Scent Bar XVII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-30, 16:24   #3961
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax
Dot.: Scent Bar XVII

Redhaired Witch: Chyba nie rozumiem tego nieroba. Masz brudno w domu? Nie nasz zrobionego jedzenia? Brudni chodzicie?
Lodówka pleśnią zarosła? czy coś w tym rodzaju?

Jak jest się najedzonym, jest się czystym, i w domu jest porządek to co ma się robić? Byle co by tylko na tyłku nie siedzieć? Paranoja!
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 16:33   #3962
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Redhaired Witch: Chyba nie rozumiem tego nieroba. Masz brudno w domu? Nie nasz zrobionego jedzenia? Brudni chodzicie?
Lodówka pleśnią zarosła? czy coś w tym rodzaju?

Jak jest się najedzonym, jest się czystym, i w domu jest porządek to co ma się robić? Byle co by tylko na tyłku nie siedzieć? Paranoja!
W sumie też nie wiem o co chodzi. Ta pierwsza ma kuzynkę, która nic nie robi w domu oprócz wciśnięcia guzika w zmywarce (mąż gotuje albo jadają na mieście, sprzątaczka wpada co tydzień i ogarnia resztę), kasę mają więc szaleją. Oburzenie ogromne. Może zazdrość, że inny nie musi sie urabiać po łokcie?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 16:44   #3963
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

No bo mnie zastanawia co można robić godzinami w domu.
Odkurzenie i zmycie podłóg to 45 minut. Starcie kurzy 10. To sie robi w trakcie jak sie gotuje zupa i ziemniaki czy ryż itp.
Pranie się nastawia i pierze się samo, zmywanie to samo. Łazienka to się opłukuje po każdym skorzystaniu. Kuchenkę się myje po gotowaniu 5 minut.
No jak bym nie stawała na głowie to nie znajdę w domu zajęć na 6-8 godzin w tygodniu i 16 w weekendy.

Raz na tydzień/dwa mycie okien i drzwi, szafek, prasowanie, cerowanie (kilka godzin).
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Stary 2010-08-30, 16:53   #3964
Redhaired Witch
Nindżopesz

Hehe, ja sobie mierzyłam czas i na kurze wyszły 3 minuty, na odkurzanie około 5. Z kuchenką mam dłużej bo jest czarna błyszcząca i każdy pyłek widać.
Nie wiem... Jedna robi mężowi kanapki i ciągle biega z pomocą teściom, druga prasuje nawet majtki i skarpetki to im się schodzi.

Idę do domu... sprzątać

Stary 2010-08-30, 16:55   #3965
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Hm, może i tak. Póki co właśnie mi się zaczął trzeci i jak narazie jestem na -1 kg, brzucha niet... Ale może zaraz śmignąć i zmienię się w beczkę
Czyżby dziecko islandzkie?
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 16:58   #3966
Redhaired Witch
Nindżopesz

Melk, nie nie, polska krew

Stary 2010-08-30, 17:12   #3967
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Ale po co go szukasz, żeby mu nawymyślać imiennie? Przecież to już nieboszczyk!

To nie jest wcale fany Pierwszy raz w życiu widziałem takie cholerstwo, normalnie jak jakiś tropikalny, jadowity pajęczak Muszę popytać na jakimś tematycznym forum

Cytat:
Minęło 6 tygodni od otwarcia mojej wystawy, nic się nie sprzedało. Przed chwilą rozmawiałam z właścicielką knajpy i wiecie, co usłyszałam? "Ludzie owszem, pytają o obrazy, ale nie ukrywam, że jak słyszą cenę, to się płoszą" a ceny podałam od 250 za małe, do 1000 za największy obraz (120 na 85). Przykro to słyszeć.
A tego nie pojmuję wcale Już nawet nie chodzi mi o to, że to Warszawa jest i ludzie zarabiają lepiej (i dostęp do tzw. "kultury" lepszy), ale sam fakt, że jeden wieczór w knajpie to często wydatek tych 200-300 zł właśnie (liczę już na dwie osoby) Poza tym to jest malowany ręcznie obraz, a nie fotokopia z marketu, więc ja nie wiem, co te ludzie se wew tych łbach myślą

Powodzenia w nowym miejscu

Cytat:
Zarzuciłyśmy dziś w robocie temat - gotowanie.
Ale by się Maja wkurzyła Bo wg dziewczyn kobita powinna całościowo zajmować się domem łącznie z gotowaniem i jakieś odstępstwa typu to facet gotuje świadczą o jej lenistwie. I o braku miłości. Ponadto wieczory spędzone np. na leżeniu i czytaniu książek pozbawiają życie owej kobity sensu i głębi.
Ja cie pendze.
Świetne poglądy, bardzo na czasie Btw - moja siostra pracuje w podobnej instytucji, a z tego, co słyszałem od niej i od jej kumpeli z pracy, kobiety są tam bardzo "wyzwolone" i przeginają nawet w drugą stronę

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mój TŻ właśnie sobie robi kurczaka w marchewce...
A co to za danie?

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
jezu.....u mnie to normalne..małz cos pichci a ja na wizazu
i jeszcze proszę-zrób mi herbatkę i przynieś do kompka
Przykro mi, Polly_, ale muszę Ci to uświadomić... jesteś złą żoną i matką

Cytat:
Niektórzy mają też tak, że z własnej, nieprzymuszonej woli nie potrafią usiedzieć bezczynnie na tyłku dłużej, niż pół godziny (moja mama przykładowo)

Cytat:
Raz na tydzień/dwa mycie okien i drzwi...

---

Zimno, brrr...
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 18:04   #3968
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
No akurat nie pracuje.
Ale to nie oznacza ze trzeba się sprowadzać do poziomu mamko-służącej "przynoszącej kapcie w zębach". Zajmowanie się domem i opieka nad dziećmi trwa 24/7 a nie 8/5.
Dla mnie jest logiczne ze facet pomaga w prowadzeniu domu i opiece nad dziećmi. To nie jest tylko obowiązek Matki Polki.
oj, jak ja nie lubię takich Matek_polek, co wtrącają się w cudze życie i dyktują co i jak robić
Cytat:
Heh, z tego co wiem to jedna z tych moich po pracy gotuje obiad, ogarnia chałupę a jak ma czas wolny to się nie opitala tylko np. porządkuje strych, pielęgnuje ogród itp. Zimą odśnieża. Druga po pracy robi zakupy, obiadek, też ogarnia chałupę a potem ma luz. Ale ten przypadek już lepsiejszy bo ponoć w tym wolnym czasie jedzie na zakupy ciuchowe albo do znajomych.
Ja tymczasem codziennie odkurzam i wycieram kurze bo mam na tym punkcie fioła a potem do nocy się opitalam. Obudziłam więc ogólne oburzenie i jak rzekły "cud, że mój chłop wytrzymuje z takim nierobem. Biedne będzie wasze dziecko"
Fitnessów, jogów, kursów nie stwierdzono u żadnej z nas.
trzeba było powiedzieć, że trzymasz go przy sobie zajjj***tym seksem i jest szczęśliwy
Cytat:
Stary 2010-08-30, 18:18   #3969
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Chodziło mi raczej o to, czy made in Iceland
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 18:34   #3970
skarbiatko
Zakorzenienie

O bosz......! Jestem chyba okropna,i nie nadaję się na rodzica,mdli mnie jak słyszę :
"ach jak cudownie się uśmiecha"
"och jakie ma ząbki cudne"
"ach jak wspaniale chodzi"
"och jak cudnie rozgniotła się zawartość pampersa".... ach,och,generalnie to uwielbiam dzieci ,są wspaniałe,cudowne
nienawidzę matczynego,poporodowego pier****a i gadania w kółko o tym samym

Mam nadzieję że Red pozostanie normalna

musiałam to napisać

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 18:36   #3971
agnyska81
Zakorzenienie

To ja tu chcem wracać, a Wy mie takie kuku robicie, że nie da się nadrobić
Sprawdzam tylko, czy Polly żyje (po tym, jak wylałam jej na głowę wiadro własnych pomyj, za co serdecznie przepraszam ) i oglądam jak zwykle zjawiskową Eenax (i znowu inaczej wyglądasz, kobieto kameleonie ).
Jutro ja odwiedzam fryzjera, niestety nie spodziewam się, że mnie aż tak odmieni

I tym optymistycznym akcentem kończę i wracam do pracowych gniotów

Skarbku, to co powyżej to mówię do mojego kota (poza kupką jednak), ale pilnuję by nikt nie słyszał, cobym na wariata kompletnego nie wyszła

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2010-08-30 o 18:39
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 18:51   #3972
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
...oglądam jak zwykle zjawiskową Eenax (i znowu inaczej wyglądasz, kobieto kameleonie ).
Jutro ja odwiedzam fryzjera, niestety nie spodziewam się, że mnie aż tak odmieni
Dziękuję
Tak naprawdę na przemianę złożyło się dużo czynników.

----------------------------
Jako nierób (z którym maż nie wytrzymuje ) wzięłam się za inwentaryzację szafek łazienkowych i szafki "pocztowej". Wywaliłam worek śmieci i czuję się spełniona jako Matka-Żono -Polka.

A i jeszcze umyłam głowę co by być piękna dla mojego Pana. Bo to w końcu mój obowiązek być dla niego piękna, uległa, atrakcyjną i mu nadskakiwać by nie odszedł sobie do innej.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Edytowane przez Eenax
Czas edycji: 2010-08-30 o 18:54
Stary 2010-08-30, 18:53   #3973
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
trzeba było powiedzieć, że trzymasz go przy sobie zajjj***tym seksem i jest szczęśliwy
Powiedziałam tylko zgodnie z prawdą, że nie będę marnować życia przy garach skoro sama tego nie jem, wolę np. poczytać i widziały gały co brały Zdenerwowały się: "ale ty masz podejście! jesteś nieczuła!"

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Chodziło mi raczej o to, czy made in Iceland
Wiem tylko mi się odpowiedź dziwnie sformułowała
Niestety polskie, środkowoupałowe.

Stary 2010-08-30, 18:54   #3974
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Przykro mi, Polly_, ale muszę Ci to uświadomić... jesteś złą żoną i matką

Zimno, brrr...

wiem , zwłaszcza ze czysto w chałupie nie mam , w zimie bede miec czysto...na razie sie obijam na maksa nienawidzę sprzatac-hyba ze w szafach-to lubie

Cytat:
To ja tu chcem wracać, a Wy mie takie kuku robicie, że nie da się nadrobić
Sprawdzam tylko, czy Polly żyje (po tym, jak wylałam jej na głowę wiadro własnych pomyj, za co serdecznie przepraszam ) i oglądam jak zwykle zjawiskową Eenax (i znowu inaczej wyglądasz, kobieto kameleonie ).

I tym optymistycznym akcentem kończę i wracam do pracowych gniotów

Skarbku, to co powyżej to mówię do mojego kota (poza kupką jednak), ale pilnuję by nikt nie słyszał, cobym na wariata kompletnego nie wyszła

aga Polly_zyje i myśli i dzis Ci odpisze
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 18:58   #3975
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
aga Polly_zyje i myśli i dzis Ci odpisze
To uprzejmie doniosę, że dziś mam lepszy już nastrój i nie mam ochoty chlastać się suchą bułką. Chłopina ma się obudziła i nadskakuje mi

Stary 2010-08-30, 18:59   #3976
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Mam nadzieję że Red pozostanie normalna
Nie! Też zostanę matko-żono-Polką Dziś popełniłam pierwszy krok a mianowicie podałam TŻtowi słoik ze słowami "masz, odgrzej se w mikrofali bigos, szef kuchni poleca". Drugim etapem mogą być ciepłe kapciochy albo obiad z trzech dań.

Co to ja jeszcze chciałam... acha, klasycznie w robocie potępiają moje obawy przed tyciem w ciąży lub karmieniem piersią. Trzeba i już, tylko wyrodne matki martwią się bólem i rozstępami.

Stary 2010-08-30, 19:02   #3977
skarbiatko
Zakorzenienie

Agnyś a jak go "obudziłaś" bo i mojemu zdałby się jakieś bang w dyńkę

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Nie! Też zostanę matko-żono-Polką Dziś popełniłam pierwszy krok a mianowicie podałam TŻtowi słoik ze słowami "masz, odgrzej se w mikrofali bigos, szef kuchni poleca". Drugim etapem mogą być ciepłe kapciochy albo obiad z trzech dań.

Co to ja jeszcze chciałam... acha, klasycznie w robocie potępiają moje obawy przed tyciem w ciąży lub karmieniem piersią. Trzeba i już, tylko wyrodne matki martwią się bólem i rozstępami.
w porzo ale jak zaczniesz się zachwycać każdym beknięciem i milionem innych słitaśnych dzieciaczków,to pojadę i znajdę Cię w tej Warszawie

Stary 2010-08-30, 19:02   #3978
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
szef baru poleca tym paniom wypendzić się

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 19:10   #3979
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Agnyś a jak go "obudziłaś" bo i mojemu zdałby się jakieś bang w dyńkę[COLOR="Silver"]
Po prostu zadziałał tu niezawodny mechanizm: jak się na chłopa poskarżę ludziom, to on coś pewnikiem wyczuwa i nagle nabiera nadludzkich sił i robi się taki miłyyy. Niestety jest też odwrotnie: jak go pochwalę, to zaraz nastuka sobie minusów. Nie wiem, czy wszyscy tak mają, ale u mnie działa

Wczoraj zaliczyłam piękny rajd po podmokłym lesie, to była wyprawa. Moja piesa jak boi się wody, to wczoraj pokonywała rowy jak komandos - jestem z niej dumna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 19:10   #3980
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
w porzo ale jak zaczniesz się zachwycać każdym beknięciem i milionem innych słitaśnych dzieciaczków,to pojadę i znajdę Cię w tej Warszawie

Póki co zachwycam się kotami, zerknijcie na tego:
http://img63.imageshack.us/i/dsc0274a.jpg/
jakby któraś chciała przygarnąć: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113223

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość

Stary 2010-08-30, 19:13   #3981
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Powiedziałam tylko zgodnie z prawdą, że nie będę marnować życia przy garach skoro sama tego nie jem, wolę np. poczytać i widziały gały co brały Zdenerwowały się: "ale ty masz podejście! jesteś nieczuła!"
Redi za identiko podejście A już myślałam, ze cos ze mna nie w porządku, ze się nie chce poświęcac dla chuopa

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 19:20   #3982
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu zadziałał tu niezawodny mechanizm: jak się na chłopa poskarżę ludziom, to on coś pewnikiem wyczuwa i nagle nabiera nadludzkich sił i robi się taki miłyyy. Niestety jest też odwrotnie: jak go pochwalę, to zaraz nastuka sobie minusów. Nie wiem, czy wszyscy tak mają, ale u mnie działa

Wczoraj zaliczyłam piękny rajd po podmokłym lesie, to była wyprawa. Moja piesa jak boi się wody, to wczoraj pokonywała rowy jak komandos - jestem z niej dumna
hmmm...nie wiem czy u mnie działa...a le kurczę komu się poskarżyć no przeca nie mamuni

moja piesa kiedy żyła to pływała jak Otylia a kot to tylko jeden się nie boi i siedzi we wannie jak się kąpam

Cytat:

Póki co zachwycam się kotami, zerknijcie na tego:
http://img63.imageshack.us/i/dsc0274a.jpg/
jakby któraś chciała przygarnąć: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113223
no co

ech...wszystkie piękne,tż obiecuje ten dom z ogrodem ...alem mu rzekła że na starość się nie przenoszę,on mi na to:"dlaczego?" ja mu na to :" bo na geriatrię będę miała za daleko" no i nic już nie powiedział

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Redi za identiko podejście A już myślałam, ze cos ze mna nie w porządku, ze się nie chce poświęcac dla chuopa
ja też się nie poświęcam, never ,oczywiście jak On coś to i ja- w rewanżu mozę być ale żby tak nadskakiwać i niańczyć..to nie ma mowy

Stary 2010-08-30, 19:23   #3983
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ja też się nie poświęcam, never ,oczywiście jak On coś to i ja- w rewanżu mozę być ale żby tak nadskakiwać i niańczyć..to nie ma mowy
Skarbiątko, ja zawsze powtarzam, że dostaje tyle ile sam daje, no more, no less
Skoro on mając 2 ręce, dwie nogi i mózg nie ugotuje nic sam, to czemu niby miałabym to ja robić?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 19:26   #3984
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

A co to za danie?

udka z kurczaka duszone na patelni z dużą ilością tartej marchewki plus opcjonalnie innych warzyw podawane z ryżem tyle wyniosłam z obserwacji bo nie gotowałam ani nie próbowałam
Cytat:
O bosz......! Jestem chyba okropna,i nie nadaję się na rodzica,mdli mnie jak słyszę :
"ach jak cudownie się uśmiecha"
"och jakie ma ząbki cudne"
"ach jak wspaniale chodzi"
"och jak cudnie rozgniotła się zawartość pampersa".... ach,och,generalnie to uwielbiam dzieci ,są wspaniałe,cudowne
nienawidzę matczynego,poporodowego pier****a i gadania w kółko o tym samym

przy okazji, Gryx ma fajny podpis
Cytat:

A i jeszcze umyłam głowę co by być piękna dla mojego Pana. Bo to w końcu mój obowiązek być dla niego piękna, uległa, atrakcyjną i mu nadskakiwać by nie odszedł sobie do innej.

Cytat:

nie no, przecież to sama radość, zwłaszcza te bóle porodowe
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość

Kupiłam buty. Takie: http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=984154
Jak się rozpadną po pierwszym wyjściu na deszcz to się wkurzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 19:29   #3985
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

no wiesz..przy karmieniu sie szybciej chudnie i dochodzi do siebie.

co do chłopów...wkurza mnie nieziemsko jak jedziemy do rodziców i mama do mnie mówi :
-zrób R. herbatę ...a przecież R. nawet sie kurna nie zająknął ze chce, jak chce to moze se sam zrobić, a jak mu sie nie chce to moze mnie poprosić...ale nie...lepiej rozpieszczac chłopa....dawac mu pod nos..wiedziec lepiej ze chce...nawet jak on jeszcze tego nie wie .
aaa..i jeszcze-tylko wlej mu soku-ale on nie lubi soku-wlej mu wlej na pewno lubi tylko mu nie dajesz
Stary 2010-08-30, 19:31   #3986
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Skarbiątko, ja zawsze powtarzam, że dostaje tyle ile sam daje, no more, no less
Skoro on mając 2 ręce, dwie nogi i mózg nie ugotuje nic sam, to czemu niby miałabym to ja robić?
otóż to i tak samo w innych kwestiach
ja tam po boskiemu postępuję,jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom...
Cytat:

przy okazji, Gryx ma fajny podpis

o kurczę Ewusia weź no powiedz mi bo jam stara i sklerozę mogę mieć i osteoporozę...na oczach ..ten podpis Gryxowy to On dawno jest? Tylko wiesz będę udawać że wieeem

Dajczmanowe buty wcale się tak szybko nie rozlatują

u mnie też tak jest,u mamy jak u mamy ale u dziadków :zrób mu kawę ,zrób mu kanapki ,odgrzej mu zupkę
szkoda że nie idź i podetrzyj :/

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2010-08-30 o 19:33
Stary 2010-08-30, 19:34   #3987
Polly_
grozi wypollizowaniem

co do podziału prac itd-to ja jednak nie sądzę ze jak on nie gotuje to ja tez nie...po prostu kazdy robi co potrafi, wmiarę checi i możliwości. Np mój małż przetyka klop-zawsze on-nie robimy tego na zmianę...jakby powiedzial ze on nie przetka bo ja tego nie robie to bym sie zdenerwiła

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

a teraz np pojde grzecznie myć gary...bo małż z dzieckiem u dentysty..ja bym w zyciu nie poszła

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 19:35   #3988
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
co do podziału prac itd-to ja jednak nie sądzę ze jak on nie gotuje to ja tez nie...po prostu kazdy robi co potrafi, wmiarę checi i możliwości. Np mój małż przetyka klop-zawsze on-nie robimy tego na zmianę...jakby powiedzial ze on nie przetka bo ja tego nie robie to bym sie zdenerwiła

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

a teraz np pojde grzecznie myć gary...bo małż z dzieckiem u dentysty..ja bym w zyciu nie poszła
to ok,ale wiesz chyba chodzi o to że On niewiele,prawie nic nie ruszy ,a wszystko Ty robisz,bo jak w ten sposób że ja jedno Ty drugiego to luz

Ok ,ujawniam się ..Gryxiu wnerwia mnie bynajmniej używane w znaczeniu przynajmniej tylko mnie się to wszystko nie zmieściło,przekroczyłam limit znaków a wiesz ..chciałam też koniecznie emocje wyrazić

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2010-08-30 o 19:37
Stary 2010-08-30, 19:39   #3989
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
o kurczę Ewusia weź no powiedz mi bo jam stara i sklerozę mogę mieć i osteoporozę...na oczach ..ten podpis Gryxowy to On dawno jest? Tylko wiesz będę udawać że wieeem

głowy sobie nie dam uciąć, ale od dziś chyba, bo wcześniej nie zaobserwowałam

Cytat:
Dajczmanowe buty wcale się tak szybko nie rozlatują

oby
Cytat:

ja bym po prostu nie wyrobiła przy układzie ze ja robię wszystko a pan i władca sobie siedzi na szczęście mój TŻ jest wytresowany dość i potrafi większość rzeczy w domu robić równie dobrze jak ja, o ile nie lepiej

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 19:39   #3990
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
co do chłopów...wkurza mnie nieziemsko jak jedziemy do rodziców i mama do mnie mówi :
-zrób R. herbatę ...a przecież R. nawet sie kurna nie zająknął ze chce, jak chce to moze se sam zrobić, a jak mu sie nie chce to moze mnie poprosić...ale nie...lepiej rozpieszczac chłopa....dawac mu pod nos..wiedziec lepiej ze chce...nawet jak on jeszcze tego nie wie .
aaa..i jeszcze-tylko wlej mu soku-ale on nie lubi soku-wlej mu wlej na pewno lubi tylko mu nie dajesz
Taaa, moja teściowa ma to samo... Tylko z cytryną i cukrem a oboje nienawidzimy herbaty z cytryną.

Cytat:
Kupiłam buty. Takie: http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=984154
Jak się rozpadną po pierwszym wyjściu na deszcz to się wkurzę
Fajne

Cytat:
ech...wszystkie piękne,tż obiecuje ten dom z ogrodem ...alem mu rzekła że na starość się nie przenoszę,on mi na to:"dlaczego?" ja mu na to :" bo na geriatrię będę miała za daleko" no i nic już nie powiedział

Cytat:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości