|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie, okładka jest
![]() A tu myśle zrobić z imieniem córci i wogole.. ![]() Oczywiscie zobaczymy co z tego wyjdzie, bo jutro mogę wstać i mi się odwidzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zadomowienie
|
hej
![]() no normalnie na jeden dzień Was zostawić i nastukacie tyle, że doczytać nie mogę ![]() ja mam 170 cm i ważę pomiędzy 54 a 57 kg, w tej chwili mam 5 kg na plusie, ale jak czytam wasze jadłospisy to wydaje mi się że głodzę swoje dziecko... ![]() ja rano jem owsiankę z otrębami i piję słabą kawkę lub na zmianę kanapki czasem na słodko z powidłami czasem z serem i warzywkami potem za jakieś 3 h piję jogurt i jem owoce (kiwi, jabłuszka, pomarańczki), czasem zamiennie serek wiejski z miodkiem albo kefir z bułeczką potem jem obiad albo zupę albo drugie wieczorem raczej owoce suszone, czasem orzeszki, czasem kanapkę albo paróweczki przed spaniem szklanka mleczka rzadko zdarza mi się zjeść coś słodkiego, po prostu nie mam ochoty w ciągu dnia piję wodę niegazowaną i soki..... słuchajcie, mój syn zostanie gwiazdą telewizji ![]() właśnie zadzwoniła do mnie pani z gabinetu od mojego gina i zaproponowała użyczenie brzucha do programu... w poniedziałek przyjeżdża do nich tvn warszawa i będzie kręcić materiał o usg 3d... potrzebują brzuch w 26-28 tyg ciąży padło na mój ![]()
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Daj znać koniecznie kiedy emisja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Silpe, chyba oddadzą... raczej nie dadzą go rady sami dochodować jeszcze 12 tygodni ![]()
![]() |
#4389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4390 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16637791]bydgoszczanka pokazała swój brzuszek z poprzedniej ciąży to i ja Wam pokażę. ![]() To jest 10dni po terminie, 3 dni przed porodem, fotka robiona podczas pierwszej próby wywołania porodu- stad paskudna szpitalna "piżamka" ![]() CUDNY jest ![]() Dziewczyny, muszę się wyżalić, bo aż się poryczałam dzisiaj. Zaczynałam zajęcia od 3 lekcji, ale pojechałam na rano, bo musiałam dokumenty pisać. Przed 3 lekcją mówię przedmiotowcowi, że nie będzie mnie, bo miałam próbę umówioną z inną klasą. Powiedziałam, że jestem w bibliotece. Gram, a tu wchodzi przedmiotowiec i pyta: słuchaj, gdzie jest X.? Jego rzeczy są w klasie, dzieci mówią, że na 1 lekcji go nie było, na 2 był, a teraz te rzeczy są, a jego znów nie ma... No to zgłupiałam, bo wiem, że akurat (bardzo aktywne dziecko, i szalenie grzeczne - taki naprawdę wzorowy uczeń, w dodatku najlepszy w klasie, średnia 5,66). żadnej próby nie ma, na żadne zawody nikt go nie brał... Przedmiotowiec poszedł na lekcję znów, a ja na szkołę - szukać chłopaka. Ubikacje mamy fatalne, może się zaciął czy coś... No ale nic - poleciałam do szatni, a tam... nie ma jego rzeczy ![]() ![]() Za chwilę jego siostra mi mowi, że on jeszcze raz zadzwonił, z wyzwiskami, ale ona wystraszona że słyszał jeszcze czyjś głos. No to dyr. że mimo wszystko mamy natychmiast tam iść. Poszliśmy, ja, i 2 innych n-li, no i ta siostra - z kluczami od domu. Młody był, okazało się, że obraził się na siostrę, bo ona powiedziała że on kłamie. Siostra zadzwoniłą do matki, a matka z pyskiuem i na nią, i na mnie, że jak ja śmiałam iść do nich do domu! Że ona sobie wyraźnie nie życzyła! Siostra uryczana, ja przekazałam sprawę dyrekcji - ale mnie trzepnęło. JEJ dziecko zwiewa ze szkoły, ja latam jak walnięta, bo w końcu smsa czy telefon mógł każdy wykonać, nie wiadomo, co się stało, a ta z pretensjami! Potem przyleciała z dalszymi pretensjami do dyr. Ręce opadają. Normalnie jakby mi w pysk dała, tak się poczułam. A mogłam po prostu olać sprawę i wezwać policję na interwencję, bo coś było nie tak. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16641950]
Dziewczyny, muszę się wyżalić, bo aż się poryczałam dzisiaj. Zaczynałam zajęcia od 3 lekcji, ale pojechałam na rano, bo musiałam dokumenty pisać. Przed 3 lekcją mówię przedmiotowcowi, że nie będzie mnie, bo miałam próbę umówioną z inną klasą. Powiedziałam, że jestem w bibliotece. Gram, a tu wchodzi przedmiotowiec i pyta: słuchaj, gdzie jest X.? Jego rzeczy są w klasie, dzieci mówią, że na 1 lekcji go nie było, na 2 był, a teraz te rzeczy są, a jego znów nie ma... No to zgłupiałam, bo wiem, że akurat (bardzo aktywne dziecko, i szalenie grzeczne - taki naprawdę wzorowy uczeń, w dodatku najlepszy w klasie, średnia 5,66). żadnej próby nie ma, na żadne zawody nikt go nie brał... Przedmiotowiec poszedł na lekcję znów, a ja na szkołę - szukać chłopaka. Ubikacje mamy fatalne, może się zaciął czy coś... No ale nic - poleciałam do szatni, a tam... nie ma jego rzeczy ![]() ![]() Za chwilę jego siostra mi mowi, że on jeszcze raz zadzwonił, z wyzwiskami, ale ona wystraszona że słyszał jeszcze czyjś głos. No to dyr. że mimo wszystko mamy natychmiast tam iść. Poszliśmy, ja, i 2 innych n-li, no i ta siostra - z kluczami od domu. Młody był, okazało się, że obraził się na siostrę, bo ona powiedziała że on kłamie. Siostra zadzwoniłą do matki, a matka z pyskiuem i na nią, i na mnie, że jak ja śmiałam iść do nich do domu! Że ona sobie wyraźnie nie życzyła! Siostra uryczana, ja przekazałam sprawę dyrekcji - ale mnie trzepnęło. JEJ dziecko zwiewa ze szkoły, ja latam jak walnięta, bo w końcu smsa czy telefon mógł każdy wykonać, nie wiadomo, co się stało, a ta z pretensjami! Potem przyleciała z dalszymi pretensjami do dyr. Ręce opadają. Normalnie jakby mi w pysk dała, tak się poczułam. A mogłam po prostu olać sprawę i wezwać policję na interwencję, bo coś było nie tak.[/QUOTE] Jaka wstrętna baba! Zamiast podziekowac ze zainteresowałas sie jej dzieckiem, że nie ma go w szkole to jeszcze pretensje! |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Konto usunięte
|
Wiesz, ja gdybym taki telefon ze szkoły dostała, sama bym poprosiła, by ktoś poszedł sprawdzić co z dzieckiem - bo np. nie byłabym natychmiast w stanie dojechać do domu. Teoretycznie powinien być w szkole, praktycznie - szkoła nie jest na stałe zamknięta. A ja - teraz to tylko się cieszę, że dziecko wyszło ZANIM dzisiaj zaczęłam zajęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zadomowienie
|
szajajaba nie ma co sie martwic , juz po wszystkim , nauczyciel nie ma latwego zycia , ciezki kawalek chleba po prostu . Trzeba kochac ten zawod zeby sie na niego zdecydowac i nie mowie tu o marnych placach ale o odpowiedzialnosci . Jestes w szkole to jestes odpowiedzialna za uczniow i twoim obowiazkiem jest sprawdzac i dbac o to zeby wszystko bylo z nimi ok. I tak postapilas , nie wiem czego ta baba chce ? Malo to sie slyszy co dzieci rabia w szkole a nauczyciele nie reaguja? To lepiej zeby mlody cos sobie zrobil , wy nie zareagowalibyscie a jutro by w gazetach pisali -ze prokuratura wszczyna dochodzenie w sprawie smierci ucznia i niedopilnowania przez nauczycieli.....
Kobieta powinna wam dziekowac za zainteresowanie , nigdy nie wiadomo co gowniarzom strzeli do glowy a tu taka znieczulica i fochy ![]()
#4394 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo.. poprosiłabym czy ktoś ze szkoły razem z siostrą mógłby sprawdzić czy jest w domu. Zwlaszcza jak to jest pilny uczeń, a tu nagle takie akcje.
Nie rozumiem kobiety ![]() Dokładnie, jak by młodemu coś sie stało, to by były dopiero pretensje, że jestes taka i nie taka bo nie zareagowałaś że uczeń zniknął z zajęć. Zrobiłaś bardzo dobrze Szaju ![]() Wstrętnym babskiem się nie przejmuj, bo Agatkę stresujesz, Słońce. Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-01-22 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16642601]Dzięki
![]() Też bym tak pomyślała. Ze nawyzywał siostrę, uciekł ze szkoły, że coś złego się dzieje, ktoś mu czegoś dał, i teraz może jakieś myśli samobójcze czy coś. |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | ||||
Rozeznanie
|
Ale się rozpisałyście dzisiaj, a tylko dzień mnie nie było.
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16630084] ![]() ![]() Ja z takim atakiem bólowym rozchodzącym się od nerki wylądowałam w szpitalu jak byłam w ciąży z Maksiem- jakoś w 30tc. Wyniki moczu były ok, a tą przypadłość określono jako kolka nerkowa. ![]() ![]() To ja na początku stycznia spędziłam tydzień na tą przypadłość. Mówili mi że kolka nerkowa jest bardzo często gdy jest zastój w nerce. a zastój jest nie tylko przy kamicy. U mnie był bo macica zaginała przewód moczowy. Dobra pozycja do uśmierzenia bólu to klęczenie i podpieranie się na łokciach. Troszkę to dziwnie wygląda tak na pieska ![]() Cytat:
Pogoda na więcej niż 3 dni to po prostu zgadywanki więc nic nie wiadomo. Cytat:
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1663355 1]ja jakaś dziwna jestem... nie cierpię wszelkich flanelek, frote, nawet kory nie zdzierżę... sama lubię pościel z gładkiej bawełny, albo najlepiej z satyny. więc i dla małego będę pewnie tylko bawełniane kompletować. nie żeby musiało lubić to samo co ja ![]() (ja nawet szlafroków z frote nie toleruję, a taki np polarowy kocyk muszę przed użyciem porządnie zmacać i wygłaskać czy mi nie będzie faktura przeszkadzała... ![]() Mam to samo. [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1663441 1]przejrzałam wasze jadłospisy, i jestem w lekkim szoku. no i stwierdziłam że jem jak słoniątko... albo raczej słonica... ![]() 8-9 słaba kawa z mlekiem, kanapka z masłem i czymś (wędlina albo ser)-tak na szybko, zanim się ogarnę 10 kanapki (tak ze trzy spore) albo np jajecznica (z 3 jaj ![]() 13 zależy co mam w domu: sałatka (np tuńczyk i kukurydza, albo jarzynowa z majonezem), albo maślanka (tak z pół litra na raz), itp... 15 obiad, najczęściej zupa + drugie (najczęściej mięso w różnych postaciach z ziemniakami/ryżem/kaszą i surówką), ewentualnie bardzo treściwa zupa albo samo drugie w niemałej ilości... 17 znowu jestem głodna, patrz godzina 13 teraz do wieczora objadam się pomarańczami albo kiwi, ewentualnie opijam sokiem pomidorowym, kefirem, maślanką... 21 mężuś odgrzewa obiad, więc i ja czasem zjem zupę, albo coś, ewentualnie kanapki. generalnie do tego spore ilości warzyw np do kanapek, albo przynajmniej ogórków czy kapuchy kiszonej, ale niestety też masła albo majonezu. i kilka herbat słodzonych w ciągu dnia. jak gdzieś wychodzimy zjadam sobie skromnie pizze 30cm, czasem z podwójnym serem ![]() no powiedzcie mi, czy ja na serio za dużo jem? jadłam tak też przed ciążą, tylko wtedy było zero owoców... ale skoro jem większe porcje, niż mój dwudziestoletni brat? i mniej więcej tyle samo mam zawsze na talerzu co mężuś. w dodatku on do obiadu nie widzi lodówki, ja już zdążę co nie co wchłonąć... ![]() nie przejmuj się mój jadłospis wygląda prawie tak samo tylko ja herbatę ograniczam ze względu na te nerki, a wogóle to gdzieś czytałam że każda herbata odwadnia a ja muszę dużo pić (wypijam ok 3 litrów wody dziennie) więc jak bym jeszcze herbatę piła to nie wiem musiałabym pod butelkę z wodą chodzić podłączona. Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16636847] a co się tego otulaczka tyczy, to na wątku "Polecamy-odradzamy" jadna kobietka wypowiada się na temat tego: http://www.allegro.pl/item888615684_...ed_castle.html i pisze, że to kompletna porażka. Więc chyba uzależnione od dziecka, jednemu takie otulenie da poczucie bezpieczeństwa, inne będzie się wściekać, że nie umie rączkami machać.[/QUOTE] Dokładnie tak. Siostrzenica usypiała najszybciej gdy była ciasno opatulona a jej braciszek darł się wniebogłosy jak go opatulaliśmy Cytat:
A ja dzisiaj byłam u mojego gina i słuchałam bicia serduszka dzidzi ![]() ![]() Zapomniałam jeszcze. Dzisiaj byłam w komisie dziecięcym i widziałam to urządzonko do słuchania pulsu dzidzi w brzuszku mamy. Kosztowało 70 zł i się zastanawiam czy kupić, potem zawsze mogę wstawić znowu. Tyle że boję się że zacznę popadać w paranoję, no i jak np będzie nie dość dokładne i nie usłyszę bicia to zaraz będzie panika.
http://www.suwaczki.com/tickers/7a4amg7y0pyxejzn.png - Agatka http://s2.pierwszezabki.pl/032/032166991.png Edytowane przez myszka1986 Czas edycji: 2010-01-22 o 18:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Hihi chyba się pochwaliłam. Bo jak tylko odeszłam od kompa to ż do teraz moje dziecię daje koncert, no robi sobie krótkie przerwy ale szaleje oj szaleje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16642373]Wiesz, ja gdybym taki telefon ze szkoły dostała, sama bym poprosiła, by ktoś poszedł sprawdzić co z dzieckiem - bo np. nie byłabym natychmiast w stanie dojechać do domu. Teoretycznie powinien być w szkole, praktycznie - szkoła nie jest na stałe zamknięta. A ja - teraz to tylko się cieszę, że dziecko wyszło ZANIM dzisiaj zaczęłam zajęcia
![]() ech, no tylko tej dziewczyny szkoda... i Twoich nerwów. znam takie babska. ona sobie nie życzyła. a jakby coś się stało, to pierwsza by do Was pretensje miała, że nie zareagowaliście... ![]() Myszko, wybierasz się do szkoły rodzenia? masz już jakąś upatrzoną? ja nawet nie wiem gdzie tego u nas w mieście szukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Rozeznanie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1664403 1]
Myszko, wybierasz się do szkoły rodzenia? masz już jakąś upatrzoną? ja nawet nie wiem gdzie tego u nas w mieście szukać ![]() Jestem na etapie poszukiwania. Mam numer do położnej z Kraśnickich która prowadzi taką bardzo polecaną kameralną szkółkę, podobno fajna, prowadzi ją u siebie w domu przynajmniej w tamtym roku tak było, przy kawce- herbatce. Próbowałam się dodzwonić ale jej nie zastałam jeszcze raz w poniedziałek spróbuje żeby się o cenę dowiedzieć. Przy szpitalu na kraśnickich szkoły nie ma a przy innych szpitalach są drogie. Znalazłam jedną za 300 zł to "Aktywna Mama" pani wydaje się miła ale co do opinii to nie wiem. O takiej darmowej to słyszałam że jest jakaś ale nie wiem gdzie to , co to i wogóle nic znaleźć nie mogę. Jest jeszcze na radziwiłowskich chyba przykościelna za "co łaska" ale podobno atmosfera bardzo niefajna i przekazują wszystko to co z książek można samemu się dowiedzieć. A znalazłam - Farmed na Koryzonowej podobno ma zajęcia płatne i bezpłatne ale jeszcze nie sprawdzałam. Pani w AktywnejMamie powiedziała że od 27 tc u nich najczęćściej zaczynają.
http://www.suwaczki.com/tickers/7a4amg7y0pyxejzn.png - Agatka http://s2.pierwszezabki.pl/032/032166991.png Edytowane przez myszka1986 Czas edycji: 2010-01-22 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() widziałam stronę tej aktywnej mamy, całkiem pozytywne wrażenia. mówisz że to 300zł? jakbym nic innego nie znalazła top pewnie tam pójdę ![]() o bezpłatnych to nawet nie wiem czy marzyć? w lublinie? bezpłatnie? może kolejki takie, że już się na następne ciąże zapiszemy? ![]() a z przykościelnej to mnie jeszcze wodą święconą pogonią i tyle z tego będzie ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Rozeznanie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1664501 8]jakbyś mogła się podzielić info o tej pani z kraśnickich byłabym bardzo wdzięczna (jak już się coś dowiesz
![]() widziałam stronę tej aktywnej mamy, całkiem pozytywne wrażenia. mówisz że to 300zł? jakbym nic innego nie znalazła top pewnie tam pójdę ![]() o bezpłatnych to nawet nie wiem czy marzyć? w lublinie? bezpłatnie? może kolejki takie, że już się na następne ciąże zapiszemy? ![]() a z przykościelnej to mnie jeszcze wodą święconą pogonią i tyle z tego będzie ![]() Jak coś będę miała konkretnego to napiszę. A stronka aktywnej mamy to troszkę nieaktualna jest bo co do zajęć fitness np. to już nie prowadzą sami tylko w Mieście Kobiet na Globusie
http://www.suwaczki.com/tickers/7a4amg7y0pyxejzn.png - Agatka http://s2.pierwszezabki.pl/032/032166991.png Edytowane przez myszka1986 Czas edycji: 2010-01-22 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | ||
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16637791]bydgoszczanka pokazała swój brzuszek z poprzedniej ciąży to i ja Wam pokażę.
![]() To jest 10dni po terminie, 3 dni przed porodem, fotka robiona podczas pierwszej próby wywołania porodu- stad paskudna szpitalna "piżamka" ![]() Całkiem spory ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16641950] Zaczynałam zajęcia od 3 lekcji, ale pojechałam na rano, bo musiałam dokumenty pisać. Przed 3 lekcją mówię przedmiotowcowi, że nie będzie mnie, bo miałam próbę umówioną z inną klasą. Powiedziałam, że jestem w bibliotece. Gram, a tu wchodzi przedmiotowiec i pyta: słuchaj, gdzie jest X.? Jego rzeczy są w klasie, dzieci mówią, że na 1 lekcji go nie było, na 2 był, a teraz te rzeczy są, a jego znów nie ma... No to zgłupiałam, bo wiem, że akurat (bardzo aktywne dziecko, i szalenie grzeczne - taki naprawdę wzorowy uczeń, w dodatku najlepszy w klasie, średnia 5,66). żadnej próby nie ma, na żadne zawody nikt go nie brał... Przedmiotowiec poszedł na lekcję znów, a ja na szkołę - szukać chłopaka. Ubikacje mamy fatalne, może się zaciął czy coś... No ale nic - poleciałam do szatni, a tam... nie ma jego rzeczy ![]() ![]() Za chwilę jego siostra mi mowi, że on jeszcze raz zadzwonił, z wyzwiskami, ale ona wystraszona że słyszał jeszcze czyjś głos. No to dyr. że mimo wszystko mamy natychmiast tam iść. Poszliśmy, ja, i 2 innych n-li, no i ta siostra - z kluczami od domu. Młody był, okazało się, że obraził się na siostrę, bo ona powiedziała że on kłamie. Siostra zadzwoniłą do matki, a matka z pyskiuem i na nią, i na mnie, że jak ja śmiałam iść do nich do domu! Że ona sobie wyraźnie nie życzyła! Siostra uryczana, ja przekazałam sprawę dyrekcji - ale mnie trzepnęło. JEJ dziecko zwiewa ze szkoły, ja latam jak walnięta, bo w końcu smsa czy telefon mógł każdy wykonać, nie wiadomo, co się stało, a ta z pretensjami! Potem przyleciała z dalszymi pretensjami do dyr. Ręce opadają. Normalnie jakby mi w pysk dała, tak się poczułam. A mogłam po prostu olać sprawę i wezwać policję na interwencję, bo coś było nie tak.[/QUOTE] Człowiek się stara a zawsze i tak po łapkach dostanie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Rozeznanie
|
Nie można za często? A czemu? W szpitalu nam po 5 razy dziennie sprawdzali tentno i to nie ważne na co dziewczyny leżały czy coś z ciążą czy zupełnie inne sprawy.
#4407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a na początku ciąży wogle bo mnie odrzuciło ![]() więc chyba nie ma problemu..... ![]()
![]() |
#4408 |
Zadomowienie
|
Detektory tętna płodu działają podobnie do USG, różne są na ten temat opinie ale niektórzy lekarze radzą używać ich co kilka tygodni. Bynajmniej tak tłumaczyła to moja pani doktor.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie czekam na pierwsze kopniaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.