Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-03, 20:30   #2101
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

zielone_oko

wysłałam zapro

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:33   #2102
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej kochane

mam nadzieję, że uda mi się jeszcze dziś nadrobić wątek
spędziłam cudowny dzień z TŻ,
pogodziliśmy się

a teraz trzeba się na naukę zabrać...
To super

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Według kosciola mężczyna nie może mieszkać z kobietą bez ślubu kościelnego tak ksiądz mi mówił , ahahah.

Kupiłam dzisiaj naftę z olejem rycynowym, lip paint z Inglota i zachwalany przez którąs z Was podkład Ingrid, zobaczymy jutro jak sie spisuje
A gdzie dostałaś kosmetyki Ingrid? Tak się zastanawiam gdzie tego szukać

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Witam Was w Nowym Roku

Trochę się nie odzywałam, ale cały czas na bieżąco czytałam.
Kalpana gratuluję ślubu i szczęścia życzę ;* Bardzo ładnie wyglądałaś

A ja z racji tego, że obiecałam Wam się pokazać , także jakieś zdjęcie na szybko jest w albumie
Wysłałam zaproszenie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:35   #2103
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Kochana, a ile dałaś za lip paint??

Idę nałożyć sobie maseczkę na włosy ) bo dzisiaj byłam na basenie no i im się należy po tym chlorze, więc za chwile powinny piszczeć ze szczęścia )
29zł Ma śliczny kolor jutro mogę wrzucic swatcha na usatch (lepszej jakosci niz poprzedniego)
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:38   #2104
zielone_oko
Zakorzenienie

Zaakceptowałam wszystkie
Stary 2011-01-03, 20:38   #2105
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Witam w Nowym Roku

Przeze mnie daj znać jak się spisuje

TŻ zrobił mi niespodziankę i zamówił książkę Grocholi ,,Zielone drzwi'', dziś mi przyszła ale zaskoczona byłam

Nie popiszę dziś z Wami bo dostałam @ i źle się czuję

10 największych błędów w makijażu

1. Zbyt cienkie brwi
Nadają twarzy nienaturalny i ostry wyraz. Spojrzenie w stylu Marleny Dietrich odeszło już w przeszłość . Dzisiaj brwi muszą mieć naturalny zarys i kolor. Pamiętaj, żeby regulować tylko dolny łuk brwiowy.
Idealne brwi powinny mieć kolor zbliżony do włosów (tak samo jak rzęsy). Dlatego, jeśli masz ciemną oprawę oczu, ale rozjaśniałaś włosy, to samo zrób z brwiami (użyj do tego jasnego cienia). Zapomnij o czarnej kredce do brwi. Poszukaj swojego koloru w odcieniach szarości, blond i brązów.

2. Zbyt gruba warstwa błyszczyka
Naprawdę wystarcza jedna. Tu nie należy stosować zasady im więcej, tym lepiej.
3. Za ciemna konturówka
Obrysowane nią usta wyglądają wulgarnie i nienaturalnie. Kolor musi być dopasowany do koloru szminki.
Najbezpieczniejsze są naturalne odcienie: koralowe, różowe, wiśniowe. Duże usta pomniejszą szminki ciemne i matowe. I odwrotnie: usta zbyt wąskie nabiorą objętości w jasnym, najlepiej błyszczącym kolorze.
4. Źle dobrany podkład
Ciemny postarza i podkreśla zmarszczki. Jasny daje kredowy efekt. Podkład dobieraj zawsze przy dziennym świetle. Kolor sprawdzaj na linii żuchwy.
5. Róż jak u lali
Pomarańczowe, czerwone, ceglaste. Nikt nie rumieni się na taki kolor. Idealny odcień różu do policzków nie powinien drastycznie różnić się od karnacji. Do jasnej cery wybieraj chłodne tonacje różowego. Do oliwkowej: ciepłe barwy, np. brzoskwinię i koral. Do ciemnej: śliwkę, kasztan i ciemny brąz.
6. Zwarzone cienie
Tu znów sprawdza się zasada im mniej, tym lepiej. Ryzykowne są cienie w kremie, które trudno nałożyć jednomierną warstwą. Przed nałożeniem cienia na powiekę, nałóż na nią podkład i przypudruj. Dobrze sprawdzają się też specjalne bazy pod cienie.
7. Wypukłe krostki
Nie zamaskuje ich zbyt duża ilość korektora. Wiele warstw tylko uwypukla niedoskonałości. Błędem jest używanie zbyt jasnego korektora - jasny przybliża i powiększa optycznie krostki. Lepiej użyć korektora ciemniejszego lub w odcieniu zielonkawym - doskonale maskuje zaczerwienienie.
8. Rzęsy z grudkami
Rzęsy tuszuj najwyżej dwukrotnie - od nasady aż po końce jednym zdecydowanym ruchem. Kiedy pojawią się grudki, wyczesz je gęstym grzebykiem.
9. Cienie pod oczami
Nie można maskować ich zbyt jasnym korektorem, bo tylko uwypukla podkówki. Stosuj korektor specjalnie stworzony pod oczy (odbija światło i nawilża), najlepiej w pędzelku.
10. Zły kolor cieni, ciemne cienie do małych oczu
Ciemne cienie powodują, że oczy wydają się jeszcze mniejsze! Jasne kolory optycznie powiększają, ciemne i matowe pomniejszają. Jeżeli masz szeroko osadzone oczy, to w wewnętrznych, nie zewnętrznych kącikach powinnaś nakładać ciemniejszy cień.
Jasne dam znać, a jaki masz kolor? bo zastanawiałam się jaki wziąć

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
To super

A gdzie dostałaś kosmetyki Ingrid? Tak się zastanawiam gdzie tego szukać

Wysłałam zaproszenie
W małej osiedlowej drogerii. Oprócz podkładow widzialam cienie i kredki z Ingrid I sprzedawczyni mi powiedziała tak: ' a wiesz, że Ingrid to podróbka Inglota?'
Stary 2011-01-03, 20:39   #2106
kobietasukcesu
zawsze mam racje

caate: moim zdaniem nie masz zbyt cienkich brwi. Ja lubię Twoje brwi :P
Niektóre laski to mają tak wyskubane brwi, że ciężko te brwi zauważyć.

I też wolę być anonimowa. Nie lubię spotykać gdzieś ludzi przypadkiem (z bardzo nielicznymi wyjątkami) I lubię być też tajemnicza, nie lubię jak ludzie o mnie za wiele wiedzą. Z tego też względu nie mam nk i fb. A dobrze, że ich nie mam, bo bym się tylko ludźmi załamywała

caate: jeśli chodzi o oczyszczanie to moim zdaniem najlepsza jest zielona glinka.

A ja zaraz idę nałożyć białą.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-03 o 20:54
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:45   #2107
Airish88
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

wpadam tylko na chwilkę bo dzisiaj cały dzień poza domem byłam, a jeszcze mam zamiar do nauki siaść. Nadrobić mi się udało dopiero do 65 strony, ale w nocy postaram się być już na bieząco.

U mnie Sylwester bardzo spokojny. Na całe szczęście brzuch przestał boleć wieczorem i z TŻ'tem zrobiliśmy sobie pyszną kolacje, piliśmy winko i rozmawialiśmy o naszej wspólnej przyszłości.Uwielbiam z nim być .

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i czas powrócić do szarej rzeczywistości. Sesja i egzaminy zbliżają się nieubłagalnie i trzeba wziąśc się ostro do pracy aby pozaliczać wszystko w terminie.
Postanowień noworocznych mam kilka jak co roku, ale najogólniej rzecz biorąc to mam zamiar dbać o siebie jeszcze bardziej pod względem wyglądy oraz rozwoju inteluktalnego oraz pracować nad tym, aby związek z TŻ'tem ciągle rozkwitał

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wstawilam zdjecia do albumu
Też chętnie zobaczę. Jak wyrażasz zgodę o poproszę o zaproszenie. Też kilka zdjęć tam mam

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziewczyny co polecacie na zaskórniki???
Ostatnio spotkał mnie ten problem. W sylwestra pojawił mi się mega zaskórnik. Potraktowałam go tonikiem cytrynowym, maścią ichtiliowa i pastą cynkową. Powoli znika, ale trzeba jeszcze troszke czasu i broń Boże nie wolno dotykać. Jak macie dziewczyny jakieś skuteczniejsze rady to chętnie dowiem się co z tym można robić?

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
No u mnie było spoko, nie denerwowałam się rano, szwagierka mi zrobiła włosy- ale i tak mi się rozwaliły, bo mam ciężkie kłaczki TŻ chodził zdenerwowany i zniecierpliwiony, ale starał się (z marnym skutkiem) tego nie okazywać W USC czekały już na nas dwie panie, ta która udzielała nam ślubu robiła to po raz pierwszy (wspominałam, że wójt gminy miał nam go udzielać, ale on się nie lubi z rodziną mojego męża i się okazało, że na chore poszedł, akurat teraz....). Zdenerwowanie ogarnęło mnie wtedy, gdy TŻ zaczął wypowiadać słowa przysięgi patrząc mi w oczy... Generalnie atmosfera była fajna, bo pani podeszła do sprawy bardziej "na luzie", nie było tak sztywno, troszkę pożartowała, a TŻ ciągle mi puszczał oczka i się do mnie uśmiechał U mnie też ciągle na twarzy był uśmiech, dopiero jak wyszliśmy i wsiedliśmy do samochodu, popłynęły mi łezki, bo mi się przykro zrobiło, że nikogo ode mnie nie było, bo jednak się do końca łudziłam, że może jednak rodzice przyjadą....
Jako żona czuję się fantastycznie Ciągle patrzę na obrączkę i nie mogę w to uwierzyć Nie mogę się przyzwyczaić, że TŻ to już nie "mój chłopak", tylko "mój mąż" No i do nowego nazwiska też się przyzwyczaić muszę

Dzisiaj już była pierwsza małżeńska sprzeczka, bo koleżance TŻta nie w smak, że się ożenił.... Napisała do niego "złotko" i coś że jest załamana że się ożenił, że mówił, że do ślubu mu się nie spieszy itd. Ja jej napisałam żeby nie pisała takich rzeczy do mojego męża, a ona zaczęła na mnie najeżdżać i z tekstami, że on do niej też tak pisze i w ogóle takie rzeczy zaczęła wymyślać że szok..... W końcu napisaliśmy jej z TŻtem z jego tel. żeby się odczepiła, bo TŻ kocha tylko mnie i to się nie zmieni i dała spokój....

Zdjęcia postaram się zaraz wstawić do galerii
Graluluję i szczerze zazdroszcze
Z ciekawości jeśli mogę zapytać to ile masz lat i od jakiego czasu jesteście razem?

Wszystkiego najlepszego życzę na nowej drodze życia.
Ciebie również bardzo chętnie zobaczę

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Moja crka mi opowiadala ze wlasnie jak rysowali to Pani otworzyla okno i wiało prosto na dzieci....rozumiem jak by byla wiosna,lato i byloby w miare cieplo....ale nie w zimie....Musze niestety zwrocic jej uwage,choc nie lubie sie czepiać....
Brak słów. Nie wiem jak można być tak nieodpowiedzialnym. Ja przez lekkie przewietrzenie pokoju skończyłam z anginą, a co dopiero małe dzieci ...
Masz racje, że zwrócisz jej uwagę.

Cytat:
dziękuję bardzo

A ja dziś siedzę cały dzień z olejkiem fur mama na włosach. Mam nadzieję, że jutro po zmyciu włosy odwdzięczą mi się
I jak ten olejek? Sprawdza się?

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.

Ja dzisiaj nocowałam o Tż. i niedawno wróciłam. Jego mama powiedziała, że zawsze mogę u nich spać, że jej to nie przeszkadza, czy jestem w dzień lub w nocy i, żebym czuła się, jak u siebie. Tak szczerze to uwielbiam jego rodzinę.

U mnie spamowania za bardzo nie było tylko w nocy zmyłam makijaż. W ogóle stwierdziłam, że wolę siebie bez makijażu lub tylko podkład + tusz, niż w całym makijażu.
Podobnie mam z rodzinką mojego Tż. Też są wspaniali.

Tak jak TY lubię się bardzo w minimalnym makijaży - czyli podkład i tusz, ewentualnie puder.

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Witam was w nowym roku. Muszę się przyznać, że mój przypadkowy sylwester był niczym sen - naprawdę wydawało nam się, że to sen, bo takie akcji w życiu nie miałam ... Weszłyśmy takie zestresowane na imprezę, na której wszyscy się znali, w dodatku zamkniętą, bez zaproszeń, ale szybko zwłaszcza męskie grono nas polubiło, zostałyśmy ciepło przyjęte i traktowane jak księżniczki byłyśmy potem damskie grono również się do nas przekonało i bawiłyśmy się z koleżankami do 6 rano Dziś się nie ogarnęłam i spędziłam caaaaaały dzień w domu, nic nie robiąc... Jutro muszę się przygotować do szkoły, oj jak mi się nie chce wracać

Ach no i z wczorajszego sylwestra , a właściwie z before party w moim domy takie zdjęcie - wycięłam koleżanki . Ale dziwnie wyglądam bez butów I jaką mam wielką stopę (40...)!nie malowałam się jakoś ekstra i nie odwalałam, bo tam w sumie nikt taki nie był. Ale oczywiście padło kilka pytań, czy mam doklejone rzęsy
Fajnie, że imprezka tak się udała. Cieszę się, że wróciłaś zadowolona. dodatku ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu.

Cytat:
Napisane przez Atusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny można dołączyć? Od dłuższego czasu was podczytuję ale niezbyt miałam czas aby zacząć się udzielać, jednak to dzięki wam przez ostatni czas zaczęłam bardziej dbać o swój wygląd :p

Jeśli chciałybyście coś o mnie wiedzieć więcej to pytać
Miło Cię powitać

Cytat:
jaki ładny av
Wiesz ja dużo nie pomogę bo zaczęłam łykać dopiero 19.12 także na włosach jeszcze efektów nie widzę ALE paznokcie mam już sporo twardsze i na razie nie rozdwajają mi się a to moja udręka
Ja też łykam Merz Spezial od niedawna (dopiero pierwsze opakowanie) na paznokcie już mi znacznie pomógł a co do włosów to w połączeniu z szamponem przeciw wypadaniu Vischy te z zmniejszyła mi się ilość wypadających włosków.

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
sorka dziewczyny ze sie nie odzywam ale przezywam ostatnio trudne chwile(tz zostawil mnie w sylwestra po 5 latach zwiazku)

i czemu na biochemii dopiero po 7 stycznia mozna zamawiac no... szlag by to..czlowiek by sie chociaz pocieszyl kosmetykami a tak to dupka blada
Przykro mi z powodu Tż.Mam nadzieję, że w pore się opamięta. Jeśli nie to, że trafisz z czasem na kogoś odpowiedniejszego.

Byłam wczoraj i dzisiaj na drobnych zakupach.

Kupiłam sobie z ciuszków:
- bokserke różową w H&M
- koszule za tyłek brązową w New Yorkerze (firma Amisu)

Z kosmetyków:
- baza pod podkład KOBO (ma któraś z Was? Jak ją oceniacie?)
- peeling do ciała - mleko i miód (firmy nie pamiętam, ale opakowanie to taki ładny słoiczek z krówką) - cudownie pachnie i w ogóle jest dla mnie rewelacyjny.
- oliwka z Rossmana (ta niemiecka Baby dream)
- krem do twarzy dla cery wrażliwej dla niemowląt (też z tej niemieckiej firmy)
- mydełko Rossman (tak samo dla dzieci Baby dream)
- sól do kąpieli

Przez Was znowu zaczełam straznie dbać o siebie.

Ok, bo znowu się rozpisałam. Zmykam do nauki a do Was zajrzę dokończyć nadrabianie za jakiś czas.

Udanego wieczorku Ślicznotki.

Aaaa i kto chcę mi się pokazać i mnie zobaczyć to zachęcam do wysyłania zaproszeń
Stary 2011-01-03, 20:45   #2108
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

W małej osiedlowej drogerii. Oprócz podkładow widzialam cienie i kredki z Ingrid I sprzedawczyni mi powiedziała tak: ' a wiesz, że Ingrid to podróbka Inglota?'
Najjaśniejszy 15, wcześniej miałam 16 ale teraz na zimę był troszkę za ciemny, a Ty jaki wzięłaś ?

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:46   #2109
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate
wypróbuj zieloną, dla mnie bomba
dzieki
a jakies firmy masz glinke?
bo ja mam taka apteczna gdize trzeba wody dodac i rozrobic sobie ten proszek

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
caate: moim zdaniem nie masz zbyt cienkich brwi. Ja lubię Twoje brwi :P
Niektóre laski to mają tak wyskubane brwi, że ciężko te brwi zauważyć.

I też wolę być anonimowa. Nie lubię spotykać gdzieś ludzi przypadkiem (z bardzo nielicznymi wyjątkami) I lubię być też tajemnicza, nie lubię jak ludzie o mnie za wiele wiedzą. Z tego też względu nie mam nk i fb. A dobrze, że ich nie mam, bo bym się tylko ludźmi załamywała
tez je lubie, ale na MM mowia ze mam je za cienkie wlasnie
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:53   #2110
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dzieki
a jakies firmy masz glinke?
bo ja mam taka apteczna gdize trzeba wody dodac i rozrobic sobie ten proszek
Argiletz
najpierw zużyłam kilka torebek sypkiej do rozrobienia (10g saszetka),
później kupiłam 1maseczkę z Marion SPA glinka zielona + jakieś
tam jeszcze dodatki, a teraz mam tubę 150g
Argiletz.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:54   #2111
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Najjaśniejszy 15, wcześniej miałam 16 ale teraz na zimę był troszkę za ciemny, a Ty jaki wzięłaś ?
Kupowałam jak już ciemno było i probowalam 15 i 16, 15 byla za jasna, wzielam 16 a teraz boje się, że bedzie za ciemny Najwyzej na lato zostanie
Stary 2011-01-03, 20:57   #2112
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
29zł Ma śliczny kolor jutro mogę wrzucic swatcha na usatch (lepszej jakosci niz poprzedniego)
A jaki nr kupiłaś? Teraz patrzyłam na google to chyba najbardziej przekonuje mnie 63 http://123-livelaughlove.blogspot.co...pressions.html i tu http://www.shakespeareandstilettos.c...glot-haul.html
Chociaż nr 60 http://www.vexinthecity.com/2010/02/...ip-paints.html i 66 http://www.indianvanitycase.com/2010...ip-paints.html też są śliczne Nie umiałabym się zdecydować

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Zaakceptowałam wszystkie
i kolejna piękna

Cytat:

ooo hehe to dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

wpadam tylko na chwilkę bo dzisiaj cały dzień poza domem byłam, a jeszcze mam zamiar do nauki siaść. Nadrobić mi się udało dopiero do 65 strony, ale w nocy postaram się być już na bieząco.

U mnie Sylwester bardzo spokojny. Na całe szczęście brzuch przestał boleć wieczorem i z TŻ'tem zrobiliśmy sobie pyszną kolacje, piliśmy winko i rozmawialiśmy o naszej wspólnej przyszłości.Uwielbiam z nim być .

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i czas powrócić do szarej rzeczywistości. Sesja i egzaminy zbliżają się nieubłagalnie i trzeba wziąśc się ostro do pracy aby pozaliczać wszystko w terminie.
Postanowień noworocznych mam kilka jak co roku, ale najogólniej rzecz biorąc to mam zamiar dbać o siebie jeszcze bardziej pod względem wyglądy oraz rozwoju inteluktalnego oraz pracować nad tym, aby związek z TŻ'tem ciągle rozkwitał

Też chętnie zobaczę. Jak wyrażasz zgodę o poproszę o zaproszenie. Też kilka zdjęć tam mam

Ostatnio spotkał mnie ten problem. W sylwestra pojawił mi się mega zaskórnik. Potraktowałam go tonikiem cytrynowym, maścią ichtiliowa i pastą cynkową. Powoli znika, ale trzeba jeszcze troszke czasu i broń Boże nie wolno dotykać. Jak macie dziewczyny jakieś skuteczniejsze rady to chętnie dowiem się co z tym można robić?

Graluluję i szczerze zazdroszcze
Z ciekawości jeśli mogę zapytać to ile masz lat i od jakiego czasu jesteście razem?

Wszystkiego najlepszego życzę na nowej drodze życia.
Ciebie również bardzo chętnie zobaczę

Brak słów. Nie wiem jak można być tak nieodpowiedzialnym. Ja przez lekkie przewietrzenie pokoju skończyłam z anginą, a co dopiero małe dzieci ...
Masz racje, że zwrócisz jej uwagę.

I jak ten olejek? Sprawdza się?

Podobnie mam z rodzinką mojego Tż. Też są wspaniali.

Tak jak TY lubię się bardzo w minimalnym makijaży - czyli podkład i tusz, ewentualnie puder.

Fajnie, że imprezka tak się udała. Cieszę się, że wróciłaś zadowolona. dodatku ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu.

Miło Cię powitać

Ja też łykam Merz Spezial od niedawna (dopiero pierwsze opakowanie) na paznokcie już mi znacznie pomógł a co do włosów to w połączeniu z szamponem przeciw wypadaniu Vischy te z zmniejszyła mi się ilość wypadających włosków.

Przykro mi z powodu Tż.Mam nadzieję, że w pore się opamięta. Jeśli nie to, że trafisz z czasem na kogoś odpowiedniejszego.

Byłam wczoraj i dzisiaj na drobnych zakupach.

Kupiłam sobie z ciuszków:
- bokserke różową w H&M
- koszule za tyłek brązową w New Yorkerze (firma Amisu)

Z kosmetyków:
- baza pod podkład KOBO (ma któraś z Was? Jak ją oceniacie?)
- peeling do ciała - mleko i miód (firmy nie pamiętam, ale opakowanie to taki ładny słoiczek z krówką) - cudownie pachnie i w ogóle jest dla mnie rewelacyjny.
- oliwka z Rossmana (ta niemiecka Baby dream)
- krem do twarzy dla cery wrażliwej dla niemowląt (też z tej niemieckiej firmy)
- mydełko Rossman (tak samo dla dzieci Baby dream)
- sól do kąpieli

Przez Was znowu zaczełam straznie dbać o siebie.

Ok, bo znowu się rozpisałam. Zmykam do nauki a do Was zajrzę dokończyć nadrabianie za jakiś czas.

Udanego wieczorku Ślicznotki.

Aaaa i kto chcę mi się pokazać i mnie zobaczyć to zachęcam do wysyłania zaproszeń
Miałam olejek na włosach (na długościach) od soboty, właśnie niedawno zmyłam I szczerze jestem zachwycona włosami ogólnie na nie nie narzekam ale teraz to już przebiły wszystko Mięciusie, milusie, błyszczące i takie lekkie jakieś się wydają Ja polecam ten olejek

A bazę z KOBO też mam od niedawna i bardzo ją lubię, fajnie nawilża, nie ma po niej suchej skóry, ale matująca ona nie jest tylko wygładzająca

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-01-03 o 20:59
Stary 2011-01-03, 20:57   #2113
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Soph to ta sama mam tymbardziej lece do lazienki wyprobowac zielona, ja ma w saszetkach
Stary 2011-01-03, 21:06   #2114
Donka94
BAN stały

Cytat:
A jaki nr kupiłaś? Teraz patrzyłam na google to chyba najbardziej przekonuje mnie 63 http://123-livelaughlove.blogspot.co...pressions.html i tu http://www.shakespeareandstilettos.c...glot-haul.html
Chociaż nr 60 http://www.vexinthecity.com/2010/02/...ip-paints.html i 66 http://www.indianvanitycase.com/2010...ip-paints.html też są śliczne Nie umiałabym się zdecydować
ja tez nie potrafiłam chętnie wzięlabym wszystkie, wybrałam się z zamiarem kupienia 63 albo 60 ale jednak 66 wziął mnie za serduszko
Stary 2011-01-03, 21:06   #2115
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

i kolejna piękna

ooo hehe to dobrze wiedzieć

Miałam olejek na włosach (na długościach) od soboty, właśnie niedawno zmyłam I szczerze jestem zachwycona włosami ogólnie na nie nie narzekam ale teraz to już przebiły wszystko Mięciusie, milusie, błyszczące i takie lekkie jakieś się wydają Ja polecam ten olejek

A bazę z KOBO też mam od niedawna i bardzo ją lubię, fajnie nawilża, nie ma po niej suchej skóry, ale matująca ona nie jest tylko wygładzająca
o mamuniu dziewczyny ile kosztuje to cudo z inglota?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 21:14   #2116
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dziewczyny łykające merz special, mam pytanie. Ma w składzie żelatynę?

airish: co to za szampon w vichy? Ogólnie nie przepadam za tą marką, ale może spróbuje.

Ostatnio sobie tak włosy splątałam, że myślałam, że wcale ich nie rozczesze A jak mi się to udało to nie mam pojęcia. A trochę przy rozczesywaniu poszło, mimo długiej zabawy i smarowania ich różnymi rzeczami ułatwiającymi rozczesywanie :[

Ja sobie właśnie robię tygodniową kurację ampułkami joanny. Też macie problemy z ich otwieraniem czy tylko ja?

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-03 o 21:20
Stary 2011-01-03, 21:14   #2117
Donka94
BAN stały

29zł, jutro dam swatch
Stary 2011-01-03, 21:21   #2118
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
29zł, jutro dam swatch
super, bede czekac

jesli dobrze pojdzie mi egzamin w srode to kupie sobie w nagrode ten lip paint no i jesli mi przypasuje na zywo oczywiscie... poki co jeszcze nie zajrzalam do notatek

Donka a mozesz mi powiedziec jak z trwaloscia na ustach? bo pewnie testowalas juz, czy nie osiada tak brzydko na ustach? pewnie wiesz o co mi chodzi

Stary 2011-01-03, 21:23   #2119
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
o mamuniu dziewczyny ile kosztuje to cudo z inglota?
I jak z ich trwałością? Wie któraś?

<3 <3 <3
Stary 2011-01-03, 21:27   #2120
Donka94
BAN stały

Jasne, wiem o co Nie jest jakiś mega trwały-3h gdy nic nie jadlam i nic nie piła. Po tym czasie zaczyna schodzic, ale rownomiernie. Nie ma tych paskudnych 'bialych kresek' , nie zbiera się w kącikach. I wiecie co? on nawilża!
Stary 2011-01-03, 21:29   #2121
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Soph to ta sama mam tymbardziej lece do lazienki wyprobowac zielona, ja ma w saszetkach
tylko grubą warstwę nałóż żeby nie zaschło

jeeeej jestem z nauką na jutro w lesie...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-03, 21:30   #2122
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Soph, juz mi zaschlo to zle?
Stary 2011-01-03, 21:30   #2123
Shadii
Wtajemniczenie

Hej! Nie było mnie znowu troszkę, ale zaraz nadrobię.
Zepsułam sobie włosy, cieniując je... wieki to zajmie, zanim odrosną

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
proszę

I tak w ogóle to dzień dobry
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wow dziekuje ja nie moge zobaczyc jak Ty wygladasz a szkoda niestety ja tak nie mysle,mam duzokompleksow
(...)
Wstawię niedługo na pewno jakieś foto

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja właśnie wróciłam z kościoła. Dobrze że jutro idę do szkoły, bo ksiądz będzie chodził po kolędzie, a teściowa chce z nim pogadać o naszym ślubie kościelnym, a ja jakoś nie chcę przy tym teraz być, bo pewnie byłoby kazanie, że teraz na cywilnym tylko żyjemy.... :/

Samara nazwisko zmieniłam całkowicie

Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa Fajnie usłyszeć takie miłe słowa Co do tej laski, to na razie się odczepiła.... Może dlatego, że napisaliśmy jej z TŻtem z jego tel. smsa i dotarło do niej, że on jest tylko mój

Snow jesteś śliczna W ogóle wszystkie jesteście takie śliczne, czuję czasem, że nie pasuję do tego wątku, bo ja jestem taka brzydka
patrz : swój podpis.

Cytat:
Napisane przez Atusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny można dołączyć? Od dłuższego czasu was podczytuję ale niezbyt miałam czas aby zacząć się udzielać, jednak to dzięki wam przez ostatni czas zaczęłam bardziej dbać o swój wygląd :p

Jeśli chciałybyście coś o mnie wiedzieć więcej to pytać
Witaj
Cytat:
Dzięki dziewczyny Jednak jako av zdjęcie mi się to średnio podoba, wiec wstawiam oryginalny rozmiar
Jakaś Ty ładna!

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 21:32   #2124
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Soph, juz mi zaschlo to zle?
eee no źle
dorób więcej i nałóż

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-03, 21:32   #2125
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, wiem o co Nie jest jakiś mega trwały-3h gdy nic nie jadlam i nic nie piła. Po tym czasie zaczyna schodzic, ale rownomiernie. Nie ma tych paskudnych 'bialych kresek' , nie zbiera się w kącikach. I wiecie co? on nawilża!
nooo i muszę się przejść go obczaić Miałam iść w weekend po tą szminke Gosha ale chyba najpierw zajdę do Inglota, mam akurat na Nowym Świecie

Dbam o siebie

Stary 2011-01-03, 21:35   #2126
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
No dokladnie chodzilo mi o to, czy nie zbiera sie w zalamaniu ust i od wewnątrz jakby dziekuje za info i czekam na swatch

Stary 2011-01-03, 21:43   #2127
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
eee no źle
dorób więcej i nałóż
niue wiedzialam, ze nie moze zaschnac
ja mam taka gabke to sciagania specjalna maseczek i bez problemu zeszla.

powiedz mi jak Ty ja stosujesz tak dokladniej, bo ja zielona jestem?
Stary 2011-01-03, 22:05   #2128
angelinmyheart
Zakorzenienie

zielone_oko gratuluje testowania mi się znowu nie udało. I kolejna ślicznota co widzę na zdjęciu.

Airish88 wysłałam zaproszenie.

Ja dzisiaj dostałam pełno próbek od babcia z Yves Rocher tylko są po niemiecku, ale jakoś dam radę.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 22:10   #2129
caate
Zakorzenienie

GG do caate

ja juz wyspamowana, paski 3d na 40min, posmarowalam 3/4twarzy mascia cynkowa... chce sie obudzic bez ropnych pryszczy, blagam to tak boli

dobranoc
Stary 2011-01-03, 22:13   #2130
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz wyspamowana, paski 3d na 40min, posmarowalam 3/4twarzy mascia cynkowa... chce sie obudzic bez ropnych pryszczy, blagam to tak boli

dobranoc
40min? A nie 30min?

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości