|
|
#1981 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak jak my we wrzesniu co ty sie kobieto przejmujesz dzis w styczniu co bedzie za ponad grubo pol roku jak bedziesz miec jakas fajna oferte to pzreslij na PW kto wie moze razem gdzies wyladujemy (ja z tz planuje egipt, tunezja, bulgaria) cos z tego
|
|
|
#1984 |
|
BAN stały
|
Aha i co do tego, ze facet kontroluje kiedy mu stanie a kiedy nie to sie nie zgadzam. Ktory facet tak ma, ze jak chce to mu stanie, a jak nie chce to nie? To robot chyba jakis
![]() Moj nie potrafi sie przy mnie opanowac. Ja wystarczy, ze sie poloze kolo niego w np. dresie i koszulce, a jemu momentalnie staje. Zreszta nawet jak sie kochamy to on blyskawicznie dochodzi ( nie wiem czy sie cieszyc, czy plakac, ale podobno to ma byc komplement... ). Mowi, ze nie chce tak szybko, ale kiedy patrzy na mnie to nie potrafi sie powstrzymac.Wiec watpie, by facet to kontrolował. |
|
|
|
|
#1985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ok, nie ma sprawy . W razie czego ty też ślij .EJJ, nigdy nie zauwazylam, zeby mial wzwód spowodowany inna kobieta Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-19 o 14:24 |
|
|
|
|
|
#1986 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z jakiegośtam powodu Ci faceci ze mną chcą być Po prostu zdaję sobie sprawę, że możliwe, że się rozstaniemy, i będzie ktoś inny. Trudno. Nie mam takiego, hm.."NIE MOGĘ BEZ CIEBIE ŻYĆ JAK NIE TY TO NIKT MOJE ŻYCIE BEZ CIEBIE SIĘ SKOŃCZY" :-PCytat:
Więc stara się bardzo uważać na to, co robi. I obawiał się, że się wścieknę jak mi powie. Cóż, wściekłam się dużo bardziej że mi NIE powiedział, ale stwierdził, że wtedy o tym nie myślał - nie chciał po prostu, żebym wtedy była wściekła, i liczył, że się rozejdzie po kościach.No cóż, gorzej zrobić nie mógł. Teraz już ma tego świadomość. Edit - i tak, wiem, że muszę do siebie jakoś dopuścić te starania. Ale na razie chyba nie chcę, za bardzo mnie to gryzie.
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2010-01-19 o 14:28 |
|||
|
|
|
|
#1987 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-19 o 14:28 |
||
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwody nie moze kontrolowac. to natura. cisnienie. w wielu przypadkach facet nie ma na to wplywu. jednak dochodzenie facet moze kontrolowac. z czasem sie tego nauczy. moj tą trudną sztuke juz pojąl. niektore nasze stosunki maja po 15-20 minut. krotsze sa tylko wtedy kiedy mielismy jakas dluzsza w tym przerwe :P
|
|
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jednak nadal niektóry myślą że jeśli jej tżtowi stanie na widok jakiejś dziewczyny to znaczy ze sobie coś wyobraził i już o niej fantazjuje sama tak myślę chociaż przestawiam się bo to jest złe myślenie
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1992 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() opowiedz tą sytuacje, nasz się wstydzisz? ![]() Już tutaj takie rzeczy opisywane były, że chyba nie masz czego się wstydzić. Hehe ok dam Ci numer i podpiszę imieniem chłopaka, potem TŻ zobaczy smski na dobranoc i zonk Cytat:
Także jedyne myślę co możesz zrobić, to powiedzieć mu, żeby nie reagował na jej zaczepki i ją dalej olewał Cytat:
Dlatego ja z moim już nie kontynuowałam tej rozmowy, bo nie chciałam doprowadzić do kłótni o to, że nie taką minkę na gg napisał Mojemu też kiedyś masaż robiłam jak zakwasy miał. Nie chciał, żebym kończyła, a ja też chciałam masaż! a co! ![]() Cytat:
podobno Cytat:
![]() Widzisz, wiedziałyśmy, że będzie dobrze. A o te wakacje to przestań być zazdrosna. Nie sądzę, żeby pojawił się namiocik na widok jakieś laski bez stanika. A co on cycków nie widział? Myślę, że mężczyźni do podniecenia też potrzebują odpowiedniej osoby, odpowiednich okoliczności itd. Raczej nie staje im na widok pierwszej lepszej fajnej laski Z resztą dziewczyny już chyba wszystko w tym temacie powiedziały ![]() Cytat:
Trochę dziwne to wszystko. Ja myślę, że trochę z niego jest taki typ, że nie potrzebuje aż takiego kontaktu, poza tym zajęty jest itd. Ale z drugiej strony tyle dni milczenia, to już byłabym porządnie wkurzona I jeszcze tel ma wyłączony A dlaczego jak ma napad choroby to nie może Cię o tym poinformować, jeśli można spytać? Jeśli to zbyt intymne pytanie to przepraszam ![]() Ale jeśli to przez chorobę to nie rób afery absolutnie i poproś go, żeby przynajmniej jednego krótkiego smsa wtedy napisał, bo się martwisz. Cytat:
![]() Mam nadzieję, że i mnie niedługo myśli złe opuszczą ![]() Cytat:
A u mnie cisza od wczorajszego napisania na gg, czyli standard. Jest w szkole. Dobra niech se będzie, niech sobie tam zalicza, uczy się cokolwiek. Jakoś dzisiaj to po mnie spływa i nie mam ciśnienia, żeby się odzywał. A na gg to już na pewno mu nie odpiszę, dopóki nie wytęży szarych komórek i dowie się do czego telefon służy
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Koszkaa no wykończysz faceta jak mu nie powiesz do czego tel. służy
![]()
|
|
|
|
|
#1994 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zresztą to chyba prawda, że facet zawsze chce i jest gotowyCytat:
![]() ![]() I dobrze, po co masz się znowu denerwować tym że nie piszę.on pewnie się teraz stresuje w szkole i wgl, no ale jak wyjdzie to mogłby napisać daj znać co i jak gdyby się odezwał![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-19 o 14:53 |
||
|
|
|
|
#1995 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny pomocy.!
przegladam was często. czsami cos tez napisalam w poprzednich czesciach,a le jakos ciezko sie przez was przebic. ;o ale teraz jestem w takim stanie i nie mam z kim pogadac. ;o masakrycznie sie poklocilam z TŻ. on wylaczyl telefon, a ja siedze i wyje. ;/ niby nic strasznego. wczoraj tak srednio sie czulam. skonczylismy nagadac na skype ok. 21. powiedzialam, ze wylaczam komputer i ide poczytac ksiazke, bo jutro mam spr. i on powiedzial, ze w taim razie zadzwoni przed pojsciem spac. ok. ale nie zadzwonil. napisal smsa o 23 o tresci ' slodkich snow.'. a rano ' dzien dobry.' napisalam mu, ze ' bynajmniej nie dobry.' on zadzwonil, chwile rozmawialismy. oczytwiscie zamiast zapytrac sie co sie stalo to zaczal opowiadac o wczorajszej imprezie jak to gdzies tam go znajomi wyciagneli, popili itp. zirytowalam sie, ze wystarczą kumple i alkohol i juz mnie olał, nie zadzwonił. ale nic nie mowilam. ok. 13 pojawilam sie na gg. mialam wiadomosc z jakims linkiem. odpisalam mu, ze potem przejrze. i cisza przez 50 minut. ;/ ok. 14 napisalam mu tylko ' '. chcialam napisac, dzięki za rozmowe, wsparcie. ale pomyslalam, ze nie bede zlosliwa. no i nie bylam. no, ale sie zaczela rozmowa. powiedzialam, ze mam zly dzien. ze nic takiego, przejdzie mi. i ze pewnie sie na uczelnie spieszy to pogadamy innym razem. pytal sie o co chodzi, ja ze o nic. no i wyjechal na mnie. napisal ' kurrrrrrrr....... jestes straszna, zawsze jak gdzies wychodze to masz problem.' itp. wiec napisalam mu, ze dziekuje za takie okreslenie i skad niby wniosek, ze o to chodzi. ';/ [ gdybym nie napisaala jeszcze wczesniej nie widzac, ze byl na imprezie, ze mam zły dzien, no to moze i bym mu przyznala racje. a tak... ] :/ zadzwonil raz. nie odebralam. powiedzialam, ze pogadamy jak zejdzie z tonu. po 10 minutacj musial wychodzic/ zapytal sie czy odbiorę jak zadzwoni. powiedzialam, ze tak. zadzwonil. ale odrzucilam polaczenie, zeby oddzwonic, bo mam do niego darmowe. i ten co? nie odebrał. co wiecej wyłączył telefon. normalnie aż mnie nosi. napisalam mu, ze w takim razie mam chyba rozumiec, ze nie mam o czym rozmawiac. i nie bede sie juz wiecej kontaktowac. mialam dodac, ze po rzeczy niech przyjdzie w piątek, a jego kase przeleje mu na konto. ale zabraklo mi odwagi. a teraz siedze i wyje. kompletnie nie wiem co zrobic. :/ ratunku ?
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Chyba się nie zrozumieliście on pewnie pomyślał, że odrzucasz jego połączenie, bo nie chcesz z nim rozmawiać. I konflikt gotowy. Niepotrzebnie tak zareagowałaś, wystarczyło poczekać aż oddzwoni, albo napisać smsa "skoro nie chcesz teraz rozmawiać, to zadzwonię wieczorem, kocham Cię!".Szkoda, że nie zadzwonił i olał to dla kumpli, ale skoro było Ci z tego powodu przykro, to trzeba było mu to na spokojnie powiedzieć - a nie dusić to w sobie. Taki żal narasta, i później wystarczy mała sprzeczka żeby wrócił. Ale moim zdaniem facet się zachowuje nieprzystojnie. Co to w ogóle za reakcja z tym, że ty to zawsze masz jakiś problem jak on wychodzi..może po prostu on w złych momentach wychodzi?
|
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
Misery
Przynajmniej nie było tak że nic Ci nie napisał, sms na dobranoc był.. a to że Cię nie poinformował że wychodzi to głupio. Ty jesteś zła na niego o to że Ci nie powiedział że idzie czy że wyszedł w ogóle z domu a może wgl nie jestes zła? bo jak o to że Ci nic nie powiedział to się chyba źle zrozumieliście Mogłaś mu powiedzieć prawdę zamiast to dusić i mówić 'nic nic' Najlepiej będzie to chyba wyjaśnić na żywo. pogadać. Edit
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-19 o 15:05 |
|
|
|
|
#1999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z tym wychodzeniem, to jest tak, ze jestem przewrazliwiona. to druga taka niemalze identyczna sytuacja. wczesniej też byla rozmowa, potem obiecywał, ze zadzwoni. nie zrobił tego, napisał smsa na dobranoc i tyle. a w weekend, jak wrocil ze studiow, okazalo sie - PRZYPADKIEM - ze impreza była. a nie powiedział, bo ' nie chciał mnie denerwować' i udało się to po raz drugi. starałam sie opanować. nie czułam złosci za to, ze wyszedł z kumplami, pil alkohol. chodzilo mi o to, ze mnie przy tej okazji zwyczajnie zignorował, olał. nie dotrzymał obietnicy. i kłótnia gotowa.a do tej 20 - jezeli wtedy w ogole zamierza odzwonic - to ja chyba oszaleje. ![]() Kochajmnie, ja juz sama nie wiem co jest lepsze. jak będe tak jęczeć to będzie miał mnie dość chyba. a duszenie w sobie jak widac mi nie wychodzi za dobrze jednak... ;/ a wyjasnic mozemy to dopiero w piątek, bo wtedy sie zobaczymy. o ile będzie jeszcze co wyjasniać.... Edytowane przez xMisery Czas edycji: 2010-01-19 o 15:15 |
|
|
|
|
|
#2000 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Trzeba mu to było powiedzieć. Na spokojnie. I zajmij się czymś, zadzwoń po znajomą, idź na zakupy, zrób sobie wieczór piękności, pooglądaj coś, poczytaj
|
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takie rzeczy trzeba wyjaśnić naprawdę Najgłupszy tekst jaki znam " nie chciałem Cię denerwować" . Wkurzyłabym się na niego , no bo jak już gadaliście na ten temat a on tak dalej..
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
nie o to chodzi ze czy mam sie klocic czy nie. tylko to glupia sytuacja. bo bylizmy na niedziele umowieni on mi napisal ze troche sie spozni po czym cisza.... nic. ja czekam jak glupia. w koncu poszlam spac. wczoraj sie nie odezwal. dzis tez. podejrzewam napad choroby ale nie jestem w 100% pewna. telefon ma wyłączony. w piątek jak u mnie był to było cudownie wiec chyba nie mam powodów żeby myśleć ze jest na mnie zły.
no i tu wam nakreslilam dokładny obraz.
|
|
#2004 | ||
|
Zadomowienie
|
Taa jego wykończyć to chyba byłoby trudno
Prędzej on mnie wykończy swoim nie myśleniem ![]() Cytat:
Ja chyba nie mam wyjścia tylko przyzwyczaić się, że on taki mało kontaktowy jest I tak cieszę się u niego największym zainteresowaniem. haha Jego mama wyjeżdża do pracy co jakiś czas na 6 tygodni. Z tego co mi kiedyś mówiła, to on nawet do niej 1 smsa nie napisze co słychać czy coś takiego Też w porządku, że się mamą interesuje. Nie rozumiem takiego charakteru, ale widocznie taki jest. Do innych też dzwoni tylko jak ma sprawe. Nie należy do osób bezsensownie wiszących na telefonie czy piszących smsy W ogóle pisanie smsa dla niego to męczarnia. Ja go nie rozumiem ![]() Nie przejmuje się, bo co mi to da? W końcu kiedyś się odezwie. A co by mi dało, jakby teraz napisał smsa jak mi dzień mija. Pewnie nic, oprócz satysfakcji, że się w końcu odezwał Cytat:
![]() Ty zrobiłaś źle, bo jak mówiłaś, że masz taki i owaki dzień a on się pytał co Ci jest to mogłaś mu powiedzieć. Takie wymijanki ,,nic", ,,o nic mi nie chodzi" nic nie dają, on sam na pewno się nie domyśli, a jak się domyśli to tak jak Twój - źle Jak powiedziałaś, że odbierzesz to trzebabyło odebrać i powiedzieć, że odzzwonisz. On też nie powinien od razu focha strzelać, mogłaś przypadkowo go odrzucić a ten już wyłącza tel i w ogóle. Nie wiem, na pewno to powód do rozstania nie jest Jakieś głupie nieporozumienie. Ja tam bardziej bym była zła, że sobie wyszedł na popijawe nic mi nie mówiąc a nie o... no właśnie o co Ty w zasadzie byłaś zła?
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisał Ci że trochę się spóźni to widocznie miał być u Ciebie a np jak się do Ciebie zbierał dostał napadu choroby więc jak miałabyś do niego o to pretensje to dobiłabyś go jeszcze bardziej, że przez tą chorobe Cię rani czy zaniedbuje.. bądź wyrozumiała dla niego w takim przypadku naprawdę a jakbyś zadzwoniła do jego rodziców i zapytała co z nim jest bo się martwisz?
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2008 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zajmuje sie. rozmawiam z przyjaciolka, powtarzam starozytnosc do matury a na 20 chyba jednak pojde do kina... bo oszaleje. Starałam sie być spokojna, ale jak zobaczyłam cytuje ' kurrrrrr##%#, jesteś straszna... ' to mi nerwy pusciły... ;/ Cytat:
myslalam, ze zrozumiał, ale jednak nie... nie wiem. takim problemem bylo napisanie, ze gdzies wyszedl, cos robi cokolwiek? ja tak robiłam. nie wiem. wydawalo mi sie bardziej fair, ze jak on sie uczył w wakacje do egzaminow, a ja bylam u niego, wrocilam do domu - mialam wolną chate na noc, a on nie chciał przyjsc bo się uczył - i przyjaciolka zadzwoniła, ze mam przyjsc do pubu, to mu napisalam, ze jestem w drodze do ***, bo O. do mnie napisała, zebym wpadła... jezu. mam wrazenioe, ze ten facet inaczej traktuje siebie, a inaczej mnie. na zasadzie - JA moge wychodzic na imprezy, ale TY już nie. taka głupia podwójna moralność. |
||
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zazdroszczę sytuacji, ale my sobie możemy tutaj różne scenariusze pisać a i tak wszystko wyjaśni się dopiero, gdy się odezwie. No chyba, że zadzwonisz do kogoś z rodziny lub kogoś innego, kto może wiedzieć co się z nim dzieje. Bo ja po tylu dniach milczenia na pewno bym tak zrobiła. Ale nie wiem jaki jest Twój kontakt z jego bliskimi
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie mam kontaktu z nikim z jego rodziny
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

).
jak bedziesz miec jakas fajna oferte to pzreslij na PW kto wie moze razem gdzies wyladujemy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

21. 04.2014