|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Przyczajenie
|
Nie można nawet wyrazić własnego zdania, bo od razu oskarżenia! Napisałam post w odpowiedzi na to, co napisała jakaś dziewczyna, bo mnie zaniepokoił jej post. Nie napisałam, że pisze prawdę, że ma racje i, że się z nią zgadzam, a napisałam swoje zdanie i obawy.
Proszę nie wmawiać, że jestem Lidią i nie oczerniać, jeśli ktoś ma wątpliwości bardzo proszę zgłosić do Moderatora o sprawdzenie IP i będzie sprawa jasna. Bardzo krzywdzące są te Wasze opinie. Pozdrawiam. |
|
|
|
#1743 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
Cytat:
Dokładnie to samo chciałam napisać. Widziałam zdjęcia Iwony, jej dom w tv - ona nie wygląda na osobę, która musiałaby się spotykać z facetami za kasę, jej mama ma salon fryzjerski, ktoś pisał, że ojczym ma dość dobre stanowisko, więc nie widzę przyczyny, żeby musiała to robić za pieniądze. A co do spokojnego tonu wypowiedzi, to przecież normalne, że jeśli użytkowniczka napisze tą wiadomość PoKeMoNqOwYM pIssMeM, to nikt w to nie uwierzy, a wyważona i przemyślana wypowiedź bez błędów bardziej wzbudzi zaufanie.Mogła wpaść łowcom panienek do agencji, dla mnie to najbardziej prawdopodobna wersja - szła nocą w miniówie, jeśli chcieliby ją zgarnąć , to chyba nie dlatego, że prawdopodobnie ma wysokie IQ i będzie członkiem Mensy, ale jak dla mnie wykluczone, żeby robiła to dla kasy. Współczuję rodzinie, mam nadzieje, że nie czytali tego typu wiadomości, bo nie dość, że przeżywają teraz piekło, to jeszcze muszą czytać, że córka wcale nie jest ofiarą. |
|
|
|
|
#1744 |
|
Raczkowanie
|
Dla Was wszystko jest NIEMOZLIWE!
Normalnie ide stad bo juz mi nerwy siadaja ![]() Moj znajomy rowniez pochodzi z ogromnie bogatej rodziny a jakos swedza go rece do roznych dziwnych uczynkow..a przeciez ma tyyyle pieniedzy ![]() Szkoda,ze wizaz.pl nie jest dozwolony od 21ego roku zycia.. moze choc kilka procent glupich wypowiedzi nie mialoby miejsca. aha, jezeli ktos juz ma inne zdanie to od razu jest głupi - wyluzuj dziewczyno, bo znowu chyba szukasz sensacji na forum :/ szkoda ze wizaz nie jest dozwolony dla osób, które potrafia przyjac odmienne zdanie pozostałych uczestników forum. EOT |
|
|
|
#1745 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo dobrze , a powiedz mi moderator da nam znać co dalej z tym zrobi czy to będzie jego słodka tajemnica, nie wiem jak to tu działa bo nigdy nic nie zgłaszałam raz tylko dostałam ostrzeżenie to jedynie na priva dostałam informacje za co . |
|
|
|
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Zadomowienie
|
http://forum.trojmiasto.pl/PROFESJON...12038,1,7.html
przeczytajcie sobie wpis pod tym ogłoszeniem, jest z dnia 08.11.2008 |
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2118732 0]Bardzo dobrze , a powiedz mi moderator da nam znać co dalej z tym zrobi czy to będzie jego słodka tajemnica, nie wiem jak to tu działa bo nigdy nic nie zgłaszałam raz tylko dostałam ostrzeżenie to jedynie na priva dostałam informacje za co .[/QUOTE]
nie sądzę, żeby podawał to do publicznej informacji, ale mogę się mylić ważne, żeby podjęli jakieś kroki. to priorytet. mają szerszy dostęp do danych autora niż my.Cytat:
|
|
|
#1749 |
|
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
Ale przecież dziewczyna nie podała dokładnego adresu - w promieniu 500 metrów może stać i 10 domów i Bogu winny człowiek może zostać oskarżony, a może to się okazać sąsiedzkimi porachunkami jak w przypadku Ręcznika.
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslisz,ze ludzie majetni nie maja problemow? Kasa to nie wszystko. To tyle
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie to, że Iwona miała bogatą rodzinę nie jest wyznacznikiem niczego.
Dla mnie nie jest to argument świadczący o tym, że skoro jej niczego w domu nie brakowało to nie mogła szukać sponsoringu. Otóż właśnie mogła, wszystko jest możliwe. Często dzieci bogatych rodzin robią różne głupie rzeczy. Nie rozumiem dlaczego wykluczacie taką możliwość... |
|
|
|
#1752 | |
|
BAN stały
|
Ani moderator ani policja nic zadnym wpisem nie zrobi bo jest wolnosc w Polsce a nie komuna ... Wolnosc slowa i wypowiedzi , byle zeby nie bylo czynow . ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie możesz wyjść na ulicę i dźgnąć kogoś nożem, "bo jest wolność, a nie komuna". tak samo (z czego należy zdać sobie sprawę), nie można publikować w internecie pewnych treści. tzn można, ale należy się liczyć z konsekwencjami.
|
|
|
#1754 |
|
Konto usunięte
|
No to dałaś do myślenia z tym linkiem ej teraz to już zaczyna się robić wiarygodne. Jak to znalazłaś ???
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Izunia- cos jeszcze wytlumaczyc?
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
I tu się właśnie mylisz, bo moderatorzy z Wizażu zgłaszają na policję różne problematyczne posty, np. gdy ktoś pisze że chce popełnić samobójstwo itp.
|
|
|
|
#1757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pochodziła z dobrze sytuowanej rodziny...W zeznania podatkowe im zaglądałaś, ze taka pewna jesteś? I jakby nie patrzeć to była kasa jej rodziców a to nie znaczy, że Iwona spała na niej tak samo jak oni. |
||
|
|
|
#1758 |
|
BAN stały
|
Powiem wam ze mieszkalem od 21 lat w Stanach Zjed i patrzac na kluby i zachowanie nastolatkow na ulicy i w klubach uwazam ze bardzo podejrzane towarzystwo jest do okola ....
Napewno Iwona w podejrzanym towarzystwie tez przebywala... |
|
|
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No bo skoro miała pięniądze w domu to chyba nie szukała ich uprawiając seks? Bo sponsoring z miłości raczej odpada
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
matko, jestem przerażona tym, co piszecie, ale tak, jak pisałam wcześniej, Policja na pewno już sprawdziła ten dom, bo oni są lepiej poinformowani niż my i mają swoje "wtyki", trzyma się to wszystko kupy ale wobec tego Iwona jest za granicą
|
|
|
|
#1762 |
|
Przyczajenie
|
a czy ktoś zna jej numer gg i chociażby po tym móglby sprawdzić czy to akurat ona napisala?
"Jestem zainteresowan sesją zdięciową . Potrzebuje zdięć do autoprezenatcji mój nr gg 10661281"wiem, że można zmienić numer gadu także od razu nie krzyczcie tak mi przyszlo do glowy to napisalam... |
|
|
|
#1763 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mogla uzywac sponsoring np , na wiejsciowek do klubow , drinki i inne zyciowe przyjemnosci ktore byly zabronione przez rodzicow... |
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
nie do końca. często motywy takiego postępowania wcale nie są oczywiste. z drugiej strony - bogaci mogą być rodzice. nie wiadomo jakie stosunki panowały na linii rodzice-córka. jak już ktoś pisał - status materialny rodziny nie powinien nikogo zmylić. ja też znam kilkoro takich: "ful kasiastych", a głupstwa robią takie, że...
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem pieniądze szczęścia nie dają
![]() Może jej brakowało czegoś innego i szukała tego w sponsoringu? Może potrzebowała kontaktu ze starszymi facetami... nie wiem jak to wyjaśnić, nie wiem jak było u niej w rodzinie... ale gdzieś czytałam, że dziewczyna wychowująca się bez ojca zazwyczaj lgnie do starszych mężczyzn. Nie wiemy czy miała bliski kontakt ojczymem czy może wcale się nie dogadywali. Tak na prawdę to nie wiemy prawie nic ![]() A to są tylko moje przypuszczenia |
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2118755 7]No to dałaś do myślenia z tym linkiem ej teraz to już zaczyna się robić wiarygodne. Jak to znalazłaś ???[/QUOTE]
u mnie w tym linku nie widac o ktora wypowiedz chodzi
|
|
#1767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:/ litosci, a gdzie ja napsiałam ze nie maja problemów?? prosze zacytowac...raczej nie miała problemów finansowych, a to jest wlasnie główny pretekst do brania sie za prostytucje i sponsoring..chyba zadna normalna dziewczyna nie zrobi z siebie szmatki od tak, chyba ze to lubi...ma sie rozumiec ze osoby ktore sie ze mna zgodziły tez sa głupie??? az sie nie chce siedziec na tym forum przez takie osoby |
|
|
|
|
#1768 |
|
Rozeznanie
|
Czyli rozumiem ona NIC z nikim nie robi a potencjalny sponsor daje jej za wejściówki, kupuje drinki itp bo ją poprostu lubi?
|
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
wg mnie ta wypowiedź Lidii ma sens
brzmi wiarygodnie może faktycznie Iwona nie szła do domu z Sopotu, tylko do tego gościa na imprezę? Tym bardziej jeśli on mieszkał 500 metrów od rzeczki w jelitkowie, jak podaje dziewczyna Powiem szczerze,że chyba uwierzyłam w ten scenariusz... mam nadzieję,że nie jestem naiwna ktoś zgłosił tego posta moderatorom?Aby to poszło dalej na policje? moze to jest dobry trop? |
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie słyszałaś o facetach, którzy szukają maskotek na bankiety? różne są przypadki.... może prędzej ona za seks mogła imprezować gdzie tylko chciała |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.

Dokładnie to samo chciałam napisać. Widziałam zdjęcia Iwony, jej dom w tv - ona nie wygląda na osobę, która musiałaby się spotykać z facetami za kasę, jej mama ma salon fryzjerski, ktoś pisał, że ojczym ma dość dobre stanowisko, więc nie widzę przyczyny, żeby musiała to robić za pieniądze. A co do spokojnego tonu wypowiedzi, to przecież normalne, że jeśli użytkowniczka napisze tą wiadomość PoKeMoNqOwYM pIssMeM, to nikt w to nie uwierzy, a wyważona i przemyślana wypowiedź bez błędów bardziej wzbudzi zaufanie.
nie wyobrażam sobie co muszą czuć najbliżsi czytając te straszne rzeczy. nie podniecałabym się za bardzo tą wiadomością, bo już wiele tego typu się pojawiało (co wieczór, kiedy administracja innych for śpi pojawiają się "tłuściutkie nowości").

klask i:
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)