Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz.III - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-07, 15:47   #1981
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
no ale widzisz ja go z ledwoscia zapielam - meczylam sie pare min zeby zapiac - a co bedzie za miesiac, dwa?
poza tym Zuzia widze, ze ma dosc wysoko ten kombinezon a Marcel ma do pasa praktycznie ehh - dalej nie wepchne

racja
skoro teraz nie wcisniesz to za miesiac moze byc jeszcze gorzej
napisz i moze przyjma zwrot

nie bylysmy dzis na spacerku
zwijam sie bo wyruszamy niedlugo, tylko mala mleczko zje

dobrze tu z Wami
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 15:54   #1982
chryzolit
Raczkowanie

Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz

Wyyyyszedł!....

Ja wiem, że przeżywam jak mrówka ciążę, ale to tylko dowodzi, jaka ze mnie noga w kuchni
Stary 2010-01-07, 15:58   #1983
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
aha z tego wszystkiego zapomnialam sie pochwalic, ze Marci dzis sie przewrocil z plecow na brzuch poszlam tylko zrobic siusiu, wracam a on zadowolony na brzuchu lezy

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
dzieki

jak nie wyjdzie Ci ten schab to dam Ci przepis na duszony z pieczarkami i cebulka, mi wychodzi i jest pyszny
jak mogę to ja poproszę..TŻ wczoraj zamiast pół kilo schabu kupił półtora

Cytat:

nie widzialam dzis Miramejka
mam nadzieje ze u nich wszystko ok....
też o niej dzisiaj myślałam

Koleżankajuż pojechała, jesteśmy z Martynia wykończone
Mi peka głowa, mała nie spała od 10, bo dwulatka jest hmm...głośna, na szczęście już udało mi się odnaleźć wszystkie nadgryzione i porzucone ciastka i poodkurzać połowę zawartości cukierniczki z dywanu, niestety nowa książeczka Martnki ma pogniecione kilka stron, nie wspomnę juz o tym, że mała ją czytała a mama w tym czasie karmiła barszczykiem...

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Dziewczyny, czy któreś z waszych dzieci ma AZS?

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 16:01   #1984
chryzolit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość

Mi peka głowa, mała nie spała od 10, bo dwulatka jest hmm...głośna, na szczęście już udało mi się odnaleźć wszystkie nadgryzione i porzucone ciastka i poodkurzać połowę zawartości cukierniczki z dywanu, niestety nowa książeczka Martnki ma pogniecione kilka stron, nie wspomnę juz o tym, że mała ją czytała a mama w tym czasie karmiła barszczykiem...

O Ty, a mojego przepisu nie chcesz? Ale co racja, to racja - Gorgulku rzuć nam przepis na schab z pieczarkami

Może dla zabawy powymyślamy, co byśmy takim dwulatkom zrobiły?

Zapomniałam... Svinecko, gratki dla Marcelka! Już chyba tylko mój smyk się w tej kwestii leni...
Stary 2010-01-07, 16:04   #1985
mariolasl
Zakorzenienie

wszystkiego najlepszego dla Danielka, Adasia, Sebastianka i Zuzi

Dziewczyny jeszcze raz dzieki. to troch ewyglada tak, jabym blagala o komplemety pod swoim adresem, ale wierzcie mi- tak nie jest, ja zawsze pisze to, co mysle.
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
zapomnialam wam napisac o nowej umiejetnosci Weroniki - nauczylam ja dawac czesc
jak ktos do niej podejdzie i mowie"czesc" to ona reke wyciaga i daje
Brawo!
Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Kochane, wpadam na moment. Bylismy na szczepieniu, Ania biedna sie splakala, a ja razem z Nia Za to teraz spi jak susel. Zwazylismy Ja, alez sie pulpet zrobil- teraz wazy 6570, przez miesiac przybrala 1 kilogram Ma 65,6 cm dlugosci. Rozwija sie wszystko pieknie. Pani doktor kazala sie wstrzymac z poszezrzaniem diety, wiec na razie lecimy nadal na mleku. Z tego wszystkiego zapomnialam zapytac o ten gluten

Teraz koncze, zaraz przychodza ludzie ogladac nasze mieszkanie. Moze zechca kupic Wpadne pozniej. papa!
Dobrze, ze szczepieni juz za wami. Waga piekna
Trzymam kciuki za szybka sprzedaz mieszkania!
Cytat:
Napisane przez muszka66 Pokaż wiadomość
chcialam sie pochwalic, ze przebil sie 1 zabek slychac jak stukam lyzeczka nie wiem nawet kiedy hehe.
Gratulujemy
Stary 2010-01-07, 16:05   #1986
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chryzolit Pokaż wiadomość
O Ty, a mojego przepisu nie chcesz? Ale co racja, to racja - Gorgulku rzuć nam przepis na schab z pieczarkami

Może dla zabawy powymyślamy, co byśmy takim dwulatkom zrobiły?

Zapomniałam... Svinecko, gratki dla Marcelka! Już chyba tylko mój smyk się w tej kwestii leni...

no chce, chce, tylko czekałam czy Ci wyjdzie, bo w kuchni to mam chyba takie talenty jak ty

ja wolę swoich wizji nie uzewnętrzniać

Stary 2010-01-07, 16:08   #1987
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Svinecko gratuluje spadku wagi, aż motywacja od razu rośnie, prawda? (no i co z tego, że woda )
no
az TZ powiedzial, ze tez sie zwazy bo ciekawe czy tez schudl (my razem na diecie)
Cytat:
racja
skoro teraz nie wcisniesz to za miesiac moze byc jeszcze gorzej
napisz i moze przyjma zwrot
no napisalam, mam nadzieje, ze przyjma

i zamawiam taki jak Twoj - jest o 3cm szerszy, wiem nie duzo ale jest polar a nie welna wiec pewnie bedzie sporo luzniejszy

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

i dziekujemy za gratulacje
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 16:12   #1988
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Wyyyyszedł!....

Ja wiem, że przeżywam jak mrówka ciążę, ale to tylko dowodzi, jaka ze mnie noga w kuchni
myslam na poczatku ze o zab chodzi

Cytat:

zaraz Wam wkleje ten link

moja Zuzia nie ma

Cytat:
juz juz
rozochocilas sie w gotowaniu

http://gotowanie.onet.pl/33316,0,1,s...a_przepis.html

ja robie tak ze nie wkladam calego kawalka schabu tylko kroje na takie grubsze plastry i te plastry obsmazam na patelni (zeby miesko bylo bardziej soczyste, nie suche)

aaaa i smietanke daje pod koniec

jest naprawde pyszny
zrobilam na imprezke jak do znajomych szlismy w swieta i kazdy chwalil i jako pierwszy znikl ze stolu

i dodaje troche innych przypraw
troche pieprzy cayenne i jakis ziolek suszonych

mam nadzieje ze i Wam posmakuje

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

i jak zapomne na noc ten schab nasolic to tragedii nie ma tez wychodzi i jest dobrze przyprawiony
Stary 2010-01-07, 16:16   #1989
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

witajcie spiesze doniesc ze urósl nam pierwszy zabek czuc go pod palcem jak sie po dziselku jedzie, TZ go widzi ja tez troszke. ale prowadzimy spor ja jestm zdania ze jeszcze sie dobrze nie przebil TZ ze juz przeszedl. A co mi tam niech gryzie dalej TZ- palce tat najlepszy gryzak.

Mam pytanie musze na jutro napisac wniosek a niewiem jak o przedłuzenie urlopu o 2 tyg to o czym było głosno w TV. Pomożcie jak mam to napisac??? Obowiązkowy macierzynski skonczył mi sie z dniem 3 stycznia ale moj szef nie mial dla mnie czasu, wiec te 7 dni wczesniej złozenia wniosku mnie nie obowiazuja - ale to tak na marginesie

GABRYŚ -mój mały mężczyzna - 5 latek
17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014
viki_22_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 16:27   #1990
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
wiedzialam ze jak wejde i zaczne pisac to bede tylko smecic o tym ze musze wracac do pracy
ciezko mi i wolalam nie pisac bo wtedy mniej chyba o tym mysle a tak wyc mi sie chce

a komu masz sie wyplakac, jak nie nam?
Cytat:
dziewczyny jestem zalamana spiwor jest za maly to zn za waski - zaczelam zapinac malego, oczywiscie schowalam mu rece a tu doopa nie ma takiej mozliwosci zeby go zapiac, w koncu stwierdzilam no dobra wyciagne malemu te rece, z ledwoscia ale zapielam ale tak, ze maly mial rece na wierzchu - a ja tak nie chce wrocilam chyba po 15min ze spaceru bo mialam wrazenie, ze mu za zimno. nie wiem co robic - oddac go? nie wiem czy sa szersze. kurcze no
Mam nadzieje, ze bedzies zmogla go oddac.
Sam spiwor sam w sobie bardoz ladny, wszystko ladnie dobrane kolorystycznie, a przede wszystkim Marcelek slicznie wyglada
Cytat:
Wiecie co, moja siostra miala wczoraj wypadek samochodowy. Na szczescie nic Jej sie nie stalo, ani Jej synkowi. Tir jechal srodkiem jezdni, probowala zjechac na pobocze i wpadla w poslizg. Cale szczescie, nic nie jechalo, bo Ja obrocilo i wyladowala w rowie . Strasznie sie przestraszyla, Witus plakal. Dziewczyny-kierowcy, badzcie ostrozne na jezdniach, szczegolnie tych gorzej odsniezanych.
Dobrze, ze siostrze nic sie nie stalo.
Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Skierka się do mnie odezwała
Napisała, że Amelka zdrowa, tylko wczoraj spadła z rogówki. Byl płacz, ale na szczeście nic się nie stało. Nie ma też żadnych siniaków.
Przewraca się swobodnie z brzuszka na plecy i odwrotnie, na gluten dobrze reaguje, tylko po kaszce na mleku mod. ma po kilku dniach krostki na buzi, więc musi odstawić.
Mają już urządzony salon, czeka na karnisz, firanki i lampę stojącą. reszta gratów na korytarzu. Sypialnie nie złożona, bo facet zapomniał przysłac stelaż, śpią na razie na materacu.
W nastepna sobote maja parapetówke.
Nie wiadomo kiedy bede mieli net, ale nie predko.
Macie pozdrowienia.
Dzieki za wiadomosc
Ciesze sie, z eu nich wszystko ok
Cytat:
aha z tego wszystkiego zapomnialam sie pochwalic, ze Marci dzis sie przewrocil z plecow na brzuch poszlam tylko zrobic siusiu, wracam a on zadowolony na brzuchu lezy
Gratulujemy
Cytat:
ja tez chcialam pochwalic Zuzie
tak jak Weroniczka czekoladki potrafi juz od jakiegos czasu podawac "czesc"
i probuje pelzac
jak zablokuje jej nozki to tak fajnie podciaga sie i pelza do przodu, dupke smiesznie ciagnie za soba

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

nie widzialam dzis Miramejka
mam nadzieje ze u nich wszystko ok....
Rowniez gratulujemy
Wyjatkowy wysyp talentow dzisiaj

Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku z Miramej i tylko wypelnia swoje postanowienie noworoczne

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Szybko dzie mi dzisiaj zlecial. Zaliczylismy rowniez zakupy i wypad na poczte . Polowa jezdzacych zostawila samochody w domu, a dzis zero sniegu i nie ma mrozu . Za to mnie sie dobrz ejechalo prawie pustymi drogami

Tak wiec zakupy ma zrobione i jutro zaczynam ONZ
Dzis zjadlam normalny chleb na sniadanie, bo nie bylo nic sensownego w domu, wiec nie moge od dzis.
Stary 2010-01-07, 16:50   #1991
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

niewiem czy wiecie o tym czy nie ale ja wysłalam formularz do firmy hipp i drugiej od nana i dostalam dwie paczki w jednej był słoiczek herbatka i juz nie pamietam co jeszcze plus talony znizkowe do rosmana na produkty dla dzieci hippa plus mozliwosc odebrania jeszcze jednej paki. z drugiej firmy soczek pls kaszki i mleko bezglutenowe. Polecam znalazłam to przez stronke konkursy krok od wygranej Talony wazne do 31 stycznia jutro sie przejde dzis juz nie ma sił

17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014
Stary 2010-01-07, 16:51   #1992
Tulipfever
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
a Ty kiedy wracasz do pracy ?
W przyszlym tygodniu mamy spotkanie w zlobku i potem zadecydujemy. Oby jak najpozniej

Viki gratuluje zabka!

Aneczka wstala, wstala glodna, doslownie rzucila sie na piers, wypila do ostatniej kropelki. Nie wiem, gdzie Ona to wszystko miesci.

Dziewczyny, zapisujecie sie na jakies kursy? Robicie cos "dla siebie"? Chce sobie znalezc cos mojego i wlasnie sie zastanawiam co. Kiedys chodzilam do klubu ksiazki, ale to w czwartki przed poludniem, z Ania raczej nie pojde, wiec musialam w tym roku zrezygnowac. Dostalam dyspenze od meza, ze moge cos sobie na weekend znalezc. Teraz glowkuje, co
Tulipfever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 16:57   #1993
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

(nie) dziekujemy- cos czuje ze ten ząb jeszcze da nam do wiwatu

17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014
Stary 2010-01-07, 17:04   #1994
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:

O rany... Ja chyba zacznę mówić Ci "master"

Wszystkiego najlepszego dla Zuzki

Zuzia dziekuje

Cytat:
Tak, sprzedajemy mieszkanie w centrum i kupujemy jakis domek w spokojniejszej dzielnicy Hagi.

Wiecie co, moja siostra miala wczoraj wypadek samochodowy. Na szczescie nic Jej sie nie stalo, ani Jej synkowi. Tir jechal srodkiem jezdni, probowala zjechac na pobocze i wpadla w poslizg. Cale szczescie, nic nie jechalo, bo Ja obrocilo i wyladowala w rowie . Strasznie sie przestraszyla, Witus plakal. Dziewczyny-kierowcy, badzcie ostrozne na jezdniach, szczegolnie tych gorzej odsniezanych.

Dzisiaj byla piekna akcja w przychodni. Przez ten telefon o wypadku mojej siostry bylam bardzo roztrzesiona i pakowalam nas w pospiechu. Na miejscu okazalo sie, ze nie wzielam pieluch , a tam do wazenia dziecko musi miec sucha. Nadzieja cala byla w Ani, ze nie siknie- ale nie bylo szans, nie dosc, ze sik, to jeszcze kupka Musialam sepic u innych mam o pieluche. Wszystkie dzieci byly wieksze, wiec dostala pieluche siegajaca Jej niemal kostek Mina lekarki, gdy ogladala Anie- bezcenna
suuuuuuper, zazdroszcze juz domku

dobrze ze nic sie im nie stalo

Cytat:

Zuza ma podejrzenie
we wtorek jedziemy do dermatologa bo ta babeczka do ktorej chodzilismy jakos taka niepewna była

A jutro na to szczepienie jade na 13:30 i mam stracha teraz (po tej historii Tuli) u nas drogi nieodsniezone zadobrze a ja mam 15 km tak jechac
wiec podwojnie trzymajcie kciuki zebysmy dojechały
Stary 2010-01-07, 17:15   #1995
Tulipfever
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
A jutro na to szczepienie jade na 13:30 i mam stracha teraz (po tej historii Tuli) u nas drogi nieodsniezone zadobrze a ja mam 15 km tak jechac
Oj kochana, nie chcialam Cie nastraszyc Raczej tylko pisalam po to, abyscie uwazaly, wybieraly w miare mozliwosci drogi odsniezone i jechaly powoli. Na pewno dojedziecie bez problemu
Tulipfever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 17:28   #1996
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz jak mama miala urodziny to byl wybor mies na kolacje min. schab ze sliwkami, roladki ze szparagami z kurczaka, piers z porem(taka kula), bogracz
a ja ino kielbaski
no tak ... żona kierownika restauracji, to co sie dziwić

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
jestem po godzinnym szybki marszu pchajac wózek.Az zglodnialam ale korytko dopiero o 15
zapcham sie woda i zajme zabawa z mala to zleci
nie dość ze dietka, to jeszcze super aerobik przy wózku ... cos czuje, ze te kilogramy szybko Ci zlecą!
Cytat:
[/COLOR]no i pewnie dlatego mniej sie udzielam ze sen z powiek spedza mi powrot do pracy

wlasnie Katarzynko doczytalam ze w domu zostajesz, ciesze sie bardzo i zazdroszcze
moze i mi uda sie cos wykombinowac bo jak nie to w pon czeka mnie praca...
nawet niani nie mam, no ale w pogotowiu mam moja mame...
buuuu
mam nadzieję, ze nie będzie tak źle!
Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Ehhh, szkoda sobie język strzępić. Wczoraj postanowił, że sam uśpi małego. Ok. Niestety Maciek po wyjściu ze szpitala, zasypia z wielkim płaczem, kóry trwa od 30 min. do 1,5h. Tż wkurzył się na synka, tak jakby On był winny , wkurzył się na mnie, bo zamiast Mu pomagać, to weszłam na wizaż (dodam - na 5 minut). Chciałam wziąć Maćka i uśpić, to oznajmił, że On usypia i Go zabrał. Obraził sie, jakbym Mu pół rodziny wymordowała. Ja też się obraziłam, a co i poszłam spać po 21.

Cytat:
idę robic kalafiora na parze i w koncu z sosem smiet. - koperk.
poprosze o przepis ... niby zwykły sos, a ja lewa jestem w te klocki
Cytat:
To ja ide do kuchni, dzis serwuje risotto i muffiki (dla równowagi )
A te wczorajsze bułeczki to takie zwykłe były, najlepiej smakowały cieple z masełkiem

... a Ty nie miałaś sie od dzisiaj odchudzac ?
Cytat:

My juz po spacerze, zimno! Dzisiaj w nocy ma byc -12 stopni. Teraz corcia dosypia w wozeczku.

Dzisiaj byla piekna akcja w przychodni. Przez ten telefon o wypadku mojej siostry bylam bardzo roztrzesiona i pakowalam nas w pospiechu. Na miejscu okazalo sie, ze nie wzielam pieluch , a tam do wazenia dziecko musi miec sucha. Nadzieja cala byla w Ani, ze nie siknie- ale nie bylo szans, nie dosc, ze sik, to jeszcze kupka Musialam sepic u innych mam o pieluche. Wszystkie dzieci byly wieksze, wiec dostala pieluche siegajaca Jej niemal kostek Mina lekarki, gdy ogladala Anie- bezcenna
jej! Współczuję siostrze ... napewno najadła się strachu!
Ja jutro jadę z Bartkiem na rehabilitację i mamy wozytę u nerologa ... /proszę o kciuki: / i tez mam stracha, bo jak widzę te pędzące tiry na zakrętach to :strach-drzwi:

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 17:30   #1997
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:
Oj kochana, nie chcialam Cie nastraszyc Raczej tylko pisalam po to, abyscie uwazaly, wybieraly w miare mozliwosci drogi odsniezone i jechaly powoli. Na pewno dojedziecie bez problemu
Niestety nie mam takiej mozliwosci, jest tylko jedna droga (to Pl, nie zapominaj)
A z Zuzinkiem zawsze wolniej i ostrozniej jezdze

Odchudzac sie bede, ale moze od jutra

Edytowane przez mayaha
Czas edycji: 2010-01-07 o 17:32
mayaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 17:45   #1998
UnholyOne
Ola-Unhola

P4w, Skarb Matki widziałam w tesco, świecie dziecka i w aptece, także na pewno w innych miejscach też są

Aniu, przepis prościutki
Masło roztopić i wymieszać z mąka. Rozprowadzić wywarem, mieszając zagotować. Odstawić. Wymieszać ze śmietaną, dodać koperek. Przyprawić delikatnie solą.
kostka bulionowa rozp. w 1 szklance,
szklanka śmietany,
pęczek koperku,
sól,
łyzka mąki,
łyżka masla.

Lecę sprzatnąc pokój
Stary 2010-01-07, 17:58   #1999
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

a komu masz sie wyplakac, jak nie nam?

Rowniez gratulujemy
Wyjatkowy wysyp talentow dzisiaj

Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku z Miramej i tylko wypelnia swoje postanowienie noworoczne

dziekujemy

tez mam taka nadzieje...

Cytat:
Napisane przez viki_22_83 Pokaż wiadomość
witajcie spiesze doniesc ze urósl nam pierwszy zabek czuc go pod palcem jak sie po dziselku jedzie, TZ go widzi ja tez troszke. ale prowadzimy spor ja jestm zdania ze jeszcze sie dobrze nie przebil TZ ze juz przeszedl. A co mi tam niech gryzie dalej TZ- palce tat najlepszy gryzak.

Mam pytanie musze na jutro napisac wniosek a niewiem jak o przedłuzenie urlopu o 2 tyg to o czym było głosno w TV. Pomożcie jak mam to napisac??? Obowiązkowy macierzynski skonczył mi sie z dniem 3 stycznia ale moj szef nie mial dla mnie czasu, wiec te 7 dni wczesniej złozenia wniosku mnie nie obowiazuja - ale to tak na marginesie
gratuluje zabka!

z tym wnioskiem moze Katarzynka pomoze bo ona pisala

Cytat:
Zuza ma podejrzenie
we wtorek jedziemy do dermatologa bo ta babeczka do ktorej chodzilismy jakos taka niepewna była

zeby to jednak nie bylo to

i za bezpieczny dojazd

no i przypomnialo mi sie
ciesze sie ze wygralyscie te zabawki

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
mam nadzieję, ze nie będzie tak źle!

Ja jutro jadę z Bartkiem na rehabilitację i mamy wozytę u nerologa ... /proszę o kciuki: / i tez mam stracha, bo jak widzę te pędzące tiry na zakrętach to :strach-drzwi:
tez mam taka nadzieje
ale wieksza na to ze jedna zostane z mala jeszcze troche w domu

i za wasz dojazd i wizyte

wrocilysmy po godzinnym spacerku
dzis bardzo fajnie
snieg padal i dosc cieplo jest, zero wiatru
pospacerowalabym dluzej ale te chodniki nie odsniezone
ledwo wozek pchalam

ide poszalec z Zuzia na dywanie
Stary 2010-01-07, 18:14   #2000
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

TZ sie zwazyl - prawie 3kg mniej dieta cud normalnie
ale powiem Wam, ze dzis przy obiedzie to roslo mi juz w buzi....ja chce zjesc cos pysznego aaaaaaaaaaaaaa
wytrzymaj wytrzymaj hehe

tak sobie pomyslalam, ze jak uda mi sie oddac ten spiwor to zanim przyjdzie nowy to moze maly wytrzyma pod cieplym kocykiem i nakryciem na nozki od spacerowki
Stary 2010-01-07, 18:36   #2001
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczyny, zapisujecie sie na jakies kursy? Robicie cos "dla siebie"? Chce sobie znalezc cos mojego i wlasnie sie zastanawiam co. Kiedys chodzilam do klubu ksiazki, ale to w czwartki przed poludniem, z Ania raczej nie pojde, wiec musialam w tym roku zrezygnowac. Dostalam dyspenze od meza, ze moge cos sobie na weekend znalezc. Teraz glowkuje, co

u nas była możliwość bezpłatnego, finansowanego z unii kursu językowego, nawet za dojazd dopłacali, baardzo chciałam iść ale cóż..g n o m o o w i s k o
Cytat:

Zuza ma podejrzenie
ja tak pytam bo Martynka ma skórę fatalną..dermatolog mówi, ze to ulczulenie, nie jestem w stanie dojść na co, wszystko już chyba wycofałam...czy to AZS to mówi że SIĘ ZOBACZY własnie też zapisałam sie do innej ale dopiero na 01.02...ta obecna na dodatek przepisała małej maść sterydową Możesz napisac jak skóra Zuzi wygląda? Cały czas jest obsypana?

Stary 2010-01-07, 18:53   #2002
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:

zeby to jednak nie bylo to

i za bezpieczny dojazd

no i przypomnialo mi sie
ciesze sie ze wygralyscie te zabawki

ide poszalec z Zuzia na dywanie

my tez uwielbiamy brykac na dywanie
Cytat:
ja tak pytam bo Martynka ma skórę fatalną..dermatolog mówi, ze to ulczulenie, nie jestem w stanie dojść na co, wszystko już chyba wycofałam...czy to AZS to mówi że SIĘ ZOBACZY własnie też zapisałam sie do innej ale dopiero na 01.02...ta obecna na dodatek przepisała małej maść sterydową Możesz napisac jak skóra Zuzi wygląda? Cały czas jest obsypana?
Zuzinek ma tylko buzie w takich krostkach i policzki czerwone... niefajnie to wyglada, raz jest lepiej raz gorzej
jak nmała miała 2 m-ce to bylam z nia pierwszy raz u dermatologa. ta stwierdziła ze to łojotokowe zapalenie skóry, przepisała PIMAFOCORT 3 dni (to chyba o ta masc ci chodzi bo ona jest ze sterydami) i CLOTRIMAZOL 7dni a pozniej HASCOBAZA - to taki krem apteczny, smaruje nim całe ciałko do dzis.
I musze powiedziec ze podziałało ale pare tyg pozniej to samo. Poszłam znow do tej babeczki - powiedziała ze "tak to jest przy AZS" - zauwaz ze wczesniej powiedziała ze to ŁZS....... i kazała smarowac te miajsca gdzie siepojawia krosteczki - ATOPICLAIR. TZ poszedł do apteki zapytac o ten krem, niemieli, powiedzieli ze sprowadzaja na zamowienie, koszt ok. 60zł i dali próbke. I dzieki Bogu - na raczce podziałało a na buzi pojawił sie jeden duzy czerwony placek!!!! I wiecej jej nie uzylam. Teraz jedziemy do innej babki - podobno w naszej okolicy najlepsza
dam ci znac po wizycie co powiedziała
Stary 2010-01-07, 19:12   #2003
Cassandra 23
Zakorzenienie

Hej mamuski
Dopiero teraz znalazłam chwilke zeby wejsc na Wizaz. Rano byłam na zakupach, polaziłam troche po sklepach w poszukiwaniu promocji
Kupiłam sobie 2 bluzki w Top Secret (rozmiar 38 ), Kubciowi w Reserved Kids 2 pary bodziakow z długim rekawem i koszulke.
Zaszłam do Rossmana i zrobiłam zapas słoiczkow i kupiłam tez kaszke mleczną z Babydream (była w promocji) z herbatkikami. Kuba sporo jej zjadł wiec mu chyba smakowała.

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Czy wasze pociechy przekręcają się w obie strony ? Bo Amelka tylko w lewą przekłądam jej nóżkę to się przewróci w prawą, ale tylko jeśli jej pomogę
U nas jest to samo. Kuba preferuje lewa strone. Ale od kilku dni zaczyna przekrecac sie tez na prawa, nawet na niej spi.
A jak u Was z przekrecaniem sie z brzuszka na plecki?

Cytat:
a ja dzis mialam obiad z samego bialka wiec musialam zjesc mieso (indyk) i jajka na twardo z niskotluszczowym majonezem
Svinecko, nie za duzo tych białek w diecie?

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzwoniłam do laboratorium i właśnie robili antybiogram , czyli są bakterie . Pani mówiła, że nie ma ich dużo i mogą być spod napletka, więc jutro robimy badanie ogólne i powtórzymy posiew.

I jeszcze chciałam się podzielić radosną wiadomością - Kubuś przekręcił się dziś z plecków na brzuszek , kilka razy
Trzymam kciuki za dobre wyniki.

I dla Kubusia, jak juz zaczał to teraz bedzie to cały czas robił

Cytat:
Ja się najadłam z parowara, a Małż przyniósł Sushi...
Ja tez juz mam parowar fajne urzadzenie, ale dzisiaj jeszcze nic nie gotowałam bo mama przyniosła mi obiad (dwa ziemniaki, piers z kurczaka - w panierce, smazona + 3 korniszonki).

A Sushi w zyciu nie jadłam - dobre to?

Cytat:
a mowilam Wam, ze sliwki przeczyszczaja
Marci ostatnio 4 kupy po nich zwalil i piata rano
Moj ostatnio i bez sliwek robi 4 kupy dziennie, a jakie ładne zółciótkie, jak u noworodka.

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Pokaż wiadomość
ai chciałam napisać jeszcze, że nie wytrzymałam i stanęłam rano na wagę i waga drgnęła
ciekawe ile będzie 12
super

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 19:28   #2004
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Svinecko, nie za duzo tych białek w diecie?
nie tyle ile jest w diecie
Stary 2010-01-07, 20:02   #2005
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:

my tez uwielbiamy brykac na dywanie

Zuzinek ma tylko buzie w takich krostkach i policzki czerwone... niefajnie to wyglada, raz jest lepiej raz gorzej
jak nmała miała 2 m-ce to bylam z nia pierwszy raz u dermatologa. ta stwierdziła ze to łojotokowe zapalenie skóry, przepisała PIMAFOCORT 3 dni (to chyba o ta masc ci chodzi bo ona jest ze sterydami) i CLOTRIMAZOL 7dni a pozniej HASCOBAZA - to taki krem apteczny, smaruje nim całe ciałko do dzis.
I musze powiedziec ze podziałało ale pare tyg pozniej to samo. Poszłam znow do tej babeczki - powiedziała ze "tak to jest przy AZS" - zauwaz ze wczesniej powiedziała ze to ŁZS....... i kazała smarowac te miajsca gdzie siepojawia krosteczki - ATOPICLAIR. TZ poszedł do apteki zapytac o ten krem, niemieli, powiedzieli ze sprowadzaja na zamowienie, koszt ok. 60zł i dali próbke. I dzieki Bogu - na raczce podziałało a na buzi pojawił sie jeden duzy czerwony placek!!!! I wiecej jej nie uzylam. Teraz jedziemy do innej babki - podobno w naszej okolicy najlepsza
dam ci znac po wizycie co powiedziała
bedę wdzięczna

Cytat:
nie tyle ile jest w diecie
Pamiętajcie tylko dziewczyny, ze jeżeli je się dużo białka to trzeba naprawdę sporo pić bo nerki są bardzo obciążone, no ale na pewno to w waszej diecie jest uwzględnione

Stary 2010-01-07, 20:52   #2006
mariolasl
Zakorzenienie

Viki gratuluje zabka
Cytat:
Ja bardzo chcialabym robic cos dla siebie, cos w zorganizowanej grupie. Niestety moja praca zmianowa to wyklucza, kilka razy juz probowalam i udalo mi sie gdzies byc raz w miesiacu. Musze wiec sobie zorganizowac cos sama
Cytat:
Kciuki beda mocno trzymane!
Cytat:
Dopiero teraz znalazłam chwilke zeby wejsc na Wizaz. Rano byłam na zakupach, polaziłam troche po sklepach w poszukiwaniu promocji
Kupiłam sobie 2 bluzki w Top Secret (rozmiar 38 ), Kubciowi w Reserved Kids 2 pary bodziakow z długim rekawem i koszulke.
Zaszłam do Rossmana i zrobiłam zapas słoiczkow i kupiłam tez kaszke mleczną z Babydream (była w promocji) z herbatkikami. Kuba sporo jej zjadł wiec mu chyba smakowała.

U nas jest to samo. Kuba preferuje lewa strone. Ale od kilku dni zaczyna przekrecac sie tez na prawa, nawet na niej spi.
Gratuluje udanych zakupow
Ja musze jutro do apteki i zrealizowac w Next bon, ktory Malutek dostal w prezencie. Potrzebne sa mu body, wiec jak znalazl. Musialabym mu pokupowac jakies wieksze ciuszki na 74-78 (tak, tak, moj Malutek to rowniez Krociutek ), ale toraczej po wyplacie.

Antonio nie ma problemow z przekrecaniem z brzucha na plecy, ale oczywiscie wszystko jak mu sie chce
W miejscu choinki maz wczoraj postawil takie lozeczko przenosne z siatka, wiecie jakie Dostalam kiedys od kolezanki i bardzo spodobalo Antosiowi, ma stamtad widok na korytarz i pokoj, wrzuce mu duzo zabawek i slicznie sie bawi, a przy okazji widzi co mama robi

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Moj Antonio ma egzeme. kiedys mial trzy placki na glowie, ale zniknely. Na twarzy zostal mu jedne i na srodku klatki piersiowej. wiem, wyglada to nieladnie, ale niezbyt temu mozna zaradzic. doraznie cos tam pomaga, zazwyczaj kazdemu cos innego, ale egzema niestety lubi wracac i czesto wraca.
Tata mial egzeme, brat mial egzeme, ja mialam egzeme (ja i ojciec rowniez jako dorosli), wiec niejako przywyklam.

Poza tym jestem prawie na 100% pewna, ze maly jest uczulony na lanoline i po tym, jak ja wykluczylam kosmetyki z nia w skladzie jest znacznie lepiej .
Obecnie ma recepte na Diprobase i zobaczymy, jak bedzie. Nie szkodzi mu, ale tez niespecjalnie pomaga Oilatum.

A czy mowilam wam, ze gdy Antonio ma problemy z kupka (w sensie robi mala i twarda) to podaje mu rumianek do picia i potem niemal z sila wodospadu... zartuje oczywiscie.
W kazdym badz razie pomaga.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Nikogo nie ma, to co tu bede tak sama siedziec...
Ide sie kapac

Edytowane przez mariolasl
Czas edycji: 2010-01-07 o 20:44
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:04   #2007
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
ja chcialam zrobic ze trzy razy pod rzad ale juz widze, ze nie wytrzymam wiec zrobie sobie przynajmniej jeden dzien przerwy zeby najesc sie tego co lubie
a mi sie wlasnie to podoba w tej diecie ze jest dyspensa
sama planowalam na zwyklym ograniczaniu sobie z czyms pofolgowac, a tu taka niespodzianka
Ja tez jeden dzien cos bede jesc.Pewnie te zapasy platkow owsianych co mam, bo zrec nie chce normalnie przez ta przerwe

Cytat:
ja też jeszcze nie wywołałam zdjęć ze ślubu
nawet nie wiem gdzie jest płyta

może za duzo marchewki zjada i koloryt skóry mu się zmienia
a ja zona fotografa nie mam albumu, znaczy zdjecia wywolane i album jest ale nie wklejony

tez to chcialam zasugerowac

Cytat:
nooo i w koncu sie doczekalas, teraz pewnie notorycznie bedzie powtarzal nowo nabyta umiejetnosc
Laura to nawet przy zmianie pampersa sie wykreca

Cytat:

zjadłam przed obiadem pół tabliczki mlecznej czekolady
no wiesz ty co?
jak to sie moglo stac?

Cytat:
ja robie tak ze nie wkladam calego kawalka schabu tylko kroje na takie grubsze plastry i te plastry obsmazam na patelni (zeby miesko bylo bardziej soczyste, nie suche)

i jak zapomne na noc ten schab nasolic to tragedii nie ma tez wychodzi i jest dobrze przyprawiony
bardziej soczysty to na bank w kawalku wychodzi

a z sola to nie tyle o walor smakowy chodzi co o rozmiekczenie włókien ktore trawi sol

Cytat:

Tak wiec zakupy ma zrobione i jutro zaczynam ONZ

Cytat:
nie dość ze dietka, to jeszcze super aerobik przy wózku ... cos czuje, ze te kilogramy szybko Ci zlecą!

dzialasz jak balsam

Cytat:
TZ sie zwazyl - prawie 3kg mniej dieta cud normalnie
ale powiem Wam, ze dzis przy obiedzie to roslo mi juz w buzi....ja chce zjesc cos pysznego aaaaaaaaaaaaaa
wytrzymaj wytrzymaj hehe
a co ci roslo?
ja kurza piers bede delikatnie soli bo mi to np rosnie w buzi i mam az cofke
delikatnie dla przelamania smaku

Cytat:

38 dzieki dietce?

u nas codzien mloda cwiczy

Zlamalas sie czy swiadomie zjadlas smazone?
ja sie tak zaparlam, ze beda u mamy odmowilam obiadu,placka itp
przywiozlam mezowi i byl wielce uradowany

Dzisiejsze menu:
2 gruszki+ kalarepka

banan, jabłko,pół żółtej papryki

2jajka na twardo,puszka tunczyka z wody

sałatka:pomidor,zielony ogórek,pół żółtej papryki,3rzodkiewki,sałat a,zielenina

kawa,woda

Zasnelam po kapieli malej, a przed tem sprzatalam chate, bo jutro ta ciotka okrutna ma wjechac a rano u siory mamy spotkanie z nasza polozna

Viki
, ja wypisywalam normalny wniosek na urlop i zadnego podania nie pisalam, bo to chyba jest tak ze pracodawca moze go odmowic
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:13   #2008
sylka79
Wtajemniczenie

Ja się melduję i idę nadrabiać

STO LAT !!!dla dzisiejszych,małych solenizantów :ZuziDanielka Adasiai Sebastianka .

Cytat:
I dziekuje, chociaz wcale tak nie czuje i sie nie czuje. Czuje sie gruba i brzydka. A to zdjecie z wigilii chyba.
A lanie to chcesz dostać?

Cytat:
Rozmawiałam dzisiaj z bratową i ona chodzi do tej już wspomnianej pediatry Jakie ona dzisiaj jej rzeczy nagadała, tzn ja o czymś takim nie słyszałam, ale mogę sie mylic.
Cały czas się upiera przy dwóch możliwościach dawania glutenu, czyli jak nie teraz to dopiero 10-ty miesiąc
A po drugie mówiła, żeby dosypywac do słoiczków itp nie kaszkę manną np tylko....łyżeczkę surowej mąki... Czy któraś z Was o tym czytała, słyszała???
Ja wiem, że maka to gluten, ale surową mąkę do małego słoiczka??
Ja juz nic tej mojej bratowej nie mówiłam, Ona tak zachwala tych "swoich" lekarzy, to niech sie stosuje..
Pierwsze słyszę,przecież nawet dorośli nie jedzą surowej mąki(przynajmniej ja takowych nie znam) a co dopiero takie małe dzieci

Cytat:
Aaa, jeszcze co do księdza, w tym roku dałam 20 zł, a co. Zawsze dawałam 50, ale całkiem niedawno dostali "co łaska" 200 zł za chrzest, to uznałam, ze 20 wystarczy. I tak bedę juz chyba zawsze dawała

Za chrzest też daliśmy 200zł,ale u nas wszyscy tak dają

Cytat:
ja dalam stowke i mama tezale nasz ksiadz jest super i mnostwo modernizacji i nowosci wprowadza wiec widac gdzie kasa idzie
parafianie sa zadowoleni bo poprzedni ksiadz to jezdzil grac w karty i na dziwki

To tak jak nasz teraźniejszy,a niby taki święty

Cytat:
moj malz ma dzisiaj urodziny i zjedzie sie rodzinka wiec musze cos upichcic dobrego wiec po poludniu nie bede miala szans zajrzec........
100 lat dla małża

Cytat:
(umówmy się, dzieci w szkole przez nauczycieli postrzegani są przez pryzmat rodziców, no bo co taki maluch 7-letni czy 10-cio może zdecydować o sobie - nic).
święta racja.

Cytat:

ja dałam 50 a ministrantom 10..TŻ mówił żeby dać 20, nie wiem co mi strzeliło

No,to dokładnie tak jak ja

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:28   #2009
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
a mi sie wlasnie to podoba w tej diecie ze jest dyspensa
sama planowalam na zwyklym ograniczaniu sobie z czyms pofolgowac, a tu taka niespodzianka
Ja tez jeden dzien cos bede jesc.Pewnie te zapasy platkow owsianych co mam, bo zrec nie chce normalnie przez ta przerwe

nooo i w koncu sie doczekalas, teraz pewnie notorycznie bedzie powtarzal nowo nabyta umiejetnosc
Laura to nawet przy zmianie pampersa sie wykreca

a co ci roslo?
ja kurza piers bede delikatnie soli bo mi to np rosnie w buzi i mam az cofke
delikatnie dla przelamania smaku

Dzisiejsze menu:
2 gruszki+ kalarepka

banan, jabłko,pół żółtej papryki

2jajka na twardo,puszka tunczyka z wody

sałatka:pomidor,zielony ogórek,pół żółtej papryki,3rzodkiewki,sałat a,zielenina

kawa,woda
1. ja tez pewnie pojem wtedy platki - bo mam moja ukochana granole truskawkowa i jadlam ja prawie codziennie a teraz lezy w szyfladzie biedna sama samotna - najchetniej to bym zjadla pizze no ale nie bede przesadzac - jak juz pisalam pojem sobie platkow i pewnie jakies ciemne pieczywko z maselkiem i serekiem zoltym np boszzz jak to czlowiek nie docenia takich zwyklych rzeczy jak moze je jesc na codzien

2. no kurcze wlasnie przekrecil sie raz i juz wiecej nie a dlugo dzis lezal na macie

3. ryba ja ogolnie nie lubie ryb a ta z folii to juz przeszla sama siebie, jajko tez mi roslo bo ten majonez niskotluszczowy jest bleeeeee
a co do soli - ja sole normalnie, nie jest zakazana sol w nieduzych ilosciach, nawet przy orzechach jest napisane z sola lub bez

4. ojj za tego banana to baty powinnas dostac aczkolwiek ja w pierwszy dzien tez zjadlam rano banana bo nie mialam innych owocow

a moje dzisiejsze menu:
1. ogorek i pomidor
2. serek z szynka
3. ryba i jajka na twardo
4. pomarancza i jablko
Stary 2010-01-07, 21:44   #2010
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej
Widzę, że na tapecie temat wychowywaniaOj, ja za Staśkiem świata nie widzę, ale nie ma opcji, żeby wyprawiał takie historie, jak piszecie Myślę, że w sytuacji krytycznej i tyłeczek
mógłby się znaleźć w opałach

Od 47 minut kołyszę stopą bujaczek ze Staśkiem i dopiero zaczyna usypiać W tym wypadku usypiają go chyba rockowe kawałkiWy piszecie o takich ładnych melodiach jak "muzyka dla bobasa", a u mnie, w pierwszych dniach po porodzie, TZ "odkrył" muzyczne gusta małegoNo w sumie, to coś w tym jest - uwielbia Rolling Stonesów i Lenny'ego Kravitza, U2 obdarza mniejszą estymą, a ostatnio, razem z mamusią () szaleje za tą samą piosenką - "Resistance" grupy Muse... Czasem się wygłupiam i tańczę przed Stasiem, by go rozśmieszyć, a że tańczyć nie umiem, to łatwo mi to przychodzi - odstawiam wszystkie numery z "Gorączki sobotniej nocy".

Svinecko, jak główka?... Ciśnienie chyba nie teges, bo i ja dziś ledwo widzę Ale nie moge nie zauważyć, że schab wzywa mnie rozdzierającym głosem... Dam znać, co udało mi się zmajstrować. Unholy, piszesz o sushi, a mnie zwykłe zrazy przerastają (nigdy nie próbowałam.

Kupki u nas to ostatnio temat rzeka - dosłownie, bo maleńki strzela nimi niefrasobliwie 4-5 razy dziennie A ja to sprzątam. ostatnio Staś dał radę nawet podłogę zapaskudzić - na szczęście mamy panele, więc umyte bez problemu, ale chyba nie będę się z tego zwierzać ewentualnym nabywcom

Gratuluję obrotów Kubusia A u nas wciąż nic - jeden obrót z boczku na brzuszek...

Wiecie, że już 7. stycznia? Wiosna idzie
Chryzolit jak zawsze super Cię czytać
Uśmiałam się
Wiosna iść idzietylko kiedy przyjdzie?

Cytat:
zapomnialam wam napisac o nowej umiejetnosci Weroniki - nauczylam ja dawac czesc
jak ktos do niej podejdzie i mowie"czesc" to ona reke wyciaga i daje

teraz juz sie oddalam
musze zrobic tiramisu, pianke czekoladowa
salatke gyros, salatke ziemniaczana i bede robic roladki z lososia jako przekaske, oczywiscie zimna plyta a potem kielbaski na goraco-ide na latwizne bo nie chce mi sie jakiejs szykownej kolacji robic
dla Werci,teraz kolej na przybij piątkę

toć to jest szykowna kolacyja

Cytat:
Kochane, wpadam na moment. Bylismy na szczepieniu, Ania biedna sie splakala, a ja razem z Nia Za to teraz spi jak susel. Zwazylismy Ja, alez sie pulpet zrobil- teraz wazy 6570, przez miesiac przybrala 1 kilogram Ma 65,6 cm dlugosci. Rozwija sie wszystko pieknie. Pani doktor kazala sie wstrzymac z poszezrzaniem diety, wiec na razie lecimy nadal na mleku. Z tego wszystkiego zapomnialam zapytac o ten gluten

Teraz koncze, zaraz przychodza ludzie ogladac nasze mieszkanie. Moze zechca kupic Wpadne pozniej. papa!
Ładnie się Ani przybyło.

za sprawy mieszkaniowe-może już się udało,a jak nie to będą na zaś

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
My idziemy dzisiaj na 16 (do lekarza), klucze są Jak będzie wszystko ok z Maciulem, to zaszczepimy bąka.
wiem,że późno,ale mam nadzieję,że u Maciusia wszystko oki

Cytat:
Napisane przez muszka66 Pokaż wiadomość
chcialam sie pochwalic, ze przebil sie 1 zabek slychac jak stukam lyzeczka nie wiem nawet kiedy hehe.

Fajnie że macie ząbka,a my nadal czekamy

Cytat:
ale sie nie wyspalam maly zasnal chyba o 1 a za dwie godz sie obudzil i ciagle jojczal i tak cala noc, mial tak zapchany nosek, ze oddychac nie mogl...ja juz nie wiem

aha i mamy skierowanie na wymaz bo pewnie zlapal bakterie od Eryka

dziala dziala - nie wytrzymalam i stanelam na wage (obiecuje ostatni raz) a tam? 1.8kg mniej a dzis trzeci dzien dopiero wow
Kurcze,u Was to stale coś ,wnet bym powiedziała że jak nie urok to sraczkaale z tym wymazem,to bardzo dobry pomysł.
żeby wszelakie problemy zdrowotne odeszły w niepamięć.

gratki ze spadku wagi.

c.d.n.

Edytowane przez sylka79
Czas edycji: 2010-01-07 o 22:49
sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości