Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-25, 18:41   #1081
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
To się nazywa : brak zaufania do drugiej osoby
Dokładnie

Po za tym, to że dziewczyna nosi pierścionek na serdecznym() palcu wcale nie musi oznaczać że jest zajęta i że to pierścionek zaręczynowy

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Poza tym, crooze chcemy zobaczyć Twoje zdjęcia z wesela siostry
Stary 2010-08-25, 18:42   #1082
Zwies
Zakorzenienie

Bu

Chciałabym, żeby się mną ktoś zajął, zainteresował

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 18:43   #1083
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak

A co do tego że w udanych małżeństwach, faceci nie noszą obrączek... ja nie znam nikogo takiego, wręcz przeciwnie
Kurcze no... jeśli małżeństwo jest szczęśliwe to chyba się chce pokazywać to innym "patrzcie, jestem żonaty/ mężatką", a nie chować obrączkę do kieszeni.
No, pomijam sytuacje kiedy ktoś nie może nosić, np. uczulenie, o którym crozee pisała.
Stary 2010-08-25, 18:51   #1084
cynamonowaania
Zakorzenienie

OlkaR też mam nadzieję że wszystkie z wypowiadających się tu dziewczyn zaznają prawdziwych i nie wymuszonych oświadczyn, ale... wiem z doświadczenia że wiele dziewczyn rzeczywiście tak jęczy swoim facetom o ślubie, oświadczynach, dzieciach i albo doczekują się tego bo to wymuszą albo tylko wydłużają w czasie ten cały proces...
Moja przyjaciółka->gdyby nie wypominała na każdym kroku chłopakowi że chce być już zaręczona to pewnie dawno by była-ale nie jest bo jej chłopaka to wkurza i boji się że jak sie wreszcie oświadczy to będzie kolejne jeszcze intensywniejsze jęczenie kiedy ślub! I ona dobrze o tym wie że jakb przestała to by się doczekała, ale jakoś nie potrafi... Sama sobie robi krzywde.
Moja siostra- jęczałą przez 2 lata. Pół roku temu przestała się domagac i od miesiąca jest szczęśliwą narzeczoną.

pewnie za to co napiszę zaraz baty dostanę od połowy z Was... ale zaryzykuję :P
Czy Wy wszystkie macie takiego pecha do facetów którzy nie chcą formalizować związku czy też tak jęczycie i ich zniechęcacie do tego? Bo nie wiem czy ja znam innych facetów czy może w jakimś innym świecie żyje ale mężczyźni których do tej pory spotykałam- nie chodzo tylko o moim partnerów ale o kolegów również(którzy sa w związkach formalnych, narzeczeńskich, małżeńskich)- jeśli nie mieli natrętnych dziewczyn gadających wciąż o ślubie i zaręczynach to sami o takim pomyśle poważnie myśleli(zrealizowali lub mają taki zamiar w najbliższej przyszłości)

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Kurcze no... jeśli małżeństwo jest szczęśliwe to chyba się chce pokazywać to innym "patrzcie, jestem żonaty/ mężatką", a nie chować obrączkę do kieszeni.
No, pomijam sytuacje kiedy ktoś nie może nosić, np. uczulenie, o którym crozee pisała.
Nie no ja ja bym założyła obrączkę mojemu Lubemu to też nie pozwoliłabym mu zdjemować(nawet do kąpieli :P).
Ale są pary którym to nie przeszkadza że druga połowa nie nosi i ja na nich krzywym okiem patrzeć nie będę. Krytykować też ich nie mam zamiaru Czy to z powodu uczulenia czy innych przyczyn
cynamonowaania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 18:51   #1085
crozee
Zakorzenienie

jesli ktos lubi poezje spiewana- http://www.youtube.com/watch?v=VLX8ZsjaT24
jak dla mnie piekny tekst (tylko dlos moglby byc ladniejszy:P)
Stary 2010-08-25, 18:55   #1086
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamonowaania Pokaż wiadomość
pewnie za to co napiszę zaraz baty dostanę od połowy z Was... ale zaryzykuję :P
Czy Wy wszystkie macie takiego pecha do facetów którzy nie chcą formalizować związku czy też tak jęczycie i ich zniechęcacie do tego? Bo nie wiem czy ja znam innych facetów czy może w jakimś innym świecie żyje ale mężczyźni których do tej pory spotykałam- nie chodzo tylko o moim partnerów ale o kolegów również(którzy sa w związkach formalnych, narzeczeńskich, małżeńskich)- jeśli nie mieli natrętnych dziewczyn gadających wciąż o ślubie i zaręczynach to sami o takim pomyśle poważnie myśleli(zrealizowali lub mają taki zamiar w najbliższej przyszłości)
skąd taki wniosek, że my mamy pecha albo jęczymy? skąd?
przecież być może wszyscy nasi faceci właśnie się zabierają do tego, by się oświadczyć poza tym wiele osób musi po prostu do tego dojrzeć. ja wolę zaręczyny w okresie nieco późniejszym jednak i cieszę się, że mój chłop uznał tak samo. bo zaręczyny po kilku miesiącach, gdy jest się w stanie permanentnego zakochania i nie widzi się zazwyczaj wad połówki, są wg mnie bezsensowne
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 18:58   #1087
butterfly20
Zakorzenienie

Olka co do punktu 2 Twojej wypowiedzi to nie do końca się zgodzę,bo są też mężczyźni,którzy niby noszą obrączkę,ale np. wychodząc gdzieś solo chowają ją do kieszeni.
A np. mój Tata od lat nie nosi obrączki,pomimo,że bardzo kocha Mamę i nie w głowie mu skoki w boki;P

A mój Teściu zawsze nosi obrączkę, jest ciasna na serdeczny palec więc nosi na małym (już widać jak mu się przytyło od tego czasu).
W ogóle to mój Teściu mimo wszystko jest przystojny,lajtowy i ma kolcyzka w uchu
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 18:58   #1088
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no ja ja bym założyła obrączkę mojemu Lubemu to też nie pozwoliłabym mu zdjemować(nawet do kąpieli :P).
Ale są pary którym to nie przeszkadza że druga połowa nie nosi i ja na nich krzywym okiem patrzeć nie będę. Krytykować też ich nie mam zamiaru Czy to z powodu uczulenia czy innych przyczyn
Biżuterię powinno się ściągać do kąpieli, żeby się nie niszczyła
Stary 2010-08-25, 19:06   #1089
butterfly20
Zakorzenienie

Cynamonowaaniu a skąd te wnioski,że ktoś jęczy?
No dobra,może czasem ktoś jęczy,ale to nie znaczy,że TŻci naszych dziewczyn nie chcą zaręczyn:P

Ja tak jak i ty przeżyłam jeszcze jedne zaręczyny przed tymi WŁAŚCIWYMI, wcale nie były wyjęczane bo propozycja matrymonialna była od faceta ,którego nigdy nie kochałam.
Może w tym tkwi szkopuł? Że jak kobieta tak naprawdę nie chce,to nie jęczy. Albo chce i trafia jej się pierścionek tak szybko,że nie zdąży ponarzekać.
A co w tym dziwnego,że kobieta PRAGNIE zaręczyn będąc w związku długo i wiedząc,że to jest jej ukochany facet,z którym chce spędzić życie?

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i ja czytając o Twoim poprzednim związku dochodzę do jednego wniosku-nie kochałaś eksa, nie jęczałaś,a teraz dziwisz się innym bo nie wiesz co to znaczy prawdziwie kogoś kochać i czekać na jego przyklęk...
Stary 2010-08-25, 19:14   #1090
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jello Pokaż wiadomość
Zdecydowanie zapisuje się na listę
Witaj
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
na facebooku zaczął mnie napastować jakiś koleś; podobno pracuje gdzieś na MTP czyli tam gdzie ja. Chciał mnie wyrwać na randkę, pytał czy lubię sex i groził mi że zadzwoni do kadr i mojej mamy i zrobi mi problemy. Przestraszyłam się, zadzwoniłam do mamy a jego poblokowałam.
ale świr... zachowaj tą wiadomość, gdyby jeszcze coś próbował to zawsze możesz jemu zrobić problemy
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Mayu, bardzo fajne butki ja niestety zupełnie nie mogę mieć całkiem odkrytych palców, bo zaraz lecą mi do przodu - tylko japonki czasem dają radę i niektóre peep-toe
A próbowałaś wklejać na podeszwy butów w środku takie żelowe poduszeczki? Stopa się tak nie ślizga i nie leci do przodu
Cytat:
Hallo Tak przypadkiem tu trafiłam i powiem że z chęcią bym się przyłączyła Fajny wątek... chciałam się bardziej w nim rozeznać, ale niestety nie miałam tyle czasu żeby przeczytać chociaż kilka stron waszych wypowiedzi :P A może któraś byłaby tak uprzejma streścić mi go w kilku zdaniach ?
Czeeeść
Cytat:
Eh, dziewczyny, jestem załamana Byłam u lekarza i Eh, wykryto u mnie hipercholesterolemię o podłożu genetycznym Muszę jak najprędzej przejść na dietę niskowęglowodanową i zacząć uprawiać jakiś sport inaczej w ciągu kilku lat grozi mi zawał albo udar
Ojej, przykro mi ale głowa do góry - dasz radę szczęście, że można to ujarzmić dietą i sportem a nie jakimiś drogimi lekarstwami
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
[B]Każdy kraj ma swoje obyczaje i zwyczaje, ale nie o to chodzi. Jak dla mnie, pierścionka zaręczynowego wcale nie trzeba nosić na palcu serdecznym i wiem, że ja np. nigdy na takowym pierścionka nie będę nosiła.
Ja nie noszę pierścionka zaręczynowego na palcu serdecznym, tylko na środkowym, bo po pierwsze na serdecznym trochę mi lata i bym się bała, że mi się zsunie z kostki a po drugie na środkowym dużo lepiej się prezentuje
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 19:18   #1091
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
jakiś psychiczny nic mu nie odpisuj !
najwyżej mnie koledzy z pracy obronią

Cytat:
Eh, dziewczyny, jestem załamana Byłam u lekarza i Eh, wykryto u mnie hipercholesterolemię o podłożu genetycznym Muszę jak najprędzej przejść na dietę niskowęglowodanową i zacząć uprawiać jakiś sport inaczej w ciągu kilku lat grozi mi zawał albo udar
oj, to słodyczy już sobie nie podjesz a co do sportu to może basen ? Jest przyjemniejszy i się człowiek nie poci
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego dla ARRAKIS! ktora jest kobietą i czuje swoją siłe

hej kochane
my juz po slubie siostry. przyznam, ze emocje były duze, bylam bardzo zaangazowana w przygotowania i udzielił mi sie chyba stres pm
zaczne od poczatku. wstałam rano, fryzjer, strojenie z tz wejscia do klatki naszej, strojenie samochodu, tz pojechal po balony z helem, wiec musielismy je potem zapakowac w karton.. nie pamietam, co jeszcze robiłam, ale duzo tego było i nawet błogosławienstwa nie widziałam :| bo wtedy ubierałam sie i robiłam sobie makijaz. wiec wszystko w mega pośpiechu. potem koscioł. mialam stresa, szczególnie na początku. stresowałam sie jak wyjdzie, bo jednym z prezentow dla PM był zespol spiewajacy na mszy i balam sie jak sie zgraja.. no i czy organista pusci ave maria z lapka, bo skrzypek w ostatniej chwilii zadzwonil do mnie, ze ma wyjazd na nagranie w tv! czytalam w kosciele czytanie i modlitwe wiernych. wszytskim sie podobało, bo kierowałam to do nich (w sumie pisałam modlitwe tez bezposrednio do nich ;-) ). oczywiscie najbardziej wzruszajaca dla mnie byla ich przysiega... po wyjsciu z kosciola byly zyczenia, no i balony. wkurzylam se, bo przylecialo pelno dzieciorow nie wiem skad i po prostu sie rzucili na te balony... masakra! wylecialo w powietrze moze z 10, reszte oni wyrywali z tego kartonu normalnie! wrrr i tak samo z pieniedzmi, ktore miała zbierac para młoda. siostra zartowała, ze tymi pieniedzmi jak ludzie rzuciali to dostała tylko w czoło i głowe, a nawet 1 grosika nie podniosła, bo te dzieciory tak sie rzucały na wszystko. super wyszedł im pierwszy taniec, moze wrzuce filmik gdzies to pokaze mieli czerwone giatry słowo jedyne ty.zespol fajnie gral, tylko nie podobalo mi sie jak przeprowadzili oczepiny. w ogole zadnego talentu wodzirejskiego nie mieli... mieli zabawy w stylu przebijanie balonow w roznych pozycjach, czego moja siostra kategorycznie nie chciała. ja przygotowałam jakies dodatkowe konkursy, a oni ciagle tak odwlekali, przypomnialo im sie w koncu ok 3 w nocy, jak juz wszyscy byli padnięci...wszystkim bardzo podobał sie nasz pomysł z gazetą.
w sumie nie wytanczyłam sie za wiele, bo okazało sie, ze buty taneczne sa mega niewygodne dla mnie i musze je chyba dac do jakiejs przerobki czy cos! wytrzymałam tak do 19... sprawdził sie pomysł z ksiazkami zamaist kwiatow, byli naprawde zadowoleni, bo dostali z roznych dziedzin- od kucharkich, po krajoznawcze, poradniki psychologiczne na temat zwiazku i zwykle ksiazki do czytania. ode mnie dostali ksiazke knotza o seksie :P
kurcze, to bylo tyle przygotowan, a tak szybko minęło.... a dzisiaj wyjechali na podroz poslubna
mieli tez dwie sesje, jak bedą zdjecia to pokaze
a o czym mówiłaś w modlitwie jeśli można wiedzieć ? I miałaś nam pokazać swoją sukienkę
Cytat:
jesli ktos lubi poezje spiewana- http://www.youtube.com/watch?v=VLX8ZsjaT24
jak dla mnie piekny tekst (tylko dlos moglby byc ladniejszy:P)
podoba mi się

spotkałam się dziś z TŻ i znaleźliśmy w Superpharm o wiele taniej Bossa i Notorious. I TŻ powiedział że mi kupi jak dostanie pieniądze za zrobienie strony jednej fundacji czyli chyba we wtorek bo 50 ml tam jest za 140 jakoś a jego Boss 100 ml za 170 kupię na urodziny i jakieś czekoladki dokupię. Super bo w Douglas 50 ml jego kosztuje 220 czyli przebicie niesamowite

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 19:19   #1092
raingirl
Zakorzenienie

O żesz.... muszę sobie sama napisać referencje, bo szefu nie ma weny
Jak?!
Stary 2010-08-25, 19:20   #1093
cynamonowaania
Zakorzenienie

Butterfly20 Wiesz wydawało mi się że go kocham... Gdybym wiedziała odrazu że to nie miłość lub że to nie z nim będę do końca życia to nie przyjęłabym zaręczyn na pewno była to miłość, ale nie taka aż po grób :P

Wiecie co aż zrobię eksperyment i zacznę Mojemu jęczeć- nie wiem czy mi się to uda tak jakbym chciała ale spróbuję Pewnie nieźle się zdziwi hehe :P Zaczynę już za godzinę przy dzisiejszej kolacji :P
Stary 2010-08-25, 19:20   #1094
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
spotkałam się dziś z TŻ i znaleźliśmy w Superpharm o wiele taniej Bossa i Notorious. I TŻ powiedział że mi kupi jak dostanie pieniądze za zrobienie strony jednej fundacji czyli chyba we wtorek bo 50 ml tam jest za 140 jakoś a jego Boss 100 ml za 170 kupię na urodziny i jakieś czekoladki dokupię. Super bo w Douglas 50 ml jego kosztuje 220 czyli przebicie niesamowite
A Notorious w jakiej cenie?

EDIT o ja ślepowron, czytać nie umiem już widzę w jakiej
Stary 2010-08-25, 19:21   #1095
cynamonowaania
Zakorzenienie

Aaaa i dzięki za tak miłe przywitanie wszystkim tu obecnym!
Stary 2010-08-25, 19:23   #1096
raingirl
Zakorzenienie

Ilsa masz PW - nie pisałam tutaj bo byłby pewnie banan za reklamę
Stary 2010-08-25, 19:25   #1097
najfajniejsza
Zakorzenienie

a ja chciałam powiedzieć w temacie, że jadłam dzisiaj śniadanko i zdołował mnie Piotr Rubik, który mówił do mnie z ekranu mniej więcej takie słowa:
”zawsze śmiałem się, gdy słyszałem, że mężczyzna wie, po prostu poczuje to coś i wie, że to jest kobieta, z którą chce spędzić życie. byłem pewien, że do tego się powoli dojrzewa. miałem szczęście zaznać na własnej skórze, że naprawdę się to coś czuje. po prostu się wie, że chce się ślubu z tą oto kobietą”.
ale łóżkowe wygibasy przed pracą poprawiły mi humor

mimo to będzie mi gdzieś w głowie siedziało, że może on nie jest pewien. że nie poczuł tego czegoś. że ja to czuję od lat, a on...?
jest mu ze mną dobrze, kocha mnie, ale to będzie pewnie małżeństwo, bo wypada, bo ile można być w konkubinacie, bo jest nam dobrze. ale bez iskier, bez pewności...
chlip...
Stary 2010-08-25, 19:30   #1098
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co aż zrobię eksperyment i zacznę Mojemu jęczeć- nie wiem czy mi się to uda tak jakbym chciała ale spróbuję Pewnie nieźle się zdziwi hehe :P Zaczynę już za godzinę przy dzisiejszej kolacji :P
Ty to piszesz na serio? Sory, ale po Twojej wypowiedzi wnioskuję, ze niektóra 15-to latka, ma więcej w głowie niż Ty.
Stary 2010-08-25, 19:30   #1099
butterfly20
Zakorzenienie

Najeczko czy Ty będziesz mieć okres? Bo tak zmienne nastroje kojarzą mi się z tą przypadłością
Stary 2010-08-25, 19:35   #1100
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
A Notorious w jakiej cenie?

EDIT o ja ślepowron, czytać nie umiem już widzę w jakiej
ślepok śleeeepooook patrzcie, ona ma gały jak stodoła a czytać nie umie
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
mimo to będzie mi gdzieś w głowie siedziało, że może on nie jest pewien. że nie poczuł tego czegoś. że ja to czuję od lat, a on...?
jest mu ze mną dobrze, kocha mnie, ale to będzie pewnie małżeństwo, bo wypada, bo ile można być w konkubinacie, bo jest nam dobrze. ale bez iskier, bez pewności...
chlip...
no na bank po co Ci ślub teraz i mały skromny obiad 'po' ? Niektórzy nie widzą sensu w byciu wiecznym narzeczeństwem, np. moja koleżanka przyjęła oświadczyny po roku (i jednym dniu ) i strasznie jej się to nie podoba bo nic nie idzie w kierunku ślubu, nic to nie zmieniło między nimi tylko ma błyskotkę. Więc czekajmy

Stary 2010-08-25, 19:36   #1101
cynamonowaania
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to piszesz na serio? Sory, ale po Twojej wypowiedzi wnioskuję, ze niektóra 15-to latka, ma więcej w głowie niż Ty.
Haha dzięki. Na serio chcę zobaczyć reakcje mojego mężczyzny gdy zapytam go kiedy weźmiemy ślub Czy to takie dziwne? A że nazwałam to eksperymentem... takie analityczne podejście do problemu Zostało mi po studiach :P
Czy uraziłam Cię tym że się tak oburzyłaś? Przecież Twojego faceta sprawdzać nie będę :P
Stary 2010-08-25, 19:41   #1102
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Paollino a czy to jest uleczalne?Mam nadzieję,że będzie ok.

Hmmm ciekawe jaką Maya będzie mieć fryzurę
I w ogóle mało nam tu opowiada o przygotowaniach.
dziewczyny...powiem Wam że masakra...największy problem mam...
z organistą Nie zgadza się na skrzypce na wejście, na ofiarowanie i po komunii...tzn po komunii ok ale on gra 1 zwrotkę a resztę skrzypaczka idę jutro do proboszcza ale czuję że wojna przegrana....ryczeć mi się chce!
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 19:46   #1103
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Najeczko czy Ty będziesz mieć okres? Bo tak zmienne nastroje kojarzą mi się z tą przypadłością
nie, nie mam i się nie zbliża ale mnie zasmucił monolog Rubika, no co ja na to poradzę ale humor został poprawiony i trwa, więc jest OK
Cytat:
no na bank po co Ci ślub teraz i mały skromny obiad 'po' ? Niektórzy nie widzą sensu w byciu wiecznym narzeczeństwem, np. moja koleżanka przyjęła oświadczyny po roku (i jednym dniu ) i strasznie jej się to nie podoba bo nic nie idzie w kierunku ślubu, nic to nie zmieniło między nimi tylko ma błyskotkę. Więc czekajmy
nie chcę weselicha, a od zaręczyn i tak miną dwa-trzy lata do ślubu, niezależnie, kiedy one się odbędą. jakoś nie wyobrażam sobie odkładać na ślub, póki nie jestem zaręczona. odkładamy na mieszkanie, na wakacje, spłacamy auto. ale na ślub to po EWENTUALNYCH zaręczynach.
Stary 2010-08-25, 19:46   #1104
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
ślepok śleeeepooook patrzcie, ona ma gały jak stodoła a czytać nie umie

Kaprawe ślepia
Stary 2010-08-25, 19:46   #1105
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
z organistą Nie zgadza się na skrzypce na wejście, na ofiarowanie i po komunii...tzn po komunii ok ale on gra 1 zwrotkę a resztę skrzypaczka idę jutro do proboszcza ale czuję że wojna przegrana....ryczeć mi się chce!
a w ogóle on musi grać ? Przecież skoro Ty płacisz to Ty mu mówisz co ma robić. Będzie dobrze, ksiądz go przekona

Stary 2010-08-25, 19:50   #1106
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Arrakis wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
Arrakis duzo zdrowka, szczescia i spelnienia marzen
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Arrakis wszystkiego najlepszego! Realizacji planów zawodowych, znalezienia księcia z bajki i spełnienia marzeń.
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Arrakis, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich Twoich marzeń
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
obcasie

Arrakis, kochana, najlepszejszości, wielu udanych makijaży i spełnienia w miłości
Cytat:
[Arrakis wszystkiego najlepszego
Cytat:

Arrakis
wszystkiego naj, naj, naj
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Agatko, z okazji Twoich urodzinek dużo zdrówka, miłości i zrealizowania Twoich planów zawodowych
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
i wpadłam tylko złożyć życzenia pewnej foremce

Arrakis - wszystkiego najlepszego!!!!!! dużo miłości spełnienia marzeń i mnóstwa słodyczy
Cytat:
wszystkiego najlepszego dla ARRAKIS! ktora jest kobietą i czuje swoją siłe
dziekuje wam wszystkim kochane za zyczenia

zacytowalam wszystkie - jesli jakivchs nie ma tzn, ze mi ucielo....

a wczoraj mialam odpisac i opisac spotkanie i w polowie slowa przestala mi dzialac klawiatura - juz sie przestraszylam, ze znow cos popsulam, ale okazalo sie, ze tylko rozladowaly soie baterie, bo to bezprzewodowa jest

Spotkanie super, dziewczyny bardzo sympatyczne i ogolnie bylo fajnie

ide fotki obejrzec

aaa i powiem wam, ze charakteryzacja jest fantastyczna podoba mi sie duzo bardziej niz wizaz - i prowadzaca mowi, ze mam do tego predyspozycje - robimy super rzeczy - ze mnie zrobilismy staruszke - dziewczyny na spotkaniu widzialy fotki
z kolezanki zrobilysmy faceta, dzis robilysmy rany, siniaki, blizny, poparzenia - no fantastyczna sprawa - fotki mam na komorce tylko wiec wrzuce jak bede w Jeleniej bo nie mam tu kabla

A jutro przychodzi D. na kurs do mnie i bedziemy cwiczyc meska charakteryzacje na nim

a dzis dostalam od D. kwiatka i taka porcelanowa zabe wrzuce fotke jak bede w jeleniej
Stary 2010-08-25, 19:52   #1107
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
jejku, jak tak można? mam nadzieję, że się z nimi dogadasz

arrakis, super, że D. pamiętał o urodzinach i pokaż koniecznie tę charakteryzację!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-25, 19:55   #1108
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Haha dzięki. Na serio chcę zobaczyć reakcje mojego mężczyzny gdy zapytam go kiedy weźmiemy ślub Czy to takie dziwne? A że nazwałam to eksperymentem... takie analityczne podejście do problemu Zostało mi po studiach :P
Czy uraziłam Cię tym że się tak oburzyłaś? Przecież Twojego faceta sprawdzać nie będę :P
Czy mnie uraziłaś? Twoje niektóre posty odbieram jako naśmiewanie się z nas

I tekst o tym, że zrobisz eksperyment i będziesz jęczeć swojemu Tż'owi Normalnie brak słów
Stary 2010-08-25, 19:56   #1109
raingirl
Zakorzenienie

Jestem wielka - sama sobie napisałam referencje. Nikt mi nie podskoczy
Stary 2010-08-25, 19:57   #1110
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dziekuje wam wszystkim kochane za zyczenia

zacytowalam wszystkie - jesli jakivchs nie ma tzn, ze mi ucielo....

a wczoraj mialam odpisac i opisac spotkanie i w polowie slowa przestala mi dzialac klawiatura - juz sie przestraszylam, ze znow cos popsulam, ale okazalo sie, ze tylko rozladowaly soie baterie, bo to bezprzewodowa jest

Spotkanie super, dziewczyny bardzo sympatyczne i ogolnie bylo fajnie

ide fotki obejrzec

aaa i powiem wam, ze charakteryzacja jest fantastyczna podoba mi sie duzo bardziej niz wizaz - i prowadzaca mowi, ze mam do tego predyspozycje - robimy super rzeczy - ze mnie zrobilismy staruszke - dziewczyny na spotkaniu widzialy fotki
z kolezanki zrobilysmy faceta, dzis robilysmy rany, siniaki, blizny, poparzenia - no fantastyczna sprawa - fotki mam na komorce tylko wiec wrzuce jak bede w Jeleniej bo nie mam tu kabla

A jutro przychodzi D. na kurs do mnie i bedziemy cwiczyc meska charakteryzacje na nim

a dzis dostalam od D. kwiatka i taka porcelanowa zabe wrzuce fotke jak bede w jeleniej

Mnie nie ma;p
czekam niecierpliwie na zdjęcia

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości