Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-20, 07:53   #4411
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Witam wszystkie chudzinki
u mnie dziś 56,3 kg wiec zostało jeszcze 1,3 kg. Idzie strasznie powoli ale może do końca miesiąca sie wyrobie i dojde do 55. Wczoraj byłam zmuszona do wypicia łyżki olejku rycynowego i dziś trochę lepiej z porcelanką. Tylko boje się, że ten olej bedzie miał jakiś negatywny wpływ, to w końcu olej
Gratuluje spadków a co do popcornu to raczej sól zawiniła bardziej i zatrzymała wode
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 07:58   #4412
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
Hej Dukanki
zanim rozpocznę dietę mam 2 małe pytania
1. Jak się czujecie na niej?
2. Jak ona się ma do karmienia piersią? tak naprawdę karmię już tylko raz dziennie i w nocy jak mały się obudzi.
Z góry dziękuję za odpowiedzi

No witaj. Przeczytałam w necie, że kobieta karmiąca powinna skonsultować się z lekarzem zanim zacznie tę dietę, ponieważ organizm zostaje pozbawiony nagle sporej części składników odżywczych i nie wiem jaki to może mieć wpływ na wartość pokarmu dostaczanego dziecku. Na zdrowy rozum myślę sobie, że jeśli masz do zrzucenia kilka kilogramów to oznacza, że nie musisz na niej spędzić długich miesięcy, co z kolei nie spowoduje drastycznych ubytków w Twoim organizmie, bo jak zapewne wiesz, w III fazie wracają do Twojego jadłospisu wszystkie składniki, jakie są potrzebne, tyle że stopniowo i w małych ilościach. Jeśli więc chcesz pozbyć się 5-8 kilo to moim zdaniem możesz zaczynać, powinno Ci to zająć ok. 2 miesięcy zanim dojdziesz do III fazy, ale jeśli masz tych kilogramów kilkanaście albo więcej, to może lepiej wstrzymaj się do czasu aż skończyć karmić maleństwo...? Będzie bezpieczniej...
Zaznaczam tu, że to, co piszę opieram na wiedzy z netu i książki Dukana. Natomiast zawsze kieruję się zasadą, że moja własna intuicja i inteligencja powinny mi podsunąc najwłaściwsze rozwiązania.

Ja stosuję Dukana od dwóch tygodni. Straciłam 5 kilo, jestem w II fazie, a czuję się nieco osłabiona może. Szybko się męczę po prostu. Ale wiem, że to normalne, gdyż węglowodany są źródłem tej siły dla mięśni właśnie, a jak wiadomo, węglowodanów nie jemy wcale lub prawie wcale na tym etapie. Dukan pisze w książce, że cięższy wysiłek fizyczny nie jest wskazany w I i II fazie, w III wracają stopniowo inne składniki, więc wrócę niewątpliwie do normy.

Pomyśl, zdecyduj, a ja życzę Ci powodzenia
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 07:58   #4413
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczynki
u nas pogoda rewelacyjna oczywiście nie dla urlopowiczów ale nigdy się wszystkim nie dogodzi
na wadze dzisiaj + 100 mimo ścisłych proteinek hmm zobaczymy jutro ..

miłego dnia wszystkim życzę
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:01   #4414
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
A Ty biegasz?

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Kochaku mój drogi podpowiedz mi gdzie w naszej mieścinie poza stadionem można pobiegać?
Bo biegnąc po Łódzkiej z zadyszką to wyglądałabym co najmniej dziwnie
A dżemem się nie przejmuj ja dziś zjadłam prawie 4 ciastka

dZIEŃ DOBRY WYBIEGAŁAM WCZORAJ DŻEMA HIHII
PROPONUJE CI NAD RZECZKA, TAM NA ŁĄKI NP TAM KIEDYS BIEGALAM A JAK JESTEM U RODZINKI LATAM CZASEM PO LESIE W KIERUNKU UNIEJÓW... PRZYJEMNIE I PIĘKNIE I SARENKI SĄ OLEJ LUDKÓW.. JA BIEGAM W LODZI NORMALNIE PO CHODNICZKU TYLE ZE PO 23 NA OGOL I NA ZADUPIU MIESZKAM WIEC JEST OK
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:02   #4415
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Hej Dziś mam dzień spod znaku "Dzień Shitu" - mianowicie na wadze wzrost o 0,3 kg a tak już ładnie szło Chyba mam za swoje bo w ostatnie dwa dni nieregularnie jadłam i dopuszczałam do stanu pt "głodna jak wilk" I w ogóle dziś nie zwlokłam się z łóżka żeby rano pójść na siłownię i normalnie już tego żałuję...Jeszcze dziś mnie czeka przed południem wyprawa do weta (biedny mój kot znowu trauma w transporterze...)...
A może ten wzrost spowodowały dwie łyżki majonezu Lighter than Light? Ogólnie na nic więcej sobie szczególnego nie pozwalałam ech
Pozdrawiam pochmurnie ...
oj 0,3 to nie tak duzo moze po prostu zatrzymanie wody masz i jutro bedzie spadek
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:22   #4416
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
No witaj. Przeczytałam w necie, że kobieta karmiąca powinna skonsultować się z lekarzem zanim zacznie tę dietę, ponieważ organizm zostaje pozbawiony nagle sporej części składników odżywczych i nie wiem jaki to może mieć wpływ na wartość pokarmu dostaczanego dziecku. Na zdrowy rozum myślę sobie, że jeśli masz do zrzucenia kilka kilogramów to oznacza, że nie musisz na niej spędzić długich miesięcy, co z kolei nie spowoduje drastycznych ubytków w Twoim organizmie, bo jak zapewne wiesz, w III fazie wracają do Twojego jadłospisu wszystkie składniki, jakie są potrzebne, tyle że stopniowo i w małych ilościach. Jeśli więc chcesz pozbyć się 5-8 kilo to moim zdaniem możesz zaczynać, powinno Ci to zająć ok. 2 miesięcy zanim dojdziesz do III fazy, ale jeśli masz tych kilogramów kilkanaście albo więcej, to może lepiej wstrzymaj się do czasu aż skończyć karmić maleństwo...? Będzie bezpieczniej...
Zaznaczam tu, że to, co piszę opieram na wiedzy z netu i książki Dukana. Natomiast zawsze kieruję się zasadą, że moja własna intuicja i inteligencja powinny mi podsunąc najwłaściwsze rozwiązania.

Ja stosuję Dukana od dwóch tygodni. Straciłam 5 kilo, jestem w II fazie, a czuję się nieco osłabiona może. Szybko się męczę po prostu. Ale wiem, że to normalne, gdyż węglowodany są źródłem tej siły dla mięśni właśnie, a jak wiadomo, węglowodanów nie jemy wcale lub prawie wcale na tym etapie. Dukan pisze w książce, że cięższy wysiłek fizyczny nie jest wskazany w I i II fazie, w III wracają stopniowo inne składniki, więc wrócę niewątpliwie do normy.

Pomyśl, zdecyduj, a ja życzę Ci powodzenia
dziękuję za odpowiedź
Ja teraz przy wzroście 162 cm ważę jakieś 63 kg i chciałabym zrzucić 8 kg. Więc w sumie nie tak dużo.
Przez okres od urodzenia synka czyli przez 10 miesięcy zrzuciłam 10 kg od wagi z przed ciąży (zanim zaszłam w ciążę ważyłam 74 kg )
Odchudzałam się stopniowo bez żadnej diety, jadłam poprostu zdrowo i ćwiczyłam i ćwiczę nadal 2 razy w tygodniu na siłowni. Jednak od jakiś 4 miesięcy waga stoi i ruszyć nie chce dlatego zdecydowałam się na tą dietę.
Ja już rozmawiałam z lekarzem mojego dziecka o mojej diecie i chęci przejścia na Dukana i w sumie nie widział przeciwskazań z tego powodu, że mały już jada wszystko a moje mleko jest tylko dodatkiem. Tak więc chyba jednak od przyszłego poniedziałku zacznę z Wami się odchudzać a może już do tego czasu uda mi się totalnie odstawić szkraba? no nic zobaczymy

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:23   #4417
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
przyczyna bedzie @ wiec po @ waga poleci w dól, albo może być zatrzymanie wody w organizmie...chociaz skoro mowisz, ze wysiusiałaś 3l....wiec zostaje @

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

daj znac ja narazie pozeram capivit chyba juz 2ga paczke w mojej karierze odchudzania, i wczesniej nawet mi przestały wypadac najgorzej jest po kapieli, gdzie mi wychodzi sporo....
dziekuje troszke mnie to pocieszylo
napewno lepiej sie znacie na wplywie @ na wage niz ja
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:23   #4418
rumcia1
Rozeznanie

Witam z rana
Jestem na PW i spadeczek jest nadal, ale pierwsze 2 tygodnie podobno ładnie leci - potem wolniej Wybrałam system 5/5 powinien być skuteczniejszy.
Rozmawiałam wczoraj z ciocią, która jest na tej diecie od półtora miesiąca - schudła 10 kg i dalej duka.Ciekawostką jest tylko to, że ona potrafi się obejść bez słodzenia, placków itp, herbaty, jedyne czego nie może nie słodzonego to kawa - ze słodzikiem jej nie podchodzi, więc kawę słodzi sobie płaską łyżeczką cukru raz dziennie i jak widać to nie przeszkadza jej w utracie wagi.
Dodam jeszcze, że ciocia pije też niesłodzone delikatne kompoty, na bazie większej garści owoców - gar 3 litrowy, bez cukru .

Mam jeszcze pytanie - czytałam, że pijecie cappucino - takie kupne z torebki? można? bo bardzo lubię

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:33   #4419
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
oj 0,3 to nie tak duzo moze po prostu zatrzymanie wody masz i jutro bedzie spadek
Oby dzięki za pocieszenie

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Witam z rana
Jestem na PW i spadeczek jest nadal, ale pierwsze 2 tygodnie podobno ładnie leci - potem wolniej Wybrałam system 5/5 powinien być skuteczniejszy.
Rozmawiałam wczoraj z ciocią, która jest na tej diecie od półtora miesiąca - schudła 10 kg i dalej duka.Ciekawostką jest tylko to, że ona potrafi się obejść bez słodzenia, placków itp, herbaty, jedyne czego nie może nie słodzonego to kawa - ze słodzikiem jej nie podchodzi, więc kawę słodzi sobie płaską łyżeczką cukru raz dziennie i jak widać to nie przeszkadza jej w utracie wagi.
Dodam jeszcze, że ciocia pije też niesłodzone delikatne kompoty, na bazie większej garści owoców - gar 3 litrowy, bez cukru .

Mam jeszcze pytanie - czytałam, że pijecie cappucino - takie kupne z torebki? można? bo bardzo lubię
Płaska łyżeczka cukru jest niedozwolona, to że komuś nie szkodzi w spadkach to nie znaczy, że ogólnie wolno...może ciocia ma sporo do zrzucenia? Takim osobom więcej uchodzi. Ja się męczę z ostatnimi 4kg strasznie i cukier mi nawet przez myśl nie przeszedł

Kompoty wolno nam robić ewentualnie z rabarbaru

Cappuccino nie wolno kupnego, nie wiem komu przyszło do głowy je pić ale tam przecież jest cukier, jest w składzie napisane jak wół... gdzie jest cukier tam nie ma dukanek - proste
Stary 2010-07-20, 08:36   #4420
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:

Płaska łyżeczka cukru jest niedozwolona, to że komuś nie szkodzi w spadkach to nie znaczy, że ogólnie wolno...może ciocia ma sporo do zrzucenia? Takim osobom więcej uchodzi. Ja się męczę z ostatnimi 4kg strasznie i cukier mi nawet przez myśl nie przeszedł

Cappuccino nie wolno kupnego, nie wiem komu przyszło do głowy je pić ale tam przecież jest cukier, jest w składzie napisane jak wół... gdzie jest cukier tam nie ma dukanek - proste
No to ja będę dukać przykładnie - bez cukruuuuu

Stary 2010-07-20, 08:38   #4421
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

rabarbar to chyba tylko jak ma sie PW co??
Stary 2010-07-20, 08:41   #4422
Konczita
Zakorzenienie

rabarbar w małych ilościach nam wolno ale tylko na PW ?
Stary 2010-07-20, 08:43   #4423
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez dukam bez cukruu
Stary 2010-07-20, 08:48   #4424
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

wczoraj miałam kryzys, chociaż to dopiero piąty dzień. W pracy oki, ale jak weszła do domu, to znowu zjadłabym wszystko co widzę, szczególnie że w kuchni na talerzyku babeczka z czekoladą a ja głodna masakrycznie. Nim zrobiłam obiad była już 19 a ja mega wściekła że nie mam nic co mogę szybko na obiad zrobić

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2010-07-20 o 08:49
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:48   #4425
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie chudzinki
u mnie dziś 56,3 kg wiec zostało jeszcze 1,3 kg. Idzie strasznie powoli ale może do końca miesiąca sie wyrobie i dojde do 55. Wczoraj byłam zmuszona do wypicia łyżki olejku rycynowego i dziś trochę lepiej z porcelanką. Tylko boje się, że ten olej bedzie miał jakiś negatywny wpływ, to w końcu olej
Gratuluje spadków a co do popcornu to raczej sól zawiniła bardziej i zatrzymała wode
Witaj sonia26. Zauważyłam, że mamy taki sam start i ten sam cel. Ja też zaczęłam od 67, ale jeszcze długa droga przede mną. Tobie gratuluję i mam nadzieję, że też niebawem będę mogła się cieszyć z osiągnięcia swojego celu. Zajęło Ci to 2 mies.? To budujące, naprawdę. Obym i ja dała radę w takim czasie, będę zachwycona... Koniec sierpnia wakacje, plaża i takie tam... No niechby wstydu nie było na plaży, nie?...
Będziesz moim wzorcem więc
Pozdrawiam
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 08:49   #4426
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez dukam bez cukruu

ja nawet nie pomyślałam o cukrze od dwóch tygodni na to bym nie wpadła ale znowu mam problem z obiadem to najgorsze dla mnie
Stary 2010-07-20, 08:49   #4427
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
ja tez dukam bez cukruu
Cytat:
Przecież my jesteśmy takie słodkie wiec po co nam jeszcze cukier do napoju albo jedzenia?? Tak to trzeba sobie tłumaczyć
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:58   #4428
rumcia1
Rozeznanie

Napiszę Wam co u mnie znaczy stracić prawie 2,5 kilo
pas -2cm w obwodzie
bioderka -2 cm
udo 1,5 cm
ręka 0,5 cm
łydka 0,5 cm
pod biustem 2 cm
biust 0,5 cm
To musi mi dać siły, z zazdrosią patrzę na swoje zdjęcia sprzed ciąż.

Stary 2010-07-20, 09:03   #4429
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napiszę Wam co u mnie znaczy stracić prawie 2,5 kilo
pas -2cm w obwodzie
bioderka -2 cm
udo 1,5 cm
ręka 0,5 cm
łydka 0,5 cm
pod biustem 2 cm
biust 0,5 cm
To musi mi dać siły, z zazdrosią patrzę na swoje zdjęcia sprzed ciąż.

wow dzisiaj muszę się wymierzyć ... innej opcji nie ma imponująco !
Stary 2010-07-20, 09:08   #4430
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
Przecież my jesteśmy takie słodkie wiec po co nam jeszcze cukier do napoju albo jedzenia?? Tak to trzeba sobie tłumaczyć
piekne wytlumaczenie

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

ja nawet nie pomyślałam o cukrze od dwóch tygodni na to bym nie wpadła ale znowu mam problem z obiadem to najgorsze dla mnie
oj tam obiady mnie sie zazwyczaj nie chce ich robic ale pomyslow mam sporo
Stary 2010-07-20, 09:09   #4431
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

heja u mnie na wadze bez zmian
zła jestem bo mam @ i musze odwolac dzisiejsze i czwartkowe vacu:[ a chciala sie dzis troche popocic bleeee trudno!
gratki za spadki Kochane
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 09:11   #4432
Sparta
Wtajemniczenie

Witam, jak tam laleczki?
Ja dziś zaczynam P i może znowu będzie jakiś spadeczek

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 09:13   #4433
alalukam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
A powiedz, od tego bieganie nie "urosły" Ci uda?
uda nie, raczej łydki ale nie, nie urosły, za to ładnie się wyrzeźbiły

Cytat:
Napisane przez Inspiracyjna Pokaż wiadomość
ale się dzisiaj uśmiałam
rodzinka wiedząc o mojej diecie () dzisiaj jak wpadła to pytała się ze zmartwieniem w oczach co u mnie? jak się trzymam?

czułam się jak chora!

Kolejny dzień dukania, dzisiaj pracowałam dzielnie przy smażeniu na tłuszczu i nic nie kusiło tylko te owoce tak zachęcają..............:p rosi:
hehehe, rodzinka jest the best u mnie nawet nie pomaga, że im tłumaczę, że żrę jak dziki osioł

a co do owoców to fakt, jest ciężko u mnie w kuchni leży melon - dzieci uwielbiają - zwłaszcza Krzyś - potrafi pochłonąć połowę przypominam, że ma niespełna rok

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
a dziś Tż mnie rozbawił do łez mówiąc do mnie "bodybuilder":coj est:,
bo w sumie ta nasza proteinowa dieta, to jak u tych co na siłowni codziennie spędzają pół dnia i budują mięśnie: piersi z kurczaka, chude sery i jogurty i jajka
ma rację - to jest właśnie taka dieta, sama chodzę na siłownię i odkąd na niej jestem, zaczynają mi dopiero pokazywać się mięśnie - wcześniej szło to bardzo opornie

u mnie od 2 dni waga stoi, ale chyba przestanę się ważyć codziennie, bo to nie ma sensu, może raz w tygodniu - ale znając życie - nie wytrzymam

wczoraj na kolację narobiłam sobie mnóstwo kotlecików brokułowo-tuńczykowo-mozarellowych pycha, cała rodzina się zajadała

jadę teraz do mechanika a potem na zakupki jedzeniowe

Pozdrowionke chuderlaczki

28/09/2011 zaczynam
71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
alalukam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 09:14   #4434
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
piekne wytlumaczenie
to ja poproszę o pomysł na PP

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Witam, jak tam laleczki?
Ja dziś zaczynam P i może znowu będzie jakiś spadeczek
życzę spadeczku bo mój wzrost mnie rozwalił
Stary 2010-07-20, 09:14   #4435
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
heja u mnie na wadze bez zmian
zła jestem bo mam @ i musze odwolac dzisiejsze i czwartkowe vacu:[ a chciala sie dzis troche popocic bleeee trudno!
gratki za spadki Kochane
tez planuje wrocic na vacu nawet juz znalazlam miejsce gdzie u mnie jest vacu tyloko jeszcze przedzwonic i dowiedziec sie o cene i czekac na wyplate
Stary 2010-07-20, 09:22   #4436
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
Czesc!
ja dzis smutna...
waga stoi w miejscu pomimo wysikania chyba z litra o 3 w nocy....
myslicie ze przyczyna jest @ ktora ma byc w piatek??
smutno miiiiiiiiii

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

mialam identyczne sniadanko

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

a moze ja za duzo jem?
ja przed @ czułam się jak balonik, niedługo Ci to minie

ale nie ma to jak serniczek na śniadanko, daje takiego kopa od rana
a dzisiaj pewnie przyjdzie magiczne urządzenie do poczków

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 09:22   #4437
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
tez planuje wrocic na vacu nawet juz znalazlam miejsce gdzie u mnie jest vacu tyloko jeszcze przedzwonic i dowiedziec sie o cene i czekac na wyplate
super sprawa z tym vacu
ja za 10 wejsc place 170zl, pojedyncza wejsciówka 20zl
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 09:26   #4438
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
piekne wytlumaczenie

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Jakoś trzeba sobie radzić:P zastanawiam się tylko co zrobić sobie na obiad w 1 dniu PW
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 09:26   #4439
missines
Raczkowanie

Witam kochani!

Mój zapasik +0,3, który przywiozłam z nad morza już prawie zniknął. Wczoraj ostro dukałam, jadałam niemiłosiernie dużo i dużo piłam...za to dzisiaj rano -0,2 ....jeszcze tylko 0,1kg i wracam do wagi wyjściowej sprzed wyjazdu

Czy Wy tez tak żujecie dużo gum????
Przed dietą prawie wogóle nie stosowałam gum, a teraz je chłonę...wiem, że sa ograniczenia, ale nie mogę się oprzeć!

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 09:27   #4440
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
to ja poproszę o pomysł na PP

życzę spadeczku bo mój wzrost mnie rozwalił
Ojej a o ile Ci wzrosło biedaku?

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości