|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
całe szczęście że NIE LUBIĘ pączków... |
||||
|
|
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
moje ulubione zdjęcia
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spóżnia mi się @ zastanawiam się czy przez Dukana. W ogóle jakiś podejrzanie płaski brzuch mam jak na dni przed @. Ech... nie mogę się już doczekać ważenia....
|
|
#2945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak dla mnie system 1+1 jest pod tym względem mniej drastyczny, niż odcięcie od warzyw na 5 dni.3mam kciuki Czarna Jak miło, że jest tu jeszcze ktoś z okolic W-wy ![]() Ja także planuję nie wskakiwać na wagę codziennie i zrobić sobie miłą niespodziankę po paru dniach. Póki co dziś powalczyłam z hula 20min Czasy dzieciństwa mi się przypominają z tą tylko różnicą, że wtedy mogłam kręcić hula dłużej hehe Zadyszka była, nie powiem ufff....
|
|
#2946 |
|
Rozeznanie
|
Już te zdjęcia widziałyśmy
![]() Śliczne masz oczy
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
- dziękuję
![]() nowe też już dodałam.. ![]() a całkiem nowe zrobię niedługo ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- dziękuję
|
#2948 |
|
Rozeznanie
|
Mi się cykl skrócił trochę... każdy organizm widać reaguje inaczej.
Ja mam dziś beznadziejny dzień, cały rozjechany, 15 a ja nic praktycznie nie zrobiłam dziś pożytecznego. Magisterka leży... a ja czuję się z tym coraz gorzej. Jakieś baty poproszę, bo muszę ruszyć to gówno w końcu... czasu coraz mniej.
|
#2949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:pal a:Pani Magister proszę pisać tą pracę bo jak tego nie zrobisz to to będziesz generalnie szczęśliwa, bo i tak cały czas o tym myślisz i się tym stresujesz, bo coś "ciąży" nad Tobą. Wiem jak to jest, lepiej to zrobić i mieć z głowy
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dukaneczki
![]() gratuluję spadków ![]() ![]() klask i:![]() ![]() ja od dzisiaj znów 5 dni P i będę się ważyła dopiero w niedzielę, ciekawa jestem co zobaczę na wadze. Zauważyłam, że kiligoramy lecą teraz powolutku bardzo. Według testu, któy robiłam na początku, powinnam miec drugą fazę do 10 kwietnia i od 11 faza III. Ale właśnie powiedzcie mi proszę jak to dokładnie jest. Bo trochę tu czegoś nie potrafię zrozumieć. Jest informacja, że faza II powinna trwać (pomijam cały test internetowy, gdyż dajmy przykład, że nie każdy ma dostęp do internetu i korzysta tylko z książki) tydzień na każdy utracony kilogram. No i właśnie w tym miejscu zaczynają się według mnie problemy. Bo powiedzmy na chwilę obecną schudłam 10kg i jutro będzie 8 tygodni fazy II. Czyli teoretycznie jeszcze 2 tygodnie powinnam ciągnąć II fazę i przejśc do III. Załóżmy, że na tym chcę zakończyć, schudłam 10kg i to mi w zupełności wystarczy (oczywiście tak nie jest, bo przede mną jeszcze kilka kg :P), ale załóżmy, że więcej nie chcę chudnąć i według zaleceń zostały mi 2 tygodnie II fazy. No i... przez te 2 tygodnie schudnę jeszcze np. 3kg mimo że już nie chciałam. I co mam znowu przedłużać o 3 tygodnie II fazę? To przecież tak można w nieskończoność :/ nie wiem czy coś zrozumiałyście z tego co napisałam :p ale lubię zawsze wszystko komplikować. Prawdopodobie zasugeruję się po prostu testem, bo z tego to nic nie wiem :p
|
#2951 | |||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Zaczynałam z 77,5 w niedziele było 70,2 kg zobaczymy ile teraz bedzie bo waże sie co tydzień. Cytat:
Cytat:
Ja też chce na basen Taka pogoda mogłabym pójść pobiegać, a mi sie nic nie chce. Ja nie wiem jakas depresja czy co?
|
|||
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
a w ogóle gonią mnie dzisiaj batony :P
SĄ WSZĘDZIE!!! pod krzesłem, na lampie, za kwiatkiem, na ekranie, pod klawiaturą, w mojej kieszeni, za drzwiami. Słyszę jak się skradają, czatują na mnie i chcą zaatakować z każdej strony, podejść mnie i atak z zaskoczenia AaaAAAaaaaaaAAa ![]() ale nei dam się
|
#2953 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
faza II trwa do momentu uzyskania pożądanej wagi. optymalnie jest chudnąć 1kg/tydzień. i chyba tak w teście jest liczone ale wiadomo że każdemu wychodzi różnie - szybciej lub wolniej. czyli tak: masz swoją wymarzoną wagę (niezależenie po jakim czasie) to przechodzisz na III fazę. i teraz dopiero w III fazie masz być 10 dni na każdy stracony kg. czyli np. zrzuciłaś 10 kg to przez 100 dni masz być na III fazie. teraz już patrzymy na dni a nie na kg. ot cała filozofia! mam nadzieję że ty mnie zrozumiałaś ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
w ogóle zapomniałam wam powiedzieć
dzwoniłam wczoraj do szkoły i okazało się, że będę z TŻ-tem w grupie, przynajmniej przez pierwszy semestr... hehehe my się tam chyba![]()
|
#2955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jutro wcześnie wstanę i od samego rana nos w książki i w worda, obiecuję... Cytat:
|
|
#2957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdecydowanie lepiej nie ważyć się codziennie najlepiej raz na tydzień. Również trzymam za Ciebie kciuki, widzę, że startowałyśmy z podobnej wagi ![]() Co do hula hop... nie potrafię się zmobilizować, najdłużej udało mi się ćwiczyć 2 tyg co 2 dni na ok 25-30 min, więc słabiutko ![]() Odebrałam dzisiaj badania krwi i wszystko w porządku (nawet cukier, który tym razem ledwo zmieścił się w dolnej granicy )
|
|
#2958 | |
|
Raczkowanie
|
ale sie rozpisalyscie
![]() czesc i czolem ![]() dopiero co mam chwilke czasu dla Was ![]() bylam dzis na zakupach;] bluzeczki, bielizna zakupiona wiec moge sie na ulicy pokazac ;pa rano bya fryzjernia mam krotkie wloski ;p no moze nie za krotkie ale do ramion ;p a pozniej foto do dokumentow ![]() Cytat:
koncze pisac prace inz i dam do sprawdzenia,moze tym razem bedzie bez poprawek ;>
|
|
#2959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mówimy oczywiście o 0%? Ehhhh jak to dobrze dowiedzieć się tylu wspaniałych rzeczy od Was. Przed wstąpieniem na to forum wydawało mi się, że mam dużą wiedzę na temat Dukana ale tak jak Was czytam to chyba wymiękam przy Was. Ale studiuję codziennie tą stronkę więc mam nadzieję, że moje braki niedługo się zapełnią a tak w ogóle macie jakieś godne polecenia stronki z przepisami bo tym "Kotem w kuchni" jestem zachwycona, ale fajnie byłoby jeszcze gdzieś zajrzeć
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Rozeznanie
|
Oczywiście, że o Satino 0%
|
#2961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ostatnio lekarz podczas badan kazał mi się odchudzac, wiec trzeba bedzie coś pomyslec w tym kierunku
|
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się !
I już uciekam... doba dla mnie jest za krótka
|
#2963 |
|
Rozeznanie
|
Kochaniutkie może któraś z Was jest z okolic Olsztyna? Bo tak się zastanawiam gdzie mogłabym dostać tu serek twarogowy emilki. Chciałabym zrobić serniczek a nie mogę tego serka nigdzie zdobyć
ostatnio szukałam jakiegoś innego o niskiej zawartości tłuszczu i najmniej miał President-4% czy taki mógłby być też?
|
|
|
|
#2964 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no wiem wiem, że do osiągnięcia upragnionej wagi, tylko że w książce też pisało tydzień na stracony kg kurcze teraz nie pamiętam gdzie dokładnie a nie mam jej przy sobie. I tak też zrobię jak będę ważyła tyle ile chcę to zaraz na III fazy i 10dni/kg tylko to tak po prostu dziwnie napisane było. ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() nie poddam się!!! jak mnie zaatakuje to zacznę go gryźć z całych sił! może się odczepi :Phmmm chyba zły pomysł, po prostu
|
|
#2965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję.
|
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
Wpadam na sekudnę dosłownie
![]() Aleee dziewczyny dzisiaj zobaczyłam 7 ! dzisiaj mój 59 dzień i na wadze 79,6 !! Co oznacza, że ubyło mnie o 9,4 ![]() Poczytam Was później
|
#2967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no już nie ważne, mówiłam, że lubię komplikować :P będzie II faza aż osiągnę cel. czyli jeszcze troszeczkę i tak serio to najbardziej się tej III fazy boję, że mimo wszystko będzie jo jo
|
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2969 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj wlazłam na wagę,ale po obiedzie,piciu wody i przy okresie i jest + 1.3 kg ... Mam nadzieję,że po okresie zobaczę już 61 ! Cytat:
![]() --> jak prosiłaś,chociaż mi też się należą MATURA za 2 miesiące,a ja siedzę i czytam forum zamiast się uczyć Cytat:
NIENAWIDZĘ WAS DZIÓBASKI !! Jak możecie tak szybciutko gubic te kilogramy ZAAAZDROSNA jestem Oczywiście gratuluję Kurcze,a ja mam wyrzuty sumienia (chociaż nie powinnam ) Bo zrobiłam nutelke i wsadziłam do lodówki (lubię jak jest taka "piankowo-gumowa) ,wchodzę na forum i widzę nagłówek " NUTELKOWY ODWYK" hahaha,no kurcze.. Ale i tak zjem.. Lepiej to niż czekoladę !
|
|||
|
|
|
#2970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nutleke wciągnij A mnie kilogramy lecą szybciej bo duża nadwaga, a ty tu piszesz o 61 kg ! Jak ja bym chciała keidykolwiek tyle ważyć ![]() W ogóle dzisiaj bym tylko słodkie jadła.. apetytu nie mam, ale jak pomyśle o jedzeniu to tylko o słodkim..zjadłąm już serniczka, pilosa z zaprawą i mam chętkę na nutelle @ jest już gdzieś blisko,czai się za rogiem śniadanie wmusiłam, drugie na uczelni też, poźniej wieśniaka na szybko i tyle, mięso na obiad czeka zrobione...może na kolacje je zjem,ale coś nie widzi mi się tylko bym piła..
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

nie wyspałam się bo współlokatorzy szaleli pół nocy, a dodatkowo dostałam okres i na wadze więcej o 2kg ;( to normalne? a tak pięknie szło... już myślałam, że będzie 5 z przodu... 

:pal a:
to będziesz generalnie szczęśliwa, bo i tak cały czas o tym myślisz i się tym stresujesz, bo coś "ciąży" nad Tobą. Wiem jak to jest, lepiej to zrobić i mieć z głowy
klask i:
Z ilu kg zaczynałaś ? 

@ jest już gdzieś blisko,czai się za rogiem