|
|
#1591 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sabb- zdjęcie po prostu fantasyczne, aż brak słów!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale czad- jak w Lśnieniu Kubricka Niesamowite- mnie rosną mniej niż 1 cm na miesiąc!
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
albo cyc był mi opadł bo do cyca odnoszęi tym optymistycznym akcentem mówię na razie i idę się obmyc
|
|
#1593 | ||||||
|
BAN stały
|
Zapomniałaś chyba, że jestem podstępnym hakerem
![]() Nie śmiałbym, Bejbe ![]() Cytat:
coś, coś jakby... hmmm... jak to nazwać... moment... momencik dosłownie... zastanowić się muszę, eeeee... sam nie wiem, czy to możliwe, że to... yyyyy... mo... motylki?! ... Nieeeee, to z głodu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I tak pijecie sobie z dziubków? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Red! Jagna dajcie! ![]() --- Kocia znajda (Blejk, bo czarny cały ) ma się coraz lepiej, zawłaszcza bezczelnie, kiedy tylko zechce, psie posłanie pod stołem w kuchni, a biedny sobaka spać musi obok, na płytkach Ciekawe, co będzie, gdy odkryje, że w klatce na parapecie mieszka sobie szczur
|
||||||
|
|
|
#1594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() to jest już na zawsze taki mój paradox ![]() co do kanjpy Paradox - i kto to mówi - ktoś kto "wisiałam już w "Oparach Absurdu" oraz nie pamiętam ale chyba w "Nonsensie" Ty po prostu musisz tam być ![]() Trylogia Justyny Tru - to fajnie ze to nie dyrdymały dzięks za potwierdzenie Ju - dzięki Twojej recenzji zaczynam myśleć o tym elektronicznym cygaretku na moje rytuały - fakt mam już coraz rzadsze ale miło by było nie truć i nie śmierdzieć a jednak odpływać i puszczać dymek Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-14 o 01:08 |
|||
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1596 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale się przyzwyczajam Nawet mnie nie zdziwi jak dziś ta paczka z 1.12 nie przyjdzie Nie no dobra, ja nie wiem z czego ja się śmieje, to nie jest śmieszne, trochę powagi by się przydało w poważnych sytuacjach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W Kubusiu Puchatku w jednej bajce podniecony Tygrysek znaczy się podekscytowany mówi "Powiedziała Kochani" ( Kangurzyca się tak zwróciła do niego i tych innych jego towarzyszy, a jemu z radości o mało nie sta.. o mało się oczy nie zaświeciły ). Wiem bo teraz właśnie m.in na tym etapie oglądania bajek jestem Więc ja też powiem - "Powiedział Bejbe" No dobra to jestem czarująca, tylko chyba nie dziś, znaczy się wczoraj Ale za parę "h" znów będę ![]() Cytat:
Cytat:
. Mąż jak pali to pozostaje w jednym miejscu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Redsik nie będzie używał alkoholu to byłoby raźniej a granic swoich nie znam chyba bynajmniej nie wszystkie znam ale nie narzekam poznaję coraz to nowsze |
|
|
|
|
#1598 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Tak fogle to ja jednak kochany jestem Oferowałem się dzisiaj w naszym wsiowym CH, że przypilnuję panu psiaka, podczas gdy ten kupi sobie fajki (sprzedawczynie podniosły lament, gdy wszedł do środka, że "nie, nie, nie, absolutnie nie wolno, nawet na chwilę"), mimo ostrzeżeń właściciela, że pies narwany jest i skacze (golden retriwer chyba, taki mniej więcej roczny "szczeniak"). Skutkiem powyższego wracałem do domu z zaślinionymi rękawami kurtki, a na nadgarstku, z bocznej strony, szramę krwawą mam (trochę bardziej w bok, i wmawiałbym ludziom próbę samobójczą)
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem co mówiem hue hue hue organizm dostaje sygnał - tzn mózg że jest dobrze i miło i produkuje substancje jakieś - chyba nie tylko o te hormony szczęścia sie rozchodzi, nie pamiętam nazwy owa substancja zaś przyczynia się do wzmożonej produkcji kolejnych substancji ( Tru ratuj ) odpowiedzialnych za naturalną obronę organizmu, biorących udział w procesie immunologicznym hę ( leukocyty? Tru czy nie ? bo cuś mi świta ale herezji nie kcę siać) no i pisało że mózg można oszukać - uwaga serio - nawet jak nam nie jest do śmiechu to robić grymas śmiania żeby nerwy dały znać mózgowi że "jest uśmiech tzn jest dobrze" i taką mimiką tez organizm sie ponoć sugeruje i też coś potrafi naprodukować co bierze udział w procesach obronnych danego organizmu generalnie w stresie obronne siły organizmu spadają - co jest bez sensu bo uwazam ze wtedy powinny walczyc no ale nobodys perfect widać a artykuł był w czasopiśmie Psychologicznym Charaktery chyba albo w dodatku do Polityki tegoż magazynu |
|
|
|
|
#1600 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w tym czasie bym chodziła sobie - gdzieś Ona też Cię czasem może obślinić lub ugryźć, ale na pewno nie będziesz krwawił bardziej niż po zabawie z golden retrieverem ![]() Cytat:
![]() Lecę Kochani spać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-14 o 01:47 |
||
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
a ja, na ten przykład, już śpię
![]() kolorowych
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-14 o 01:58 |
|
|
|
#1605 | ||
|
Zakorzenienie
|
No tak, to już wiem, czemu mi tak wolno rosna- nie ma co opaść
Cytat:
![]() Cytat:
Papieros elektr. sprawdza się dalej, nie mówię, że to nie jest kompromis, bo jednak nie całkiem to, ale z racji, że palę sytuacyjnie i wg odległości- jest ok W. dostał ode mnie kosmetyk- krem. Wyszedł z łazienki i poskarżył się, że strasznie mu skórę ściągnęło, tymczasem okazało się, że tego przeczytał tylko KREM a nie małe literki "do mycia". Powiedział, że mimo wszystko nie ma zaufania do tej firmy (L'Oreal) i wypierze sobie w tym kremie spodnie- bo napisali, że czyści pory
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1606 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Początkowo zrozumiałem, że pan mnie na psiaka podrywał Cytat:
Klasyczny podryw "na pantoflarza" Cytat:
![]() Boję się... tak sam w barze, w nocy
|
|||
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
I dobranoc- też mnie olśniło, musiałam wyłączyć bicie w zegarze, bo gumka się przerwała i dźwięk ma jakby walił chochlą w pękniętą metalową michę
|
#1608 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Zostałem sam w barze... tylko w radiu "Last Christmas"
|
|||
|
|
|
#1609 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Bar otwarty do 2.30 a ja dziś się obudziłam o 2.30
i już nie zasnęłam i miałam straszne sny i wczoraj znowu dostałam antybiotyk, tydzień po tygodniu ![]() miłego dnia
|
#1610 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ufff
![]() Cytat:
![]() Ona jest taka wiotka bo nie m ani grama mięśni pewnie,a to mieśnie w człowieku ważą najwięcej .Kiedyś wierzyłam w gadkę że można mieć grube kości. Ale taka jedna rzekomo grubokoścista kuleżanka nagle schuśćła i to z rumianej "góralki z krągłymi łydami zrobiła się wiotka trzcinka... także wierzę teraz w opcję różnicy wagowej pomiędzy kg tuszczu a kg mięśni Cytat:
![]() wstawać pogadajmy trochę bo za neidługo muszę iść wynosić i wyrzucać
|
|
#1611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przyznaj się od razu, że nie chcesz rzucać wiecznie wygłodniałym barowiczkom na pożarcie ![]() dobrze piszesz, jak na śpiocha ![]() Cytat:
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znam sławną doopę!
|
|
#1615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po czem poznałaś?Maja jakie części ciała pragniesz jeszcze poznać?
|
|
#1618 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
czy tylko, że kupił
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

i też boję się co taki stylista czy stylistka mogą mi pięknego z paszczą zrobić... 
, na świeżą, wczoraj zmienioną pościel
A to jeszcze nie koniec, bo zaraz dzwonię do polecanego sprzedawcy dowiedzieć się czemu znów dziś moja paczka nie dotarła
Ale dopiero tak za godzinę, jak wszystko ogarnę

bo do cyca odnoszę