|
|
#3151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biżuteryjny wątek plotkowy VI
Zrób kartkę z wiedźminem ( GRA NIE FILM!!!) bo ostatnio wyszła 2 część. Najlepiej z logiem ( ----> http://wiedzmin.blox.pl/resource/Teas2.jpg) Na pewno się spodoba!!!!
I nie zgadzam się z Clementinne - oczywiście, że bardziej będzie się cieszył z kasy w karteczce ale jeśli karteczka będzie do niego tafiać to jej nie schowa w ciemny kąt / wyrzuci a a choć przez chwilę będzie stała na półce ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Ps. Kartkę z maczuga sama bym chciała
|
#3152 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeżeli ma dostać pieniądze...karteczka stylizowana na 100 euro? ;P Wydaje mi się, że do dziecka w tym wieku trafiłaby raczej jakaś zabawna karteczka - gra słów, jakiś śmieszny obrazek, coś w klimacie typu demotywatory nawet....no, w tym kierunku. Cytat:
Cytat:
No właśnie, wiesz coś o tym dziecku? Typ miłego, grzecznego chłopca czy typ łobuza, czy typ niezależny (na tyle, na ile można być w tym wieku ), i tak dalej...
|
|||
|
|
|
#3153 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście, że wyszło mnóstwo innych gier ale Wiedźmin jest polski i naprawdę duuuużo osób w to gra i musiałaby mieć pecha żeby się nie wstrzelić. Ale pomysł z demotami też jest dobry. A co do "obciachu"zw. z karteczka od mamy - jak kartka trafiona to nie będzie obciachu. Co innego jakaś w kwiatki, motylki i pszczółki
|
#3154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3155 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, to ja zauważam właśnie spadek ceny srebra
W grudniu cena netto/gram w Sebzda.pl wynosiła ponad 3zł (3,17 chyba nawet, ale na 100% pewna nie jestem), a dzisiaj jest to 2,73zł Powiedziałabym, że spada dość regularnie od początku roku, niestety do poziomu choćby z września ub. roku raczej nie wróci (2,01 zł netto/gram) W innych sklepach nie kontroluję cennika tak dokładnie. Może się okazać, że ceny wywindowane na koniec roku zostały takie i już nie spadną
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie zawsze szukam wykresików z ceną za uncję srebra. I z tego co widzę ( o ile jest to wiarygodne źródło - a tego niestety nie wiem) to faktycznie od początku roku ceny srebra spadają.... ( ładnie to widać na 2 wykresie pokazującym ceny srebra z ostatnich 30 dni). ... szkoda tylko,że w sklepach jeszcze tego nie widać
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Zadomowienie
|
Z wiedźminem to coś w tym jest, wszyscy kumple mojego brata w to grają/chcą dostać/itp:P On sam zachciał na urodziny "wiedźmiński medalion" ale z metalu
z fimo nie chciał więc stanęło na książce o wiedźminie (czy tam książkach, nie jestem na bieżąco trochę)Mi jeszcze wpadło do głowy coś ogólnie komputerowego, napisy w formie "klawiszy", jakieś małpy (w sensie takie o: @) itp, w czarno - białej tonacji + niewiele kolorowych dodatków. Ale to może dla trochę starszego chłopaka już. Ale w zasadzie jak to klientka, to na prawdę możesz zrobić cokolwiek, byle mało "obciachowego", myślałam że dla jakiegoś "swojego" robisz (tzn kogoś z rodziny lub znajomych..) |
|
|
|
#3159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=NPksUVZ-1l8 A teraz idę się schować ... długo zastawiałam się, czy wstawić to do sieci i pokazać się publice ... ale skoro poszło w TV, no to ... |
|
|
|
|
#3160 |
|
Zadomowienie
|
Brawo Wiolu
Ślicznie wypadłaś
|
#3161 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję, wyszło super
|
#3162 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Rozeznanie
|
wow .Nie dość, że kobieta sukcesu, to jeszcze mądra i piękna! |
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolu - świetny reportaż
Na prawdę jestem pod ogromnym wrażeniem Aż się rozmarzyłam oglądając i słuchając Ciebie Oczywiście przyłączam się do słów ROH Piękna i mądra
|
|
|
|
#3165 |
|
Wtajemniczenie
|
Łaaaaaał!!!! Wiolu, jestem Twoją fanką!
Jeślieś nie tylko śliczna, mądra, ale bije od Ciebie pozytywna energia i taka... hmm... szczerość Bardzo mi się podobał reportaż i z całego serca życzę Ci jeszcze większego sukcesu ![]() Jedna rzecz, która mnie zaszokowała, to... Twoje ciemne włosy! Tak się napatrzyłam na Twój awatar, że jak mi pokazali na wizji brunetkę, to sobie myślę "Dobra, dobra, ale wyjazd z tą laską, dajcie mi tu Wiolę!" A tu podpis i... zonk ![]() Anię też sobie zresztą inaczej wyobrażałam No ale to widać ja tak mam, co poradzić
|
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Zadomowienie
|
No to jest nas więcej
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Że tak nie na temat się wtrącę - właśnie stwierdziłam,że za niecałe 2 tygodnie stukną mi 4 lata na wizażu! Jak ten czas leci..... eh....
|
|
|
|
#3169 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi już stuknęło? Eeee... niemożliwe... coś tu ściemę węszę w tej mojej dacie
|
|
|
|
#3170 |
|
Zadomowienie
|
Wiolu
super, gratuluję |
|
|
|
#3171 |
|
Zadomowienie
|
A ja nawet nie wiem ile czasu już tu jestem.... Bo przez dłuższy czas siedziałam na urodowym, Was odkryłam stosunkowo niedawno
|
#3172 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
I tak stała się ciemność. Ale już tęsknię za moim mysim kolorem ... będzie więc znowu zabawa z odbarwianiem.
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno czarne włosy postarzają - w Twoim wypadku to się nie sprawdza ;D
Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2011-01-26 o 11:45 |
|
|
|
|
#3175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiolu, gratulacje za całokształt![]() Ooo, a mnie 4 lata stuknęły 16 stycznia... Zupełnie zapomniałam
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
A ja będę w sierpniu świętować 9 lat
. Jestem wizażowym dinozaurem . Masakra. Pamiętam jeszcze jak wizaż był tylko wizytówką Agnieszki Zembrzyckiej. Coś niesamowitego jak to się rozwinęło.
|
|
|
|
#3177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Mówią, że ciemny kolor włosów postarza, ale Wioli to raczej nie dotyczy. Gratuluję też sukcesu. To wspaniałe, że znalazłaś w sobie dość siły i odwagi, by pracować na własnych warunkach.
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, Ty to już wykopalisko wręcz jesteś
|
|
|
|
|
#3179 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiolu gratuluję i życzę ogeomnej sprzedaży
I brawo dla wszystkich dinozaurów Wizażowych
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Hyhyhy
No, ale tutaj to też niedługo. Bo wcześniej siedziałam na fitnessie, dietach i takich tam różnych. No a że teraz, oczywiście dzięki wizażowi, jestem już perfekcyjnie piękna , więc uznałam, że czas zająć się biżuterią .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

Powiedziałabym, że spada dość regularnie od początku roku, niestety do poziomu choćby z września ub. roku raczej nie wróci (2,01 zł netto/gram)
W innych sklepach nie kontroluję cennika tak dokładnie. Może się okazać, że ceny wywindowane na koniec roku zostały takie i już nie spadną 

i inne tworki bizuteryjne 
klask i: