Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 10:44   #2551
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka
Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Darusia ja to nie mogę uwierzyć że Ty w ciąży jesteś - jescze raz gratulacje!! Powtarzałaś test??

yoonka ja Cię rozumiem z tymi zjazdami - jak czasem siedze i myślę o życiu to czuje się nim rozczarowana że to jest taka cholerna monotonia ... włóż do zmywarki, wyjmij ze zmywarki, nastaw pranie i powieś je, idż do pracy na to samą h i wróci o tej samej, zakupy, robienie jedzenia, sprzatanie i w koło macieju to samo !!

Ania p czy Ty mogłabyś mi poradzić jakie buty dla Dyzia mam kupić na wiosnę na pierwsze jego wyjścia na własnych nóżkach?? Spodziewam się tego koło kwietnia i co ja mam Mu wtedy na nogi założyć

I nadal nie wiem jaki wózek, a już mam dość targania do CH x-landera W sob jeździłam po sklepie espirio i fajny jest bo ma szeroko te tylne kółka - nie uderzam nogami w nie Inglesia dość wąska i boje się że pulpi się nie zmieści ...

Byliśmy wczoraj w galerii mokotów i mega się wkurzyłam bo te kupony Hipp to na jeden rachunek można po jedym produkcje z danej serii kupić Coś tam kupiłam, ale i dużo nie załapało się na kupony Niby było o tym w regulaminie którego rzecz jasna nie przeczytałam
Wróciliśmy z chomikiem - jakby któraś chciała to mega polecam dżungara. Super przyjazny i cudny Hania nazwała go łobuz i tym sposobem mamy równowagę w domu 3 chłopców i 3 dziewczynki Marzy nam się jeszcze pies, ale to może jak nasz status majątkowy wzrośnie Chcemy staffika, bulteriera albo whippeta

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 10:45   #2552
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

powtarzalam
@ nadal brak, no i na 2 tescie tez 2 kreseczki
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 10:50   #2553
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
powtarzalam
Rewelacja!! Skuteczność Twój tż ma 100%

Stary 2011-01-31, 10:51   #2554
machaj
Raczkowanie

cześć dziewczyny...
my ostatnie nocki mamy straszne.. mała lata po całym łóżku... oczywiście naszym bo w łóżeczku jest ryk... nie wiem o co chodzi ale od 20 do ok 24 śpi w łóżeczku a później zaczyna się kręcić popłakiwać aż w końcu zaczyna wstawać i wyć;/ więc bierzemy ją do nas i śpimy... ale od 3 nocy mała się tak kręci w łóżku nie potrafi znaleźć sobie miejsca/pozycji do spania... ehh...
ale mamy już 5 ząbków... no chyba że następna 2ka się przebiła ale mała nie chce pokazać

darusia- ja się bardzo z wami cieszę... i gratuluje!

ja osobiście nie jestem jeszcze gotowa sąsiadka ma termin na marzec więc się napatrzę na maleństwo...

libra i aniap- w lidlu są teraz te zabezpieczenia za 6.99... są różne. te do szuflad, gniazdek, drzwi, półek i na rogi...
my chcieliśmy kupić w lidlu tą bramkę do drzwi ale ona ma minimalny rozstaw 73cm a my mamy drzwi 70;/ i jestem zła bardzo... bo nie wiem czy znajdziemy taką małą bramkę a zanim mi tata zrobi to 2gie dziecko będzie szło do podstawówki...

no i chciałam wam pokazać Kale imprezową
1. zdj z mężem (ale to wcale nie na prośbe anakazar!! po prostu to jedyne zdj na którym widać kreacje małej- nie licząc zdj z pradziadkami ale ich nie będę pokazywać ja z nią nie mam zdj z tej imprezy )
2. tu zdj z przymiarki sukni u dziadka na kolanach (nota bene kupiliśmy sukienkę na all nową za 29zl +9zl przesyłka... a w h&m widziałam ją za 60zl!)
3. taki portrecik
4. nocnikowo
5. kto ma pilota ten ma władze... ja nie wiem jak ona to robi ale zawsze tak cyka że w końcu włączy jakąś bajkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z tata.jpg (71,4 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07479.jpg (51,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07579.jpg (41,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07293.jpg (90,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07633.jpg (63,8 KB, 34 załadowań)
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:03   #2555
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

machaj Kalina jest prześliczna Normalnie ja to jestem w Niej zakochana!!

Muszę się Wam nieco pożalić ... 7 dni braliśmy antybiotyK i musimy kontynuować... Marci nadal ma mega chrypę, której nie może odkaszlnąć Hania się źle rano czuła - czy to się kiedyś skończy?? Nienawidzę tej zimy, a kysz z nią!! JA CHCĘ JUŻ WIOSNĘ

Stary 2011-01-31, 11:05   #2556
sara 85
Zakorzenienie

Darusia mieszkanko ładne porobisz po swojemu i będzie super

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Machaj Kalinka jest prześliczna i jakie ma ładne oczka

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:09   #2557
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
a zanim mi tata zrobi to 2gie dziecko
jezu, jakos inaczej to przeczytalam!! ze Twoj tato zrobi Ci dziecko zwyrol ze mnie niezly.

Cudna modelka

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Nienawidzę tej zimy, a kysz z nią!! JA CHCĘ JUŻ WIOSNĘ
popieram!!!!
Stary 2011-01-31, 11:19   #2558
machaj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
jezu, jakos inaczej to przeczytalam!! ze Twoj tato zrobi Ci dziecko zwyrol ze mnie niezly.

Cudna modelka

hehe faktycznie ten wycinek zdania tak zabrzmiał!
ale chodziło mi o bramkę

gmyrelka- ja też chce już wiosnę i słońce! ja też wiecznie chora jestem... i nie wiem co z tym zrobić... ale nikogo nie zaraziłam jeszcze więc może to alergia??!!

darusia- łądne to mieszkanie! jak tam urządzisz po swojemu to już w ogóle będzie wypasione
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:31   #2559
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
[

Ania p czy Ty mogłabyś mi poradzić jakie buty dla Dyzia mam kupić na wiosnę na pierwsze jego wyjścia na własnych nóżkach?? Spodziewam się tego koło kwietnia i co ja mam Mu wtedy na nogi założyć

I nadal nie wiem jaki wózek, a już mam dość targania do CH x-landera W sob jeździłam po sklepie espirio i fajny jest bo ma szeroko te tylne kółka - nie uderzam nogami w nie Inglesia dość wąska i boje się że pulpi się nie zmieści ...

Byliśmy wczoraj w galerii mokotów i mega się wkurzyłam bo te kupony Hipp to na jeden rachunek można po jedym produkcje z danej serii kupić Coś tam kupiłam, ale i dużo nie załapało się na kupony Niby było o tym w regulaminie którego rzecz jasna nie przeczytałam
Wróciliśmy z chomikiem - jakby któraś chciała to mega polecam dżungara. Super przyjazny i cudny Hania nazwała go łobuz i tym sposobem mamy równowagę w domu 3 chłopców i 3 dziewczynki Marzy nam się jeszcze pies, ale to może jak nasz status majątkowy wzrośnie Chcemy staffika, bulteriera albo whippeta
Mój TZ był ale jakoś kupił też nie za wiele , ale jakoś inaczej mu liczyli nie jeden na jeden paragon bo babie zagroził że bedzie musiała mu 20 paragonów wydrukowac bo on ma to w dupie .

Buty skórzane , nie za kostkę , giętka podeszwa , szerokie nosi . Patrz żeby miały atest zdrowej stopy /. I koniecznie kup jak się młody będzie na tyle przemieszczał że bedzie mógł w nich chwilkę pochodzić w sklepie i zobacz jak mu sie idzie jak stawia nogi itp.
MOje dwie kolezanki zadowolone z tyc h espiro wiec może nie jest zły no i cena mała

Darusia - fajne to mieszkanie i ważne że tanie.

Gmyrelka - mój szymek trzeci tydzień ma kaszel , i siedzi w domu szlag mie trafia . Poza tym nie ma nic , nic mu nie dolega .
Stary 2011-01-31, 11:36   #2560
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
jeś.i to o tej z wawy to sama sobie winna .
BYł taki przypadek uparła sie na poród na żelaznej , powiedzieli jej że nie ma miejsca , to ona zamiast gdzie ibndziej pojechała do domu i przyjechała za trzy godziny jak miał wieksze skurcze . dziecko juz nie żyło . A potem pretensje do szpitala miała . chcieli ją tez sami wieźć karetką do innego to się nie zgodziła . a potem miała wielkie pretensje do całego świata .
To raczej inny przypadek, bo oni od razu pojechali do innego szpitala, a połążną tą co ich nie przyjela zwolnili dyscyplinarnie

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:39   #2561
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Ania p dzięki za odpowiedź a jaka firma jest dobra?? Bartek, elefante (czy jak to się pisze :P)??

http://allegro.pl/wozek-spacerowy-ma...438012824.html ja tym jeździłam i spoko naprawdę Kurrrrr, ja już sama nie wiem ....

Ania a Twoje koleżanki które espiro mają??

Czytam opinie o tym espiro magic i w kółko powtarza się że wywrotny ... ;/

Kurde... przecież w końcu muszę coś wybrać ...

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-01-31 o 11:48
Stary 2011-01-31, 11:48   #2562
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Ania p dzięki za odpowiedź a jaka firma jest dobra?? Bartek, elefante (czy jak to się pisze :P)??

http://allegro.pl/wozek-spacerowy-ma...438012824.html ja tym jeździłam i spoko naprawdę Kurrrrr, ja już sama nie wiem ....

Ania a Twoje koleżanki które espiro mają??
Mi chodziło o tre espiro co wygl,adaja jak maclareny nie o ten .
Buty Bartka nie bardzio są sztywne , elephanteny jak najbardziej ew Polskie firmy w małych sklepach nie w CH. dużo jest dobrych butów .
Stary 2011-01-31, 11:49   #2563
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

z butow dla maluszków to polecam elefanty w deichmanie skórzane z miękką podeszwą idealna na pierwsze kroki, http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1017387
Drugie foto uzywek z allegro żeby było widać podeszwę, bo naprawde super miękka, jak w samych skarpetkach http://allegro.onet.pl/polbuciki-ele...437044077.html

Stary 2011-01-31, 11:51   #2564
libra777
Zakorzenienie

Witam
Madzia co z tego że ją zwolnili dyscyplinarnie jak już dziecko nie zyje , oni to podchodzą do tego tak machinalnie wiadomo ze to ich praca ale do cholery chyba świadomie wybierali zawód
Machaj Kalinka jest prześliczna cudnej egzotycznej urody
Byłam dzisiaj w lidlu ale nie widziałam żadnych zabezpieczeń , albo nie dowieźli albo nie wiem co, pampki tylko kupiłam
CAROLAJKA u mnie te zabezpieczenia nie podpasują bo po bokach też mam szafki bo to do kuchni chciałam
Sara gratulacje dla Zosi za samodzielne kroczki
Darusia fajne mieszkanko , całkiem inaczej będzie jak wszystko poustawiasz poukładasz
Ania ta osłonka co pokazałaś taka tania, ja widziałam podobną i ponad 100 kosztowała , normalnie rozbój

A tak a propo cen to wiecie ile kosztują krople do nosa dla maluchów za nasiwin soft płaciłam chyba dwadzieścia coś , a teraz niedawno byłam w aptece i juz kupiłam jakiś krople dla dzieci po roczku i zapłaciłam 5 coś.
A biedronce są rajtuzki juz z takich wiosennych i w lidlu tez są rajtki te grubsze i skarpety

Mój chłopak sobie dzisiaj nabił mega guza wielkiego na czole z samego rana aż musieliśmy mu lód przykładać a później upadł na klocek łukiem brwiowym i ma slad jeszcze ktoś pomysli że dziecko maltretujemy

Anakazar nie kupuj kanciastej ławy!!!
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:56   #2565
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
powtarzalam
GRATULACJE klask i:

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Nie było mnie całe wieki normalnie nie mam czasu na wizaż
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:56   #2566
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Ania ten http://allegro.pl/wozki-espiro-alu-w...3081587.html??

Madzia dzięki Już linki zapisałam. I jak będę kupować to 1cm większe niż stopka??

Ten co teraz wstawiłam linka też ma od groma złych opinii... wiem że internet przestał być wiarygodnym źródłem informacji, ale te same wady się powtarzają ... ehhhh, w końcu Marci nie będzie miał parasolki :P

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-01-31 o 12:01
Stary 2011-01-31, 12:02   #2567
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Mój chłopak sobie dzisiaj nabił mega guza wielkiego na czole z samego rana aż musieliśmy mu lód przykładać a później upadł na klocek łukiem brwiowym i ma slad jeszcze ktoś pomysli że dziecko maltretujemy
kompresy żelowe na takie ale mam w lodówce i w zamrażarce, na wieksze i mniejsze wypadki bardzo przydatne przy goraczce. i przy kontuzjach

Stary 2011-01-31, 12:02   #2568
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dopiero otrząsnęłam się po śmierci mojej cioci [*] w środę mieliśmy pogrzeb Była cudowną bardzo wesołą i pełną życia kobietą niestety przegrała 3 letnią walkę z nowotworem.
20-12-14 10 tc
Stary 2011-01-31, 12:09   #2569
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
yoonka ja Cię rozumiem z tymi zjazdami - jak czasem siedze i myślę o życiu to czuje się nim rozczarowana że to jest taka cholerna monotonia ... włóż do zmywarki, wyjmij ze zmywarki, nastaw pranie i powieś je, idż do pracy na to samą h i wróci o tej samej, zakupy, robienie jedzenia, sprzatanie i w koło macieju to samo !!
moze my sie za malo wyszalalysmy? ja jestem z siebie wiecznie niezadowolona i sie przez to nei potrafie cieszyc zyciem
Cytat:
Yoonka to się nie ma co oglądać za siebie bo ci z przodu ktoś .....
a tak na poważnie to ja jakoś nad tym przeszłam do porządku dziennego i Ci powiem że nawet przez to latanie za dzieckiem odmłonieć można , wszyscy mi powtarzaja że jak mi słuzy i jak ładnie wyglądam itd.itp.(z tym ładnie to niekoniecznie)
Czasem też mam taki dzień że myślę że zycie mi przez palce ucieka , ale z drugiej strony , jak mój starszy syn miał 2 lata poszłam do pracy i bardzo dużo straciłam więc teraz już tak nie zrobię.
ale w sumie co stracilas przez pojscie do pracy?

moze przy 2gim jest latwiej i czlowiek sie szybciej do zmian przyzwyczaja?
Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
oj psychologu, psychologu ; Ty to sobie sama wmawiasz jakies problemy ; dziecinka masz cudna i zdrowa, tzta jak sie patrzy zdaje sie; prace masz; mlodosc tez i narzeka... ; o i na Majorce jeszcze bywa (to chyba Ty gdzies wspominalas...ale o czym... )
przeciez wiadomo, ze na psychologie ida ludzie, ktorzy maja ze soba problemy

na majorce nie bywa, tylko byla raz. a przydoloby sie znowu gdzies wyjechac. szukam sponsora!
Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
jak każdy czasami sa chwile że sie zastanawiam.. ale to takie przelotne i NORMALNE!!!
Tylko ja stosuje ciagle pozytywne myslenie... i juz Wam pisałąm jesli cos nam w głowie siedzi i ciagel sie dołujemy wszystkim to wystarczy kilkanascie pierwszych kartek ksiązki"POTĘGA PODŚWIADOMOŚCI".. zobaczysz.. usmiech niesz się i spojrzysz inaczej na to co cie otacza a byc może dzieki temu zmienisz nastawienie do zycia .. a sytuacje nie zawsze przyjemne zdarzaja sie nam ciagle każdego niemal dnia i warto wtedy poszukac pozytywów w owym zdarzeniu a najwazniejsze odczekac az emocje opadną i spojrzec hcłodnym okiem jakby z obu na to .. a bedzie łatwiej.

mi pomaga ciagle!!

Ja sie juz nawet tak bardzo egzaminami nie stresuje itd....
hmm musze sie zapoznac. myslisz, ze to normalne? i co teraz tak przez najblizszych 30 lat bede sie dolowac, ze jestem stara? masakra!! ale faktem jest, ze czas przelatuje przez palce przy takim tempie zycia...

ja zmieniam pizamki co 2gi dzien.
Stary 2011-01-31, 12:14   #2570
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
to fotki( tak jak mowilam szalu nie ma, ale jest czysto , mieszkanie zadbane.)
super to mieszkanie ale ci zazdroszczę ja już nie moge się doczekać przeprowadzki
20-12-14 10 tc
Stary 2011-01-31, 12:23   #2571
mloda1989
Zakorzenienie

aneczka bo ja nie w temacie gdzie sie przenosicie??
trzymaj sie

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2011-01-31 o 12:38
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:27   #2572
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

yoonka ja jakbym rodzicom powiedziała że się nie wyszalałam to by mnie wyklęli Ja zaczęłam dość wcześnie wszelakie eksperymenty i imprezy I wiem że powrócę do rozrywkowego życia jak tylko dzieci jeszcze trochę odchowam - w końcu za te 10 lat będę wciąż młoda i na dobre imprezy jak znalazł Ja czuję że najlepsze jeszcze przede mną (i nie tylko seks mam na myśli ) Też chcę przeczytać potęgę podświadomości

aneczkaaa strasznie mi przykro, trzymaj się

Stary 2011-01-31, 12:27   #2573
libra777
Zakorzenienie

Yoonka straciłam to że nie byłam z dzieckiem , nie widziałam jak się rozwija , on zaczął do mojej mamy wołać mamo a do mnie po imieniu
a teraz na zycie nam starcza nie muszę miec jakichś ekstra ubrań czy czegoś tam więc zostanę z dzieckiem w domu bo ten czas już nie wróci, a że czasami jest nudno i wydaje się że życie ucieka cóż jakoś to przezyję
Madzia dobry pomysł z tymi okładami , muszę zakupić bo widzę że u nas się przydadzą
Aneczka bardzo mi przykro
Stary 2011-01-31, 12:33   #2574
sara 85
Zakorzenienie

Aneczka bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
kompresy żelowe na takie ale mam w lodówce i w zamrażarce, na wieksze i mniejsze wypadki bardzo przydatne przy goraczce. i przy kontuzjach
muszę kupić te kompresy, bo Zosia ciągle jakieś guzy na głowie, nie wspomne o nogach bo całe sine;/

Gmyrelka ja też już się wyszalałam za młodu, ale jak Zosia podrośnie to nadrobie jeszcze moja mama ostatnio stwierdziła, że w koncu ma czas na zabawe i szaleństwa

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-01-31, 12:38   #2575
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

3 raz juz Wam odpisuje i ciągle ktoś mi przerywa az połowe juz zapomniałam

Aniap u Daniela tez tylko kaszel i nic po za tym od świąt,teraz juz mniej kaszle ale jeszcze czasmi mu sie zdarza,nie moge się go calkowicie pozbyć teraz daje sinecod w kroplach

Gmyrelka ja też poluje na wózek i nie mam pojęcia jaki kupić tylko muszę ten mój wystawiś na all

Lindsley ja już dawno nie zmieniam codziennie piżamki tylko,że zakładam body pod spód bo on mi się ciągle odkrywa.

Libra może rzeczywiście kup te zapięcia do szafek,ja kupiłam,część zdaje egzamin a część nie-właściwie 1 zapięcie nie.

Machaj urocza malutka
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:47   #2576
megi-megi
Zakorzenienie

Ja też się wyszalałam za młodu.
Brakuje mi takich normalnych rzeczy: wyjścia na fitness, pojedżenia na rowerze, pójścia sie poopalać i na jakiś szoping. Naprawdę - nie mam już normalnych ubrań Nawet żadnej bielizny sobie od ponad roku nie kupiłam - nie licząc tej dla matek karmiących.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:53   #2577
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

megi to czemu nie chodzisz na fitness?? Ja się zapisałam i w zeszłym tygodniu byłam 4 razy

Zakupy robie na all bo nie lubie po sklepach chodzić, ale po bieliznę na walentynki to się chyba wybiorę

Mi tylko brakuje spontaniczności w działaniu tzn. wszystko muszę planować... jak odebrać Hanie, kiedy Dyzio śpi, kiedy je i do masy masy rzeczy ten mój fitness dopasowywać muszę więc prawda jest taka że na niego to mam czas tylko wieczorem no i w weekend jak tż z dzieciami zostaje

Stary 2011-01-31, 13:00   #2578
libra777
Zakorzenienie

Co do wyszalenia za młodu to ja tez się wyszalałam , szybko zaczęłam
Gmyrelka ja też jestem taka ze wszystko muszę zaplanować

Dziewczyny jeszcze będziecie miały czas dla siebie uwierzcie dzieci podrosną , staną się bardziej samodzielne, stare nie jesteście ponoć prawdziwe życie zaczyna się po 40
Stary 2011-01-31, 13:02   #2579
sara 85
Zakorzenienie

ja też się zapisuje na fitnes teraz i jeszcze chciałabym zrobić sobie jakiś kurs, a małą niech się tż zajmuje wieczorami
ja często jeżdze na zakupy mimo że mam ok 60 km do najbliżeszej galerii, biore siostre albo mame i jedziemy a Zosia z tż zostaje

i chyba też się musze wybrać po jakąś bielizne na walentynki

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-01-31, 13:03   #2580
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Mrowak Ty chcesz pilatesem oponę brzuszną zrzucić zapomnij ja nie ćwiczyłam ale miałam płytę i jak włączyłam i zobaczyłam to stwierdziłam że może usnę przy tym
Porzucaj oponą od samochodu to zrzucisz
A tak na serio to brzuszki albo hula-hop nie znam innego sposobu.
Gdzieś czytałam że taki sposób tycia może być wynikiem długotrwałego stresu dla kobiet najlepiej jak tyją w biodrach i dupie (ponoć)
to by się zgadzało....
brzuszki mówicie i hula hop? a z takich grupowych ćwiczeń na wyjściu na sali? bo chyba musze sie na cos zapisac bo w domu to juz widze jak bede cwiczyc...

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość

kochane powiedzcie mi, czy wy tak psychicznie to sie juz w 100% przystosowalyscie do nowej sytuacji zyciowej? bo ja mam zjazdy takie, ze siedze i rycze bez powodu i ciagle mam film, ze jestem stara i zycie mi minelo i ze dziecinstwo jest cudowne, a teraz to juz jakas masakra tylko pozostala.
mam to, znam to, podzielam

Cytat:
to fotki( tak jak mowilam szalu nie ma, ale jest czysto , mieszkanie zadbane.)
szał, nie szał- będziecie SAMI!!

dziewczyny, ja dzisiaj rano do Lidla lecę po bramki, a one...były tydzień temu-no żeby to szlag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-01-31 o 13:04
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości