|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
zielone_oko
wysłałam zapro
|
#2102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2103 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ma śliczny kolor )
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Zaakceptowałam wszystkie
|
#2105 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
bo zastanawiałam się jaki wziąć Cytat:
I sprzedawczyni mi powiedziała tak: ' a wiesz, że Ingrid to podróbka Inglota?' |
||
|
|
|
#2106 |
|
zawsze mam racje
|
caate: moim zdaniem nie masz zbyt cienkich brwi. Ja lubię Twoje brwi :P
Niektóre laski to mają tak wyskubane brwi, że ciężko te brwi zauważyć. I też wolę być anonimowa. Nie lubię spotykać gdzieś ludzi przypadkiem (z bardzo nielicznymi wyjątkami) I lubię być też tajemnicza, nie lubię jak ludzie o mnie za wiele wiedzą. Z tego też względu nie mam nk i fb. A dobrze, że ich nie mam, bo bym się tylko ludźmi załamywała ![]() caate: jeśli chodzi o oczyszczanie to moim zdaniem najlepsza jest zielona glinka. A ja zaraz idę nałożyć białą.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-01-03 o 20:54 |
|
|
|
#2107 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() wpadam tylko na chwilkę bo dzisiaj cały dzień poza domem byłam, a jeszcze mam zamiar do nauki siaść. Nadrobić mi się udało dopiero do 65 strony, ale w nocy postaram się być już na bieząco. U mnie Sylwester bardzo spokojny. Na całe szczęście brzuch przestał boleć wieczorem i z TŻ'tem zrobiliśmy sobie pyszną kolacje, piliśmy winko i rozmawialiśmy o naszej wspólnej przyszłości.Uwielbiam z nim być Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i czas powrócić do szarej rzeczywistości. Sesja i egzaminy zbliżają się nieubłagalnie i trzeba wziąśc się ostro do pracy aby pozaliczać wszystko w terminie. Postanowień noworocznych mam kilka jak co roku, ale najogólniej rzecz biorąc to mam zamiar dbać o siebie jeszcze bardziej pod względem wyglądy oraz rozwoju inteluktalnego oraz pracować nad tym, aby związek z TŻ'tem ciągle rozkwitał ![]() Też chętnie zobaczę. Jak wyrażasz zgodę o poproszę o zaproszenie. Też kilka zdjęć tam mam Ostatnio spotkał mnie ten problem. W sylwestra pojawił mi się mega zaskórnik. Potraktowałam go tonikiem cytrynowym, maścią ichtiliowa i pastą cynkową. Powoli znika, ale trzeba jeszcze troszke czasu i broń Boże nie wolno dotykać. Jak macie dziewczyny jakieś skuteczniejsze rady to chętnie dowiem się co z tym można robić? Cytat:
![]() Z ciekawości jeśli mogę zapytać to ile masz lat i od jakiego czasu jesteście razem? Wszystkiego najlepszego życzę na nowej drodze życia. Ciebie również bardzo chętnie zobaczę ![]() Cytat:
Masz racje, że zwrócisz jej uwagę. Cytat:
Cytat:
Tak jak TY lubię się bardzo w minimalnym makijaży - czyli podkład i tusz, ewentualnie puder. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Byłam wczoraj i dzisiaj na drobnych zakupach. Kupiłam sobie z ciuszków: - bokserke różową w H&M - koszule za tyłek brązową w New Yorkerze (firma Amisu) Z kosmetyków: - baza pod podkład KOBO (ma któraś z Was? Jak ją oceniacie?) - peeling do ciała - mleko i miód (firmy nie pamiętam, ale opakowanie to taki ładny słoiczek z krówką) - cudownie pachnie i w ogóle jest dla mnie rewelacyjny. - oliwka z Rossmana (ta niemiecka Baby dream) - krem do twarzy dla cery wrażliwej dla niemowląt (też z tej niemieckiej firmy) - mydełko Rossman (tak samo dla dzieci Baby dream) - sól do kąpieli Przez Was znowu zaczełam straznie dbać o siebie. Ok, bo znowu się rozpisałam. Zmykam do nauki a do Was zajrzę dokończyć nadrabianie za jakiś czas. Udanego wieczorku Ślicznotki. Aaaa i kto chcę mi się pokazać i mnie zobaczyć to zachęcam do wysyłania zaproszeń
|
||||||||
|
|
|
#2108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakies firmy masz glinke? bo ja mam taka apteczna gdize trzeba wody dodac i rozrobic sobie ten proszek Cytat:
|
||
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpierw zużyłam kilka torebek sypkiej do rozrobienia (10g saszetka), później kupiłam 1maseczkę z Marion SPA glinka zielona + jakieś tam jeszcze dodatki, a teraz mam tubę 150g Argiletz. |
|
|
|
|
#2111 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż nr 60 http://www.vexinthecity.com/2010/02/...ip-paints.html i 66 http://www.indianvanitycase.com/2010...ip-paints.html też są śliczne Nie umiałabym się zdecydować ![]() i kolejna piękna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I szczerze jestem zachwycona włosami Mięciusie, milusie, błyszczące i takie lekkie jakieś się wydają Ja polecam ten olejek A bazę z KOBO też mam od niedawna i bardzo ją lubię, fajnie nawilża, nie ma po niej suchej skóry, ale matująca ona nie jest tylko wygładzająca
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-03 o 20:59 |
|||
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Soph to ta sama mam
tymbardziej lece do lazienki wyprobowac zielona, ja ma w saszetkach
|
|
|
|
#2114 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chętnie wzięlabym wszystkie, wybrałam się z zamiarem kupienia 63 albo 60 ale jednak 66 wziął mnie za serduszko |
|
|
|
|
#2115 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2116 |
|
zawsze mam racje
|
Dziewczyny łykające merz special, mam pytanie. Ma w składzie żelatynę?
airish: co to za szampon w vichy? Ogólnie nie przepadam za tą marką, ale może spróbuje. Ostatnio sobie tak włosy splątałam, że myślałam, że wcale ich nie rozczesze A jak mi się to udało to nie mam pojęcia. A trochę przy rozczesywaniu poszło, mimo długiej zabawy i smarowania ich różnymi rzeczami ułatwiającymi rozczesywanie :[Ja sobie właśnie robię tygodniową kurację ampułkami joanny. Też macie problemy z ich otwieraniem czy tylko ja?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-01-03 o 21:20 |
|
|
|
#2117 |
|
BAN stały
|
29zł, jutro dam swatch
|
|
|
|
#2118 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
super, bede czekac
![]() jesli dobrze pojdzie mi egzamin w srode to kupie sobie w nagrode ten lip paint ![]() Donka a mozesz mi powiedziec jak z trwaloscia na ustach? bo pewnie testowalas juz, czy nie osiada tak brzydko na ustach? pewnie wiesz o co mi chodzi
|
|
|
|
#2119 |
|
zawsze mam racje
|
I jak z ich trwałością? Wie któraś?
|
#2120 |
|
BAN stały
|
Jasne, wiem o co
Nie jest jakiś mega trwały-3h gdy nic nie jadlam i nic nie piła. Po tym czasie zaczyna schodzic, ale rownomiernie. Nie ma tych paskudnych 'bialych kresek' , nie zbiera się w kącikach. I wiecie co? on nawilża!
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeeeej jestem z nauką na jutro w lesie... |
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Soph, juz mi zaschlo to zle
|
|
|
|
#2123 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Nie było mnie znowu troszkę, ale zaraz nadrobię.
Zepsułam sobie włosy, cieniując je... wieki to zajmie, zanim odrosną ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() patrz : swój podpis.Cytat:
![]() Jakaś Ty ładna! |
|||
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam iść w weekend po tą szminke Gosha ale chyba najpierw zajdę do Inglota, mam akurat na Nowym Świecie
|
|
#2126 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
dziekuje za info i czekam na swatch
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
zielone_oko gratuluje testowania mi się znowu nie udało.
I kolejna ślicznota co widzę na zdjęciu. ![]() Airish88 wysłałam zaproszenie. ![]() Ja dzisiaj dostałam pełno próbek od babcia z Yves Rocher tylko są po niemiecku, ale jakoś dam radę.
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz wyspamowana, paski 3d na 40min, posmarowalam 3/4twarzy mascia cynkowa... chce sie obudzic bez ropnych pryszczy, blagam to tak boli
![]() dobranoc
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

A jak mi się to udało to nie mam pojęcia. A trochę przy rozczesywaniu poszło, mimo długiej zabawy i smarowania ich różnymi rzeczami ułatwiającymi rozczesywanie :[

W ogóle wszystkie jesteście takie śliczne, czuję czasem, że nie pasuję do tego wątku, bo ja jestem taka brzydka