|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
melduje sie, ze po nalozeniu podkladu tego samego co zawsze nic nie wyskocyzlo na mojej twarzy, jest tak jak przed nalozeniem. wiec to chyba wina okresu, pogody i zmiany klimatu, moze diety. Jezeli jutro bedzie tak jak dzis w miare z moja twarza, to nakrece jakis filmik makijazowy dla Was. Moze jakies propozycje
?Kalpana, jasne ze doradze, tylko nie pamietam jaki kolor mialas sukienki, musialabys napisac o innych dodatkach itp ![]() a z himalayi to co polecacie? sama zastanawialam sie nad tym olejkiem do wlosow, ale nie wiedzialam w jakiej aptece sa
|
|
|
|
#2312 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kiedy pięknotko się widzimy ? ![]() za jakiś tydz będę w plCytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() jaka modeleczka nonono ![]() Cytat:
a zaczęłąm z jakiś miesiąc temu ![]() nie to żeby się martwiła hehe lece dalej nadrabiać jeszcze pare str. mi zostało---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- nadrobione ![]() Cytat:
może pokrzywa , skrzyp do picia ?? Cytat:
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
heh wiedziałam, że dołaczenie do tego wątku to był błąd
coraz coś nowego wyczytuję i lecę do sklepu teraz ten podkład Ingrid muszę zdobyć dziś było maska na włosy - Stapiz maseczka oczyszczająco-matująca na twarz peeling stóp paski wybielające na zęby jeszcze czeka mnie piłowanie pazurków, bo jeden się połamał i lakierponownie wybielanie ząbków porzadny demakijaż twarzy i zobaczymy na co jeszcze czasu starczy
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
caate wow, jaka laseczka
świetnie wyglądałaś na sylwka
|
#2315 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzisiaj bylam w inglocie (stoisko w cantrum handlowym) i niestety nie mieli odcienia 60 wiec nie moglam sprawdzic jak wyglada
w pt pojade dobie do GB i tam napewno go dostane |
|
|
|
#2316 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Tak myślę, że jak skończę swój z KOBO to może wypróbuję tego max factorka Tylko będę musiała pomyśleć nad kolorem, bo czytałam, że w większości jakieś różowawe są no a 109 na pewno będzie za ciemny..Angelwithoutsoul zdrówka życzę ![]() Cytat:
to farbuj, ja każdemu polecam blond piękny kolor i odmładza ![]() ![]() Cytat:
Fajnie, że już jesteś Dziewczynki pisały, że parachute jest dobry Cytat:
![]() Dziewczynki tak przeglądam tą ulotkę rossmana i oprócz tego olejku mogę zmarźluchom polecić też te wełniane wkładki do butów, na prawdę ciepełko dają
|
|
#2317 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
tez zawsze chcialam wyprobwac ten roz Bourjois, ale ostatnio dziewczyny mnie zaciekawily Benefitem
z ciekawosci poszlam do sephory, ale akurat w tej do ktorej poszlam, nie bylo ich produktow. W dodatku Pani w sklepie spojrzala mi w oczy i powiedziala "o Boze jakie duze oczy, to soczewki? " hehe smieszna sytuacja swoja drogą była pieknie umalowana aaaa no i dzis dostalam 5 z tego egzaminu
|
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2320 |
|
BAN stały
|
Właśnie tez czaję sie na ten róz Bourjois z przeceny
i tez nie wiem jaki kolor. Ale wczoraj sobie kupilam o taki róż jak w zalączniku(ten z króliczkami), czyz nie sliczny?
|
|
|
|
#2321 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heej
![]() Cytat:
aż zazdroszczę ![]() Cytat:
i dość dużą dysproporcję między talią a udami i biodrami (w tych 2 ostatnich mam więcej niż by trza było )Cieszę się, że tak dobrze, na uczelni Ci poszło, gratuluję
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buahhot, gratuluje egzaminu z inglotami tak jest czasem, ja juz 2podejscie robie do duraline bo nigdzie nie ma![]() Ty sie ostatnio orientowalas w eyelinerach to moze mozesz polecic jakis? albo cos w stylu duraline bo ten moj w zelu to jz suchy jak kamien i nie moge sie malowac ![]() chcialabym sie jutro pomalowac cos w stylu angeliny jolie, tylko bym tak mocno rzesy wytuszowala rzesy i malinowe usta
|
|
|
|
|
#2324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
angelinmyheart gratuluję znalezienia pracy ![]() Cytat:
może zbyt niskie nawilżenie bo może pomogłyby mi typowo do suchej albo wysuszonej skóry kosmetyki? ![]() Dziękuję ale teraz jego ruch, zobaczymy co zrobi ![]() buahhot gratuluję Muszę się pochwalić - dostałam umowę na 3 miesiące i to umowę o pracę w końcu
|
|
|
#2325 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
\
dziekuje ![]() Cytat:
![]() Tak szczerze to sie nie interesowalam jakos bardzo, chcialam kupic i uzywac jakis sprawdzony, wiec kupilam ten z inglota. Ale mialam calkiem nie dawno eyeliner w pedzelku z essence- strasznie zasychal, tak jakby sciagal powieke a pozniej pękał i się kruszył na szczescie nie byl drogi, bo kosztowal cos ok 10zl, ale ogolnie tragedia. Czytam wlasnie jego recenzje i ma dosc dobre, ale watpie zeby w naturze sprzedawali przeterminowane kosmetyki, z reszta ja zawsze sprawdzam date waznosci oo a moze takie cos? w drugiej recenzji Wizazanka dodala zdjecia ooo ale wiem ze te są jeszcze- sama widzialam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ka.html&next=1 ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- E.J. dziekuje ![]() a mozesz sie pochwalic gdzie pracujesz?
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne
na kasie w supermarkecie A co?
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
ja używam właśnie kremów do suchej i bardzo suchej skóry i w ogóle nie narzekam na wysuszenie zimą.
|
|
|
|
#2328 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a nic, tak tylko pytam, sama juz sie rozgladam za praca
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w wolnych chwilach robię listę co zrobię i kupię jak dostanę wypłatę, szaleństwo normalnie
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
|
#2330 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
aaa
bede pamietac
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ekomonika wgraj jeszcze raz zdjęcia, bo nie widać. ![]() caate, a byś mogła nakręcić taki, żeby makijaż powiększał oczy i nie był zbyt mocny? Ja w sumie źle się czuje w mocnych i już wole siebie bez makijażu, jak kiedyś pisałam. ![]() buahhot gratuluje. ![]() E.J. dzięki też mam nadzieje, że szybko rozumiem co i jak. Również gratuluję. ![]() W piątek studniówka, a ja nie mam zamówionego fryzjera, ani pomysłu i kasy na niego. W sumie dzisiaj ciocia mi mówiła, że może mi zrobić koka, ale nigdy nie widziałam, jak robi fryzurę jakąś i trochę się tego obawiam. Czemu ja muszę wszystko robić na ostatnią chwile.
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
buahhot patrzylam na ten drugi zestaw i nie zachwycil mnie
myslalam poszukac jakis w plynie lub innego tanszego odpowiednika duraline ale chyba nie ma niestety nigdzie ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() jutro cos pomysle, wyjdzie co wyjdzie zbieram sie spac, dobranoc |
|
|
|
|
#2333 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
caate no wlasnie nie wiem jakie są cienie essence, czy są dobre. Ja bardzo lubie z my secret, one sa dostepne tylko w naturze-produkuje je pierre rene dla natury, a ja baardzo lubie cienie pierre rene
za cale 5.49 ![]() edit: a co najwazniejsze, nie uczulają mojej mamy aaa i pochwale sie Wam, kupilam sobie dzis biustonosz w NY, no spodobal mi sie, na wierzchu ma taka delikatna koronke z panterki, i oczywiscie dodatkowo miseczki sa obszyte inna koronką zakup uwazam za udany
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-05 o 22:26 |
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot śliczny biustonosz
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile kosztował? są jakieś fajne promocje bielizny u nich? byłam i oglądałam tylko ciuchy i w sumie nic, co było na wyprzedaży, mi się nie podobało.
|
|
|
|
|
#2336 |
|
BAN stały
|
tez mi sie podoba
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
caate ty masz takie duże oczy, że Ci zazdroszczę. Moja mama też takie ma, czemu nie mogłam tego po niej odziedziczyć.
To, jak Ci nie wyjdzie, ale jak znajdziesz inny to trudno.
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Tż przyjechał
Miłego wieczoru
|
|
#2339 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja ogolnie nie kupuje ubran w NY bo jakos nie potrafie znalezc nic ciekawego ale dzis sie zdziwilam, bylo pelno poprzecenianej bielizny ![]() edit: no i stingi glownie 9.95
|
|
|
|
|
#2340 |
|
zawsze mam racje
|
airish: pytałaś o trwały lakier. Ja polecam opi. Do tego te lakiery mają świetne pędzelki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

?

Ale cóż poradzić, tak widocznie musi być, nie dośc, że mam szerokie żebra, to jeszcze...
w pt pojade dobie do GB i tam napewno go dostane

może zbyt niskie nawilżenie bo może pomogłyby mi typowo do suchej albo wysuszonej skóry kosmetyki?
na szczescie nie byl drogi, bo kosztowal cos ok 10zl, ale ogolnie tragedia. Czytam wlasnie jego recenzje i ma dosc dobre, ale watpie zeby w naturze sprzedawali przeterminowane kosmetyki, z reszta ja zawsze sprawdzam date waznosci

Ja w sumie źle się czuje w mocnych i już wole siebie bez makijażu, jak kiedyś pisałam.