Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 22:14   #811
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Martoolka jak tu się nie denerwować..... jak ja taka wrażliwa (przewrażliwiona ) jestem

a za zdrowie metki wypiję zaraz, jak tylko moja siostra i szwagier przyjdą, bo póki co jestem sama w domu

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:20   #812
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Remmi, jesteś następna w kolejce

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:40   #813
certina4
Wtajemniczenie

Ellin współczuję tego co usłyszałaś, ale może lepsza prawda niż fałszywość, żyłabyś w przekonaniu błędnym i mogłabyś dalej nie rozumiec pewnych zachowań TŻta. Szkoda że taka sytuacja- śmierć- miała miejsce przed Waszym ślubem, ale zrobicie to co czujecie.

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Pół dnia spędziliśmy na zakupach, ale udało nam się kupić dla TŻ kamizelkę, musznik, spinki do mankietów i pasek Jeszcze tylko butki zostały...
gratuluję udanych zakupów

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Heloł

Ja miałam dziś dzień pod tytułem "praca dyplomowa". Na szczęście to jest praca pisana w grupie i całkiem nieźle się dziś z kumpelą uwinęłyśmy
dziękuję Marto za gratki
ja również Tobie gratuluję owocnego dnia

brat mnie zaskoczył i pomimo tego że myślałam do godziny 19 że nie przyjedzie to się zjawił o 21 a ponoć był w LBN od 13 no cóż... wypadałoby chociaż zadzwonić, a ja przekonana bylam że w związku z uroczystościami w stolicy on się u nas nie zjawi a tu niespodzianka

Idę sobie coś poczytać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 23:11   #814
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
u nas 42 dni, zrobiłam sobie listę zakupów, której nie realizuję nie chudne, ogólnie lekka drgawka

no i musimy pójść w końcu do spowiedzi,

idę dziś do pracusi, ale pewnie poklikam
A my dzis kupilismy malemu garnitur i ubranko na drugi dzien, swiece do kosciola, sukienke na drugi dzien, klej i inne rzeczy potrzebne do zrobienia stroika do woalki (juz zrobilam), skarpetki dla TZ.

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Witajcie. Przepraszam, że się tak nie odezwałam nic ale wczoraj zmarł tata Tżta.
Kochana, bardzo ci wspolczuje sytuacji, ja to troszke wiem, jak to jest miec psychola w rodzinie, bo ojczym TZa jest troche nie teges, ale ja nauczylam sie z nim postepowac, na glowe nie dam sobie wlezc i nieraz mu takim tekstem walne, ze nie wie czy ja na serio czy tylko zartuje. No ale twoja sytuacja jest inna, napewno jest ci przykro, ja to powiem ci szczerze jestem bardzo pamietliwa, nie wiem czy po czyms takim bylabym w stanie pojsc na jego pogrzeb, raczej nie Trzymaj sie mala i nie pozwol ludziom, zeby cie zlamali

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ta ortodontka u której byłam proponuje takie aparaty rozszerzające podniebienie i wtedy zęby mają miejsce, żeby były równe, ale ja raczej na to się nie zdecyduje, bo mam dośc okrągłą twarz i według mnie zrobiłaby sie bardziej okrągła gdybym założyła taki aparat. Teraz przygotowuję się psychicznie do wyrywania 4 zębów, ale dopiero na kolejnej wizycie będę wiedziała co ta ortodontka proponuje, bo na tej pierwszej miałam robione odlewy i zdjęcia.
Ja to rozszerzanie szczeki to i tak bede miala za jakisczas

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ooo to fajnie Mi się dziś samej z domu wyjść nie chciało, a też miałam w planach zakupy ;/
Co do spraw ślubnych, to musimy jeszcze kupić Tż spinki do mankietów, pasek, podkoszulkę (tego włąśnei nei wiem.... wasi ubierają podkoszulki pod spód? Kiedyś się tak robiło, a teraz nie wiem...) gaciorki... koszulę na poprawiny i krawacior, ale to jak znajdę dodatki do swojej poprawinowej kiecy, bo chciałabym by miał koszulę w odcieniu moich dodatków
Moj nie zaklada podkoszulka, mimo ze ma futrzasta klate i czasem troszenke przeswituje. Ja to bardzo nie lubie podkoszulkow pod koszula

Cytat:
Nie odwołujemy niczego- mam nadzieje że mnie poprzecie i zrozumiecie dlaczego.
Ja cie popieram.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 23:22   #815
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
Martoolka jak tu się nie denerwować..... jak ja taka wrażliwa (przewrażliwiona ) jestem

a za zdrowie metki wypiję zaraz, jak tylko moja siostra i szwagier przyjdą, bo póki co jestem sama w domu
Łykniesz sobie to Ci stres minie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja również Tobie gratuluję owocnego dnia
Dzięki

A teraz małe pytanko zupełnie nie w temacie:
Czy któraś z Was była na komisji wojskowej? Albo czy może Jakiś TŻ mundurowy ma informację jakie prawa przysługują osobie przychodzącej na taką komisję?
Chodzi mi o to czy muszę się zgadzać na te wszystkie "procedury". Koleżanka była na takiej komisji i mi opowiedziała jak to wyglądało. Trzeba się rozebrać do bielizny i sterczeć tak prze 6-cioosobową komisją Do tego wrzeszczą na głos ile ważysz, każą robić jaskółki, pokazywać zęby, walą po nerkach, istny koszmar i według mnie upokarzanie człowieka niegodne XXI wieku. A ja myślałam, że komuna już się skończyła
No i tak się zastanawiam czy mam prawo odmówić pokazywania im mojego seksownego ciała Bo jak w komisji będzie choć 1 facet to na bank odmówię i będzie afera. Tylko chciałabym mieć jakieś paragrafy, żeby nie tam nie zastraszali, że grzywnę będę płacić albo coś (bo jak się nie stawię na komisję to mi grozi doprowadzenie siłą przez policję, albo grzywna ).

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
A my dzis kupilismy malemu garnitur i ubranko na drugi dzien, swiece do kosciola, sukienke na drugi dzien, klej i inne rzeczy potrzebne do zrobienia stroika do woalki (juz zrobilam), skarpetki dla TZ.

Moj nie zaklada podkoszulka, mimo ze ma futrzasta klate i czasem troszenke przeswituje. Ja to bardzo nie lubie podkoszulkow pod koszula
za załatwione sprawy.
Pokazuj nam szybko woalkę

A co do klaty, to mój też ma futerko I ja też nie przepadam za widokiem podkoszulka, ale nie wiem jak TŻ się będzie lepiej czuł
Chociaż chyba lepiej zmienić koszulę po jakimś czasie niż podkoszulek zakładać
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 23:25   #816
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Nie bylo mnie 2 dni i się działo!!! Odebrałam sukienkę - jest cudna. TŻ garniak też. Już po panieńskim wczoraj (oj głowa ciężkaaaaa) i dziś po cudownym SPA (prezent od świadkowej). Sauna, jacuzzi, peeling, czekoladowy zabieg na ciało masaż, maseczka pomarańczowa na twarz i sorbet czekoladowy na ciało .... superrrr
Postaram się coś Was nadrobić trochę.
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 00:06   #817
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

meetka, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!Żebyście zawsze byli tak szczęśliwi jak dziś!

Cytat:
Witajcie. Przepraszam, że się tak nie odezwałam nic ale wczoraj zmarł tata Tżta.
Bardzo mi przykro, że tak się stalo. Ale masz rację, że nic nie odwołujecie, tym bardziej jeśli TZ nie utrzymywał z ojcem stosunków. A to co powiedział na koniec... no cóż, skoro miał taki charakter, ze nic mu się nie podobalo to trudno, nie przejmuj się tym, pomyśl jakim był człowiekiem, sama widzisz, że nie warto się aż tak martwić ani płakać. Co się stało to się nie odstanie, najlepiej zapomnij o tych slowach, wiem, że będzie trudno, bo przecież tak staralaś się zyskać jego przychylność, ale czas leczy rany...
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Luskap
był czas, że bardzo mi się ta Twoja suknia podobała i sama myślałam o niej dla siebie, ale w końcu wybór padł na inna
Mi się spodobała najbardziej jak ja tylko zobaczyłam, wcześniej myślałam o Kate i o W1 450. A Ty jaką w końcu wybralaś?
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18648077]Nie bylo mnie 2 dni i się działo!!! Odebrałam sukienkę - jest cudna. TŻ garniak też. Już po panieńskim wczoraj (oj głowa ciężkaaaaa) i dziś po cudownym SPA (prezent od świadkowej). Sauna, jacuzzi, peeling, czekoladowy zabieg na ciało masaż, maseczka pomarańczowa na twarz i sorbet czekoladowy na ciało .... superrrr
Postaram się coś Was nadrobić trochę.[/QUOTE]
Cudowny prezent od starszej dostałaś! oj , już malutko czasu Ci zostało!

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
też właśnie myślę, ze to bardzo wygórowana cena, mielismy nadzieje , ze sami bedziemy mogli to zrobic Wiadomo , ze szynki i jakies kielbachy sa drogie, ale bez przesady ...
My też płacimy 1500zł za stół wiejski ale jest w nim też ciepła płyta- cały czas mięska się grzeją w podgrzewaczach.Jest tam:
Udziec wędzony z nogą
Pęta kiełbas swojskich(3 rodzaje)
Kaszanka
Pasztetówka
Salceson
Kabanosy
Polędwiczki wędzone
Boczek wędzony
2 rodzaje smalcu

Ogórki kiszone w kamionce
Chleb wiejski, chleb ciemny razowy
Drożdżówka, rogal, chałka
Masełko osełkowe, musztarda ,chrzan

Pieczarki marynowane
Gorąca płyta: podawana w podgrzewaczach
Żeberko - płotek
Golonka pieczona
Skrzydełka po diabelsku z sosami
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem ,kapustą i grzybami
Góralska kwaśnica na boczku

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-04-18 o 00:21
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 00:42   #818
Konto usunięte

Nadrobiłam...ufff

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Guska ja wpisałam w google "kolorowy french" i tak mi wyskoczyło to
http://images.google.pl/images?um=1&...tart=0&ndsp=20
http://media.photobucket.com/image/k...czerwonyfr.jpg

a co do sukienki to ja już zgłupiałam chyba całkiem ten kwiatek wywalę i już. najwyżej będzie łyso. dupa sraka madafaka.
Dziekuję, ale chyba jednak mi się to nie podoba... a całe czerwone raczej nie. Może jakiś dodatek czerwony, kwiatek żeby był akcent do czerwonego bukietu hmm? co myślicie?

Aś ja bym dokupiła inny kwiatek, z kwiatkiem tak, z tym nie koniecznie, bez łyso..

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Nie, nie jeszcze nikt nic nie pisał. Ale cieszę się, że mówisz, przynajmniej wiem, czego mogę się spodziewać. Następna wizyta (już mnie babki uprzedziły) wyniesie mnie 150 zł - 100 za wizytę i 50 za tą pierwszą na którą mi zabrakło. I ta wizyta będzie polegała na tym, że babka przedstawi mi plan leczenia, kosztorys i w ogóle wszystko z tym leczeniem związane). Z tego co się dowiedziałam (od znajomych) to każda wizyta jak już będę miała aparat i trzeba będzie co 6 tygodni go regulować będę płaciła 150.
Mam jeszcze takie pytanie do Ciebie - miałaś zęby wyrywane przed założeniem aparatu?
Ja miałam wyrywane czwórki na dole i piatki na górze..czy jakos tak, nosiłam 2 lata i pamiętam jak po wizytach i skręcaniu pilam jogurty i inny półpłynne rzeczy, bo ugryzienie czegokolwiek graniczyło z cudem i bolało jak cholera.. najbardziej denerwowały mnie poranione policzki od wenatrz, takie gumki od dolnej do górnej szczęki co musiałam nosić fuuj, pożółkłe gumki na aparacie kosmetycznym i to że nie mogłam ugryźć jabłka tylko jak dla babci musiała kroić na kwałki!!!
Jak zdjęłam aparat to było tak dziwnie jakoś, zęby jakieś gładkie ... ciężko się przyzwyczaić jak 2 lata sie z tym chodzi.

Ellin trzymaj się. Najpierw jak przeczytał to pomyślałam, jaki to dla Was cios... a jak przeczytałam resztę to był szok... Wy wszytsko dopasowaliście do taty a tu taki zonk!! przykre bardzo...
myślę, że dobra decyzja, że nie odwołujecie...

dobra zmykam...

6 dni....
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 00:53   #819
Ellin_ak
Rozeznanie

Ja tez się kłade. Wczoraj nie spałam za dobrze. Na pogrzeb nie jedziemy raczej, bo już za późno na bukowanie biletów, poza tym jego żona nie chce mnie tam widzieć a Tż nie chce jechać sam. Szczerze mówiąc w ogóle nie chce. JA mu się nie dziwię. Za dużo zachodu w pracy z urlopem tak nagle- wyjazd do Szwecji i spowrotem to nie 1 dzień. I dużo pieniedzy jak się bukuje na ostatnia chwilę, a my jesteśmy pod kreską w związku ze ślubnymi wydatkami. Raczej więc nie pojedziemy. Pomodlimy się tutaj. Tzn ja.
Dziękuję wam jeszcze raz i do jutra!
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 10:05   #820
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

My też płacimy 1500zł za stół wiejski ale jest w nim też ciepła płyta- cały czas mięska się grzeją w podgrzewaczach.Jest tam:
Udziec wędzony z nogą

Pęta kiełbas swojskich(3 rodzaje)

Kaszanka

Pasztetówka

Salceson

Kabanosy

Polędwiczki wędzone

Boczek wędzony

2 rodzaje smalcu

Ogórki kiszone w kamionce

Chleb wiejski, chleb ciemny razowy

Drożdżówka, rogal, chałka

Masełko osełkowe, musztarda ,chrzan

Pieczarki marynowane

Gorąca płyta: podawana w podgrzewaczach

Żeberko - płotek

Golonka pieczona

Skrzydełka po diabelsku z sosami

Pierogi ruskie

Pierogi z mięsem ,kapustą i grzybami

Góralska kwaśnica na boczku
kurcze , to duzo opcji macie u nas na pewno mniej bedzie, Wam sie jeszcze oplaca to

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Wczoraj wreszcie zaczelismy zapraszac gosci juz 2 zaproszenia rozdane
Stary 2010-04-18, 10:15   #821
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Remmi, jesteś następna w kolejce
Ano, razem z Guską
Stary 2010-04-18, 11:05   #822
notizia
Raczkowanie

witajcie kobietki w niedzielny poranek... zaraz południe a nie poranek ja dziś cały dzień w wyrku bo mnie rozłożyło znowu jakies choróbsko a na dworze tak ciepło że mnie aż skręca

Guska1979 świetny prezent chwila relaksu i odprężenia

Edytowane przez notizia
Czas edycji: 2010-04-18 o 11:07
notizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 11:13   #823
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

Cytat:
Nie odwołujemy niczego- mam nadzieje że mnie poprzecie i zrozumiecie dlaczego.
3maj się kochana myslę że to dobra decyzja Kochacie się z TZtem i już wszystko prawie gotowe, więc też bym niczego nie odwoływała..
Cytat:

Na jaką?
TŻ kupił mi przesliczne, cudowne kolczyki z kryształkami Swarowskiego "trochę" kosztowały.. Kochany ten mój TŻcik jest

Cytat:

No i ten drobny szczegół pominęłam w moich obszernych listach
a no widzisz

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18648077]Nie bylo mnie 2 dni i się działo!!! Odebrałam sukienkę - jest cudna. TŻ garniak też. Już po panieńskim wczoraj (oj głowa ciężkaaaaa) i dziś po cudownym SPA (prezent od świadkowej). Sauna, jacuzzi, peeling, czekoladowy zabieg na ciało masaż, maseczka pomarańczowa na twarz i sorbet czekoladowy na ciało .... superrrr

szkoda że ja nie mam od kogo dostać takiego prezentu
mój panieński jest 1.05
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 11:19   #824
madmuazelle
BAN stały

Hejka.

Pogoda cudna,z tym że ciekawe czy gdzieś czyt; nad morze pojedziemy bo tż ma kaca.
Zaraz Was nadrobie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-18 o 11:21
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 11:56   #825
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

Ellin naprawdę dziwna sytuacja aż nie wiem co powiedzieć
a myślę, że co zrobicie ze ślubem to tylko i wyłącznie Wasza decyzja i nikomu nic do tego... ale dla mnie po czymś takim sytuacja i tak by byłą jasna i nic bym nie przekładała tylko oczywiście najpierw szczera rozmowa z TZ bo to w końcu jego tata był

Luskap ja się zdecydowałam na White One 427 (w załączniku zapożyczone z all ) i do tego kupiłam ostatnio butki, zapomniałam, że mam zdjęcie z all) i jakiś taki bukiet - ale to tylko taki wstępny plan

zmykam na obiad do teściów - miłego dnia

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 12:33   #826
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Ano, razem z Guską
właśnie! dla Was

Stary 2010-04-18, 12:46   #827
Martoolka87
Zakorzenienie

Hejka

Zanim zacznę nadrabiać, to naskrobię życzonka
dla Metki i jej Męża:

Obrączki założone,
Ty masz Męża, a Ty Żonę.
Niech te ogniwa trwałej miłości,
będą symbolem Waszej wierności,
a szczęście i radość zawsze Wam służy
w Waszej barwnej życiowej podróży.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18649238]
6 dni....[/QUOTE]

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Ano, razem z Guską
U Ciebie też 6 dni

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
TŻ kupił mi przesliczne, cudowne kolczyki z kryształkami Swarowskiego "trochę" kosztowały.. Kochany ten mój TŻcik jest
Pokaż zdjęcia

Cytat:
Luskap ja się zdecydowałam na White One 427 (w załączniku zapożyczone z all ) i do tego kupiłam ostatnio butki, zapomniałam, że mam zdjęcie z all) i jakiś taki bukiet - ale to tylko taki wstępny plan
Śliczny ten zestaw

A u nas dziś fajna liczba: 111 dni
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 13:09   #828
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
kurcze , to duzo opcji macie u nas na pewno mniej bedzie, Wam sie jeszcze oplaca to

No własnie nawet sporo tego jedzenia to jeszcze można tyle zapłacić. Jeszcze była w tym wcześniej deska serów, ale nie wiem czy jest dalej.
No to pierwsze koty za płoty z zaproszeniami! Ja zamówiłam przez net chyba w pt. czy w czw? ale jak na razie zero odzewu. Dziś muszę zamówić Etiaxil i popatrzę buty i pudełka na ciasto na All. zaproszenia wybraliśmy w końcu te co w załączniku
Cytat:
cześć
Piękna ta suknia! W ogóle zawsze podobało mi sie dużo W1. I widzę, ze też zdecydowałaś się na różowe dodatki, ślicznie to wygląda. Bukiet też cudny!
Ja rozmawiałam ze znajomą panią z kwiaciarni, mówiłam, że podobają mi się bukiety z kalii storczyków lub tulipanów, to mowiła, że w sierpniu storczyki nie są takie jak teraz, teraz już się w zasadzie kończą, potem w lato są takie małe odmiany, nie są tak efektowne, tulipanki są potem już tylko szklarniowe to też nie są tak trwałe, więc będę miała z kalii i tak najbardziej mi się podobały.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 13:36   #829
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
No własnie nawet sporo tego jedzenia to jeszcze można tyle zapłacić. Jeszcze była w tym wcześniej deska serów, ale nie wiem czy jest dalej.
No to pierwsze koty za płoty z zaproszeniami! Ja zamówiłam przez net chyba w pt. czy w czw? ale jak na razie zero odzewu. Dziś muszę zamówić Etiaxil i popatrzę buty i pudełka na ciasto na All. zaproszenia wybraliśmy w końcu te co w załączniku
pewnie przyjda Wam niedlugo zaproszenia Musialam spojrzec w google co to jest ten Etiaxil mnie by sie moze tez taki przydal, chociaz nie poce sie az tak strasznie. Ja tez musze buty poogladac sobie , ale wole w sklepie kupic

Cytat:
cześć

zmykam na obiad do teściów - miłego dnia
zajefajny ten komplet bedziesz slicznie wyglądać.

Ja sie zaczelam znow ostatnio zastanawiac nad welonem, nie wiem czy chce go kupowac. Czy moze tylko jakis stroik
Stary 2010-04-18, 13:56   #830
lain
Zakorzenienie

Czeesc

Cytat:
Lain moim zdaniem takie paznokcie nie wiem chyba jednak za ostre, jakoś mi się nie widzą.... już bym wolała frencha i do tego np malutki kwiatuszek z różowym akcentem
być może też dlatego, że widziałam raz dziewczynę z czerwonymi i kompletnie mi się to nie podobała, ale zapewne duże znaczenie miało tez to ze były to cholernie długie czerwone tipsy
tylko wlasnie ja na codzien lubie zdecydowane, mocne (nie zadne mdle pastele) kolory lakierow do paznokci i mysle, ze cos takiego bardziej by do mnie pasowalo niz french z rozowym kwiatkiem itp.
szczegolnie, ze nie chce miec dziewczecego delikatnego looku tylko taki bardziej sexi z pazurkiem (stad jednak wybor sukni bez kokardki )

generalnie chodzi mi o taka dlugosc, tak wymalowane tylko wlasnie w glebokim rozu/amarancie takie mam swoje jak mi sie zaden nie zlamie
Załącznik 3041456
postanowilam, ze kupie sobie odpowiedni lakier i pomaluje nim paznokcie na przymiarke sukni - wtedy zobacze czy na slub tez tak pomalowac czy sobie darowac
(udalo mi sie jescze z otchlani wykopac i zacytowac tego posta ale pedzicie )

a my juz po weselu znajomych.
bardzo to bylo inspirujace juz wiem, co jest fajnym pomyslem, co jeszcze zorganizowac u siebie, a na co zwrocic uwage i zorganizwac w lepszy sposob powiem tylko, ze ciesze sie, ze nasze wesele jest w miescie, a nie gdzies tam nie wy****owie bo zorganizowac wszystkim dowoz do domu to jest masakra (szczegolnie, jak wszyscy na hurra nagle chca wracac (bo jednak wiekszosc osob zostala do tej 2.30, wiec malo kto wczesniej wracal), do tego bus jest jeden i prawie 30km drogi zeby tylko do miasta dojechac ). w miescie to przynjamniej mozna sobie spokojnie wziac taxi i nie zaplacic za to jak za woly a tam bylismy niejako uzaleznieni od tego malego busika...
w domu bylismy wpol do siodmej rano
za to wracajac mielismy okazje ogladac piekny wschod slonca wiec calkiem mily poczatek dnia

zaraz jemy obiadek, a potem idziemy sobie na wiosenny spacerek, bo pogoda jest super. myslalam, ze skoczymy gdzies tam w okolice rynku czy Wawelu popatrzec na to jakze interesujace zjawisko socjologiczne... ale nam sie nie chce

w ogole z 56 zaproszen zostalo nam do rozdania jeszcze tylko 10 i jak na razie wszyscy mowia, ze na pewno przyjda, ze bedzie super imprezka itp.
no ciekawe jak to bedzie w czerwcu
wczoraj skoczylismy po drodze na nasza sale i wiecie co... juz nie moge sie doczekac

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-04-18 o 14:01
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 14:23   #831
BlackAngel
Adwokat diabła

odwiedzi mnie któraś?

Stary 2010-04-18, 15:07   #832
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
odwiedzi mnie któraś?
hej no ja jestem no
Stary 2010-04-18, 16:15   #833
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Przez to, ze dziś ładna pogoda to mało kto sie odzywa
Stary 2010-04-18, 16:35   #834
Konto usunięte

nooo jaka cisza..
czy króraś widziała jakieś zdjęcie ubranego koscioła w tulipany?? Szukam i się nie natknęłam na nic..
Stary 2010-04-18, 17:39   #835
BlackAngel
Adwokat diabła

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18660299]nooo jaka cisza..
czy króraś widziała jakieś zdjęcie ubranego koscioła w tulipany?? Szukam i się nie natknęłam na nic..[/QUOTE]
wiesz co szukałam i też nic

Stary 2010-04-18, 17:48   #836
Konto usunięte

Cytat:
wiesz co szukałam i też nic
no własnie ja też nie mogę znaleść...
a jeszcze szukam jakiegoś stroika do włosów ale takiego z koronką i kryształkami tylko i też nic nie znalazłam. Fryzjerka by mi zrobiła jakbym miała kawałek koronki od sukni, ale nie mam nawet kawałeczka chyba zostanie tylko wpiąć same kryształki...
Stary 2010-04-18, 18:05   #837
BlackAngel
Adwokat diabła

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18661581]no własnie ja też nie mogę znaleść...
a jeszcze szukam jakiegoś stroika do włosów ale takiego z koronką i kryształkami tylko i też nic nie znalazłam. Fryzjerka by mi zrobiła jakbym miała kawałek koronki od sukni, ale nie mam nawet kawałeczka chyba zostanie tylko wpiąć same kryształki...[/QUOTE]
jejku, a może cosik innego?

Stary 2010-04-18, 18:14   #838
Konto usunięte

Cytat:
jejku, a może cosik innego?
a może kawałek odetnę od sukienki ?? tak 2 kwiatki...
są naszywane na koronkę więc mogę uciąc
Stary 2010-04-18, 18:18   #839
BlackAngel
Adwokat diabła

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18662150]a może kawałek odetnę od sukienki ?? tak 2 kwiatki...
są naszywane na koronkę więc mogę uciąc [/QUOTE]
jesteś hardrockorem...
dzizas, chciałam sobie zrobić SPA we własnej wannie a tu
nienawidzę, jak ktoś bez zapowiedzi przychodzi do mieszkania.. moja samotność została zmącona..

Stary 2010-04-18, 18:39   #840
gospella
Wtajemniczenie

hello
my po spacerze w plenerze
cudna pogoda
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości