Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-16, 10:14   #2011
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Też super zwłaszczaa to z Cieniem lubię takie experymenty

Za kilka lat bedziecie patrzeć na nie z rozrzewnieniem....fajnie że je zrobiliscie
Jak będzie więcej to nie zapominaj o nas
Oj nie zapomnę z pewnością

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
patka-piekne te zdjecia szczegolnie z TZ.... az sie dziwe ze za toba az 2 poronienia....Ale widzisz i do nas sie los usmiechnol.... i juz rycze...:pr osi: ze wzruszenia....
Ja cały czas powtarzałam, że dla każdego zaświeci słoneczko Teraz świeci dla nas i trzeba korzystac i doceniać każdą chwilę

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:15   #2012
malinka118
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
malinka już kasuje Najbardziej podoba mi się imię Milena i Nina, ale ogólnie to wszystkie które wymieniłaś są ładne
My chyba wybierzemy któreś z tych dwóch, ale jeszcze z rodzinką zrobimy burzę mózgów w święta.

Czesc Kobietki. Ja dzisiaj umieram. Wczoraj zachciało mi się kebaba i frytek i mój kochany tż mi kupił i chyba coś mi nie siadł. Cała noc ze zwrotami i zgagą. Już do końca ciąży nie zjem nic niezdrowego: zero pizzy, frytek, chipsów itp.

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
Jaki palant! Trzeba było mu powiedzieć do słuchu. A mąż nic nie powiedział? No ja bym mu dała wieloryba.
Zatkało mi i walczyłam ze łzami, a mężuś nie słyszał bo akurat poszli z synkiem i córką sąsiadów szukać reniferów na łąkę.

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny i Brzuszki
Witam się z samego rana, na 5 dni przed porodem
Wczorajsze skurcze uspokoiły się, dziś ostatnia wizyta u lekarza i KTG, no i ......
Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze.
Życzę Wam bezbolesnego, radosnego dnia
Trzymam kciuki za wizytę.

Patka cudne zdjęcia.

Idę spróbować się przespać. Nie mam siły więcej cytować. Życzę miłego dnia.

Edytowane przez malinka118
Czas edycji: 2009-12-16 o 10:17
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:17   #2013
SugarbabyLove
Zakorzenienie

hmm ja cały czas czekam na śnieg,,,
Stary 2009-12-16, 10:26   #2014
brzoskwinia82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
zapomiłam się pochwalić ze mąż mi dzisiejsze wyniki badań po południu odebrał i wszystkie badania wyszły dobrze ( podane normy miałam)
jedynie na czym sie nie znam ( nie było norm) to mocz , ale myśle ze też dobrze
za wyniki

Cytat:
Napisane przez Zaslona Pokaż wiadomość

P.S. Brzoskwinko zmień mi proszę datę porodu na 22.02.10, bo tak mam cały czas zapisane w karcie ciąży, a nie wiem dlaczego podałam 15.02.10 Chyba jakąś zaćmę miałam :p
Już zmienione

Cytat:
Celka czy ty dzis obchodzisz urodzinki ?
i nawet sie nie pochwaliłaś
słonko wszystkiego najlepszego ( zmieściłam się w dacie co?)
Celka - spóźnione ale gorące życzenia

Cytat:
Dziewczyny, które orientują się w zmywarkach jaką firmę polecacie?
W sklepach polecają mi Bosha. I chyba się na niego zdecyduję. Co myslicie? Najlepsze jest to, że wczoraj jak byłam w 2 sklepach AGD, to za tą samą zmywarkę jest różnica w cenie 300 zł. Aż mi oczy do wierzchu wyszły.

Jutro przychodzi do nas 3 ludzi, do tego remontu. Przesunęła im się praca w jakimś miejscu, więc od jutra, podobno do piątku mają robić u nas. Trochę mi się poprawił nastrój (mojemu mężowi również), bo zobaczyłam minimalne światełko w tunelu, że może pójdzie to szybciej, bo samemu - jak pracował mój mąż, to można sobie tyłek w łazience podetrzeć. Z kimś zawsze szybciej, no i wygodniej, bo jeden coś potrzyma, a tak jak tu dobrze, to w drugim miejscu d... Trzymajcie kciuki, aby udało im się zrobić jak NAJWIĘCEJ. No i mam nadzieję, że będą do tego piątku, że nic się nie zmieni. Jutro też przychodzi elektryk - już 3 podejście... Bo to po godzinach pracy wieczorem i to jak ma mniej roboty... Masakra! Wszędzie trzeba czekać, a terminy są tak odległe, że...

Ponadto chyba dostaniemy coś na święta z mojej pracy Nie wiem czy bony, czy jakąś gotówkę, ale podobno coś ma być, a może się przesłyszałam oby nie, bo każda złotówka się przyda zwłaszcza przy naszych obecnych wydatkach.

Co do tych pieniędzy, co je pobieraliśmy w bankomacie w piątek, zeszły z konta, a ich nie otrzymaliśmy, to wpłynęły już na konto. Mieliśmy czekać do jutra - tak nam kazano przy składaniu reklamacji, ale dzisiaj mąż sprawdzał stan konta i się okazało, że kasa jest już na koncie i dobrze, bo bałam się jak cholera, że długo się będzie z tym schodziło.

Także dzisiaj miałam dla siebie, no i dla męża, bo on też chodzi jak cień przez ten remont i tą kasę trochę dobrych wiadomości - mianowicie ta kaska, co nam ją zwrócono na konto, nadzieja na parę groszy na święta z pracy no i fakt, że jutro przyjdzie ta ekipa Poza tym chyba weźmiemy tą zmywarkę Bosha, wiadomo że w tym sklepie, co kosztuje 300 zł mniej. Najlepsze jest to, że i tak brałabym w tym sklepie, bo mam tam talony z dnia nauczyciela a że jeszcze okazało się, iż kosztuje tyle mniej, to już wogóle jestem zadowolona

Idę spać! Kolorowych
Same dobre wiadomości oby tak dalej, zmywarki nie mam ale firmę Bosh jak najbardziej polecam, mam piekarnik i sprawuje się bardzo dobrze, poza tym zawsze słyszałam dobre opinie, nigdy narzekania.

Cytat:
Wczorajsze skurcze uspokoiły się, dziś ostatnia wizyta u lekarza i KTG, no i ......
Lila - za wizytę

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość

I fotograf przesłał mi próbkę zdjęć z sesji dziwnie mi się na nie patrzy muszę się przyzwyczaić, że ta z brzuchem to ja
Pięknie Ale z Ciebie śliczna Mamusia i super będzie pamiątka

Zepsuł mi się znowu zasilacz od laptopa no i muszę siedzieć na stacjonarnym kompie, a nie lubię go, ale mam nadzieję że tż dzisiaj mi naprawi
Wczoraj byłam na SR, było o kąpieli, nawet fajnie, ale myślałam że będzie jeszcze wycieczka po oddziale, niestety nie było...ale może następnym razem
po SR upiekłam pyszne maślane bułeczki i tż pożarł prawie połowę na raz a potem mówi że się odchudza

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:27   #2015
brzoskwinia82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
a u mnie leży... i zapowiadają dalej opady

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:29   #2016
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Eudaimonia jestem zdania, ze jak ktos ma zyczenie, to moze sobie dosolic na wlasnym talerzu
e tam.. ja tam wolę mieć podstawione pod nos i nie przeszkadza mi posolone, zwłaszcza, że to co ugotuje mi mężuś jest o niebo lepsze od moich wynalazków. ja robię tylko spaghetti i naleśniki a wszystkie eksperymenty i pyszne, czasem wymyślne dania są domeną tżta.

Cytat:
W sklepach polecają mi Bosha. I chyba się na niego zdecyduję. Co myslicie? Najlepsze jest to, że wczoraj jak byłam w 2 sklepach AGD, to za tą samą zmywarkę jest różnica w cenie 300 zł. Aż mi oczy do wierzchu wyszły.
My podobnie jak lila kupowaliśmy zmywarkę przez neta (my akurat w tym sklepie: http://www.neo24.pl/). mamy amikę - malutką i zgrabną i w miarę niedrogą. nie mam porównania do innych ale jak dla mnie bez zarzutu.

Cytat:
I fotograf przesłał mi próbkę zdjęć z sesji dziwnie mi się na nie patrzy muszę się przyzwyczaić, że ta z brzuchem to ja
patko jak super!!! prześlicznie!

a ja zaraz biegnę na ktg ale pewnie i usg i badanie ginekologiczne mnie nie ominie zobaczymy co dziś powiedzą.

po południu z tż na SR. chcemy odrobić zajęcia z poniedziałku na które nie dotarliśmy z powodu tego wrednego paska w samochodzie (który przecież zerwał się sam) a potem jakieś zakupy jeszcze - jak się zaczęłam pakować to wyszło troszkę braków o których nawet nie pomyślałam!!
--> Adaś <--jest z nami od 08.01.2010

eudaimonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:29   #2017
Malga19
BAN stały

Cytat:
Oj nie zapomnę z pewnością

Ja cały czas powtarzałam, że dla każdego zaświeci słoneczko Teraz świeci dla nas i trzeba korzystac i doceniać każdą chwilę
PEWNIE ZE TAK...

a u mnie juz Pomidorwka zrobiona i czeka na TZ a on dopieor o 19 wraca...
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:38   #2018
eudaimonia
Rozeznanie

zapomniałabym - kocurazab super z tą odzyskaną kasą!! jednak nie było tak zle jak ci wróżyłyśmy

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
a ja nie!! w tym roku narty odpadają a przynajmniej do jakiegoś marca więc nie mam co czekać na śnieżek.. choć może w marcu jeszcze cosik spadnie

Stary 2009-12-16, 10:42   #2019
bardotka_a
Wtajemniczenie

Dzewczyny dziękuję wam za wsparcie w temacie tego palanta od mebli (inaczej już nie potrafię go nazywać )
Dzisiaj do mnie dzownił, ale juz nie odbieram od niego telefonów, w niedziele mają być "moje" meble jak nie to nie bedzie pieniedzy, a ja już mam inna firme na oku.

Cytat:
Ja też jestem teraz na tym etapie, poczytałam troszkę i też zdecydujemy się na bosha. Wszytskie parametry sprawdza mój mąż, ja tylko sprawdzam ile wody pobiera
Jeśli chodzi o ceny proponuję zobaczyć sklepy internetowe, tam różnica w cenie od ceny sklepowej może bardzo miło zaskoczyć
Teraz przed śietami sklepy intrnetowe mają duży ruch dostawy po nowym roku ale jak wam sie nie spieszy polecam

Cytat:
Trzymam kciuki i czekam na relacje po wizycie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Zwłaszcza, że jestem na etapie szukania przepisów świątecznych ....
I szukanie mebli i ekip remontowo-budowlanych na styczeń
Pysiamn nie zazdroszcze, tzn nie zazdroszcze umawiania sie z ekipami ale wybieranie mebli to juz przyjemnosc
Ja sie ciesze ze remont mam już właściwie za soba bo inaczej bym w kaftanie wyladowala

Aldii Piękny brzuszek i pepęk juz masz taki fajny, buziaki dla zawartości-małej Lu

Patka zdjęcia rewelacyjne, ciąża ci służy pięknie wyglądasz z brzuszkiem A jak tam twoje łóżeczko? Tzn. łóżeczko twojej córeczki dojechało już?

Kamyku ja od połowy ciąży mam szlaban na sól, właśnie przez ciśnienie, także wiem co czujesz,a to gotowanie to faktycznie przekichane, bardzo dużo soli jest w przyprawach ja teraz czytam skład każdej i staram sie zamiast gotowych mieszanek siegać po zioła
bardotka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:49   #2020
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Dzięki dziewczyny jeszcze raz Zdjęcia będą cudowną pamiątką W dodatku na święta chcemy wywołać po jednym zdjęciu gdzie jesteśmy razem i dać powiększone w ładnej ramce dla rodziców i teściów

Cytat:
Napisane przez bardotka_a Pokaż wiadomość
Patka zdjęcia rewelacyjne, ciąża ci służy pięknie wyglądasz z brzuszkiem A jak tam twoje łóżeczko? Tzn. łóżeczko twojej córeczki dojechało już?
Nie, nie. Na łóżeczko jeszcze musimy poczekać - będzie w przyszły poniedziałek lub najpóźniej wtorek

A ja właśnie sobie nałożyłam maseczkę zieloną na buzię, na włosy nałożyłam maskę, założyłam worek i na to czapkę do ogrzania a tu nagle domofon dzwoni hahaha, no cóż - otworzyłam w takim stanie niewyjściowym, staruszek z urzędu skarbowego pochwalił mnie że pięknie wyglądam w ciąży i cieszy się, że kobiety o siebie dbają

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-12-16, 10:52   #2021
patinka_
Zakorzenienie

dzisiaj zaczynamy 35 tydzień aleee leci czas

o 11 na tvp1 Między mamami,a przed chwilą mówili w DDTVN o dotykaniu niemowląt,że to bardzo ważne i takie tam...

zdjęcia z sesji przeeeeeepiękne!!!!
Stary 2009-12-16, 11:01   #2022
bardotka_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, nie. Na łóżeczko jeszcze musimy poczekać - będzie w przyszły poniedziałek lub najpóźniej wtorek
A ja właśnie sobie nałożyłam maseczkę zieloną na buzię, na włosy nałożyłam maskę, założyłam worek i na to czapkę do ogrzania a tu nagle domofon dzwoni hahaha, no cóż - otworzyłam w takim stanie niewyjściowym, staruszek z urzędu skarbowego pochwalił mnie że pięknie wyglądam w ciąży i cieszy się, że kobiety o siebie dbają

hehe, uwielbiam to zawsze jak sobie maseczke kładę ktoś przychodzi
Stary 2009-12-16, 11:17   #2023
kalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
Kurcze wlasnie przegladalam watek mamus grudniowych i tyle sie naczytalam o dzidziusiach jak sie chowaja i zdjec naogladalam ze juz nie moge sie doczekac mojego synka Ja chce juz!!!!!!! a tu jeszcze 45dni ide spac do juterka
Ja też ich podglądam

Cytat:
Napisane przez kasiorekzeta Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie
Kolejny dzionek się zaczyna

My z Mężem kupowaliśmy sprzęt AGD pzez internet. Sprawdzaliśmy w sklepach modele, spisywaliśmy i zamawialiśmy na http://www.electro.pl/.
My też kompletowaliśmy przez internet i zaoszczędziliśmy 2.500 zł przez allegro

Cytat:
Ale masz kochanego syneczka

Mi brzuch zaczął się spinać średnio w 29 tygodniu - lekarz kazał mi brać 3 razy dziennie no-spę. Na wizycie w 33 tygodniu powiedział, że teraz nie ma sensu dawania jakichkolwiek leków na zatrzymanie tych skurczy, jeżeli sa w takiej ilości jakiej są, nie są regularne to spokojnie moge no-spę brać nawet 5 razy dziennie.
Jeżeli skurczy jest bardzo dużo, to lepiej pojechać na IP, tam Ci zrobią ktg i sprawdzą co i jak.

słodkie

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
nie straszcie mnie dziewczyny bo mi brzuszek robi sie twardy juz od dawna. Nie wiem czy to stawianie sie czy co innego.

Brzuszek twardnieje mi pewnie z 10 x dziennie, albo wiecej.
Ostatnio jak wybrałam sie do kościoła to naliczyłam 7x na godzinę, ale to pewnie z powodu długiego stania.
Do tego czuje takie łaskotanie bardzo nisko tak jakby za spojeniem łonowym no i jakis czas temu tak jednorazowo pojawiło sie cos takiego dziwnego czopopodobnego (ale to raczej nie to).

Patka super. Zazdroszczę sesyjki i chce więcej
Jejku, opiszcie mi to spinanie i twardznienie, bo mnie zaatakowało coś takiego wczoraj i myslałam ze na saniach mnie do szpitala powiozą! U nas już dużo śniegu

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Powiem Wam nieskromnie, że strasznie mi się podobają, mam jeszcze 2, ale to sam brzuszek, a co tam, wkleję Wam

Nie wiem kiedy będzie reszta zdjęć, ale mam nadzieję, że niedługo
Ojej, ten cień jest rewelacyjny

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
za wyniki

Już zmienione

Celka - spóźnione ale gorące życzenia

Same dobre wiadomości oby tak dalej, zmywarki nie mam ale firmę Bosh jak najbardziej polecam, mam piekarnik i sprawuje się bardzo dobrze, poza tym zawsze słyszałam dobre opinie, nigdy narzekania.

Lila - za wizytę

Pięknie Ale z Ciebie śliczna Mamusia i super będzie pamiątka

Zepsuł mi się znowu zasilacz od laptopa no i muszę siedzieć na stacjonarnym kompie, a nie lubię go, ale mam nadzieję że tż dzisiaj mi naprawi
Wczoraj byłam na SR, było o kąpieli, nawet fajnie, ale myślałam że będzie jeszcze wycieczka po oddziale, niestety nie było...ale może następnym razem
po SR upiekłam pyszne maślane bułeczki i tż pożarł prawie połowę na raz a potem mówi że się odchudza
Podasz mi przepis na takie bułeczki

Cytat:
Haha ja też tak mam

Dyiewcyzny, dziś w nocy myślałam ze sie nie podniosę. Brzuch zrobił się tak twardy i tak nieporęczny, ogromny i spięty. Jak już usiadłam na łózku nie mogłam wstać bo pikało mnie tam na dole Czy któraś z was ma tak?

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 11:24   #2024
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
hahaha, no właśnie Ja dlatego robię rano, bo u nas i kurierzy i listonosze chodzą popołudniu. A tu akurat Pan z urzędu skarbowego zrobił psikusa

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Ojej, ten cień jest rewelacyjny
Dyiewcyzny, dziś w nocy myślałam ze sie nie podniosę. Brzuch zrobił się tak twardy i tak nieporęczny, ogromny i spięty. Jak już usiadłam na łózku nie mogłam wstać bo pikało mnie tam na dole Czy któraś z was ma tak?
Najlepsze jest to, że ten cień to nie jest żaden fotomontaż Bo widziałam to zdjęcie od razu na aparacie
Jak czujesz taki mocno napięty brzuch to zacznij oddychać przeponą - głębokie wdechy i powoli wydech - szybciej przejdzie niż miałoby się czekać na samoczynne przejście. A to pikanie to nie wiem dokładnie o jakim piszesz, bo ja czasami odczuwam taki rwanie jakby, ale momentalne.

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-12-16, 11:29   #2025
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość
kwiat kalafiora - oj tak, nie ma to jak pierwsza wigilia we własnym wspólnym domku U nas ta pierwsza była w zeszłym roku z prawdziwą choinką (nieważne że igły można było znaleźć jeszcze po pół roku)
Oj skad ja to znam....my tez w zeszlym roku mielismy pierwsza wigilie we wlasnym domku. Choinka byla zywa i ogromna.....i tez igly wymiatalam z katow przez pol roku w tym roku mala i sztuczna bo juz na wygibasy z miotla pod choinka to raczej sily nie mam

Cytat:
Napisane przez eudaimonia Pokaż wiadomość

My podobnie jak lila kupowaliśmy zmywarkę przez neta (my akurat w tym sklepie: http://www.neo24.pl/). mamy amikę - malutką i zgrabną i w miarę niedrogą. nie mam porównania do innych ale jak dla mnie bez zarzutu.
To tak jak my, tez mamy Amice od ponad roku i jestesmy bardzo zadowoleni. Byla calkiem niedroga a sprawuje sie swietnie.

Patka super zdjecia, a to z cieniem rewelacja Mi maz obiecuje zawsze ze pobawimy sie aparatem i porobimy jakas sesyjke ale nigdy nie ma czasu a jak jest to nei pamietamy. Musze go zmobilizowac bo niedlugo brzuszka nie bedzie a my dalej sie nei zbierzemy
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 11:37   #2026
ula 87
Zadomowienie

hej słoneczka , jakos nie mam weny do pisania mam okropnego lenia
remonty nam nie idą jak bym chciała , mąż sie ociąga przed pracą a ja chciałam na święta mieć już wszystko gotowe
niby ma dziś pomalować pokój ale gips jeszcze nie wyschnął ( bo wczoraj wieczorem dziury klajstrował)
ach... szkoda słów , ale mam nerwy dziś na niego

Patka zdjęcia cudowne , bombowe , niepowtarzalne

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

http://deser.pl/deser/1,97052,736925..._urodzila.html
jakoiś nie chce mi sie w to wierzyć , przez pół roku nie miała żadnych badań

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 11:42   #2027
kalka
Zadomowienie

Cytat:

Głowa do góry, zdążycie

A co do artykułu, to też mi się wierzyć nie chce i w dodatku intensywne treningi, przemęczające organizm. Nie nie nie

Stary 2009-12-16, 11:56   #2028
filka2
Zadomowienie

witam mamusie,mi tez sie okropnie spina brzuszek i do tego coziennie kilka razy bóle jak na @,więc tojuz skurcze przepowiadające pewnie
dzis kończymy 37 tydz a od jutra juz lecimy z 38powiem wam że ten grudzień to mnie jakoś zaskoczył,taki był odległy a tu naglejuż termin zaraz.....no i miałamdzis sen z mała,jak sie kładłam spać to spojrzałam na zjdecia małej 3d i mówiłam tż ze bedzie do niego podobna i śniło mi sie ze tak sie w brzuszku wypinała ze było jej cała twarz na zewnatrz widać i wziełam ja i ona mi sie przekreciła i sie przestraszyłam ze nie bedzie miała główki na dole

kalka takie pikanie na dole to ja bym określiła ze to czkawka,moja ma z 2xdziennie.
patka zdjatka piekneto z cieniem najbardziej mi sie podoba.

my może dzis po jakieś ozdoby choinkowe cd. do leroy merlin,tż ma tam talony więc może tez tesciom jakiś zestaw do kominka i szafe musimy w końcu zamówic,pewnie na luty bedzie
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 11:58   #2029
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w czwartek zacznę 30 tc i mój pępek jeszcze nie wyszedł cały do wierzchu. Wprawdzie przez ubranie odstaje, jakby wyszedł, ale jest tak na pół gwizdka dół wyszedł bardziej, góra jest zakryta, tak jakby czapeczka z daszkiem
U mnie nie wyskoczył pępek.Za pierwszym razem też nie.Ciekawe od czego to zależy

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Sensuel mnie też często twardnieje, jest niżej jakoś no i zdarzają się takie bolesne skurcze... Dzisiaj w nocy jak się przekręcałam z boku na bok to aż mnie obudził skurcz... nieprzyjemne one są.
Te skurcze to jeszcze pikuś .Zobaczysz jakie milusie będą te ostatnie i rozwierające ,miodzio normalnie.

Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość
witam

u nas dziś 37tc
do tp 21 dni
a zobaczymy za ile Mała wyskoczy, dzisiaj ciąża już donoszona to nie znam dnia ani godziny
No to już niedługo.Ale ci zazdroszczę

Cytat:
Patka....fotki rewelacja .Ja w styczniu,albo w lutym może z TŻ też sobie sesję walniemy,no ale nie wiem na 100%.Pamiątka piękna
Stary 2009-12-16, 12:04   #2030
bardotka_a
Wtajemniczenie

Dzisiaj juz którys raz z kolei trafiam na nowy teledysk Madonny Celebration nie wiem czy go widziałyście, tańczy tam w takiej krótkiej sukience i nadziwić się nie mogę jaką ta babka ma forme w tym wieku

Serio wygląda lepiej niż nie jedna 20 latka a ma ponad 50, będzie moja motywacja po ciązy

A mojej córeczce bardzo sie ta piosenka podoba skacze w brzuchu
Stary 2009-12-16, 12:21   #2031
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
U mnie nie wyskoczył pępek.Za pierwszym razem też nie.Ciekawe od czego to zależy

mi też nie wyskoczył i raczej juz tego nie zrobi-podobno duze znaczenie ma w jaki sposob nam ten pepek zawiazano i jak sie zagoił...

a apropos Madonny-no niestety,ale ja nie wierze w te wszystkie teledyski i filmy-uwierzylabym jakbym ja widziala tak skaczącą na scenie na żywo,bo po 1- w takich teledyskach stosuje sie montaż,a po 2-również poprawia się wygląd ciała itd.identycznie jak sie to robi na okładkach magazynów-ostatnio oglądałam program na Discovery jak to jest robi0ne i rzeczywiście w dzisiejszych czasach każdy film czy teledysk to przechodzi...
Stary 2009-12-16, 12:26   #2032
majkela12
Zadomowienie

Dzień dobry mamusie

zebra666, gooha3 i dajcie koniecznie znać.
aldii śliczny brzusio
Cytat:
czekamy na dobre wiadomości.

kocurazab - my mamy zmywarkę Bosh

celka2000 spóźnione naj naj z okazji imieninek:roz a: w szczególności zdrówka i jeszcze raz zdrówka

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość
A ja już nie mogę sie doczekać wizyty u fryzjera o 10, co by wreszcie zaprowadzić trochę porządku na mojej głowie
No to czekamy na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość
u nas dziś 37tc
do tp 21 dni
a zobaczymy za ile Mała wyskoczy, dzisiaj ciąża już donoszona to nie znam dnia ani godziny
ale ten czas leci...

Cytat:
Powiem Wam nieskromnie, że strasznie mi się podobają, mam jeszcze 2, ale to sam brzuszek, a co tam, wkleję Wam
Nie wiem kiedy będzie reszta zdjęć, ale mam nadzieję, że niedługo
Zdjęcia rewelka, zazdroszczem Śliczna pamiatka i śliczna mamusia

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Czesc Kobietki. Ja dzisiaj umieram. Wczoraj zachciało mi się kebaba i frytek i mój kochany tż mi kupił i chyba coś mi nie siadł. Cała noc ze zwrotami i zgagą. Już do końca ciąży nie zjem nic niezdrowego: zero pizzy, frytek, chipsów itp.
ja tak mówiłam po każdej pizzy bo zawsze się kończy na

Cytat:
a ja zaraz biegnę na ktg ale pewnie i usg i badanie ginekologiczne mnie nie ominie zobaczymy co dziś powiedzą.
Mam nadzieję, ze będzie wszystko ok

Cytat:
remonty nam nie idą jak bym chciała , mąż sie ociąga przed pracą a ja chciałam na święta mieć już wszystko gotowe
niby ma dziś pomalować pokój ale gips jeszcze nie wyschnął ( bo wczoraj wieczorem dziury klajstrował)
ach... szkoda słów , ale mam nerwy dziś na niego

Zdążycie, mąż szybko dotrze a malowanie to raz dwa
A jeśli chodzi o artykuł to chyba wielka ściema, zawodowo uprawia sport i w badaniach nie wykryli
------------
Taka byłam padnięta wczorajszym sprzątaniem i zakupami, że jak usnęłam to wstałam dopiero po 6 ( i chyba raz tylko wstałam do wc). Wstałam- tzn zostałam obudzona bo przyszli robotnicy stawiać garaż dopiero jak skończyli warczeć o 9 udało mi się usnąć
eeeeeeeh u mnie dzień jak co dzień, wymyślam sobie co tu jeszcze można posprzątać...
Stary 2009-12-16, 12:27   #2033
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
a apropos Madonny-no niestety,ale ja nie wierze w te wszystkie teledyski i filmy-uwierzylabym jakbym ja widziala tak skaczącą na scenie na żywo,bo po 1- w takich teledyskach stosuje sie montaż,a po 2-również poprawia się wygląd ciała itd.identycznie jak sie to robi na okładkach magazynów-ostatnio oglądałam program na Discovery jak to jest robi0ne i rzeczywiście w dzisiejszych czasach każdy film czy teledysk to przechodzi...
też mi się tak wydaje. trochę techniki i dziś wszystko może wygladać pięknie i skakać pod sufit ale i tak uważam, że jako motywacje babka jest super!

Stary 2009-12-16, 12:30   #2034
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
też mi się tak wydaje. trochę techniki i dziś wszystko może wygladać pięknie i skakać pod sufit ale i tak uważam, że jako motywacje babka jest super!

no a te fotki?

http://www.me-me-me.tv/images/2007/0...york_veiny.jpg

http://images.starlounge.com/slidesh...1_Madonna3.jpg

http://www.plotkarnia.com/wp-content.../madonna-0.jpg
Stary 2009-12-16, 12:35   #2035
filka2
Zadomowienie

a ja siedze i spijam latte i wcianm ciacho,a co ostatnie dni......chociaż moja bratowa jadła ciasto jak ostatnio byłam,tylko czekolady chyba nie może i mleka bo mały chyba ma skaze.
dziś jedziemy po wózek w końcu.....jeszcze wózek do tego bałaganu nam dojdzie,chyba bedzie stał na miejscu szafy ktorej nie ma.
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 12:35   #2036
bardotka_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Na koncertach tez ma power, polecam jej koncerty bo to co ona wyrabia na scenie to.... a na jej koncert to naprawdę warto się wybrać
Także to nie jest tak,że ona tylko tak w teledyskach
Podziwiam tą babke
Stary 2009-12-16, 12:37   #2037
eudaimonia
Rozeznanie

he he he ale umięśnione łapki!! technika, techniką ale jak na swój wiek to i tak musi włożyć w to masę wysiłku... i kasy

Stary 2009-12-16, 12:51   #2038
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Dzięki dziewczyny jeszcze raz

Cytat:
Ja też nie wierzę w żadne teledyski a zdjęcia to już tym bardziej! Dla mnie ona figurę bezsprzecznie ma, ale stara baba po 50 to i ciało już nie jest takie jędrne a te jej zwisy i żyły wychodzące są okropne... Co się zatuszuje na teledysku lub zdjęciach to niestety nie da się zrobić przy występach na żywo Mogłaby ubierac się bardziej zakrywająco ale podkreślająco A tak to czasami wygląda jak jędza

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-12-16, 12:57   #2039
kalka
Zadomowienie

A ja jej nie lubię. Wg mnie lepiej się trzyma na swój wiek Tina Chociaż jej tez nie lubię. Zresztą jak się ma kasę i siedzi sie na zabiegach codziennie to nie ma wyjścia a photoshop też robi swoje

Stary 2009-12-16, 13:00   #2040
bardotka_a
Wtajemniczenie

oj babki babki ale wiem taka nasza kobieca natura
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości