Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-05, 19:30   #2311
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

melduje sie, ze po nalozeniu podkladu tego samego co zawsze nic nie wyskocyzlo na mojej twarzy, jest tak jak przed nalozeniem. wiec to chyba wina okresu, pogody i zmiany klimatu, moze diety. Jezeli jutro bedzie tak jak dzis w miare z moja twarza, to nakrece jakis filmik makijazowy dla Was. Moze jakies propozycje?

Kalpana, jasne ze doradze, tylko nie pamietam jaki kolor mialas sukienki, musialabys napisac o innych dodatkach itp

a z himalayi to co polecacie? sama zastanawialam sie nad tym olejkiem do wlosow, ale nie wiedzialam w jakiej aptece sa
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 20:18   #2312
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
niestety nie ma ani w Naturze ani w Rossmanie. Ja kupilam w osiedlowej drogerii
będę musiała poszukać tego podkladu, bo zaciekawiłyście mnie nim

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała pracować w biurze. Jako księgowa to raczej nie bo nie mam kierunkowego wykształcenia, ale chciałabym zajmować się administracją. Zastanawiam się właśnie czy nie zrobić sobie kursu z kadr i płac od przyszłego tygodnia. Zawsze to ładniej by w Cv wyglądało.

Koniec nauki na dzisiaj. Idę się ogarniać i idę do Tż'ta na noc. Będzie spagetti iwinko
Do jutra w takim razie
mmmm
kiedy pięknotko się widzimy ?
za jakiś tydz będę w pl

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
jejsku żałuje że nie poszłam do lekarza ten kaszel mnie zamęczy ;/ jak do piątku nie przejdzie to idę bankowo, iprzypomnijcie mi o tych słowach jutro jeśli zapomne ;/

Zaraz będę skłądać zamówienie z avonu i do łóżka.

Dziewczyny jak wy mierzycie długość włosów? Ja z ciekawości chciałam zmierzyć swoje no i od czubka tam gdzie włosięta się zaczynają do tych najdłuższych wyszło mi 44 cm. ale nie wiem czy dobrze miarkę wzięłam, czy od czubka się mierzy i w ogóle Mimo wszystko moim celem będzie 60cm. i dopóki tyle nie urosną nie zetnę ich ani mm obym wytrwała...
ja tak samo mierze włosy i wychodziło mi ostatnio 60cm

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Ja tyję tylko na brzuchu Nie mam tyłka, grubych ud, piersi, no nic, a brzuch - tragedia moje ogromne 70 w pasie to jest zabójcze, moja mama mówi, że w moim wieku miała 63 Ale cóż poradzić, tak widocznie musi być, nie dośc, że mam szerokie żebra, to jeszcze...

Właśnie! Wy też macie tak, że jednego dnia się sobie podobacie, a innego nie? Ja mam dziś taki dzień, że pozakrywałabym wszystkie lustra i usunęła wszystkie swoje zdjęcia ... Dziś się sobie ZUPEŁNIE nie podobam. No ani jedna maleńka cząstka mojego ciała mi nie pasuje.
ooo tak

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
monti wstawilam foto mojej corci do albumu
jaka modeleczka nonono

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość

Pisałyście o wysypach po pokrzywie- ja chyba zaliczam się do grona szczęściar bo wyskoczył mi zaledwie jeden mały pryszczyk
ja zawsze miałam wysypy,a teraz nie a zaczęłąm z jakiś miesiąc temu
nie to żeby się martwiła hehe

lece dalej nadrabiać jeszcze pare str. mi zostało

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

nadrobione

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Hej Jestem załamana stanem moich paznokci. Dziś musiałam je wszystkie skrócić tak były połamane. Już nie wiem co robić
bierzesz jakieś witaminki??
może pokrzywa , skrzyp do picia ??

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Soph, spróbuję z tym olejkiem.
Atusiaczku, mnie nawet nie pytaj, bo jestem ciężkim przypadkiem uzależnienia od słodyczy. Codziennie obiecuję sobie, że od jutra koniec, ale to nic nie daje. Jak nie zjem nic słodkiego, to spada mi ciśnienie, robię się nerwowa. Muszę z tym skończyć
ja ostatnio mam tak, że jak patrze na coś słodkiego to robi mi się nieodbrze
Stary 2011-01-05, 20:28   #2313
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

heh wiedziałam, że dołaczenie do tego wątku to był błąd mój portfel woła o pomoc
coraz coś nowego wyczytuję i lecę do sklepu teraz ten podkład Ingrid muszę zdobyć

dziś było
maska na włosy - Stapiz
maseczka oczyszczająco-matująca na twarz
peeling stóp
paski wybielające na zęby

jeszcze czeka mnie
piłowanie pazurków, bo jeden się połamał i lakier
ponownie wybielanie ząbków
porzadny demakijaż twarzy
i zobaczymy na co jeszcze czasu starczy

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 20:32   #2314
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

caate wow, jaka laseczka
świetnie wyglądałaś na sylwka w ogóle, na każdym zdj. świetnie
Stary 2011-01-05, 20:45   #2315
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzisiaj bylam w inglocie (stoisko w cantrum handlowym) i niestety nie mieli odcienia 60 wiec nie moglam sprawdzic jak wyglada w pt pojade dobie do GB i tam napewno go dostane

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 20:48   #2316
snowhitee
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Snow, lasting też miałam Bardzo go lubiłam, ale mi ciemniał na twarzy trochę no i świeciłam się po nim szybko bez pudru, jednak w sumie mało mi to przeszkadzało, sprawdzał się na mojej tłustej cerze tak na 4, a koleżanka z cerą normalną/suchą go uwielbia i zachwalała Ja miałam odcień 106, trochę wydawał mi się ciemny, ale może mi się wydawał. Mnie nie zapychał i krył całkiem ładnie (ja mam co ukryć więc faworytem jest Revlon).
Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Dzień doberek Kobitki

Spadła mi temperatura do 37,7 jest lepiej, bo wczoraj miałam 38,9
Ale jestem tak zlana potem, że brzydze się sobą Jak mi już choroba przejdzie, to chyba z tydzień nie bd wychodzić z łazienki

Śliczny Sama musze wypróbować

ŁoOo jak ja bym miała takie pryszcze, to bym była zadowolona Dobrze, że nie widziałyście mnie kiedy to ja miałam wysyp. Rozumie, że masz takie bolące gule, polecam Ci na nie olejek pichtowy zmieszany z petroleum D5, albo Dermogal A + E

Ja mam max factor lasting perfomance i jak już tu kiedyś pisałam, jestem z niego bardzo zadowolona Idealnie wtapia się w moją karnację (używam 109 natural bronze), średnio kryje, ale ja zawsze używam korektora, długo się utrzymuje na twarzy (a mam cerę mieszaną), jest lekki, nie czujesz, że masz go na twarzy, nie zapycha. Idealny na lato, mi osobiście podpasował i jest to najlepszy podkład jaki używałam do tej pory
Dzięki laseczki za opinie Tak myślę, że jak skończę swój z KOBO to może wypróbuję tego max factorka Tylko będę musiała pomyśleć nad kolorem, bo czytałam, że w większości jakieś różowawe są no a 109 na pewno będzie za ciemny..

Angelwithoutsoul zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
snow masz taki piękny blond na włosach, że nie mogę się napatrzeć aż mam ochotę pofarbować się na taki kolor

ramoncia no a my się już o Ciebie tak martwiłyśmy dobrze, że się odezwałaś w końcu

Alessandra jak czyta się Twoje ciepłe słowa, to od razu człowiekowi lepiej a te bambino inni tak zachwalali, to spróbowałam i to jest mój pierwszy kosmetyk, który mnie zapchał

marthaaa jesteś bardzo śliczna, a ile metamorfoz przeszłaś

Ja również jestem wielką fanką revlona
Dziękuje to farbuj, ja każdemu polecam blond piękny kolor i odmładza

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej kochane mam chwilke czasu i dostęp do komputera

dziękuje za to że pamiętaliście o mnie jak miałam bana i wiem że chciałyście protestować bo czytałam was na bieżąco.. ale stała się rzecz taka że nie mam kąputera napiszę w klubię co i jak jak zdązę..

snow i buahhot dziękuje a wiadomości i że się martwiłyście o mnie bardzo to miłe

haniu z tego co się doczytałam będziesz mamą, gratuluję Ci kochana

Czekoladowa, loluska, Alessandra, shadi, caate, dziękuję również że się martwiłyście i pamiętałyście o mnie

wczoraj pofarbowałam włoski, kolor wyszedł super jak zawsze, i zaraz chcem sobie zamówić olej kokosowy.. tylko nie wiem cy ten purchuate jest dobry ? jak uważacie ??
Nie ma za co dziękować Fajnie, że już jesteś Dziewczynki pisały, że parachute jest dobry

Cytat:
wszystko jest ok nie wyprowadzilam sie bo moj TŻ mi nie pozwolil powiedziao ze sie zmieni bo mnie kocha i ze mam z nim zostac powiedzial ze bedzie najwspanialszym mezem na ziemi jak z nim zostane :0 i zostalam, plakal jak dziecko bo bal sie ze mnie straci......wiec nie wyprowadzilam sie nadrobie was niedlugo teraz mykam do Tżta pod pierzynke musimy si epogodzic od***al troche ale obiecal ze sie zmieni wiec mu wierze
No widzisz, mówiłyśmy , że będzie dobrze

Dziewczynki tak przeglądam tą ulotkę rossmana i oprócz tego olejku mogę zmarźluchom polecić też te wełniane wkładki do butów, na prawdę ciepełko dają A czy któraś z Was ma te słynne róże z Bourjois? Czy jest w śród nich jakich uniwersalny kolor, który pasuję do każdego typu urody?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:07   #2317
buahhot
Marcelover ♥♥♥

tez zawsze chcialam wyprobwac ten roz Bourjois, ale ostatnio dziewczyny mnie zaciekawily Benefitem z ciekawosci poszlam do sephory, ale akurat w tej do ktorej poszlam, nie bylo ich produktow. W dodatku Pani w sklepie spojrzala mi w oczy i powiedziala "o Boze jakie duze oczy, to soczewki? " hehe smieszna sytuacja swoja drogą była pieknie umalowana
aaaa no i dzis dostalam 5 z tego egzaminu pierwsza 5 w tym semestrze

Stary 2011-01-05, 21:10   #2318
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tez zawsze chcialam wyprobwac ten roz Bourjois, ale ostatnio dziewczyny mnie zaciekawily Benefitem z ciekawosci poszlam do sephory, ale akurat w tej do ktorej poszlam, nie bylo ich produktow. W dodatku Pani w sklepie spojrzala mi w oczy i powiedziala "o Boze jakie duze oczy, to soczewki? " hehe smieszna sytuacja swoja drogą była pieknie umalowana
Gratuluję

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:13   #2319
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dziekuje nie bylo trudno teraz bedzie juz tylko gorzej... ale dam rade

Stary 2011-01-05, 21:29   #2320
Donka94
BAN stały

Właśnie tez czaję sie na ten róz Bourjois z przeceny i tez nie wiem jaki kolor. Ale wczoraj sobie kupilam o taki róż jak w zalączniku(ten z króliczkami), czyz nie sliczny? zdj. zapozyczone z bloga
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nagroda.jpg (31,5 KB, 55 załadowań)
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:31   #2321
Donka94
BAN stały

Cytat:
Stary 2011-01-05, 21:33   #2322
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Heej

Cytat:
wszystko jest ok nie wyprowadzilam sie bo moj TŻ mi nie pozwolil powiedziao ze sie zmieni bo mnie kocha i ze mam z nim zostac powiedzial ze bedzie najwspanialszym mezem na ziemi jak z nim zostane :0 i zostalam, plakal jak dziecko bo bal sie ze mnie straci......wiec nie wyprowadzilam sie nadrobie was niedlugo teraz mykam do Tżta pod pierzynke musimy si epogodzic od***al troche ale obiecal ze sie zmieni wiec mu wierze
Ulala, to się nazywa miłość aż zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a to ile masz wzrostu?? ja też jakos mega wysoka nie jestem ale lubie sie tak ubrać

na drugiej uczelni na szczęscie sie układa, miałam dzis zajęcia i prowadzący powiedzial mi że mam wszystko super zaliczone i tylko musze jeszcze jakąs prace napisać i nie bede musiała pisac zaliczenia ze wszystkimi tylko moge po wpis przyjśc a balam się akurat tego przedmiotu więc sie cieszę
Mam 155 cm wzrostu i dość dużą dysproporcję między talią a udami i biodrami (w tych 2 ostatnich mam więcej niż by trza było )
Cieszę się, że tak dobrze, na uczelni Ci poszło, gratuluję

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:39   #2323
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
caate wow, jaka laseczka
świetnie wyglądałaś na sylwka w ogóle, na każdym zdj. świetnie
dziekuje

buahhot, gratuluje egzaminu z inglotami tak jest czasem, ja juz 2podejscie robie do duraline bo nigdzie nie ma
Ty sie ostatnio orientowalas w eyelinerach to moze mozesz polecic jakis? albo cos w stylu duraline bo ten moj w zelu to jz suchy jak kamien i nie moge sie malowac

chcialabym sie jutro pomalowac cos w stylu angeliny jolie, tylko bym tak mocno rzesy wytuszowala rzesy i malinowe usta ale nie mam takich brazow, jakie ona uzywa do oczu
Stary 2011-01-05, 21:46   #2324
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Jutro albo w piątek jedziemy z TŻtem i teściową szukać sami na wesele, bo chcielibyśmy w tym roku wziąć kościelny
Ooo, ale poważne plany, ale gratuluję

angelinmyheart gratuluję znalezienia pracy na pewno to pojmiesz nie od razu Kraków zbudowano

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

mi się nic nie przesusza, bo regularnie się nawilżam. w sumie to już nawyk, a z suchą skórą czuję się okropnie- mam wtedy takie nieprzyjemne wrażenie, jak niektórzy, gdy kreda piszczy o tablicę
Też się nawilżam, używam balsamu nawilżającego, kremów ect. a mimo to jakoś tak w połowie zimy mam wszystko przesuszone może zbyt niskie nawilżenie bo może pomogłyby mi typowo do suchej albo wysuszonej skóry kosmetyki?

Cytat:
E.J mam nadzieje ze wszystko sie ulozy
Dziękuję ech, ja jestem gotowa już to zakończyć ale teraz jego ruch, zobaczymy co zrobi

buahhot
gratuluję

Muszę się pochwalić - dostałam umowę na 3 miesiące i to umowę o pracę w końcu

Stary 2011-01-05, 21:51   #2325
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
\
dziekuje

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje

buahhot, gratuluje egzaminu z inglotami tak jest czasem, ja juz 2podejscie robie do duraline bo nigdzie nie ma
Ty sie ostatnio orientowalas w eyelinerach to moze mozesz polecic jakis? albo cos w stylu duraline bo ten moj w zelu to jz suchy jak kamien i nie moge sie malowac

chcialabym sie jutro pomalowac cos w stylu angeliny jolie, tylko bym tak mocno rzesy wytuszowala rzesy i malinowe usta ale nie mam takich brazow, jakie ona uzywa do oczu
dziekuje
Tak szczerze to sie nie interesowalam jakos bardzo, chcialam kupic i uzywac jakis sprawdzony, wiec kupilam ten z inglota.
Ale mialam calkiem nie dawno eyeliner w pedzelku z essence- strasznie zasychal, tak jakby sciagal powieke a pozniej pękał i się kruszył na szczescie nie byl drogi, bo kosztowal cos ok 10zl, ale ogolnie tragedia. Czytam wlasnie jego recenzje i ma dosc dobre, ale watpie zeby w naturze sprzedawali przeterminowane kosmetyki, z reszta ja zawsze sprawdzam date waznosci
oo a moze takie cos? w drugiej recenzji Wizazanka dodala zdjecia ale chyba juz niestety niedostepne... z reszta tych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lu.html&next=1 eyelinerow to nawet nie widzialam
ooo ale wiem ze te są jeszcze- sama widzialam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ka.html&next=1

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------
E.J. dziekuje
a mozesz sie pochwalic gdzie pracujesz?

Stary 2011-01-05, 21:53   #2326
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

E.J. dziekuje
a mozesz sie pochwalic gdzie pracujesz?
Jasne na kasie w supermarkecie A co?

Stary 2011-01-05, 21:53   #2327
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Też się nawilżam, używam balsamu nawilżającego, kremów ect. a mimo to jakoś tak w połowie zimy mam wszystko przesuszone może zbyt niskie nawilżenie bo może pomogłyby mi typowo do suchej albo wysuszonej skóry kosmetyki?
ja używam właśnie kremów do suchej i bardzo suchej skóry i w ogóle nie narzekam na wysuszenie zimą.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:54   #2328
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Jasne na kasie w supermarkecie A co?
a nic, tak tylko pytam, sama juz sie rozgladam za praca to gratuluje

Stary 2011-01-05, 21:58   #2329
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziś w wolnych chwilach robię listę co zrobię i kupię jak dostanę wypłatę, szaleństwo normalnie

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
ja używam właśnie kremów do suchej i bardzo suchej skóry i w ogóle nie narzekam na wysuszenie zimą.
Dziękuję to moze być to czego mi brakuje

Cytat:
a nic, tak tylko pytam, sama juz sie rozgladam za praca to gratuluje
Dziękuję Szczerze? zapytałam bo jakbyś tam szukała pracy to mogę Ci co poniektóre sekrety tej pracy zdradzić

Stary 2011-01-05, 22:03   #2330
buahhot
Marcelover ♥♥♥

aaa bede pamietac

Stary 2011-01-05, 22:17   #2331
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała pracować w biurze. Jako księgowa to raczej nie bo nie mam kierunkowego wykształcenia, ale chciałabym zajmować się administracją. Zastanawiam się właśnie czy nie zrobić sobie kursu z kadr i płac od przyszłego tygodnia. Zawsze to ładniej by w Cv wyglądało.
Myślę, że kursy zawsze warto robić. Też o tym myślałam, ale z reguły są płatne, a z tym już ciężko. Nigdy wcześniej nie pracowałam w biurze, a teraz mi się udało, bo wszystkich znam i pracuje tam większość mojej rodziny, więc zapytałam się, czy mnie by nie zatrudnili i nie muszą mi płacić, bo wiem, że za bardzo kasy nie mają, więc taki staż jest to dla mnie trochę.

ekomonika wgraj jeszcze raz zdjęcia, bo nie widać.

caate, a byś mogła nakręcić taki, żeby makijaż powiększał oczy i nie był zbyt mocny? Ja w sumie źle się czuje w mocnych i już wole siebie bez makijażu, jak kiedyś pisałam.

buahhot gratuluje.

E.J. dzięki też mam nadzieje, że szybko rozumiem co i jak. Również gratuluję.

W piątek studniówka, a ja nie mam zamówionego fryzjera, ani pomysłu i kasy na niego. W sumie dzisiaj ciocia mi mówiła, że może mi zrobić koka, ale nigdy nie widziałam, jak robi fryzurę jakąś i trochę się tego obawiam. Czemu ja muszę wszystko robić na ostatnią chwile.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 22:22   #2332
caate
Zakorzenienie

GG do caate

buahhot patrzylam na ten drugi zestaw i nie zachwycil mnie
myslalam poszukac jakis w plynie lub innego tanszego odpowiednika duraline ale chyba nie ma niestety nigdzie

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Myślę, że kursy zawsze warto robić. Też o tym myślałam, ale z reguły są płatne, a z tym już ciężko. Nigdy wcześniej nie pracowałam w biurze, a teraz mi się udało, bo wszystkich znam i pracuje tam większość mojej rodziny, więc zapytałam się, czy mnie by nie zatrudnili i nie muszą mi płacić, bo wiem, że za bardzo kasy nie mają, więc taki staż jest to dla mnie trochę.

ekomonika wgraj jeszcze raz zdjęcia, bo nie widać.

caate, a byś mogła nakręcić taki, żeby makijaż powiększał oczy i nie był zbyt mocny? Ja w sumie źle się czuje w mocnych i już wole siebie bez makijażu, jak kiedyś pisałam.

buahhot gratuluje.

E.J. dzięki też mam nadzieje, że szybko rozumiem co i jak. Również gratuluję.

W piątek studniówka, a ja nie mam zamówionego fryzjera, ani pomysłu i kasy na niego. W sumie dzisiaj ciocia mi mówiła, że może mi zrobić koka, ale nigdy nie widziałam, jak robi fryzurę jakąś i trochę się tego obawiam. Czemu ja muszę wszystko robić na ostatnią chwile.
ciezko bo ja mam duze oczy i nie lubie ich powiekszac
jutro cos pomysle, wyjdzie co wyjdzie

zbieram sie spac, dobranoc
Stary 2011-01-05, 22:24   #2333
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate no wlasnie nie wiem jakie są cienie essence, czy są dobre. Ja bardzo lubie z my secret, one sa dostepne tylko w naturze-produkuje je pierre rene dla natury, a ja baardzo lubie cienie pierre rene i nawet maja czarny matowy idelany do smokey lub nawet do kreseczek za cale 5.49

edit: a co najwazniejsze, nie uczulają mojej mamy

aaa i pochwale sie Wam, kupilam sobie dzis biustonosz w NY, no spodobal mi sie, na wierzchu ma taka delikatna koronke z panterki, i oczywiscie dodatkowo miseczki sa obszyte inna koronką zakup uwazam za udany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_2456a.jpg (62,9 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-01-05 o 22:26
Stary 2011-01-05, 22:26   #2334
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

buahhot śliczny biustonosz

Stary 2011-01-05, 22:29   #2335
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
caate no wlasnie nie wiem jakie są cienie essence, czy są dobre. Ja bardzo lubie z my secret, one sa dostepne tylko w naturze-produkuje je pierre rene dla natury, a ja baardzo lubie cienie pierre rene i nawet maja czarny matowy idelany do smokey lub nawet do kreseczek za cale 5.49

edit: a co najwazniejsze, nie uczulają mojej mamy

aaa i pochwale sie Wam, kupilam sobie dzis biustonosz w NY, no spodobal mi sie, na wierzchu ma taka delikatna koronke z panterki, i oczywiscie dodatkowo miseczki sa obszyte inna koronką zakup uwazam za udany
fajny biustonosz ile kosztował? są jakieś fajne promocje bielizny u nich? byłam i oglądałam tylko ciuchy i w sumie nic, co było na wyprzedaży, mi się nie podobało.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 22:30   #2336
Donka94
BAN stały

tez mi sie podoba
Stary 2011-01-05, 22:32   #2337
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate ty masz takie duże oczy, że Ci zazdroszczę. Moja mama też takie ma, czemu nie mogłam tego po niej odziedziczyć. To, jak Ci nie wyjdzie, ale jak znajdziesz inny to trudno.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 22:33   #2338
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Tż przyjechał Miłego wieczoru

Stary 2011-01-05, 22:37   #2339
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot śliczny biustonosz
Cytat:
fajny biustonosz ile kosztował? są jakieś fajne promocje bielizny u nich? byłam i oglądałam tylko ciuchy i w sumie nic, co było na wyprzedaży, mi się nie podobało.
Cytat:
tez mi sie podoba
milo ze Wam sie podoba
ja ogolnie nie kupuje ubran w NY bo jakos nie potrafie znalezc nic ciekawego ale dzis sie zdziwilam, bylo pelno poprzecenianej bielizny za ten stanik zaplacilam 39.95, ale nawet widzialam jakis jasnoróżowy i zielony calkowicie gladki za 9.95
edit: no i stingi glownie 9.95

Stary 2011-01-05, 22:39   #2340
kobietasukcesu
zawsze mam racje

airish: pytałaś o trwały lakier. Ja polecam opi. Do tego te lakiery mają świetne pędzelki

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości