|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to ci nie poradzę, bo jestem paskudna i sama, nawet jak nie mam objawów, to 28 dc rano zawsze testuję Taki ze mnie maniak Ale masz piękną tempkę jak na 26 dc, trzymam kciuki za jej utrzymanie
|
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głupek ze mnie
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
Raczkowanie
|
Ja mam dzisiaj 14 dc, ale nie mam pojęcia jaki będe miała cykl w tym miesiącu
na wszelki wypadek zgwałce jutro męża jak tylko przyjedzie i będę gwałcić do końca roku Cytat:
![]() U nas też słoneczko wyjrzało
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Aldii, no dzisiaj nie muszę wychodzić i na pewno nie wyjdę, ale jutro mam lekarza wieczorem, no a we wtorek to już dzień bieganiny niestety
![]() A ja oczywiście się przechwaliłam, że mi lepiej - owszem, ale tylko jak leżę w łóżku Jestem bliska załamanie nerwowego przez ten kaszel Idę pod koc
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko nie wiem czy wytrzymam tylko w razie czego rodzice od razu zorientują się że podejrzana jestem a nie chciałabym nikowu mówić dopoki betą nie potwierdze, sama nie wiem
|
||
|
|
|
#3549 |
|
Rozeznanie
|
kurcze dziewczynki a ja dalej mam plamienie- takie brazowo-czerwone,,,
i boli mnie dół brzucha, przypominam ze to mój 19dc ...
|
|
#3550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dziś samochód 20 min. odpalaliśmy, już myślałam, że akumulator nam siądzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziś byliśmy jeszcze na zakupach na chwilę i kupiłam małej przyjaciółki taką lalkę przytulankę. Jak kupowałam, to od razu pomyślałam sobie, jak fajnie by było kupować to własnej córci ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Ja też znowu mam plamienie, znowu po powrocie z zakupów Mam nadzieję, że to rzeczywiście to o czym pisałyście, bo jak nie to będę się martwić. Nigdy czegoś takiego nie miałam
|
||||
|
|
|
#3551 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Aldii - to już za 5 tyg.??ale ten czas szybko biegnie!!
Gratulacje w jakie kolorki ją ubieracie?My mamy naszą dwa lata (tradycyjna czerwono-złota) ale na przyszły rok planujemy nową, jakąś ekstrawagancję fiole towo-białą może![]() Cytat:
Cytat:
Miło się czyta o kolejnych kreseczkach i sukcesach choć sama się jeszcze nie staram. Ale trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące w grudniu!!żebyście miały cudne prezenty gwiazdkowe
|
|
#3552 | ||||
|
Raczkowanie
|
O! To na pewno
Jeszcze po takim poście Zawsze się cieszy jak ma do domu lecieć bo wie że ja napalona ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moje maleństwo też nie chciało mi dzisiaj popołudniu odpalić co prawda za trzecim razem ale odpalił,potem bez większych problemów jeszcze dwa razy no i mnie pocieszył bo mówi że na jego oko to wina paliwa...bo coś tam zamarzło Ale to dobrze bo już klęłam na Mondka obiecując że pójdzie pod młotek jak znowu szarpnie mnie po kieszeni i do tego na same Święta Cytat:
Wołają mnie te wszystkie cuda dla dziewczynek ![]() Chociaz moje młodsze dziecko ma wózeczek-spacerówkę,wozi w nim Kubusia Puchatka i domek dla lalek,nie wiem czy orientujecie się,z serii Little People ,marki Fisher Price,taki z dźwiękami i różowym dachem Ale co,mam odmówić dziecku jak chce? A dodam że bawi się nim regularnie jeszcze chciałby lalę,takiego bobaska ale w tym miejscu się zastanawiam A! I żeby nie było,oprócz tych zabawek uwielbia też autobusy i kolejki wszelkiego rodzaju Cytat:
![]() Ja dzisiaj mam ostatni samotny wieczór w tym roku
|
|
|
#3553 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
zajrzałam na chwilke ja się rozłożyłam,temperatura mnie męczy,kaszel też urwis już czuje się lepiej,przynajmniej u niego nie ma już temperatury aldii , agness813 ten lek to własnie TAMIFLU lindsley nie wiem jaka to grypa no ale do sanepidu został zgłoszony przypadek młodego tity dziekuje zmykam kochane do łóżeczka |
|
|
|
#3554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoją droga to kpina żeby takie leki musieć kupować samemu
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
No to leć do gina, u mnie to się skończyło szpitalem...może to nic, a może coś. Idź jutro.
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Awenturyn, kuruj się kochana Ja mam w końcu wszystkie sprawdziany sprawdzone
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
pomidorko
a od kiedy w szkołach jest przerwa świąteczna?co to jest to plamienie implantacyjne ? a ja z TŻ byłam jednak na zakupach
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się cieszyłam, że to może to,a okazało się, że to ostre zapalenie przydatków i na dodatek torbiel. Więc tydzień spędziłam w szpitalu.
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki mojego szwagra dziewczyna urodzila dzisiaj ogolenie miala termin na 17 i juz18 dostala na wywolanie ale nic sie nie dzialo no i dzisiaj jej wody przebijali urodzila po 6 godzinach i maly ma 4500 kurcze a na usg kilka dni temu lekarz mowil ze maly ma 3700 wiec chyba do konca nie mozna sie nastawiac na to co z usg wychodzi
|
|
|
|
#3560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to kawał chłopa urodziła Nie ma za bardzo co wierzyć w te kalkulacje lekarzy na temat wagi dziecka,mój młodszy synek urodził się z wagą 4370 a zapowiadali mu o conajmniej kilo mniej
|
|
|
#3561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przerwa świąteczna jest od środy, więc jeszcze dwa dni szkoły i wolność Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ból jest taki, ze mnie coś ciągnie w dół i czasem kłuje, a w ogóle coś mnie mdli.. jakas taka napompowana się czuje,, jutro będe dzownić do gina bo w środe lece do grecji do mamy,,wiec wolałabym wiedziec co mi jest a do okresu jakies 8,9 dni,,,,
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się nie mogę doczekać Tylko boję się, że tak nastawiłam się na chłopca a może być przecież równie dobrze dziewczynka i nie wiem jak sama do tego podejdę... Na pewno będę kochać tak samo itd tylko jakoś za oczywiste przyjęłam że to chłopakA chomiki to dostaliśmy na przechowanie Szwagier wyjechał i nam podrzucił Fajne są tylko trochę bałaganią... Już wokół klatki pełno trocin i jedzenia a ja wczoraj tak ładnie posprzątałam![]() Miałam dziś nic nie robić ale dałam się wyciągnąć do galerii żeby nasi goście mogli się zaopatrzyć w cieplejsze buty U nich nie ma takich zim
|
|
#3564 | |||
|
Zadomowienie
|
byłoby cudnie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja jutro idę do pracy.. Dzień miałam ciężki ale jakoś go przeżyłam. Mam nadzieję, że teraz będzie już spokojnie, świątecznie, bez nerwów....
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie głąb
czyli nmiej czekania nie wiem co mi się ubzdurało, że to we wtorek ma być nie wiem tylko czy wytrzymam bez testu. Znając moje szczęście rano zmarnuję test a po godzince @ przyjdzie to lepiej chyba spokojnie poczekam...
|
|
|
|
#3566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() agness813 - czyli od jutra już prawie tutaj nie zaglądasz tylko zajmujesz się starankami![]() Dobranoc wszystkim!
|
|
#3567 | ||
|
Zakorzenienie
|
bombki mamy rude i takie kremowo-wpadające-w-delikatny-zielony. jak już ubierzemy, to pokażę.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie zamiast bólu gardła katar i ból głowy nadal - zatok bardziej. a dzisiaj zamierzam na siatke iść a za niedługo na zakupy takie małe spożywcze..lindsley a napiszesz Nam dzisiaj jaka płeć ? ![]() Choinkę wczoraj ubierałam z mamą , TŻ się trochę dołączył ja mam bomki , łańcuchy w kolorze złoto czerwonym i jest żywa - jodła kaukaska
|
#3569 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Ja tradycyjnie w weekend mało miałam czasu na wizaż, ale to dlatego, że wtedy jest TŻ, a poza tym przez ten weekend nie miałam chwili odpoczynku W sobotę długie zakupy, obiad, pieczenie ciasta, do 23 nauka. W niedzielę o 5 pobudka, uczelnia, egzamin, 4h wyczekiwania na ćwiczenia... intensywne myślenie i 1h tłuczenia się autobusem do domu... w 5min zjadłam rosołek, zapakowałam sernik, Kościółek i do mamy na imieniny... wróciłam i poszłam spać. Także dziś leniuchowanie Chociaż spałam dziś tylko 6h, wstałam o 6:30 razem z TŻtem (jechał 1h później do pracy) i już mi się nie chciało spać ![]() dziekuję, przydało się Zdałam rachunkowość na 4,5 ale syropu dalej sobie nie kupisz ? to ja nie będę się nad Tobą użalać, bo jesteś baaardzo nieposłuszną pacjentką Cytat:
Ale muszę Go pochwalić - tak ładnie umył w sobotę panele w mieszkaniu do tego wczoraj jak byłam na uczelni ugotował rosołek i umył gary Lenka ja kiedyś jadłam surowe tzn np kogel-mogel, albo właśnie w serku ale pod warunkiem, że jaja sprawdzone - od babci (jak jeszcze żyła) albo od cioci hehe ja z naszego starego jestem niezmiernie dumna Wy tu narzekacie, a nasz bez problemu odpalił po tygodniowej bodajże przerwie (więc baliśmy się, że po tych mrozach nie odpali w ogóle), ale bez problemu Najgorzej było z szybami na początku jazdy skrobaliśmy od środka podczas jazdy bo raz dwa mroziły się ![]() wow ale ten czas leci Niedługo będziemy podziwiać Twoją Małą na wątku Cytat:
![]() Cytat:
Ale za Wszystkie Dziewczyny które czekają na II kreseczki mocno trzymam kciuki!!! Razem z Wami - mam ogromną nadzieję, że tym razem Wam się uda Cytat:
![]() My małżeńską choinkę rok temu już kupiliśmy Cytat:
co będzie to będę kochać ![]() O której masz usg ? od 17 jest lekarz prawda? Ja mam jutro wizytę u Gin. Mam nadzieję, że do jutra szybko zleci. Bo wczoraj wieczorem bardzo długo kłuł mnie brzuszek Zmartwiłam się, bo nie wiedziałam od czego. Jedyne na co wpadliśmy z TŻtem, to że przez to, że przez cały weekend byłam na wysokich obrotach... Całą sobotę na nogach i w pośpiechu, niedziela to samo - od rana do 17 na uczelni, potem szybko obiad, Kościół i do mamy na imieniny... (w Kościele myślałam, że nie wystoję...)Zażyłam wczoraj nospę i magnez i postanowiłam dzisiaj dużo leżeć. Ale jutro wszystko lekarzowi opowiem. Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-21 o 08:22 |
|||||
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyście, dżizas
Kakusiu, ja wcale nie chcę żeby ktoś się nade mną użalał. A załamać się chcę nie przez kaszel jako taki, ale przez to, że mój organizm sobie nie może z nim poradzić tyle czasu. Syrop tylko załagodziłby objawy, a ja najbardziej jestem zmartwiona DLACZEGO to tyle trwa... Kiedyś chorowałam raz do roku na przeziębienie, z którego się otrzepywałam po 4 dniach, a od kiedy pracuję w przedszkolu... Masakra. Jestem więcej chora niż zdrowa. Dziś na szczęście już wyraźnie lepiej z kaszlem. Wieczorem jeszcze idę do lekarki, żeby potwierdziła, że nic głębiej nie ma podejrzanego, że te bóle to od zmęczenia kaszlem, a nie z płuc... Ale z pewnością dobrze mi zrobił ten weekend w domu. Może nawet dziś pomalutku łazienkę posprzątam - trzeba to wreszcie zrobić ![]() Jutro jeszcze do pracy i do banku z jednym papierem, a w środę... wigilia A w czwartek jeszcze jedna
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

a w czasie kiedy myślałam że jest owu była 36,8 i myslałam że nic z tego nie będzie w tym cyklu. U mnie tempka spada dopiero w dniu @ więc nadal czekam 

Ja to ci nie poradzę, bo jestem paskudna i sama, nawet jak nie mam objawów, to 28 dc rano zawsze testuję
Taki ze mnie maniak

w jakie kolorki ją ubieracie?My mamy naszą dwa lata (tradycyjna czerwono-złota) ale na przyszły rok planujemy nową, jakąś ekstrawagancję