|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() Dobranoc wszystkim - dziękuję za przytulaski i wsparcie Postaram się jakoś trzymać i nie puszczać![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3752 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Od kiedy odkryłam, że można zafundować sobie tę przyjemność w zaciszu własnego domu - i to kilkanaście razy taniej - już do salonów sado-maso nie chodzę
![]() I żeby nie było - nadal o wosku mówię. ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Madziczku, też przytulam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w kupie cieplej - i może jakoś dotrwamy do tej wiosny... Dobranoc
|
|
#3754 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dokładnie, byle do wiosny
![]() Dobranoc Może mi się Mr.Big przyśni....
|
#3755 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
A na dobranoc wkleję jeszcze jedno zdjątko: niech się Wam przyśnią odwrócone mopsy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest mi dobrze
Zjadłam dwa i pół talerza zupy ogórkowej z grzankami ![]() Wypaćkam się moim nowym supernawilżającym cudem i idę spac. Dobrej nocki .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-20 o 23:03 |
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domu tez sobie czasem robię wosk tylko do odrywania pasków zmuszam P. bo ja sama sobie tak na 1 szybki raz szarpnąć nie potrafię.
|
|
#3758 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
po prostu masz za duże poczucie obowiązku, boisz się ze coś spieprzysz, a przecież tak wcale nie musi być i wręcz nie będzie ale rozumiem Cie w sumie... też tak miewałam... Cytat:
Cytat:
Aidan Mr Big był fajniejszy ![]()
|
|||||
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie generalnie nigdzie nie bierze.
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak czytam cbrku to co napisałaś i widzę, że ŚUM jednak nie jest najgorszą uczelnią. Wiadomo, że starości zawsze stawiają SWOJE dobro na pierwszym miejscu. U nas też tak jest, jak z resztą i wszędzie zapewne. No ale takich numerów u nas jeszcze nie było Bo jak nie Panda, to kto? ![]() Maju no cycki to ty masz boski Przepraszam, że tak prosto z mostu ale nie mogłam się powstrzymać A ja zjadłam właśnie całego pomarańcza i z nudów, a raczej z konieczności opanowania jako tako wkłuć dożylnych, dźgam tą biedną skórkę pomarańczową strzykawą
|
|
#3761 | ||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no kurde...ale to nie byłby samobieżny siusiak-tylko mój własny! bo ja mam taką teorię ze orientacja seksualna nie polega na tym czym i gdzie, tylko z kim-więc według tej teori siusiak nie powinien przeszkadzac zakładając (teoretycznie) ze byłabym kobietą....chociaz kobieta z siusiakiem to hermafrodyta...a to juz nie wiem pod jaką orientację podchodzi ![]() to zależy....mało to nie jest, ale duzo tez nie...no i zależy w jakim zawodzie. W każdym razie o jakieś 300 zł mniej niz średnia krajowa Cytat:
nom.... ![]() no wiesz...wygląd masz odpoweidnie, stroje odpowiednie tez posiadasz-nie musiałabyś duzo inwestowac ![]() Cytat:
![]() nie pojmuję nijak tego ![]() . [/QUOTE] Cytat:
panna w makulaturze ![]() Cytat:
![]() ![]() no widzisz ![]() jednak jak ktos jest kurdupel to wszystkie wymiary w pionie ma zmniejszone , chociaz niskie osoby mają przeważnie krótkie nogi w stosunku do reszty ciała....mnie natomiast krótkość poszła głownie w krótki korpusik ![]() Cytat:
![]() a co z TZ? dostał tę robotę? ![]() edit-ja wolę Aidena
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-20 o 23:29 |
||||||
|
|
|
#3762 | |
|
BAN stały
|
To nadinterpretacja!
W załączniku moje kolejne typy ![]() Chyba, że w zamian za awans/podwyżkę Cytat:
![]() --- Słówka wkuwać muszę
|
|
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
tez kiedyś wolałam, ale po głębszym zastanowieniu stwierdziłam że jednak Big jest bardziej pociągający
![]() jakkolwiek w życiu wygodniej zdecydowanie mieć takiego Aidena dobranoc
|
|
|
|
#3764 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no co tu do kamania , mając siusiaka mogłabym facetowi zrobić to co on mi (no prawie) takie tam luźne przemyślenia.... dosyć abstrakcyjne w sumie...edit-przeczytałam swój poprzedni post....
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-21 o 00:25 |
|
|
|
#3766 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siusiak brzmi śmiesznie, jak to siusiak Cytat:
![]() Chyba... --- Do jutra (a właściwie dzisiaj)
|
|||
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam właśnie ze spaceru z psami po własnoręcznie wykonanej prawie tracheotomii.
Zawsze kładę coś na głowę- coby mi włosy nie prześmiardły od dymu. Już na dworze zorientowałam się, że zapomniałam czapki, wracać się nie chciało, dlatego wpadłam na pomysł, żeby czymś spiąć luźny kaptur, tym czymś była metalowa klamra do włosów. Niestety, aby dobrze się trzymała, musiałam (być może to wina zziębniętych dłoni) umieścić ją tak, że wbijała mi się boleśnie w podgardle. Wytrzymałam. Przechodniów nie było. Przy okazji znalazłam skuteczny sposób, jak iść z podniesioną głową- a mam silne tendencje do garbienia się. Teraz już siedzę w szlafroku i tylko czerwony ślad pod brodą przypomina o nocnej przygodzie
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3769 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Btw - takie spacery nocą po Warszawie... bezpieczne to? ![]() Teraz spadam już na dobre
|
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
miłego dnia
|
#3771 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Miłego
![]() Cytat:
Bo moim zdaniem nie ma porównania - zanim oderwałam taki gotowy plaster to namyślałam się pół godziny, a odrywanie pasków po cieplutkim wosku to sama przyjemność ![]() Cytat:
Fille en Maculature ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Tej ostatniej babki nie znam, ale wszystkie cztery mają w sobie coś podobnego.
|
|||
|
|
|
#3772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko ![]() (ale co mi po nich, skoro - cytuję znajomą- tyle dobra się marnuje... )Cytat:
ta ostatnia w moim typie... lubię brunetki (ciekawe czemu? Cytat:
obawiam się, że jednak mogłabyś mieć problemy ze zrobieniem mu btego samego, co on może Tobie... Ja się dziś mało nie pochlastałam Wyjechałam rano jak zwykle samochodem na stację, przejechałam przez wiochę (dobra droga), a jak tylko wiocha się skończyła, wyjechałam na górkę, a tam... Koniec jazdy! Zawiane w cholerę!!! Wcisnęłam hamulce, pod śniegiem był lód i obróciło mi samochód w poprzek drogi ![]() Na szczęście żaden samochód nie jechał, to tylko zakręciłam moim małym autkiem i wróciłam do domu... ![]() Na późniejszy pociąg polazłam pieszo... na szczęscie jak wyszłam z domu, to akurat kolega jechał samochodem na inną stację, to mnie podrzucił ![]() Niech ta ***ana, *******ona zima się wreszcie skończy!!!!!!!!! Ja już nie mam siły
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-21 o 10:29 |
|||
|
|
|
#3773 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
mam dziś wolny dzień więc na dobry początek wylałam całą kawę na obrus
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3774 |
|
To ja :)
|
Zombie wita Was. O tej porze tygodnia ostatnio już ledwo żyję...
|
#3775 |
|
Nindżopesz
|
Niestety nie oddzwonili
Jestem skazana na siebie i swój malutki skupik.Mam to samo. Jeszcze dzisiaj popsuły się tramwaje we wszystkie strony i zapitalałam na piechotę 4 przystanki. W pracy okazało się, że wszystkie mamy dość porannego wstawania, że wkurzają nas TŻci, którzy nie muszą się spieszyć na 8 do pracy, że mamy dość tej roboty, ganiania i świecenia oczami, że każda chce mieć coś na kształt własnego skupu makulatury. Ach, marzenia (chociaż od skupu wolałabym zostać rybakiem na Lofotach, wypasać owce w Bieszczadach albo odśnieżać autostradę (całą jedną) na Islandii. |
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno lepiej niż siurek lub kuś.
Cytat:
Bikini i paszki to ja nawet nie wyobrażam sobie inaczej niż na ciepło. To i tak lepsza opcja niż u mnie Ja to wylałam na siebie Dobrze ze zawsze pijam zimna ![]() No ja zazwyczaj najgorsza mam środę. Czwartek już lepiej najbardziej lubię piątek . A jutro jadę na zakupy kosmetyczne wiec dosłownie juz energia mnie rozpiera.
|
|
#3777 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mógłby Ci zasponsorować wlasny skupik Cytat:
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3779 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale facetem nie, nie zdzierżyłabym w domu takiej marudnej baby jak np. ja. Hm, ja z pewnością nie
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Zadomowienie
|
Ku...aa jak zimno,wracając z zajęć prawie odmroziłam sobie stopy
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Postaram się jakoś trzymać i nie puszczać

ale rozumiem Cie w sumie... też tak miewałam...
Aidan 

Bo jak nie Panda, to kto?
Przepraszam, że tak prosto z mostu ale nie mogłam się powstrzymać
może on chodzi gdzieś potajemnie na sushi bez Ciebie 

W załączniku moje kolejne typy