiec chodzilismy ze soba cala 3 klase gimnazjum, cale liceum, juz niedlugo cale studia i teraz po studiach slub na studiach to po pierwszym semestrze sie zareczylismy, bo TZ byl w tym temacie niecierpliwy i nie chcial dluzej czekac
a do TZa mam 2,5 km czy tez 3 przystanki tramwajem

kolonijne milosci to fajna sprawa moje dzieci tez beda jezdzic na kolonie i obozy te kolonie, na ktore jezdzilismy to byly z zakladu pracy naszych rodzicow i znam jeszcze dwie pary, ktore sie na nich poznaly i sa juz po slubie (jedni pobrali sie w tym roku, a drudzy w zeszlym - ci juz nawet dziecko maja chyba miesieczne) my bedziemy nastepni na slubnym kobiercu

za to nasi znajomi, ktorzy tez biora slub w przyszlym roku rowniez jak niektore z Was poznali sie przez neta hehe Internet niczym biuro matrymonialne

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Powiem Ci że ja mam bikini, po 3 zabiegach i nie jest idealnie gładkie. Laser usuwa 70% tych włosów co teraz widzisz, a jak sama teraz wiesz są 3 fazy. Niestety na idealnie gładko trzeba robić do 10 raza - nigdy przecież nie wiesz czy trafisz w fazę wzrotu czy uśpienia włosa.
no wlasnie slyszalam sporo takich historii, ze zeby bylo idealnie gladko to trzeba sporo tych zabiegow, a i tak moze sie nie udac, dlatego jestem troche taka dosc sceptyczna co do tej depilacji no ale nic, poczekam na relacje jak Samoa bedzie po wiekszej ilosci zabiegow, wtedy pewnie wiecej bedzie wiadomo co do skutecznosci fajnie by bylo jakbys tez Ty czasem napisala co tam u Ciebie po tych zabiegach (bo podejrzewam, ze robisz nastepne tak?)

co do dobrze dobranych staniczkow to moj TZ tez zauwazyl roznice na plus oczywiscie

wczorajszy wieczorek bardzo udany aczkolwiek okazalo sie, ze siostra kolezanki wyprowadzajac sie zabrala korkociag do wina i byl problem wino zostalo otwarte widelcem

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-29 o 09:10
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 09:14   #4122
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę to co ty w końcu robisz tym laserem? okolice bikini czy pełną głęboką depilację bikini? zamotałam się już po tym poście pachy czekają w kolejce czy jak to kurczę jest

dzień dobry wszystkim
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 09:15   #4123
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

a to ciekawe, bo nie jestem wielką babą z potężną klata a dobrze się czuję w 70 i 75Teraz jak będe kupowac stanik to poszukam tego 60-65D i zobaczymy jak to wyjdzie w praniuMi sie nie ma co poprawiać w ksztalcie i jędrności, bo mam nieduze piersi i same w sobie mają ładny kształt i są jędrne a stanik sie musi po prostu do nich dopasowac a nie je kształtować

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
cześć

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

fajnie z tym domkiemA pokazywalaś projekt? Mi sie podobają drewniane domy, np. z bali A juz ponad wszystko uwielbiam goralskie domy, ale chyba głupio byloby postawic góralską chatkę pod Krakowem
A co do przyjaciólki tz to ona Cie nie oceniła - chyba nie mówiła jaką jestes osoba n apodstawie wygladu TWojej szczękiJesli mówiła to ja juz wątpie w ludzi. To, że Cie tam jakos nazwała to nie jest ocenianie, ale mneijsza z tym, nieładnie się zachowała. W kazdym razie wychodzi na to, ze jednak jest to u Ciebie powodem do kompleksów i pomyśl jak fajnie by bylo gdybys sie tego pozbyła na całe zycieJa nie miałam kompleksów z powodu moich krzywych ząbków, po prostu miałam świadomośc tego, że nie wyglądaja estetycznie i mi się nie podobają, nikt mnie nie szkalował za mój zgryz Chciałam sama dla siebie założyć aparat, wiele osób mi mowilo, ze nie mam az tak krzywych zębow i nie muszę, tylko jedna przyjaciółka mnie dopingowała i mówiła, ze super pomysł, bo reszta mi jęczała, ze nei musze i jak ja będę wygladac w aparacieA jedna koleżanka to nawet mówiła, ze mi w zimie usta przymarzną do metaluA tz mówił, że jak uważam, on i tak mnie będzie kochal i nie będzie się mnie wstydził jak bedę nosić aparatNo i mówił, zebym wreszcie załozyła, bo tak to mu będę cyklicznie jęczeć o aparacie(bo temat wracał mneij więcej co rok)

Cytat:
może i niepoważne ja też się z tego śmieję, ale co mam Jej zabronić? jeśli sprawia Jej to radość, a wiem że sprawia bo ona uwielbia kupować prezenty dla wszystkich,i nie tylko to dlaczego nie, nic się przecież tym ubrankom nie stanie, a w chwili obecnej większość i tak jest oddana TŻtowi siostrze bo ona ma malutkie dziecko, które na pewno tych ubranek nie zniszczy bo szybciutko rośnie, o czym już jakiś czas temu pisałam. Ona już taka ma że obdarowuje wszystkich, rodzina Tżta już od kilku lat dostaje od Niej prezenty jak przyjeżdza czy wysyła paczki, także nie widzę w tym nic niestosownego, poza tym przez to Jej zachowanie wiem że chciałaby miec wnuczkę/ wnuczka i wiem że jeśli dziecko przyjdzie wcześniej niż planujemy to będzie miało gotową wyprawkę i będzie oczekiwane przynajmniej przez Mamę, bo Tata wiernie twierdzi że żeby miec wnuka to On musi miec dużo czasu, którego teraz nie ma
pewne dlatego masz taką nadgorliwa ta mamę, ze nie mieszkacie razem. O te ubranka chodzi mi w tym kontekście, że może się okazać, że nie będziecie mogli miec dzieci a w szafie stos ubranek. Dlatego ja dopiero bede cokolwiek kupowac pod koniec ciąży, bo wczezsniej mimo, że byłabym w ciązy mogłabym np. poronić.

Cytat:
Fajna ta depilacja, kurcze ale ja się boję nawet depilatora ( tzn, nigdy z obawy przed bólem nie używałam ) więc bałabym się zdecydować, choć pozbycie się owłosienia ciała na stałe brzmi bardzo zachęcająco . Może za kilka lat jesli będzie mnie stać na taką depilację to sobie zprezentuję No mnie już zniżka studencka by nie objęła
ja mam depilaor, ale użylam go doslownie kilka razy w zyciu do łydek, nie umiem się tak sama katować Przy depilacji mozesz sie posmarowac maścia znieczulającą

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
A co robiłaś?

Ja za bikini płaciłam 300 zł, za takie jak Ty chcesz jest 400zł, plus po 3 zabiegu 50% taniej. Dobrze mieszkać w mniejszym mieście
robilam pachy. WIem, ze w trzech zabiegach niekoniecznie sie zamknie, realnie obstawiam 4, ta pani, która mi robila ta depilacje mówila, że klientkom po trzech zabiegach zostaje tak mało wlosków, że gola raz na dwa tygodnie i nie decydują sie na czwarty. Własnie czytałam o tym w necie, że nie da sie usunąć 100% tylko 90ileś% ze wzgledu na te fazy wzrostu. Zobacze jaki efekt będzie po 3 zabiegach, ale jestem dobrej mysli, ze n apewno będzie lepiej niz jestW sumie mam niedaleko do Twojego miastaJeszcze bikini nie robie, bo nie mam kasy, ale faktycznie cena zachęcająca.

Cytat:
no i jeszcze przed wyjściem obiecane wczoraj zdjęcia. Z góry przepraszam za jakoś, ale robiłam słabszym aparatem bo drugi ma nienaładowaną baterię, no i trochę mi się spieszyło

2- album ślubny
pomijając podwiązke, która wygląda jak podwiązka reszta nie w moim guście
Stary 2009-10-29, 09:16   #4124
Aaś
Zakorzenienie

Cześć wszystkim

Oooo...widzę opowieści z cyklu Pan poznał Panią

A mnie tż na początku nie lubił bo byłam przemądrzała (wg niego) i nie miła A o chodzenie mnie poprosił miesiąc temu! Bo się zorientowałam że nigdy mnie nie zapytał czy może ze mną chodzić To mi nawet kwiatka kupił!
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 09:21   #4125
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę to co ty w końcu robisz tym laserem? okolice bikini czy pełną głęboką depilację bikini? zamotałam się już po tym poście pachy czekają w kolejce czy jak to kurczę jest

dzień dobry wszystkim
pachy robię a bikini zrobię kiedyś jak będę miała kasę

A dziś 7 miesięcy i 3 tygodnie Inaczej 233 dni, czyli za lekko ponad miesiąc będę miała 1 z przodu

Idę skombinować jakieś śniadanko
Stary 2009-10-29, 09:23   #4126
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hello. No melduję się Wróciłam właśnie od okulistki, zamówi mi soczewki, hurrra
A na allegro nie wyjdzie Ci taniej? Ja zamawiam na allegro, bo okulistka sprzedaje po 120 zł za 4 sztuki kwartalne, a na all są po 50 zł za 6 sztuk Wczoraj zrobiłam zamówienie soczewek i płynów dla mnie, siostry i cioci i w ten sposób koszty przesyłki też się zmniejszyły

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
właśnie zadzwonili do mnie z tej pracy co byłam ostatnio na rozmowie na 6 rano i jutro idę

jutro tylko kilkugodzinne przeszkolenie a potem juz normlna praca

mam nadzieję, ze się nie zawiodę
Gratulacje!

Cytat:
Potem pojechałam do sklepu Intimo na ul. Wysłouchów i mierzyłam staniczki bezramiączkowe (straplessy)
No i kupiłam biustonosz pod suknię
Panache Evie 70F w kolorze ivory (zdj1) i figi też ivory (z jasno różowym haftem, ale niestety zdjecie nie oddaje ich urody), ale innego producenta (na zdj2)
A te bezramiączkowe podtrzymają taki duży biust? Pytam, bo mam według kalkulatorka 65 I (obecnie noszę 70 G, ale mi biust przemigrował i już mi te miseczki są za małe, a obwód się zrobił za luźny). Chciałabym mieć suknię ślubną bez ramiączek, ale się boję efektu "ciekawskiego cycucha" Wiem, że teoretycznie taki stanik powinien podtrzymać biust, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda

Cytat:
widze ze duzo z was nie poznało sie na studiach a tak pomyslałam własnie przez te duze odległosci

ja mojego tz miałam pod reka a poznalismy sie tez prze neta
Mój mieszkał niedaleko mnie przez kilka lat, ale jakoś się nigdy nie widzieliśmy, albo może nie zwracaliśmy na siebie uwagi i poznaliśmy się na imprezie w innej części miasta
No i na szczęście okazało się, że mieszkamy blisko siebie, bo TŻ mnie odprowadził do domu, bo i tak miał po drodze, a tak to by pewnie gapa nie wziął ode mnie nr tel

Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia Pokaż wiadomość
Witajcie...
Planowałam zakup sukni M.Sottero model "Antonella". Obdzwoniłam wiele salonów w Trójmieście, Warszawie, Wrocławiu i jeszcze kilka w innych miastach. Cena sukni wahała się od 4000 do 5000 zł. Udało mi się jednak zakupić tą właśnie wymarzoną sukienkę za 2300 na eBay Serdecznie polecam poszukującym pannom młodym taką formę zakupów, wytrwajcie w poszukiwaniach tej jedynej!

Cytat:

O tak... zdecydowanie kształt biustu się zmienia pod wpływem dobrego stanika. Ja teraz też uświadamiam wszystkich. Ostatnio ciocia prawie jak się dowiedziała, że zamiast 80E ma 75H

Cytat:

2- album ślubny
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 09:32   #4127
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
pachy robię a bikini zrobię kiedyś jak będę miała kasę

A dziś 7 miesięcy i 3 tygodnie Inaczej 233 dni, czyli za lekko ponad miesiąc będę miała 1 z przodu

Idę skombinować jakieś śniadanko
aaa pachy no to teraz już rozumiem
idę sobie zerknąć na twój suwaczek bo on mnie rajcuje
zaraz muszę spadać na uczelnię.. i tak dwa wykłady sobie odpuściłam żeby sobie pospać a tu nie dość ze do północy jakiś pianista za ścianą grał to jeszcze dziś z rana kontunuował swój koncert, do tego płaczące dzieci za scianą.. masakra.. jak ja się cieszę że się do domku wyprowadzam.. chociaż ze szwagrem piętro wyżej też może być ciekawie..
Stary 2009-10-29, 09:32   #4128
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a to ciekawe, bo nie jestem wielką babą z potężną klata a dobrze się czuję w 70 i 75Teraz jak będe kupowac stanik to poszukam tego 60-65D i zobaczymy jak to wyjdzie w praniuMi sie nie ma co poprawiać w ksztalcie i jędrności, bo mam nieduze piersi i same w sobie mają ładny kształt i są jędrne a stanik sie musi po prostu do nich dopasowac a nie je kształtować
to koniecznie sprobuj z mniejszym obwodem i wieksza miska, pozbieraj biust z plecow (haha ale to brzmi ) nawet jesli Ci sie wydaje, ze wcale go tam nie ma jestem przekonana, ze zobaczysz roznice no i takie dobrze dopasowane biustonosze sa wygodniejsze ja na razie lece na pomniejszonej dzieki zapieciu 70-ce , bo na razie kupowalam tylko w zwyklych sklepach, i juz czuje roznice nastepne kupie juz 65

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

A te bezramiączkowe podtrzymają taki duży biust? Pytam, bo mam według kalkulatorka 65 I (obecnie noszę 70 G, ale mi biust przemigrował i już mi te miseczki są za małe, a obwód się zrobił za luźny). Chciałabym mieć suknię ślubną bez ramiączek, ale się boję efektu "ciekawskiego cycucha" Wiem, że teoretycznie taki stanik powinien podtrzymać biust, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda
mi tez ostatnio wyszlo 65I i z powodzeniem bardotki trzymaja mi biust tylko to musi byc koniecznie bardotka naokolo ogumowana zeby nie zjezdzala i lepiej sie trzyma jak ta czesc... jakby to tu nazwac no nie miski tylko ten pasek naokolo z zapieciem... lepiej jak jest szeroki, bo wtedy sie lepiej trzyma i miski tez musza byc pozadnie ze soba polaczone, a nie cieniutkim paseczkiem materialu wtedy wszystko sie ladnie trzyma na swoim miejscu

ide poczytac troche madrych rzeczy na cwiczenia, bo nas co tydzien uszczesliwiaja testami z tych tekstow
Stary 2009-10-29, 09:40   #4129
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to koniecznie sprobuj z mniejszym obwodem i wieksza miska, pozbieraj biust z plecow (haha ale to brzmi ) nawet jesli Ci sie wydaje, ze wcale go tam nie ma jestem przekonana, ze zobaczysz roznice no i takie dobrze dopasowane biustonosze sa wygodniejsze ja na razie lece na pomniejszonej dzieki zapieciu 70-ce , bo na razie kupowalam tylko w zwyklych sklepach, i juz czuje roznice nastepne kupie juz 65
zgadzam się ja jak miałam 75A to myślałam że już mam najmniejszy biust na świecie i na pewno nic pod pachą nie znajdę a już na pewno nie na plecach gdzie miałam same żebra a tu proszę 70C się pięknie wypełniło i nawet na tych plecach coś znalazłam kurdę narobiłyście mi ochoty na nowy stanik a nie mam teraz wolnej kasy bo zbieram na serię oxybrazji..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 09:42   #4130
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez ostatnio wyszlo 65I i z powodzeniem bardotki trzymaja mi biust tylko to musi byc koniecznie bardotka naokolo ogumowana zeby nie zjezdzala i lepiej sie trzyma jak ta czesc... jakby to tu nazwac no nie miski tylko ten pasek naokolo z zapieciem... lepiej jak jest szeroki, bo wtedy sie lepiej trzyma i miski tez musza byc pozadnie ze soba polaczone, a nie cieniutkim paseczkiem materialu wtedy wszystko sie ladnie trzyma na swoim miejscu
No to jest nadzieja Bo już zaczynałam myśleć o tym, żeby sobie gorset uszyć. Tak sobie myślę, że dobrze by było, gdyby na górze miseczki był wszyty silikon, jak w pończochach samonośnych Lubię szaleć na parkiecie i nie chcę, żeby mi w czasie tańca coś wyskoczyło górą
Stary 2009-10-29, 09:48   #4131
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
aaa pachy no to teraz już rozumiem
idę sobie zerknąć na twój suwaczek bo on mnie rajcuje
zaraz muszę spadać na uczelnię.. i tak dwa wykłady sobie odpuściłam żeby sobie pospać a tu nie dość ze do północy jakiś pianista za ścianą grał to jeszcze dziś z rana kontunuował swój koncert, do tego płaczące dzieci za scianą.. masakra.. jak ja się cieszę że się do domku wyprowadzam.. chociaż ze szwagrem piętro wyżej też może być ciekawie..
hehe mnie też, bo juz tak mało zostałoNajfajniejsze jest to, ze juz w grudniu będzie tylko pól rokuAż mi sie wierzyc nie chce, ze to bedzie juz a tyle lat na to czekałamJa mam dziś tylko ćwiczenia, na które ie przeczytałam tekstów, bo nie miałam po drodze do biblioteki, więc dziś po ćwiczeniach je skseruję i po południu przeczytam i zrobie notatki, żebym do kolosa zaliczeniowego sobie tylko powtórzyła.

Cytat:
jestem pewna, że go tam nie maAle masz rację, poszukam przy pierwszej lepszej okazjiNie spodziewam się, że to co znajde na plecach to będa moje piersi, bo one sa z przodu i mają wyraźny kształt a nie sa jakies rozlane(na plecach bardziej spodziewam sie odkrycie pokładów tluszczyku), ale skoro tak zachwalacie to obiecuje poszukaćJUz teraz widze różnice jak kupiłam dwa fajne staniki, takie jakby bardziej zabudowane, bo tak jakos obejmują mi piersi fajnie i staniki z h&m, ktore uważalam, za super wygodne wcale takie nie sa w konfrontacji z tymi nowymi

Cytat:
ide poczytac troche madrych rzeczy na cwiczenia, bo nas co tydzien uszczesliwiaja testami z tych tekstow
no ja własnie nie przeczytalam na dziś, ale przeczytam po zajęciachWejściówek nie mamy, bo grupa wynegocjowała brak(a ja wole jak sa wejściówki,bo wtedy zawsze trafiam do biblioteki)
I jeszcze musze podbic legitymację a strasznie mi się nie chceCos czuję, ze zrobie to dopiero w poniedziałek.
Stary 2009-10-29, 09:57   #4132
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
pewne dlatego masz taką nadgorliwa ta mamę, ze nie mieszkacie razem. O te ubranka chodzi mi w tym kontekście, że może się okazać, że nie będziecie mogli miec dzieci a w szafie stos ubranek. Dlatego ja dopiero bede cokolwiek kupowac pod koniec ciąży, bo wczezsniej mimo, że byłabym w ciązy mogłabym np. poronić.

ja mam depilaor, ale użylam go doslownie kilka razy w zyciu do łydek, nie umiem się tak sama katować Przy depilacji mozesz sie posmarowac maścia znieczulającą
wiesz moja mama nie mieszka ze mną 3 rok, ale wcześniej też kupowała ubranka zanim wyjechała więc to raczej nie wynika z tego że nie mieszka ze mna

jak nie dla moich dzieci to będą dla dzieci mojego brata, bo przecież mama wszystkiego nie kupuje tylko dla mnie lub się odda po rodzinie, aczkolwiek ja jestem optymistką i nie przewiduję niemożności posiadania dzieci jeśli będziemy musieli się leczyć to będziemy. NIgdy nie zakładałam że mogę nie mieć dzieci czy czegokolwiek innego w życiu czego pragnę bo wtedy jakiekolwiek rzeczy które bym robiła nie miałyby najmniejszego sensu jeśli zakładałabym że nic z tego Rozumiem Twój punkt widzenia, ale ja jestem z tych pozytywnie nastawionych do życia, więc nie chcę zakładać że nie będę mogła mieć dzieci, czy że będąc w ciąży poronię Życie oczywiście pokaże jak będzie, ale po co się z góry nastawiać negatywnie

no więc może jeśli będę miała kiedyś taką możliwość to sobie zrobię tą depilację

ide już, okazało się że króliczka jeszcze musiałam wyczesać i trochę mi zeszło.

Miłego popołudnia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-29, 10:05   #4133
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
jestem pewna, że go tam nie maAle masz rację, poszukam przy pierwszej lepszej okazjiNie spodziewam się, że to co znajde na plecach to będa moje piersi, bo one sa z przodu i mają wyraźny kształt a nie sa jakies rozlane(na plecach bardziej spodziewam sie odkrycie pokładów tluszczyku), ale skoro tak zachwalacie to obiecuje poszukać
Mój TŻcik został przeze mnie uświadomiony w kwestii stanikowej i bardzo mnie prosił, żebym nikomu nie mówiła, że można sobie biust zebrać z pleców do przodu, bo mi nikt nie uwierzy i wyjdę na głupka
No ale prawda jest taka, że mi wałeczki spod pach przewędrowały do stanika

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 10:06   #4134
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz moja mama nie mieszka ze mną 3 rok, ale wcześniej też kupowała ubranka zanim wyjechała więc to raczej nie wynika z tego że nie mieszka ze mna

jak nie dla moich dzieci to będą dla dzieci mojego brata, bo przecież mama wszystkiego nie kupuje tylko dla mnie lub się odda po rodzinie, aczkolwiek ja jestem optymistką i nie przewiduję niemożności posiadania dzieci jeśli będziemy musieli się leczyć to będziemy. NIgdy nie zakładałam że mogę nie mieć dzieci czy czegokolwiek innego w życiu czego pragnę bo wtedy jakiekolwiek rzeczy które bym robiła nie miałyby najmniejszego sensu jeśli zakładałabym że nic z tego Rozumiem Twój punkt widzenia, ale ja jestem z tych pozytywnie nastawionych do życia, więc nie chcę zakładać że nie będę mogła mieć dzieci, czy że będąc w ciąży poronię Życie oczywiście pokaże jak będzie, ale po co się z góry nastawiać negatywnie

no więc może jeśli będę miała kiedyś taką możliwość to sobie zrobię tą depilację

ide już, okazało się że króliczka jeszcze musiałam wyczesać i trochę mi zeszło.

Miłego popołudnia
a to ja jestem z tych co sie ciesza jak juz cos jest pewne Też nie zakladam, ze nie będziemy mogli miec dzieci, czy tam, ze poronię, ale wśród moich znajomych i rodziny az trzy osoby poroniły, jedni znajomi az rok starali sie o dziecko, wiec życie nie jest tak kolorowe jakby się chciałoPóki co jestem dobrej myśli, bo regularnie chodze do gina i jestem okazem zdrowia(chociaż okazy zdrowia tez miewaja problemy z zajściem w ciążę)

Ale mi się nie chce iśc do szkołyI to tylko na jedne ćwiczeniaAle wole sobie zostawic nieobecność na jakiś zimowy wyjazd z tż albo po prostu jego wolny dzień
Stary 2009-10-29, 10:33   #4135
justytutka
Raczkowanie

cześć dziewczyny
chwilowo mam nową wenę na ślub, marzy mi się taka prosta sukienka jak ta w załączniku i wianek.. oraz uroczystość w obrządku pogańskim. wiem, że nie jest to zbyt popularne ale to w końcu wątek o wszystkich ślubach a nie tylko w konkretnej wierze.. mój wymarzony ślub miałby się odbyć na łonie natury, gdzie przysięgalibyśmy sobie miłość w obecności boga i żywiołów a później wymienilibyśmy się obrączkami. później oczywiście tańce i ognisko jednak wówczas musielibyśmy przesunąć termin ślubu na 21 czerwca (data przesilenia letniego). co o tym sądzicie?

Edytowane przez justytutka
Czas edycji: 2009-10-29 o 10:40
justytutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 10:44   #4136
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no ja własnie nie przeczytalam na dziś, ale przeczytam po zajęciachWejściówek nie mamy, bo grupa wynegocjowała brak(a ja wole jak sa wejściówki,bo wtedy zawsze trafiam do biblioteki)
I jeszcze musze podbic legitymację a strasznie mi się nie chceCos czuję, ze zrobie to dopiero w poniedziałek.
tez wole jak sa wejsciowki, bo jednak jest to motywujace do czytania... jak ich nie ma to zazwyczaj wszystko na sesje zostaje a do tego to taki przedmiot, w ktorym jak sie nie bedzie na biezaco to mozna sie zgubic i zawalic rok, wiec bede grzecznie wszystko czytac
zostal mi jeszcze jeden z trzech tekstow... po angielsku interesujaco czytac po angielsku cos co ciezko nawet po polsku zrozumiec no ale naucze sie nowych slowek
ja dzis jade podbic legitke, bo korzystam z komunikacji miejskiej, a wredne kanary pewnie zaraz po 31. pazdziernika oprocz biletow beda tez sprawdzac legitymacje no ale to tak przy okazji wizyty w bibliotece... bo tak podbic sama legitke to by mi sie nie chcialo tam fatygowac mam nadzieje, ze nie bedzie kolejek, bo caly pazdziernik glownie to mnie powstrzymywalo od zalatwienia tego wczesniej za to ta UJtowa to nie wiem czy kiedykolwiek podbije, bo akurat mam zajecia jak sekretariat jest nieczynny

Cytat:
Napisane przez justytutka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
chwilowo mam nową wenę na ślub, marzy mi się taka prosta sukienka jak ta w załączniku i wianek.. oraz uroczystość w obrządku pogańskim. wiem, że nie jest to zbyt popularne ale to w końcu wątek o wszystkich ślubach a nie tylko w konkretnej wierze.. mój wymarzony ślub miałby się odbyć na łonie natury, gdzie przysięgalibyśmy sobie miłość w obecności boga i żywiołów a później wymienilibyśmy się obrączkami. później oczywiście tańce i ognisko jednak wówczas musielibyśmy przesunąć termin ślubu na 21 czerwca (data przesilenia letniego). co o tym sądzicie?

oooo brzmi ciekawie ale ten slub bedzie mial jakas moc prawna czy to tylko ot tak? kto Wam go udzieli? i co na to Twoja i TZa rodzina - zechca wziac w czyms takim udzial?
Stary 2009-10-29, 10:49   #4137
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny
ja nie mogę!!! Super pomysł Tak mi sie kojarzy z ksiązkami fantasy, których jestem fankąI z Balladami i romansamiZrób to i na jlepiej jeszcze mnie zaprośPoważnie pomysł wspaniałyJestem zaNawet wczoraj mówiłam tz, ze chciałabym zyć w takim świecie fantasy Ale Ci zazdroszczę, bo ja nie mam odwagi na cos takiegoAle może by taką imprezke zrobić w ramach nocy świętojańskiej

Dobra, uciekam na uczelnię, przyenajmniej się bardzo ładnie pomalowałam nowymi cieniami to sie dziewczyny będa zachwycac i na pewno powiedzą, ze ładnie, ale trochę krzywo i jak dojdę do wprawy to bedzie lux

ta spisoenka mi ostatnio chodzi po glowie http://www.youtube.com/user/blackeye...end=1&ob=4#p/a
strasznie miło mi sie przy niej auto prowadziI szybko
Stary 2009-10-29, 10:52   #4138
chilanes
Zakorzenienie

A ja będę musiała zakupić okularki do tv, prowadzenia samochodu i komputera ehhh a mówiłam głupeij lekarce pół roku temu, ze coś ejst nie tak, to mnie olała, a dziś mi wypisała receptę na okulary
My z Tż też się poznaliśmy przez internet Zaintrygował mnie i napisalam do Niego maila i tak się zaczęło Po miesiącu byliśmy parą
Biustonosz w odpowiednim rozmiarze robi z biustem cuda ja znó msuzę kupić nowy, bo luźniej mi się pod biustem zrobiło

certina4 to już Twoja ślubna podwiążka i reszta też wasza ślubna? Ramka na fotkę bombowa!

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-29 o 10:53
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 11:01   #4139
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny
Bardzo ciekawy pomysł Kompletnie nie w moim stylu, ale jeśli Was coś takiego kręci, to czemu nie Chociaż ja bym się martwiła jak taką zabawę na świeżym powietrzu zniosą babcie/ciocie itd. No i czy pogoda dopisze
Tak czy siak trzymam kciuki, żeby udało Ci się zrealizować swoje marzenie
Stary 2009-10-29, 11:48   #4140
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

hajduczkawojtusia - u mnie w miescie ta suknia kosztuje 1600

Chciałam powiedziec ze dalej do mnie nie zadzwonili z tej firmy a dzis zarejestrowalam sie w posredniaku wiec bede wlascicielka polrocznego zasilku w kwocie 430zl
a tak z innej beczki
mam nowy zespol ale chce 5tys... ale graja bez przerw bo na przerwach dla zespolu gra wodzirej maja pelno swietnych zabaw no i ten spiew... wyrazicie opinie?
http://www.tomskiband.pl/index2.php

a to jakis scenariusz wesela
http://www.tomskiband.pl/scenariusz_wesela.html

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html

Edytowane przez szyszynka
Czas edycji: 2009-10-29 o 11:50
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości