![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Redhaired Witch: Chyba nie rozumiem tego nieroba. Masz brudno w domu? Nie nasz zrobionego jedzenia? Brudni chodzicie?
Lodówka pleśnią zarosła? czy coś w tym rodzaju? Jak jest się najedzonym, jest się czystym, i w domu jest porządek to co ma się robić? Byle co by tylko na tyłku nie siedzieć? Paranoja!
#3962 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
No bo mnie zastanawia co można robić godzinami w domu.
Odkurzenie i zmycie podłóg to 45 minut. Starcie kurzy 10. To sie robi w trakcie jak sie gotuje zupa i ziemniaki czy ryż itp. Pranie się nastawia i pierze się samo, zmywanie to samo. Łazienka to się opłukuje po każdym skorzystaniu. Kuchenkę się myje po gotowaniu 5 minut. No jak bym nie stawała na głowie to nie znajdę w domu zajęć na 6-8 godzin w tygodniu i 16 w weekendy. Raz na tydzień/dwa mycie okien i drzwi, szafek, prasowanie, cerowanie (kilka godzin).
#3964 |
Nindżopesz
|
Hehe, ja sobie mierzyłam czas i na kurze wyszły 3 minuty, na odkurzanie około 5. Z kuchenką mam dłużej bo jest czarna błyszcząca i każdy pyłek widać.
Nie wiem... Jedna robi mężowi kanapki i ciągle biega z pomocą teściom, druga prasuje nawet majtki i skarpetki to im się schodzi. Idę do domu... sprzątać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Nindżopesz
|
Melk, nie nie, polska krew
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
To nie jest wcale fany ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Powodzenia w nowym miejscu ![]() Cytat:
![]() ![]() A co to za danie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Zimno, brrr... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3969 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | ||
Zakorzenienie
|
O bosz......! Jestem chyba okropna,i nie nadaję się na rodzica,mdli mnie jak słyszę :
"ach jak cudownie się uśmiecha" "och jakie ma ząbki cudne" "ach jak wspaniale chodzi" "och jak cudnie rozgniotła się zawartość pampersa".... ach,och,generalnie to uwielbiam dzieci ,są wspaniałe,cudowne ![]() nienawidzę matczynego,poporodowego pier****a ![]() Mam nadzieję że Red pozostanie normalna ![]() musiałam to napisać ![]()
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
To ja tu chcem wracać, a Wy mie takie kuku robicie, że nie da się nadrobić
![]() Sprawdzam tylko, czy Polly żyje (po tym, jak wylałam jej na głowę wiadro własnych pomyj, za co serdecznie przepraszam ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro ja odwiedzam fryzjera, niestety nie spodziewam się, że mnie aż tak odmieni ![]() I tym optymistycznym akcentem kończę i wracam do pracowych gniotów ![]() Skarbku, to co powyżej to mówię do mojego kota ![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-08-30 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak naprawdę na przemianę złożyło się dużo czynników. ---------------------------- Jako nierób (z którym maż nie wytrzymuje ![]() A i jeszcze umyłam głowę co by być piękna dla mojego Pana. Bo to w końcu mój obowiązek być dla niego piękna, uległa, atrakcyjną i mu nadskakiwać by nie odszedł sobie do innej.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-30 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem tylko mi się odpowiedź dziwnie sformułowała ![]() Niestety polskie, środkowoupałowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wiem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
aga Polly_zyje i myśli i dzis Ci odpisze ![]()
![]() |
#3975 |
Zakorzenienie
|
To uprzejmie doniosę, że dziś mam lepszy już nastrój i nie mam ochoty chlastać się suchą bułką. Chłopina ma się obudziła i nadskakuje mi
![]()
#3976 |
Nindżopesz
|
Nie! Też zostanę matko-żono-Polką
![]() Co to ja jeszcze chciałam... acha, klasycznie w robocie potępiają moje obawy przed tyciem w ciąży lub karmieniem piersią. Trzeba i już, tylko wyrodne matki martwią się bólem i rozstępami. |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | |||
Zakorzenienie
|
Agnyś a jak go "obudziłaś"
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3978 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj zaliczyłam piękny rajd po podmokłym lesie, to była wyprawa. Moja piesa jak boi się wody, to wczoraj pokonywała rowy jak komandos - jestem z niej dumna ![]()
![]() |
#3980 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Póki co zachwycam się kotami, zerknijcie na tego: http://img63.imageshack.us/i/dsc0274a.jpg/ jakby któraś chciała przygarnąć: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113223 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3982 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moja piesa kiedy żyła to pływała jak Otylia a kot to tylko jeden się nie boi i siedzi we wannie jak się kąpam ![]() Cytat:
![]() ech...wszystkie piękne,tż obiecuje ten dom z ogrodem ...alem mu rzekła że na starość się nie przenoszę,on mi na to:"dlaczego?" ja mu na to :" bo na geriatrię będę miała za daleko" no i nic już nie powiedział ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3983 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Skoro on mając 2 ręce, dwie nogi i mózg nie ugotuje nic sam, to czemu niby miałabym to ja robić? ![]()
![]() |
#3984 | |||
Zakorzenienie
|
udka z kurczaka duszone na patelni z dużą ilością tartej marchewki plus opcjonalnie innych warzyw podawane z ryżem
![]() ![]() Cytat:
![]() przy okazji, Gryx ma fajny podpis ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiłam buty. Takie: http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=984154 Jak się rozpadną po pierwszym wyjściu na deszcz to się wkurzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no wiesz..przy karmieniu sie szybciej chudnie ![]() co do chłopów...wkurza mnie nieziemsko jak jedziemy do rodziców i mama do mnie mówi : -zrób R. herbatę ![]() ![]() aaa..i jeszcze-tylko wlej mu soku-ale on nie lubi soku-wlej mu wlej na pewno lubi tylko mu nie dajesz ![]()
![]() |
#3986 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam po boskiemu postępuję,jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom... ![]() o kurczę ![]() ![]() ![]() Dajczmanowe buty wcale się tak szybko nie rozlatują u mnie też tak jest,u mamy jak u mamy ale u dziadków ![]() szkoda że nie idź i podetrzyj ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-30 o 19:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
grozi wypollizowaniem
|
co do podziału prac itd-to ja jednak nie sądzę ze jak on nie gotuje to ja tez nie...po prostu kazdy robi co potrafi, wmiarę checi i możliwości. Np mój małż przetyka klop-zawsze on-nie robimy tego na zmianę...jakby powiedzial ze on nie przetka bo ja tego nie robie to bym sie zdenerwiła
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- a teraz np pojde grzecznie myć gary...bo małż z dzieckiem u dentysty..ja bym w zyciu nie poszła ![]()
#3988 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok ,ujawniam się ..Gryxiu wnerwia mnie bynajmniej używane w znaczeniu przynajmniej tylko mnie się to wszystko nie zmieściło,przekroczyłam limit znaków a wiesz ..chciałam też koniecznie emocje wyrazić ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-30 o 19:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.