Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-26, 14:31   #3871
malinka118
Rozeznanie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

No właśnie nie wiem co robić. Boję się, żeby to nie był kolejny grat. Z drugiej strony narzekałam mężusiowi, że się nie interesuje zakupami dla malutkiej. Był strasznie podniecony jak dzwonił i mówił o tej huśtawce.
Trzymam kciuki za wyniki badań.

Kamyku
też mam z żyłami tak jak Ty. W prawej ręce jedna, ale ma już zrosty i teraz jedna dyżurna w lewej ręce.
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 14:33   #3872
Kancia
Zakorzenienie

Patka u nas takie cyrki robi UPS i Opek tez ostatnio do mnie dzownił koleś, czy odbiore przesyłke dla sasiada spod 4
a jeszcze wczesniej kurier z Opek zostawił przyklejone do głownych drzwi budynku swoiste avizo ze nie dostarczył przesyłki pod nr 3
przeciez to jest nie do pomyslenia

Gls akurat u nas fajnie działają, zawsze zanim przyjada to dzwonią i się pytaja kiedy moga przyjechac. Wnoszą przesyłki na górę
Stary 2009-11-26, 14:36   #3873
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Mi się taka sytuacja zdarzyła pierwszy raz... Z tym przyklejonym awizo to też niezłe... Jakby nie mógł normalnie wrzucić w skrzynkę...

A dziewczyny mam do was pytanie, ile czasu powinny się gotować gołąbki? Były takie surowe całkiem, dołożyłam sosu i ile mają się gotować aby były zjadliwe?

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 14:45   #3874
zebra666
Zakorzenienie

Kancia duży brzusio

Patka też bym nie odebrała cudzej przesyłki chyba, że kogoś kogo dobrze znam w drodze wyjątku- sąsiadom np. najbliższym.

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 14:56   #3875
pola25
Zakorzenienie

Kancia bardzo duży brzusio!

Mamaidy gratuluję.ja biorę ascofer i mam 11,1

Gooha bardzo dobrze zrobiłaś

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Ja dzisiaj znowu dużo leżę, słucham płytki dla bobaska-takiej relaksującej i powiem Wam,że działa

mi narazie odpukać nic nie puchnie oby tak dalej.ciśnienie też ok choć jak osttanio byłam u gina to była dziewczyna w 32tyg i jej ciśnienie podskoczyło ostatnimi dniami i chyba będzie mieć cesarkę.

zapomniałam Wam napisać,że gin nie wziął za zwolnienie!dziwne...
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 15:00   #3876
Kancia
Zakorzenienie

pola może czyta wizaz
Stary 2009-11-26, 15:03   #3877
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
pola może czyta wizaz
może ...ale byłam w szoku, no ale 50zl w kieszeni jakby nie bylo. i w ogole bylam jakas z niego zadowolona na tej wizycie. nie straszyl mnie z szyjka, tak na luzie jakos.
Stary 2009-11-26, 15:04   #3878
pysiamn
Zakorzenienie

Zjadłam pyszną zupkę pomidorową

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na badaniach...
Panie się dwie wkłuwały, bo za pierwszym razem im się nie udało...
Pierwsza taka wpadka, ale mnie tak strasznie bolało, za każdym razem bardziej... Bo u mnie widać tylko jedną żyłę i chyba zrosty się porobiły... Nieźle się nagłowiły, żeby odszukać inną...
eeeee u mnie z tymi zyłami też jest problem

Cytat:
Idę zaraz do lumpka, bo dzisiaj jest przecena wyceny o 50%
Udanego polowania

Cytat:
Czekamy na fotki
Kilka już zrobiłam...część poszła do prania i sięsuszy...musze zmniejszyć fotki

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za komplementy Wy to potraficie dowartościować.
Kancia śliczny brzusio
Mam pytanko. Kolega od tż z pracy ma do sprzedania coś takiego http://www.allegro.pl/item821444512_...18_kg_dhl.html
za 250 zł. Co o tym sądzicie. Jest używana w stanie idealnym?
Ja mam mieszane uczucia. Pomóżcie.
fajne...ale ja nie miałam ...więc nie wiem co doradzić

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
A dziewczyny mam do was pytanie, ile czasu powinny się gotować gołąbki? Były takie surowe całkiem, dołożyłam sosu i ile mają się gotować aby były zjadliwe?
Patka golabki

Uwielbiam muszę zrobić bo mi smaka narobiłaś
Wszystko zależy od kapusty...
musisz przewacac i sprawdzać kapustkę...farsz na pewno będzie dobry

idę bo Kuba ma histerię

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 15:08   #3879
brzoskwinia82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość

hehe może czyta wizaż i trafił na nasz wątek

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 15:08   #3880
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz wróciłam, z dzidzią wszystko ok wazy 1100 g, wisi łepkiem w dół Wszystkie pomiary idealne brzuszek tak jak w OM 28 tc kośc udowa, głowka wydają się byc większe deko bo na 29 tc Posłuchalismy serduszka, ładnie stukało. Moja szyjka ma 4, 07 cm lekarz mówi, ze dłuuuuga. Maluch sobie słodko spał podczas badania.
Nastepna wizyta 30.12
to cudownie i jaki brzusio masz wielki

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Filka tylko nie ariston: w grudniu minęłoby dwa lata jak kupiliśmy pralko-suszarkę z Aristona właśnie i to największy niewypał jaki mogliśmy sobie zafundować po 2 miesiącach spalił się cały moduł od...wilgoci czujecie to? no nie wiem, ale ja nie umiem zrobić prania na sucho bez wody a włazience tak to łazience, służy mniędzy innymi do kąpieli również z użyciem wody i wilgoci jakiejś mega nie ma bo jest wentylator od wilgoci, wyciąg taki i okno więc jest wietrzone przeciez...3 miesiące bylismy bez pralki bo serwis nie mógł modułu ściągnąć a jak już się udało to okazało się, że miał wadę fabryczną i był do po pół roku strzelił bęben w środku pękł na spawie i pralka wszystko darła, zrobiła się normalna japa to w ramach gwarancji zaspawli nam to...kawałkiem blachy oczywiście wszystko w serwisie po tej naprawie opcja suszarki oczywiście przestałą istnieć bo bęben został zmasakrowany i przewody jakieś tam od powietrza zostały pozamykane ponadto tak naładowane elektroniką, że szok, pralka wariowała, nie pobierała wody i płukania robiła na sucho, albo pobierała ciągle i wypluwała i jeden cykl prania trwał np dwa dni bo się potrafiła zawiesić a nie pozwoliła otworzyć drzwiczek żeby wyjąć pranie bo cykl w toku więc prało się ile wlezie sama zmieniała sobie programy, włączała opóźnienie, zmieniała prędkość wirowania albo temp. KOSZMAR!!! I ciągle pojawiały się jakieś błędy kodowe o których w serwisie pojęcia nie mieli co to w ogóle znaczy za pralkę zapłaciliśmy prawie 5 tyś i dwa tygodnie temu wyjechała na złom po kolejnej akcji prania na sucho przez cały dzień. Tak więc Filka nie chcesz kłopotu to nie kupuj ARISTONA

A tak poza tym znowu znalazłam galaretkę na bieliźnie, znowu rano, po nocy ze znowu lekko twardniejącym brzuszkiem i kłuciem najpierw koło pępka a później tam na dole, tak głeboko jak gin wkłada palce, żeby do szyjki sięgnąć nie wiem co myśleć, ale czekam cierpliwie do środy, zobaczymy co powie mi gin

Miłego dnia dziewczyny
o mamuś 5 tyś z a pralkę a tu taki szit

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za komplementy Wy to potraficie dowartościować.
Kancia śliczny brzusio
Mam pytanko. Kolega od tż z pracy ma do sprzedania coś takiego http://www.allegro.pl/item821444512_...18_kg_dhl.html
za 250 zł. Co o tym sądzicie. Jest używana w stanie idealnym?
Ja mam mieszane uczucia. Pomóżcie.

niegłupie to , ma sporo funkcji, jak macie kasę to szalej

Cytat:
My pralkę i lodówkę mamy Samsunga i jestem bardzo zadowolona

Ale się przed chwilą wkurzyłam. Tzn nie wkurzyłam, ale podniosło mi się ciśnienie... Ktoś dzwoni domofonem, podchodzę a tam gościu mówi że ma przesyłkę do sąsiadów pod 4 (my mieszkamy pod 7 dwa piętra wyżej) i czy ja mogę ją odebrać bo ich nie ma w domu.... Nie wiem jak Wy, ale mi takie coś się nie podoba i nie chciałabym aby ktoś odbierał moje przesyłki, więc powiedziałam nie. Nawet nie wiem kto mieszka pod 4 a w ogóle co to za spychologia? Bo nie chce im się przyjechać drugi raz? Nie zapytałam się od razu z jakiej jest firmy bo bym zapamiętała, żeby przez nią nie zamawiać jak tak chetnie oddają paczki sąsiadom, ale wyjrzałam przez okno i okazało się, że to GLS - nie wiem dokładnie co to za firma, ale jak przesyłek przez nią nie zamówię.

Apropos takiego odbierania czy wpuszczania to właśnie do nas wczoraj dzwonił domofonem jakiś gościu że nie może się dodzwonić do sąsiadów obok nas i czy mu drzwi nie otworzymy do bloku..
TŻ powiedział prosto z mostu że nie, bo wiadomo kto to? a poza tym skoro sąsiedzi nie odbierali to pewnie ich w domu nie było więc po co ten ktoś chciał włazić?

Cytat:
no i bardzo dobrze...
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 15:11   #3881
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
No to ma plusa

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Patka golabki

Uwielbiam muszę zrobić bo mi smaka narobiłaś
Wszystko zależy od kapusty...
musisz przewacac i sprawdzać kapustkę...farsz na pewno będzie dobry

idę bo Kuba ma histerię
za mną tez właśnie ostatnio chodziły a że miałam zamrożone więc...
Gotują się już średnio ok godzinki, więc chyba styknie, nie? Bo kapusty ogólnie dużo to tam nie było.
Ale jaki zapach się rozchodzi po domku... mniam, chyba zaraz wciągnę chociaż jednego

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-26, 15:12   #3882
Kancia
Zakorzenienie

Patka ja płaty kapuchy wczesniej blanszuje i w zasadzie jest dośc miękka. Pozniej gotuje mniej więcej około godziny, czasem dłuzej jak widze, ze jeszcze twardawe. Chociaz niedawno trafiłam na taka kapuche, ze po 40 mi była juz dobra
ja lubie jak kapucha się prawie rozpływa

a jaki farsz robicie pochwalcie sie

apropos zapachów własnie od 2 h piekę łopatkę w piekarniku ale juz mi zapach wychodzi bokiem

Edytowane przez Kancia
Czas edycji: 2009-11-26 o 15:16
Kancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 15:23   #3883
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Patka ja płaty kapuchy wczesniej blanszuje i w zasadzie jest dośc miękka. Pozniej gotuje mniej więcej około godziny, czasem dłuzej jak widze, ze jeszcze twardawe. Chociaz niedawno trafiłam na taka kapuche, ze po 40 mi była juz dobra
ja lubie jak kapucha się prawie rozpływa

a jaki farsz robicie pochwalcie sie

apropos zapachów własnie od 2 h piekę łopatkę w piekarniku ale juz mi zapach wychodzi bokiem
W sumie robiło się godzinę i 10 minut, a teraz wyłączyłam prąd i jeszcze siedzi na ciepłej grzałce więc powinno styknąć.
Ja mam gołąbki od teściowej Sama jeszcze nigdy nie robiłam
Dobra, mam już gołąbka na talerzu Chwilę ostygnie i będę wsuwać

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-26, 15:24   #3884
patinka_
Zakorzenienie

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/l...ezanki,1402556

http://polskalokalna.pl/news/ciezki-...-ah1n1,1402452
Stary 2009-11-26, 15:33   #3885
Kancia
Zakorzenienie

co do pierwszego linka to laski przekombinowały mogły doprowadzic legalnie do adopcji ze wskazaniem a tak poległy. Nie sądze by miały cos złego na myśli. Z dwojga złego gorsze wywalenie dziecka w reklamówce na śmietnik
Stary 2009-11-26, 15:44   #3886
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
ja juz wróciłam, z dzidzią wszystko ok wazy 1100 g, wisi łepkiem w dół Wszystkie pomiary idealne brzuszek tak jak w OM 28 tc kośc udowa, głowka wydają się byc większe deko bo na 29 tc Posłuchalismy serduszka, ładnie stukało. Moja szyjka ma 4, 07 cm lekarz mówi, ze dłuuuuga. Maluch sobie słodko spał podczas badania.
Nastepna wizyta 30.12
śliczny duży brzusio
szyjka grzeczna
kurcze ...moja mała jeszcze nie dołem a ukosem siedzi mam nadzieję że się przekręci
Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
Ola się na mnie obraziła... hihi i sobie poszła zła bo powiedziałam jej że nie mam czasu na czytanie bajki .... ...oj niedobra ze mnie ciocia
ciocia ma prawo nie mieć czasu
babcia niech jej poczyta
Cytat:
Napisane przez mamaidy Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to cieszę się, bo wczoraj była pani pobrać krew na różne badania, w tym na morfologię i po tym żelazie nowym (feroplex) co lekarz zalecił, hemoglobina wzrosła w ciągu miesiąca z 11 na 12,3

......................... .......................
mama mnie odwiedziła , pomyła mi podłogi
wypiliśmy kawę i poszłyśmy na podwórko przewietrzyć się
a teraz wcinam krówki

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 15:52   #3887
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Wróciłam z lumpka...
Ale nie mam siły focić...
Chyba się położę, a mężuś niech sam robi obiad...
Stary 2009-11-26, 16:03   #3888
agusiamatyldka
Raczkowanie

witam Mamusie
celka2000
100zl to troche rzeczywiscie duzo, zalezy tez wjkaim miescie, moja mama placi 60zl ale ja jestem z malej miejscowosci a np na mycie okien czy prasowanie calej sterty umawia sie ekstra na jakis dzien
malinka sliczne zdjatka

zdaje relacje z mojej wczorajszej wizyty u gina, wszytsko super tylko cisnienie troszke za duze(mysle ze to jednorazowy incydent) no i stw ze mam krucha szyjke ale mocno trzyma
agusiamatyldka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 16:25   #3889
Malga19
BAN stały

Cytat:
Mój chłop też czasami mówi - choć teraz już nie, na początku ciąży, że pewnie jak pojawi się dziecko to on całkowicie pójdzie w odstawkę a ja będę tylko przy dziecku... Oczywiście - nie wiem co wtedy będzie, nie chciałabym, żeby tak było i będę robić wszystko aby nie było tak ..
Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
no to super , nie ma to jak zgoda w związku

rozumiem naszych chłopaków , widzę jak mój patrzy jak non stop gadam do Małej i głaszczę po brzusiu
staram się nie zaniedbywać męża , też go przytulam ( razem sie przytulamy) ale dociera do niego że miał mnie tylko dla siebie ... teraz będziemy mieli córeczkę i jak czytam w każdej gazecie o kryzysie w związku po porodzie to modlę sie zeby nas to omineło
ja tez go rozumiem.....bo to normalne.....I ja tez jak sie Magdalenka urodzi tez bede mu poswiecac duzzo czasu....

Cytat:
Napisane przez soraya1 Pokaż wiadomość
girls, co myslicie o tym, zeby zaczekac z kupnem wozka do stycznia ? - mam termin na 21 stycznia - i slyszalam, ze w styczniu wszystkie modele z 2009 roku beda przecenione... myslicie, ze rzeczywiscie tak bedzie i warto czekac do ostatniej chwili?

Kurde - leci mi od rana krew z nosa - prawie ciurkiem
Ja tez chyba dopero w styczniu kupie wozek bo tak naprawde przynajmniej przez 2tyg bede w domku siedziec z mala....wiec wozek nie bedzie mi potrzebny

pysiamn-wspoczuje przezyc wazne ze z mala oki i imie tez oki hehe pasuje do Jakuba

Hejka dziewczyny

u nas piekna pogoda wmaire cieplo wiec sie fajnie dzis chodizlo po parku juz doczekac sie nie moge zeby jezdzic z mala wozkiem....
ehehe

a tak oglnie to dobrze sie czuje miewam..oby do stycznia....

z TZ coraz lepszy
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 16:32   #3890
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamatyldka Pokaż wiadomość
zdaje relacje z mojej wczorajszej wizyty u gina, wszytsko super tylko cisnienie troszke za duze(mysle ze to jednorazowy incydent) no i stw ze mam krucha szyjke ale mocno trzyma
to dobrze

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość

z TZ coraz lepszy
i tak powinno być
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 16:33   #3891
celka2000
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny
Przepraszam, ze sie nie odwolam do Waszych postow, ale synek mi nie daje spokoju. Ale dziekuje bardzo, ze piszecie
Tesciowa - zajmie sie czasem synkiem, ale wowczas to nic nie zrobi, nawet mu obiadu nie ugotuje, bo twierdzi, ze przy tak szybkim dziecku to nie ma czasu (i jest w tym troche racji). A moja mama jak juz przyjedzie, to nie dosc, ze porobi mi zapasow do zamrazarki na 2 tygodnie, ugotuje codziennie cos, to jeszcze z nim na spacer i zakupy wyjdzie.
Tesciowa ma chore nogi, wiec maz twierdzi, ze nawet nie powinna sie zajmowac mlodym ( a juz na pewno nic nie robic u nas w mieszkaniu), tylko oczywiscie moja mama...
Postaram sie juz nie narzekac, bo jest mi az przykro jak pozniej to sama czytam.

Zdziwilo mnie, ze tyle osob korzysta z pomocy kogos innego (rowniez tej platnej...). Moze sama dam jakies ogloszenie i znajde kogos na sensownych warunkach
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 16:41   #3892
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny

u nas piekna pogoda wmaire cieplo wiec sie fajnie dzis chodizlo po parku juz doczekac sie nie moge zeby jezdzic z mala wozkiem....
ehehe

z TZ coraz lepszy
byle do stycznia
Cytat:
Napisane przez agusiamatyldka Pokaż wiadomość
to fajnie

Celka

moja Mała tak się rozpycha że aż ciężko mi się oddycha

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 17:21   #3893
pola25
Zakorzenienie

ja juz po korkach. zjadlam buleczke z makrela.mam lenia, nie chce mi sie gotowac,poczekam na TŻ aż coś ugotuję.jakoś dzisiaj się za nim bardzo stęskniłam.
macie takie kłucia w środku w pochwie?
Stary 2009-11-26, 17:22   #3894
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Wlasnie zjadlam obiadek, ale cos mi niedobrze. W ogole dzis caly dzien tak dziwnie sie czuje, glowa mnie boli, raz mi zimno raz goraco. Zeby tylko jakies chorobsko sie nie przyplatalo

No moj mezus to wieeeeelki romantyk, czesto mi robi takie niespodzianki, kwiatuszki, albo nawet jak wstaje rano, to odnajduje gdzies karteczke z serduszkiem, czy napisem kocham cie A co do sprzatania i innych domowych czynnosci to tez nie musze go namawiac, sam sie rwie do pomocy Istny skarb w domu

Kancia super brzusio!!!

My mamy Miele pralke i zmywarke, sa super Lodowke chcemy kupic elektroluxa, dzis pisalam do firmy czy wiedza juz w cos tej sprawie, czy producent do nich juz ten model wyslal, bo zalezy mi na dostawie do 8 grudnia, bo wtedy bedziemy w Polsce. A tu babka mi pisze, ze producent tez nie ma jej u siebie i nie wiedza kiedy bedzie dostawa. Mowie Wam juz nie mam sily do tych lodowek Malo jaka nam pasuje w to miejsce, gdzie teraz jest stara lodowka, a i tak juz zrezygnowalismy z takiej do zabudowy, bo juz takich nie ma. Niestety nie mamy gdzie indziej wstawic lodowki Juz tyle sie naszukalismy, ze.....
Stary 2009-11-26, 17:23   #3895
majkela12
Zadomowienie

witam i o zdrówko pytam
Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
Z wieści od lekarza- z dzidizusiem wszystko dobrze. Niewiele się dowiedziałam bo usg dopiero za 3 tyg.

A co do teściów nie wiem co Ci poradzić, pozostaje tylko rozmowa z nimi albo najpierw z tżtem.

soraya1 czekamy na relację.
aldii żebyś szybciutko do domku wróciła
celka2000 nie wiem co Ci poradzić- ręce mi opadły. Jedna babcia to może zasuwać, ad ruga to już nie chora czy nie chora, to co zdrową trzeba wymęczyć oj ja bym z tżtem porządnie pogadała Nie chce robić- to niech płaci
ula kieca jak ta lala aż wstyd się przyznać ale ja tonami wcinam milanowskie krówki
eudaimonia ja akurat kwas jadłam tylko do 3mies i nie biorę w ogóle żadnych witamin. Lekarz powiedział, że nie trzeba
malinka118 ładna mamusia i jaki przystojniak fajna huśtawka.
Madziulka83 mam nadzieję, że główka już nie boli. Ale masz romantyka, pozazdrościć
Kancia i śliczny brzuszek
agusiamatyldka
-------------------------
Jak ja kocham wracać do domku. Dzisiaj cały dzień na nogach i strasznie mi spuchły- teraz trzymam balony wysoko ale bolą.
Dzisiaj pan ustąpił mi miejsce w autobusie- brawo dla tego pana
Teraz zasłużony odpoczynek a później na zakupy-ale spożywcze
A i już mam weekend
Stary 2009-11-26, 17:29   #3896
pola25
Zakorzenienie

Madziulka uważaj, aby Cię choróbsko nie wzięło.

Majkela brawo dla Pana w autobusie. A dla nóżek może jakiś masażyk...
Stary 2009-11-26, 17:30   #3897
Kancia
Zakorzenienie

majkela oo jakis dzien zyczliwosci bo mnie pani w tramwaju tez zawołała na wolne miejsce
Stary 2009-11-26, 17:37   #3898
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

No prosze!!! Jaki dzis dzien dobroci, ustepowanie miejsc ciezarnym

A glowka niestety boli dalej i mam zgage jak ch.......

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

A swoja droga, to juz jestem ciekawa jak to bedzie w urzedzie, czy ktos przepusci... Teraz jak pojedziemy do Polski to chce zlozyc o wymiane dokumentow, paszport i dowod.
Stary 2009-11-26, 17:39   #3899
aldii
Zakorzenienie

Brzoskwinia mi tez dzis przyszla probka z Pampersa - 2 x newborn
Mamaidy,Kancia,Majkela dziekuje
Kancia za wizyte.No i wreszcie cos widac tego Twojego brzuszka, bo ostatnio na tych fotkach ze spaceru, to jak bys w ciazy nie byla
Gooha i dobrze, ze sobie poszla
PatkaM a ja jestem bardzo szczesliwa jak sasiadka obierze moje paczki, gdy nie mam mnie w domu.Nigdy nie chce mi sie pozniej wydzwaniac do kuriera i kombinowac termin, kiedy moglby mi to znow przywiezc, albo co gorsza sama musze jechac to odebrac w siedzibie
Malinka moze warto by bylo umowic sie i obejrzec najpierw ta hustawke.Tez mam hustawke z FP
Agusiamatyldka
Celka powiedzialabym TZ ze skoro jego mama nie moze, to twoja tez nie i musicie sobie poradzic we 2 !! Czesto studentki sprzataja domy i biora naprawde bardzo malo - chyba 25zl

Dziekuje Wam kochane za kciuki - pomogly Wypuscili mnie do domku, ale wypis bede miala dopiero we wtorek Dowiedzialam sie tylko tyle, ze posiew wyszedl ujemny
Stary 2009-11-26, 17:41   #3900
pola25
Zakorzenienie

Aldii fajnie, że Cię wypuścili.

A pytałaś się może o ćwiczenia mięsni kegla?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości