|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz świeci dla nas i trzeba korzystac i doceniać każdą chwilę
|
|
|
#2012 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czesc Kobietki. Ja dzisiaj umieram. Wczoraj zachciało mi się kebaba i frytek i mój kochany tż mi kupił i chyba coś mi nie siadł. Cała noc ze zwrotami i zgagą. Już do końca ciąży nie zjem nic niezdrowego: zero pizzy, frytek, chipsów itp.Cytat:
Cytat:
Patka cudne zdjęcia. Idę spróbować się przespać. Nie mam siły więcej cytować. Życzę miłego dnia.
- 7,7 kg Edytowane przez malinka118 Czas edycji: 2009-12-16 o 10:17 |
|||
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ja cały czas czekam na śnieg,,,
|
#2014 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wyniki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oby tak dalej, zmywarki nie mam ale firmę Bosh jak najbardziej polecam, mam piekarnik i sprawuje się bardzo dobrze, poza tym zawsze słyszałam dobre opinie, nigdy narzekania.Cytat:
za wizytę ![]() Cytat:
![]() Zepsuł mi się znowu zasilacz od laptopa no i muszę siedzieć na stacjonarnym kompie, a nie lubię go , ale mam nadzieję że tż dzisiaj mi naprawi ![]() Wczoraj byłam na SR, było o kąpieli, nawet fajnie, ale myślałam że będzie jeszcze wycieczka po oddziale, niestety nie było...ale może następnym razem po SR upiekłam pyszne maślane bułeczki i tż pożarł prawie połowę na raz a potem mówi że się odchudza
|
||||||
|
|
|
#2015 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie leży... i zapowiadają dalej opady
|
|
|
|
#2016 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a ja zaraz biegnę na ktg ale pewnie i usg i badanie ginekologiczne mnie nie ominie zobaczymy co dziś powiedzą. po południu z tż na SR. chcemy odrobić zajęcia z poniedziałku na które nie dotarliśmy z powodu tego wrednego paska w samochodzie (który przecież zerwał się sam ) a potem jakieś zakupy jeszcze - jak się zaczęłam pakować to wyszło troszkę braków o których nawet nie pomyślałam!!
|
|
#2017 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2018 |
|
Rozeznanie
|
zapomniałabym - kocurazab super z tą odzyskaną kasą
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- a ja nie!! w tym roku narty odpadają a przynajmniej do jakiegoś marca więc nie mam co czekać na śnieżek .. choć może w marcu jeszcze cosik spadnie
|
#2019 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzewczyny dziękuję wam za wsparcie w temacie tego palanta od mebli
)Dzisiaj do mnie dzownił, ale juz nie odbieram od niego telefonów, w niedziele mają być "moje" meble jak nie to nie bedzie pieniedzy, a ja już mam inna firme na oku. Cytat:
![]() Jeśli chodzi o ceny proponuję zobaczyć sklepy internetowe, tam różnica w cenie od ceny sklepowej może bardzo miło zaskoczyć ![]() Teraz przed śietami sklepy intrnetowe mają duży ruch dostawy po nowym roku ale jak wam sie nie spieszy polecam Cytat:
Cytat:
Ja sie ciesze ze remont mam już właściwie za soba bo inaczej bym w kaftanie wyladowala ![]() Aldii Piękny brzuszek i pepęk juz masz taki fajny, buziaki dla zawartości-małej Lu Patka zdjęcia rewelacyjne, ciąża ci służy pięknie wyglądasz z brzuszkiem Kamyku ja od połowy ciąży mam szlaban na sól, właśnie przez ciśnienie, także wiem co czujesz,a to gotowanie to faktycznie przekichane, bardzo dużo soli jest w przyprawach ja teraz czytam skład każdej i staram sie zamiast gotowych mieszanek siegać po zioła |
|||
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny jeszcze raz
Zdjęcia będą cudowną pamiątką W dodatku na święta chcemy wywołać po jednym zdjęciu gdzie jesteśmy razem i dać powiększone w ładnej ramce dla rodziców i teściów ![]() Cytat:
![]() A ja właśnie sobie nałożyłam maseczkę zieloną na buzię, na włosy nałożyłam maskę, założyłam worek i na to czapkę do ogrzania a tu nagle domofon dzwoni hahaha, no cóż - otworzyłam w takim stanie niewyjściowym, staruszek z urzędu skarbowego pochwalił mnie że pięknie wyglądam w ciąży i cieszy się, że kobiety o siebie dbają
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj zaczynamy 35 tydzień
aleee leci czas![]() o 11 na tvp1 Między mamami,a przed chwilą mówili w DDTVN o dotykaniu niemowląt,że to bardzo ważne i takie tam... zdjęcia z sesji przeeeeeepiękne!!!!
|
|
#2022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe, uwielbiam to zawsze jak sobie maseczke kładę ktoś przychodzi
|
|
|
|
|
#2023 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Haha ja też tak mam Dyiewcyzny, dziś w nocy myślałam ze sie nie podniosę. Brzuch zrobił się tak twardy i tak nieporęczny, ogromny i spięty. Jak już usiadłam na łózku nie mogłam wstać bo pikało mnie tam na dole Czy któraś z was ma tak?
|
||||||
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
hahaha, no właśnie
Ja dlatego robię rano, bo u nas i kurierzy i listonosze chodzą popołudniu. A tu akurat Pan z urzędu skarbowego zrobił psikusa ![]() Cytat:
Bo widziałam to zdjęcie od razu na aparacie ![]() Jak czujesz taki mocno napięty brzuch to zacznij oddychać przeponą - głębokie wdechy i powoli wydech - szybciej przejdzie niż miałoby się czekać na samoczynne przejście. A to pikanie to nie wiem dokładnie o jakim piszesz, bo ja czasami odczuwam taki rwanie jakby, ale momentalne.
|
|
|
#2025 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w tym roku mala i sztuczna bo juz na wygibasy z miotla pod choinka to raczej sily nie mam ![]() Cytat:
Patka super zdjecia, a to z cieniem rewelacja Mi maz obiecuje zawsze ze pobawimy sie aparatem i porobimy jakas sesyjke ale nigdy nie ma czasu a jak jest to nei pamietamy. Musze go zmobilizowac bo niedlugo brzuszka nie bedzie a my dalej sie nei zbierzemy
|
||
|
|
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
hej słoneczka , jakos nie mam weny do pisania
mam okropnego lenia remonty nam nie idą jak bym chciała , mąż sie ociąga przed pracą a ja chciałam na święta mieć już wszystko gotowe niby ma dziś pomalować pokój ale gips jeszcze nie wyschnął ( bo wczoraj wieczorem dziury klajstrował )ach... szkoda słów , ale mam nerwy dziś na niego Patka zdjęcia cudowne , bombowe , niepowtarzalne ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- http://deser.pl/deser/1,97052,736925..._urodzila.html jakoiś nie chce mi sie w to wierzyć , przez pół roku nie miała żadnych badań
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#2027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do artykułu, to też mi się wierzyć nie chce i w dodatku intensywne treningi, przemęczające organizm. Nie nie nie |
|
|
|
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
witam mamusie,mi tez sie okropnie spina brzuszek i do tego coziennie kilka razy bóle jak na @,więc tojuz skurcze przepowiadające pewnie
![]() dzis kończymy 37 tydz a od jutra juz lecimy z 38 powiem wam że ten grudzień to mnie jakoś zaskoczył,taki był odległy a tu naglejuż termin zaraz.....no i miałamdzis sen z mała,jak sie kładłam spać to spojrzałam na zjdecia małej 3d i mówiłam tż ze bedzie do niego podobna i śniło mi sie ze tak sie w brzuszku wypinała ze było jej cała twarz na zewnatrz widaćkalka takie pikanie na dole to ja bym określiła ze to czkawka,moja ma z 2xdziennie. patka zdjatka piekne my może dzis po jakieś ozdoby choinkowe cd. do leroy merlin,tż ma tam talony więc może tez tesciom jakiś zestaw do kominka i szafe musimy w końcu zamówic,pewnie na luty bedzie |
|
|
|
#2029 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.Zobaczysz jakie milusie będą te ostatnie i rozwierające ,miodzio normalnie.Cytat:
Cytat:
|
|
#2030 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj juz którys raz z kolei trafiam na nowy teledysk Madonny Celebration nie wiem czy go widziałyście, tańczy tam w takiej krótkiej sukience i nadziwić się nie mogę jaką ta babka ma forme w tym wieku
![]() Serio wygląda lepiej niż nie jedna 20 latka a ma ponad 50, będzie moja motywacja po ciązy ![]() A mojej córeczce bardzo sie ta piosenka podoba skacze w brzuchu
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też nie wyskoczył i raczej juz tego nie zrobi-podobno duze znaczenie ma w jaki sposob nam ten pepek zawiazano i jak sie zagoił... a apropos Madonny-no niestety,ale ja nie wierze w te wszystkie teledyski i filmy-uwierzylabym jakbym ja widziala tak skaczącą na scenie na żywo,bo po 1- w takich teledyskach stosuje sie montaż,a po 2-również poprawia się wygląd ciała itd.identycznie jak sie to robi na okładkach magazynów-ostatnio oglądałam program na Discovery jak to jest robi0ne i rzeczywiście w dzisiejszych czasach każdy film czy teledysk to przechodzi...
|
|
#2032 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie
zebra666, gooha3 i dajcie koniecznie znać.aldii śliczny brzusio ![]() Cytat:
czekamy na dobre wiadomości.kocurazab - my mamy zmywarkę Bosh celka2000 spóźnione naj naj z okazji imieninek Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Śliczna pamiatka i śliczna mamusia![]() Cytat:
bo zawsze się kończy na ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jeśli chodzi o artykuł to chyba wielka ściema, zawodowo uprawia sport i w badaniach nie wykryli ![]() ------------ Taka byłam padnięta wczorajszym sprzątaniem i zakupami, że jak usnęłam to wstałam dopiero po 6 ( i chyba raz tylko wstałam do wc ![]() eeeeeeeh u mnie dzień jak co dzień, wymyślam sobie co tu jeszcze można posprzątać...
|
|||||||
|
|
|
#2033 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale i tak uważam, że jako motywacje babka jest super!
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a te fotki? http://www.me-me-me.tv/images/2007/0...york_veiny.jpg http://images.starlounge.com/slidesh...1_Madonna3.jpg http://www.plotkarnia.com/wp-content.../madonna-0.jpg
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
a ja siedze i spijam latte i wcianm ciacho,a co ostatnie dni......chociaż moja bratowa jadła ciasto jak ostatnio byłam,tylko czekolady chyba nie może i mleka bo mały chyba ma skaze.
dziś jedziemy po wózek w końcu.....jeszcze wózek do tego bałaganu nam dojdzie,chyba bedzie stał na miejscu szafy ktorej nie ma. |
|
|
|
#2036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także to nie jest tak,że ona tylko tak w teledyskach Podziwiam tą babke |
|
|
|
|
#2037 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny jeszcze raz
![]() Cytat:
Mogłaby ubierac się bardziej zakrywająco ale podkreślająco A tak to czasami wygląda jak jędza
|
|
|
#2039 |
|
Zadomowienie
|
A ja jej nie lubię. Wg mnie lepiej się trzyma na swój wiek Tina
Chociaż jej tez nie lubię. Zresztą jak się ma kasę i siedzi sie na zabiegach codziennie to nie ma wyjścia a photoshop też robi swoje
|
|
|
|
#2040 |
|
Wtajemniczenie
|
oj babki babki
ale wiem taka nasza kobieca natura
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Już do końca ciąży nie zjem nic niezdrowego: zero pizzy, frytek, chipsów itp.
za wyniki
Chyba jakąś zaćmę miałam :p

za wizytę 

)