|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() ![]() I też uważam, że dobrze zrobiłaś. Nienawidzę osób, które wysługują się innymi, a na dodatek robią to w sposób tak perfidny, że nawet nie wstyd im śmiać się tym osobom w twarz, bezczelne babsztyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
Ja też się lenię. Robię sobie weekend lenia, bo od poniedziałku czeka mnie trochę stresów w związku z tym, że będę w pracy sama i będzie dużo pracy
![]() Sączę sobie właśnie malinowego Redds`a, słucham muzyczki i oglądam relacje z wyścigu WRC w Szwecji (ach ten Sebastian Loeb ![]() ![]() ![]() Jeszcze tylko wieczorem się trochę porolniczę jak mi się będzie chcieć ![]()
#4773 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do basenu, to pamiętam, ale na razie, jak wspominałam, przez te moje zatoki ani mi się śni tam chodzić. Zresztą na razie jeszcze się oszczędzam, staram się nigdzie nie chodzić jak nie muszę, polubiłam się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | ||
Zakorzenienie
|
bardzo fajne zakupy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kolejne udane zakupy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bossy, bardzo dobrze postąpiłaś, takich ludzi trzeba temperować widziałam dziś w Douglasie nowość Clarinsa Daily Energizer ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ja poproszę o opinię po przetestowaniu.
![]() |
#4776 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Obliczyłam, że 12 kosmetyków dzieli mnie od idealnego zbioru.
![]() ![]()
![]() |
#4777 | |
po prostu Em :)
|
W Sephorze.
![]() Cytat:
![]() Pomalowałam paznokcie fioletem Bell FC, chyba z 10 miesięcy nie miałam go na sobie. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4778 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko spróbuj kupić jakieś kolejne smarowidło ![]() ![]() Mój zbiór też się ładnie uszczuplił w tym miesiącu i ponieważ nie przewiduję zmiany w dniu dzisiejszym, mogę oficjalnie ogłosić wyniki ![]() Stan na dzień 01/02 Używane - 56 Zapasy - 30 Razem - 86 I stan na dzień 28/02 Używane - 53 Zapasy - 21 Razem - 74 Poprawa jest ![]() ![]() ![]() ![]() Z początkiem marca też pójdzie mi parę rzeczy, bo wbrew oczekiwanim nic się nie chciało skończyć. Nawet Superbalma nie dam rady pokonać do końca miesiąca. Niemniej jednak wynik i tak uważam za rewelacyjny ![]() A po ile tam takie zestawy są? Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Tak sobie teraz myślę, że jak przeżyję jakoś nadchodzący weekend to w przyszłą sobotę pojadę do SP i kupię sobie jakieś nowe perfumy, bo od dłuższego czasu mam taki zamiar ![]() No to jeszcze na dobry początek dnia wklejam wiosenną kolekcję butów Reserved, niektóre całkiem fajne http://www.zeberka.pl/art.php?id=7677 Ale szkoda, że materiał to jakiś zamsz czy cóś ![]() Ja jestem jednak chora na te sandałki Aldo, które wklejałam tu jakiś czas temu i mimo wysokiej ceny byłabym skłonna je kupić o ile okazałyby się wygodne ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-02-28 o 07:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na którejś aukcji było napisane, że 199zł - to tak w cenie sephorowej, ale biorąc pod uwagę fakt, że np. Elle można kupić w SP za 99, to się zbytnio nie opłaca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wczoraj też byłam na zakupach, szukałam z TŻ marynarki do jeansów, była fajna w Mexxie, ale tylko jeden rozmiar, dlatego dziś wybieramy się do innej galerii, może tym razem będą różne ![]() dla siebie upatrzyłam bluzkę w Zarze, ale nie byłam przekonana, czy chcę dać 79zł za zwykły t-shirt ![]() ![]()
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie odważyłam się ![]() ![]() ![]() To prawda, trochę to frustrujące. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Tym bardziej że u mnie to liczba trzycyfrowa.
![]()
#4784 |
Zakorzenienie
|
Huh
![]() ![]() ![]() Wyrolniczyłam się też od razu. Wypeelingowałam kawą, wybalsamowałam, stópki wymoczyłam w soli reklaksującej. Potem zjadłam śniadanie i nie wiem co ze sobą zrobić. Jest tak ładnie, że bym gdzieś wyszła, ale nie ma z kim, wszyscy zajęci. To chyba sama gdzieś sobie pojadę. ![]() Zapomniałam już jak cudowne są ćwiczenia na świeżym powietrzu! Rewelacja ![]()
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Mam ten sam dylemat
![]() Cytat:
A pogoda faktycznie cudna. Powygrzewałam sobie chwilę twarz w słońcu i od razu poczułam przypływ energii. Szkoda, że od środy zapowiadają powrót zimy ![]()
![]() |
#4786 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Ja jednak wczoraj zasnęłam szybciej niż myślałam i nie rolniczyłam się, ale dziś już koniecznie muszę o siebie zadbać. Czeka mnie też zrobienie kilku rzeczy na zajęcia.. ![]() Ale piękne słońce za oknem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A mój stan w porównaniu z końcem stycznia: Przybyło: +12 (w tym 3 z akcji z Wizażowych) Ubyło: - 18 Wieczorem zmieni się na: + 13 - 19 Dlaczego? A dlatego, że wczoraj wieczorem otworzyłam mój jedyny peeling do ciała: pomarańczowy Ziaji ![]() Wiele peelingów zmęczyłam na siłę, ale o tym nie ma mowy ![]() Kolor - sztuczny, chemiczny pomarańcz. Właściwości ścierające - bardzo słabe (już lepszy był Sopot Spa pod tym względem). Umówiłam się już z TŻ na zakupy w galerii - musze kupić nowy peeling i kuknę do H&M. Pomarańczowy poleci w świat. Widziałamw sklepie prywatnym serum Blue Lagoon Farmony za 14,90 - to odbra cena? ![]()
![]() |
#4788 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jedna uwaga - trzeba uważać żeby tej skórki nie zadrzeć, szczególnie przy obcasie co na naszych polskich chodnikach nie trudne niestety. Ja wczoraj tak zadarłam ale czerwony lakier dał radę i nic nie widac ![]() Dumam jeszcze nad czarnymi bo te buty są mega wygodne, idealne na codzinne bieganie po miescie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cera się dotlenia i to dodaje poweru ![]() Już czekam aż rower wyciągnę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Vibesko ja nie lubię biegać
![]() ![]()
#4790 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A dziękuję, dziękuję ![]() Ano piękne, ale jak tak mnie razi w prawy policzek, to od razu myślę o tym, że muszę w końcu kupić sobie rolety. Jakbym mało wydatków miała... ![]() Cytat:
![]() U Ciebie też całkiem niezły wynik ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Pogoda faktycznie piękna, ale ja mam okres i nic mnie nie cieszy ![]() Po południu jadę na zakupy ciuchowe, może to mi jakoś poprawi humor, albo jeszcze bardziej skiepści ![]() Za to piernik wyszedł przepyszny, już go prawie nie ma ![]() W tygodniu zrobię chyba tego poduszkowca, bo mam ochotę na coś z serem. Dziewczyny gratuluję zużyć ![]() Ja jestem załamana, z ledwością może dobiję do 10 sztuk ![]() Zrobię chyba oficjalny spis w sztukach, może mnie to zmobilizuje ![]() No to tak: szampony: 3 (wszystkie w użyciu) odżywki: 5 (2 spraye, 3 zwykłe: 4 w użyciu, 1 w zapasach) maski do włosów: 3 (wszystkie w użyciu) żele pod prysznic: 8 (4 w zapasach, 3 w użyciu, 1 końcówka) balsamy i sera ![]() masła do ciała: 7 (w tym 1 miniatura, 2 w użyciu, 4 w zapasach) peelingi do ciała: 4 (1 końcówka, 3 w zapasach) kremy do stóp: 4 (wszystkie w użyciu) kremy do twarzy: 5 (2 w użyciu, 1 u Izy ![]() maseczki do twarzy: kilka saszetek (4 chyba plus końcówka Nuxe) Pozostałych rzeczy typu kremy do rąk, pod oczy, maski, peelingi do dłoni, stóp, żele do twarzy, żel do higieny intymnej,lakier do włosów itp. mam po jednej sztuce w użyciu. Niby nie jest tego tak tragicznie dużo, ale czuję się jakaś przytłoczona, szczególnie balsamami i masłami ![]() ![]() Zdecydowanie moim problemem nie jest kupowanie za wielu sztuk, ale zbyt wolne zużywanie ![]()
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to serum było bardzo kiepskie i wręcz przesuszyło mi twarzi spowodowało jakieś takie podskórne krosteczki - uczulenie na policzkach ? Ale np. Gayenka bardzo chwaliła.
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
U mnie się coś pogoda już psuje
![]() Byłam na spacerze i widziałam u siebie w ogródku kilka kwitnących stokrotek! ![]()
#4795 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ależ mam leniwy weekend, nic mi się nie chce... Mierzyłam wczoraj te buciki, które kupiła sobie Vibeska. Śliczne i bardzo wygodne! Chyba po nie wrócę w tym tygodniu, u mnie były tylko czarne i beżowe, chętnie zobaczyłabym inne kolory. Czekam z niecierpliwością na całkowite zniknięcie śniegu bo mam przeogromną ochotę na bieganie. Niestety moja trasa ciągle jest mokra i w śniegu a ja nie mogę się przekonac do biegania w takich warunkach. Zresztą nadal jest zimno ![]()
#4796 | |
po prostu Em :)
|
Ja ostatnio wszędzie chodzę sama, jeżdżę, zwiedzam, robię zakupy - wszystko sama. I - może dlatego, że to nowe doświadczenie - jest mi z tym cudownie! Mogę robić co chcę, kiedy chcę, na nikogo nie czekać, nie dostosowywać się.. Zamieniłabym tę samotność tylko na TŻa i nikogo więcej.
![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj pojechałam sobie pociągiem do Lisieux. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wlaśnie wróciłam z kolacji z przyjacielem. Najpierw byliśmy w kawiarni w ch (ja skoczyłam do zary ![]() ![]() ![]() ![]() ładne są ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Iza wysłalam Ci nasze zamówienie z EDM
![]() Pod względem zużycia to luty zakończył się następująco: 15 kosmetyków pielęgnacyjnych 8 kosmetyków kolorowych Zużyłam m.in. puder sypki Clinique i przesypałam sobie do pudełeczka próbkę pudru brązującego Silk Naturals, jest boooooooooooski, na pewno go zamówię w pełnym wymiarze, także Iza jakbyś kiedyś robiła zamówienie to pamiętaj o mnie ![]() W ogóle mi nie szło zużywanie próbek mineralnych - jak nie ma sitka to ciężko je nabrać, więc będę wsypywać to tego pojemniczka po pudrze. Kosmetycznie mnie mało kusi, jakieś pojedyncze rzeczy, ale nie mam żadnego must-have ![]()
![]() |
#4799 | |
|
coś czuję, że to może się właśnie tak skończyć
![]() Od razu odechciało mi się zakupów. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Potoczna nazwa dla bruku. ![]() Użyłam po raz pierwszy kremu Mypa Karite lawendowego. Póki co zapowiada się fajnie, jest bardzo treściwy, aż się zmachałam przy rozsmarowywaniu. ![]() ![]() U mnie bilans lutego wygląda całkiem dobrze, chociaż i tak popełniłam kilka niepotrzebnych zakupów. Zużyłam 12 kosmetyków, kupiłam 6 i jeden dostałam jako prezent. Kolorówki jakoś nie 'kontroluję' za bardzo, pamiętam tylko, że zużyłam 2 pudry w lutym. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No proszę, myślałam, że to ogólnie przyjęta nazwa... Tzw. kocie łby to inaczej bruk. Jak na Siennej koło EMPIKu na przykład. Cytat:
![]() ********************** Niedawno wróciłam od TŻ i od pksu szłam kawałek pieszo i wiecie co, mimo iż przed 22 było, to i tak czuć wiosnę w powietrzu. Jakoś tak ciepło i spokojnie było ![]() Też już marzę o tym, żeby ta breja i zalegające gdzieniegdzie hałdy śniegu zniknęły. Mam w końcu w planach zakup balerinek i chciałabym je móc nosić jak najszybciej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.