Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-20, 11:34   #3541
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
u mnie tempka dzisiaj 37,4 a w czasie kiedy myślałam że jest owu była 36,8 i myslałam że nic z tego nie będzie w tym cyklu. U mnie tempka spada dopiero w dniu @ więc nadal czekam
A który masz dc? Oby nie spadła

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 11:50   #3542
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
A który masz dc? Oby nie spadła
26dc, a cykle mam 28 dniowe zazwyczaj. Tak się zastanawiam czy we wtorek zatestować czy poczekać
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 11:54   #3543
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
26dc, a cykle mam 28 dniowe zazwyczaj. Tak się zastanawiam czy we wtorek zatestować czy poczekać
To byśmy we wtorek miały dwie testujące Ja to ci nie poradzę, bo jestem paskudna i sama, nawet jak nie mam objawów, to 28 dc rano zawsze testuję Taki ze mnie maniak Ale masz piękną tempkę jak na 26 dc, trzymam kciuki za jej utrzymanie

28.09.2014

Stary 2009-12-20, 12:06   #3544
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
To byśmy we wtorek miały dwie testujące Ja to ci nie poradzę, bo jestem paskudna i sama, nawet jak nie mam objawów, to 28 dc rano zawsze testuję Taki ze mnie maniak Ale masz piękną tempkę jak na 26 dc, trzymam kciuki za jej utrzymanie
ja tak sobie mówię, że poczekam, ale znając życie pewnie zatestuję, zbyt niecierpliwa jestem, a tak sobie jeszcze wykombinowałam, że jak we wtorek zatestuję to zdążyłabym jeszcze na betę żeby wyniki były przed świętami głupek ze mnie
Stary 2009-12-20, 12:08   #3545
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Agness a ty na jakim etapie teraz jesteś?
Ja mam dzisiaj 14 dc, ale nie mam pojęcia jaki będe miała cykl w tym miesiącu na wszelki wypadek zgwałce jutro męża jak tylko przyjedzie i będę gwałcić do końca roku W najgorszym wypadku będzie cykl nieowocny i brak ciąży....

Cytat:
Ja bym poczekała do wigilii

U nas też słoneczko wyjrzało niech troszkę przygrzeje mi autko bo zmarzło w nocy a od jutra będzie bardzo potrzebne
Stary 2009-12-20, 12:16   #3546
aldii
Zakorzenienie

Gabisun ja bym zatestowala w wigilie
Agness nawet jak nieowocny, to z pewnoscia bardzo przyjemny
Stary 2009-12-20, 12:18   #3547
kretencja
Zakorzenienie

Aldii, no dzisiaj nie muszę wychodzić i na pewno nie wyjdę, ale jutro mam lekarza wieczorem, no a we wtorek to już dzień bieganiny niestety
A ja oczywiście się przechwaliłam, że mi lepiej - owszem, ale tylko jak leżę w łóżku Jestem bliska załamanie nerwowego przez ten kaszel
Idę pod koc

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-20, 12:48   #3548
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness813 Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj 14 dc, ale nie mam pojęcia jaki będe miała cykl w tym miesiącu na wszelki wypadek zgwałce jutro męża jak tylko przyjedzie i będę gwałcić do końca roku W najgorszym wypadku będzie cykl nieowocny i brak ciąży....

U nas też słoneczko wyjrzało niech troszkę przygrzeje mi autko bo zmarzło w nocy a od jutra będzie bardzo potrzebne
no to trzymam kciuki za staranka, mąż na pewno będzie zadowolony

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Gabisun ja bym zatestowala w wigilie
Też tak myślałam tylko nie wiem czy wytrzymam tylko w razie czego rodzice od razu zorientują się że podejrzana jestem a nie chciałabym nikowu mówić dopoki betą nie potwierdze, sama nie wiem
Stary 2009-12-20, 13:05   #3549
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

kurcze dziewczynki a ja dalej mam plamienie- takie brazowo-czerwone,,, i boli mnie dół brzucha, przypominam ze to mój 19dc ...
Stary 2009-12-20, 14:27   #3550
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:

Gwałć, mam nadzieję, że coś z tych gwałtów wyjdzie My dziś samochód 20 min. odpalaliśmy, już myślałam, że akumulator nam siądzie

Cytat:
ja tak sobie mówię, że poczekam, ale znając życie pewnie zatestuję, zbyt niecierpliwa jestem, a tak sobie jeszcze wykombinowałam, że jak we wtorek zatestuję to zdążyłabym jeszcze na betę żeby wyniki były przed świętami głupek ze mnie
A musisz robić betę? Ja chyba w ogóle nie będę robiła, dla mnie test jest już świadectwem ciąży

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Aldii, no dzisiaj nie muszę wychodzić i na pewno nie wyjdę, ale jutro mam lekarza wieczorem, no a we wtorek to już dzień bieganiny niestety
A ja oczywiście się przechwaliłam, że mi lepiej - owszem, ale tylko jak leżę w łóżku Jestem bliska załamanie nerwowego przez ten kaszel
Idę pod koc
Kochana, a masz jakieś tabletki odkrztuśne? Ja dostałam kropelki Pectosol, które trzeba rozrzedzić 20 kropli na pół szklanki wody i piś 3 razy dziennie do 16 godziny, a na noc Amertil, bo spać przez kaszel nie mogłam. To jest chyba do kupienia bez recepty. Dodam, że poprosiłam o leki bezpieczne dla ewentualnej fasolki i rzeczywiście są z grupy leków A i B, czyli bezpiecznych. Przeszło mi już po 3 czy 4 dniach, a naprawdę miałam sporo płynu w płucach Może spróbuj?

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
kurcze dziewczynki a ja dalej mam plamienie- takie brazowo-czerwone,,, i boli mnie dół brzucha, przypominam ze to mój 19dc ...
Kochana, jeśli to rzeczywiście plamienie implantacyjne, to tylko się cieszyć. Podobno może trwać kilka dni. Nie martw się, dopóki nie jest to @ to wszystko może się zdarzyć

Dziś byliśmy jeszcze na zakupach na chwilę i kupiłam małej przyjaciółki taką lalkę przytulankę. Jak kupowałam, to od razu pomyślałam sobie, jak fajnie by było kupować to własnej córci

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Ja też znowu mam plamienie, znowu po powrocie z zakupów Mam nadzieję, że to rzeczywiście to o czym pisałyście, bo jak nie to będę się martwić. Nigdy czegoś takiego nie miałam

28.09.2014

Stary 2009-12-20, 16:39   #3551
Starlett
Wtajemniczenie

Aldii - to już za 5 tyg.??ale ten czas szybko biegnie!!
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
chciałam się pochwalić: kupiliśmy naszą pierwszą mażłeńską choinkę!
Gratulacjew jakie kolorki ją ubieracie?My mamy naszą dwa lata (tradycyjna czerwono-złota) ale na przyszły rok planujemy nową, jakąś ekstrawagancjęfiole towo-białą może
Cytat:
Kretencja tak chcialam zebys wyzdrowiala i chyba az za mocno bo teraz ja sie rozchorowalam -20 a mnie czeka jutro calodzienna wyprawa do gina.Na sczescie juz wczoraj lyknelam antybiotyk i mam nadzieje, ze do jutra będzie lepiej.....
Ollliwko wlasnie mialam pytac jak twoje gardziolko, ale widze, ze i Ciebie dopadlo
Ależ krążą te choróbska wśród nas! mi już przeszło, ale wy dziewczynki kurujcie się szybciutko, żeby zdążyć przed świętami!!
Cytat:
Kochana, jeśli to rzeczywiście plamienie implantacyjne, to tylko się cieszyć. Podobno może trwać kilka dni. Nie martw się, dopóki nie jest to @ to wszystko może się zdarzyć
Ja też znowu mam plamienie, znowu po powrocie z zakupów Mam nadzieję, że to rzeczywiście to o czym pisałyście, bo jak nie to będę się martwić. Nigdy czegoś takiego nie miałam
Dziewczyny trzymam kciuki, żeby to było implantacyjne Miło się czyta o kolejnych kreseczkach i sukcesach choć sama się jeszcze nie staram. Ale trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące w grudniu!!żebyście miały cudne prezenty gwiazdkowe

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 17:43   #3552
agness813
Raczkowanie

Cytat:
O! To na pewno Jeszcze po takim poście

Cytat:
no to trzymam kciuki za staranka, mąż na pewno będzie zadowolony
Zawsze się cieszy jak ma do domu lecieć bo wie że ja napalona

Cytat:
Też tak myślałam tylko nie wiem czy wytrzymam tylko w razie czego rodzice od razu zorientują się że podejrzana jestem a nie chciałabym nikowu mówić dopoki betą nie potwierdze, sama nie wiem
To zrób sobie we wtorek zawsze możesz sobie po paru dniach powturzyć

Cytat:
Gwałć, mam nadzieję, że coś z tych gwałtów wyjdzie My dziś samochód 20 min. odpalaliśmy, już myślałam, że akumulator nam siądzie
Oj wykorzystam go,wykorzystam,żeby o seksie nawet nie pomyslał do lutego bo wtedy ma przylecieć znowu
Moje maleństwo też nie chciało mi dzisiaj popołudniu odpalić ale teraz wracając od znajomych spotkałam kolegę-mechanika więc chciał-nie chciał-zaciągęłam go pod moją klatkę żeby spróbował odpalić i mu się udało co prawda za trzecim razem ale odpalił,potem bez większych problemów jeszcze dwa razy no i mnie pocieszył bo mówi że na jego oko to wina paliwa...bo coś tam zamarzło
Ale to dobrze bo już klęłam na Mondka obiecując że pójdzie pod młotek jak znowu szarpnie mnie po kieszeni i do tego na same Święta

Cytat:
Dziś byliśmy jeszcze na zakupach na chwilę i kupiłam małej przyjaciółki taką lalkę przytulankę. Jak kupowałam, to od razu pomyślałam sobie, jak fajnie by było kupować to własnej córci
Ja tez tak mam jak kupuję bratanicy Wołają mnie te wszystkie cuda dla dziewczynek Tak na co dzień to auta,kolejki,transformers y,piłki itp
Chociaz moje młodsze dziecko ma wózeczek-spacerówkę,wozi w nim Kubusia Puchatka i domek dla lalek,nie wiem czy orientujecie się,z serii Little People ,marki Fisher Price,taki z dźwiękami i różowym dachem Ale co,mam odmówić dziecku jak chce? A dodam że bawi się nim regularnie jeszcze chciałby lalę,takiego bobaska ale w tym miejscu się zastanawiam A! I żeby nie było,oprócz tych zabawek uwielbia też autobusy i kolejki wszelkiego rodzaju

Cytat:
Coś czuję że będzie troszkę Świątecznych bobasków

Ja dzisiaj mam ostatni samotny wieczór w tym roku
Stary 2009-12-20, 19:04   #3553
Awenturyn
Rozeznanie

witajcie
zajrzałam na chwilke
ja się rozłożyłam,temperatura mnie męczy,kaszel też a trzese sie jak galareta ale aby do wtorku - bo idziemy na kontrole
urwis już czuje się lepiej,przynajmniej u niego nie ma już temperatury

aldii , agness813 ten lek to własnie TAMIFLU niestety jest pełno płatny

lindsley nie wiem jaka to grypa no ale do sanepidu został zgłoszony przypadek młodego

tity dziekuje

zmykam kochane do łóżeczka
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 19:20   #3554
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość
witajcie
zajrzałam na chwilke
ja się rozłożyłam,temperatura mnie męczy,kaszel też a trzese sie jak galareta ale aby do wtorku - bo idziemy na kontrole
urwis już czuje się lepiej,przynajmniej u niego nie ma już temperatury

aldii , agness813 ten lek to własnie TAMIFLU niestety jest pełno płatny

lindsley nie wiem jaka to grypa no ale do sanepidu został zgłoszony przypadek młodego

zmykam kochane do łóżeczka
Bidulko,trzymaj sie kochana wyleżcie porządnie to paskudztwo co by się jakies powikłania nie przyplątały (tfu,tfu!!!)
Swoją droga to kpina żeby takie leki musieć kupować samemu przecież to powinno być pełnopłatne!!! A co jeśli ktoś nie ma takiej sumy?? Paranoja jakaś
Stary 2009-12-20, 19:27   #3555
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
No to leć do gina, u mnie to się skończyło szpitalem...może to nic, a może coś. Idź jutro.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 20:22   #3556
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
No to leć do gina, u mnie to się skończyło szpitalem...może to nic, a może coś. Idź jutro.
Czemu u ciebie skończyło się to szpitalem? Teraz to mnie nastraszyłaś, bo ja też mam plamienia, a jestem dokładnie w tym samym dc. I stwierdziłam, że jak dostanę @ to wtedy dopiero pójdę do gina. Bo mi dziewczyny na dwóch watkach piszą, że to może być plamienie implantacyjne czy coś takiego. A teraz to się przestaszyłam.

Awenturyn, kuruj się kochana

Ja mam w końcu wszystkie sprawdziany sprawdzone Czyli rzeczywiście moge odpocząć

28.09.2014

Stary 2009-12-20, 20:44   #3557
Ollliwka
Zakorzenienie

pomidorko a od kiedy w szkołach jest przerwa świąteczna?
co to jest to plamienie implantacyjne ?

a ja z TŻ byłam jednak na zakupach
Stary 2009-12-20, 20:44   #3558
Tity
Zakorzenienie

Ja też się cieszyłam, że to może to,a okazało się, że to ostre zapalenie przydatków i na dodatek torbiel. Więc tydzień spędziłam w szpitalu.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 20:52   #3559
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

hej laseczki mojego szwagra dziewczyna urodzila dzisiaj ogolenie miala termin na 17 i juz18 dostala na wywolanie ale nic sie nie dzialo no i dzisiaj jej wody przebijali urodzila po 6 godzinach i maly ma 4500 kurcze a na usg kilka dni temu lekarz mowil ze maly ma 3700 wiec chyba do konca nie mozna sie nastawiac na to co z usg wychodzi
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-20, 21:01   #3560
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
hej laseczki mojego szwagra dziewczyna urodzila dzisiaj ogolenie miala termin na 17 i juz18 dostala na wywolanie ale nic sie nie dzialo no i dzisiaj jej wody przebijali urodzila po 6 godzinach i maly ma 4500 kurcze a na usg kilka dni temu lekarz mowil ze maly ma 3700 wiec chyba do konca nie mozna sie nastawiac na to co z usg wychodzi
Gratulacje dla dziewczyny szwagra No to kawał chłopa urodziła
Nie ma za bardzo co wierzyć w te kalkulacje lekarzy na temat wagi dziecka,mój młodszy synek urodził się z wagą 4370 a zapowiadali mu o conajmniej kilo mniej
Stary 2009-12-20, 21:13   #3561
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
pomidorko a od kiedy w szkołach jest przerwa świąteczna?
co to jest to plamienie implantacyjne ?

a ja z TŻ byłam jednak na zakupach
Ja się dowiedziałam o tym plamieniu dopiero wczoraj. Dziewczyny mi piszą, że to występuje czasem przy zagnieżdżaniu się zarodka.
A przerwa świąteczna jest od środy, więc jeszcze dwa dni szkoły i wolność

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Ja też się cieszyłam, że to może to,a okazało się, że to ostre zapalenie przydatków i na dodatek torbiel. Więc tydzień spędziłam w szpitalu.
Eeee, to u mnie to na pewno nie to, bo mnie nie boli, tylko tak ciągnie i muli w dole brzucha. A jak miałam zapalenie przydatków kilka lat temu to bolało jak jasny gwint. No i plamienie jest znikome - najczęściej na papierze po prostu widzę śluz zabarwiony krwią. Prędzej myślę, że to może być zaburzenie wywołane przez chorobę. Jakbym dostała jednak @ to pójdę do ginekologa. Dzięki za ostrzeżenie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
Gratuluję ciociu

28.09.2014

Stary 2009-12-20, 21:54   #3562
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
Czemu u ciebie skończyło się to szpitalem? Teraz to mnie nastraszyłaś, bo ja też mam plamienia, a jestem dokładnie w tym samym dc. I stwierdziłam, że jak dostanę @ to wtedy dopiero pójdę do gina. Bo mi dziewczyny na dwóch watkach piszą, że to może być plamienie implantacyjne czy coś takiego. A teraz to się przestaszyłam.
no ja też się teraz nastraszyłam,,, ja mam takie plamienie jak orzech włoski,, ból jest taki, ze mnie coś ciągnie w dół i czasem kłuje, a w ogóle coś mnie mdli.. jakas taka napompowana się czuje,, jutro będe dzownić do gina bo w środe lece do grecji do mamy,,wiec wolałabym wiedziec co mi jest a do okresu jakies 8,9 dni,,,,
Stary 2009-12-20, 22:07   #3563
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za kciuki I życzę chłopca, a kiedy będzie wiadomo, bo nie doczytałam?

Lindsley, jak to chomiki będziecie mieć na święta? Fajnie to brzmi
Jutro jadę na usg Już się nie mogę doczekać Tylko boję się, że tak nastawiłam się na chłopca a może być przecież równie dobrze dziewczynka i nie wiem jak sama do tego podejdę... Na pewno będę kochać tak samo itd tylko jakoś za oczywiste przyjęłam że to chłopak

A chomiki to dostaliśmy na przechowanie Szwagier wyjechał i nam podrzucił Fajne są tylko trochę bałaganią... Już wokół klatki pełno trocin i jedzenia a ja wczoraj tak ładnie posprzątałam

Miałam dziś nic nie robić ale dałam się wyciągnąć do galerii żeby nasi goście mogli się zaopatrzyć w cieplejsze buty U nich nie ma takich zim

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 22:10   #3564
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Mpik,Lenka i Pomidora żeby Mikołaj przyniósł Wam ||
byłoby cudnie

Cytat:
Pomidorko nie wiem, czy zwrocilas kiedys na to uwage, ale u nas na watku jest tak, ze jak sa II to od razu kilka, a pozniej znow dluuuga cisza.Oj i cos czuje, ze bedzie grudniowo-styczniowy wysyp II kreseczek
oby

Cytat:
Witam! u mnie fajnie słoneczko przyświeca
Kretencja czyli testujemy razem
Pomidorka, Mpik trzymam kciuki za wasze wspolne testowanko i mam nadzieję, że Lenka też dołączy
no nie wiem, nie wiem

Cytat:
powodzenia

Ja jutro idę do pracy.. Dzień miałam ciężki ale jakoś go przeżyłam. Mam nadzieję, że teraz będzie już spokojnie, świątecznie, bez nerwów....
Stary 2009-12-20, 22:41   #3565
gabisun
Zakorzenienie

Ale ze mnie głąb coś mnie tknęło i zerknełam w swój magiczny kalendarz i jednak jestem jeden dzień do przodu to znaczy mam 27dc a nie 26 czyli nmiej czekania nie wiem co mi się ubzdurało, że to we wtorek ma być nie wiem tylko czy wytrzymam bez testu. Znając moje szczęście rano zmarnuję test a po godzince @ przyjdzie to lepiej chyba spokojnie poczekam...
Stary 2009-12-20, 22:44   #3566
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Ja jutro idę do pracy.. Dzień miałam ciężki ale jakoś go przeżyłam. Mam nadzieję, że teraz będzie już spokojnie, świątecznie, bez nerwów....
To powodzenia

agness813 - czyli od jutra już prawie tutaj nie zaglądasz tylko zajmujesz się starankami
Dobranoc wszystkim!

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 06:30   #3567
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Gratulacjew jakie kolorki ją ubieracie?
bombki mamy rude i takie kremowo-wpadające-w-delikatny-zielony. jak już ubierzemy, to pokażę.

Cytat:
My mamy naszą dwa lata (tradycyjna czerwono-złota)
dzięki mnie, od kilku lat taka kolorystyka była u mnie w domu, tzn. teraz to powinnam napisać: "u rodziców w domu".

Cytat:
ale na przyszły rok planujemy nową, jakąś ekstrawagancjęfiole towo-białą może
mnie się marzyła morsko-fioletowa (w OBI były ślicznebombki) albo ruda.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 06:38   #3568
Ollliwka
Zakorzenienie

hej
u mnie zamiast bólu gardła katar i ból głowy nadal - zatok bardziej.
a dzisiaj zamierzam na siatke iść a za niedługo na zakupy takie małe spożywcze..

lindsley a napiszesz Nam dzisiaj jaka płeć ?

Choinkę wczoraj ubierałam z mamą , TŻ się trochę dołączył ja mam bomki , łańcuchy w kolorze złoto czerwonym i jest żywa - jodła kaukaska
Stary 2009-12-21, 07:18   #3569
Kakusia
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki
Ja tradycyjnie w weekend mało miałam czasu na wizaż, ale to dlatego, że wtedy jest TŻ, a poza tym przez ten weekend nie miałam chwili odpoczynku
W sobotę długie zakupy, obiad, pieczenie ciasta, do 23 nauka.
W niedzielę o 5 pobudka, uczelnia, egzamin, 4h wyczekiwania na ćwiczenia... intensywne myślenie i 1h tłuczenia się autobusem do domu... w 5min zjadłam rosołek, zapakowałam sernik, Kościółek i do mamy na imieniny... wróciłam i poszłam spać.
Także dziś leniuchowanie
Chociaż spałam dziś tylko 6h, wstałam o 6:30 razem z TŻtem (jechał 1h później do pracy) i już mi się nie chciało spać

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Kakusia powodzenia na egzaminie
dziekuję, przydało się
Zdałam rachunkowość na 4,5

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Jestem bliska załamanie nerwowego przez ten kaszel
ale syropu dalej sobie nie kupisz ? to ja nie będę się nad Tobą użalać, bo jesteś baaardzo nieposłuszną pacjentką

Cytat:
Ale przynajmniej tę podłogę umyje... a ja muszę batalię staczać o każdorazowe mycie garów czy odkurzanie... Już z podłogami daję sobie spokój bo i tak by mnie szlag trafiał jakbym na to patrzyła i musiała palcem pokazywać, że niedokładnie. Już bym chwilowo przymknęła oko na niedokładność gdybym nie musiała się wykłócać o jakiekolwiek działanie.
też mnie to denerwowało - że o wszystko się musiałam prosić. Wkońcu z Nim porozmawiałam, że dla mnie liczy się pomoc taka sama od siebie, a nie wymuszana...
Ale muszę Go pochwalić - tak ładnie umył w sobotę panele w mieszkaniu do tego wczoraj jak byłam na uczelni ugotował rosołek i umył gary

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Ja rozumiem Myślałam tylko, że ty myślisz, że ja jem surowe
Lenka ja kiedyś jadłam surowe tzn np kogel-mogel, albo właśnie w serku ale pod warunkiem, że jaja sprawdzone - od babci (jak jeszcze żyła) albo od cioci

Cytat:
Co ta pogoda wyrabia z autami??? Mój dzisiaj tez ledwo odpalił
hehe ja z naszego starego jestem niezmiernie dumna Wy tu narzekacie, a nasz bez problemu odpalił po tygodniowej bodajże przerwie (więc baliśmy się, że po tych mrozach nie odpali w ogóle), ale bez problemu
Najgorzej było z szybami na początku jazdy skrobaliśmy od środka podczas jazdy bo raz dwa mroziły się zabawnie to musiało wyglądać

Cytat:
A mi zostalo 5 tyg. do rozpakowania...
wow ale ten czas leci Niedługo będziemy podziwiać Twoją Małą na wątku

Cytat:
Dziewczyny, u mnie cudownie za oknem. Ośnieżone drzewa, uwielbiam taki widok.
hehe Pomidorko cudownie, pod warunkiem, że nie trzeba wychodzić

Cytat:
Pomidorko nie wiem, czy zwrocilas kiedys na to uwage, ale u nas na watku jest tak, ze jak sa II to od razu kilka, a pozniej znow dluuuga cisza.Oj i cos czuje, ze bedzie grudniowo-styczniowy wysyp II kreseczek
ja nie odzywałam się parę dobrych miesięcy i wróciłam na wątek jak już zobaczyłam II kreseczki

Ale za Wszystkie Dziewczyny które czekają na II kreseczki mocno trzymam kciuki!!! Razem z Wami - mam ogromną nadzieję, że tym razem Wam się uda

Cytat:
A wrześniowe dziecko bardzo fajne - mój brat jest z początku września i jest najsympatyczniejszą osobą, jaką znam
ja jestem z początku września i potwierdzam

My małżeńską choinkę rok temu już kupiliśmy W środę ubieramy w bordowo złotej tonacji

Cytat:
Jutro jadę na usg Już się nie mogę doczekać Tylko boję się, że tak nastawiłam się na chłopca a może być przecież równie dobrze dziewczynka i nie wiem jak sama do tego podejdę... Na pewno będę kochać tak samo itd tylko jakoś za oczywiste przyjęłam że to chłopak
heheh ja mam na odwrót Lindsley co będzie to będę kochać ale nastawiam się na dziewczynkę
O której masz usg ? od 17 jest lekarz prawda?
Ja mam jutro wizytę u Gin.
Mam nadzieję, że do jutra szybko zleci. Bo wczoraj wieczorem bardzo długo kłuł mnie brzuszek Zmartwiłam się, bo nie wiedziałam od czego. Jedyne na co wpadliśmy z TŻtem, to że przez to, że przez cały weekend byłam na wysokich obrotach... Całą sobotę na nogach i w pośpiechu, niedziela to samo - od rana do 17 na uczelni, potem szybko obiad, Kościół i do mamy na imieniny... (w Kościele myślałam, że nie wystoję...)
Zażyłam wczoraj nospę i magnez i postanowiłam dzisiaj dużo leżeć. Ale jutro wszystko lekarzowi opowiem.

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2009-12-21 o 07:22
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 07:54   #3570
kretencja
Zakorzenienie

Ale się rozpisałyście, dżizas
Kakusiu, ja wcale nie chcę żeby ktoś się nade mną użalał. A załamać się chcę nie przez kaszel jako taki, ale przez to, że mój organizm sobie nie może z nim poradzić tyle czasu. Syrop tylko załagodziłby objawy, a ja najbardziej jestem zmartwiona DLACZEGO to tyle trwa... Kiedyś chorowałam raz do roku na przeziębienie, z którego się otrzepywałam po 4 dniach, a od kiedy pracuję w przedszkolu... Masakra. Jestem więcej chora niż zdrowa.
Dziś na szczęście już wyraźnie lepiej z kaszlem. Wieczorem jeszcze idę do lekarki, żeby potwierdziła, że nic głębiej nie ma podejrzanego, że te bóle to od zmęczenia kaszlem, a nie z płuc... Ale z pewnością dobrze mi zrobił ten weekend w domu. Może nawet dziś pomalutku łazienkę posprzątam - trzeba to wreszcie zrobić
Jutro jeszcze do pracy i do banku z jednym papierem, a w środę... wigilia A w czwartek jeszcze jedna

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości