Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-15, 19:08   #2011
alutka78
Rozeznanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Witam Was brzusiaste!!!
U mnie dziś taka piękna pogoda, słoneczko świeci, pranie schnie na balkonie aż kusi żeby wyrwać się gdzieś na spacer Niestety Martyna dziś w nocy dostała wysokiej gorączki i dusiła się bo bolało ją gardło, byłam z nią rano u lekarza i okazało sie że ma zapalenie gardła i krtani, bidulka nawet nie chce nic jeść ,więc siedzimy dziś w domku Najgorsze jest to, że wczoraj przyszedł zamówiony dla małej rowerek z Allegro, mój M składał go i skręcał do 12.00 w nocy i pewnie gdyby się nie rozchorowała mogła by dziś pojeździc na dworze a tak cieszy się nim szalenie ale jeździ tylko po mieszkaniu.
Druga córcia wariuje w brzuszku jak szalona, nie kopie tylko ciągle się ociera i przewraca jakby ciągle fikołki robiła
Zauważyłam,że bardzo reaguje na krówki, wystarczy że zjem jedną a za chwilkę mała się kręci, śmieję się że ma to chyba po tacie bo mój M też uwielbia słodycze
No i mamy kolejny dylemat co do imion, stwierdzilismy że jednak nie będzie Łucji, tylko albo Alicja albo Kornelia, chyba... jak nam się kolejny raz nie odmieni

A tak na marginesie śliczne brzuszki dziś dziewczyny powstawiały
Jak Alicja to bardzo mi milo.

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny jestem po wizycie , stwierdziła małowodzie jestem roztrzesiona , nie mogla dobrze zmierzyc kruszynki , glowke ma na dole jak by utknieta , powiedziala ze tak nie powinno byc ze w tym tygodniu powinno sobie swobodnie plywac, mam skierowanie do szpitala i mam sie zglosic do specjalisty docenta Floriańskiego do Wrocławia. Marcin już dzwonił jutro z samego rana kazał przyjechać ze skierowaniem.
Dzieczyny prosze pomódlcioe się o moje maleństwo żeby było zdrowe, małowidzie może być spowodowane też wadą płodu mam nadzieje że wszystko będzie ok ale nawet jak by miało byc chore kocham je nadzycie i chce zeby zylo !!!!! moje maleństwo
Mam mały brzuch tez mi powiedziała , i że za bardzo sciskam brzuch że mogę główke zdeformować bo jest tak niziutko całyczas. Dzidizia ma mało miejsca nie mogła dobrze zobaczyc jej bo taka skulona jest jak by nie mogła się ruszyc. Dziś powiedziała ze wyglada kruszynka na córcie więc już nie wiadomo kto u mnie mkieszka nie wazne chcę żeby było zdrowe ....
Bedzie dobrze, trzymam kciuki.
Stary 2010-04-15, 19:10   #2012
wiolek1
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ja wcale nie prasuje niczego, koszule do pracy prasowalam tylko, reszty nie trzeba.
Dzidzi pierwszy raz po praniu ubranka poprasuje, ale pozniej to chyba nie bede prasowac chyba, ze jakies wygnieciuchy beda.

Przed chwila chcialam wlosy wysuszyc bo upralam i co? Wlaczam suszarke a tu wrrrrrrrr trzeszczesc , wrzeszczec mi zaczela i dymic sie i musze czekac teraz z mokra glowa az mi wyschna wlosy bo po suszarke trzeba jechac now Moze polecicie jakas dobra, ta mialam remingtona jonizujaca wlosy w sumie zadowolona bylam z szuszenia, ale sybko sie zepsula, moze cos wpadlo do wiatraczka :/

MlmFm nie moze bo jest u rodzicow, nastepnym razem sie spotka.
to ja w takim razie nie pomoge bo mam też remingtona taką zwykłą ionic 2000 niby też z funkcją jonizacji i mam ją już prawie rok i narazie sie trzyma
Cytat:
Witam dziewczyny jestem po wizycie , stwierdziła małowodzie jestem roztrzesiona , nie mogla dobrze zmierzyc kruszynki , glowke ma na dole jak by utknieta , powiedziala ze tak nie powinno byc ze w tym tygodniu powinno sobie swobodnie plywac, mam skierowanie do szpitala i mam sie zglosic do specjalisty docenta Floriańskiego do Wrocławia. Marcin już dzwonił jutro z samego rana kazał przyjechać ze skierowaniem.
Dzieczyny prosze pomódlcioe się o moje maleństwo żeby było zdrowe, małowidzie może być spowodowane też wadą płodu mam nadzieje że wszystko będzie ok ale nawet jak by miało byc chore kocham je nadzycie i chce zeby zylo !!!!! moje maleństwo
Mam mały brzuch tez mi powiedziała , i że za bardzo sciskam brzuch że mogę główke zdeformować bo jest tak niziutko całyczas. Dzidizia ma mało miejsca nie mogła dobrze zobaczyc jej bo taka skulona jest jak by nie mogła się ruszyc. Dziś powiedziała ze wyglada kruszynka na córcie więc już nie wiadomo kto u mnie mkieszka nie wazne chcę żeby było zdrowe ....
na pewno wszystko będzie wporządku wszystkie trzymamy mocno kciuki i jak tylko będziesz mieć jak to dawaj znać

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ja znając moje lenistwo też nie będę prasować
Praktycznie w ogóle nie prasuję po pierwsze przez pół roku nie mieliśmy żelazka, po drugie już teraz je zakupiłam ale nawet nie stestowałam xD po trzecie nasze ubrania nie gniotą się jak szalone, no może tżta trochę ale jemu to nie przeszkadza a ja z nim nigdzie nie wychodzę i nie muszę suię wstydzić że z niego taka fleja
Wsyatarczyłoby mu złożyć ładnie ubranie to by się nie wygniotło (jak jemu się nie chce składać to mnie ma się chcieć jemu prasować? ) a jak piorę to rozwieszam wszystko ładnie i równo więc też jest do zniesienia stan ubrań, tż jak rozwiesza to wszystko jest jak psu z d... wyjęte xD

Jak to ściskasz brzuch? Czym? Spodniami na przykład czy jak?
Aż moja dzidzia się rozkopała jak zaczęłam posta pisac do ciebie, chyba chce dać znać, że wszystko będzie w porządku.
Ważne, że jesteś pod dobrą opieką, nie dadzą Tobie krzywdy zrobić.
Kciukasy zaciśnięte. Dawaj znać jak tylko coś się wyjaśni
heh skąd ja to znam też nie prasuje wogóle tż jak ze mną zamieszkał to nie przyzwyczajony bo mu mamusia prasowała wszystko łącznie z jeansami a ja nie lubie i nie prasuje przed rozwieszeniem strzepuje i koszulki czy tam swetry są ok tylko takie niektóre co trzeba to prasuje żeby wymięta nie chodzić ale większość nie i spokój
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 19:42   #2013
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
roztrzepaniec w h&m mama są różne ceny spodni, ja kupiłam za 190 zł, ale były też tańsze.. w ogóle kochana... ja już od 3 miesiąca ciąży się nie mieszczę w swoje przedciążowe ciuchy więc nie masz czym się przejmować... a te Twoje kilogramy to nie wiem gdzie Ci poszły.. ja przytyłam tyle samo a brzuch mam juz jak wielki balon i ogólnie czuję się jak czołg

a tak w ogóle dziewczyny które kupiły te spodnie dzinsowe w h&m mama... czy Wam też jest już w nich powoli niewygodnie? Mnie już trochę w podbrzusze uciskają, a większe by ze mnie spadały... trochę jestem zła na siebie że je kupiłam... mam takie inne spodnie (kilka par-dzinsy, takie z materiału i lniane na lato) po siotrze.. takie zabudowane materiałem aż pod cycki i zakończone gumką... jak się założy na to tunikę to wyglądają jak zwykłe spodnie a są mega wygodne... a i tak teraz legginsy ciążowe wygrywają... najwygodniejsza rzecz na świecie
pszczolka mnie tez juz pod brzuchem cisna spodnie z h&m jak siedze. jak chodze jest ok, ale fakt wole wbic sie w leginsy, zdecydowanie wygodniej

nooo ja juz po glukozie... oczywiscie glupek ze mnie bo sie wybralam do laboratorium o 10 a krzywą cukrową robią miedzy 7:30 a 8:30 ale jakos łaske mi zrobily i ta krew pobraly. wypilam to 75 g glukozy - dla mnie pychota no i wynik na czczo 82 a po glukozie 92 - oba w normie
no i poszlam dzisiaj do biblioteki po ksiazki do licencjatu.... o jezuuuu w zyciu sie tak nie wymeczylam na 15 pozycji tylko dwie moglam wypozyczyc z czego jedna ktos mial oddac w 2008 r i dupa wyszlam z jedna ksiazka i masa kserowek i jakos nagle ogarnela mnie panika ze sie do czerwca z obrona nie wyrobie

no i znowu ledwo was nadrobilam... szalejecie
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 19:49   #2014
itakasia
Zakorzenienie

wiolek
wogole sie nie przejmuj, to bylo prawie 8 lat temu, jak jakis czas temu ogladalam mikado to mialy zupelnie inny system montowania gondoli, teraz chyba wogole nie ma takich idiotycznych systemow. poza tym ten wozek roznil sie calkowicie od obecnych.
eleo
ja mialam podejrzenie malowodzia w kazdej ciazy bo ilosc wod byla w dolnej granicy. zawsze bylam pod opieka lekarska. czestsze wizyty. i ktg. ale to po 30tc. i za kazdym razem bylo ok. wiec taka moja uroda chyba. spokojnie. wiem, ze ciezko opanowac nerwy. ale na razie to tylko podejrzenia a wszystko sie okaze. a w pierwszej ciazy nie mialas takich problemow? ja za kazdym razem sie martwilam, jak to matka, do tego dzieci zawsze male. ale widocznie tak juz mam. i tez czekam na kolejna wizyte z obawa. aha i dostawalam zalecenie od gina zeby duzo jesc, pic i odpoczywac
Stary 2010-04-15, 20:00   #2015
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Boże, trzymaj się kochana.
Wszystkie będziemy trzymały kciuki za wizytę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 20:04   #2016
idealnecialo
Zadomowienie

Mmmmmm jadlam wczoraj popcorn.. ale kurcze za duzo sobie posolilam i cala buzke sobie obszczypalam.. i ejszcze byl jakis nie wydarzony, duzo łusek mial..
ale byl

A glukoza byla pycha. Ale bylam przerazliwie od rana glodna. Jest w normie-ale nie pamietam ile mialam. Bede widziala jak odbiore wyniki..
Jedyne co to mialam zgage po tej glukozie, potem jak przeszla to po obiadku -fasolka po bret. tez zgaga, a potem znow rolada truskawkowa i znow zgaga.. cos mnie dzis przesladuje

I wiecie co... boli mnie paaalec! Po uklóciu.. Z zyly ok ale z palca po glukozie tragedia, gorzej niz male dziecko.. jak cos dotkne tym palcem to mam ochote krzyczec z bolu!
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 20:06   #2017
entertete
Rozeznanie

kurka, chyba mam małą anemię, odebrałam dziś wyniki,
hgb 10. 4, hematokryt 32; na żelazo chyba poczekać do wizyty????? (za tydzień)

czy ktosia tu nie miała kiedyś podobnych wyników? coś mi tak świta...
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 20:08   #2018
hd2005
Zakorzenienie

Wróciłam własnie z Lux Medu.
Miałam echo serca.
Czekałam prawie miesiąc na to badanie
Na szczęście wszystko jest OK Budowa prawidłowa, praca również. Jedynie szybciej pracuje (jest na to jakaś fachowa nazwa, która brzmi jak wyrok) ale to wynik ciąży i lekarz powiedział, żebym się tym nie przejmowała.

Wcześniej miałam ekg i też wyszło OK

Jutro z wynikami mam się zgłosić do kardiologa.

Ulżyło mi bo bałam się, że podczas cc mogą wyjśc jakies problemy z sercem... Teraz wiem, że nie powinno być komplikacji

Stary 2010-04-15, 20:11   #2019
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny, pierwsze co to dzwoniłam do gin ale nie odebrała więc później zadzwoniłam do mojej rodzinnej lekarki i powiedziała że w pierwszym trymestrze jest zakazane ale że ja już w 6 miesiącu jestem a nawet przed 7 wiec raczej ok . W 3 trymestrze jest nawet wskazane jeśli mineło 10 lat od ostatniej czyli powinno się ją mieć w wieku 19 lat. Ja miałam
Ale co?

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Dziewczyny ale naskrobałyście czytałam Wam ponad godzinę a to od wczoraj tylko!!!
Pisałyście o koszulach.
Ja mam 2 jedną na poród a drugą na potem. Muszę kupić jeszcze ze 2.
I jak i jak? jakie są w noszeniu? ja mysle o tej nr 1, fajne są gatunkowo? Fajne te rozpiecia na boki?
Stary 2010-04-15, 20:13   #2020
itakasia
Zakorzenienie

hd
bardzo sie ciesze, super
entertete
ja mialam podobnie, hgb 10.6 i hematokryt tez jakos niski. moj gin nie jest akurat zwolennikiem podnoszenia wynikow zelazem od razu. kazal jesc regularnie witaminy - feminatal n, i spozywac produkty bogate w zelazo. i po miesiacu mialam juz 11.6. a jakie mialas wczesniej wyniki? i jakie jesz witaminy?
Stary 2010-04-15, 20:17   #2021
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
papeteria- to moja koszulka została wyśmiana hehe... jutro zrobię jej zdjęcie i Wam wkleję (dzis już mi się nie chce)bo wiem że ciężko to sobie wyobrazić
ja mam z dziurami, na urodziny dostalam z firmy Anita. WIem ze swoje kostowala chyba z 120zl gdzies na necie widzialam. Ma te naciecia, ale schowane tylko wyglada jakby miala bolerko na sobie, jest takie naszyte, ale kurcze boje sie ze od dolu cycki mi przez dziury wyskocza, bo te bolerko jakies takie "krótkie" zrobili... sama nie wiem... a taka droga byla.. i ejszcze ogramna mi ja kupili!

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
To rodzi sie w swojej koszuli? Ja myślałam, że w jakieś szpitalnej. Połozna na szkole mówiła nam, żeby zabrać z 3 koszule do szpitala. Szczególnie jak my rodzimy w lecie i przy upałach człowiek sie poci, karmienie nie zawsze wychodzi. Lepiej mieć zapas. No i w domu też przecież w koszuli można spokojnie spać.
U mnie w swojej sie rodzi, no pewnie jakby sie nie mialo to daja cos, ale zawsze komfort miec swoje... np jasiek do spania tez- ja bez mojego nie zasne, a tam ze szpitalne poduszki koldry beee.. a tak chociaz maly jasio...
Stary 2010-04-15, 20:21   #2022
bajka1807
Zakorzenienie

eleonoremio trzymam kciuki za dzidziolka! napewno wszystko bedzie w porzadku, glowa do gory

a ja w koncu dostalam kase z zusu... i oczywiscie dostalam mniej niz mnie zapewniano zamiast 2400 zl jest 1700zl hmmm na chorobowym jestem od 4 lutego... 33 dni placi pracodawca, wiec zachaczylo jeszcze o marzec. tak sobie mysle ze nie zaplacili za caly marzec ehhh a mialo byc na meble do kuchni no ale zawsze lepsze to niz nic.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 20:24   #2023
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
-body krótki rękaw 22
wow!
Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
-śpiochy 1 ( wiem mało ale konieczne są ?)
Pewnie konieczne nie, ale ja baardzo duzo korzystalam z nich, az do momentu gdy miala zaczela dosc chodzic -nie mowie ze super, ale tez wtedy juz zabraklo wiekszych rozmiarow.
Stary 2010-04-15, 20:25   #2024
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Trzymam mocno kciuki by bylo oki
Ja walsnie wrocilam ze spacerku....
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 20:28   #2025
idealnecialo
Zadomowienie

Ja liste ubranek pewnie zrobie dopiero w maju, jak powyciagam skrzynki z ciuszkami od malej, posegreguje co sie nada dla chlopczyka, a moja mama je popierze.
Ale kurcze teraz przez was naszla mnie ochota by tez wiedziec i wam sie pochwalic czego ile mam :P o wy brzydkie! :P

Ja wyczekuje na upaly, musze recznie wyszorowac wozek (z gondola i spacerowy na zmiane) i fotelki.. przy przeprowadzce w grudniu 2008 masakra. Maz mi niczego nie opakowal, wszystko brudne, czarne, feee a fotetelik chyba zaplesnialy! gdzies prawie na dworze stal chyba zime wiosne lato.. a teraz nawet nie wiem gdzie ejst.. wscieklam sie troche, ale coz, wszystko trzebabylo samemu dopilnowac.. :/
za to teraz czeka mnie fajna robota.. ale byleby cieplo przyszlo.. najlepiej w maju lub predzej bo w czerwcu nie bede miala sil
Stary 2010-04-15, 20:29   #2026
papeteria
Zakorzenienie

Wróciłam z zakupów kupiłam truskaweczki i brokuły bo mi ochoty ostatnio narobiłyście
Teraz przesmażam pieczarki i na kolacje zapiekanki będą
Cytat:
a tak w ogóle dziewczyny które kupiły te spodnie dzinsowe w h&m mama... czy Wam też jest już w nich powoli niewygodnie?
ja jeansy już sprzedałam bo ciasno mi już było ale mam materiałowe z h&m te i sa super wygodne.
siala nie gadaj tylko rób to zdjęcie
ja tez juz mam te siare, ale nie codziennie chyba
no i smaka na pierogi mi narobiłaś
itakasia ruskie
alguien śliczny ten przewijak
ola co za pyszności
vette ładny
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Nie ma zbytnio smaku. Kiedy miałam wyciek po poronieniu, to smakowaliśmy, bo bałam się, że się jakiś rak przypałętał.
A w ciąży jak miałam pierwszy wylot, to mój Ł. mówi do mnie: zamknij oczy.
No to zamknęłam, a on wsys do mojej piersi!!!!!!!!!!!!!!!! Załamka!!!!!!!!!!!! Hahaah

wiolek dobre z tymi skarpetkami niech się uczy
niezawsze ja susze włosy jak się gdzieś spiesze a tak schna same
suszarke mam zwykla z philipsa za 40 złotych czy jakoś tak....
carmena napewno wszystko ok
ja kupuje używany wózek w granicach 600 przynajmniej takie mam plany
lazurowa no ten twój brat udany
jusdan dobrze ze z córcia lepiej
eleonoremio teraz doczytałam jejku trzymam za was mocno
hd super, ze ok

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-04-15 o 20:31
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 20:37   #2027
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów kupiłam truskaweczki i brokuły bo mi ochoty ostatnio narobiłyście
Teraz przesmażam pieczarki i na kolacje zapiekanki będą
zapiekanki????????
Mam pieczarki w lodówce a już jestem głodna
Hmmmmmmm.......

Stary 2010-04-15, 20:40   #2028
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
zapiekanki????????
Mam pieczarki w lodówce a już jestem głodna
Hmmmmmmm.......
no zapach pieczarek roznosi sie po mieszkaniu a mi kiszki marsza grają
Stary 2010-04-15, 20:43   #2029
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
no zapach pieczarek roznosi sie po mieszkaniu a mi kiszki marsza grają
aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
dobra, idę robić zapiekanki

Stary 2010-04-15, 20:45   #2030
vette
Zadomowienie

dobrze, ze nie mam pieczarek
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 20:47   #2031
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość

dobrze, ze nie mam pieczarek

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
dobra, idę robić zapiekanki

swoją drogą mam koleżankę która nie znosi pieczarek w żadnej postaci nie ruszy...nie wiem jak można nie lubić
Stary 2010-04-15, 20:50   #2032
entertete
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość

ja mialam podobnie, hgb 10.6 i hematokryt tez jakos niski. moj gin nie jest akurat zwolennikiem podnoszenia wynikow zelazem od razu. kazal jesc regularnie witaminy - feminatal n, i spozywac produkty bogate w zelazo. i po miesiacu mialam juz 11.6. a jakie mialas wczesniej wyniki? i jakie jesz witaminy?
Równo 2 mies wcześniej (co 2 miesiace mi zleca, wcześniej) miałam 11, 7 (jeszcze wcześniej 12)
a hematokryt 36, jem feminantal 400 z dha, jest tu dużo wit z grupy B, ale żelaza nie ma w składzie.
Nie wiem czemu tak poleciało bardzo, w ogóle w samopoczuciu to się nie objawia.

a w tym N jest żelazo?
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 20:53   #2033
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
Wklejam wam zdjęcie z dzisiaj (a w zasadzie to już z wczoraj) z pełnych 24tyg. Muszę przestać się opychać, bo to już +8/10 a przecież do końca jeszcze ładny kawałek...
gdzie ty masz brzuszek???????

Ty kobitko to sobie jedzonka nie zaluj:P nic po tobie nie widac, nic a nic! tylko w powietrze te kg ci poszly! A moze stopy urosly?

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
wogole to maz mi zrobil zdjecia brzuszka chyba pobijam kazda z was rozmiarem. az sie przestraszylam
Mnieee nie pobijesz!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Jestem dzien do przodu
Stary 2010-04-15, 20:53   #2034
Xawmeli
Rozeznanie

hd--kciuki trzymam...super, że wyniki zadowalające......
prześlij mi proszę linka na allegro......dziękuję

Edytowane przez Xawmeli
Czas edycji: 2010-04-15 o 20:55
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 20:56   #2035
itakasia
Zakorzenienie

entertete
tak, jest ladna dawka zelaza, polecam, mi bardzo pomoglo, jesli nie jesz zelaza to calkiem normalne ze w ciazy spada,
http://www.feminatal.pl/Feminatal%20...feminatal.html

ale sie zrobilam glodna
Stary 2010-04-15, 20:56   #2036
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
Równo 2 mies wcześniej (co 2 miesiace mi zleca, wcześniej) miałam 11, 7 (jeszcze wcześniej 12)
a hematokryt 36, jem feminantal 400 z dha, jest tu dużo wit z grupy B, ale żelaza nie ma w składzie.
Nie wiem czemu tak poleciało bardzo, w ogóle w samopoczuciu to się nie objawia.

a w tym N jest żelazo?
ja mam feminatal n i ma 28mg zelaza
itakasia była szybsza
Stary 2010-04-15, 20:57   #2037
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
i jeszcze male porownanie
Zaim doszlam do twojego posta tez pomyslalam o porownaniu heh wrzucam je
(slodko Twoj rosnie )) ) ja to bym juz chciala zobaczyc nasze porownania w 9 miesiacu to bedzie jazda:p

Zawsze mi sie zdaje ze nie dokladam zdj jednakowe rozmiaru i czasem nie oddaje tego ile brzuszek urosl miedzy tygodniami..
Stary 2010-04-15, 21:00   #2038
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
hd--kciuki trzymam...super, że wyniki zadowalające......
prześlij mi proszę linka na allegro......dziękuję
wysłane

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Zaim doszlam do twojego posta tez pomyslalam o porownaniu heh wrzucam je
(slodko Twoj rosnie )) ) ja to bym juz chciala zobaczyc nasze porownania w 9 miesiacu to bedzie jazda:p

Zawsze mi sie zdaje ze nie dokladam zdj jednakowe rozmiaru i czasem nie oddaje tego ile brzuszek urosl miedzy tygodniami..
ale fajne

Stary 2010-04-15, 21:01   #2039
olakola
Zadomowienie

Cytat:
spokojnie kochana, będzie dobrze, nie martw się teraz na zapas. Masz dobrą lekarkę, że Cie wysyła do najlepszego specjalisty z Wrocławia.
Ja u niego byłam na USG w 23tyg, specyficzny lekarz, ale bardzo pozytywnie. Ja strasznie panikowałam przed badaniem, jemu mówiłam o swoich obawach, naprawdę szczegółowo sprawdził mojego malca i jest wszystko dobrze.
Bądź dobrej myśli, a ja się pomodlę.
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 21:01   #2040
hd2005
Zakorzenienie

Pieczarki z cebulką duszą się

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości