Scent Bar XII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 22:43   #3751
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez Maja
same blondaski z rozdziawionymi usteczkami...
Aż dziw, że jego żona jest ruda

Dobranoc wszystkim - dziękuję za przytulaski i wsparcie Postaram się jakoś trzymać i nie puszczać

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:44   #3752
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Ja se funduje na leto sesje w salonie sado-macho
(czyt. wosk).
Od kiedy odkryłam, że można zafundować sobie tę przyjemność w zaciszu własnego domu - i to kilkanaście razy taniej - już do salonów sado-maso nie chodzę

I żeby nie było - nadal o wosku mówię.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Madziczku, też przytulam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:47   #3753
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Aż dziw, że jego żona jest ruda

Dobranoc wszystkim - dziękuję za przytulaski i wsparcie Postaram się jakoś trzymać i nie puszczać
tuli
w kupie cieplej - i może jakoś dotrwamy do tej wiosny...

Dobranoc
Stary 2010-01-20, 22:53   #3754
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Dokładnie, byle do wiosny
Dobranoc
Może mi się Mr.Big przyśni....

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:59   #3755
kamena
ʞɐɯǝuɐ

A na dobranoc wkleję jeszcze jedno zdjątko: niech się Wam przyśnią odwrócone mopsy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-01-20, 23:01   #3756
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Nie jest mi dobrze

Zjadłam dwa i pół talerza zupy ogórkowej z grzankami
Wypaćkam się moim nowym supernawilżającym cudem i idę spac.

Dobrej nocki .

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2010-01-20 o 23:03
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:02   #3757
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Od kiedy odkryłam, że można zafundować sobie tę przyjemność w zaciszu własnego domu - i to kilkanaście razy taniej - już do salonów sado-maso nie chodzę

I żeby nie było - nadal o wosku mówię.
Moja koleżanka się boi zabiegów sado-macho a w jej "abonamencie" jest taki zabieg wiec jak dotąd mi zawsze ten zabieg "dostawał".

W domu tez sobie czasem robię wosk tylko do odrywania pasków zmuszam P. bo ja sama sobie tak na 1 szybki raz szarpnąć nie potrafię.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:04   #3758
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ciesz się, bo ja nawet tyle nie wyciągam
Ale moge się już chyba pochwalić swoją tajną informacją od szefa, o której kiedyś wspominałam... prawdopodobnie od 1 lutego dostanę umowę na etat (bo do tej pory na zlecenie ganiałam...)

Cytat:
A skoro było tyle gadania o wyglądzie, to wrzuce swoją fotkę - na chwilę, hehe
Ta dam!
(podobno ważę tyle, co lopezka, ale jej w tyłek poszło tylko minę coś niewyraźną po whisky miałam)
pięknie
Cytat:

Przestaję sobie radzić ze stresem. Tzn. nigdy specjalnie sobie nie radziłam, ale od jakiegoś czasu jest okropnie. Czuję się zdołowana, skołowana, czekam dnia, którego mnie wywalą z pracy, mam napady idiotycznych histerii i paniki ( oczywiście nie panikuję publicznie, tylko kameralnie po nocach). Jedynie co mnie w miarę odpręża, to odrobinę alkoholu wieczoremOD dwóch tygodni znowu mnie boli żołądek i zdarza mi się wymiotować z nerwów

Guuuupia jestem

po prostu masz za duże poczucie obowiązku, boisz się ze coś spieprzysz, a przecież tak wcale nie musi być i wręcz nie będzie ale rozumiem Cie w sumie... też tak miewałam...
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
No właśnie, dlatego mnie tak pociąga Punkt Skupu Makulatury Zero odpowiedzialności, zero nerwowego biegania, trudnych pytań i opieprzów.

Cytat:
A ja z przerażeniem odkryłam, że chciałabym takiego Aidana ( jeżeli chodzi o charater). Toż to koniec świata!
iii no coś Ty Aidan za bardzo poukładany
Mr Big był fajniejszy
Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Dokładnie, byle do wiosny
Dobranoc
Może mi się Mr.Big przyśni....

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:12   #3759
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
A propos opalania, czy Wam też słońce nie bierze łydek? No kurna ile bym ich nie wystawiała to od kolan w dół córka młynarza. Dobrze, że ktoś mondry wymyślił samoopalacz.
Mnie generalnie nigdzie nie bierze.
Stary 2010-01-20, 23:16   #3760
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
Przyszłam się wyżalić... właściwie dziś to wyzłościć, bo to, co się dzieje na mojej uczelni, przechodzi ludzkie pojęcie.

Może zacznę od krótkiego wprowadzenia:
w zeszłym roku zapisy na egzamin z farmakologii były przeprowadzane elektronicznie (przez internet). Zostaliśmy powiadomieni, że tego a tego dnia, o 18 będzie uaktywniona opcja zapisów na dany termin, daną godzinę i kto pierwszy kliknie, ten lepszy (zajmuje miejsce i nikt inny nie może już go zająć). Oczywiście, egzamin z farmy należał do tych egzaminów, gdzie nie ważne ile umiesz, i tak prof w swoich "super-prostych" pytaniach testowych udowodni Ci, że nie umiesz nic. Czyli w głównej mierze liczyliśmy na giełdę z wcześniejszych godzin (tak, godzin, bo byliśmy pierwszym rokiem, który miał egzamin w wersji testu na komputerach - mało pytań ułożonych przez asystentów - duża szansa, że im później się pójdzie, tym więcej pytań się pozna od wcześniejszych grup.
I jakież było nasze zdziwienie, kiedy grubo przed godziną 18 na liście zapisowej zaczęły się pojawiać nazwiska osób - starosty, członków samorządu studenckiego oraz rodziny, znajomych i przyjaciół królika...
Zanim nas, zwykłych śmeirtelników dopuszczono do zapisów, wszystkie późne terminy zostały już zajęte przez VIPów.
Oczywiście, cała akcja zapisowa była organizowana przez samorząd studencki, więc późniejsze apele do Dziekana niewiele pomogły, bo dowodów nie mieliśmy żadnych - jedynie to, co nasze oczka widziały...
Obiecał, że następne roczniki będą miały normalne losowania terminów, a nie indywidualne zapisy.
Świetnie, ale nas to nie dotyczyło
Jakoś przeboleliśmy sprawę, aż do teraz.
Lada chwila zaczynają się losowania klinik, w których będziemy zdawać chirurgię oraz internę (w tym lub przyszłym roku - wedle upodobania i pozwoleństwa od prof.). Są kliniki lepsze, z fajnymi egzaminatorami, są i gorsze, gdzie egzaminatorzy są poniżej krytyki, zrobią wszystko, żeby studenta udupić (a da się bardzo łatwo, bo zawsze można wyciągnąć jakiś "nietypowy case"), ba, nawet mogą na V roku nie dopuścić do egzaminu (bo na VI dopiero mamy zajęcia z kardiochirurgii, plastycznej i jeszcze tam jakiejś innej chirurgii... że o internie nie wspomnę).
Kilka dni temu, starosta i ciołek z samorządu (jego przydupasik - inaczej nie umiem określić) powiadomili nas, że pierwotnie Dziekan chciał zrobić wielką imprezę z tego losowania - mnóstwo gości, lekarzy, przedstawiciele wszystkich grup studenckich, którzy będą kliniki losować, a nawet padł pomysł transmisji tej biby przez telewizję netową.
I co?
I starosta razem z jednym ciołkiem z samorządu przekonali Dziekana, że studenci chcą koniecznie NA SZYBKO, NA ZARAZ, NA JUŻ to losowanie, bez żadnych imprez - nie wiem, skąd taka decyzja, bo nikt z nas nie był o zdanie pytany, ale kij, postanowili tak - trudno, dobrze, że raczyli nas o tym poinformować.
Dziś nagle wyskoczyli z njusem, że podobno Dziekan nie chce tłumu na tym losowaniu (dziwne... wcześniej chciał zrobić z tego widowisko...) i że oni (starosta + ciołek z samorządu) SAMI zagłosują w naszym imieniu.. ewentualnie, jeśli baaaaardzo chcemy, możemy wydelegować naszych starostów grup, ale nie musimy, bo oni we dwóch sobie radę dadzą.
Oczywiście, podniosły się głosy sprzeciwu, ba, sprzeciwem tego nie można nazwać - raczej niektorzy starostowie grupowi postanowili (po porozumieniu z grupą) z zaproszenia skorzystać, co tez ogłosili na liscie dyskusyjnej rocznika.
I się zaczęło.
Starosta roku z ciołkiem z samorządu zaczęli zarzucać nam brak zaufania - że się takiej reakcji nie spodziewali po nas i są rozczarowani (w tym momencie mnie przed komputerem zatelepało, bo większych patafianów i hipokrytów to ze świeczką szukać).
Na pytanie, o której i kiedy to spotkanie, odpowiedź brzmiała: nie wiemy kiedy, gdześ na najbliższych spotkaniach z Dziekanem, coś pomiędzy godziną 11 a 15 (dodam, że nasze zajęcia kończą się na ogół ok. 12.30, więc starostowie musieliby się zwalniać z zajęć, a to wiąże się z późniejszym odrabianiem / dyżurami dodatkowymi). W zeszlym roku Dziekan miał czas dokładnie wyznaczyć miejsce i godznę spotkania, a akurat teraz jest na tyle nieuchwytny, że trzeba na niego prawie codziennie czekać od 11 do 15? Jakoś nie łykam takiej bzdury.
Ale, ale, żeby było weselej, na liście dyskusyjnej rodzina, znajomi i przyjaciele królika 100% poparli "jakże genialny" pomysł starosty (ciekawe, czemu? czyżby liczyli na "fory" przy losowaniu), zjechali od góry do dołu wszystkich, którzy śmieli mieć inne zdanie i...

no właśnie...
i nie wiem, na czym ostatecznie stanie.

Staram się listy unikać jak ognia, ale tym razem się wypowiedziałam i dość ostro przedstawiłam swoje zdanie (zresztą nie tylko moje). Ciekawe, jak sprawa się rozwinie.

Ale za leczenie moich wrzodów stresowych przyślę rachunek jednemu i drugiemu patałachowi.

*edit - aha, dodam tylko, że jesteśmy pierwszym rocznikiem z takimi problemami - wcześniej po prostu ogłaszano dzień losowania, godzinę, zgłaszali się starostowie grup i wyciągali ze słoja kuleczki z nazwami klinik. I było to na porządku dziennym.

Jakoś odnoszę wrażenie, że starosta był przekonany o 100% poparciu jego pomysły przez nasz rok... a jak plan wziął w łeb - wszelkimi sposobami stara się zniechęcić starostów grup do obecności na losowaniu...
syf, kiła i mogiła
Zawitałam dopiero teraz do baru, bo już mnie od książek odrzuca na kilometr
I tak czytam cbrku to co napisałaś i widzę, że ŚUM jednak nie jest najgorszą uczelnią. Wiadomo, że starości zawsze stawiają SWOJE dobro na pierwszym miejscu. U nas też tak jest, jak z resztą i wszędzie zapewne. No ale takich numerów u nas jeszcze nie było Będzie dobrze Bo jak nie Panda, to kto?

Maju no cycki to ty masz boski Przepraszam, że tak prosto z mostu ale nie mogłam się powstrzymać

A ja zjadłam właśnie całego pomarańcza i z nudów, a raczej z konieczności opanowania jako tako wkłuć dożylnych, dźgam tą biedną skórkę pomarańczową strzykawą

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:28   #3761
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Polly, ale moim skromnym zdaniem, mężczyźni hetero nie lecą na siusiaki

no kurde...ale to nie byłby samobieżny siusiak-tylko mój własny!
bo ja mam taką teorię ze orientacja seksualna nie polega na tym czym i gdzie, tylko z kim-więc według tej teori siusiak nie powinien przeszkadzac zakładając (teoretycznie) ze byłabym kobietą....chociaz kobieta z siusiakiem to hermafrodyta...a to juz nie wiem pod jaką orientację podchodzi

Cytat:

Ej, 2000 pensji netto to dużo czy mało?

to zależy....mało to nie jest, ale duzo tez nie...no i zależy w jakim zawodzie.
W każdym razie o jakieś 300 zł mniej niz średnia krajowa

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

nie no, to autentycznie podejrzane może on chodzi gdzieś potajemnie na sushi bez Ciebie

nom....

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Polly, zabiłaś mnie, normalnie. Chichoczę od 20 minut.

no wiesz...wygląd masz odpoweidnie, stroje odpowiednie tez posiadasz-nie musiałabyś duzo inwestowac

Cytat:
Był na wizażu wątek, w którym laska twierdziła, że jest wierząca, dziewictwo jest dla niej ważne, więc przed ślubem tylko seks oralny i analny uprawia.

nie pojmuję nijak tego

. [/QUOTE]

Cytat:
Nie pocieszyłyście mnie z tą pensją Bo szukam wad i zalet swojej roboty. Póki co zaletą jest tylko dostęp do Wizażu, towarzystwo i kasa na własne zachcianki.
Więc jakby ktoś szukał panny od makulatury to ja chętnie... Albo osoby do jakiejkolwiek mało ambitnej i bezmyślnej roboty I niezbyt męczącej. I blisko domu. I na pół etatu. Albo na 1/8, o na 1/8 to by mi najlepiej pasowało.

panna w makulaturze

Cytat:

A skoro było tyle gadania o wyglądzie, to wrzuce swoją fotkę - na chwilę, hehe
Ta dam!
(podobno ważę tyle, co lopezka, ale jej w tyłek poszło tylko minę coś niewyraźną po whisky miałam)

Cytat:

Niech mnie ktoś przytuli

Cytat:

Przykro mi, nie potrafię sobie czegoś takiego wyobrazić

no widzisz
jednak jak ktos jest kurdupel to wszystkie wymiary w pionie ma zmniejszone , chociaz niskie osoby mają przeważnie krótkie nogi w stosunku do reszty ciała....mnie natomiast krótkość poszła głownie w krótki korpusik

Cytat:
No właśnie, dlatego mnie tak pociąga Punkt Skupu Makulatury Zero odpowiedzialności, zero nerwowego biegania, trudnych pytań i opieprzów.

.
widzę że trafiłam w 10!
a co z TZ? dostał tę robotę?

edit-ja wolę Aidena

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-01-20 o 23:29
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 00:03   #3762
gryx82
BAN stały

Cytat:
same blondaski z rozdziawionymi usteczkami...
To nadinterpretacja! W załączniku moje kolejne typy

Cytat:
Postaram się jakoś trzymać i nie puszczać
Chyba, że w zamian za awans/podwyżkę

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
bo ja mam taką teorię ze orientacja seksualna nie polega na tym czym i gdzie, tylko z kim-więc według tej teori siusiak nie powinien przeszkadzac zakładając (teoretycznie) ze byłabym kobietą....chociaz kobieta z siusiakiem to hermafrodyta...a to juz nie wiem pod jaką orientację podchodzi
Polly, tak szczerze... to ja nadal nie kumam

---

Słówka wkuwać muszę
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 00:10   #3763
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

edit-ja wolę Aidena
tez kiedyś wolałam, ale po głębszym zastanowieniu stwierdziłam że jednak Big jest bardziej pociągający
jakkolwiek w życiu wygodniej zdecydowanie mieć takiego Aidena

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 00:18   #3764
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Polly, tak szczerze... to ja nadal nie kumam

no co tu do kamania, mając siusiaka mogłabym facetowi zrobić to co on mi (no prawie) takie tam luźne przemyślenia.... dosyć abstrakcyjne w sumie...

edit-przeczytałam swój poprzedni post.... normalnie strumień świadomości

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-01-21 o 00:25
Stary 2010-01-21, 00:48   #3765
skarbiatko
Zakorzenienie

siusiak...... jak to brzmi......u mnie nazywa się to..wałek

idę chyba poleżeć.....

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 01:30   #3766
gryx82
BAN stały

Cytat:
no co tu do kamania, mając siusiaka mogłabym facetowi zrobić to co on mi (no prawie) takie tam luźne przemyślenia.... dosyć abstrakcyjne w sumie...
Nie, no... spoko, luz

Cytat:
edit-przeczytałam swój poprzedni post.... normalnie strumień świadomości
Polly Joyce normalnie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
siusiak...... jak to brzmi......u mnie nazywa się to..wałek
Siusiak brzmi śmiesznie, jak to siusiak

Cytat:
idę chyba poleżeć.....
A ja idę się pouczyć

Chyba...

---

Do jutra (a właściwie dzisiaj)
Stary 2010-01-21, 01:47   #3767
justynaneyman
Zakorzenienie

A ja wróciłam właśnie ze spaceru z psami po własnoręcznie wykonanej prawie tracheotomii.
Zawsze kładę coś na głowę- coby mi włosy nie prześmiardły od dymu. Już na dworze zorientowałam się, że zapomniałam czapki, wracać się nie chciało, dlatego wpadłam na pomysł, żeby czymś spiąć luźny kaptur, tym czymś była metalowa klamra do włosów. Niestety, aby dobrze się trzymała, musiałam (być może to wina zziębniętych dłoni) umieścić ją tak, że wbijała mi się boleśnie w podgardle.
Wytrzymałam. Przechodniów nie było.
Przy okazji znalazłam skuteczny sposób, jak iść z podniesioną głową- a mam silne tendencje do garbienia się.
Teraz już siedzę w szlafroku i tylko czerwony ślad pod brodą przypomina o nocnej przygodzie
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 01:51   #3768
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:

---

Do jutra (a właściwie dzisiaj)
ktos mi zarzucał insynuacje.
Stary 2010-01-21, 01:58   #3769
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
A ja wróciłam właśnie ze spaceru z psami po własnoręcznie wykonanej prawie tracheotomii.
Zawsze kładę coś na głowę- coby mi włosy nie prześmiardły od dymu...
Koleżanka też pali?

Btw - takie spacery nocą po Warszawie... bezpieczne to?

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
ktos mi zarzucał insynuacje.

Teraz spadam już na dobre
Stary 2010-01-21, 06:27   #3770
vesenka
Zakorzenienie

miłego dnia

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 07:26   #3771
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
miłego dnia
Miłego

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
W domu tez sobie czasem robię wosk tylko do odrywania pasków zmuszam P. bo ja sama sobie tak na 1 szybki raz szarpnąć nie potrafię.
A robisz taki gorący jak u kosmetyczki, czy gotowe plastry?
Bo moim zdaniem nie ma porównania - zanim oderwałam taki gotowy plaster to namyślałam się pół godziny, a odrywanie pasków po cieplutkim wosku to sama przyjemność
Cytat:
Napisane przez studentkaAM Pokaż wiadomość
... z nudów, a raczej z konieczności opanowania jako tako wkłuć dożylnych, dźgam tą biedną skórkę pomarańczową strzykawą

Cytat:
panna w makulaturze
Fille en Maculature

Cytat:
no widzisz
jednak jak ktos jest kurdupel to wszystkie wymiary w pionie ma zmniejszone , chociaz niskie osoby mają przeważnie krótkie nogi w stosunku do reszty ciała....mnie natomiast krótkość poszła głownie w krótki korpusik
Aaaa, już rozumiem! Po prostu nie mogłam sobie wyobrazić tych 2 cm między biodrami a żebrami.

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Cytat:
W załączniku moje kolejne typy
Tej ostatniej babki nie znam, ale wszystkie cztery mają w sobie coś podobnego.

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-01-21, 09:22   #3772
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

pięknie

Cytat:
Napisane przez studentkaAM Pokaż wiadomość
Maju no cycki to ty masz boski Przepraszam, że tak prosto z mostu ale nie mogłam się powstrzymać

spoko
(ale co mi po nich, skoro - cytuję znajomą- tyle dobra się marnuje... )
Cytat:
ale kombinujesz

Cytat:
To nadinterpretacja! W załączniku moje kolejne typy
ta ostatnia w moim typie... lubię brunetki (ciekawe czemu? )
Cytat:

obawiam się, że jednak mogłabyś mieć problemy ze zrobieniem mu btego samego, co on może Tobie...
Cytat:
Fille en Maculature

Ja się dziś mało nie pochlastałam
Wyjechałam rano jak zwykle samochodem na stację, przejechałam przez wiochę (dobra droga), a jak tylko wiocha się skończyła, wyjechałam na górkę, a tam...
Koniec jazdy! Zawiane w cholerę!!!
Wcisnęłam hamulce, pod śniegiem był lód i obróciło mi samochód w poprzek drogi
Na szczęście żaden samochód nie jechał, to tylko zakręciłam moim małym autkiem i wróciłam do domu...
Na późniejszy pociąg polazłam pieszo... na szczęscie jak wyszłam z domu, to akurat kolega jechał samochodem na inną stację, to mnie podrzucił

Niech ta ***ana, *******ona zima się wreszcie skończy!!!!!!!!!
Ja już nie mam siły

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-21 o 10:29
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:23   #3773
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

mam dziś wolny dzień i sama w domu

więc na dobry początek wylałam całą kawę na obrus

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:23   #3774
Murszafka
To ja :)

Zombie wita Was. O tej porze tygodnia ostatnio już ledwo żyję...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:50   #3775
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
widzę że trafiłam w 10!
a co z TZ? dostał tę robotę?
Niestety nie oddzwonili Jestem skazana na siebie i swój malutki skupik.

Cytat:
Fille en Maculature

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Mam to samo. Jeszcze dzisiaj popsuły się tramwaje we wszystkie strony i zapitalałam na piechotę 4 przystanki.
W pracy okazało się, że wszystkie mamy dość porannego wstawania, że wkurzają nas TŻci, którzy nie muszą się spieszyć na 8 do pracy, że mamy dość tej roboty, ganiania i świecenia oczami, że każda chce mieć coś na kształt własnego skupu makulatury. Ach, marzenia
(chociaż od skupu wolałabym zostać rybakiem na Lofotach, wypasać owce w Bieszczadach albo odśnieżać autostradę (całą jedną) na Islandii.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:58   #3776
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Siusiak brzmi śmiesznie, jak to siusiak
Na pewno lepiej niż siurek lub kuś.

Cytat:
A robisz taki gorący jak u kosmetyczki, czy gotowe plastry?
Bo moim zdaniem nie ma porównania - zanim oderwałam taki gotowy plaster to namyślałam się pół godziny, a odrywanie pasków po cieplutkim wosku to sama przyjemność
Na nogach to nie ma znaczenia jakim. Przy depilowaniu nóg to ja mogę nawet bez zająknięcia śpiewać arie operowe. Choć chyba inni by woleli bym jednak pojękiwała czy sykała.
Bikini i paszki to ja nawet nie wyobrażam sobie inaczej niż na ciepło.

Cytat:
Fille en Maculature

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
więc na dobry początek wylałam całą kawę na obrus
To i tak lepsza opcja niż u mnie Ja to wylałam na siebie Dobrze ze zawsze pijam zimna

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
No ja zazwyczaj najgorsza mam środę. Czwartek już lepiej najbardziej lubię piątek .
A jutro jadę na zakupy kosmetyczne wiec dosłownie juz energia mnie rozpiera.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:01   #3777
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Niestety nie oddzwonili Jestem skazana na siebie i swój malutki skupik.
szkoda... mógłby Ci zasponsorować wlasny skupik

Cytat:
(chociaż od skupu wolałabym zostać rybakiem na Lofotach, wypasać owce w Bieszczadach albo odśnieżać autostradę (całą jedną) na Islandii.
mnie z tych marzeń wychodzi jedno- Ty pragniesz byc facetem! , rybakiem, bacą albo tym no...odśnieżaczem
Stary 2010-01-21, 10:03   #3778
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo. Jeszcze dzisiaj popsuły się tramwaje we wszystkie strony i zapitalałam na piechotę 4 przystanki.
W pracy okazało się, że wszystkie mamy dość porannego wstawania, że wkurzają nas TŻci, którzy nie muszą się spieszyć na 8 do pracy, że mamy dość tej roboty, ganiania i świecenia oczami, że każda chce mieć coś na kształt własnego skupu makulatury. Ach, marzenia
czyżbyście wszystkie naraz miały zespół napięcia przed@?
Stary 2010-01-21, 10:40   #3779
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
mnie z tych marzeń wychodzi jedno- Ty pragniesz byc facetem! , rybakiem, bacą albo tym no...odśnieżaczem
Śniegowcem
Ale facetem nie, nie zdzierżyłabym w domu takiej marudnej baby jak np. ja.

Cytat:
czyżbyście wszystkie naraz miały zespół napięcia przed@?
Hm, ja z pewnością nie

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:41   #3780
La bamba
Zadomowienie

GG do La bamba

Ku...aa jak zimno,wracając z zajęć prawie odmroziłam sobie stopy Słyszałam wczoraj w tivi że taka pogoda ma być do kwietnia

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości