|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Redhaired Witch: Chyba nie rozumiem tego nieroba. Masz brudno w domu? Nie nasz zrobionego jedzenia? Brudni chodzicie?
Lodówka pleśnią zarosła? czy coś w tym rodzaju? Jak jest się najedzonym, jest się czystym, i w domu jest porządek to co ma się robić? Byle co by tylko na tyłku nie siedzieć? Paranoja!
|
#3962 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
No bo mnie zastanawia co można robić godzinami w domu.
Odkurzenie i zmycie podłóg to 45 minut. Starcie kurzy 10. To sie robi w trakcie jak sie gotuje zupa i ziemniaki czy ryż itp. Pranie się nastawia i pierze się samo, zmywanie to samo. Łazienka to się opłukuje po każdym skorzystaniu. Kuchenkę się myje po gotowaniu 5 minut. No jak bym nie stawała na głowie to nie znajdę w domu zajęć na 6-8 godzin w tygodniu i 16 w weekendy. Raz na tydzień/dwa mycie okien i drzwi, szafek, prasowanie, cerowanie (kilka godzin).
|
#3964 |
|
Nindżopesz
|
Hehe, ja sobie mierzyłam czas i na kurze wyszły 3 minuty, na odkurzanie około 5. Z kuchenką mam dłużej bo jest czarna błyszcząca i każdy pyłek widać.
Nie wiem... Jedna robi mężowi kanapki i ciągle biega z pomocą teściom, druga prasuje nawet majtki i skarpetki to im się schodzi. Idę do domu... sprzątać
|
|
|
|
#3965 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Nindżopesz
|
Melk, nie nie, polska krew
|
|
|
|
#3967 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
To nie jest wcale fany Pierwszy raz w życiu widziałem takie cholerstwo, normalnie jak jakiś tropikalny, jadowity pajęczak Muszę popytać na jakimś tematycznym forum ![]() Cytat:
Poza tym to jest malowany ręcznie obraz, a nie fotokopia z marketu, więc ja nie wiem, co te ludzie se wew tych łbach myślą ![]() Powodzenia w nowym miejscu ![]() Cytat:
Btw - moja siostra pracuje w podobnej instytucji, a z tego, co słyszałem od niej i od jej kumpeli z pracy, kobiety są tam bardzo "wyzwolone" i przeginają nawet w drugą stronę ![]() A co to za danie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Zimno, brrr...
|
|||||
|
|
|
#3968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3969 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3970 | ||
|
Zakorzenienie
|
O bosz......! Jestem chyba okropna,i nie nadaję się na rodzica,mdli mnie jak słyszę :
"ach jak cudownie się uśmiecha" "och jakie ma ząbki cudne" "ach jak wspaniale chodzi" "och jak cudnie rozgniotła się zawartość pampersa".... ach,och,generalnie to uwielbiam dzieci ,są wspaniałe,cudowne ![]() nienawidzę matczynego,poporodowego pier****a i gadania w kółko o tym samymMam nadzieję że Red pozostanie normalna ![]() musiałam to napisać
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tu chcem wracać, a Wy mie takie kuku robicie, że nie da się nadrobić
Sprawdzam tylko, czy Polly żyje (po tym, jak wylałam jej na głowę wiadro własnych pomyj, za co serdecznie przepraszam Jutro ja odwiedzam fryzjera, niestety nie spodziewam się, że mnie aż tak odmieni ![]() I tym optymistycznym akcentem kończę i wracam do pracowych gniotów ![]() Skarbku, to co powyżej to mówię do mojego kota (poza kupką jednak), ale pilnuję by nikt nie słyszał, cobym na wariata kompletnego nie wyszła
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-08-30 o 19:39 |
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak naprawdę na przemianę złożyło się dużo czynników. ---------------------------- Jako nierób (z którym maż nie wytrzymuje A i jeszcze umyłam głowę co by być piękna dla mojego Pana. Bo to w końcu mój obowiązek być dla niego piękna, uległa, atrakcyjną i mu nadskakiwać by nie odszedł sobie do innej.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-30 o 19:54 |
|
|
|
|
#3973 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zdenerwowały się: "ale ty masz podejście! jesteś nieczuła!" Wiem tylko mi się odpowiedź dziwnie sformułowała ![]() Niestety polskie, środkowoupałowe. |
|
|
|
|
#3974 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wiem , zwłaszcza ze czysto w chałupie nie mam , w zimie bede miec czysto...na razie sie obijam na maksa nienawidzę sprzatac-hyba ze w szafach-to lubie ![]() Cytat:
aga Polly_zyje i myśli i dzis Ci odpisze
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
To uprzejmie doniosę, że dziś mam lepszy już nastrój i nie mam ochoty chlastać się suchą bułką. Chłopina ma się obudziła i nadskakuje mi
|
#3976 |
|
Nindżopesz
|
Nie! Też zostanę matko-żono-Polką
Dziś popełniłam pierwszy krok a mianowicie podałam TŻtowi słoik ze słowami "masz, odgrzej se w mikrofali bigos, szef kuchni poleca". Drugim etapem mogą być ciepłe kapciochy albo obiad z trzech dań.Co to ja jeszcze chciałam... acha, klasycznie w robocie potępiają moje obawy przed tyciem w ciąży lub karmieniem piersią. Trzeba i już, tylko wyrodne matki martwią się bólem i rozstępami. |
|
|
|
#3977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Agnyś a jak go "obudziłaś"
bo i mojemu zdałby się jakieś bang w dyńkę![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
w porzo ale jak zaczniesz się zachwycać każdym beknięciem i milionem innych słitaśnych dzieciaczków,to pojadę i znajdę Cię w tej Warszawie![]()
|
|
#3978 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj zaliczyłam piękny rajd po podmokłym lesie, to była wyprawa. Moja piesa jak boi się wody, to wczoraj pokonywała rowy jak komandos - jestem z niej dumna
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3980 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Póki co zachwycam się kotami, zerknijcie na tego: http://img63.imageshack.us/i/dsc0274a.jpg/ jakby któraś chciała przygarnąć: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113223 |
|
|
|
|
#3981 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A już myślałam, ze cos ze mna nie w porządku, ze się nie chce poświęcac dla chuopa
|
|
#3982 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no przeca nie mamuni![]() moja piesa kiedy żyła to pływała jak Otylia a kot to tylko jeden się nie boi i siedzi we wannie jak się kąpam ![]() Cytat:
![]() ech...wszystkie piękne,tż obiecuje ten dom z ogrodem ...alem mu rzekła że na starość się nie przenoszę,on mi na to:"dlaczego?" ja mu na to :" bo na geriatrię będę miała za daleko" no i nic już nie powiedział ![]() Cytat:
|
|
#3983 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Skoro on mając 2 ręce, dwie nogi i mózg nie ugotuje nic sam, to czemu niby miałabym to ja robić?
|
|
#3984 | |||
|
Zakorzenienie
|
udka z kurczaka duszone na patelni z dużą ilością tartej marchewki plus opcjonalnie innych warzyw podawane z ryżem
tyle wyniosłam z obserwacji bo nie gotowałam ani nie próbowałam ![]() Cytat:
przy okazji, Gryx ma fajny podpis ![]() Cytat:
Cytat:
Kupiłam buty. Takie: http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=984154 Jak się rozpadną po pierwszym wyjściu na deszcz to się wkurzę
|
|||
|
|
|
#3985 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no wiesz..przy karmieniu sie szybciej chudnie i dochodzi do siebie.co do chłopów...wkurza mnie nieziemsko jak jedziemy do rodziców i mama do mnie mówi : -zrób R. herbatę ...a przecież R. nawet sie kurna nie zająknął ze chce, jak chce to moze se sam zrobić, a jak mu sie nie chce to moze mnie poprosić...ale nie...lepiej rozpieszczac chłopa....dawac mu pod nos..wiedziec lepiej ze chce...nawet jak on jeszcze tego nie wie .aaa..i jeszcze-tylko wlej mu soku-ale on nie lubi soku-wlej mu wlej na pewno lubi tylko mu nie dajesz
|
|
|
#3986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam po boskiemu postępuję,jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom... ![]() o kurczę będę udawać że wieeem![]() Dajczmanowe buty wcale się tak szybko nie rozlatują u mnie też tak jest,u mamy jak u mamy ale u dziadków :zrób mu kawę ,zrób mu kanapki ,odgrzej mu zupkęszkoda że nie idź i podetrzyj
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-30 o 20:33 |
|||
|
|
|
#3987 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do podziału prac itd-to ja jednak nie sądzę ze jak on nie gotuje to ja tez nie...po prostu kazdy robi co potrafi, wmiarę checi i możliwości. Np mój małż przetyka klop-zawsze on-nie robimy tego na zmianę...jakby powiedzial ze on nie przetka bo ja tego nie robie to bym sie zdenerwiła
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- a teraz np pojde grzecznie myć gary...bo małż z dzieckiem u dentysty..ja bym w zyciu nie poszła
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok ,ujawniam się ..Gryxiu wnerwia mnie bynajmniej używane w znaczeniu przynajmniej tylko mnie się to wszystko nie zmieściło,przekroczyłam limit znaków a wiesz ..chciałam też koniecznie emocje wyrazić
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-30 o 20:37 |
|||
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby Cytat:
|
||
|
|
|
#3990 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

Przecież to już nieboszczyk!
Pierwszy raz w życiu widziałem takie cholerstwo, normalnie jak jakiś tropikalny, jadowity pajęczak
Muszę popytać na jakimś tematycznym forum
a ceny podałam od 250 za małe, do 1000 za największy obraz (120 na 85). Przykro to słyszeć.

będę udawać że wieeem