|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Laetitia89, miałam identycznie jak Ty. TŻ wybierał kolegów, nie raz siedziałam przez niego w domu, totalnie wkurzona i płakałam, a go to nie ruszało i też wydawało mi się, że mam nerwicę
![]() Już nie wspomnę do jakich ekscesów dochodziło, teraz się to nieco zmieniło, a przede wszystkim ja się zmieniłam. Edytowane przez Brzoskfiniowa Czas edycji: 2009-12-25 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do perfum, zużyłabym je do odświeżania toalety ![]() albo wkręcała TŻtowi że są tak piękne, że używam ich tylko na specjalne okazje ![]()
![]() |
#1294 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Wtajemniczenie
|
Mandy co u Ciebie??
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
Pozatym przepraszam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co do pogrubionego --- > powiedziałaś mu to na spokojnie? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie no, ja bym tez się wpieniła! nie znoszę takich panienek, matko z córką ![]() szczęście, że tak to się zakończyło, ale wyobrażam sobie, jaką nerwice miałaś ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
kurdę nazwy nie pamiętam ![]() z grubą szczoteczką ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Koka, jak tam dzisiaj u was?
![]() ja właśnie wróciłam od rodziny, TŻ też siedzi ze swoimi. Rano by byla sprzeczka, bo jak zwykle o wszystkim dowiaduję się ostatnia, ale o dziwo TŻ się opanował i przeprosił mnie.. jutro do niego jadę i damy sobie prezentyy. ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- co do tuszu, to ja mam wspomniany zółty gruby maybelline czy jak to się pisze ![]() średnio jestem z niego zadowolona..dobrze że mam długie rzęsy bo on raczej nic nie wydłuza.
#1300 |
Zakorzenienie
|
nie tylko Ty!
mi od jakiegoś czasu tyka zegarek ![]() jutro jeszcze jadę zobaczyc blixniaków co się urodzili to już w ogóle oszaleję ![]() ogółem to chciałabym mieć za sobą studia, mieć już pracę i mieszkać z TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Wtajemniczenie
|
Nienawidze swiat!! Tak jak juz pisalam dzis swiatecznego sniadania nie bylo, ale potem jakos mama dala sie przekonac i pojechalismy do rodziny. Oczywiscie na nich tez obrazona siedziala i nic nie mowila, nic nie jadla. W koncu cos wujek mnie zapytal co robie na sylwestra wiec mu mowie ze jade do Gniezna, a mama od razu weny na rozmowe nabrala. Przy calej rodzinie zaczela mowic ze jade tam jako dziewczyna do towarzystwa zeby sie puszczac, ze mnie przeru****** i wyrzuca z pociagu. Od razu sie rozryczalam bo nie jest milo slyszec takie slowa tym bardziej w grnie rodziny. Czuje sie fatalnie. Na koniec wszyscy przyznali mi pocichu racje ze mama przesadza. Bawilam sie z moim 4miesiecznym bratankiem. Siostra powiedziala ze mi pasuje i w koncu musze sobie takiego zrobic, a mama na to 'ta a kto ja bedzie chcial'. Myslalam ze wyjde z siebie. Tata sobie troche wypil i widac bylo ze jego tez to wszystko boli. Wrocilismy do domu. Tata spi, mama sie kapie a ja siedze i rycze. Dlaczego musze tak cierpiec? Nie dosc ze w sprawach sercowych mi sie nie uklada, na uczelni ciezko to jeszcze nawet w mamie wsparcia nie mam. W kazde swieta jest tak samo. Rok temu przeplakalam bo mama miala w ogole wigilii nie robic bo tata przez jakis czas pil. Pamietam jak bylam wtedy z TZ i on obiecal mi dwie rzeczy: ze jak stworzymy rodzine to u nas swieta beda wygladaly zupelnie inaczej niz u mnie, a druga ze zrobi wszystko zebysmy kiedys byli rodzina. Pamietam te slowa do dzis. Wtedy nie przejmowalam sie az tak mama bo wiedzialam ze przyjedzie TZ i jakos to bedzie. Zawsze on wszystko wyjadal co zrobilam, pocieszal mnie, nie pozwolil mi plakac. A dzis? Cala lodowka pelna, moje ciasto stoi nietkniete. Czemu to jest takie trudne??
![]()
![]() |
#1302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ważne też że rodzina przyznaje Ci racje, a w końcu odnajdziesz faceta. Tego odpowiedniego i wtedy też tj. kiedyś możliwie że spojrzysz na to inaczej. Ale hm,dobrze by było coś z robić z tymi relacjami z mamą, bo to strasznie nieprzyjemne i nie do zniesienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym sie chyba odezwała, nawet chamsko, żeby do niej dotarło... jak można tak powiedziec o córce że będzie sie puszczać?! ![]() ![]() broń sie jakoś! przy okazji witam NOWE ZAZDROŚNICE ![]() hmmm... u mnie ogółem dobrze... dzisiaj. bo wczoraj nie było za wesoło, jak już pisałam gdzieś tam wcześniej, Wigilia niezbyt udana. w dodatku nie miałam wsparcia w TŻ. żaliłam mu się, mówiłam cos typu:"boje się, że psuję wszystko itp" a on na to "k**wa Kasia przestań" bolało mnie to, że podnosił głos, przeklinał... po 22 poszedł do kumpla. tzn zadzwoniłam do niego bo milczał, a n że sa w monopolowym i ida do niego do domu, bo go zaprosił... no ok... było mi bardzo smutno cały wieczór ![]() zadzwoniłam, że idę na pasterkę i życzę mu miłej zabawy i że dobranoc. po pasterce dzwoniłam ze 20 razy, w końcu odebrał, spał, a ja miałam myśli że gdzieś poszedł ![]() też trochę podnosił głos, ale kazał się uspokoić i iść spać. miałam totalnego doła, żyć mi się nie chciało. dzisiaj zadzwonił i powiedział, że przeprasza za swoje zachowanie. miał przyjechać jutro i mieliśmy jechać do mojej rodziny, jedzie do mnie już teraz ![]() Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2009-12-25 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Wtajemniczenie
|
nie no.. tak dawno sie z moim TZ nie kłóciłam
![]() Święta są.. a jemu coś nie tak... wróciłam z kościoła i napisałam do niego na gadu jak tam dzień co dostał na prezent bo wczoraj mało pogadaliśmy.. a on z takim humorem tak jak by pisze ze nie ma ochoty mi takie głupoty tłumaczyć.. i pyta sie mnie co miał dostać.. a ja mowie no nie wiem dlatego sie Ciebie pytam.. no sama nie wiem ja sie tylko pytam co tam jak tam a on ma jakieś problemy.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja juz nie mam sily jej dogryzac. Kiedys tak robilam ale wynikaly z tego jeszcze wieksze klotnie. Teraz staram sie olewac, ale az lzy same sie cisna do oczu. Moje relacje z mama nigdy nie byly dobre, od jakis 6 lat zawsze cos jej nie pasuje. Przez ten czas co bylam z ex-ex czyli pol roku bylo nawet dobrze. Nie klocilysmy sie i w ogole. Ale z czasem znowu zaczelo sie pieklo. Powoli wysiadam...
![]() |
#1306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo pisałaś że jesteś jedynaczką.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2009-12-25 o 18:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ps. Witam ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jedź do tego Gniezna i baw sie dobrze przede wszystkim. kiedys sie całkowicie usamodzielnisz i będziesz miała więcej spokoju ![]() a facet nie zając nie ucieknie, lepiej być z odpowiednim i być szczęśliwa, nawet jeśli ma to oznaczać koniec kilku związków, niż być z kimś nieodpowiednim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yellow od 6 lat probuje z nia rozmawiac ale na nic. Na poczatku odgryzalam sie i bylam chamska, a to pogarszalo sprawe. Teraz olewam i nic nie odpowiadam na jej gadanie. Mam wrazenie ze mama w ten sposob jeszcze bardziej sie nakreca, ale co prawda mniej jest klotni niz kiedys.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje chore wymysły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Wtajemniczenie
|
no chyba jakiś zły dzień ma.. dalej się do mnie nic nie odzywa..
a zaraz coś zwale z biurka bo ustawił sobie opis ze sie nudzi... ![]() i jeszcze napisałam ze bardzo dziękuje ze mi tez humor zepsuł a ten sie nawet nie odzywa! jak ja takiego czegoś nienawidzę ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
tak odbiegając od tematu:
jak sie idzie zobaczyć nowo narodzone dzieciątko, zazwyczaj cos sie kupuje... przynajmniej u mnie tak jest. jak się chwaliłam już ![]() ![]() czy pasuje dać w prezencie pampersy?! ![]() chcieliśmy tam jechac dopiero po Nowym Roku, ale zaprosili nas, że mamy przyjechać jutro, a niestety w Wigilię, sklepy były już zamknięte tylko osiedlowy market otwarty... a tam żadnych ciuszków dla niemowląt nie było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do Sylwestra to pojade tam i bede sie dobrze bawila. Ale i tak meczy mnie to wszystko...
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Wtajemniczenie
|
jest tu ktoś?
pisałam do niego jak głupia i on dalej nic.. nie wiem czy mam jeszcze coś napisać aby sie w końcu do mnie odezwał? płakać mi sie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Wtajemniczenie
|
Napisalas raz, drugi, trzeci... starczy. To i tak o kilka razy za duzo. Bedzie chcial-odpisze...
![]() |
#1317 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym nie pisała. Może sobie przemyśli swoje zachowanie...
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jestem strasznie nerwowa.. szczególnie dzisiaj.. chyba wiecie o co chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit: to jak nie chcesz juz pisac, bo pare razy pisalas, to trzeba przeczekac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"tak właśnie tego brakowało na świętach :/ fajnie ze dopiero dzisiaj mi humor zje... dziękuje bardzo " potem jak zmienił opis: "oj przepraszam ze Cie tak zanudzam.. możesz sie odezwać i przestać być... (nie powiem bo byłam u spowiedzi) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.