|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Martoolka jak tu się nie denerwować..... jak ja taka wrażliwa (przewrażliwiona
![]() a za zdrowie metki wypiję zaraz, jak tylko moja siostra i szwagier przyjdą, bo póki co jestem sama w domu
|
|
#812 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Remmi, jesteś następna w kolejce
|
|
#813 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ellin współczuję tego co usłyszałaś, ale może lepsza prawda niż fałszywość, żyłabyś w przekonaniu błędnym i mogłabyś dalej nie rozumiec pewnych zachowań TŻta. Szkoda że taka sytuacja- śmierć- miała miejsce przed Waszym ślubem, ale zrobicie to co czujecie.
Cytat:
Cytat:
ja również Tobie gratuluję owocnego dnia ![]() brat mnie zaskoczył i pomimo tego że myślałam do godziny 19 że nie przyjedzie to się zjawił o 21 a ponoć był w LBN od 13 no cóż... wypadałoby chociaż zadzwonić, a ja przekonana bylam że w związku z uroczystościami w stolicy on się u nas nie zjawi a tu niespodzianka![]() Idę sobie coś poczytać
|
||
|
|
|
#814 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja cie popieram. |
||||
|
|
|
#815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki A teraz małe pytanko zupełnie nie w temacie: Czy któraś z Was była na komisji wojskowej? Albo czy może Jakiś TŻ mundurowy ma informację jakie prawa przysługują osobie przychodzącej na taką komisję? Chodzi mi o to czy muszę się zgadzać na te wszystkie "procedury". Koleżanka była na takiej komisji i mi opowiedziała jak to wyglądało. Trzeba się rozebrać do bielizny i sterczeć tak prze 6-cioosobową komisją Do tego wrzeszczą na głos ile ważysz, każą robić jaskółki, pokazywać zęby, walą po nerkach, istny koszmar i według mnie upokarzanie człowieka niegodne XXI wieku. A ja myślałam, że komuna już się skończyła No i tak się zastanawiam czy mam prawo odmówić pokazywania im mojego seksownego ciała Bo jak w komisji będzie choć 1 facet to na bank odmówię i będzie afera. Tylko chciałabym mieć jakieś paragrafy, żeby nie tam nie zastraszali, że grzywnę będę płacić albo coś (bo jak się nie stawię na komisję to mi grozi doprowadzenie siłą przez policję, albo grzywna ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
za załatwione sprawy.Pokazuj nam szybko woalkę ![]() A co do klaty, to mój też ma futerko I ja też nie przepadam za widokiem podkoszulka, ale nie wiem jak TŻ się będzie lepiej czuł ![]() Chociaż chyba lepiej zmienić koszulę po jakimś czasie niż podkoszulek zakładać
|
||
|
|
|
#816 |
|
Konto usunięte
|
Nie bylo mnie 2 dni i się działo!!! Odebrałam sukienkę - jest cudna. TŻ garniak też. Już po panieńskim wczoraj (oj głowa ciężkaaaaa) i dziś po cudownym SPA (prezent od świadkowej). Sauna, jacuzzi, peeling, czekoladowy zabieg na ciało
masaż, maseczka pomarańczowa na twarz i sorbet czekoladowy na ciało .... superrrrPostaram się coś Was nadrobić trochę. |
|
|
|
#817 | |||
|
Zakorzenienie
|
meetka, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Cytat:
Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18648077]Nie bylo mnie 2 dni i się działo!!! Odebrałam sukienkę - jest cudna. TŻ garniak też. Już po panieńskim wczoraj (oj głowa ciężkaaaaa) i dziś po cudownym SPA (prezent od świadkowej). Sauna, jacuzzi, peeling, czekoladowy zabieg na ciało masaż, maseczka pomarańczowa na twarz i sorbet czekoladowy na ciało .... superrrrPostaram się coś Was nadrobić trochę.[/QUOTE] Cudowny prezent od starszej dostałaś! oj , już malutko czasu Ci zostało!---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Cytat:
Udziec wędzony z nogą Pęta kiełbas swojskich(3 rodzaje) Kaszanka Pasztetówka Salceson Kabanosy Polędwiczki wędzone Boczek wędzony 2 rodzaje smalcu Ogórki kiszone w kamionce Chleb wiejski, chleb ciemny razowy Drożdżówka, rogal, chałka Masełko osełkowe, musztarda ,chrzan Pieczarki marynowane Gorąca płyta: podawana w podgrzewaczach Żeberko - płotek Golonka pieczona Skrzydełka po diabelsku z sosami Pierogi ruskie Pierogi z mięsem ,kapustą i grzybami Góralska kwaśnica na boczku
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-04-18 o 00:21 |
|||
|
|
|
#818 | ||
|
Konto usunięte
|
Nadrobiłam...ufff
Cytat:
Aś ja bym dokupiła inny kwiatek, z kwiatkiem tak, z tym nie koniecznie, bez łyso.. Cytat:
Jak zdjęłam aparat to było tak dziwnie jakoś, zęby jakieś gładkie ... ciężko się przyzwyczaić jak 2 lata sie z tym chodzi. Ellin trzymaj się. Najpierw jak przeczytał to pomyślałam, jaki to dla Was cios... a jak przeczytałam resztę to był szok... Wy wszytsko dopasowaliście do taty a tu taki zonk!! przykre bardzo... myślę, że dobra decyzja, że nie odwołujecie... dobra zmykam... 6 dni.... |
||
|
|
|
#819 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez się kłade. Wczoraj nie spałam za dobrze. Na pogrzeb nie jedziemy raczej, bo już za późno na bukowanie biletów, poza tym jego żona nie chce mnie tam widzieć a Tż nie chce jechać sam. Szczerze mówiąc w ogóle nie chce. JA mu się nie dziwię. Za dużo zachodu w pracy z urlopem tak nagle- wyjazd do Szwecji i spowrotem to nie 1 dzień. I dużo pieniedzy jak się bukuje na ostatnia chwilę, a my jesteśmy pod kreską w związku ze ślubnymi wydatkami. Raczej więc nie pojedziemy. Pomodlimy się tutaj. Tzn ja.
Dziękuję wam jeszcze raz i do jutra! |
|
|
|
#820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas na pewno mniej bedzie, Wam sie jeszcze oplaca to ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Wczoraj wreszcie zaczelismy zapraszac gosci juz 2 zaproszenia rozdane
|
|
#821 |
|
Rozeznanie
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
witajcie kobietki w niedzielny poranek... zaraz południe a nie poranek
ja dziś cały dzień w wyrku bo mnie rozłożyło znowu jakies choróbsko a na dworze tak ciepło że mnie aż skręca![]() Guska1979 świetny prezent chwila relaksu i odprężenia
Edytowane przez notizia Czas edycji: 2010-04-18 o 11:07 |
|
|
|
#823 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
Kochacie się z TZtem i już wszystko prawie gotowe, więc też bym niczego nie odwoływała..TŻ kupił mi przesliczne, cudowne kolczyki z kryształkami Swarowskiego a no widzisz ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18648077]Nie bylo mnie 2 dni i się działo!!! Odebrałam sukienkę - jest cudna. TŻ garniak też. Już po panieńskim wczoraj (oj głowa ciężkaaaaa) i dziś po cudownym SPA (prezent od świadkowej). Sauna, jacuzzi, peeling, czekoladowy zabieg na ciało masaż, maseczka pomarańczowa na twarz i sorbet czekoladowy na ciało .... superrrrPostaram się coś Was nadrobić trochę.[/QUOTE] szkoda że ja nie mam od kogo dostać takiego prezentu ![]() mój panieński jest 1.05
|
|
|
|
|
#824 |
|
BAN stały
|
Hejka.
![]() Pogoda cudna,z tym że ciekawe czy gdzieś czyt; nad morze pojedziemy bo tż ma kaca. ![]() Zaraz Was nadrobie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-18 o 11:21 |
|
|
|
#825 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Ellin naprawdę dziwna sytuacja aż nie wiem co powiedzieć a myślę, że co zrobicie ze ślubem to tylko i wyłącznie Wasza decyzja i nikomu nic do tego... ale dla mnie po czymś takim sytuacja i tak by byłą jasna i nic bym nie przekładała Luskap ja się zdecydowałam na White One 427 (w załączniku zapożyczone z all - ale to tylko taki wstępny plan![]() ![]() zmykam na obiad do teściów - miłego dnia
|
#826 |
|
Adwokat diabła
|
|
|
#827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Zanim zacznę nadrabiać, to naskrobię życzonka dla Metki i jej Męża: Obrączki założone, Ty masz Męża, a Ty Żonę. Niech te ogniwa trwałej miłości, będą symbolem Waszej wierności, a szczęście i radość zawsze Wam służy w Waszej barwnej życiowej podróży. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18648077]Nie bylo mnie 2 dni i się działo!!! Odebrałam sukienkę - jest cudna. TŻ garniak też. Już po panieńskim wczoraj (oj głowa ciężkaaaaa) i dziś po cudownym SPA (prezent od świadkowej). Sauna, jacuzzi, peeling, czekoladowy zabieg na ciało masaż, maseczka pomarańczowa na twarz i sorbet czekoladowy na ciało .... superrrrPostaram się coś Was nadrobić trochę.[/QUOTE] ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18649238] 6 dni....[/QUOTE] Cytat:
![]() U Ciebie też 6 dni Cytat:
![]() Cytat:
A u nas dziś fajna liczba: 111 dni
|
|||
|
|
|
#828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pierwsze koty za płoty z zaproszeniami! Ja zamówiłam przez net chyba w pt. czy w czw? ale jak na razie zero odzewu. Dziś muszę zamówić Etiaxil i popatrzę buty i pudełka na ciasto na All. zaproszenia wybraliśmy w końcu te co w załączniku ![]() Cytat:
Ja rozmawiałam ze znajomą panią z kwiaciarni, mówiłam, że podobają mi się bukiety z kalii storczyków lub tulipanów, to mowiła, że w sierpniu storczyki nie są takie jak teraz, teraz już się w zasadzie kończą, potem w lato są takie małe odmiany, nie są tak efektowne, tulipanki są potem już tylko szklarniowe to też nie są tak trwałe, więc będę miała z kalii i tak najbardziej mi się podobały.
|
|
#829 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musialam spojrzec w google co to jest ten Etiaxil mnie by sie moze tez taki przydal, chociaz nie poce sie az tak strasznie. Ja tez musze buty poogladac sobie , ale wole w sklepie kupic ![]() Cytat:
bedziesz slicznie wyglądać. Ja sie zaczelam znow ostatnio zastanawiac nad welonem, nie wiem czy chce go kupowac. Czy moze tylko jakis stroik
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeesc
![]() Cytat:
) kolory lakierow do paznokci i mysle, ze cos takiego bardziej by do mnie pasowalo niz french z rozowym kwiatkiem itp.szczegolnie, ze nie chce miec dziewczecego delikatnego looku tylko taki bardziej sexi z pazurkiem (stad jednak wybor sukni bez kokardki )generalnie chodzi mi o taka dlugosc, tak wymalowane tylko wlasnie w glebokim rozu/amarancie takie mam swoje jak mi sie zaden nie zlamie Załącznik 3041456 postanowilam, ze kupie sobie odpowiedni lakier i pomaluje nim paznokcie na przymiarke sukni - wtedy zobacze czy na slub tez tak pomalowac czy sobie darowac ![]() (udalo mi sie jescze z otchlani wykopac i zacytowac tego posta )a my juz po weselu znajomych. bardzo to bylo inspirujace juz wiem, co jest fajnym pomyslem, co jeszcze zorganizowac u siebie, a na co zwrocic uwage i zorganizwac w lepszy sposob powiem tylko, ze ciesze sie, ze nasze wesele jest w miescie, a nie gdzies tam nie wy****owie bo zorganizowac wszystkim dowoz do domu to jest masakra (szczegolnie, jak wszyscy na hurra nagle chca wracac (bo jednak wiekszosc osob zostala do tej 2.30, wiec malo kto wczesniej wracal), do tego bus jest jeden i prawie 30km drogi zeby tylko do miasta dojechac ). w miescie to przynjamniej mozna sobie spokojnie wziac taxi i nie zaplacic za to jak za woly a tam bylismy niejako uzaleznieni od tego malego busika...w domu bylismy wpol do siodmej rano za to wracajac mielismy okazje ogladac piekny wschod slonca ![]() zaraz jemy obiadek, a potem idziemy sobie na wiosenny spacerek, bo pogoda jest super. myslalam, ze skoczymy gdzies tam w okolice rynku czy Wawelu popatrzec na to jakze interesujace zjawisko socjologiczne... ale nam sie nie chce w ogole z 56 zaproszen zostalo nam do rozdania jeszcze tylko 10 i jak na razie wszyscy mowia, ze na pewno przyjda, ze bedzie super imprezka itp.no ciekawe jak to bedzie w czerwcu ![]() wczoraj skoczylismy po drodze na nasza sale i wiecie co... juz nie moge sie doczekac
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-04-18 o 14:01 |
|
|
|
|
#831 |
|
Adwokat diabła
|
odwiedzi mnie któraś?
|
|
#833 |
|
Wtajemniczenie
|
Przez to, ze dziś ładna pogoda to mało kto sie odzywa
|
#834 |
|
Konto usunięte
|
nooo jaka cisza..
czy króraś widziała jakieś zdjęcie ubranego koscioła w tulipany?? Szukam i się nie natknęłam na nic.. |
|
|
|
#835 |
|
Adwokat diabła
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18660299]nooo jaka cisza..
czy króraś widziała jakieś zdjęcie ubranego koscioła w tulipany?? Szukam i się nie natknęłam na nic..[/QUOTE] wiesz co szukałam i też nic
|
|
#836 |
|
Konto usunięte
|
no własnie ja też nie mogę znaleść...
a jeszcze szukam jakiegoś stroika do włosów ale takiego z koronką i kryształkami tylko i też nic nie znalazłam. Fryzjerka by mi zrobiła jakbym miała kawałek koronki od sukni, ale nie mam nawet kawałeczka chyba zostanie tylko wpiąć same kryształki...
|
|
|
|
#837 |
|
Adwokat diabła
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18661581]no własnie ja też nie mogę znaleść...
a jeszcze szukam jakiegoś stroika do włosów ale takiego z koronką i kryształkami tylko i też nic nie znalazłam. Fryzjerka by mi zrobiła jakbym miała kawałek koronki od sukni, ale nie mam nawet kawałeczka chyba zostanie tylko wpiąć same kryształki...[/QUOTE]jejku, a może cosik innego?
|
|
#838 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#839 |
|
Adwokat diabła
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18662150]a może kawałek odetnę od sukienki ??
są naszywane na koronkę więc mogę uciąc [/QUOTE]jesteś hardrockorem... dzizas, chciałam sobie zrobić SPA we własnej wannie a tu nienawidzę, jak ktoś bez zapowiedzi przychodzi do mieszkania.. moja samotność została zmącona..
|
|
#840 |
|
Wtajemniczenie
|
hello
my po spacerze w plenerze ![]() cudna pogoda
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

a ponoć był w LBN od 13
no cóż... wypadałoby chociaż zadzwonić, a ja przekonana bylam że w związku z uroczystościami w stolicy on się u nas nie zjawi a tu niespodzianka
nie chudne
, ogólnie lekka drgawka

Do tego wrzeszczą na głos ile ważysz, każą robić jaskółki, pokazywać zęby, walą po nerkach, istny koszmar i według mnie upokarzanie człowieka niegodne XXI wieku. A ja myślałam, że komuna już się skończyła
Bo jak w komisji będzie choć 1 facet to na bank odmówię i będzie afera. Tylko chciałabym mieć jakieś paragrafy, żeby nie tam nie zastraszali, że grzywnę będę płacić albo coś (bo jak się nie stawię na komisję to mi grozi doprowadzenie siłą przez policję, albo grzywna 
masaż, maseczka pomarańczowa na twarz i sorbet czekoladowy na ciało .... superrrr

mnie by sie moze tez taki przydal, chociaz nie poce sie az tak strasznie. Ja tez musze buty poogladac sobie , ale wole w sklepie kupic
)