|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
hej dziewczyny
nie mam ostatnio czasu na pisanie z wami ale mam mały problem więc jak możecie to zapraszam do K
|
#2042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
Coby z mokrym nie latać.
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufko a no dlatego że nasza kuchnia jest bardzo mała
w węższym miejscu ma jakieś 1,5 metra szerokości, może 2 (tak że wchodzi kredens kuchenny i jest jeszcze z metr miejsca) a długa jest tak tak że mieści się ten kredens, kuchenka i lodówka, kredens ma 3 szafki pojedyncze, to będzie jakieś 1,5 metra. Hmm tak w zasadzie teraz pomyślałam że w tym szerszym miejscu ona też nie jest jakaś super szeroka, bo tam się przesuwa ściana taka na głębokość lodówki. A poza tym my tutaj mieszkamy, ale jak moja młodsza siostra zechce wrócić po studiach tutaj to będziemy musieli czegoś sobie szukać. Tzn chcemy szukać wcześniej Bo to mieszkanie jest mojej siostry, dostała je w prezencie od chrzestnego a my tu sobie mieszkamy żeby nie stało puste no i żebyśmy nie musieli komuś obcemu płacić za wynajem.
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Tż się upiera,że na górze i koniec.
|
|
|
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a sam kierował autem? ![]() jak tak to podziwiam ![]()
|
||
|
|
|
#2046 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehehe zaproponuj Tż przejęcie całkowitych obowiązków z praniem - niech sobie wtedy stawia gdzie chce
![]() Mona - zobacz sobie pościel z Bielbaw - mają przepiękne wzory i ich jakość też jest super. Ja mam pościel z IKEA i też się świetnie trzyma (bawełna) - kolory nie blakną, nie kurczy się i nie farbuje. Za to z całego serca odradzam Ci zakup satynowej ciemnej pościeli - moja ciemnofioletowa była piękna przez chwilę, taka pościel niesamowicie łapie wszystkie pyłki, włoski itp. więc po chwili piękna już nie jest. Przecież nie będę jej odmeszać po każdym praniu bo bym kota dostała. Więc leży mi w szafie, bo serca nie mam jej wyrzucić. Mówię zdecydowane nie ciemnej pościeli.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-02-10 o 22:43 |
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze rok temu nie wiedziałam ,że bedę posiadaczką własnego m i wszystkich problemów z tym związanych ![]() ![]() iwka no fakt pranie ja częściej robię nie odpisałaś na moje pytanie,co się złego dzieje w pracy???
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-02-10 o 22:41 |
|
|
|
|
#2048 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhhh wywołałam dzisiaj burzę... opiszę w K.
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tesciowa nie bede pomagac ?? ty masz az 6 msc macierzynskiego ? |
|
|
|
|
#2050 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic nie szkodzi ![]() Cytat:
![]() ja niestety do K nie mam wejścia to nie przeczytam dziękujemy bardzo ![]() my chcemy właśnie 2 dzieci (ewentualnie 3) Cytat:
![]() dzięki za przepis Cytat:
Cytat:
dzięki to dzidzia już duża super, że wszystko okwspółczuję rwy kulszowej, też to przechodziłam dlatego wsiadałam na konia do końca ciąży i jak tam po wizycie? Cytat:
Cytat:
plus jeszcze mówiłam, że mają mi w tej chwili zrobić cesarskie cięcie ale rodziłam bez znieczulenia i dlatego tak :d
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dziękuję Generalnie to tak się z dziećmi wyszalałam, że dziś chodzić nie mogę. Mam mega zakwasy na nogach Ale parkiet był nasz ![]() atomufka wow super to wygląda. Nie wiem dlaczego, ale myślałam że wy macie jedno poziomowe mieszkanie Kuchnia super, tylko nie wiem czy tam na dole jeszcze listwy nie powinno być?? Bo tak odkrywa nóżkę szafki. Kibelek super rzecz, bo nawet jak się kąpiesz to nie zajmujesz łazienki My też tak mamy i sobie chwalę A pralkę bym dała na dole, bo niech cos się wyleje, to lepiej aby to było na dole a nie na górze ![]() zapraszam do k. w końcu się zebrałam aby to opisać. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-02-11 o 08:20 |
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec fajnie to macie rozwiązane ja planuje w przyszlosci pod schodami zrobic zabudowe na buty i kurtki, ale na razie nie mamy kasy u nas na systemach tylko szuflady i chyba gorne szafki, reszta szafek zwyklaki ![]() a co do fachowca, no pewnie najlepiej sie nie przyznawac- wszystko samo sie zepsuło, dobrze, że nie zalało wiekszej czesci spadam w koncu poczytac notatki, bo o 12tej wyjezdzam
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
naleśniki robią w dd mniam ale ślinka mi leci dziś naleśniki chyba zrobię choć TŻ twierdzi że to deser a nie obiad
madzialenka jak zmywarka?moja teraz pierze a ja sobie mogę poleżeć na wizażu popisać i ddtvn obejrzeć
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-02-11 o 09:50 |
|
|
|
#2054 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2055 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym zalaniem to bardzo ciekawe, uwielbiam jak coś się "samo robi". Dobrze, że nie ma dużysz szkód, bo szkoda by było. Cytat:
Cytat:
Ale muszę Ci powiedzieć, że mam też bardzo dobrego kolegę hetero, gdzie na samym początku uświadomiliśmy sobie i nawet głośno powiedzieliśmy, że jesteśmy dla siebie aseksualni i do dzisiaj się przyjaźnimy. Ale to wyjątek jest, bo tak normalnie nie ma szans. Kilka razy się o tym przekonałam. Kochana, dziękuję Ci bardzo! ![]() Cytat:
Zrobiłaś mi smaka i pewnie jutro zrobię ze szpinakiem. Dzisiaj chińszczyzna
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-02-11 o 10:07 |
||||
|
|
|
#2056 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny, nie mam ostatnio czasu śledzić wątku na bieżąco, straszne mam zamieszanie w pracy, nie wiem w co ręce włożyć, jeszcze mi moje plecy zaczeły dokuczać, tzn kręgosłup mnie bili
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny...ale dzisiaj brzydko na dworze...pada i zimno buuu...mam dość takiej pogody już chcę wiosnę i słoneczko.
Guciu ja też miałam przyjaciela hetero, i było ustalone od początku że jesteśmy przyjaciółmi i nic więcej między nami nie będzie. I było tak, aż koledze się odwidziało "posiadanie" we mnie tylko przyjaciółki a zechciał mieć ze mnie swoją kobietę no nic, utrzymujemy kontakt ale teraz to tak wiesz. Wcześniej często żartowaliśmy w dwuznaczny sposób a teraz no sorry ale jeżeli ja wiem że on na coś liczy/liczył no to nie mogę pozwolić by do takiego czegoś dochodziło. Ale za to przyjaciel gej to najlepszy przyjaciel na świecie
|
|
#2058 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
katunia dieta musi być przede wszystkim bezglutenowa i bez mleczna , w poniedziałek idę po skierowanie na posiew kału i zobaczymy a potem skierowanie do alergologa , mam nadzieje że wszystko mu przejdzie , bo mam dość, dzisiaj nie spałam prawie wogóle polozyłam się spać koło 23 a Dominik o 20 tylko spał do 23:30 i tak mnie trzymał do 5 rano jak w końcu zasnął to wstał o 8 rano więc jestem padnięta madzia bardzo fajne zdjęcia dzieci mają , a peruka pierwsza klasa ![]() atomufka świetna ta kuchnia mi się bardzo podoba india i tak macie bardzo dużo zrobione moim zdaniem, reszta jeszcze zdążycie wykończyć, mi sie wszytsko u ciebie bardzo podoba, kuchnia super, salonik, łazienka udanego egzaminustrippi co tam u ciebie ? katunia odradzam punto bo to straszne awaryjne samochody, chociaż może te nowsze troszke mniej, mieliśmy kiedyś i była masakra non stop coś sie psuło , a opel tez nie polecam tym bardziej corse , tz mówi że są też awaryjne , jeśli chodzi o samochody tż się zna bo mechanik i poleca toyotę, hondę, hyundai , audi, ja zawsze patrzę na markę bo kupić samochód to nie sztuka gorzej z jego utrzymaniem swojego czasu mieliśmy 4 i utrzymanie ich to była masakra , oc, przeglądy , a jak się już coś zepsuje to już wogóle, najważniejsze żeby były małe opłaty , mało palił najlepiej disel kwestia wyboru , no i mówi żeby sprawdzić kiedy plyny były wymieniane , żeby nie dokaldac już na poczatku kurcze miałam coś odpisac ale już nie pamietam wczoraj zaliczyliśmy spacerek z moim bratem więc mogłam pochodzic po skelpach bo on w tym czasie siedział na ławeczce i czekał na mnie z Dominikiem , znalazałm bardzo fajne buty, przecenione na 65 zł kozaki ale takie na lekką zimę a o takie mi własnie chodziło i byly takie siwawe rozmiar 35 więc super , i już chciałm je kupić ale babka dała mi drugiego buta i okazał się że ten co stał na wystawie ostatnia para to była to zmienił kolor na taki siwy brąz, już mówię pal licho wezmę nie rzuca się tak w oczy ale babka mówi że bardzo widac jakbym miała na sobie dwa różne buty, więc du** nie kupiłam a były takie fajne szukam dalej muszę cos znaleźć bo na obronę musze mieć kozaki bo pewnie jeszcze chłodno będzie a te moje się nie nadają więc szukam niue pamiętam któras pytała co będe robić z włoskami , więc wraca do moich pasemek tak jak miałam trzy farbowania temu mam nadziej że mi wyjdzie bo ja już nie mogę na siebie patrzeć rosi a co top jest te badanie co mówiłaś ts ... coś tam że na co znaczy ?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz sprawdzony przepis??
|
|
#2060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak już nam zostało.A przyjaciel gej to inna historia. Zero stresu ![]() Cytat:
Mam nadzieje, że zrobicie badania Dominikowi i wszystko będzie jasne, choć szczerze powiedziawszy mam nadzieje, że to jednak nie ta choroba. ![]() Kohana, Rosi, pisała o TSH, jest to badanie na tarczycę. Często przy chorobach tarczycy spada się na wadze, więc warto to sprawdzić. Zrób też sobie żelazo, potas i przebadaj mocz. ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Ale na co? Na naleśniki?
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
tak z szynką ach już ślinka mi cieknie
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, ciasto na naleśniki już kiedyś podawałam. Nie mam przy sobie swojego magicznego notesika, a nie chcę się pomylić w proporcjach. Może Rosi pamięta. Jak coś to napiszę Ci po 16:00.
Ale jak już będziesz miała usmażone naleśniki to: kładziesz plasterek szynki (dobrze wędzonej) smarujesz ostrą musztardą i kładziesz plasterek sera. Składasz w trójkącik. Panierujesz jak kotleta i opiekasz na patelni. Troszkę czasochłonne, ale warte zachodu
|
#2063 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze 4 godzinki i weekend. już się nie mogę doczekać
Edytowane przez celi25 Czas edycji: 2011-02-11 o 10:57 |
||
|
|
|
#2064 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam gdzie widac nozke od szafki bedzie lodowka wiec zasloni. Z ta pralka to sie zobaczy jeszcze ,bo w planie jest w gornej lazience.Cytat:
To tez drogo te wasze meble wyszly ,ale warto ,bo ldnie sie prezentuja. My chcemy zabudowac dwie szafy w sypialniach ,ale wiadomo a razie nie ma kasy ,no i w wiatrolapie suwane drzwi,zeby ukryc liczniki,ale juz sprawdzalam ze to sami moze my zrobic ![]() u mnie tez brrrr Cytat:
Cytat:
Od lat przyjaznie sie z dwoma gejami i sa to najfantastyczniejsi faceci pod sloncem![]() Nawet moj Tz sie kumpluje z jednym z nich ![]() kasiaher dzieki ![]() A propos tego naszego fachowca co nas zalal ,to juz mi przeszlo,ale wczoraj to myslalam ze cos rozwale ze zlosci....on teraz wyjechal do Niemiec i wroci za jakies 2 tygodnie,ciekawe czy w ogole nam sie przyzna,ale cos czuje ,ze nie.Na szczescie nie zaplacilismy mu calosci,wiec nie zamierzam tego zrobic do poki tego nie wyjasni...niestety wiem ze z niego niezly cwaniaczek i pewnie bedzie probowal zrzucic wine na kogos innego...Podobno brodzik tez cieknie.....
|
||||
|
|
|
#2065 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc kobietki
![]() ale u mnie brzydka podoga bryyy ![]() a chcialam isc na specer i na zakupy bo kilku rzeczy do mojegu menu mi jeszcze brakuje, ale juz zadzwonilam do mamy o po drodze do pracy mi kupi, tz dzis w pracy do 19 wiec siedzimy z Tomciem caly dzien w domu. Dzisiejsza noc byla znow masakra jak Tomcio z niego pije to az sie zkrecam z bolu tak przy pachwinie mnie boli.Nie mam zadnego zastaju pokarmu, bo nie ma zadnych grudek, jest miekki, wiec nie wiem moze po prostu naciagniety alłłłllTak Ana sam kierowal wtedy autem.Nie dosc ze z wenflonem to jeszcze z kurczem szyji, nie umial jej zgiac praktycznie w zadna strone, wiec jak sie rozgladal w około jak jechał to wyobraź sobie jak musiał całym ciałem sie obracać w aucie-dojechał wtedy do mnie i już nie pojechał na noc do domu bo nie był w stanie. Cytat:
Tak jak piszesz mialam kiedys tez "przyjaciala" hetero, ja go traktowałam na prawde jak przyjaciela nic kompletnie wiecej mi po głowie nie chodziło (poza tym byłam juz długo z TZ) ale w pewnym momencie on cos zaczal wiecej czuc i to juz nie była przyjaźń. Niestety jak ludzie spędzaja ze soba dużo czasu (my mieszkaliśmy razem w akdemiku), świetnie sie rozumieja to w pewnym czasie zachodzi obawa, że jedna ze strom stwierdzi, że skoro tak świetnie się rozumiemy,spędzamy wspólnie czas to może być coś wiecej... ja nie chcialam obsolutnie nic wiecej poza przyjaznia i na na jakis czas nasza znajomosc sie skonczyla. Teraz dalej ze soba gadamy, ale ona wiem ze dalej ma jakas slabosc do mnie...wiec nie jest tak prosto na niektore sprawy gadac. Cytat:
Cytat:
ja pytalam o wloski - to trzymam kciuki za udany efekt! co do autek-akurat corsy i punta sa w tym przedziale cenowym ile chce wydac na auto. moze ogladne inne marki co pisalas ale pewnie drozsze beda. Wczoraj maz mi takie znalazl: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17273538 co twoj mąż o tym sądzi ? I Dominiczek - ciezko z bezglutenowa dieta co? bo gluten jest w wielu produktach... moze to nie calakia?byle by! teraz chyba najwazniejsze zeby znlezc przyczyne tych dolegliwosci! potem juz bedzie dobrze |
|||
|
|
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj do 16:00. Też już chcę weekendu, chociaż u mnie średnio się zapowiada, bo mąż w sobotę od 8:00 d0 21:00 w pracy, a w niedziele od 10:00 do 20:00.
Cytat:
![]() Tak to już jest z facetami, dać im palec, to od razu chcieliby całą rękę. A z gejami przyjaźń jest bezproblemowa, szczera, bez obaw. Cytat:
Kiedy masz tą imprezę? W sobotę? Bo ja chętnie bym się spakowała i przyjechała Powodzenia w przygotowaniach!No i mam nadzieje, że z piersią będzie lepiej.
|
|
#2067 |
|
Wtajemniczenie
|
Żonki - Mamusie mam do was pytanie, nie wiem czy pamiętacie pisze moją prace dyplomową na temat zatrudnienia kobiet w ciąży i mam teraz problem z wymyśleniem podtytułów ostatniego IV rozdziału, tytuł rozdziału wymyśliłam taki: Struktura korzystania z uprawnień związanych z macierzyństwem. Pomożecie mi wymyślić do tego 3 podrozdziały??
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia - pakuj sie i przyjezdzaj! impreze w niedziele ale przyjedz juz w sobote zrobimy befor party a potem jeszcze w pon after haha
Tomaszko teraz odsypia noc wiec mam czas z Wami posiedziec ![]() a zapomnialam sie pochwalic - wczoraj od mamusi dostalam sweterek-tunike-a nawet jako sukienka moze sluzyc fajniutkie - granatowe, troche z cekinami
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-02-11 o 11:59 |
|
|
|
#2069 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, oj chętnie bym się wybrała, chętnie. ja zrobię jutro, żeby TŻet mógł w niedziele zabrać sobie do pracy ![]() Kochana, jak Ty szukasz tych postów. Też to chciałam zrobić, ale nie wiem jak szukać Dziękuję za podanie przepisu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

a co tam się dzieje? u Ciebie?
w węższym miejscu ma jakieś 1,5 metra szerokości, może 2 (tak że wchodzi kredens kuchenny i jest jeszcze z metr miejsca) a długa jest tak tak że mieści się ten kredens, kuchenka i lodówka, kredens ma 3 szafki pojedyncze, to będzie jakieś 1,5 metra. Hmm tak w zasadzie teraz pomyślałam że w tym szerszym miejscu ona też nie jest jakaś super szeroka, bo tam się przesuwa ściana taka na głębokość lodówki. A poza tym my tutaj mieszkamy, ale jak moja młodsza siostra zechce wrócić po studiach tutaj to będziemy musieli czegoś sobie szukać. Tzn chcemy szukać wcześniej
a my tu sobie mieszkamy żeby nie stało puste no i żebyśmy nie musieli komuś obcemu płacić za wynajem.

tak przy pachwinie mnie boli.Nie mam zadnego zastaju pokarmu, bo nie ma zadnych grudek, jest miekki, wiec nie wiem moze po prostu naciagniety alłłłll