Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z sexu - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-23, 10:15   #1411
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

I jeszcze trochę Werci

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:17   #1412
cigi
Rozeznanie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Ferrou u mnie na tym etapie mojego zycia tez baaardzo kiepsko z poczuciem wlasnej wartosci; i kompleksy wygladowe tez sa; ale te przychodza i odchodza; a co do reszty to nie mam sie czym podbudowac; Tak samo jestem bez pracy a na dodatek perspektywy... ; a talentow sie nie moge doszukac;

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Uwaga, modyfikuje moja hipoteze- Dzieci rodzicow niepalacych nie maja ciagu do fajek. ..... ???

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Och, maluch mi sie przebudzil, lece calowac ;
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:19   #1413
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Moja też raczej jest spokojna ale bywa i napad złości a ja wolę go uniknąć

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:20   #1414
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

moja tez wstala to lece sie bawic ;p
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:25   #1415
cigi
Rozeznanie

Asiulek- ale ona slodka, sliczniuchna ;

Dziewczyny, a ja sie strasznie martwie. Mala mi znowu strasznie dzis rano kaszlala, nie sucho, ale bardzo duzo. I teraz znowu slysze. Katar umiarkowany, troche w nocy w nosie swiszczalo, ale nie duzo. Bylam z nia w poniedzialek u lekarza i nic nie stwierdzil. Nie jest chora wg niego. NO wiec co jest. Juz sie zastanawiam nad jakimis astmami?
A w piatek mam szczepienie. Glupio mi znowu leciec do lekarza, patrza na mnie jak na panikare; Obejrzal ja dokladnie, osluchal, a ona kaszle. Co jest?
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:28   #1416
P0P70
Zakorzenienie

MAm jedną bardzo dobrą koleżanką znamy się bardzo długo (większość z Was to tyle jeszcze nie żyją ile my sie znamy) i ona w domu właśnie zawsze miała wmawiane że jest wyjątkowa i dużo lepsza od innych. Ale spokatła na swojej drodze życiowej mnie. Rodzice oczywiście zabraniali jej przyjaźni ze mną bo byłam córką robotnika no i półsierotą. Powiedzieli jej to wprost a mi pośrednio dawali do zrozumienia że jestem gorsza. A my razem chodziłyśmy do jednej podstawówki potem razem do liceum a potem jeszcze studia razem. Do dzisiaj mamy stały kontakt. Często bywało tak że spotykałyśmy się pokryjomu. Miała wmawiane że jest wyjątkowa, zdolna ale to były tylko słowa z za tym czyny nie szły. Tam Ojciec w domu był prawie że bogiem. Wszystko co mówił było święte i tylko on miał racje - nigdy się nie mylił. Więc dziecko było skołowane bo z jednej strony niby miała być wyjątkowa a z drugiej miała tylko podziwiać swego ojca. Oczywiście odbiło się to na jej psychice i od paru lat się leczy. A naprawdę jest to wyjątkowa osoba. I do dzisiaj mi powtarza jakie to szczęsie że mnie ma.
A od jakiś 15 lat przyjaźnię się też z inną dziewczyną, która była bardzo zakompleksiona i zawsze w cieniu innych. I też ją wyciągnełam z dołka. Zmieniła się bardzo i fizycznie i psychicznie. Nawet na rowerze nuczyłam ją jeździć (miała wtedy ponad 30 lata). Została szefem dużego działu. A była strasznie zdominowana przez otocznie. Jak to ona mówi : wyciągnełaś mnie z dołka. I najfajniesze było to że jej rodzice też powiedzieli mi że miała bardzo dużo szczęsci że mnie spotkała.
JA jestem bardzo szczerą osobą, nie potrafię się do kogoś uśmiechać jak go nie lubię, nie potrafię powiedzieć że coś mi sie podaba gdy mi się nie podoba. I uważam że każdy człowiek jest wyjątkowy i ma zalety tylko nie zawsze zdaje sobie z nich sprawie i wtedy potrzebuje innej osoby aby jej to uświadomiła.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:40   #1417
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A ja tak patrze na te golfiki i już widzę koncert, jaki Igor mi zapoda, jak przez głowę będę mu przekładała. Dla niego, to potrzebowałabym jakiegoś na rzep z tyłu. Spodnie pozwala bez niczego zakładać, ale wszystko, co jest na górę: bluzy nawet rozpinane, bluzki i oczywiście największy wróg - czapka, kończy się płaczem.
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
No właśnie ja się zastanawiałam:szalik czy ten golfik,ale wydaję mi się,że golfik lepszy.
taki golfik super sprawa, nic się nie rozwiąże, a jak ma do tego rzep, jest super!
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

Powiedz gdzie znalazłas
ja kupiłam taki golfik z rzepem w H&M, ale pl_madzia znalazła też takie na allegro

ja mam taki jak ten drugi

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
No to do dziewczyn co maja dzieci z katarem.Wczoraj się dowiedzialam że u niektórych dzieci katar występuje podczas ząbkowania, dlatego katar po tych 5 dniach nie mija. Inne dzieci mogą mieć też biegunkę.
Ola znowu całą noc bidulka spać nie mogła, co za tym idzie my też kolejną noc niewyspani. TZ w nocy wyruszył do apteki nocnej po nasivin. Po tych kropelkach było trochę lepiej. Biegunki nie ma, zęby górne myślałam, że już od tygodnia wylezą, a tu cisza. Sama nie wiem, czy to katar z przeziębienia, czy zębowy. Taki, czy inny - NIE LUBIĘ KATARUUUU!!!

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny- ratunku... właśnie zajrzałam sprawdzić ile zostało mi podpasek a tam... 0 (słownie- zero) !!!!! Tak sobie wyciągalam, wyciągałam i nie zuważyłam, że sie kończą! Ale juz mam pomysla- potnę pampersa Werci i tak posmigam z nia na spacer i do sklepu
jak dobrze, że mamy małe dzieci.

Cytat:
I jeszcze trochę Werci
jak zawszze śliczniutka

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a ja sie strasznie martwie. Mala mi znowu strasznie dzis rano kaszlala, nie sucho, ale bardzo duzo. I teraz znowu slysze. Katar umiarkowany, troche w nocy w nosie swiszczalo, ale nie duzo. Bylam z nia w poniedzialek u lekarza i nic nie stwierdzil. Nie jest chora wg niego. NO wiec co jest. Juz sie zastanawiam nad jakimis astmami?
A w piatek mam szczepienie. Glupio mi znowu leciec do lekarza, patrza na mnie jak na panikare; Obejrzal ja dokladnie, osluchal, a ona kaszle. Co jest?
ja bym poszła, żeby małą lekarz dobrze osłuchał. A może wystarczy nawilżyć powietrze w domku?

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:45   #1418
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
MAm jedną bardzo dobrą koleżanką znamy się bardzo długo (większość z Was to tyle jeszcze nie żyją ile my sie znamy) i ona w domu właśnie zawsze miała wmawiane że jest wyjątkowa i dużo lepsza od innych. Ale spokatła na swojej drodze życiowej mnie. Rodzice oczywiście zabraniali jej przyjaźni ze mną bo byłam córką robotnika no i półsierotą. Powiedzieli jej to wprost a mi pośrednio dawali do zrozumienia że jestem gorsza. A my razem chodziłyśmy do jednej podstawówki potem razem do liceum a potem jeszcze studia razem. Do dzisiaj mamy stały kontakt. Często bywało tak że spotykałyśmy się pokryjomu. Miała wmawiane że jest wyjątkowa, zdolna ale to były tylko słowa z za tym czyny nie szły. Tam Ojciec w domu był prawie że bogiem. Wszystko co mówił było święte i tylko on miał racje - nigdy się nie mylił. Więc dziecko było skołowane bo z jednej strony niby miała być wyjątkowa a z drugiej miała tylko podziwiać swego ojca. Oczywiście odbiło się to na jej psychice i od paru lat się leczy. A naprawdę jest to wyjątkowa osoba. I do dzisiaj mi powtarza jakie to szczęsie że mnie ma.
A od jakiś 15 lat przyjaźnię się też z inną dziewczyną, która była bardzo zakompleksiona i zawsze w cieniu innych. I też ją wyciągnełam z dołka. Zmieniła się bardzo i fizycznie i psychicznie. Nawet na rowerze nuczyłam ją jeździć (miała wtedy ponad 30 lata). Została szefem dużego działu. A była strasznie zdominowana przez otocznie. Jak to ona mówi : wyciągnełaś mnie z dołka. I najfajniesze było to że jej rodzice też powiedzieli mi że miała bardzo dużo szczęsci że mnie spotkała.
JA jestem bardzo szczerą osobą, nie potrafię się do kogoś uśmiechać jak go nie lubię, nie potrafię powiedzieć że coś mi sie podaba gdy mi się nie podoba. I uważam że każdy człowiek jest wyjątkowy i ma zalety tylko nie zawsze zdaje sobie z nich sprawie i wtedy potrzebuje innej osoby aby jej to uświadomiła.

P0P - my też mamy szczęście, że Ciebie mamy Może kolejno nas odmienisz i wszystkie będziemy przebojowymi babkami.

madziwnia - a gdzie Ty jestes? Zapomniałam Ci donieść, że od jakiegos miesiąca włosy mi wracają do normy, już nie lecą na potęgę, a nawet nieco odrastają jest zatem nadzieja

No i Igor zasypia w końcu na spacerach w wózku. Może nie w 100% przypadków, ale w bardzo zdecydowanej większości. No i w końcu spacery są super - chociaż to już nie są takie emocje
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:55   #1419
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Super sa te szaliki golfiki-tylko tak się zastanawiam bo moj synuś nie ma za bardzo szyji jak siedzi czy jamu to zapnę pod szyjką?

Lindsley-Dusiaka pisała,że w H&M dostała te na rzep.

Cytat:
kawale" kolega do kolegi, czemu się rozwiodłeś-bo powiedziałem Ty, - no jak to- ona powiedziala że od miesiąca nie uprawiamy sexu, i ja odpowiedziałem TY"

Cytat:
ale jakoś nie rozumiem wydawania takiej kasy na coś co to smaku nie ma,śmierdzi,niszczy zdrowie-eee tydzień nie palenia i jaki fajny ciuszek można za to miec.Miesiąc nie palenia i jakie można miec buty lub torebkę
ale ponoc niepalący palacza nie zrozumie nigdy i coś w tym jest
mam takie samo podejście jak im nie szkoda pieniędzy na to,moja mama ma niską emeryturę dorabia sobie żeby jakoś radzic a na te pety wydaje ok 300 zł albo więcej nawet nie wiem dokładnie.
Cytat:

Moja Wercia zasnela o 20 a 5 minut temu zaczęla kwekać. Zdziwiona biegnę zobaczyc co się dzieje a ona... na brzuchu- znów przekrecila sie przez sen. A że ona nie potrafi spać na brzuchu to wolala o pomoc (bo sama się nie umie jeszcze odkręcić). Przełożylam ją i spi dalej... moja mała wariatka
Danielek robi mi tak samo nawet wczoraj wieczorem i jak się przekręci to nie uśnie tylko główka w górę i czeka żeby go przekręcic na boczek i idzie dalej spac.

Cytat:
A ja jeszcze ostatnie pytanie w temacie dot. palenia; Czy sa wsrod was corki rodzicow palacych, ktore nigdy nie palily, lub niepalacych, ktore palily? Bo z moich obserwacjji wynika, ze jak rodzice nie pala, to dzieci tez nie i na odwrot. Ale nie wiem czy nie wzielam pod uwage zbyt waskiego kregu osob.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Biedna malenka. Oby szybciutko wyzdrowiala.
Moja tez cos mi sie ostatnio przebudza podejrzanie. Ale katarku chyba nie ma jakiegos wielkiego, zeby tez nie rosna. Co do katarku to ja chyba jedyna co nosek czysci wacikami i sola fizjologiczna? Jakos sobie radze.
moi rodzice palą a ja nie,za to brat juz pali.

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Ja kupiłam w miniony weekend w H&M coś a'la śliniak z golfikiem, zapinany na rzep. Nie wiem jak inaczej to opisać, niestety nie widziałm na allegro.

Dziękujemy ciociom za pocieszenie. Oby ten katar nie trwał 7 dni. Niestety pierwsza pobudka już była, znowu z krzykiem Chyba wezmę małą do naszego łóżka bo nie dam rady wstawać tak w nocy co 20 minut.
Nosek czyścimy fridą, aczkolwiek laryngolog mojego starszego syna sugerowała właśnie waciki.

Darusiaaa- to trafiliście na ułożone okazy pyszczaków.
Podziwiam i gratuluję podjęcia jedynej słusznej decyzji - rzucenia palenia
Od ogórków chyba nie przytyjesz, a ja wcinam szeroko dziś omawianą czekoladę. Ot, w stresie to jest mój pocieszacz...
ojj biedna Olunia trzymam kciuki żeby szybko przeszło.

[QUOTE=Ferrou;22242549]

Cytat:
To mnie pocieszyłaś z tym karmieniem.
A ja tak patrze na te golfiki i już widzę koncert, jaki Igor mi zapoda, jak przez głowę będę mu przekładała. Dla niego, to potrzebowałabym jakiegoś na rzep z tyłu. Spodnie pozwala bez niczego zakładać, ale wszystko, co jest na górę: bluzy nawet rozpinane, bluzki i oczywiście największy wróg - czapka, kończy się płaczem.
Cytat:
Moje dziecię się obudziło i tak mnie szukało
jaka słodziutka,uwielbiam oczka po spaniu,są taaakie duże i zadowolone.Czasami mi się kojarzy jak Danielka rano widzę-w komiksach mają takie oczy szerokie aż sie kreska na dole robi hihi

Ferrou oczywiście,że musisz wziąc udział!!!!!!!to nie aż a tylko kilka godzin dla Ciebie to relaks trzymam kciuki i więcej wiary w siebie

Drcron chyba się gniewa bo co coś napisze to zawsze się ktoś przyczepi i jest co raz rzadziej-wracaj!!!

Izumi,Mrowak,Sismuetre,Na talala,Claire,Lawenda,Cat ro-wracajcie!!!

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Pop nie możesz się sklonowac? przydałoby się więcej takich dobrych dusz,sama mam zapotrzebowanie bo o ile jestem raczej komunikatywna,otwarta do ludzi to jak każdy czasmi czuję się zagubiona i wtedy kilka pozytywnych słów od właśnie "Takiej" osoby daje niezłego powera

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
śpi.
A ja się zanudzę na śmierc chybagotowac nie mam dla kogo-bo dla siebie ugotuje i mam na 3 dni.Zresztą ja jestem "pieczywowa"moge na nim spędzic kilka dni-uwielbiam bułki,rogale,chleb,pączki .Palcem ruszyc nie mam gdzie,bo mam czysto,aż się w podłogach przeglądac mogę-największy i jedyny w moim domu bałaganiarz wyjechał,więc ja nie wiem co pocznę ze sobążeby to było miasto chociaż...chyba w przyszłym tygodniu pojadę i pogadam z szefem swoim,żebym cała pracę wykonywała w domu na kompie

A moja kochana dziewczynka na spacerach już jest inna-dopiero teraz wiem, co to znaczy wyjśc z dzieciem na spacer,nie muszę czekac aż będzie zmęczona.Jak jest w wózeczku to sobie spokojnie leży i patrzy-dla mnie ten jej spokój bezcenny

A mnie coś chyba łapie,tak jakoś zle się czuję.Wzięłam tabletki.

Też bym poszła z Nini na spacer,a ona śpi i
Przeżyłaś pierwszą noc to już będzie dobrze żebyś bliżej mieszkała to bym do Ciebie przyjechała i bysmy zagryzały chałeczkę z masełkiem też jestem pieczywowa,dla mnie kolacja bez kanapki nie przejdzie

co do spacerów to Daniel mi przestał robic jazdy odkąd ma oparcie do pionu i wszystko widzi.

właśnie się ważyłam przytyłam kilogram

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2010-09-23 o 10:58
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 11:04   #1420
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
moja tez wstala to lece sie bawic ;p
moja też wstała,zjadła mój deser-zrobiłam ten sam co wczoraj i aż mlaskała tak smakowałoteraz poczekamy na mleko i idziemy na spacerek-trzeba korzystac z tych 3 ostatnich(niby)dni słonecznych.

asia Nina jak zobaczyła fotki Werci to ją sięgnąc rączka chciałatak się ucieszyła

asia mi też raz zabrakło podpaski i pożyczyłam Niny pampersa-przynajmniej dobrze wchłaniał

dusiaka ja też zamówię ten golfik.

A mi się dzisiaj śniło,że Ninie przez noc wyszły aż 4 zeby-tak bezboleśnie...taaaa

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
P0P - my też mamy szczęście, że Ciebie mamy Może kolejno nas odmienisz i wszystkie będziemy przebojowymi babkami.

madziwnia - a gdzie Ty jestes? Zapomniałam Ci donieść, że od jakiegos miesiąca włosy mi wracają do normy, już nie lecą na potęgę, a nawet nieco odrastają jest zatem nadzieja

No i Igor zasypia w końcu na spacerach w wózku. Może nie w 100% przypadków, ale w bardzo zdecydowanej większości. No i w końcu spacery są super - chociaż to już nie są takie emocje
Megi mi też już nie aż tak włosy lecą,ale jeszcze wypadają i czuc ,że jest ich mniej niż byłoa przy linii czoła odrastaja mi i mam cholerka takiego śmiesznego jeżyka-wygląda o jakbym sobie sama grzywke obcieła

To widzisz Iguś też poprawił się w wózku-dojrzał jak Nina

Jejku Oliwka gratuluję i zazdroszczę kilograma
Teraz tż nie ma i nie ma mi kto przywozic pączków,eklerów;/ale postanowiłam sobie,że musze przytyc do 50kg,nie wiem jeszcze jak,ale muszę.Ostatniej nocy z tż tak jakoś dziwnie leżałam i tż nadział się na moje żebra i powiedział"jej Aniu rzeczywiście strasznie wystają".
Muszę poszukac jakiś przepisów na kaloryczne mocno żarcie i jeśc i jeśc i jeśc-a że jedzenie i seks to to co najbardziej lubię to problemu nie będzie;D

Widzisz Oliwka a ja przełożyłam Nine z powrotem do gondoli-póki się mieści to będzie w niej jezdziła i od tego momentu jest w wózku spokój

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2010-09-23 o 11:13
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 11:06   #1421
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Ja dzisiaj obrotny dzień, bo już pranie wisi, zmywara wymyła, i okna pomyłam resztę dnia siedzę i nic nie robię, nawet obiadu(mam porcje zup dla siebie pozamrażane, to dzisiaj krupnik, i na drugie z wczoraj ziemniaczki i schabowe w sosiku)no i tz też ma spaghetti od wczoraj.
No to Cię nie pobiję w efektach pracy . Ja tylkozrobiłam jedno pranie, powiesiłam i wstawiłam następne. Obiad częściowo przygotowany i jeszcze czekają zakupy do zrobienia.
Pogoda piękna a ja mam jakiegoś doła. Nic mi się nie chce. Domowo się udzielam bo mam dziwne poczucie bezproduktywności. Muszę się czymś zająć
Stary 2010-09-23, 11:07   #1422
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
No i kompleksy przede wszystkim są konsekwencją dzieciństwa, traktowania mnie przez rówieśników i rodziców... Dużo by o tym można opowiadać.
oho, z ust mi to wyjęłaś, a raczej z klawiatury.... jak ja to rozumiem...

Cytat:
dla dzielnej, dużej i MĄDREJ Gabrysi.
dziekujemy, rumienimy się

Cytat:
twarz w końcu się zagoi i nie będę miała krajobrazu księżycowego . Ale chodzi o to jak postrzegam siebie... przede wszystkim nie wierzę w siebie, czuję się beznadziejna itp itd... i mimo że pracuję nad sobą to i tak mi się nie udaje...
proszę Cię, gdzie ty masz ten krajobraz?????? Przyjedź do mnie to od razu Ci się humor poprawi- ja już nie wiem jak z tym walczyc-nie ma chyba takiego leku o ktorym nie wiem-kiedys nawet dermatologa zaskoczylam podajac mu kolejne propozycje lekow dla mnie "a pani to po studiach farmaceutycznych jest, ze je wszyskie zna?" "nie, panie doktorze, ja je stosowalam tylko"

Cytat:
Mrowak - moja ważyła tydzień temu 7,2 a wg wieku korygowanego to ona mają tyle samo. No i do grubych to nie należą to jest coś około 10 centyla. Ale jest OK.
no to ufffffff-dzieki

Cytat:
Ferrou - rzeczywiście kompleksy z dzieciństwa są ciężkie, ale genialnie byłoby przyjąć do świadomości i podświadomości, że to przeszłość. Teraz jesteś inną osobą niż kilka lat temu, a co dopiero kilkanaście.
to sie tak niestety nie da

Glupio mi znowu leciec do lekarza, patrza na mnie jak na panikare; Obejrzal ja dokladnie, osluchal, a ona kaszle. Co jest?[/QUOTE]

lekrz jest od tego, zeby do niego latac!

Cytat:
I uważam że każdy człowiek jest wyjątkowy i ma zalety tylko nie zawsze zdaje sobie z nich sprawie i wtedy potrzebuje innej osoby aby jej to uświadomiła.
PoP, przyjedz do mnie i zamieszkaj przez jakis rok, co? Oczywiscie z Oliwka, a z TZ to jak chcesz

Cytat:

Izumi,Mrowak,Sismuetre,Na talala,Claire,Lawenda,Cat ro-wracajcie!!!
troche jestem
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 11:08   #1423
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Ferrou u mnie na tym etapie mojego zycia tez baaardzo kiepsko z poczuciem wlasnej wartosci; i kompleksy wygladowe tez sa; ale te przychodza i odchodza; a co do reszty to nie mam sie czym podbudowac; Tak samo jestem bez pracy a na dodatek perspektywy... ; a talentow sie nie moge doszukac;
;
Też bym mogła się pod tym podpisać

Pop a byłaś kiedyś w Toruniu? Zapraszam na kilka dni to może i mnie odmienisz?

Chlebowa to też jestem, mogłabym kilka dni pieczywo jeść...

Kurcze ten mój synuś nieugięty jest... Obudził się o 6.30 i nie chce zasnąć... Chyba będzie trzeba na spacer się wybrać wcześniej

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 11:14   #1424
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
heh ja mojemu to odwrotnie powiedzialam, że jak rzuci palenie to będzie miał ile będzie tylko chciał i tak jak będzie chciału mnie poskutkowało, nie pali już 2 lata
Koleżanka swojemu tz powiedziała tak jak ty, to on jej odpowiedział że wtedy może jej odpowiedzieć jak w kawale" kolega do kolegi, czemu się rozwiodłeś-bo powiedziałem Ty, - no jak to- ona powiedziala że od miesiąca nie uprawiamy sexu, i ja odpowiedziałem TY"

hahah no to jej powiedział

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Megi - no przecież poprawiłam że tylko z TZ. Wiesz teraz jestem znowu wolna (jeszcze w miarę) i sama w Wawie. A tutaj mam wielu znajomych.
A tak na poważnie to nie mam ochoty no i walczę z jakimiś infekcjami non stop więc i tak bym nie mogła. On o tym wie i mówi że nie ma sensu ayb rzucał bo i tak nic z tego nie będzie

Przykro mi z powodu mleka. Ale to było do przewidzenia.
aty aty nie dobra hihihi

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Hmm u mnie by to egzaminu nie zdało.Pękłabym w tydzień.Za bardzo mąż mnie pod tym względem rozpieszcza i tż jest takii seksowny,więc oprzec bym się nie mogła

Pop a może zaproponuje tż tabletki tabex(chyba,że już testował)u moich znajomych właśnie one pomogły,a testowali wszystko-plasty,gumy,tabletki.Nawe t moja mama po nich rzuciła,ale jak pózniej stwierdziła"po co odbierac sobie przyjemnosc skoro w każdej chwili mogę wykorkowac"
A mój tż rzucił sam z siebie,bez wspomagaczy(o dziwo)myśle,że solidny kop go dostatecznie zmobilizował.

Kurcze oglądałam gazetkę z lidla i tam mają byc kombinezony zimowe za 3 dyszki-muszę mamę tam wysłac rano.

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

pop a może biszkopt by Oliwce posmakował?a banan?

mloda jakieś wieści w sp."tresury"tż?cz jak kto woli sprowadzania go na drogę"moja kobieta moją boginią i wyrocznią:
Używałam kiedyś tych tabletel mi nie pomagały ale moj kuzyn rzucił z nimi to świństwo jak narazie nie pale 2 dzien

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość

hmm wczoraj kazalam mu zajac sie malym po kapieli a ja zrobilam kolacje nawet nie wiecie jaka ulga jak moge cos innego zrobic wiedzac ze on zajmie sie mlodym....
tak trzymaj moj tz zajumuje sie małym jak tylko przekroczy próg mieszkania

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
No to też proszę Darusia
Proszę też inne o rzucenie
Wspieram wszystkich rzucjaących
A resztę która mysli o powrocie do palenia NIE PALCIE
dzięki wsparcie napewno sie przyda

Darusia może i ty spróbujesz bedziemy razem rzucać co ty na to ?
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 11:15   #1425
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Super fajnie .
Trochę to niebezpiezne, chyba potrzebe są szeleczki to mały fik i mała na podłodze. Znając Ciebie to pewnie zawsze jesteś w pobliżu.
Przepraszam ale ześwirowana jestem z z dzisiejszym dołem
Stary 2010-09-23, 11:16   #1426
anakazar
Zakorzenienie

aneczka gratuluje i oby tak dalej

mrowak trądzik?mówisz,że dużo próbowałaś,a acnederm?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2010-09-23, 11:23   #1427
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:

a co do szalików, to ja nie polecam. Przy maluchu co się kręci to co chwila zostaje gdzieś szparka gdzie mu zimno wnika. Ja przy starszym to od cały czas używam takich golfików, i bardzo polecam. Łatwo sie przez głowę przeciąga i szyja dobrze chroniona http://allegro.onet.pl/golfiki-golfi...243361887.html
Świetny pomysł z tymi golfikami

Cytat:
Dla mnie jesteś bardzo ładna i utalentowana. I nie chodzi tu tylko o malowanie ale przede wszystkim o MATEMATYKĘ.
W konkursie zdecydowanie powinnaś wziąść udział. Wygrałaś już jeden konkurs w drugim też powinnaś była wygrać ale byłaś i tak w gronie wygranych. Więc do przodu dziewczyno. Powiedz w jakim konkursie to my sprawdzimy czy wziełaś udział czy nie. Ajak nie to. Przecież nie masz nic do stracenia - no chyba że te parę godzin
I chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na to co napisałaś że Twoje kompleksy i niska samoocena wynikają z dzieciństwa. Dzieciństwo ma jednak na nas kolosalny wpływ. Dlatego też tak ważne jest abyśmy same nie wpędziły w kompleksy nasze dzieci. Mam nadzieję ze nam się to uda. Bo już samoto że wymieniamy tutaj swoje doświadczenia i opinie oznacza że chcemy wiedzieć więcej na temat ich wychowania. A nasze dzieci są wyjąklowe, śliczne, inteligentra, niepowtarzalne, Mądre i mogą w życiu osiągnąć wszystko
Dzięki za naprawdę miłe słowa niby mam głowę do matmy ale ... pracy brak...
Ważne jest aby nie popełniać tych samych błędów co rodzice. Wspierać i kochać dzieci takimi jakie są

Cytat:
Ferrou - masz nas, my też w Ciebie wierzymy To powinno Cię zmobilizować i przekonać, że jesteś super fajną kobietką. Moje zalecenie - powtarzaj sobie 3 razy dziennie po 5 minut "Jestem super!, jestem najlepsza, świetnie sobie sobie poradzę! ..." Napewno pomoże .
Nie przekonasz się czy wygrasz, jeśli nie weźmiesz udziału.
Kurcze, dziewczyny, cieszę się że Was mam, od razu lepiej się czuję
A konkurs potraktuję jako zabawę, będzie co ma być

Cytat:
Ferrou - rzeczywiście kompleksy z dzieciństwa są ciężkie, ale genialnie byłoby przyjąć do świadomości i podświadomości, że to przeszłość. Teraz jesteś inną osobą niż kilka lat temu, a co dopiero kilkanaście.
Cholera - my tu Cię wyleczymy z tych kompleksów (oczywiście łatwo mówić, bo sama mam, ale o tym ciiii....)
to zawsze sobie powtarzam, było minęło - tylko że moi rodzice nadal mają nas gdzieś. Zamiast wspierać i pomagać to rzucają tylko kłody pod nogi... Czasami im się odwidzi i są normalni ale to naprawdę jest bardzo rzadko...
To co Megi, leczymy się razem? ;D

Cytat:
a moj od 3 dni przesypia cale noce tylko wczoraj go obudzilismy i o 12 musialam go nakarmic
Super Mój to ostatnio budzi się między 1-2 a później między 6-7 więc też trochę daje mi pospać W końcu

Cytat:
Ferrou a wezme udzial, tylko ze moj post odnosnie farbowania moglby zajac z 3 strony;D
No i masz racje ja tez jakos wczesniej mialam zupelny brak wiary w siebie, bo na co nie wpadlam, nie chcialam brac w czyms udzialu to mama zawsze mowila...looo tyle ludzi tam bierze udzial to i tak pewnie nic z tego nie bedzie i tym podobne. Dopiero tak na prawd tz pokazal mi jak to jest wierzyc w siebie i w swoje marzenia i on do swoich powolutku strasznie dazy ale dazy i tego sie nauczylam od niego.
Bierz udział, masz na pewno duże doświadczenie w tym temacie więc pisz kobieto, pisz i dawaj linka, będziemy głosować

Cytat:
Moja tez tak robila, ze niby po co, ze zle mi? i takie glupie gadki wkręcała, az kiedys jej wygarnelam bardzo powaznie ze do wychowania dzieci to ona sie srednio nadaje bo dziecko potrzebuje wsparcia a nie ciagle na nie nie nie nie nie nie. Zmienilo sie to ale szkoda ze to ja musialam jej to powiedziec i to powiedzialam jeszcze w mega klotni.
heh... moja matka nadal mysli że stosowała super wy***iste metody wychowawcze i to tak na prawdę jest NASZA wina że jesteśmy tacy a nie inni Jej można gadać i tłumaczyć, do niej nic nie dociera bo to ONA jest najlepsza najważniejsza i w ogóle o wszystkim wie najlepiej.

Cytat:

Cytat:
ehh... brak pracy... i też w sumie żadnej możliwości na znalezienie...

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

Pop nie możesz się sklonowac? przydałoby się więcej takich dobrych dusz,sama mam zapotrzebowanie bo o ile jestem raczej komunikatywna,otwarta do ludzi to jak każdy czasmi czuję się zagubiona i wtedy kilka pozytywnych słów od właśnie "Takiej" osoby daje niezłego powera

no właśnie !!! klonujemy POP

U nas ma być dzisiaj jakoś 23 stopnie uwielbiam takie dni
Idziemy dzisiaj do kontroli, bo mały trochę świszczy, mam nadzieję, że nie siadło mu nic na płuca.
Stary 2010-09-23, 11:23   #1428
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

W Carrefourze jest promocja na deserki z Gerbera (1,88zł) i na Huggiesy premium (34,99zł). Zrobiłam dziś mały zapasik... Niestety nie mam ani interamarche ani ... zapomniałam, taki drugi market co tam niby promocje na słoiczki często...
nie mam tego sklepu u siebie szkoda

my wczoraj zrobiliśmy zapasy deserków i kaszek w tesco kaszki po 5,15, deserki 3 szt po 6,49 kupiłam mu tez niekapek z mieńką koncówką z lovi taki zielono pomarańczowy za 20 zł młdy od razu załapał
20-12-14 10 tc
Stary 2010-09-23, 11:24   #1429
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Megi mi też już nie aż tak włosy lecą,ale jeszcze wypadają i czuc ,że jest ich mniej niż byłoa przy linii czoła odrastaja mi i mam cholerka takiego śmiesznego jeżyka-wygląda o jakbym sobie sama grzywke obcieła

To widzisz Iguś też poprawił się w wózku-dojrzał jak Nina
Dokładnie mam takie samo coś na czole - taki pas króciutkich włosów, wyglądam z tym jakoś dziwnie, ale lepsze to niż łysina
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 11:46   #1430
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
świetne

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
aneczka gratuluje i oby tak dalej

mrowak trądzik?mówisz,że dużo próbowałaś,a acnederm?

dzięki

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
pop - poki co zrem mniej:P hehe a tak wogole to jem wiecej niz jadlam wczesniej bo jem 5 posilkow dziennie ale o lacznej kalorycznosci 1000.. wiec jedna z najprostszych diet.... nie jem normlanego pieczywa...tylko chrupkie, albo mace albo ryzowe albo pelnoziarniste i do tego to roznie ogorek, pomidor serek szynka... na obiad np grillowany kurczak z warzywami...np na podwieczorek mozna zjesc 5 kostek czekolady....ale ja slodyczne odrzucilam i napoje slodkie tez wole zamaist tego cos przegrysc zeby nie czuc glodu....
masakra ja z wakacji przywiozłam 4 kg do przodu i teraz mam diete tez nie jej chleba tylko pieczywo chrupie juz spadło 2,5

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
U mnie w domu rodzice palili i palą dalej. Po paczce dziennie i od zawsze. Mama paliła nawet, jak była w ciąży - ale twierdzi, że ograniczyła wtedy - do 10 dziennie!! (więc jakby co, to wiem na kogo zwalić, że coś ze mną nie tak). W każdym razie - moja siostra antynikotynowa całkowicie, a ja paliłam przez 12 lat! Boże, kiedy to zleciało.... Ale było i mam nadzieję, że minęło bezpowrotnie.
u mnie tez palili w domu no i jak mama była ze mną w ciąży tez paliła niby tylko 2 dziennie coś jej nie wierze moj brat jest niepalący ja niestety paliłam

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia;22243712

a co do szalików, to ja nie polecam. Przy maluchu co się kręci to co chwila zostaje gdzieś szparka gdzie mu zimno wnika. Ja przy starszym to od cały czas używam takich golfików, i bardzo polecam. Łatwo sie przez głowę przeciąga i szyja dobrze chroniona [URL
http://allegro.onet.pl/golfiki-golfik-szalik-obw-gl-do-50-cm-gratis-i1243361887.html[/URL]

mam takie coś kupiłam w H&M jeszcze nie załadałam ale podobno się przydaje

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Ja dzisiaj obrotny dzień, bo już pranie wisi, zmywara wymyła, i okna pomyłam resztę dnia siedzę i nic nie robię, nawet obiadu(mam porcje zup dla siebie pozamrażane, to dzisiaj krupnik, i na drugie z wczoraj ziemniaczki i schabowe w sosiku)no i tz też ma spaghetti od wczoraj.
zaparaszam do mnie

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Moja ma tak samo. Od początku nie lubi ubrań. Cieszy się tylko wtedy gdy jest rozbierana. A przy ubieraniu to tak sie wydziera jaky bita była. A czapka to już największy wróg i mała cwaniara sama sobie je ściąga pomimo zawiązania pod brodą.
u mnie to samo moj jej grzeczny do body

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Wczoraj przyszedł mi fotelik Espiro Optima. No to z moich obserwacji przy przekladaniu pasów do dziurki wyżej, nie ma szans żeby stało się cos takiego co w crash testach chicco. Jeszcze fotelik jest w domu, i pewnie dopiero w wekend go przetestuję
prosze daj mi linka tego fotelika chce kupic i nie wiem u kogo

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
jaka ona jest słodka i jaka papuśna
20-12-14 10 tc
Stary 2010-09-23, 11:47   #1431
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Anakazar moje założenie też chociaż 50kg mam 48 więc niedaleko bardzo się ucieszyłam z tej jedynki bo tak to co stanełam to mniej i mniej a teraz 1+
też tak myślałam,że będę wcinac co się da ale w sumie nie ma sensu tak robic bo sobie tylko zaśmiecimy organizm,najłatwiej by było wcinac fast foofy albo mnóstwo smażonego żarcia,tylko najgorsze,że przy takim trybie najpierw bebech rozsadza a dopiero idzie w resztę,a ja tak bardzo bym chciała wszystko w reszte a żeby brzusio taki został wiem,że bez cwiczeń się nie obędzie niestety ale ogólnie będzie dobrze,teraz tż u Ciebie nie ma czyli seksu (prawdopodobnie)tez nie więc spalisz mniej kalorii,jedz ładnie i też będzie +1
Stary 2010-09-23, 11:49   #1432
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:

U nas ma być dzisiaj jakoś 23 stopnie uwielbiam takie dni
Idziemy dzisiaj do kontroli, bo mały trochę świszczy, mam nadzieję, że nie siadło mu nic na płuca.

u nas tez cieplo czekam az mi sie pranie skończy i lece na spacerek

A moj misio smacznie śpi bidulek strasznie sie męczył nie mógł usnąć matka dała mu kołdrę na głowe minuta i usnął

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
I jeszcze trochę Werci
pyzucha straszna jest boska
20-12-14 10 tc
Stary 2010-09-23, 11:51   #1433
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość

prosze daj mi linka tego fotelika chce kupic i nie wiem u kogo

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

jaka ona jest słodka i jaka papuśna
ja tez poprosze linka wczoraj byłam w Dino i mają same drogie foteliki na sklepie a reszta ich nie obchodzi

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Dokładnie mam takie samo coś na czole - taki pas króciutkich włosów, wyglądam z tym jakoś dziwnie, ale lepsze to niż łysina
to dobry znak dziewczyny,znaczy,że już odrastają i będą się wzmacniac mi już przestały wychodzic i też widze te odrastające
Stary 2010-09-23, 11:55   #1434
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:

KLONUJEMY POP jestem za

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
ja tez poprosze linka wczoraj byłam w Dino i mają same drogie foteliki na sklepie a reszta ich nie obchodzi

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

to dobry znak dziewczyny,znaczy,że już odrastają i będą się wzmacniac mi już przestały wychodzic i też widze te odrastające
jak kupujesz od 0 do 25 czy ten od 9 kilo ? bo ja nie mam pojęcia który kupić Maciek waży 7300 a juz wyrasta mi z tego 1-go do 9 kg

dziewczyny co mam robic który kupic ?
20-12-14 10 tc
Stary 2010-09-23, 12:52   #1435
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie,że wolę tego"jeżola"niż łyse placki
Cytat:
Anakazar moje założenie też chociaż 50kg mam 48 więc niedaleko bardzo się ucieszyłam z tej jedynki bo tak to co stanełam to mniej i mniej a teraz 1+
też tak myślałam,że będę wcinac co się da ale w sumie nie ma sensu tak robic bo sobie tylko zaśmiecimy organizm,najłatwiej by było wcinac fast foofy albo mnóstwo smażonego żarcia,tylko najgorsze,że przy takim trybie najpierw bebech rozsadza a dopiero idzie w resztę,a ja tak bardzo bym chciała wszystko w reszte a żeby brzusio taki został wiem,że bez cwiczeń się nie obędzie niestety ale ogólnie będzie dobrze,teraz tż u Ciebie nie ma czyli seksu (prawdopodobnie)tez nie więc spalisz mniej kalorii,jedz ładnie i też będzie +1
Tak.Seksu brak.Jedzenie jest,wiec na plus pójdziezrobię jutro kopytka,bo uwielbiam najpierw jak wyłowie je z wody to jem cała masę maczanych w masle z cukrem,a potem odsmażane z jakimś mięskiem-już się cieszę na samą myśl.Jeszcze mama mi dowiezie gołąbków,bo robią i będzie pięknie.
Hmm gorzej jak tż wróci i powie"kochanie,a gdzie Ty masz żebra"

Stary 2010-09-23, 12:57   #1436
P0P70
Zakorzenienie

Asiulka - Wercia naprawdę zrobiła się taka pyzata. A w tym wózeczku to taka ujmująca. Chciało by się podlecieć i przytulić.
No ale ja to wygłodniała jestem już i zgłodniała dziecka. Dobrze że mam kotka.

tylkooliwka- brawa za ten kilogram. Oby tak dalej. A karmienie to już całkowicie odstawiłaś?

Wczoraj spotkałam na korytarzu swojego szefa i ten do mnie z jakimś tekstem że gruba jestem. No to ja do niego: No wie Pan co? Przykrość mi Pan zrobił. (i tu dodałam szklane oczy - wystarczy że pomyśle o swoje małej a już mam łzy w oczach). Jemu głupio się zrobiło i stwierdził że to był żart. JA mu na to że już ja go znam i on wie bardzo dobrze jak zrobić przykrość kobiecie. No i głupio było mu a nie mnie tym bardziej że nie byliśmy sami. On to taki szowinista męski i bardzo lubię go wprawiać z zakłopotanie.:br zydal:. Mi przykrości nie sprawił bo ja sama wiem dobrze jak wyglądam.

A tak na marginesie to ja mam takie motto na swoich drzwiach w pracy i wszyscy którzy wychodzą muszą je przeczytać.
"Kobiety, które chcą być traktowane na równi z mężczyznami, nie muszą stawiać sobie wysoko poprzeczki."

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
proszę Cię, gdzie ty masz ten krajobraz?????? Przyjedź do mnie to od razu Ci się humor poprawi- ja już nie wiem jak z tym walczyc-nie ma chyba takiego leku o ktorym nie wiem-kiedys nawet dermatologa zaskoczylam podajac mu kolejne propozycje lekow dla mnie "a pani to po studiach farmaceutycznych jest, ze je wszyskie zna?" "nie, panie doktorze, ja je stosowalam tylko"

Aneczkkaa- brawa za te dwa dni bez

Cytat:
heh... moja matka nadal mysli że stosowała super wy***iste metody wychowawcze i to tak na prawdę jest NASZA wina że jesteśmy tacy a nie inni Jej można gadać i tłumaczyć, do niej nic nie dociera bo to ONA jest najlepsza najważniejsza i w ogóle o wszystkim wie najlepiej.
No i właśnie dlatego że jest taka pewna siebie że jest taka doskonała to nie jest doskonała. Normalny rodzic ma wiele wątpliwośći czy robi coś dobrze czy źle. Wiele dróg prowadzi do Krakowa i wieloma środkami lokomocji można sie tam dostać. Raz jest lepiej tak a za drugim razem inaczej. Ja mimo wszystko miałam szczęście bo miałam fantstycznego ojca i jemu dużo zawdzięczam.

Dziewczyny ja to może bym się i sklonowała ale jakbym tak sama siebie spotkała to nie wiem czy bym nie zabiła tej drugiej. Więc może zróbmy tak że to Wy przyjedziecie do mnie. Zapraszam!!!
Ja tutaj na tym forum wiele od Wsz wszystkich się nauczyłam i "dojrzałam" do roli matki. I za to Wam wszystkim dziękuję i proszę o więcej. Nie raz czytając WAS śmiałam sięw głos a czasami też płakałam. Byłyście przy mnie w trudnych chwilach. A przecież z niejedną z was dzieli mnie ponad dekada życiowych doświadczeń. Kurcze wzruszyłam się idę więc na kawę

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 13:14   #1437
anakazar
Zakorzenienie

Dziewczyny doradzcie,bo chcemy kupic Ninie łóżko i nie chcemy jej kupic tradycyjnego i tż jest za tym http://allegro.pl/swiat-mebli-kids-l...234492588.html
ja za tym http://allegro.pl/promocja-little-ti...235701144.html

a nie wiem czy takie łóżka są dobre?czy to będzie dobry zakup?

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

ferrou a biała kredkę do oczy również polecasz tą z avonu?bo ja lubię białej używac-odkąd babeczka w makijażu ślubnym mnie nią wymalowała to nie wyobrażam sobie bez niej swojego oka.Bo ja mam z clinique,ale ona mi nie odpowiada.

Babcia mi nawiozła pełno gazet,siostre poprosiłam o przywiezienie mi książek,bo obie uwielbiamy czytac i teraz będę miała okazję nadrobic zaległości

Stary 2010-09-23, 13:20   #1438
Darusiaaaa
Zakorzenienie

aneczka dzisiaj jeszcze nie palilam, hmmm to moze juz nie bede?
zobaczymy.....na razie nic nie obiecuje

Asiulek wercia jest SUPER!

A ja ubieram moją zgage na spacer siegam po spodnie, obracam sie a ta śpi w najlepsze i teraz czekam az sie łaskawie obudzi i idziemy na dlllllugiiii spacer bo matka mnie dzisiaj z rownowagi wyprowadzila do potęgi ;/ i jakos mam ochote wyjsc, pewnie zajrze do kolezanki ( ma 5 tygodniowego malucha) i sobie poplotkuje i napije sie herbatki i moze mi troche zlosc przejdzie....wrrr

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

co do lozek nie doradze bo zupelnie mnie to na razie nie dotyczy nie ogladalam sie ani nie czytalam jaki wybor najlepszy ale w kazdym badz razie jesli o te dwa chodzi to do mnie przemawia to 1 bo w tym 2 te schodki jakos tak.... czarne mysli mam widze jak dziecku nozka spada i gleba czy cos:P
A.Camus
Stary 2010-09-23, 13:25   #1439
anakazar
Zakorzenienie

No właśnie chcę poznac opinie kogoś kto się zna,żeby bubla nie kupicale masz racje-o schodkach żadno z nas nie pomyślało...

Moja śpi na dworzu

Stary 2010-09-23, 13:27   #1440
Darusiaaaa
Zakorzenienie

komputer odbierzemy dopiero w przyszlym tygodniu;/ kurde!

a ja juz sie doczekac nie moge, dzisiaj odbieram plaszczyk od krawcowej, ciekawa jestem co tam wymyslila.
Zawsze zawoze jej material i mowie" SYLWIA MYŚL I SZYJ"
Jade na przymiarke to jeszcze nic nie widac bo dopiero wykroj i tak dalej a na samym koncu zawsze jestem MEGA ZADOWOLONA, to samo bylo z kiecką ślubną i jedną i drugą:P

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Ja swojej nie wystawie tak teraz bo robia kanalizacje i jest taki syf i kurz ze jak ide swoja ulicą to jak najszybciej zeby do miasta dojsc bo szok! Wszedzie remonty na okolo nas;/
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości