|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Raczkowanie
|
Ja mam dzisiaj 14 dc, ale nie mam pojęcia jaki będe miała cykl w tym miesiącu
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas też słoneczko wyjrzało ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
Aldii, no dzisiaj nie muszę wychodzić i na pewno nie wyjdę, ale jutro mam lekarza wieczorem, no a we wtorek to już dzień bieganiny niestety
![]() A ja oczywiście się przechwaliłam, że mi lepiej - owszem, ale tylko jak leżę w łóżku ![]() ![]() Idę pod koc ![]()
#3548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Rozeznanie
|
kurcze dziewczynki a ja dalej mam plamienie- takie brazowo-czerwone,,,
![]() ![]()
![]() |
#3550 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś byliśmy jeszcze na zakupach na chwilę i kupiłam małej przyjaciółki taką lalkę przytulankę. Jak kupowałam, to od razu pomyślałam sobie, jak fajnie by było kupować to własnej córci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Ja też znowu mam plamienie, znowu po powrocie z zakupów ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | ||
Wtajemniczenie
|
Aldii - to już za 5 tyg.??ale ten czas szybko biegnie!!
Gratulacje ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 | ||||
Raczkowanie
|
O! To na pewno
![]() ![]() Zawsze się cieszy jak ma do domu lecieć bo wie że ja napalona ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moje maleństwo też nie chciało mi dzisiaj popołudniu odpalić ![]() ![]() ![]() ![]() Ale to dobrze bo już klęłam na Mondka obiecując że pójdzie pod młotek jak znowu szarpnie mnie po kieszeni i do tego na same Święta ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chociaz moje młodsze dziecko ma wózeczek-spacerówkę,wozi w nim Kubusia Puchatka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj mam ostatni samotny wieczór w tym roku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Rozeznanie
|
witajcie
zajrzałam na chwilke ja się rozłożyłam,temperatura mnie męczy,kaszel też ![]() urwis już czuje się lepiej,przynajmniej u niego nie ma już temperatury aldii , agness813 ten lek to własnie TAMIFLU ![]() lindsley nie wiem jaka to grypa no ale do sanepidu został zgłoszony przypadek młodego tity dziekuje ![]() zmykam kochane do łóżeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Swoją droga to kpina żeby takie leki musieć kupować samemu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
No to leć do gina, u mnie to się skończyło szpitalem...może to nic, a może coś. Idź jutro.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Awenturyn, kuruj się kochana ![]() Ja mam w końcu wszystkie sprawdziany sprawdzone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
pomidorko
![]() co to jest to plamienie implantacyjne ? a ja z TŻ byłam jednak na zakupach ![]()
#3558 |
Zakorzenienie
|
Ja też się cieszyłam, że to może to,a okazało się, że to ostre zapalenie przydatków i na dodatek torbiel. Więc tydzień spędziłam w szpitalu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki mojego szwagra dziewczyna urodzila dzisiaj ogolenie miala termin na 17 i juz18 dostala na wywolanie ale nic sie nie dzialo no i dzisiaj jej wody przebijali urodzila po 6 godzinach i maly ma 4500 kurcze a na usg kilka dni temu lekarz mowil ze maly ma 3700 wiec chyba do konca nie mozna sie nastawiac na to co z usg wychodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma za bardzo co wierzyć w te kalkulacje lekarzy na temat wagi dziecka,mój młodszy synek urodził się z wagą 4370 a zapowiadali mu o conajmniej kilo mniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przerwa świąteczna jest od środy, więc jeszcze dwa dni szkoły i wolność ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A chomiki to dostaliśmy na przechowanie ![]() ![]() ![]() Miałam dziś nic nie robić ale dałam się wyciągnąć do galerii żeby nasi goście mogli się zaopatrzyć w cieplejsze buty ![]() ![]()
![]() |
#3564 | |||
Zadomowienie
|
byłoby cudnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jutro idę do pracy.. Dzień miałam ciężki ale jakoś go przeżyłam. Mam nadzieję, że teraz będzie już spokojnie, świątecznie, bez nerwów....
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie głąb
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() agness813 - czyli od jutra już prawie tutaj nie zaglądasz ![]() ![]() Dobranoc wszystkim!
![]() |
#3567 | ||
Zakorzenienie
|
bombki mamy rude i takie kremowo-wpadające-w-delikatny-zielony. jak już ubierzemy, to pokażę.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie zamiast bólu gardła katar i ból głowy nadal - zatok bardziej. a dzisiaj zamierzam na siatke iść ![]() lindsley a napiszesz Nam dzisiaj jaka płeć ? ![]() Choinkę wczoraj ubierałam z mamą , TŻ się trochę dołączył ![]() ![]() ![]()
#3569 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Ja tradycyjnie w weekend mało miałam czasu na wizaż, ale to dlatego, że wtedy jest TŻ, a poza tym przez ten weekend nie miałam chwili odpoczynku ![]() W sobotę długie zakupy, obiad, pieczenie ciasta, do 23 nauka. W niedzielę o 5 pobudka, uczelnia, egzamin, 4h wyczekiwania na ćwiczenia... intensywne myślenie i 1h tłuczenia się autobusem do domu... w 5min zjadłam rosołek, zapakowałam sernik, Kościółek i do mamy na imieniny... wróciłam i poszłam spać. Także dziś leniuchowanie ![]() Chociaż spałam dziś tylko 6h, wstałam o 6:30 razem z TŻtem (jechał 1h później do pracy) i już mi się nie chciało spać ![]() dziekuję, przydało się ![]() Zdałam rachunkowość na 4,5 ![]() ale syropu dalej sobie nie kupisz ? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale muszę Go pochwalić - tak ładnie umył w sobotę panele w mieszkaniu ![]() ![]() Lenka ja kiedyś jadłam surowe ![]() ![]() ![]() hehe ja z naszego starego jestem niezmiernie dumna ![]() ![]() Najgorzej było z szybami ![]() ![]() ![]() wow ale ten czas leci ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale za Wszystkie Dziewczyny które czekają na II kreseczki mocno trzymam kciuki!!! Razem z Wami - mam ogromną nadzieję, że tym razem Wam się uda ![]() Cytat:
![]() My małżeńską choinkę rok temu już kupiliśmy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O której masz usg ? od 17 jest lekarz prawda? Ja mam jutro wizytę u Gin. Mam nadzieję, że do jutra szybko zleci. Bo wczoraj wieczorem bardzo długo kłuł mnie brzuszek ![]() Zażyłam wczoraj nospę i magnez i postanowiłam dzisiaj dużo leżeć. Ale jutro wszystko lekarzowi opowiem. Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-21 o 07:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyście, dżizas
![]() Kakusiu, ja wcale nie chcę żeby ktoś się nade mną użalał. A załamać się chcę nie przez kaszel jako taki, ale przez to, że mój organizm sobie nie może z nim poradzić tyle czasu. Syrop tylko załagodziłby objawy, a ja najbardziej jestem zmartwiona DLACZEGO to tyle trwa... Kiedyś chorowałam raz do roku na przeziębienie, z którego się otrzepywałam po 4 dniach, a od kiedy pracuję w przedszkolu... Masakra. Jestem więcej chora niż zdrowa. Dziś na szczęście już wyraźnie lepiej z kaszlem. Wieczorem jeszcze idę do lekarki, żeby potwierdziła, że nic głębiej nie ma podejrzanego, że te bóle to od zmęczenia kaszlem, a nie z płuc... Ale z pewnością dobrze mi zrobił ten weekend w domu. Może nawet dziś pomalutku łazienkę posprzątam - trzeba to wreszcie zrobić ![]() Jutro jeszcze do pracy i do banku z jednym papierem, a w środę... wigilia ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.