![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy, kolorowka i pielegnacja - remanent poprzeprowadzkowy
podoba mi sie u Ciebie mase rzeczy, czy znalazlabys u mnie jakies rzeczy ktore Ci by odpowiadaly, mam malo kosmetykow, raczej przewazają ciuszki...
poza watkiem mam jeszcze kilka kosmetykow ktore moglabym wumienic, ale to kolorowka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Musze przemyslec czy chce miec druga... no dobra trzecia ;-) buteleczke ;-) Jesli nie to bym sprawdzila Juicy Couture, jesli cos bys sobie dobrala jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Kisssku, na razie gucci strasznie oblegany a ja bardzo chce cos od kogos kto go oblega ;-) jesli nie wypali to przyjde raz jeszcze, dobrze ![]() buziaczki ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
Coz za zaszczyt ![]() Szukam glownie tego, co w moim ostatnim poscie wypisane, chociaz jak wiesz sroka ze mnie, wiec z pewnoscia jakies inne cosie mnie tez skusza ;-) Poprzegladam sobie Twoje cuda ale mam tez nadzieje na spotkanie jakies (po moich nartach?) to wtedy moze na zywo sobie "ponegocjujemy" ;-) Pamietam o Tobie zatem BShopowo i bieliznianie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patrze sobie jeszcze na Twoj puderek diorka ale chyba nie bardzo go potrzebuje bo zrobilam dosc konkretne zapasy... bede tu siedziec i myslec ![]() cmook ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Kochana a nic wiecej Cie nie skusi? Bo ja bym najchetniej przygarnela Belle d'Opium i Laktacyd, ktory tez mnie interesuje, chociaz teraz akurat mam zapasik ;-)
Daj znac, czy cos jeszce znajdziesz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
czy coś u mnie za:
Body Shop Pomegranate Body Butter – masło do ciała o zapachu granatu do skóry normalnej, 200 ml, nowe, kodD263LB Kings and Queens King Solomon Cedar Showergel, zel pod prysznic bez olejow mineralnych i parabenow, 300 ml, kod 0708039 Yves Rocher Plaisirs Nature Wanilia - mleczko do ciala I zel pod prysznic do kapieli, 2 x 50 ml, wazne do 12/2012 ja mam ubranka, ale może coś znajdziesz dla siebie ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
To świetnie - czekam na sygnał do spotkania, dobrze byłoby jeszcze Małgosię Heliamphorę razem zebrać - też ma u mnie coś do obadania
![]() A tylko szepnę o słodkiej buteleczce L'Instant magic - ok. połowa z 50 ml w cudnej limitowanej wersji w stylu klasyków Guerlain - kusząco brzmi ? Mam takie cudo...chętnie pokuszę na żywo ![]()
![]() |
#37 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Sprawdzaj śmiało JC, na pewno byłabym w stanie dobrać coś do Hypnose S. Jeśli się zdecydujesz na którąś z opcji, daj znać. Ściskam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Tylko nie wiem czy zauważyłaś że Belle d'Opium to miniatura 7,5 ml
![]() Po ponownym przejrzeniu Twojego wątku stwierdzam, że najbardziej bym była chętna na cień Cliniquebuttermilk (czy on jest mat czy z drobinkami?) i Yves Rocher Plaisirs Nature Wanilia, a w dalszej kolejności miniatury pielęgnajcji Kanebo ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
z tego wątku podoba mi się za Samsarę Dior Diorskin Poudre Libre Matte & Luminous Hydrating Loose Powder, nr 002, tester, 10 g, nowy, 7L03wczoraj nie zauważyam, albo nie bylo w starym;
co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Napiszę tu, żebyś wiedziała, że masz sprawdzić Guess Seductive i D&G Sicility
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za OPI At first sight i masło TBS granat??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - nadal przegladam Wasze watki ;-)
Marylinda, Ender - nietety tym razem nic nie wypatrzylam ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
Interesowalyby mnie tampony OB i pokrowce na ubrania. Ale musialabys sobie wybrac, co bys chciala najbardziej z moich rzeczy, bo wszystkich wymienionych to raczej nie oddam ;-) Moze balsam do ust i krem do stop? Pomysl prosze i daj znac, zebys Ty nie poczula sie stratna ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Najchetniej Lalique Le Parfum, ktore mi "sprzatnelas" nieswiadomie sprzed nosa ![]() ![]() A tak to ewentualnie meteorytki, ale to chyba dla Ciebie zaden deal ;-) Niemniej bede zagladac ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
Fajne watki masz ale niestety nic dla mnie... Pozdrowienia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
to pomysl co wolisz - maseczke czy szminke i daj znac. Chetnie dodam jedna z tych rzeczy do rozswietlacza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Peonies, niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
chwilowo niestety nic nie wypatrzylam.. Usciski! ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Swietne ciuszki masz! Niestety nie moje rozmiary ;-) ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;25060916]silencio czy za EnJoy chciałabyś NR Musc Collection edp intense ,użyte testowo, 50ml z kartonikiem[/QUOTE] Dusiu, W pierwszym odruchu - tak bardzo! Ale chcialabym sie upewnic jak ten zapach ma sie do klasyka? Jesli "sie ma" to biore a jesli nie to jutro testuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Sloniku, Piekny watek! Az dziw, ale niestety nic nie wybralam. Sciskam cieplo ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie super! Jesli jestes zdecydowana to zapraszam na PW ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2011-02-13 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A faktycznie meteory chyba zostawie w koncu sobie ![]() Pozdrawiam cieplutko! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki! Niestety raczej mam dosyc sprecyzowane potrzeby ciuszkowe - pozbyc sie jak najwiecej i juz nie zapelniac szaf ;-) Takze tym razem niestety... Usciski ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() Tez sciskam i bede zagladac do Ciebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
YSL Yvresse Legere, EDT, 55/60 ml
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1297589549 ? ![]()
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Witaj. Może cos u mnie za:
Body Shop Pomegranate Body Butter Avene Eau Thermale Plyn micelarny, 400 ml, wazny do 10/2011 Yves Rocher Lavande Essentielle Krem intensywnie odżywiający do suchych stop, 50 ml, wazne do 9/2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=silencio;25057444
No wlasnie mialam Szanowna Pania zapraszac ![]() ![]() Ja tymczasem wciaz szukam cudow dla Ciebie ![]() ![]() ![]() jjeeeeeee ( westchnienie Krecika) poważnie cudów szukasz ![]() ![]() Będę mieć CUDA i wszyscy będa mi zazdrościć ![]() Podobają mi sie miniaturki perf. Zbieram mini ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
Dusiu,
W pierwszym odruchu - tak bardzo! Ale chcialabym sie upewnic jak ten zapach ma sie do klasyka? Jesli "sie ma" to biore a jesli nie to jutro testuje ![]() ![]() spokojnie zaczekam na efekty testów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Znalazłabyś coś za:
EDM cien sypki mineralny, Mystic Night, 1 g, jedynie testowany EDM cien sypki mineralny, Floating Feathers, 1 g, jedynie testowany? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506560 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie niestety pod wzgledem aptecznej i wysokopolkowej pielegnacji to "puchy" ;-) Jestem raczej maniaczka perfumowa i na to idzie wiekszosc oszczednosci ;-) A z perfum nic Cie nie urzeklo? Puderek sie wlasnie zdezaktualizowal, ale pocieszam sie, ze go nie potrzebowalas wcale ;-) Gdybys cos wyszperala jeszcze u mnie w watku to pisz koniecznie! ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Czy ja naprawde kiedys Cie lubilam ??? ![]() ![]() Kusicielka niedobra ![]() Ja do piekla przez Ciebie trafie za "nieumiarkowanie" ![]() Heliamphora chetna na spotkanie, wiec jestesmy umowione ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Do osob, ktorym jeszcze nie odpowiedzialam - przepraszam, ale wizaz jest szalenie "czasochlonny" a ja mam powazne ograniczenia, wiec prosze o cierpliwosc. Na pewno odpowiem na wszystkie posty ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2011-02-14 o 11:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
ok, w takim razie cierpliwie czekam na odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Tylko się upewnię,czy doczytałaś: ten mój pędzel meteorytowy to jest mini. Z zestawu trzech miniatur. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
coś za
Gucci Envy Me, EDT, 65/100 ml Moschino Hippy Fizz Armani Code, EDP, 3ml, ubytek testowy Givenchy Mat Mat Powder Foundation, Mat Toffee 09, 7,5 g, minimalnie testowany, 5K01 Clinique Colour Surge Eyeshadow velvet, 101 buttermilk, 2,2 g, nowy, kod A77 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak zauwazylam, ze to miniatura - chce potestowac zapach ![]() Ale niestety co do cienia to przyznam, ze wciaz sie waham czy go oddac, wiec zdecydowanie wolalabym pierwsza wersje ;-) Pomysl i daj znac, czy by Cie to satysfakcjonowalo? Moze bys jeszcze zgarnela miniaturki kremow do stop Clarinsa? ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Gosiu, Ale Ty masz trzy butelki w watku i kazda sporo wieksza od biednego Nilanga ;-) To ja nie wiem, co z tym zrobic ;-) A moze cos przeoczylam? To daj znac ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
![]() Kochana, napisz szybciutko jakie szanowne miniaturki sobie zyczysz i sie wymieniamy! Jutro albo w srode planuje wizyte na poczcie, wiec jest okazja ;-) Buziaki dobranocne!!! ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;25078039] ![]() spokojnie zaczekam na efekty testów ![]() [/QUOTE] Dusiu droga, temperatura za oknem skutecznie zmrozila moj zapal do wizyty w Sephorze. Zatem efekty jutro... a raczej dzisiaj, ale po poludniu... Mam nadzieje, ze wybaczysz zwloke, zwlaszcza, ze Enjoy juz prawie spakowany do drogi ;-) ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
Oczywiscie, ze nie doczytalam, ale biorac pod uwage, ze dzisiaj na caly dzien zostawilam na parkingu kluczyk do samochodu w zamku bagaznika, to ten drobiazg juz chyba nie ma takiego znaczenia ;-) Jesli jestes zdecydowana to zapraszam na PW ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Polu, dziekuje za cierpliwosc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Skierko, Super watek! Ja bym chetnie przygarnela Avonove Today, ale raczej nie za Yvresse... Usciskuje serdecznie! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem tak ciekawa tego zapachu,że jeśli któryś z moich Ci odpowiada - to pisz.
![]() Oj,dopiero teraz zobaczyłam ,ze chyba się pomyliłam ,bo szukałam Nilang de Lalique ![]() ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2011-02-15 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.